|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Ciesze się, że pomogłam
A prezent kupisz za stówe i będzie ok nie z pustymi rękami ani nie ponad sowje możliwościa ja jem jabłuszko ![]() ![]()
|
|
|
|
#1652 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie
![]() Ja już dziś zjadłam dwa ![]() No jejku, zimno mi, nic mi się nie chce, boli mnie ten brzuch Dobrze, że w środę do gina idę... Zobaczymy co tam Iwo wyprawia Nie wiem czy mnie jakieś przeziębienie nie łapie
|
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
Taki okres niestety- sama tak mam, że mam uczucie, że mnie coś chce wziąść. Ale pije herbatkę z cytrynką i sokiem z porzeczek
|
|
|
|
#1654 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi trzech chłopów wstawia meble do salonu
Bułaaa haha
|
|
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde ale powiem Ci, ze tearz mnie plecy bolą:P i jakbym nadwyrężyła sobie górną część wewnętrzną uda, pachwine czy jakoś tak
|
|
|
|
#1656 |
|
Zadomowienie
|
Asiuulka89
zebra666 o u nas też noc poślubna była upojna , o 5 spaliśmy jak grzeczne dzieci jedyne co to prezenty otworzyliśmy .U mnie na razie dostałam zakaz od lekarza na przytulanki, bo mi brzuszek później twardnieje . samanthhha idź na weselicho Kup pościel albo ręczniki. Ja na początku narzekałam na takie prezenty, a teraz stwierdzam że się przydały, bo jakbym sama miała nam kupić to tyle hajsu, że ![]() A ja po wycieczce do stolicy, nic nie robię ![]() Teraz wcinam chipsy czosnkowe ![]() Mam gupie pytanie Dzideka podobno słyszy już nasz głosy, głośną muzykę, głos tatusia i teraz pytanie: a czy słyszy muzykę którą my słuchamy na słuchawkach W nawiązaniu do eski którą słucham w pociągu![]() Głupie pytanie, nie śmiejcie się Na esce nic nigdy nie wygrałam, ale jak byłam mała to wygrałam w gazecie lalkę barbie na koniu
|
|
|
|
#1657 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
już jestem potwory
![]() ide czytać wasze wypociny ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
przeczytaj sobie w sklepie co pisze na opakowaniu.. jestem beztalenciem kulinarnym chociaż moja mama jest cukiernikiemCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
co do wygrywania to ja kiedys wygrałam 2 bilety z TVN na rewie na lodzie w katowicach Piotrus Pan.. świeetne ![]() tesciowa znowu wyciąnęła mnie do lumpu obiecałam ze juz nic Tosi nie kupie i co? z znowu wróciliśmy z reklamówką jak wyschna to zrobie zdjęcia i wam pokaże.ide jeść bo zaraz umrę |
|||||
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
Paprotka ja tej nocy z 7 razy musiałam wstac od momentu położenia się w celu zaśnięcia
![]() A pewnie pochfal się jak wyschnie cos tam pokupowała |
|
|
|
#1659 |
|
Wtajemniczenie
|
idę robic to ciasto asuulkowe
zobaczymy jaka jestem zdolna.. mam faze pieczeniowa![]() szkoda że nie macie dziewczynek.. podrzucilabym wam troche ciuszków.. ![]() albo jakbyscie bliżej mieszkały to mam troche bodów.. no ale tak to
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jem z szynka i majonezem kanapki...ostatnio mam na to zmiane... jeszcze zazwyczaj z pomidorem ale tearz nie moge już na pomidora patrzeć
|
|
|
|
#1661 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, tak paprotko czekamy na fotki
Ja już mam meble w salonie Zaraz koleś od gazu będzie i podłączy płytę hi hiTeż niedługo będę robić ciasta Ale dopiero jak będzie czysto! Uciekam. Jutro się odezwę. Mam nadzieje... Bo nie wiem jak to będzie przed weselem Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa |
|
|
|
#1662 |
|
Wtajemniczenie
|
ja to pomidorka wcinam
mniam mniam![]() ciasto asiulkowe gotowe studzi sie na balkonioe zobaczymy za pół godz. co z tego wyjdzi
|
|
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
Koniecznie pochwal się jak wyjdzie
Sama mam zamiar spróbować w weekend ale boje się, że przegne z tą manną |
|
|
|
#1664 |
|
Wtajemniczenie
|
ja właśnie też nie wiedziałam jak gęsta ma byc ta manna
to taka gęsta zrobiłam żeby z herbatników sie ciapa nie zrobiła ja jutro zajęcia mam od 8.00 do 17.00 eh.. koniec wolnych weekendów... a takie głupie jutro te zajęcia.. mam zajecia z masazu i czegos tam i ciekawe w czym mam iść na nie skoro w swój strój juz nie wchodze bo chyba bym sie w nim udusiła...
|
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
Paprtotka
|
|
|
|
#1666 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja kupiłam sobie dzisiaj jeszcze rajstopy z mikrofibry fioletowe i takie grube bardzo czarne zeby potem miec, chociaz w sumie u nas juz etraz jest zimno...
a dzisiaj w lumpie kup[iłam sobie bluzke taka fajna dłuższa na długo starczy i bluze zieloną z fajnym sciągaczem na dole takim bardzo grubym..tez na dług mi starczy.. musiałam szukac bo normalnie nie miałam tez juz nic ciepłego teraz na wypłate jeszcze buty na jesień musze kupić bo tylko kilka par trampek mam ![]() ciekawe co tam u sanderinki? a ciasto chyba mi wyszło troche za mało cukru dałam, ale posypałam cukrem pudrem zeby było słodsze no i rzeczywiście bardzo szybkie... szczególnie teraz jak jest teraz tak zimno..
http://www.suwaczki.com/tickers/relgwn15mp1c7exc.png ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/d72112d7fc.png Edytowane przez paprotka86 Czas edycji: 2009-10-02 o 20:17 |
|
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie kupowałaś te rajstopy? I takie ciążowe typowo(bo normalne to raczej brzusio by uciskały). Pytam, bo sama potzrebuje jakiś grubych... Mam jedne i ciążowe ale cienkie
|
|
|
|
#1668 |
|
Zadomowienie
|
To skandal w lodówce były śledzie w oleju. Otwieram lodówkę i co..........
już nie ma. Nawet na kawałeczek się nie załapałam Łobuzy![]() Zostały mi płatki z mlekiem i bułeczka z almette ![]() Lece z tz oglądać tylko mnie kochaj po raz 100 już się zaczęło.paprotka86 ja to już nie wiem jak się ubierać, żeby bębenkowi było ciepło . 3mam kciuki żeby w szkole czas ci szybko minął i w ogóle było ok![]() zebra666 uwielbiam majezon fartnął ci się ostatni weekend lata my nie zdążyliśmy pożegnać sezonu grilkowego bo tz był w szkoleDo juterka |
|
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
My pożegnaliśmy, ale powiem szczerze, ze wolałabym u kogoś na grilku być żeby nic nie robić i nei sprzątać potem
|
|
|
|
#1670 |
|
Wtajemniczenie
|
wiesz co ja kupowałam te rajstopy normalne bo ciążowe były grubość 40 den a ja chciałam grubsze. mam normalne. nosiłam rozmiar3 to teraz kupiłam 4 i powiem ci że wcale mnie nie uciskają. a te czarne wogóle super. i nawet nie spadaja ani nic
ale za te czarne dałam 22zł. mówie sobie pzreciez nie bede z gołym brzuchem chodzić..
|
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
No to spróbuję, bo zimno się już robi a spodnie ciążowe mam cienkie... tylko jedne sztruksy ale one nie wystarczą do końca raczej. A te cienkie tak:P
|
|
|
|
#1672 |
|
Wtajemniczenie
|
ja po lumpach szukam
własnie wczoraj znlazłam te rybaczki jeansy ciążowe ale s ana tyle długie i grube ze z tymi rajstopami na dłgo wystarcza.. musze jechac do innych zobaczyc bo tez pomału mi brakuje.. jedne na allegro zamówiłam od laski i czekam na pzresyłke uciekam już bo trza się wykąpac i spac bo rano musze mózg wysilic dawno nie musiałam
http://www.suwaczki.com/tickers/relgwn15mp1c7exc.png ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/d72112d7fc.png Edytowane przez paprotka86 Czas edycji: 2009-10-02 o 20:52 |
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
Też idę lulać, bo rano zakupy z Tż-tem więc muszę się zmusić do wstania o pogańskiej porze
|
|
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
Heja
jak tam wyszlo ciasto smakowalo?? ja tez nie wiem jak gesta ma byhc ta masa zawsze robie na oko wiec sie objem i zabiore troche do poznania bo jak nie to co do rajstop to ja juz w ciazy stawiam na te samo nosne bo nie uciskaja nic... ale jak bedzie az tak bardzo ****zialo to ja nie wiem... narazie w dzinsach chodze wczoraj poszlam spac kolo 01.00 ![]() no nic dzien dobry bardzo na dobry poczatek dnia.. ja pewnie n ie bede miala kiedy sie odezwac... |
|
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
A więc wiem, ze samonośne są fajne ale nie na zmino jednak... bo żeby mi ciepło było jak taki tajfun an zewnątrz- musze mieć dupsko zakryteZrobiliśmy z Tż-tem zakupy za prawiue 100zł ale przynajmniej mam wszystko i miał mi kto nieść
|
|
|
|
#1676 |
|
Wtajemniczenie
|
Heloł. Piję sobie kawkę na swoim
Hi hi fajno ![]() Wstałam specjalnie o 7.55 bo wczoraj nie obejrzałam BrzydUli i pomyślałam, że dziś obejrzę powtórkę. A tu co? SOBOTA!!! ![]() Co dziś robicie?Ja na to wesele idę. Ale na krótko bo nam się nie chce
|
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz zobaczycie jak się będziecie bawili... A nuż fajnie będzie- chcociaż ja takich dużych wesel nie lubie, bo się mało kogo zna i siedzi praktycznie we dwoje jak kołki.
Ale masz spoko, bo nie muisz się wysilać na to i stresować... To nie to co na swój ślub Jak ja już prasowałam wszystko tydzień wcześniejTeraz piję herbatkę a zaraz czas na kawusie o zgrozo wczoraj wszytsko posprzątałam więc może dzisaj w końcu pochowam to co leży rozwalone zamiast w szafkach.... pomyślę czy czegoś nie usunąć... skąd ja mam tyle ubrań a połowa w której nie chodzę ale wszytsko wydaje się, zę może się przydać jeszcze
|
|
|
|
#1678 |
|
Wtajemniczenie
|
Ha ha ja też mam tyyyle ubrań, że szok a chodzę w trzech bluzkach i dwóch parach spodni
![]() Ja też się biorę za sprzątnie. Ogarnę kuchnię, narzędzia przeniosę na jeden stolik i wszystko inne wypucuję na błysk Idę siku ![]() Zebra moje wesele będzie na jakieś 170 osób w tym połowy nie będę znała Boże moja mama codziennie przychodzi i tylko pyta "pomóc Ci coś?" No ludzie nie chce żeby mi sprzątała tu po swojemu bo to moje! I zresztą ona nie umie tak jak ja chce. Przejedzie mokrą szmatą i myśli że posprzątała. No tylko ![]() Nie gotuje dziś bo na weselu się najemy |
|
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, że nie ma snesnu gotować
Trzeba oszczędzac a nieJestem jakaś dziwna ale nie chce ślubu takeigo typowego sala, kupa ludzi- większość obca. Może ja skąpa jestem ? A z porządkami w szafkach bedzie jak zawsze- a to sie jeszcze przyda, to też, tamto też- i będzie jak przed próbą posprzątania |
|
|
|
#1680 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj po ciąży to się będziemy we wszystko mieścić a nawet te rzeczy będą za duże
![]() Właśnie dotarło do mnie, że mam wielką chatę do sprzątania ![]() Co do wesela to ja jestem tego zdania co Ty. Ono wcale nie jest mi potrzebne do szczęścia... Zresztą kto to wie co to będzie za rok ![]() No ale Tż chce. Gdyby miał takie podejście jak ja to byśmy nie zrobili wesela heh mam męskie podejście do sprawy a Tż damskie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.

A prezent kupisz za stówe i będzie ok
nie z pustymi rękami ani nie ponad sowje możliwości

Dobrze, że w środę do gina idę... Zobaczymy co tam Iwo wyprawia

daj dziaba
jeszcze nigdy nie robiłam, wydaje mi się to zbyt skomplikowane
Ciężko widzę moją obronę
moj narazie obchodzi sie bez no bo sie nadal lecze 

już nie ma. Nawet na kawałeczek się nie załapałam