|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
|
|
|
|
|
#4082 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
No chodźcie na tego chińczyka
![]() Tam nie trzeba myśleć, na dzisiaj akurat
|
|
|
|
#4084 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jakoś nie potrafię zmobilizować się do nauki. Jedyne co to robię notatki (a przy okazji się uczę) z historii i polskiego. :d |
|
|
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez nie moge, ale teraz z tym koniec. Kupilam testy maturalne dzis i zadnaia i bede cwiczyla.
|
#4086 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4087 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Top Secret znaczy się ni, że to tajemnica ;DCytat:
mój ma ostatnio zbyt często napady szału ;] właśnie o to chodzi, że nie jest tak ;] ech, jej sprawa ;P Cytat:
![]() Cytat:
![]() danke Cytat:
właśnie wróciłam z meczu ;P i muszę przyznać, że jeden z siatkarzy z Wielunia, konkretnie Brazylijczyk, to normalnie babiarz jakich mało.. :P nie dość, że się ślinili na czirliderki, to jeszcze na moje.. oczy.. ;] się patrzył ;] i cieszył ryja x] i ewidentnie gadał z kolegą na ten temat, bo potem ten gość też się gapił
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
łech, i nie pouczyłam się.
![]() Idę spać, bo jestem zmęczona, śpiąca, wyziębiona, obolała i zła. ![]() Do jutra ;*
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
nie czepiaj się kobieto (puchu marny). wiadomo o co chodzi.
![]() ![]() pff.siostra mnie wywala z kompa, zmuszona jestem wziąć do ręki Przedwiośnie. Lecę. Ciaoo;*
|
#4090 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie można narzekać ![]() Łałłłłłłłłłł ![]() ja w poniedziałek od 8.00 do 16,30 Cytat:
obowiązkowo ![]() na obu byłam a w finale w sumie to chyba Skrze, bo to jednak polski klub ![]() a oglądałaś??? Cytat:
![]() o nie plotkarz jeden |
|||
|
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ;*
A gdzie Wy się podziałyście? Wstałam o 7.30 i mam dużo zapału do nauki, ale najpierw zjem śniadanie przy filmie, który właśnie nagrywam, żeby włączyć na DVD. (gdyż mój komputer nadal nie posiada dźwięku. No to miłego dnia, Żbiczki
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
heja Żbiki ;*
dopiero wstałam jakieś 20 minut temu i jestem w trakcie pochłaniania śniadania.do Oln jadę jakoś w porze popołudniowej, około 14:00 najpewniej. ale muszę się jeszcze uszykować Beata, gardło mnie już nie boli, będzie buzi ![]() dobry humor mam ŻycieJestCudowne motto na dziś ![]() miłego dnia Próchenka Moje ;***
|
#4093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!!!???!!!??! o nie!!!!!!! właśnie na Polsacie Sport leci jakiś mecz Skra - Iraklis ;P Fereira, czy jakoś tak :P przez niego nie idę dzisiaj o 11.00 na mecz Wieluń - AZS W-wa, tylko dopiero na 18. na Jadar - W-wa ;P i bardzo dobrze! czyli mamy nowy skrót, ŻJC? ![]() ja też niedawno wstałam, a właściwie kot mnie obudził.. przyszedł, pomruczał, pougniatał sobie i położył się obok mnie i śpi;D
|
|
#4094 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() Oj dziewczyny dużo nas co się nie może zabrać za naukę. Ja to jak na razie najbardziej z angola się uczę bo chodzę na korki to niesamowitej pani wiec nie boje się już że nie zdam jeśli do maja będę tak pracować to.. ![]() Z matmy też powtarzam już w szkole i na korki chodzę ale będę prubowała pr. zdawać wiec nie jestem jesze pewna czy mi isę uda bo matma to dla mnie czasami czarna magia pewnie się wycofam i tylko pp zdam. Najgorzej jest z gerą bo nie mam żadnego przymusu jest tyle pracy że cały czas odkładam bo liczy się to z czego będę sprawdzać. Jestem wściekła ale może dziś uda mi sie kartografie przerobić i te zadania różne, mam trochę mnij nauki do szkoły. Muszę z angola napisać 2 listy, 2 krótkie formy. zrobić 4 teksty czytania ze zrozumieniem, nauczyć się wszystkiego o liczbach rzeczywistych bo mam kartkowę na lekcji powtórzeniowej heheh no i z gery. Jak na to patrze to luz normalnie mam Pani z wosu nie kazała nam czyli niezdającym pisać klasówy przeogromnej z państwa mam dzięki temu tyle mniej nauki ze hooho
|
#4095 | |||
|
Konto usunięte
|
a nawet niewiem jakie piłysmy wino
Cytat:
kiedyś też nie mogłam pisac polskich znaków ale jakoś samo się naprawiło :dCytat:
dostałas kartke Cytat:
a ten wujek to przywiózł Ci spiewającą świńkę ? ![]() ---- czesz Dzunie ![]() musze ogranąc sie troszkę i jade do miasta po prezent dla kolegi ![]() milego dnia
|
|||
|
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
hej;*
ja dzisiaj wstałam o 7:15 ;D i z troszkę mniejszym zapałem do nauki. Tyle mam tego- WOS, Przedwiośnie, matma (multum zadań), biologia i inne bzdury. jestem po śniadaniu, pójdę sobie zrobić herbatę, albo kawę bo tutaj zaraz zamarznę.
|
#4097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ŻJC ![]() pougniatał sobie co?! ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14557622]a nawet niewiem jakie piłysmy wino hej hej. a ten wujek to przywiózł Ci spiewającą świńkę ? ![]() [/QUOTE] wino było w kartonie czy w butelce ? no właśnie dzisiaj się okaże ![]() bo dopiero o 16:00 się z nim zobaczę miłego dnia ;* wstaję z łóżka, ogarnę w pokoju.
|
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
jajko ;P Kołdrę ugniatał łapkami :P
ech, trzeba się iść ogarnąć, bo obudziłam się jakieś 2godz. temu i ciągle w łóżku ;]
|
#4099 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też w sumie starałam się przełamać swoją niechęć i kibicować polskiej drużynie, może skutek nie był jakiś oszałamiający, ale liczą się dobre chęci, prawda? Tylko że jeszcze się liga nie zaczęła a ja już zdążyłam się zdenerwować całą tą otoczką, Skra to Skra tamto A jak Tobie się podobało na meczach? Opowiadaj ![]() Cytat:
![]() -- Dzień dobry Wstałam dziś o 7:00 zamiast odespać cały tydzień. Coś nie mogę spać ostatnio Posprzątałam (skąd się wziął taki bałagan przez tydzień to ja naprawdę nie wiem ) i teraz się lenię, potem może zrobię coś do szkoły. U Was też tak strasznie zimno? Chyba zbliża się powoli zima, ja nie chcę Miłego dnia Żbiki ;* Ed. 600. post
|
|
#4100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jedna by zabiła, żeby Kurka zobaczyć u mnie słońce świeci, ale mama mówiła, że bardzo zimno.. a ja lody jadłam przed chwilą, bo znalazłam w zamrażarce ;D nie przegap posta nr 666
|
|
#4101 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
ja musze tez isc ogarnac swoj pokoj
|
||
|
|
|
#4102 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Biedny Bartek, teraz to już w ogóle nie dadzą mu żyć ![]() Mnie jest tak zimno, że chyba bym nie zjadła. Zamarzam normalnie, brrr. Spokojnie, nie przegapię
|
|
#4103 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
yeah i słyszałam te piski zachwytu za każdym razem jak dotknął piłki i rozmowę takich piszczących hotfanek na temat jak poderwać Bartka Kurka ![]() Cytat:
![]() prawda prawda liczą się chęci ja się troszkę przełamałam, bo Skra nie gwiazdorzyła ani nic więc w sumie wypadli nieźle ( mimo to dalej za nimi nie przepadam ) a mecze fajne AZS pokazał klasę tylko hot13 dużo ![]() zimno, strasznie zimnooo ![]() ![]() żebyś wiedziała. jak się rzuciły po autografy w sumie do całej drużyny skry to ja wyglądałam mniej więcej tak ze zdziwienia [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14558946] ja musze tez isc ogarnac swoj pokoj [/QUOTE]ja też ------------------------------------- dzień dobry idę sprzątać więc zajrzę później
|
||
|
|
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to oznacza, że zima blisko ![]() ja się nie napiję, bo zaraz jadę "mosochodem" ![]() aleeeee ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14558946]w butelce tez jest zimno.... wrociłam z miasta i zmarzłam normalnie ja musze tez isc ogarnac swoj pokoj [/QUOTE]łooo, to jak w butelce to klasa ![]() a mialo korek czy nakrętkę? bo to też wyznacznik ceny ![]() u mnie też zimno, cholernie. 8*C ![]() idę się zaraz kąpać.. bo o 14:20 zarządziłam wyjazd do Olsztyna buziaki ;***
|
|
#4105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż tyle? ![]() oł jeee. ![]() ŻJC, Żbiku? To fantastic! ![]() Cytat:
Siedzę w dwóch bluzach, bo zmarźluch jestem, a do tego przeziębiony zmarźluch, więc się grzeję. ![]() ------------- Robiłam angielski przez 2 h, a i tak wszystkiego nie zrobiłam. Ale czytania ze zrozumieniem już nie robię. Napisałam rozprawkę, która (o dziwo) poszła sprawnie i szybko. (zobaczymy czy dobrze xD). A do tego list, email, kilkadziesiąt słówek i zadania maturalne. Zaraz odrobię matmę, potem chemię, następnie fizykę, po czym zacznę uczyć się na polski. Potem przerwa na fitess. I biologia <3 ![]() A potem M. - moja przyjaciółka. Nie ma już żadnych chłopaków. A teraz muszę trochę notatek z bio z pierwszej klasy pokserować póki dorwałam zeszyt od koleżanki.
|
|
|
#4106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mają jakiś innowcyjny sposób na podryw? ![]() trzeba było się rzucić na drużynę przeciwną, co by im smutno nie było ![]()
|
|
#4107 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
korek u mnie 7stopni C , masakra. Cytat:
przede mna jeszcze zadania z matmy , przedwiosnie i pare innych rzeczy ;] ale co najwazniejsze to posprzatałam pokoj ![]()
|
||
|
|
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Hot Dogi Ze Speluny ;**
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14557622]a nawet niewiem jakie piłysmy wino [/QUOTE] Aha A ja miałam iść na piwo i pizze, na pizzę poszłam a na piwo już nie. ![]() Za to na 0,5 poszłam. Przed pizzą najpierw, i stoimy za domem handlowym, pod daszkiem bo leje. I taka babka podchodzi do nas. Bukieciki z torby wyciąga i z tekstem 'chłopoki, kupta po kwiatku dziewczynom' (byłam ja, koleżanka i 2 kolegów). Bo młodzież to by teraz tylko piwo piła A teraz na mieście byłam. Chciałam płaszczyk kupić ale nie kupiłam w końcu. |
|
|
|
#4109 | |
|
Zakorzenienie
|
Prawie godzinę skanowałam zeszyt od bio.
Ręka mi już odpada. Resztę później zeskanuję.[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14560151]Beata normalnie Cie podziwiam ! [/QUOTE]![]() Cytat:
-------------- Idę do książek.
|
|
|
#4110 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ej, ej, to ja nie w temacie?
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14557622] ja widziałam ;p dostałas kartke [/QUOTE]Dzisiaj dopiero zobaczyłam, chociaż przyszłą wczoraj i leżała na biurku Dziękuję, śliczna Cytat:
znowu trzeba będzie chodzić w takich butach i nosić do szkoły baletki/trampki Cytat:
Mój wirus już przeszedł i jestem zdrowa jak ryba ![]() Rozprawkę? Myślałam, że zdajesz P. Czy to tylko tak, nad wyrost? ![]() Cytat:
nieładnie
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

;***

lubi buty i lubi gryźć i drapać. a jak jej oddam to jeszcze bardziej się wkurza 

a w finale w sumie to chyba Skrze, bo to jednak polski klub
jakieś 20 minut temu i jestem w trakcie pochłaniania śniadania.

ze zdziwienia 
Siedzę w dwóch bluzach, bo zmarźluch jestem, a do tego przeziębiony zmarźluch, więc się grzeję.
I biologia <3 
nieładnie