Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki-szczęśliwe mamy i ich szkraby '09 - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-03, 07:33   #4951
esti1984
Wtajemniczenie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki-szczęśliwe mamy i ich szkraby

ja tylko na chwilkę

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MAŁGOSZATKI W DNIU ŚLUBU

mam nadzieję że jesteście zdrowi
esti1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 07:41   #4952
rumiankowa
Zadomowienie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki-szczęśliwe mamy i ich szkraby

ja też tylko na chwilę:

Iwciag, Maugosztatko - wszystkiego najlepszego niech ten dzisiejszy dzień będzie idealny
rumiankowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 07:51   #4953
Illbana
Raczkowanie

Iwciag i Maugoszatko - dnia słońcem pomalowanego Wam życzę i nieba błękitnego... A w przyszłości... dużo cierpliwości w pielęgnowaniu miłości

Cześć kochane,
Dziękuję w imieniu mojego Guziczka za komplementy pod adresem jego misiowego kubraczka

Gosik - kiedy napisałaś, że Aleksowi niektóre dania smakują, nie wiem czemu, ale wyobraziłam sobie, jak ładnie otwiera buźkę i wszystko ląduje w jego brzuszku Huba dmucha do łyżki albo liże ją jak mały kotek

Malutka - to super, że Dawidek już w 100% zdrowy Jeju, ale synek Twojej koleżanki ma dietę Gratuluję samodzielnej kąpieliMy się ostatnio przenieśliśmy do łazienki - ciężko jest, bo ciasno, ale trzeba było, bo Huba tak pluskał, że się bałam, że nam jaki grzyb na ścianie wyskoczy

Aguśka
- ale się Filipek dorośle prezentuje z tym kubkiem To i ja chyba taki zakupię. Naprawdę z niego nie kapie? Huba nie umie pić z butelki i stwierdziłam, że teraz to już chyba nie ma najmniejszego sensu uczyć go tej umiejętności. I tak myślałam o kubku, ale one są od 6+. Chyba Tommee Tippee ma taki od 3+. W sumie prędzej czy później taki kubek będzie potrzebny To się chyba trzeba będzie wybrać na zakupy A Twoja teściowa rzeczywiście świetnie się trzyma i tak... wygląda na sympatyczną

Cinusiowa
- Ninula piękna, Ty piękna (ładnie Ci w tej bluzeczce), a teściowa... też piękna A tak poważnie, wygląda na bardzo sympatyczną kobitę No ale ja też np. wyglądam jak wieloryb, a wielorybem przecież nie jestem

Poiglot - przytulam mocno Jeju, to faktycznie nieciekawa sytuacja, ale jeśli mielibyście się z taką jędzą męczyć, to lepiej znaleźć sobie inne mieszkanko. Pewnie to nie będzie łatwe , ale nie ma rzeczy niemożliwych. Trzymam za Was mocno kciuki!

Hubert

Edytowane przez Illbana
Czas edycji: 2009-10-03 o 07:55
Illbana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 08:17   #4954
gosikk_s
Zakorzenienie

Hej Ale u nas dziś ponuro, brrr.

Maugoszatka i Iwciag, samych cudownych chwil na nowej drodze życia

Aguśka, no właśnie, Mycha jest tak nieszczęśliwy kiedy leży (i potrafi to okazać ) że ja nie widzę tego oduczania...A Fifi też pewnie reaguje podobnie...Dobrze że Mycha zawsze śpi na pleckach więc przynajmniej w wózku nie powinno być problemu. Dzięki za linka, też kupię kubeczek. A Twoja teściowa faktycznie dobrze się trzyma, no i wygląda sympatycznie Ale znam jeden wyjątek Ta moja koleżanka co rodziła tydzień temu ma koszmarną teściową i baba faktycznie wygląda jak jędza

Cinusiowa,

Illbana, hihi Aleks też właśnie zajada z łyżeczki jak kotek, próbuje zlizywać zawartość Ale czasem uda mu się otworzyć buzię, tyle że muszę pilnować żeby zawartość ponownie nie wypłynęła na zewnątrz

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm

Edytowane przez gosikk_s
Czas edycji: 2009-10-03 o 08:19
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 08:53   #4955
kuroikaze
Wtajemniczenie

przepraszam ze bez czytania ale Natankowi ida zeby mamy juz przebite dwie gorne jedynki i jedna dolna, czasem mu tak dokucza ze placze i placze i nic nie pomaga budzi sie w nocy biedaczek i marudzi nawet przez sen

Maugoszatka, Iwciag
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia

My tez dzis idziemy na slub...

N. ♥
kuroikaze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 09:00   #4956
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kuroikaze Pokaż wiadomość
przepraszam ze bez czytania ale Natankowi ida zeby mamy juz przebite dwie gorne jedynki i jedna dolna, czasem mu tak dokucza ze placze i placze i nic nie pomaga budzi sie w nocy biedaczek i marudzi nawet przez sen

Maugoszatka, Iwciag
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia

My tez dzis idziemy na slub...
Biedny Natanek Jak szybko mu te ząbki rosną, tyle naraz to musi strasznie boleć

Stary 2009-10-03, 09:02   #4957
Carolajna24
Zakorzenienie

Maugoszatka, Iwciag najlepsiejszego kochane:roz a:

Dziewczyny zanika mi pokarm ściągam niewiele ponad 30 ml a kiedyś 100, pije tą herbatkę od kilku dni ale co jeszcze mogę zrobić prócz częstego przystawiania i picia tego g**a? Płakać mi się chce normalnie może to jakiś kryzys laktacyjny czy coś

Kuroikaze udanej zabawyMojemu idą górne jedynki włąśnie i jest tragedia
Do tego ekipa od remontu przedłuża wszystko wszędzie rozp***l a jutro przyjęcie mojej córci. Trzymam za szybkie przebicie ząbeczka

Poiglot no to tylko współczuć Ci mogę Dawaj namiary na tą babkę a

Dzisiaj moja Darunia kończy 4 lata
Także uciekam gotować i robić tort, dobrze że mamusia zgodziła się pomóc
Miłego Podczytam was jak znajde chwile
Carolajna24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-03, 09:07   #4958
gosikk_s
Zakorzenienie

Carolajna, może to chwilowy kryzys oby szybko minął Tfu tfu ja odpukać jeszcze nie miałam. Całuski dla Daruni

Stary 2009-10-03, 09:16   #4959
Illbana
Raczkowanie

Kuroikaze - ojej, to macie masakrę ząbkową Biedny Natanek

Carolajna - oprócz częstego przystawiania do piersi nic nie przychodzi mi do głowy Buziaki dla Darii No i udanej imprezki Wam życzę

Hubert

Stary 2009-10-03, 09:27   #4960
iwcia dens
Rozeznanie

GG do iwcia dens

czesc dziewczynki ja bez czytania wpadlam sie przywitac, tz na urlopie jest od czwartku wiec na razie latamy spacerkujemy i czasu na necik brak podczytalam Was wczoraj troszke ale juz dzis widze koleje 3 strony gadulek do nadrobienia

teraz zostalo posprzatac chalupke przed przyjazdem gosci a kiedys tak lubilam sprzatac no i do fryzjera isc coby sie goscie nie przestraszyli

3majce kciuczki za niedzielne chrzciny mego synka

a ja Iwciu 3mam za Wasz dzien oby sie wszystko udalo tak jak sobie wymarzylas

zmykam
iwcia dens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 10:08   #4961
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwcia dens Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki ja bez czytania wpadlam sie przywitac, tz na urlopie jest od czwartku wiec na razie latamy spacerkujemy i czasu na necik brak podczytalam Was wczoraj troszke ale juz dzis widze koleje 3 strony gadulek do nadrobienia

teraz zostalo posprzatac chalupke przed przyjazdem gosci a kiedys tak lubilam sprzatac no i do fryzjera isc coby sie goscie nie przestraszyli

3majce kciuczki za niedzielne chrzciny mego synka

a ja Iwciu 3mam za Wasz dzien oby sie wszystko udalo tak jak sobie wymarzylas

zmykam
Kciukam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-03, 10:16   #4962
magduchahahaha
Zadomowienie

GG do magduchahahaha

Carolajna - mój sprawdzony sposób na laktację to Karmi Naprawdę działa Ania mi go podpowiedziała, jakos sceptycznie do tego podchodziłam, ale spróbowałam i skutkuje Spróbuj, może i Tobie pomoże... Pewnie to chwilowy kryzys, ja miałam takich też kilka, ale nie zaszkodzi pomóc sobie...
Trzymam kciuki, żeby mleczko wróciło do normy

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Małgoszatko i Iwciu - życzę Wam w tym pięknym dniu, jak najwięcej słońca każdego dnia, i niekoniecznie tego na niebie, ale najbardziej tego w sercu Oby ten dzień był cudowny a każdy następny jeszcze piękniejszy
Nisia 3,06,2009
♥ ♥ ♥
magduchahahaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 10:22   #4963
poiglot91
Zakorzenienie

dziekuje dziewczyny kochane jestescie

kupilam malemu wczoraj sloiczek marchewke z jablkiem i byla taka pyszna..
jak ja mu gotuje jablko albo marchew to sa bez smaku;/ a marchewka nie ma idealnie gladkiej konsystencji tylko grudy i ciezko jesc;/;/
jak zrobic taka papke jak w sloiczkach??
Agusiu tak to juz pewne...najgorsze jest to ze to potrwa caly cholerny dzien.. a ja musze meczyc malego;//

karolinko buziaczki dla Daruni z okazji 4 latek

iwcia 3mam !

Maugosztako IWCIAG wszystkiego najjjjlepszego na nowej drodze zycia

to i ja wkleje zdjecia Bryana niektore z was juz widzialy je na nk

1.spimy sobie
2. moja pierwsza marchewka

Załącznik 2559481

Załącznik 2559482
Stary 2009-10-03, 11:03   #4964
gosikk_s
Zakorzenienie

Poiglot, jaki on piękny kiedy śpi

Stary 2009-10-03, 11:34   #4965
poiglot91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Poiglot, jaki on piękny kiedy śpi
dziekuje

no i grzeczny!kiedy spi hehehe
Stary 2009-10-03, 11:42   #4966
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Ja chciałam tylko powiedzieć, ze niczym małe dziecko chciałam być autorem drugiego kolejnego wątku mamuś majowo czerwcowych i już założyłam kolejną część żeby mnie nikt nie wyprzedził

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...8#post14559748

Edytowane przez cinusiowa
Czas edycji: 2009-10-03 o 11:44
cinusiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 11:44   #4967
Małgosia:)
Wtajemniczenie

Witam

Ja nadal walczę z kryzysem laktacyjnym. Bo wyczytałam że mogę takowego mieć, jak moje dziecko ma skok rozwojowy. Słusznie Aguśka zauważyła że zaczęłam małego karmić na noc kaszką i modyfikowanym, ale ja co dzień wieczorem odciągałam laktatorem, więc myślicie że mimo to mogła mi się tak laktacja popsuć?. Chyba odstawię tą kaszkę, albo będę ściągać i do mojego dawać... tylko że tak się nie da, bo mój tż codziennie na popołudniu pracuje, więc wieczorami i do ok 22 jestem sama. A kąpiel, przygotowanie jedzenia, usypianie... jak bym jeszcze miała ściągać to masakra....
Ale walczymy dzielnie....

Aguśka - faktycznie Filipek dużo je A niech mu na zdrowie wyjdzie
Teściowa wygląda super i wydaje się sympatyczna i fajnie że tak uwielbiają wnuczka. Moja też wygląda sympatycznie A na spacerach mam to samo czasem... ale opanowałam już chodzenie z małym na rękach i pchani wózka brzuchem (Fałdka się czasem przydaje)

Zawieszka może być do wóziorka... ale nie wiem czy identyczną dostaniesz, bo kupiłam w lumpku za 4 zł. Wkleję zdjęcie wieczorkiem.

A ja też mam niekapek - taki:
http://www.gratka-gagatka.pl/index.p...ct&prod_id=550
ale dokupiłam miękki ustnik od 6+, ale jak patrzę na Twojego Filusia - to chyba sama zacznę mojemu dawać. Ciekawe czy ten Avent tez nie kapie?!

Aniu - Cieszę się że zdrowiejecie
I gratulacje za samodzielne usypianie, my dalej się bujamy na rękach.

Mell, gosikk_s - a mój w dzień musi mieć 2 rękawki i skarpety a w nocy ma bodziaka i półśpiochy i śpi pod kocem ciepłym. Inaczej ma sopelki zamiast rączek i chyba mu zimno. Sprawdzałąm na karku i chłodny. A jak ma pajaca cienkiego to pod spodm bodziak z krótkim. Mam małego zmarzlucha.

Superzabula
- spóźniłam się na tą herbatkę. No cóż... Kupię sobie... albo lepiej Karmi, i grzańca wieczorkiem sobie zrobię

Poiglot
- oj współczuję babsztyla....
Jak bym mieszkała bliżej to bym przyjechała i zrobiłybyśmy jej:
i jeszcze

Cinusiowa - poiglot - cudne dzieciaczki...

iwcia dens - udanych chrzcin..

Małgoszatko, Iwciu - Wszystkiego najlepszego....
Małgosia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 11:45   #4968
poiglot91
Zakorzenienie

ja TEZ bym chciala

ale sie pierwsza zameldowalam a jak
Stary 2009-10-03, 11:45   #4969
Małgosia:)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
Ja chciałam tylko powiedzieć, ze niczym małe dziecko chciałam być autorem drugiego kolejnego wątku mamuś majowo czerwcowych i już założyłam kolejną część żeby mnie nikt nie wyprzedził

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...8#post14559748
Padłam
Małgosia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 12:21   #4970
magduchahahaha
Zadomowienie

GG do magduchahahaha

Cytat:
Napisane przez Małgosia:) Pokaż wiadomość
Witam

Ja nadal walczę z kryzysem laktacyjnym. Bo wyczytałam że mogę takowego mieć, jak moje dziecko ma skok rozwojowy. Słusznie Aguśka zauważyła że zaczęłam małego karmić na noc kaszką i modyfikowanym, ale ja co dzień wieczorem odciągałam laktatorem, więc myślicie że mimo to mogła mi się tak laktacja popsuć?. Chyba odstawię tą kaszkę, albo będę ściągać i do mojego dawać... tylko że tak się nie da, bo mój tż codziennie na popołudniu pracuje, więc wieczorami i do ok 22 jestem sama. A kąpiel, przygotowanie jedzenia, usypianie... jak bym jeszcze miała ściągać to masakra....
Ale walczymy dzielnie....
Na pewno wieczorem wypdło Ci jedno karmienie skoro zaczęłaś karmić kaszką z modyfikowanym, ale jeśli odciągasz lakatatorem zamiast tego to nie powinno byc problemu (ważne, aby ściagac mleczko do końca, do ostatniej kropelki)- a czemu Małgosiu nie odciągasz swojego i nie dajesz Antosiowi z bezmlecznym np kleikiem ryżowym?
Ja odciagam swoje mleko tylko laktatorem, nie karmię z piersi, tylko podaję z butli i choć teoretycznie od lakatora zanika laktacja, to ja w to nie wierzę, mam mleko, może nie az tak wiele, ale ja od początku go nie miałam za dużo...
Więc moja rada jest taka, abyś mimo wszystko nie pomijała tego jednego posiłku i odciagała mleko, bo inaczej do mózgu zostaje wysyłany sygnał, że jest potrzebna mniejsza ilość mleka i dlatego mniej się będzie produkowało...
A herbatki na laktację i Karmi swoją drogą, szczególnie Karmi działa
Trzymam kciuki za powrót do normy z mleczkiem, bo może być tez przecież tak, że Antoś zaczął więcej wyciagac z cycusia i musi się po prostu wszystko uregulować...
Nisia 3,06,2009
♥ ♥ ♥

Edytowane przez magduchahahaha
Czas edycji: 2009-10-03 o 12:23
magduchahahaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 12:33   #4971
gosikk_s
Zakorzenienie

Cinusiowa, o żesz Ty

Małgosia, to ja się wczoraj tak zestresowałam że Mycha sypia tak cienko ubrany że na noc przykryłam go jeszcze kocem

Stary 2009-10-03, 12:43   #4972
Mell_xx
Wtajemniczenie

Carolajna no u mnie z tym pokarmem tez roznie raz mniej raz wiecej ale jak jest mniej to pije herbatke, lub karmi np wczoraj i rano obudzilam sie z pelnymi piersiami...powaznie...gd zies czytalam ze mozna puszczac cieply strumien wody z prysznica tez tak jieraz robie i naprawde mam wrazenie ze rano pokarmu wiecej. A karmi u mnie dziala chyba najbardziej.

Aguska ale fajne Filipek sam pije z kubeczka chyba taki zakupie na przyszlosc bo narazie nie mam do czego.
A Fifi slodki...tam u Ciebie na raczkach jest taki sliczny ze sama bym go wycałowala...

Poiglot no to faktycznie macie niewesolo... Ale 33letnia samotna bezdzietna i pewnie niezbyt urodziwa...kobieta nie moze patrzec jak Wam sie uklada... Wy mlodzi sliczni i szczesliwi...
A Bryanek jak zwykle...cud miod i orzeszki...
Pisz nam jak tam sytuacja z mieszkaniem sie rozwija i ucaluj syneczka...

Moje dzidzi spi smacznie... pod kolderka chyba mu sie fajnie spalo...a ja zaraz poszukam jakis pizamek lub cieplych pajacy na zime...
A w czym kladziecie dzieci do snu. w pajacach bodzikach pizamkach, czy spioszkach... bo ja mam jeszcze spioszki na teraz ale wiekszych juz chyba nie bede kupowac tylko juz pajace i pizamki

Maugoszatko i Iwciag - duuuzo szczescia i miłosci!!

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Cytat:

Małgosia, to ja się wczoraj tak zestresowałam że Mycha sypia tak cienko ubrany że na noc przykryłam go jeszcze kocem
Haha moze i dobrze, bo naprawde wydawalo mie sie ze troszke moze byc mu chlodno...ale jesli jest zdrowy... jednak pod cienkim kocykiem nie powinien sie zapocic...

U mnie zimno....brrr ciekawe jak tutaj z grzaniem tzn...kiedy???
Stary 2009-10-03, 12:53   #4973
gosikk_s
Zakorzenienie

Mell, Mycha sypia przeważnie w pajacach, ma też 2 piżamki ale wtedy muszę mu zakładać skarpetki które zaraz ściąga Wczoraj kupiłam mu na allegro kolejnego welurowego ciepłego pajaca i jeszcze 2 polarkowe ale to chyba bez sensu Bo chciałam do spania a w polarku przecież sypiać nie będzie...no nic, najwyżej wynajdę jeszcze welurowe Hehe, no właśnie teraz jak tak piszecie to mi się wydaje że za cienko go ubieram...Nawet się w nocy specjalnie nie rozkopywał z koca, a jak przekręcał to i tak był okryty

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-03, 13:01   #4974
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:
Mell, Mycha sypia przeważnie w pajacach, ma też 2 piżamki ale wtedy muszę mu zakładać skarpetki które zaraz ściąga Wczoraj kupiłam mu na allegro kolejnego welurowego ciepłego pajaca i jeszcze 2 polarkowe ale to chyba bez sensu Bo chciałam do spania a w polarku przecież sypiać nie będzie...no nic, najwyżej wynajdę jeszcze welurowe Hehe, no właśnie teraz jak tak piszecie to mi się wydaje że za cienko go ubieram...Nawet się w nocy specjalnie nie rozkopywał z koca, a jak przekręcał to i tak był okryty
a on w nocy ladnie spi czy sie budzi? bo moze z zimna by sie przebudzal...ale jednak okryj go kocykiem..
Stary 2009-10-03, 13:07   #4975
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość
a on w nocy ladnie spi czy sie budzi? bo moze z zimna by sie przebudzal...ale jednak okryj go kocykiem..
A skąd, to taki wiercioch że ciągle się kręci, ląduje w poprzek łóżka, wsadza głowę pod ochraniacz i wali w szczeble I wtedy się budzi a jak się obudzi to chce jeść Ale wątpię żeby to z zimna było, nawet teraz siedzi mi przy cycku a kark to ma wręcz mokry od mojego rękawa. W nocy jest tak samo...Ale będę go jednak tym kocem przykrywać no i przejdziemy już na grubsze pajace No właśnie, jak to jest u Was z grzaniem ?

Stary 2009-10-03, 13:13   #4976
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:
A skąd, to taki wiercioch że ciągle się kręci, ląduje w poprzek łóżka, wsadza głowę pod ochraniacz i wali w szczeble I wtedy się budzi a jak się obudzi to chce jeść Ale wątpię żeby to z zimna było, nawet teraz siedzi mi przy cycku a kark to ma wręcz mokry od mojego rękawa. W nocy jest tak samo...Ale będę go jednak tym kocem przykrywać no i przejdziemy już na grubsze pajace No właśnie, jak to jest u Was z grzaniem ?
\

Bo przy jedzeniu dzieci to przewaznie sie pocą moj tez moze to dla nich duzy wysilek...
Stary 2009-10-03, 13:16   #4977
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
\

Bo przy jedzeniu dzieci to przewaznie sie pocą moj tez moze to dla nich duzy wysilek...
No możliwe...Mycha w ogóle ma zawsze taką ciepłą główkę, nie to co ja...jak skostniały pingwin

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-03, 13:30   #4978
Illbana
Raczkowanie

Cytat:
...jak skostniały pingwin

Matko, ja zamiast sprzątać, wizażuję

Iwcia dens - kciukorki trzymam za niedzielę A co z kubraczkiem dla Szymka? Przeoczyłam cosik może... Czekam na zdjęcia w takim razie

Hubert

Edytowane przez Illbana
Czas edycji: 2009-10-03 o 13:34
Stary 2009-10-03, 14:10   #4979
superzabula
Zadomowienie

Wpadlam dzis w szal gotowania(przynajmniej dla mnie to szal). Zrobilam leczo, salatke z zupek chinskich, nasmazylam kotletow
i klopsow. Pozamrazam i bede miala na obiady. Zaznaczam, ze gotowanie to nie moje ulubione zajecieale jak mnie wezmie chec to normalnie szal du**

Cytat:
Napisane przez Małgosia:) Pokaż wiadomość
Superzabula - spóźniłam się na tą herbatkę. No cóż... Kupię sobie... albo lepiej Karmi, i grzańca wieczorkiem sobie zrobię
Karmi przynajmniej smaczniejsze Zebym miala to bym Wam wszystkim wysla, ale takiego zapasu nie mialam

Cytat:
Moje dzidzi spi smacznie... pod kolderka chyba mu sie fajnie spalo...a ja zaraz poszukam jakis pizamek lub cieplych pajacy na zime...
A w czym kladziecie dzieci do snu. w pajacach bodzikach pizamkach, czy spioszkach... bo ja mam jeszcze spioszki na teraz ale wiekszych juz chyba nie bede kupowac tylko juz pajace i pizamki
Powiem Ci, ze ja nawet nie lubie spioszkow moj syncio spi w pajacyku, na razie cienszym, ale juz zakupilam cieplejsze na zime

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Wklejam jeszcze zdjecie, jak Jasio lezac nawet na brzuchu musi miec paluchy w buzi. Rece ma non stop obślundraneZdjecie slabe jakosciowo bo do tego musi jeszcze trzepac nogami
Czy Wasze dzieciaczki duzo pija??? Jasiu od jakiegos czasu pije duzo, tak mi sie wydaje Jak kiedys nie potrzebowal picia to teraz bez ani rusz

Fitness czy bieganie?
Nie ograniczaj się, połącz jedno z drugim
bądź szczęśliwa!!!

Edytowane przez superzabula
Czas edycji: 2009-10-03 o 14:11
superzabula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 15:10   #4980
iwcia dens
Rozeznanie

GG do iwcia dens

jestesmy spowrotem. tak jest zimno ze szok br... az sie nie chce chodzic jest 10 stopni malemu bylo chyba cieplutko ale raczki mial wystawione bo on tak lubi a przez to zimne - wiec mam pytanko kupilyscie dzieciaczkom rekawiczki??

wizyta u fryzjera udana nareszcie jakis porzadek na glowie i dziewuszki ktorym wloski wypadaja fryzjerka polecila mi szampon dermena i tonik do tego, kupuje sie to w aptece wiec zamierzam sie po to udac

dziekuje za kciuczki przydadza sie, mam nadzieje ze Szymcio sie spisze

piszecie pod czym spia Wasze dzieci - moj synus ma najczesciej tylko bawelnianego pajaca i spi pod cienkim kocykiem albo bodziaka i polspiochy i chyba nie jest mu zimno choc tez czesto sie rozkopuje w nocy

Malgosiu moze sprobuj najpierw cycem pokarmic malego a potem daj kaszke tylko miejsza ilosc a po karmieniu sciagnij jeszcze laktatorem - to pobudzi cyce do produkcji - chociaz wiem ze to czasochlonne jest ale 3 mam kciuki i u Ciebie Carola tez

Sliczny Jasio Filipus( Filipus i Dawidek to juz tacy samodzielni) i Brayanek i Ninulka pieknie sie prezentowala na chrzcinach ech w ogole wszystkie nasze dzieci sa urocze a Gosik doczekamy sie my wreszcie ftek Twego synka??chyba ze ja cos przegapilam bo tak na szybciocha czytalam co tu naskrobalyscie

Illbanko moj Szymek bedzie mial jak pisalam biala koszule i kamizelke i na to misiowego bialego polarka wkleje fotki zaraz po niedzieli a teraz wklejam jak stroj mu przymierzalam tylko spodenki inne zaloze i tego polarka nie ma na sobie

wczoraj dostalaM paczke ciuszkow dla malego od babci z lumpka juz chyba 3 - fajowe ciuszki i wklejam fotke jak sie maly prezentuje w miniu stamtad

a ja dupa wolowa zapomnialam jeszcze Malgoszatko pieknego dnia i SZCZESCIA!!!!

Edytowane przez iwcia dens
Czas edycji: 2009-10-03 o 15:11
iwcia dens jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości