Scent Bar X - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-03, 00:29   #3031
edytapa68
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar X

Jeju,dziewczyny,dawno się tak nie uśmiałam,czytając o cyckonoszach
Jesteście boskie:ha haha:
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 00:37   #3032
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Doprawionym korzennymi przyprawami i papryką kakao. Bardzo ładnie. Gdybym nie znała (i nie miała) bardziej intensywnie paprykowej Harissy zapewne też dumałabym nad tą aukcją.
Nie papryka to nie sa moje klimaty

saFranka kliknęłam intuicyjnie i podobaja mi sie te szfranowe ciasteczka
za papryczke dziekuje.

Własnie zdałam sobie sprawę ,że prawie wcale nie znam lartisanów

W kwestii cycków, oblukałam 65E na all i wychodzi mi na "wizus" że jednak to będzie ewentualnie 70D ( wersja ściśliwa) i taka wersje zaryzykuję . W E a tym bardzij F to głowę mogłabym wsadzic. Wiem,że mam malutką ale jednak większą niż cycki. ( a raczej pojedynczy cycek)

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2009-10-03 o 00:45
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 01:06   #3033
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Czy ktoś może wie, jak zapisać coś z Youtube'a ( piosenkę czy fragment filmu), żeby to można potem odpalić w programie iTunes? Jak zapisać z Youtube'a na kompa tak, żeby nie było to formie linku?

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-10-03 o 01:08
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 01:16   #3034
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Czy ktoś może wie, jak zapisać coś z Youtube'a ( piosenkę czy fragment filmu), żeby to można potem odpalić w programie iTunes? Jak zapisać z Youtube'a na kompa tak, żeby nie było to formie linku?
chodzi ci o sciagniecie = download ?

ja uzywam idm internet downloading manager wsycko robi sam
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 01:20   #3035
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
chodzi ci o sciagniecie = download ?

ja uzywam idm internet downloading manager wsycko robi sam
Wrzuciłam w google, trafiłam na stronę "Komputer Świat" - polecają jakiś program TubeMaster

Frank Zappa

Stary 2009-10-03, 01:22   #3036
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzuciłam w google, trafiłam na stronę "Komputer Świat" - polecają jakiś program TubeMaster
a to ja az tak daleko nie zaszlam, jak sciagnelam z neta idm to juz szafa gra wiec reszta mi niepotrzebna na razie to nie znaju, nie znaju
Stary 2009-10-03, 01:27   #3037
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Zaraz obadam co to jest. Tzn. dokładniej chyba jutro, bo padam na twarz A nie mogę padać na twarz, bo mnie cycki z pleców uduszą

Frank Zappa

Stary 2009-10-03, 01:35   #3038
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Zaraz obadam co to jest. Tzn. dokładniej chyba jutro, bo padam na twarz A nie mogę padać na twarz, bo mnie cycki z pleców uduszą
ło matko nie nie dało się nie zauważyć o czym dyskusja ale mnie przerosła, po prostu jestem speechless dobrej nocy ja dla odmiany ide na brzuszek i na twarz a co! ( co zdradza chyba moj rozmiar, bynajmniej nie king
Stary 2009-10-03, 01:37   #3039
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Mój nie ruszył, pisze coś o wymaganiu zalogowania się jako administrator

Zainstalowałam IDM. Tylko nie wiem, jak otworzyć w Itunes. Jest opcja "otwórz nowy plik bibliotece" i doopa. Nic mi nie odpala.

Ech, idę spać.

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-10-03 o 01:56
Stary 2009-10-03, 08:52   #3040
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Kiedyś ściągałam sporo przez ten program,mąż mnie nauczył
żyjesz po nocy?
Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
N

W kwestii cycków, oblukałam 65E na all i wychodzi mi na "wizus" że jednak to będzie ewentualnie 70D ( wersja ściśliwa) i taka wersje zaryzykuję . W E a tym bardzij F to głowę mogłabym wsadzic. Wiem,że mam malutką ale jednak większą niż cycki. ( a raczej pojedynczy cycek)
Pomarudze troche od rana-pamietaj,że wielkośc miseczki zależy od obwodu.Takie np 70DD jest o wiele mniejsze niż 90DD tak wiec miseczka w 65E jest prawie identyczna jak w 70D

Ide po kawke.Klawiatura mi szwankuje,nie moge wstawiac niektorych polskich liter przez alt

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 08:56   #3041
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Kiedyś ściągałam sporo przez ten program,mąż mnie nauczył
żyjesz po nocy?

Żyję Choć niedługo nie będę mogła sobie pozwolić na siedzienie do 2.00

Winterko - pomęczę cię jeszcze o sklepy z taką bielizną. Wiem, że są - chodzi mi o internetowe sklepy w Polsce. Czy w nich też można zwracać towar?

Frank Zappa

Stary 2009-10-03, 09:01   #3042
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Żyję Choć niedługo nie będę mogła sobie pozwolić na siedzienie do 2.00

Winterko - pomęczę cię jeszcze o sklepy z taką bielizną. Wiem, że są - chodzi mi o internetowe sklepy w Polsce. Czy w nich też można zwracać towar?
Oczywiście,że można jak w każdym innym sklepie-jak nie zrobisz jakiejś dziurki,albo nie zerwiesz metek to spokojnie odsyłasz.Dlatego najlepiej zamowic kilka stanikow,jak sie dobrze rozmiaru nie zna i potem niepasujące oddajesz.
Każdy sklep ma regulamin i tam piszą dokładnie ile masz czasu na odesłanie.

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2009-10-03, 09:18   #3043
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Super.

Zaczęłam szperać w poszukiwaniu niebieskiego, błękitnego, turkusowego stanika, ale nie mają w obwodzie 80 a kurat w tych kolorach. Najmniej 75. Będę szukać do skutku

http://www.bradea.pl/biustonosze/biu...riza_turkusowy

Frank Zappa

Stary 2009-10-03, 09:30   #3044
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Super.

Zaczęłam szperać w poszukiwaniu niebieskiego, błękitnego, turkusowego stanika, ale nie mają w obwodzie 80 a kurat w tych kolorach. Najmniej 75. Będę szukać do skutku

http://www.bradea.pl/biustonosze/biu...riza_turkusowy
Sprawdź w Dopasowana.pl i ebras.pl

Ariza jest TUTAJ tylko ten sklep ceny ma dosyc wysokie.

Stary 2009-10-03, 09:33   #3045
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

Ja w ogóle nie pojmuję zjawiska mody. I ta totalna obojętnośc wobec tego, co jest trendy, jazzy i cool to jedna z moich najbardziej charakterystycznych cech. Jeśli coś mi się podobało lat temu 10, to zwykle podoba mi się nadal. I podobnie - nie wiem czemu coś, co jest ładne w tym roku miałoby nagle zbrzydnąć w przyszłym.

d
Np z powodu nudy? Albo z powodu, dla którego codziennie lub co parę dni zmieniam zapach (choć to bardziej złożone, niż nuda tylko).
A mnie się bardzo podoba moda jako zjawisko samo w sobie- można się jej przeciwstawić, wyśmiewać, wspominać z rozrzewnieniem, być ofiarą, itd.
Wreszcie można ją obserwować po prostu.
justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 09:36   #3046
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Dzięki, Winterko Dzisiaj utonę w stanikach

Frank Zappa

Stary 2009-10-03, 09:37   #3047
danaida
Zadomowienie

Cytat:

Sam wymiar obwodu nie wystarczy,miseczka też jest wazna,żeby to stwierdzic
Jeśli masz dobrze dobraną miske to ok-ja mam pod biustem 70 cm mierzone ścisło i też nosze 65 lub 70.
Wcześniej nosiłam 75 D zapinany na najdalszy rząd haftek. Po zmianie obwodu miseczka zwiększyła się do F. Noszę tę nową rozmiarówkę, ale nie widzę zbytnio różnicy w wyglądzie sylwetki. Chyba, że ja mało spostrzegawcza jestem. Nie wrócę do wcześniejszego rozmiaru, nawet w La senzie się oparłam ostatnio... jeno fikuśny dół kupiłam. Ech, jak się człowieka raz a dobrze uswiadomi o niebezpieczeństwach źle dobranego stanika, to już nie ma odwrotu, trzeba kroczyć drogą rozsądku.

Cytat:
Ale kobiety też bywają różnego wzrostu. a wzrost to nie tylko długośc spódnicy, ale i stanu.
W każdym razie ja nie wyobrażam sobie przerabiania na mnie gorsetu po pani o innych wymiarach. A z kolei na zakup czegoś, czego przerabiać nie trzeba będzie szanse mam marne.
Inna sprawa, że także statystyczna ślubna gorseciarka potrafi obsłużyć głównie standardowe rozmiary. Ale to już inna opowieść.
Też się tego obawiałam, więc zamiast powędrować do wypożyczalni. Kupiłam własną. Może się mylę, bo widziałam panny młode w sukniach z wypożyczalni, które perfekcyjnie na nich leżały. Te, które kupują kiecki od innej dziewczyny sprawdzają nie tylko rozmiar, ale i wzrost. Przy zbliżonych proporcjach sylwetki przeróbki już nie są poważne. Było to częste zjawisko na gazetowym.

Cytat:
Danaido Kochana, u mnie to także nie jest kwestia szacunku dla pieniędzy czy jakiejś szczególnej ostrożności w obchodzeniu się z ciuchami. To wypadkowa kilku moich cech: po pierwsze nienawidzę robić zakupów. Kiedy mam iść do sklepu i mierzyć jakieś ciuchy - wolę chodzić w starych. Po drugie niewiele, naprawdę niewiele z oferty sklepów mi się podoba. Jestem totalnie poza modami i jeśli już uda mi się kupić coś, co mi podejdzie, to najchętniej nosiłabym to do końca życia bez zmian i konieczności wracania do sklepu. Fakt, że to modne bądź niemodne mnie nie dotyczy - moje ciuchy są w moim stylu, nie w stylu wymyślonym przez kogoś, kto nawet mnie nie zna.
I wreszcie kwestia tego, że znam lepsze sposoby "utylizacji" kasy, niż kupowanie kolejnej bluzki tylko dlatego, że gdzieś tam napisano, że żeby się podobać trzeba taką mieć. A niby dlaczego? I komu?
Ja w ogóle nie pojmuję zjawiska mody. I ta totalna obojętnośc wobec tego, co jest trendy, jazzy i cool to jedna z moich najbardziej charakterystycznych cech. Jeśli coś mi się podobało lat temu 10, to zwykle podoba mi się nadal. I podobnie - nie wiem czemu coś, co jest ładne w tym roku miałoby nagle zbrzydnąć w przyszłym.
Aaaaa... no to Ciebie opatrznie zrozumiałam.
Sabbath dla mnie męczarnią są zakupy wymuszone. Wymuszane są wówczas, kiedy szukam czegoś konkretnego. Spontaniczne zakupy są dla mnie frajdą. To mi przypomina trochę czasy buszowania w SH i wyszukiwania perełek. W czym byłam dobra. Niestety kilka lat temu ceny i w tych miejscach poszybowały niesamowicie i właściwie zaprzestałam twórczych zakupów.
Co do stylu (a raczej stylów) i mody, to u mnie rzecz dużo prostsza, bo co jakiś czas modne są klimaty wiktoriańsko-gotyckie, ciuchy stylizowane na lata przedwojenne i wojenne czy bogato-wschodni wizerunek carskiej Rosji. Zawsze coś dla siebie znajdę a jeżeli nie to sobie zaprojektuję i też mam. Dla mnie moda to artyzm i sztuka, choć wiecznie brakuje mi czasu, więc mało wyszukuję i biegam do krawcowej.

Cytat:
Ja w puchową kurtkę - męską, rozmiar XXL. Wyglądam jak wielka poducha na dwóch pałeczkach do czyszczenia uszu.
Musisz wyglądać słodko . Słodka Sabbath? Pewnie mnie zaraz nawrócisz na odpowiedniejszy przymiotnik.

Edytowane przez danaida
Czas edycji: 2009-10-03 o 10:02
danaida jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 09:43   #3048
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Winterko - ta Ariza jest piękna, widziłam, ślinotoku dostałamTylko nie mają 80E ani nawet D.

Frank Zappa

Stary 2009-10-03, 09:46   #3049
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Winterko - ta Ariza jest piękna, widziłam, ślinotoku dostałamTylko nie mają 80E ani nawet D.
TU masz,ale to sklep brytyjski.Ale taniej wychodzi

Stary 2009-10-03, 09:47   #3050
MoniaK
Zakorzenienie

Matko, ale żeście naprodukowały wczoraj Jeden dzień człowieka nie będzie i tyle do czytania Uśmiałam się po pachy jak czytałam o stanikowo-pończoszniczych przygodach. jesteście boskie

Escorito, Danaido z wielką przyjemnością przeczytałam Waszą wczorajszą dyskusję, bardzo ciekawa

Cytat:
Gdyby jeszcze potrzebował, to moje ma. nie tylko w tej kwestii, ale "w ogólności". Lubię popierać tego MoniaKa.
dziękuję bardzo, Moniak będzie pamiętał

Cytat:
Napisane przez piroksena Pokaż wiadomość
Czarne, czarne Oczywiście, że czarne.
Nie sądzę żeby ktokolwiek zarzucił Ci olewczy stosunek do imprezy, a gdyby nawet - ja tam zawsze czułam instynktowną sympatię do osób o nonszalanckim podejściu - nie tylko w stosunku do wszelkich ceremonii i przyodzienia, ale do życia w ogóle. Be yourself, hehe.
dzięki dziewczyny już mnie wczoraj przekonały

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Otwarłam tą stronę z pończoszkami, ale boję się ją obejrzeć
Ja również ale zapiszę w ulubionych i do niej wrócę nigdy nie nosiłam "zwykłych" pończoch i nawet nie umiałabym zamontować tego całego mechanizmu

Cytat:
Właśnie wyczytałam, że w nowym centrum handlowym w Częstochowie będzie też Super-Pharm Fajnie mieć ją pod bokiem
Madzik, nawet nie myślałam że my tak blisko siebie mieszkamy!

Cytat:
jak biegnąc do autobusu udawałam,że trzymam przed sobą torbe,a tak naprawde trzymałam cycki,żeby ich nie zgubic
.
padłam po prostu
Winter a Ty w jakich sklepach internetowych kupujesz staniki?
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 09:49   #3051
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Kufa soń, co mi się spodoba to nie ma mojego rozmiaru

Moniko
- też się zorientowałam po adresie. Może się kiedyś spotkamy?

Frank Zappa

Stary 2009-10-03, 09:51   #3052
danaida
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
danaido!- jako ze przez ostatnie 2 dni przeszłam galerie handlowe wzdłuz i wszerz mogę Ci powiedzieć z ręką na sercu ze zimowe ,ocieplane płaszcze są tylko w Mango.
Tzn mówię o takich poniżej 1000 zł, bo może w max marze tez są, ale ja tam nie echodze bo i po co- na wystawie był taki za 3500, ale nie zainteresowałam sie blizej czy aby ciepły

Ten co ja sobie kupiłam jest z tych cienkich-ale ja na zimę i tak przerzucam sie na pikowany, ortalionowy śpiworek do ziemi-bo inaczej nie wydole
W Polsce odzież jest tak droga i to wcale nie oznacza, ze dobrego gatunku. Zawsze szokuje mnie, że np w Zarze hiszpańskiej jest taniej - choć euro wysoko stoi - niż w polskiej.
Wolę wydać/dołożyć do podróży niż śmigać w takim płaszczu.
W temacie podróży, to nie mogę się doczekać spłaty pożyczki, by wziąć następną, ale tym razem na Afrykę.
Polly, kupiłaś sobie śliczny płaszczyk a ja mam w głowie swój. Chcę w kolorze kobaltowym, szafirowym, śliwkowym, zielonym i o określonym fasonie. W stylu lat 40-tych, ale z rozkloszowanym dołem i dopasowaną talią...

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
no właśnie ja mam bardzo krótki stan, i w ogole jestem drobna,jak mi babki szyły gorset do sukni slubnej, to okazało sie ze mogą na początek zrobić tylko standartowe rozmiary, a potem sie dopasuje, no ok. Najmniejsze mogło być 36, wiec zaczęło sie zwęzanie. Zwęząły i zwężały, tylko zapomnialy ze gorset ma wcięcie które wiadomo gdzie ma byc, i jak ja miałam to wcięcie w talii to szelki mogłam sobie o uszy zahaczyć. poza tym szwy cyckowe rozjechały sie na boki-wyszło ze przydałoby się przeszyć po środku przód szelki trzeba było skrócic- ale po tej operacji stały sie za szerokie i sterczały mi poza obręb ramion. Wcięcia na pachy stały sie tak wąskie ze opierały sie na pachach i wszystko sterczało. Massakra była z tym gorsetem, prawie do rękoczynów doszło

Przykład twórczego krawiectwa.
Edit:
U mnie było prościej. Miałam suknię jednoczęściowa z wewnętrznym gorsetem, więc mocne zmniejszenie w talii zostało wykonane perfekcyjnie. Byłam taka wąziutka, że prawie nic nie zjadłam

Edytowane przez danaida
Czas edycji: 2009-10-03 o 10:32
Stary 2009-10-03, 09:53   #3053
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

MoniaK-ten "patent" z udawaniem,że sie trzyma torbe przed soba,a tak naprawde chodziło o podskakujacy biust to dużo dziewczyn stosowało,jak nosiło źle dobraną bielizne

Ja duzo kupuje na All,bo wiem jakie modele i rozmiary mi pasują.w sklepach internetowych polskich to rzadko=polecam te,co podałam Madziczce.
Sporo mam też z brytyjskich sklepow,gzie nawet po doliczeniu przesyłki wychodzi i tak taniej.

Stary 2009-10-03, 09:54   #3054
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Kufa soń, co mi się spodoba to nie ma mojego rozmiaru

Moniko
- też się zorientowałam po adresie. Może się kiedyś spotkamy?
no baa, oczywiście że tak!

Dobra, trzeba się zacząć szykować na ten ślub powoli ale szczerze mówiąc nie chce mi się

Winterko, ja niby znam swój prawidłowy rozmiar ale jakoś do tej pory nie kupiłam jeszcze idealnie dobranego. Mój najlepszy rozmiar do tej pory to 70C ale wiem, że z kalkulatora wychodzi mi 65D

Edytowane przez MoniaK
Czas edycji: 2009-10-03 o 09:55
Stary 2009-10-03, 09:57   #3055
Pin up girl
Zakorzenienie

Właśnie, powtórzę za Monią, bo miałam wczoraj zapytać, ale zapomniałam :/
Gdzie kupujecie staniki z tą inną rozmiarówką?
Ok, już mam

Edytowane przez Pin up girl
Czas edycji: 2009-10-03 o 09:59
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 10:00   #3056
danaida
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez escritora Pokaż wiadomość

Polly, nie wiem, co chcesz wiedzieć... Spinki do mankietów są zawsze w cenie, natomiast do krawata spinki nosić się nie powinno. Jest to uznawane za nieeleganckie. Nie powinno się też nosić szpilek do krawata. Krawat jest na tyle ozdobą męskiego stroju, że absolutnie nie należy go już niczym przystrajać. Ma sobie poprostu zwisać, jak na prawdziwy zwis męski przystało byle zwis był właściwej długości (do paska) - Jakby to powiedział pewien ambasador uczący protokołu dyplomatycznego: "Guziki w koszuli są szalenie nieeleganckie, zatem zakrywamy je krawatem" ) A, nie należy oczywiście spodniej części "zwisu męskiego" wsuwać za koszulę i wpychać między guziki. No ale to każdy pan powinien wiedzieć
Jednak ja radykalistką protokolarną nie jestem i nie rzucam się na panów dumnie prezentujących spinkę do krawata z pazurami, by ją wyrwać

Przeraziłaś mnie. Jeszcze tego nie widziałam.
Tak, tak spinki jak najbardziej. Cudownie dopełniają ascetyczny (jakby nie było męski) ubiór. Świetne wykończenie koszuli. No chyba, ze jest się Szkotem wtedy formalny strój nabiera fantazji.

Mnie zawsze szokuje zakładanie przez niektórych panów koszuli z krótkim rękawem i... na to marynarki. I jak w takim wypadku ma spod rękawa marynarki wystawać fragment mankietu koszuli? Właściwie koszule z krótkim rękawem zostały bodajże wymyślone na użytek brytyjskich wojsk okupujących kraje afrykańskie. U nas tropiku nie ma, kolonii brytyjskiej w Afryce również, więc koszula z krótkim rękawem jest strojem nieformalnym i krawata do niej założyć takze nie uchodzi.

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość

Właśnie, powtórzę za Monią, bo miałam wczoraj zapytać, ale zapomniałam :/
Gdzie kupujecie staniki z tą inną rozmiarówką?
Ok, już mam
Widzę, że jesteś z Poznania, więc jest sklep z ładną bielizną w dużych rozmiarach. zaraz podeślę link.

Edit: http://www.yoshi-lingerie.pl/

Edytowane przez danaida
Czas edycji: 2009-10-03 o 10:17
Stary 2009-10-03, 10:08   #3057
escritora
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez danaida Pokaż wiadomość
Przeraziłaś mnie. Jeszcze tego nie widziałam.
Tak, tak spinki jak najbardziej. Cudownie dopełniają ascetyczny (jakby nie było męski) ubiór. Świetne wykończenie koszuli. No chyba, ze jest się Szkotem wtedy formalny strój nabiera fantazji.

Mnie zawsze szokuje zakładanie przez niektórych panów koszuli z krótkim rękawem i... na to marynarki.
Spinki do mankietów uwielbiam, również wtedy, gdy noszą je kobiety (zresztą ja lubię taki "męski" styl u kobiet, czyli krawaty, spinki, szelki oczywiście z uwzględnieniem okoliczności )

Też nie lubię łączenia marynarki z koszulami z krótkimi rękawami, ale czasem rozumiem takie wybory. Zauważ, że mężczyźni pracujący w klimatyzowanych biurach zawsze noszą koszule z rękawami długimi )
A w ogóle to powinnam się zbierać, bo przecież idę na ślub, aja jeszcze w proszku
Miłego dnia
Stary 2009-10-03, 10:09   #3058
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
no baa, oczywiście że tak!

Dobra, trzeba się zacząć szykować na ten ślub powoli ale szczerze mówiąc nie chce mi się

Winterko, ja niby znam swój prawidłowy rozmiar ale jakoś do tej pory nie kupiłam jeszcze idealnie dobranego. Mój najlepszy rozmiar do tej pory to 70C ale wiem, że z kalkulatora wychodzi mi 65D
Bo na początku to najlepiej iśc do sklepu i mierzyc,a internetowo to kupowac poźniej.

Stary 2009-10-03, 10:14   #3059
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
A w ogóle to powinnam się zbierać, bo przecież idę na ślub, aja jeszcze w proszku
Miłego dnia
Ooo, Ty też dzisiaj masz imprezę ślubną w takim razie udanej zabawy
W powyższym temacie rozwala mnie jak faceci na ślubach notorycznie po obiedzie już zdejmują marynarki. Czy to taka męka jest wytrzymać tych kilka godzin elegancko ubranym do końca Albo ja dziwna jestem albo już sama nie wiem ;o

Cytat:
Bo na początku to najlepiej iśc do sklepu i mierzyc,a internetowo to kupowac poźniej.
Dobrze jest jak ma się gdzie zmierzyć, gorzej jak zostaje tylko internet
Stary 2009-10-03, 10:16   #3060
danaida
Zadomowienie

Cytat:
Spinki do mankietów uwielbiam, również wtedy, gdy noszą je kobiety (zresztą ja lubię taki "męski" styl u kobiet, czyli krawaty, spinki, szelki oczywiście z uwzględnieniem okoliczności )

Też nie lubię łączenia marynarki z koszulami z krótkimi rękawami, ale czasem rozumiem takie wybory. Zauważ, że mężczyźni pracujący w klimatyzowanych biurach zawsze noszą koszule z rękawami długimi )
Miłego dnia
U kobiet też pięknie spinki wyglądają. Krawatów już nie lubię.
No to ja będę bezwzględna, mówię "nie" marynarkom i krotkim rękawom a także kamizelkom z dzianiny na goły męski tors.

Escritoro baw się cudownie!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości