Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-02, 10:47   #4561
lizzie
Zadomowienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
A mi po żadnych kwasach (oprócz peelingu migdałowego, ale teraz się boję) skóra nie schodziła Ja to bym chciała, bo po tym mocnym peelingu jak już zlazła, to była taaak cudownie gładka, a tak to muszę czekać kilka miesięcy z lysanelem na widoczną poprawę. A na razie jej brak, bo albo zeszłoroczny nie chce działać albo się tak długo skóra oczyszcza
Mi się zawsze złuszcza po kwasie azelainowym, Effaclaru nigdy nie stosowałam dłużej więc nie wiem. Ale rzeczywiście, jak się już złuszczy to wygląda o niebo lepiej, pory się oczyszczają i jest taka gładka w dotyku. Szkoda że ten efekt przejściowy jest taki mało komfortowy

Cytat:
Mi L nigdy krzywdy nie zrobił Już go wczoraj położyłam drugą noc z rzędu, bo tak mnie moja nieszczęsna broda zdenerwowała. Cudownie szczypał ale nie podrażnił. Ja chyba naprawdę mam przodka-nosorożca Kusi mnie teraz ten skinoren, ale po co skoro mam zapasa lysanela
Ja nienawidzę tego szczypania mam ochotę zadrapać się na śmierć. Mam nadzieję, że Lysanel nie zrobi mi krzywdy, takiej jak GlycoA rok temu

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Mi po jednorazowym zastosowaniu Lysanela wysypało na całej twarzy, potem leczyłam się z tego ze 2 tygodnie
Ja tak miałam po Skinorenie właśnie, na szczęście już się wszystko ładnie goi, mam nadzieję, że więcej wysypu nie będzie.
Stary 2009-10-02, 11:05   #4562
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
A ja się chciałam pochwalić - ważę 54 kg. Jeszcze nigdy nie udało mi się osiągnąć takiej wagi, w całym moim życiu.
Pięknie.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
U mnie były dopiero od III albo IV roku - część było obowiązkowych, a inne trzeba było sobie wybrać tak, żeby łącznie mieć ileś tam punktów ECTS i ilość godzin wykładów/ćwiczeń. Najszybciej miejsca kończyły się na zajęciach z duża ilością ECTS, np 5 czy 6, potem zostawały takie marne z 1 punktem przez co więcej trzeba było wybrać
Fajny taki system. Można sobie wybrać co człowieka bardziej interesuje. Ja niestety miałam to odgórnia narzucone.

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
O 7 rano było już 100 osób, uwierzycie? Kwaterowanie zaczyna się o 9, średnio 10 osób/h, więc osoby które przyszły o 7 wejdą do pokoju o 21, a osoby które przyszły potem.. sama nie wiem co z nimi. Mogli to jakoś inaczej rozwiązać.
O co w ogóle chodzi z tym kwaterowaniem? Myślałam że jak komuś przyznają pokój w akademiku to ma to pewne więc po co stać w kolejce?

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
A ja dziś widziałam w Rossmannie jakąś waniliowo-malinową herbatkę ekspresową. Nie wiem co to za firma, ale jakaś dla Rossmanna. Znacie? Piłyście?
Piłyście. Bardzo lubię herbatki rossmannowe a ta waniliowa to moja ulubiona.

Cytat:
A o co chodziło z innym sprzedawcą zaraz opiszę w soczewkowym.
Podajcie linka do tego soczewkowego wątku.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Dzisiejsze fotki włosów, tak, mam taką róznicę kolorów
Ale super.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Aha, aktualizacje juz wkleiłam na odpowiednie wątki, pora na rachunek sumienia i nowy licznik- widzę niezłą poprawę, w poprzednich 2 miesiącach nakupiłam: w lipcu 44 kosmetyki wobec 23 zużytych a w sierpniu przybyło 36 wobec 12 zużytych, wrzesień -przybyło 13 ubyło 20
Robisz postępy.
Stary 2009-10-02, 11:08   #4563
Organzza
Zakorzenienie

Hej
ja dziś mam wolne, bo nie ma angielskiego wczoraj na zajęciach nie było w sumie tak źle, ale nadal mnie przeraża ten cały bałagan związany ze studiowaniem

co do kwasów, ja nie wiem czy zaczynać.. niby ten nowy Lysalpha mógłby być fajny, bo podobno bezpieczny dla naczynek, ale boję się wysypu, podrażnień etc.. a na razie moja twarz wygląda całkiem znośnie

dziś idę na szczepienie przeciw grypie, a że Medicover blisko Arkadii to mam nadzieję, że wracając nie wpadnę po mini masełko TBS ostatnio wąchałam różane i się zakochałam
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 11:54   #4564
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Te sweterki: http://www.allegro.pl/item753945699_...ke_m_l_xl.html troszkę mnie rozczarowały Nie pasują na rozmiar S - o ile długość, szerokość w biuście i długość rękawów jest ok, tak w talii są za szerokie, luźne - nie bardzo, ale jednak, nie są idealnie dopasowane. Nie powoduje to, że nie nadają sie do chodzenia, bo wygladają calkiem nieźle i napewno jest to tez kwestia przyzwyczajenia. Pomierzę jeszcze i skonsultuję.
A może po wypraniu się trochę wstąpią i będą ciaśniejsze? Mi się tak raz jeden sweterek zmniejszył, ale niestety jednocześnie zrobił się za krótki.

Ninuś nie będzie tak źle, początki są zwykle zakręcone, ale szybko się przyzwyczaisz do studiowania
Stary 2009-10-02, 14:08   #4565
iceflower
Przyjaciółka KWC

A ja mam dzisiaj fatalny nastrój. Kupiłam sobie na pocieszenie żel Luksja z granatem i figą w promocji w Rossmannie, po weekendzie dokupię jeszcze gruszkę z avokado. Dzisiaj go nie wzięłam, bo nie miałam już miejsca w torebce, a nie lubię chodzić "z siatami". Wzięłam też w promocji krem dla niemowlaków rossmannowski, fajny i treściwy się wydaje, ciekawe jak będzie na twarzy się spisywać.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 14:14   #4566
bossy
Zakorzenienie

Ja wczoraj rozpoczełam wstęp do kwaszenia - użyłam toniku 15% na czoło, boki twarzy i brodę. Dziś użyję na ok 20 min kwasu też 15%. A za kilka dni zostawię na noc. Ale czekam aż wyzdrowieję, bo od tego kataru itp to mam pozdzierany naskórek przy nosie i górę ust śmiesznie wyglądam.
Więc narazie tylko czoło, boki i broda. a na resztę gruby krem w trakcie kwasu, żeby mi nie podrażniło. Nom

Wykończyłam wczoraj mleczko do demakijażu garniera dla wrażliwców i micela iwostinu. Jakiś czas temu kupiłam sobie w carrefourze mleczko oczyszczające bez zmywania do skóry twarzy i ciała dla niemowląt, bio. z masłem shea i chyba miodem. w każdym razie pachnie migdałami i b.dobrze zmywa. kupiłam też tonik oczyszczający dla dzieci do twarzy i ciała z tej samej serii, pachnie cynamonem. po 6zł każdy był dobrze oczyszczają.

teraz do pielęgnacji będę używała kremu z wit c, la roche, kwasy, filtr akn, krem nawilżający dermedic, normaderm vichy i to chyba wszystko. ah, i maskę mam tołpy. jezu, czemu ona tak śmierdzi.

mam ochotę na algi. chyba kupię jakieś z bielendy lub ziaji.

Ah! Dziewczyny. Kupiłam sobie peeling enzymatyczny Ziaja Pro. Po żadnym ziarnistym nie miałam tak gładkiej i jędrnej skóry. Jestem zachwycona. Użyłam już kilka razy. Nakładam go na twarz a po 5 minutach zaczynam masowac też przez ok 5 min. Rewelacja.

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 14:43   #4567
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dziewczyny o 18 ma być u mnie paczkonosz, podejrzewam że to Inermis. Miałybyście czas spotkać się w weekend? Ja mam teraz beznadziejny plan kompletnie, w czwartek kończę o 19

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-02, 14:58   #4568
Hosenka*
Zakorzenienie

W Naturze wypaćkałam się pudrem z nowej limitowanki Essence (są testery) i kurka no .... Nie wywarł na mnie wrażenia, ale co kuknę w lustro to coraz bardziej mi się podoba

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 16:33   #4569
isa666
Zakorzenienie

Ja nie poszłam zobaczyć czy jest nowa limitowanka, zresztą i tak nie potrzebuję póki co nic z kolorówki. Może tylko za jakiś czas kupię jakiś puder prasowany, bo mi się kończy sephorowy, który noszę w torebce do poprawek w ciągu dnia.

ice uszka do góry Nie smutaj się.

Przyszłam do domu a tu w kuchni jakaś masakra - tata w niedzielę robi imprezę z okazji 50. urodzin i już z mamą napiekli tyle placków jak na święta! A jutro dalszy ciąg pichcenia, tylko kto to potem wszystko zje?

MagJa wklejam zdjęcie mojego zegarka http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=853

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-10-02 o 16:55
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 17:36   #4570
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
W Naturze wypaćkałam się pudrem z nowej limitowanki Essence (są testery) i kurka no .... Nie wywarł na mnie wrażenia, ale co kuknę w lustro to coraz bardziej mi się podoba
U mnie nie było limitowanki jeszcze. A specjalnie się dziś po nią wybrałam. No ale zajrzę jeszcze w poniedziałek, może jakoś po weekendzie coś wystawią. Kupiłam za to błyszczyk w tubce Cream Gloss, nr 04 Macadamia Nut - ślicznie wygląda na ustach, ale straaasznie gęsty i klejący, muszę się do tego przyzwyczaić.

Do tego wybrałam się jeszcze po zwykłe czarne rurki i kozaki, także czarne. W planach zakupowych mam jeszcze etorebkę.

Wreeeszcie weekend!
(to nic, że mam masę roboty, a TŻa zobaczę dopiero w niedzielę. )

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Dziewczyny, używałyście może tego kremu Bielendy?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-28524.htm

Ma niezłe opinie w KWC, zapach kokosa bardzo mi odpowiada. No i w Rossmannie widziałam wczoraj 1+1 gratis za niecałe 18zł. Myślicie, że sprawdzi się na noc i na zimę?
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 18:04   #4571
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Luskap: powąchaj sobie jeszcze Insolence Guerlain. Wczoraj zakochałam sie w nich na nowo Nakładałam wczoraj meteoryty i pomyślałam, że psikne się tak "do pray" Insolence. Dawno ich nie używałam.
Ja też zakochałam się w nich znowu. Kiedyś, jak tylko wykończyłam pięćdziesiątkę, od razu nabyłam kolejną flaszkę, tylko mniejszą i wtedy poczułam przesyt. Ale minęło wiele miesięcy i gdy poczuję ten zapach na ulicy to znów chcę do niego wrócić.
Problem w tym, że mam teraz ochotę na 5 czy 6 nowych flaszek ale nie na wszystkie mogę sobie pozwolić...
Cytat:

(a jak Sleepy idzie Tobie pisanie)

musiałaś przypomnieć? ciężko idzie... żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce.

Cytat:
Oj strasznie lekki ten krem AA. Nakładałam go już od 12 2 razy i znowu zaczynam mieć suchą skórę. Chyba spróbuję kupić wersję na noc powinna być bardziej treściwa...
Ojej, to niedobrze. Właśnie ten oliwkowy na dzień chciałam też wybrać dla siebie. W takim razie zdecyduję się na wersję nocną. W SP jest akurat promocja na serię Therapy.

Cytat:
A ja mam dzisiaj fatalny nastrój. Kupiłam sobie na pocieszenie żel Luksja z granatem i figą w promocji w Rossmannie, po weekendzie dokupię jeszcze gruszkę z avokado. Dzisiaj go nie wzięłam, bo nie miałam już miejsca w torebce, a nie lubię chodzić "z siatami". Wzięłam też w promocji krem dla niemowlaków rossmannowski, fajny i treściwy się wydaje, ciekawe jak będzie na twarzy się spisywać.
Ten z granatem to mój ulubiony. Uwielbiam jego zapach. Chciałam go dziś kupić ale nie było w moim Rossmanie tych żeli w dużej pojemności.

Kupiłam sobie za to dwie odżywki do włosów: Herbal Esssences i J.Frieda Brilliant Brunette; poza tym mój ulubiony zestaw do demakijażu tonik i micel fizjologiczny LRP. Promocyjnego zestawu Dermiki(krem+maska) w SP nie było ale zostałam poinformowana że w poniedziałek ma być dostawa więc spróbuje jeszcze go dorwać.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-02, 18:11   #4572
Hosenka*
Zakorzenienie

Jednak nie chcę tego brązera Essence
Dla porównania zmyłam go z jednej strony i pomalowałam brązerem Pierre Rene i ten bardziej mi odpowiada: ma mniejsze drobinki, jest ciut jaśniejszy i chłodniejszy.

Instagram

Stary 2009-10-02, 18:30   #4573
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Jednak nie chcę tego brązera Essence
Dla porównania zmyłam go z jednej strony i pomalowałam brązerem Pierre Rene i ten bardziej mi odpowiada: ma mniejsze drobinki, jest ciut jaśniejszy i chłodniejszy.

Brawo To się chwali.

Ale się zapchałam: znów świeże orzechy + Prince Polo + Heineken Od poniedziałku się odchudzam(po urodzinach taty i wielkim obżarstwie jakie się szykuje)

Wzięłam się za przeglądanie katalogu Avonu nr 14 i mam chętkę na kilka rzeczy:
- balsam do ciała Jagody Goji (ładnie pachnie w katalogu)
- peeling do stóp wanilia i brązowy cukier - również ze względu na zapach
- maseczkę do włosów bardzo suchych i zniszczonych AT - na KWC ma dość dobre opinie.

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-10-02 o 19:25
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 19:38   #4574
emememsik
po prostu Em :)

Hosenko, dałabyś radę zrobić zdjęcie rozpinanych sweterków na sobie?

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
O co w ogóle chodzi z tym kwaterowaniem? Myślałam że jak komuś przyznają pokój w akademiku to ma to pewne więc po co stać w kolejce?
O to chodzi, że im wcześniej będziesz się kwaterować, tym masz większy wybór - ilu osobowy pokój, możesz wtedy wybrać z kim chcesz być, piętro, stronę budynku (wbrew pozorom ma to znaczenie ). Piętro TŻa jest najlepsze.

Soczewkowy wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336920

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Jakiś czas temu kupiłam sobie w carrefourze mleczko oczyszczające bez zmywania do skóry twarzy i ciała dla niemowląt, bio. z masłem shea i chyba miodem. w każdym razie pachnie migdałami i b.dobrze zmywa. kupiłam też tonik oczyszczający dla dzieci do twarzy i ciała z tej samej serii, pachnie cynamonem. po 6zł każdy był dobrze oczyszczają.
Fajnie, że o tym piszesz. Już kilka razy się nad nimi zastanawiałam, i chyba tym razem się zdecyduję.

Ja dziś objechałam pół miasta odwiedzając wielkie sklepy, więc kolejny wieczór jestem zmęczona ale jak na złość mimo wszystko gdzieś bym "wyszła", ale wszyscy chyba po wczoraj mają dość. Więc pozostaje mi film z TŻem i spać..

kolejny raz dochodzę do wniosku, że mieszkanie w akademiku jest fajne.. Nie cały czas, ale tak rok-dwa fajnie tu pobyć, wspomnienia na całe życie, a i do tutejszych wad szybko można się przyzwyczaić. No ale to pewnie zależy głównie od konkretnego akademika i ludzi. Szkoda, że nie mam szans na miejsce.

Edytowane przez emememsik
Czas edycji: 2009-10-02 o 19:40
emememsik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 19:45   #4575
Hosenka*
Zakorzenienie

Em: ale one sa takie jak na aukcji Tyle tylko, że ja mam mniejsze cycki () przez co sweterek nie rozchodzi się tak na biust jak na modelce (a szkoda ...).
Modelka jest raczej wyższa ode mnie (ja mam 163) więc mi te sweterki troche niżej sięgają, ale to tylko na plus
Co jeszcze? Ostatnio znowu schudłam (teraz waże 50 kg ) i te z których wzięłam morski i czerwony http://www.allegro.pl/item742772821_...ta_kolory.html są obcisłe, te drugie są luźniejsze.

Najlepiej porównaj sobie wymiary tych sweterków z jakimś w którym chodzisz i bedziesz miała rozeznanie.

A właśnie: widziałam te sweterki dziś w sklepie - za 45 zł.

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-10-02 o 19:46
Stary 2009-10-02, 19:53   #4576
emememsik

Mimo wszystko jakbyś znalazła chwilkę, to pstryknęłabyś po jednym zdjęciu jednego z kolorów tych dwóch rodzajów rozpinanych? Nie musisz wrzucać na forum, po prostu jakoś łatwiej mi je sobie wyobrazić jak zobaczę na Tobie - bo widziałam Cię na żywo.
Stary 2009-10-02, 19:57   #4577
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Mimo wszystko jakbyś znalazła chwilkę, to pstryknęłabyś po jednym zdjęciu jednego z kolorów tych dwóch rodzajów rozpinanych? Nie musisz wrzucać na forum, po prostu jakoś łatwiej mi je sobie wyobrazić jak zobaczę na Tobie - bo widziałam Cię na żywo.
Ok Postaram się jutro.

Instagram

Stary 2009-10-02, 20:06   #4578
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
O to chodzi, że im wcześniej będziesz się kwaterować, tym masz większy wybór - ilu osobowy pokój, możesz wtedy wybrać z kim chcesz być, piętro, stronę budynku (wbrew pozorom ma to znaczenie ). Piętro TŻa jest najlepsze.

Soczewkowy wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336920
Rozumiem ale myślałam że to jest ustalane jakoś wcześniej. Nie wiem jak na mojej uczelni było to rozwiązane ale moi znajomi przez całe studia mieli ten same pokoje.

Myślałam że też mieszkasz normalnie w akademiku a piszesz że nie masz szans na miejsce...

Dzięki za linka.
Stary 2009-10-02, 20:15   #4579
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
co do kwasów, ja nie wiem czy zaczynać.. niby ten nowy Lysalpha mógłby być fajny, bo podobno bezpieczny dla naczynek, ale boję się wysypu, podrażnień etc.. a na razie moja twarz wygląda całkiem znośnie
Oo, no proszę, nie wiedziałam. Ale i tak na razie mam Effaclar Duo, więc zanim jego zużyję trochę minie. I mam nadzieję, że on mi naczynek nie będzie rozdrażniał i podobnie jak jego starszy brat będzie dla nich łaskawy.

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

MagJa wklejam zdjęcie mojego zegarka http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=853
Ciekawy, ale dla mnie za ciężki i za elegancki. Ale prezentuje się b. ładnie.

Cytat:

Ale się zapchałam: znów świeże orzechy + Prince Polo + Heineken Od poniedziałku się odchudzam(po urodzinach taty i wielkim obżarstwie jakie się szykuje)
Mieszanka wybuchowa, nie ma co A ja po wczorajszej pizzy i piwku z TŻ do tej pory czuję się jak balon. Na śniadanie zjadłam 2 kanapeczki, na 2 śniadanie jogurt z musli i 7daysa, którym się zapchałam, na obiad taką ni to zapiekankę ni pizzę, w międzyczasie skubnęłam parę ciastek i kawałek czekolady i chyba już nic nie zjem. Nawet na ćwiczeniach z każym ruchem czułam obiad, więc tymbardziej to znak, że brzuszek mówi dość
W ogóle to dostałam dziś od babeczki od ćwiczeń jakiś spalacz tłuszczu MM4 i muszę coś o nim więcej poczytać, bo nawet nie zapytałam czy można go brać przy pigułkach

Cytat:

Wzięłam się za przeglądanie katalogu Avonu nr 14 i mam chętkę na kilka rzeczy:
- balsam do ciała Jagody Goji (ładnie pachnie w katalogu)
- peeling do stóp wanilia i brązowy cukier - również ze względu na zapach
- maseczkę do włosów bardzo suchych i zniszczonych AT - na KWC ma dość dobre opinie.
Ten peeling do stóp i mnie kusi, ale wezmę w następnym katalogu w zestawie z kremem. Bo zapach mają obłędny Szkoda tylko, że pewnie jak zwykle peeling będzie delikatny, a krem też wcale nie nadzwyczajny.

Zamarzam w domu. Tata niby rozpalił w kominku, ale zanim się dom rozgrzeje to trochę minie. Chyba sobie pomoczę stópki i przy okazji wypeelinguję. Szkoda tylko, że przez tą moją wątpliwą regularność w pielęgnacji mam jeszcze mietową sól i zielonoherbaciano-mietowy scrub. Ale i tak jak sobie wleję gorącej wody, to powinnam się rozgrzać. Wypiłam już kubeczek gorącej czekolady, więc trochę mi lepiej. A propos kubków, zobaczcie jaki świetny mają w UK w Avonie http://avonshop.co.uk/product/bargai...nking-mug.html Sis może mi załatwi taki W ogóle to sprytny jest, szkoda że u nas takich nie ma.

A tak w ogóle muszę sobie zapodać i maskę uspokajającą na twarz, bo jednak to policzkowe podrażnienie po wczorajszym peelingu nie minęło, a wręcz na policzku na którym spałam zrobił mi się czerwony piekący placek Także póki co z kwaszenia nici, z peelingów i glinek nici - trzeba ukoić te moje rumieńce
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-02, 20:20   #4580
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie, że o tym piszesz. Już kilka razy się nad nimi zastanawiałam, i chyba tym razem się zdecyduję.
Ja jestem z nich zadowolona. Szczególnie z mleczka. Nie podrażnia mi oczu. Właśnie nim zmyłam tusz do rzęs

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 20:41   #4581
emememsik

Koshatka, no jak ktoś mieszka już kolejny rok to może sobie zarezerwować, ale mówiłam raczej o pierwszakach, których jest najwięcej. TŻ był tak wcześnie bo i tak musiał przyjechać do Krakowa już we wtorek.

No niestety, nie mieszkam tu bo jestem z Krakowa, więc nie mam szans na miejsce.
Stary 2009-10-02, 22:22   #4582
MagJa
Zakorzenienie

bossy, fuksjaa - wiecie coś na temat tego cuda http://www.bodypak.eu/MAPA/prod54.html Bo to właśnie dostałam i nie wiem czy można łączyć z pigułkami czy nie. I czy w ogóle to brać

Ukoiłam trochę moje poliki tą maseczką Ziaji, na noc zapodam jeszcze krem na zaczerwienienia YR i mam nadzieję, że jutro te rumieńce znikną.
A tymczasem wracam do robienia pazurków - na stopach mam już piękną czerwień Bell 407, a na dłonie jeszcze do końca pomysłu brak. Ale coś wymyślę
Tak w ogóle to bardzo pozytywnie mnie ten Bell zaskoczył, chyba się polubimy z serią Glam Wear Ta poprzednia, w takich bardziej okrągłych buteleczkach, z której mam szmaragdową zieleń nie jest tak dobra, a tu normalnie cud, miód i orzeszki
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 22:40   #4583
fuksjaa

MagJa, niestety nie znam tego suplementu. Więc niestety nie jestem w stanie Ci pomóc. W ogóle, pierwszy raz o nim słyszę. Od kogo go dostałaś?
Stary 2009-10-03, 07:27   #4584
isa666
Zakorzenienie

Dobry, no i wstałam dziś z kompletnie zatkanym nosem i w gardle mnie drapie Zaraz wskakuję pod kocyk i się grzeję, bo nie chcę być chora

Cytat:
Ciekawy, ale dla mnie za ciężki i za elegancki. Ale prezentuje się b. ładnie.

Ten peeling do stóp i mnie kusi, ale wezmę w następnym katalogu w zestawie z kremem. Bo zapach mają obłędny Szkoda tylko, że pewnie jak zwykle peeling będzie delikatny, a krem też wcale nie nadzwyczajny.
Co do zegarków - najgorsze, że podoba mi się w kolejnym katalogu jeszcze taki jeden niebieski, ale muszę się powstrzymać

A peeling domyślam się, że nie będzie rewelacyjny, ostatnimi czasy seria FW bardzo się skiepściła. No, ale może ten się okaże lepszy

Idę zapodać ściąganie Dystryktu 9 i wskakuję pod kocyk. Miłego dnia wszystkim
Stary 2009-10-03, 11:10   #4585
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Ojej, to niedobrze. Właśnie ten oliwkowy na dzień chciałam też wybrać dla siebie. W takim razie zdecyduję się na wersję nocną. W SP jest akurat promocja na serię Therapy.
Jak kupisz wersję nocną, to ja poproszę o relację jak z nawilżaniem. Póki co będę się tym rossmannowskim dla maluchów ratować, a oliwkowy AA zostanie pod filtr.

U mnie w SP ta seria nie jest w promocji. Ale to i tak jedyna apteka, w której do tej pory ją znalazłam, straszny deficyt u mnie w mieście, albo ja sprawdzam w nieodpowiednich aptekach.

Cytat:
Ten z granatem to mój ulubiony. Uwielbiam jego zapach. Chciałam go dziś kupić ale nie było w moim Rossmanie tych żeli w dużej pojemności.
Ja wcześniej jeszcze, przed promocją w Rossmannie widziałam te żele w Carrefourze. Miałam kupić, ale nie mogłam się zdecydować na zapach i nie wzięłam żadnego (był ten z granatem, z gruszką i lawendowy). Właściwie to chyba chciałabym wszystkie.

Cytat:
Kupiłam sobie za to dwie odżywki do włosów: Herbal Esssences i J.Frieda Brilliant Brunette; poza tym mój ulubiony zestaw do demakijażu tonik i micel fizjologiczny LRP. Promocyjnego zestawu Dermiki(krem+maska) w SP nie było ale zostałam poinformowana że w poniedziałek ma być dostawa więc spróbuje jeszcze go dorwać.
Tez chciałam odżywkę JF, ale nie było żadnej nawilżającej dla blondynek. Może w innym Rossmannie znajdę, chociaż w sumie nie jest mi potrzebna (w tym tygodniu już jedną odżywkę kupiłam, jedną mam w zapasie i jedną w użyciu), a promocje pewnie się jeszcze pojawią. Bardziej brakuje mi prawdę mówiąc maski do włosów. Muszę się rozejrzeć za czymś.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 11:16   #4586
fuksjaa

Coś czuję, że słabo będzie u mnie w tym miesiącu z odwykiem..
Kusi mnie masa rzeczy, w sumie i z kolorówki i z pielęgnacji, więc dramat podwójny.

W poniedziałek mam bardzo stresujący dzień na uczelni, jeżeli wyjdę z tego obronną ręką to w nagrodę sprawię sobie coś kosmetycznego. Myślę o jakimś kremie (chyba biorę jednak ten kokos Bielendy), brązerku, cieniach albo lakierach.

Em. mogłabyś mi wklepać skład kremu z kokosem Bielendy? Widziałam, że masz go w zapasach, więc pewnie nie używałaś jeszcze.
Stary 2009-10-03, 12:00   #4587
Hosenka*
Zakorzenienie

Em: wrzucam zdjęcie.

Morski: http://www.allegro.pl/item742772821_...ta_kolory.html

Ciemny szary:
http://www.allegro.pl/item744894840_...r_kolorki.html
(w rzeczywistości jest troszkę jaśniejszy niż na zdjęciu z aukcji)
Teraz zobaczyłam, że trochę mi się przekręcił w trakcie robienia zdjęć Nie jest taki krzywy

Byłam na mieście. Wróciłam z 2 szaliczkami (cieniowany szary i cienowany fioletowy, bardziej ciemny wrzos) - takie, jakich szukałam: nie bardzo cieniutkie i nie przylegające jak bandaż do szyji . Kupiłam też 3 pary grubszych wzorzystych podkolanówek - czarne, szare i fioletowe. Będą fajnie wyglądać do tych czarnych butów na koturnie które kupiłam ostatnio (zwykłe cieliste i czrane "antysexy" niezbyt elegancko wyglądają ).
Kosmetycznego: NIC

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-10-03 o 12:04
Stary 2009-10-03, 12:12   #4588
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Tez chciałam odżywkę JF, ale nie było żadnej nawilżającej dla blondynek. Może w innym Rossmannie znajdę, chociaż w sumie nie jest mi potrzebna (w tym tygodniu już jedną odżywkę kupiłam, jedną mam w zapasie i jedną w użyciu), a promocje pewnie się jeszcze pojawią. Bardziej brakuje mi prawdę mówiąc maski do włosów. Muszę się rozejrzeć za czymś.
ja wczoraj zakupiłm 400 ml lorealowej z cementem, bardzo ja lubie, cał a serię zresztą. Jak dla mnie najlepsza regeneruąca seria marketowa.
a te JF to takie dobre są ? jak wróce do blondu [już za tydzień ] to może sie skusze na nią

Cytat:
Em: wrzucam zdjęcie.

Morski: http://www.allegro.pl/item742772821_...ta_kolory.html

Ciemny szary:
http://www.allegro.pl/item744894840_...r_kolorki.html
(w rzeczywistości jest troszkę jaśniejszy niż na zdjęciu z aukcji)
Teraz zobaczyłam, że trochę mi się przekręcił w trakcie robienia zdjęć Nie jest taki krzywy

Byłam na mieście. Wróciłam z 2 szaliczkami (cieniowany szary i cienowany fioletowy, bardziej ciemny wrzos) - takie, jakich szukałam: nie bardzo cieniutkie i nie przylegające jak bandaż do szyji . Kupiłam też 3 pary grubszych wzorzystych podkolanówek - czarne, szare i fioletowe. Będą fajnie wyglądać do tych czarnych butów na koturnie które kupiłam ostatnio (zwykłe cieliste i czrane "antysexy" niezbyt elegancko wyglądają ).
Kosmetycznego: NIC
do mnie jeszcze nie dotarły
ale wyglądają świetnie chyba skolekcjonuje wszystkie kolory
Stary 2009-10-03, 12:22   #4589
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
do mnie jeszcze nie dotarły
ale wyglądają świetnie chyba skolekcjonuje wszystkie kolory
Ja dostałam wczoraj

Tylko są na nich takie ciemniejsze kreski - mam nadzieje, że to zagięcia i się wyprasują.

EDYCJA; skoro już się tak chwale, to jeszcze wrzucę zdjęcia szaliczków Szary jest trochę ciemniejszy.

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-10-03 o 12:34
Stary 2009-10-03, 12:35   #4590
isa666
Zakorzenienie

Hosenko fajne te sweterki
A Ty masz spięte włosy na zdjęciach? Bo na początku pomyślałam, że obcięłaś, tak jakoś wyglądają jakbyś miała krótkie.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości