|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja tak miałam po Skinorenie właśnie, na szczęście już się wszystko ładnie goi, mam nadzieję, że więcej wysypu nie będzie.
![]() |
#4562 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Podajcie linka do tego soczewkowego wątku. ![]() Ale super. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4563 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ja dziś mam wolne, bo nie ma angielskiego ![]() ![]() co do kwasów, ja nie wiem czy zaczynać.. niby ten nowy Lysalpha mógłby być fajny, bo podobno bezpieczny dla naczynek, ale boję się wysypu, podrażnień etc.. a na razie moja twarz wygląda całkiem znośnie ![]() dziś idę na szczepienie przeciw grypie, a że Medicover blisko Arkadii to mam nadzieję, że wracając nie wpadnę po mini masełko TBS ![]() ![]()
#4564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ninuś nie będzie tak źle, początki są zwykle zakręcone, ale szybko się przyzwyczaisz do studiowania ![]()
![]() |
#4565 |
Przyjaciółka KWC
|
A ja mam dzisiaj fatalny nastrój. Kupiłam sobie na pocieszenie żel Luksja z granatem i figą w promocji w Rossmannie, po weekendzie dokupię jeszcze gruszkę z avokado. Dzisiaj go nie wzięłam, bo nie miałam już miejsca w torebce, a nie lubię chodzić "z siatami". Wzięłam też w promocji krem dla niemowlaków rossmannowski, fajny i treściwy się wydaje, ciekawe jak będzie na twarzy się spisywać.
![]() |
#4566 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj rozpoczełam wstęp do kwaszenia - użyłam toniku 15% na czoło, boki twarzy i brodę. Dziś użyję na ok 20 min kwasu też 15%. A za kilka dni zostawię na noc. Ale czekam aż wyzdrowieję, bo od tego kataru itp to mam pozdzierany naskórek przy nosie i górę ust
![]() ![]() Więc narazie tylko czoło, boki i broda. a na resztę gruby krem w trakcie kwasu, żeby mi nie podrażniło. Nom ![]() Wykończyłam wczoraj mleczko do demakijażu garniera dla wrażliwców i micela iwostinu. Jakiś czas temu kupiłam sobie w carrefourze mleczko oczyszczające bez zmywania do skóry twarzy i ciała dla niemowląt, bio. z masłem shea i chyba miodem. w każdym razie pachnie migdałami ![]() ![]() teraz do pielęgnacji będę używała kremu z wit c, la roche, kwasy, filtr akn, krem nawilżający dermedic, normaderm vichy i to chyba wszystko. ah, i maskę mam tołpy. jezu, czemu ona tak śmierdzi. mam ochotę na algi. chyba kupię jakieś z bielendy lub ziaji. Ah! Dziewczyny. Kupiłam sobie peeling enzymatyczny Ziaja Pro. Po żadnym ziarnistym nie miałam tak gładkiej i jędrnej skóry. Jestem zachwycona. Użyłam już kilka razy. Nakładam go na twarz a po 5 minutach zaczynam masowac też przez ok 5 min. Rewelacja.
![]() |
#4567 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Dziewczyny o 18 ma być u mnie paczkonosz, podejrzewam że to Inermis. Miałybyście czas spotkać się w weekend? Ja mam teraz beznadziejny plan kompletnie, w czwartek kończę o 19
![]()
![]() |
#4568 |
Zakorzenienie
|
W Naturze wypaćkałam się pudrem z nowej limitowanki Essence (są testery) i kurka no .... Nie wywarł na mnie wrażenia, ale co kuknę w lustro to coraz bardziej mi się podoba
![]()
#4569 |
Zakorzenienie
|
Ja nie poszłam zobaczyć czy jest nowa limitowanka, zresztą i tak nie potrzebuję póki co nic z kolorówki. Może tylko za jakiś czas kupię jakiś puder prasowany, bo mi się kończy sephorowy, który noszę w torebce do poprawek w ciągu dnia.
ice uszka do góry ![]() Przyszłam do domu a tu w kuchni jakaś masakra - tata w niedzielę robi imprezę z okazji 50. urodzin i już z mamą napiekli tyle placków jak na święta! ![]() ![]() MagJa wklejam zdjęcie mojego zegarka ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-10-02 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() ![]() Do tego wybrałam się jeszcze po zwykłe czarne rurki i kozaki, także czarne. ![]() ![]() Wreeeszcie weekend! ![]() (to nic, że mam masę roboty, a TŻa zobaczę dopiero w niedzielę. ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Dziewczyny, używałyście może tego kremu Bielendy? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-28524.htm Ma niezłe opinie w KWC, zapach kokosa bardzo mi odpowiada. No i w Rossmannie widziałam wczoraj 1+1 gratis za niecałe 18zł. Myślicie, że sprawdzi się na noc i na zimę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4571 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Problem w tym, że mam teraz ochotę na 5 czy 6 nowych flaszek ale nie na wszystkie mogę sobie pozwolić... ![]() musiałaś przypomnieć? ![]() Cytat:
Cytat:
Kupiłam sobie za to dwie odżywki do włosów: Herbal Esssences i J.Frieda Brilliant Brunette; poza tym mój ulubiony zestaw do demakijażu tonik i micel fizjologiczny LRP. Promocyjnego zestawu Dermiki(krem+maska) w SP nie było ale zostałam poinformowana że w poniedziałek ma być dostawa więc spróbuje jeszcze go dorwać.
![]() |
#4572 |
Zakorzenienie
|
Jednak nie chcę tego brązera Essence
![]() Dla porównania zmyłam go z jednej strony i pomalowałam brązerem Pierre Rene i ten bardziej mi odpowiada: ma mniejsze drobinki, jest ciut jaśniejszy i chłodniejszy. ![]()
#4573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale się zapchałam: znów świeże orzechy + Prince Polo + Heineken ![]() ![]() Wzięłam się za przeglądanie katalogu Avonu nr 14 i mam chętkę na kilka rzeczy: - balsam do ciała Jagody Goji (ładnie pachnie w katalogu) ![]() - peeling do stóp wanilia i brązowy cukier - również ze względu na zapach - maseczkę do włosów bardzo suchych i zniszczonych AT - na KWC ma dość dobre opinie.
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-10-02 o 19:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | ||
po prostu Em :)
|
Hosenko, dałabyś radę zrobić zdjęcie rozpinanych sweterków na sobie?
![]() Cytat:
![]() ![]() Soczewkowy wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336920 Cytat:
![]() Ja dziś objechałam pół miasta odwiedzając wielkie sklepy, więc kolejny wieczór jestem zmęczona ale jak na złość mimo wszystko gdzieś bym "wyszła", ale wszyscy chyba po wczoraj mają dość. ![]() ![]() kolejny raz dochodzę do wniosku, że mieszkanie w akademiku jest fajne.. Nie cały czas, ale tak rok-dwa fajnie tu pobyć, wspomnienia na całe życie, a i do tutejszych wad szybko można się przyzwyczaić. No ale to pewnie zależy głównie od konkretnego akademika i ludzi. ![]() ![]()
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2009-10-02 o 19:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Zakorzenienie
|
Em: ale one sa takie jak na aukcji
![]() ![]() Modelka jest raczej wyższa ode mnie (ja mam 163) więc mi te sweterki troche niżej sięgają, ale to tylko na plus ![]() Co jeszcze? Ostatnio znowu schudłam (teraz waże 50 kg ![]() Najlepiej porównaj sobie wymiary tych sweterków z jakimś w którym chodzisz i bedziesz miała rozeznanie. A właśnie: widziałam te sweterki dziś w sklepie - za 45 zł.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-10-02 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4576 |
|
Mimo wszystko jakbyś znalazła chwilkę, to pstryknęłabyś po jednym zdjęciu jednego z kolorów tych dwóch rodzajów rozpinanych?
![]() ![]()
![]() |
#4577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Myślałam że też mieszkasz normalnie w akademiku a piszesz że nie masz szans na miejsce... ![]() Dzięki za linka. ![]()
![]() |
#4579 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() W ogóle to dostałam dziś od babeczki od ćwiczeń jakiś spalacz tłuszczu MM4 i muszę coś o nim więcej poczytać, bo nawet nie zapytałam czy można go brać przy pigułkach ![]() Cytat:
![]() ********************* Zamarzam w domu. Tata niby rozpalił w kominku, ale zanim się dom rozgrzeje to trochę minie. Chyba sobie pomoczę stópki i przy okazji wypeelinguję. Szkoda tylko, że przez tą moją wątpliwą regularność ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle muszę sobie zapodać i maskę uspokajającą na twarz, bo jednak to policzkowe podrażnienie po wczorajszym peelingu nie minęło, a wręcz na policzku na którym spałam zrobił mi się czerwony piekący placek ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
|
Koshatka, no jak ktoś mieszka już kolejny rok to może sobie zarezerwować, ale mówiłam raczej o pierwszakach, których jest najwięcej.
![]() ![]() No niestety, nie mieszkam tu bo jestem z Krakowa, więc nie mam szans na miejsce. ![]()
![]() |
#4582 |
Zakorzenienie
|
bossy, fuksjaa - wiecie coś na temat tego cuda http://www.bodypak.eu/MAPA/prod54.html
![]() ![]() Ukoiłam trochę moje poliki tą maseczką Ziaji, na noc zapodam jeszcze krem na zaczerwienienia YR i mam nadzieję, że jutro te rumieńce znikną. A tymczasem wracam do robienia pazurków - na stopach mam już piękną ![]() ![]() Tak w ogóle to bardzo pozytywnie mnie ten Bell zaskoczył, chyba się polubimy z serią Glam Wear ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4583 |
|
MagJa, niestety nie znam tego suplementu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4584 | |
Zakorzenienie
|
Dobry, no i wstałam dziś z kompletnie zatkanym nosem i w gardle mnie drapie
![]() ![]() Cytat:
![]() A peeling domyślam się, że nie będzie rewelacyjny, ostatnimi czasy seria FW bardzo się skiepściła. No, ale może ten się okaże lepszy ![]() Idę zapodać ściąganie Dystryktu 9 i wskakuję pod kocyk. Miłego dnia wszystkim ![]()
![]() |
#4585 | |||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
U mnie w SP ta seria nie jest w promocji. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4586 |
|
Coś czuję, że słabo będzie u mnie w tym miesiącu z odwykiem..
![]() Kusi mnie masa rzeczy, w sumie i z kolorówki i z pielęgnacji, więc dramat podwójny. ![]() W poniedziałek mam bardzo stresujący dzień na uczelni, jeżeli wyjdę z tego obronną ręką to w nagrodę sprawię sobie coś kosmetycznego. ![]() ![]() Em. mogłabyś mi wklepać skład kremu z kokosem Bielendy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Zakorzenienie
|
Em: wrzucam zdjęcie.
Morski: http://www.allegro.pl/item742772821_...ta_kolory.html Ciemny szary: http://www.allegro.pl/item744894840_...r_kolorki.html (w rzeczywistości jest troszkę jaśniejszy niż na zdjęciu z aukcji) Teraz zobaczyłam, że trochę mi się przekręcił w trakcie robienia zdjęć ![]() ![]() Byłam na mieście. Wróciłam z 2 szaliczkami (cieniowany szary i cienowany fioletowy, bardziej ciemny wrzos) - takie, jakich szukałam: nie bardzo cieniutkie i nie przylegające jak bandaż do szyji ![]() ![]() Kosmetycznego: NIC ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-10-03 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4588 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te JF to takie dobre są ? jak wróce do blondu [już za tydzień ![]() ![]() Cytat:
![]() ale wyglądają świetnie ![]() ![]()
![]() |
#4589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko są na nich takie ciemniejsze kreski - mam nadzieje, że to zagięcia i się wyprasują. EDYCJA; skoro już się tak chwale, to jeszcze wrzucę zdjęcia szaliczków ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-10-03 o 12:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4590 |
Zakorzenienie
|
Hosenko fajne te sweterki
![]() A Ty masz spięte włosy na zdjęciach? Bo na początku pomyślałam, że obcięłaś, tak jakoś wyglądają jakbyś miała krótkie.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.