|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
![]()
![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
![]() To chyba mi umknęło ![]() ![]()
#4593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam zaproszenie na drinka i dumam: iść czy nie iść ![]()
![]() |
#4594 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś dorwałam w Naturze nową limitowankę i kupiłam 2 lakiery(właściwie to dostałam od babci
![]() ![]() Aha, no i od wczoraj wieczorem zaczęłam się kwasić Effaclarem K. Dziś rano też go zaaplikowałam, na to nalożyłam krem do suchej skóry Avene no i filtr SVR 50 bo mam próbkę 5ml. I tak się zastanawiam, czy przy kwasach nie można używać jakichś kosmetyków? Boję się np,, że szczypiące maseczki kłaść na kwaszoną skórę, to może nie być zbyt dobry pomysł... Proszę doświadczone w tym temacie o radę ![]() Rano byłam na mieście, potem prasowałam, posprzątałam i zaraz biorę się za robienie zapiekanki serowej z penne i brokułami ![]() ![]() Kurcze, mania lakierowa mi nie przeszła i wciąż dokupuje nowe :/
#4596 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Przyjaciółka KWC
|
Mi też nie.
![]() ![]() Właśnie dumam nad maską do włosów i zamówię chyba jakiegoś Matrixa: albo Color Smart albo Biolage Forte. Miała któraś z was? ![]() Mam cerę w potwornym stanie. ![]()
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
A propos lakierów - spodobał mi się dziś ciemny (chyba czarny
![]() ![]() Ja już moje wszystkie miałam na pazurkach ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-10-03 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dotąd nie mogę się zdecydować który krem wziąć ![]() ![]() Cytat:
![]() Iść. Hosenko, bardzo ładnie wyglądzasz w tych sweterkach.
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
Taaa iść, tylko że ja w sumie nie znam osoby zapraszającej (spotkaliśmy się 2 razy) a tym bardziej ekipy z którą będzie drinkowanie w czyimś mieszkaniu. Na starośc cykor się zrobiłam
![]() Dziękuję za komplement ![]()
#4601 |
Zakorzenienie
|
A ja sobie nałożyłam przed chwilą pomarańczkę Gosha na pazurki
![]() ![]() Hosenuś idź na drinka, co Ci szkodzi? ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-10-03 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
Jasne, co mi szkodzi, najwyżej zostanę zmolestowana przez kilkunastu facetów przed 30-stką
![]()
#4603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A u mnie jutro będzie dżampreza a ja nie mogę popić za dużo, bo w poniedziałek mam kupę roboty w pracy i muszę być w miarę przytomna ![]() ![]()
![]() |
#4604 |
po prostu Em :)
|
fuksja, jasne, nie ma sprawy, tylko nie mam pojęcia kiedy będę w domu.
![]() Hosenka, bardzo dziękuję za zdjęcia! ![]() ![]()
![]() |
#4605 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Zrewanżuję się zatem opinią o masce Matrix Color Smart, ja ją miałam jakoś zimą zeszłego roku, bardzo pozytywnie ją wspominam, ślicznie pachnie, dobrze nawilża, włosy nie są po niej cieżkie, są sypkie, sprężyste, i przy dłuższym stosowaniu ja naprawdę widziałam poprawę w kondycji włosów, a wtedy miałam je w fatalnym stanie - sianowane, suche, po długotrwałym rozjaśnianiu. Także - polecam ![]() Hosenko, jestem w szoku!! To ty masz teraz takie krótkie włosy ?? Nie myślałam że aż tyle ścięłaś, mnie byłoby żal takich pieknych grubych włosów ![]() A ja od wczoraj nadrabiam zaległości miesiąca, sprzątam dom, myję podłogi, okna, śceram kurze, walcze z odkurzaczem i ścierą. jest co robić przy 3 pokojach i dużym przejściu schodowym - roboty co nie miara. Dziś porzadkowałam kwiaty, myłam łazienkę, swoją drogą już nigdy nie skuszę się na białe matowe płytki na ścianachi na podłodze ![]() Potem pranie, zrobiłam leczo na obiad z cukinii z papryką, pomidorami i parówkami, potem byłam w ogrodzie zbierać orzechy włoskie, mmmmm niektóre jeszcze rwałam z drzewa ![]() Potem byłam na poziomkach, karmiłam ryby w stawie, bujałam się na hamaku przy temperaturze 13 stopni ![]() A teraz zabieram się za pedicure i manicure, mam taki śliczny lakier w winnobordowym kolorze ![]()
I'm woman in love !!!! ![]() Edytowane przez Vibeska Czas edycji: 2009-10-03 o 14:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4606 | ||
Zakorzenienie
|
Hymm ... w sumie to tego nie wiem
![]() ![]() Cytat:
![]() Mi tez ten model bardziej przypadł do gustu, bo są ciut mniejsze. Brałam tez pod uwagę kolory - w którym modelu był bardziej mi dopowiadający. Cytat:
![]() Co prawda fryzjerka rozpędziła się trochę z ciachaniem i cieniowaniem, ale mi szybko rosną.
![]() |
#4607 | ||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() W ogóle to przejrzałam i obcykałam moje lakiery i preparaty do pazurków. Te, których użyłam raz albo nie używałam oznaczyłam cyferką... I mi wstyd, że wyszło tego tak dużo. ![]()
nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2009-10-03 o 15:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
Ice
![]() Jesteś wyposażona lepiej niż sklep drogeryjny ![]() Boski zbiorek ![]()
#4609 |
Zakorzenienie
|
Ice
![]() SH Grape Idea wyglada ciekawie. Czy SH Black Orchid jest całkiem czarny? Jednak nie idę ![]()
![]() |
#4610 | |
Przyjaciółka KWC
|
Dzięki
![]() ![]() Cytat:
![]() Black Orchid jest całkiem czarny na paznokciu. Niby ma takie delikatne drobinki, taki połysk w buteleczce, na zdjęciu z aukcji też wyglądał na błyszczący, ale na paznokciu to wszystko ginie i jest najzwyklejszy czarny.
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
po prostu Em :)
|
ice, jak używasz No Chip? Nakładasz go tylko jako podkład, czy na lakier też, a na to Insta-Dri?
![]() |
#4613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ice pobiłaś chyba rekord ![]() Czyli jednak będą same chłopy? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
W końcu nie zapytałam, ale i tak raczej nie czułabym się dobrze w nowym towarzystwie skoro nawet z sąsiadem nie czuję sie jeszcze całkiem swobodnie. Poza tym, musiałabym już być w trakcie zbierania się, a mam pół szafy wywalone w pokoju, więc nie ma szans, żebym się w 2 godziny uporała ze wszystkim. Obiecałam, że następnym razem - akurat poznamy się trochę do tego czasu.
Ice: faktycznie rekord ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-10-03 o 16:18 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Jakoś nie jest taki efektowny jak w buteleczce. Nie wiem, na czym to polega. ![]() No. Nie wiem jak ja to wszystko zużyję. ![]() Ale 4 prawdopodnie pójdą w świat, więc będzie mniej. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |||||||
Zakorzenienie
|
JEśli masz wątpliwości to nie jest ci potrzebny
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pogubiło mi cytatyyy ![]() Mag- kusisz tym AA- to chcę odlewki i jeszcze kapkę pilingu Daxa jeśli już otworzyłaś, tak tylko zeby zapach sprawdzić ![]() Byłam dziś z siostrą na małych zakupach- kupiła w Lumpku białe piptołki za 15 zł nowe i w Carrefourze EMU-podobne czarne wysokie za 36 zł ![]() Wczoraj się wyimprezowałam u koleżanki na urodzinach, byłam w nowej tuniczkowej dzianinowej sukience i jest super : ![]() ![]() Kosmetycznie zużyłam szampon i krem do twarzy wreszcie. Testuję Effaclar Duo nawet fajne toto ale jak na dzień to za mało nawilża. I otworzyłam dziś próbkę Aquapulpe do mieszanej- ale po wczorajszym piciu to nie umiem powiedzieć co robi z moją cerą ![]() Kupiłam za to szampon Babydream dla siostry bo wiecznie wszystkie jej obciażają włosy i bezsilikonowy Fructis tym razem do osłabionych (ten do tłustych nie był najlepszy ![]() No to zmykam się pindrzyć do wyjścia, miłego wieczorku ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Aha- ja lakierów mam 40 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4617 |
Zakorzenienie
|
Lizzie, dzisiaj kupiłam bilety na Heathrow
![]() U mnie dzisiaj zakupowo - bilety ![]() ![]() Dostałam też w prezencie błyszczyk Lancome ![]() Liz, Rzyrafko - skąd brałyście fartuchy na laborki? Moja sis potrzebuje i nie wie gdzie kupić.
Edytowane przez Estella Czas edycji: 2009-10-03 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rzyrafko: a do czego nosisz taką dzianinowa tuniczkę? Do jeansów? Bo za mną chodzi coś takiego, ale nie jestem przekonana tak do końca ![]() Estella: fartuchy mozna kupic w sklepach medycznych, z odzieżą robotnicza, na uczelni przewaznie też (np. u mnie na wydziale w punkcie ksero były do kupienia wszelkie potrzebne pierdółki, jak np. rękawiczki jednorazowe, okulary ochronne czy własnie fartuchy) Jednak zrezygnowałam z planu kupienia podkładu matującego z Oriflame - zapycha mnie ![]() ![]() ![]() Rano obudziłam sie bez tych łuszczących się placków ![]() Sąsiad chyba strzelił focha bo się nie odzywa ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-10-03 o 16:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do fartucha to jest sklep z takimi rzeczami przy Politechnice, zaraz poszukam adresu i ci napiszę. Ja swój tam kupowałam na 1 roku i teraz, po kilkudziesięciu praniach wygląda jak nowy więc mają dobrą jakość.
![]() |
#4620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Hosenko- do dżinsów mi właśnie średnio pasuje i noszę do takich getrów do połowy łydki, na razie czarne pożyczane od siostry ale może sie dorobię zwoich niuebawem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:54.