przyszłe młode mamusie do 23roku życia - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-02, 15:51   #1651
zebra666
Zakorzenienie

Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia

Ciesze się, że pomogłam A prezent kupisz za stówe i będzie ok nie z pustymi rękami ani nie ponad sowje możliwości

a ja jem jabłuszko

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 16:00   #1652
samanthhha
Wtajemniczenie

Dokładnie

Ja już dziś zjadłam dwa
No jejku, zimno mi, nic mi się nie chce, boli mnie ten brzuch Dobrze, że w środę do gina idę... Zobaczymy co tam Iwo wyprawia

Nie wiem czy mnie jakieś przeziębienie nie łapie
samanthhha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 16:15   #1653
zebra666
Zakorzenienie

Taki okres niestety- sama tak mam, że mam uczucie, że mnie coś chce wziąść. Ale pije herbatkę z cytrynką i sokiem z porzeczekpycha... Poodkurzałam... jutro podłogi umyć i posprzątać z szafek...i umre z nudów

Stary 2009-10-02, 16:26   #1654
samanthhha
Wtajemniczenie

A mi trzech chłopów wstawia meble do salonu Bułaaa haha
Stary 2009-10-02, 16:33   #1655
zebra666
Zakorzenienie

Kurde ale powiem Ci, ze tearz mnie plecy bolą:P i jakbym nadwyrężyła sobie górną część wewnętrzną uda, pachwine czy jakoś tak wypas... Mąż się naśmiewa z mojego pępka od wczoraj jakiś taki wypchnięty bardziej jest

Stary 2009-10-02, 16:37   #1656
majkela12
Zadomowienie

Asiuulka89
zebra666 o u nas też noc poślubna była upojna, o 5 spaliśmy jak grzeczne dzieci jedyne co to prezenty otworzyliśmy.
U mnie na razie dostałam zakaz od lekarza na przytulanki, bo mi brzuszek później twardnieje.
samanthhha idź na weselicho, może to ostatnia szansa żeby zaszaleć Kup pościel albo ręczniki. Ja na początku narzekałam na takie prezenty, a teraz stwierdzam że się przydały, bo jakbym sama miała nam kupić to tyle hajsu, że

A ja po wycieczce do stolicy, nic nie robię Jutro sobie posprzątam
Teraz wcinam chipsy czosnkowe
Mam gupie pytanie Dzideka podobno słyszy już nasz głosy, głośną muzykę, głos tatusia i teraz pytanie: a czy słyszy muzykę którą my słuchamy na słuchawkach W nawiązaniu do eski którą słucham w pociągu
Głupie pytanie, nie śmiejcie się Na esce nic nigdy nie wygrałam, ale jak byłam mała to wygrałam w gazecie lalkę barbie na koniu Najbardziej to bym chciała w totka
Stary 2009-10-02, 17:18   #1657
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

już jestem potwory
ide czytać wasze wypociny

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

Cytat:
Napisane przez majkela12 Pokaż wiadomość
Dziękuje za ciepłe słówka na temat brzuszka

paprotka86 karpatka daj dziaba jeszcze nigdy nie robiłam, wydaje mi się to zbyt skomplikowane Grzeczna dziewczynka z Twojej Tosi mi Adaśko daje popalić superrrr ten dywanik i jaki tani
samanthhha rzeczywiście, przepraszam to jakby tu wytłumaczyć na zachód od warszawy ale mieliście fajny łóżkowy dzionek pierwszy raz słyszę o Dukanie
Asiuulka89 muszę spróbować placuszka, brzmi fajowo znam podobny przepis ale na rafaello Wspólnymi siłami zrzucimy
zebra666 nie narzekaj "grubasku"Ty też chudziutka jesteś

A u nas wiecznie temat jedzenia, jak tu nie tyć:
My mieliśmy możliwość mieszkać na poddaszu, ale wybraliśmy poziom zero bo większy metraż (na strychu za dużo skosy zajmowały) no i najważniejsze- niezależne wejście
Ja mam raniutko pobudkę, bo przez głupią babę muszę jechać specjalnie po wpis na uczelnie (już miesiąc jej nie mogę zastać) a jak nie to mnie skreślą z listy studentów. Trochę byłaby kiszka bo to już piąty rok Ciężko widzę moją obronę
karpatka to najpbardziej prymitywne ciasti pos słońcem naprawde przeczytaj sobie w sklepie co pisze na opakowaniu.. jestem beztalenciem kulinarnym chociaż moja mama jest cukiernikiem:haha ha:
Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
Majkela dasz rade a ajk bedziesz sie bronic to bedziemy 3mac kciuki izobaczysz wszytsko sie uda.. tez sie dzisiaj wybieram na moja uczelnie cos ostanio czesto ja odwiedzam wlasnie co do Twojego brzuszka i figurki to masakra chudzina z Ciebie ...

no to Samanthhha miala fajna nocke moj narazie obchodzi sie bez no bo sie nadal lecze

tak poza tym dzien dobry dzisiaj wracam do mojego miasta do rodzinki na weekend jak wezme kompa to sie cos tam odezwe gorzej jak nie wezme
tak będziemy btrzymac kciuki.. asiuulka miłego wypoczynku
Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Mój nawet nie grymasi w końcu ja mu nie odmawiam ;P a, że nie ma czasu albo jest an nockach to nie moja wina
Myślę co wszamać.. brak weny...a mały mnie tak pięknie boksował przed snem, żę mi brzuch podskakiwałbosiu a zaczynam znów sikać w nocy z 6 razy nawet:| a najgorzej przed snem... jest od dwóch dni jak na początku ciąży...Czyżby mały już na pęcherz mi naciskał
dużo sikacie..? ja tak raz w nocy wychodze tylko?

Cytat:
Napisane przez samanthhha Pokaż wiadomość
Ło już myślałam, że nie ma nikogo

No i dzisiaj z eski nie zadzwonili...........
Jutro wyśle esa

Ej nie wiem co zrobić - przyszły mi dzisiaj dwie filiżanki z allegro a jedna miała potłuczony spodek i na paczce babka nawet nie napisała, że to szkło Nie wiem jaki komentarz wystawić
a z ta filiżanką najpierw napisz do niej. i powiedz co sie stało. bo potem tez ci wystawi negatywa ze nie skonsultowałaś sie z nią w tej sprawie

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Ciesze się, że pomogłam A prezent kupisz za stówe i będzie ok nie z pustymi rękami ani nie ponad sowje możliwości

a ja jem jabłuszko
zgadzam się tyle wystarczy

co do wygrywania to ja kiedys wygrałam 2 bilety z TVN na rewie na lodzie w katowicach Piotrus Pan.. świeetne

tesciowa znowu wyciąnęła mnie do lumpu obiecałam ze juz nic Tosi nie kupie i co? z znowu wróciliśmy z reklamówką jak wyschna to zrobie zdjęcia i wam pokaże.
ide jeść bo zaraz umrę
paprotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 17:37   #1658
zebra666
Zakorzenienie

Paprotka ja tej nocy z 7 razy musiałam wstac od momentu położenia się w celu zaśnięcia

A pewnie pochfal się jak wyschnie cos tam pokupowała

Stary 2009-10-02, 17:44   #1659
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

idę robic to ciasto asuulkowe zobaczymy jaka jestem zdolna.. mam faze pieczeniowa
szkoda że nie macie dziewczynek.. podrzucilabym wam troche ciuszków..
albo jakbyscie bliżej mieszkały to mam troche bodów.. no ale tak to
Stary 2009-10-02, 17:56   #1660
zebra666
Zakorzenienie

Ja jem z szynka i majonezem kanapki...ostatnio mam na to zmiane... jeszcze zazwyczaj z pomidorem ale tearz nie moge już na pomidora patrzeć

Stary 2009-10-02, 18:32   #1661
samanthhha
Wtajemniczenie

Tak, tak paprotko czekamy na fotki

Ja już mam meble w salonie I już sobie siedzimy z Tż i oglądamy TV i robimy pizze w nowym piekarniku Zaraz koleś od gazu będzie i podłączy płytę Supcio hi hi

Też niedługo będę robić ciasta Ale dopiero jak będzie czysto!
Uciekam. Jutro się odezwę. Mam nadzieje... Bo nie wiem jak to będzie przed weselem Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa
Stary 2009-10-02, 18:34   #1662
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

ja to pomidorka wcinam mniam mniam
ciasto asiulkowe gotowe studzi sie na balkonioe zobaczymy za pół godz. co z tego wyjdzi
Stary 2009-10-02, 18:36   #1663
zebra666
Zakorzenienie

Koniecznie pochwal się jak wyjdzie Sama mam zamiar spróbować w weekend ale boje się, że przegne z tą manną

Stary 2009-10-02, 18:52   #1664
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

ja właśnie też nie wiedziałam jak gęsta ma byc ta manna to taka gęsta zrobiłam żeby z herbatników sie ciapa nie zrobiła
ja jutro zajęcia mam od 8.00 do 17.00 eh.. koniec wolnych weekendów...
a takie głupie jutro te zajęcia.. mam zajecia z masazu i czegos tam i ciekawe w czym mam iść na nie skoro w swój strój juz nie wchodze bo chyba bym sie w nim udusiła...
Stary 2009-10-02, 18:56   #1665
zebra666
Zakorzenienie

Paprtotka domyślam się, bo sama jak miałam coś ubrać w zeszłą sobote na grila cieplejszego to stałam jak kołek pzred szafakami i co bym nie ubrała to jak kretyn wyglądałam albo było zbyt krótkie a chciałam żeby mi ciepło było no

Stary 2009-10-02, 19:05   #1666
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

a ja kupiłam sobie dzisiaj jeszcze rajstopy z mikrofibry fioletowe i takie grube bardzo czarne zeby potem miec, chociaz w sumie u nas juz etraz jest zimno...
a dzisiaj w lumpie kup[iłam sobie bluzke taka fajna dłuższa na długo starczy i bluze zieloną z fajnym sciągaczem na dole takim bardzo grubym..tez na dług mi starczy.. musiałam szukac bo normalnie nie miałam tez juz nic ciepłego
teraz na wypłate jeszcze buty na jesień musze kupić bo tylko kilka par trampek mam
ciekawe co tam u sanderinki?
a ciasto chyba mi wyszło troche za mało cukru dałam, ale posypałam cukrem pudrem zeby było słodsze no i rzeczywiście bardzo szybkie... szczególnie teraz jak jest teraz tak zimno..

Edytowane przez paprotka86
Czas edycji: 2009-10-02 o 19:17
Stary 2009-10-02, 19:19   #1667
zebra666
Zakorzenienie

A gdzie kupowałaś te rajstopy? I takie ciążowe typowo(bo normalne to raczej brzusio by uciskały). Pytam, bo sama potzrebuje jakiś grubych... Mam jedne i ciążowe ale cienkie

Stary 2009-10-02, 19:19   #1668
majkela12
Zadomowienie

To skandal w lodówce były śledzie w oleju. Otwieram lodówkę i co.......... już nie ma. Nawet na kawałeczek się nie załapałam a babcia robi takie pyszne Łobuzy
Zostały mi płatki z mlekiem i bułeczka z almette
Lece z tz oglądać tylko mnie kochaj po raz 100 już się zaczęło.

paprotka86 ja to już nie wiem jak się ubierać, żeby bębenkowi było ciepło. 3mam kciuki żeby w szkole czas ci szybko minął i w ogóle było ok
zebra666 uwielbiam majezon obrzartuchy fartnął ci się ostatni weekend latamy nie zdążyliśmy pożegnać sezonu grilkowego bo tz był w szkole

Do juterka
Stary 2009-10-02, 19:22   #1669
zebra666
Zakorzenienie

My pożegnaliśmy, ale powiem szczerze, ze wolałabym u kogoś na grilku być żeby nic nie robić i nei sprzątać potem Mega szybciej się czuje jednak zmęczona... a z drugiej strony u kogoś też źle potem podróż powrotna a tak to dwa kroki do domku i łóżeczko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-02, 19:33   #1670
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

wiesz co ja kupowałam te rajstopy normalne bo ciążowe były grubość 40 den a ja chciałam grubsze. mam normalne. nosiłam rozmiar3 to teraz kupiłam 4 i powiem ci że wcale mnie nie uciskają. a te czarne wogóle super. i nawet nie spadaja ani nic ale za te czarne dałam 22zł. mówie sobie pzreciez nie bede z gołym brzuchem chodzić..
Stary 2009-10-02, 19:45   #1671
zebra666
Zakorzenienie

No to spróbuję, bo zimno się już robi a spodnie ciążowe mam cienkie... tylko jedne sztruksy ale one nie wystarczą do końca raczej. A te cienkie tak:P

Stary 2009-10-02, 19:50   #1672
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

ja po lumpach szukam
własnie wczoraj znlazłam te rybaczki jeansy ciążowe ale s ana tyle długie i grube ze z tymi rajstopami na dłgo wystarcza.. musze jechac do innych zobaczyc bo tez pomału mi brakuje.. jedne na allegro zamówiłam od laski i czekam na pzresyłke
uciekam już bo trza się wykąpac i spac bo rano musze mózg wysilic dawno nie musiałam

Edytowane przez paprotka86
Czas edycji: 2009-10-02 o 19:52
Stary 2009-10-02, 19:52   #1673
zebra666
Zakorzenienie

Też idę lulać, bo rano zakupy z Tż-tem więc muszę się zmusić do wstania o pogańskiej porze

Stary 2009-10-03, 07:07   #1674
Asiuulka89
Zakorzenienie

Heja
jak tam wyszlo ciasto smakowalo?? ja tez nie wiem jak gesta ma byhc ta masa zawsze robie na oko ja przywiozla ten placek do ostrowa to go prawie nie ma... ale i tak dzisiaj bedzie cois jeszcze lkepszego TORCIK bo moja siorka ma urodziny wiec sie objem i zabiore troche do poznania bo jak nie to

co do rajstop to ja juz w ciazy stawiam na te samo nosne bo nie uciskaja nic... ale jak bedzie az tak bardzo ****zialo to ja nie wiem... narazie w dzinsach chodze wczoraj poszlam spac kolo 01.00 nie wiem jak dalam rade..

no nic dzien dobry bardzo na dobry poczatek dnia.. ja pewnie n ie bede miala kiedy sie odezwac... wiec jak cos milego dnia !!!!
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 07:13   #1675
zebra666
Zakorzenienie

Dzień dobry A więc wiem, ze samonośne są fajne ale nie na zmino jednak... bo żeby mi ciepło było jak taki tajfun an zewnątrz- musze mieć dupsko zakryte

Zrobiliśmy z Tż-tem zakupy za prawiue 100złale przynajmniej mam wszystko i miał mi kto nieść

Stary 2009-10-03, 07:41   #1676
samanthhha
Wtajemniczenie

Heloł. Piję sobie kawkę na swoim Hi hi fajno

Wstałam specjalnie o 7.55 bo wczoraj nie obejrzałam BrzydUli i pomyślałam, że dziś obejrzę powtórkę. A tu co? SOBOTA!!!

Co dziś robicie?Ja na to wesele idę. Ale na krótko bo nam się nie chce
Stary 2009-10-03, 08:10   #1677
zebra666
Zakorzenienie

Wiesz zobaczycie jak się będziecie bawili... A nuż fajnie będzie- chcociaż ja takich dużych wesel nie lubie, bo się mało kogo zna i siedzi praktycznie we dwoje jak kołki.
Ale masz spoko, bo nie muisz się wysilać na to i stresować... To nie to co na swój ślub Jak ja już prasowałam wszystko tydzień wcześniej masakra...
Teraz piję herbatkę a zaraz czas na kawusieo zgrozo wczoraj wszytsko posprzątałam więc może dzisaj w końcu pochowam to co leży rozwalone zamiast w szafkach.... pomyślę czy czegoś nie usunąć... skąd ja mam tyle ubrańa połowa w której nie chodzę ale wszytsko wydaje się, zę może się przydać jeszcze

Stary 2009-10-03, 08:28   #1678
samanthhha
Wtajemniczenie

Ha ha ja też mam tyyyle ubrań, że szok a chodzę w trzech bluzkach i dwóch parach spodni Bo tylko w to się mieszczę
Ja też się biorę za sprzątnie. Ogarnę kuchnię, narzędzia przeniosę na jeden stolik i wszystko inne wypucuję na błysk Taaa marzenia

Idę siku

Zebra moje wesele będzie na jakieś 170 osób w tym połowy nie będę znała

Boże moja mama codziennie przychodzi i tylko pyta "pomóc Ci coś?" No ludzie nie chce żeby mi sprzątała tu po swojemu bo to moje! I zresztą ona nie umie tak jak ja chce. Przejedzie mokrą szmatą i myśli że posprzątała. No tylko

Nie gotuje dziś bo na weselu się najemy
Stary 2009-10-03, 08:39   #1679
zebra666
Zakorzenienie

Pewnie, że nie ma snesnu gotować Trzeba oszczędzac a nie
Jestem jakaś dziwna ale nie chce ślubu takeigo typowego sala, kupa ludzi- większość obca. Może ja skąpa jestem?
A z porządkami w szafkach bedzie jak zawsze- a to sie jeszcze przyda, to też, tamto też- i będzie jak przed próbą posprzątania

Stary 2009-10-03, 08:48   #1680
samanthhha
Wtajemniczenie

Oj po ciąży to się będziemy we wszystko mieścić a nawet te rzeczy będą za duże

Właśnie dotarło do mnie, że mam wielką chatę do sprzątania

Co do wesela to ja jestem tego zdania co Ty. Ono wcale nie jest mi potrzebne do szczęścia... Zresztą kto to wie co to będzie za rok
No ale Tż chce. Gdyby miał takie podejście jak ja to byśmy nie zrobili wesela heh mam męskie podejście do sprawy a Tż damskie Bo to zazwyczaj kobiety chcą wesela i te duperele...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości