![]() |
#1651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Ciesze się, że pomogłam
![]() ![]() a ja jem jabłuszko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1652 |
Wtajemniczenie
|
Dokładnie
![]() Ja już dziś zjadłam dwa ![]() No jejku, zimno mi, nic mi się nie chce, boli mnie ten brzuch ![]() ![]() Nie wiem czy mnie jakieś przeziębienie nie łapie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1653 |
Zakorzenienie
|
Taki okres niestety- sama tak mam, że mam uczucie, że mnie coś chce wziąść. Ale pije herbatkę z cytrynką i sokiem z porzeczek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1654 |
Wtajemniczenie
|
A mi trzech chłopów wstawia meble do salonu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1655 |
Zakorzenienie
|
Kurde ale powiem Ci, ze tearz mnie plecy bolą:P i jakbym nadwyrężyła sobie górną część wewnętrzną uda, pachwine czy jakoś tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1656 |
Zadomowienie
|
Asiuulka89
![]() zebra666 o u nas też noc poślubna była upojna ![]() ![]() U mnie na razie dostałam zakaz od lekarza na przytulanki, bo mi brzuszek później twardnieje ![]() samanthhha idź na weselicho ![]() ![]() ![]() A ja po wycieczce do stolicy, nic nie robię ![]() ![]() Teraz wcinam chipsy czosnkowe ![]() Mam gupie pytanie ![]() ![]() ![]() Głupie pytanie, nie śmiejcie się ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1657 | |||||
Wtajemniczenie
|
już jestem potwory
![]() ide czytać wasze wypociny ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() co do wygrywania to ja kiedys wygrałam 2 bilety z TVN na rewie na lodzie w katowicach Piotrus Pan.. świeetne ![]() tesciowa znowu wyciąnęła mnie do lumpu ![]() ![]() ide jeść bo zaraz umrę |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1658 |
Zakorzenienie
|
Paprotka ja tej nocy z 7 razy musiałam wstac od momentu położenia się w celu zaśnięcia
![]() A pewnie pochfal się jak wyschnie cos tam pokupowała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1659 |
Wtajemniczenie
|
idę robic to ciasto asuulkowe
![]() ![]() szkoda że nie macie dziewczynek.. podrzucilabym wam troche ciuszków.. ![]() albo jakbyscie bliżej mieszkały to mam troche bodów.. no ale tak to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1660 |
Zakorzenienie
|
Ja jem z szynka i majonezem kanapki...ostatnio mam na to zmiane... jeszcze zazwyczaj z pomidorem ale tearz nie moge już na pomidora patrzeć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1661 |
Wtajemniczenie
|
Tak, tak paprotko czekamy na fotki
![]() Ja już mam meble w salonie ![]() ![]() ![]() ![]() Też niedługo będę robić ciasta ![]() Uciekam. Jutro się odezwę. Mam nadzieje... Bo nie wiem jak to będzie przed weselem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1662 |
Wtajemniczenie
|
ja to pomidorka wcinam
![]() ![]() ciasto asiulkowe gotowe studzi sie na balkonioe zobaczymy za pół godz. co z tego wyjdzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1663 |
Zakorzenienie
|
Koniecznie pochwal się jak wyjdzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1664 |
Wtajemniczenie
|
ja właśnie też nie wiedziałam jak gęsta ma byc ta manna
![]() ![]() ja jutro zajęcia mam od 8.00 do 17.00 eh.. koniec wolnych weekendów... a takie głupie jutro te zajęcia.. mam zajecia z masazu i czegos tam i ciekawe w czym mam iść na nie skoro w swój strój juz nie wchodze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1665 |
Zakorzenienie
|
Paprtotka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1666 |
Wtajemniczenie
|
a ja kupiłam sobie dzisiaj jeszcze rajstopy z mikrofibry fioletowe i takie grube bardzo czarne zeby potem miec, chociaz w sumie u nas juz etraz jest zimno...
a dzisiaj w lumpie kup[iłam sobie bluzke taka fajna dłuższa na długo starczy i bluze zieloną z fajnym sciągaczem na dole takim bardzo grubym..tez na dług mi starczy.. musiałam szukac bo normalnie nie miałam tez juz nic ciepłego ![]() teraz na wypłate jeszcze buty na jesień musze kupić bo tylko kilka par trampek mam ![]() ciekawe co tam u sanderinki? a ciasto chyba mi wyszło ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/relgwn15mp1c7exc.png ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/d72112d7fc.png Edytowane przez paprotka86 Czas edycji: 2009-10-02 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1667 |
Zakorzenienie
|
A gdzie kupowałaś te rajstopy? I takie ciążowe typowo(bo normalne to raczej brzusio by uciskały). Pytam, bo sama potzrebuje jakiś grubych... Mam jedne i ciążowe ale cienkie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1668 |
Zadomowienie
|
To skandal w lodówce były śledzie w oleju. Otwieram lodówkę i co..........
![]() ![]() ![]() ![]() Zostały mi płatki z mlekiem i bułeczka z almette ![]() Lece z tz oglądać tylko mnie kochaj po raz 100 ![]() paprotka86 ja to już nie wiem jak się ubierać, żeby bębenkowi było ciepło ![]() ![]() zebra666 uwielbiam majezon ![]() ![]() ![]() ![]() Do juterka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1669 |
Zakorzenienie
|
My pożegnaliśmy, ale powiem szczerze, ze wolałabym u kogoś na grilku być żeby nic nie robić i nei sprzątać potem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1670 |
Wtajemniczenie
|
wiesz co ja kupowałam te rajstopy normalne bo ciążowe były grubość 40 den a ja chciałam grubsze. mam normalne. nosiłam rozmiar3 to teraz kupiłam 4 i powiem ci że wcale mnie nie uciskają. a te czarne wogóle super. i nawet nie spadaja ani nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1671 |
Zakorzenienie
|
No to spróbuję, bo zimno się już robi a spodnie ciążowe mam cienkie... tylko jedne sztruksy ale one nie wystarczą do końca raczej. A te cienkie tak:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1672 |
Wtajemniczenie
|
ja po lumpach szukam
własnie wczoraj znlazłam te rybaczki jeansy ciążowe ale s ana tyle długie i grube ze z tymi rajstopami na dłgo wystarcza.. musze jechac do innych zobaczyc bo tez pomału mi brakuje.. jedne na allegro zamówiłam od laski i czekam na pzresyłke uciekam już bo trza się wykąpac i spac bo rano musze mózg wysilic ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/relgwn15mp1c7exc.png ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/d72112d7fc.png Edytowane przez paprotka86 Czas edycji: 2009-10-02 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1673 |
Zakorzenienie
|
Też idę lulać, bo rano zakupy z Tż-tem więc muszę się zmusić do wstania o pogańskiej porze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1674 |
Zakorzenienie
|
Heja
![]() jak tam wyszlo ciasto smakowalo?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do rajstop to ja juz w ciazy stawiam na te samo nosne bo nie uciskaja nic... ale jak bedzie az tak bardzo ****zialo to ja nie wiem... narazie w dzinsach chodze ![]() ![]() ![]() no nic dzien dobry bardzo na dobry poczatek dnia.. ja pewnie n ie bede miala kiedy sie odezwac... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1675 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Zrobiliśmy z Tż-tem zakupy za prawiue 100zł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1676 |
Wtajemniczenie
|
Heloł. Piję sobie kawkę na swoim
![]() ![]() Wstałam specjalnie o 7.55 bo wczoraj nie obejrzałam BrzydUli i pomyślałam, że dziś obejrzę powtórkę. A tu co? SOBOTA!!! ![]() Co dziś robicie?Ja na to wesele idę. Ale na krótko bo nam się nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1677 |
Zakorzenienie
|
Wiesz zobaczycie jak się będziecie bawili... A nuż fajnie będzie- chcociaż ja takich dużych wesel nie lubie, bo się mało kogo zna i siedzi praktycznie we dwoje jak kołki.
Ale masz spoko, bo nie muisz się wysilać na to i stresować... To nie to co na swój ślub ![]() ![]() Teraz piję herbatkę a zaraz czas na kawusie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1678 |
Wtajemniczenie
|
Ha ha ja też mam tyyyle ubrań, że szok a chodzę w trzech bluzkach i dwóch parach spodni
![]() ![]() Ja też się biorę za sprzątnie. Ogarnę kuchnię, narzędzia przeniosę na jeden stolik i wszystko inne wypucuję na błysk ![]() ![]() Idę siku ![]() Zebra moje wesele będzie na jakieś 170 osób w tym połowy nie będę znała ![]() Boże moja mama codziennie przychodzi i tylko pyta "pomóc Ci coś?" No ludzie nie chce żeby mi sprzątała tu po swojemu bo to moje! I zresztą ona nie umie tak jak ja chce. Przejedzie mokrą szmatą i myśli że posprzątała. No tylko ![]() Nie gotuje dziś bo na weselu się najemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1679 |
Zakorzenienie
|
Pewnie, że nie ma snesnu gotować
![]() ![]() Jestem jakaś dziwna ale nie chce ślubu takeigo typowego sala, kupa ludzi- większość obca. Może ja skąpa jestem ![]() A z porządkami w szafkach bedzie jak zawsze- a to sie jeszcze przyda, to też, tamto też- i będzie jak przed próbą posprzątania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1680 |
Wtajemniczenie
|
Oj po ciąży to się będziemy we wszystko mieścić a nawet te rzeczy będą za duże
![]() Właśnie dotarło do mnie, że mam wielką chatę do sprzątania ![]() Co do wesela to ja jestem tego zdania co Ty. Ono wcale nie jest mi potrzebne do szczęścia... Zresztą kto to wie co to będzie za rok ![]() No ale Tż chce. Gdyby miał takie podejście jak ja to byśmy nie zrobili wesela ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.