|
|
#3121 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar X
|
|
|
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
Menżu
:dziek uje-kwiatek:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-04 o 14:15 |
|
|
|
#3123 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Gryksie-kurna flak,za nimi tesknisz czy za nami ![]() Ledwo wrocił,już marudzi
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3125 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Prezenty zaraz bedą,niemieckie ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Nie ma innej opcji
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3126 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na dodatek zaczęłam malować paznokcie. Co to się ze mną wyprawia ![]() Cytat:
O tak, kolory! Też uwielbiam NIe lubię chyba tylko "majtkowego" różu i lila. Cytat:
A w ogóle to mam dziś upragnioną od miesięcy leniwą niedzielę przy ulubionym radiu, laptopie, zaraz pewnie jakieś zarełko zamówimy, pooglądamy hamerykańskie seriale, potem winko - żyć nie umierać
Edytowane przez nebraska Czas edycji: 2009-10-04 o 14:22 |
|||
|
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3128 |
|
grozi wypollizowaniem
|
znalazłam buty dla sabbath
Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2009-10-04 o 17:02 |
|
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
Te białe będą idealne
---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Chociaż..... jak Gryksiu lubi takie klimaty... To ten tego, raz się poświęcę i założę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-04 o 14:29 |
|
|
|
#3130 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
madzik- ale tu chodzi tylko i wyłącznie o dziurę
|
|
|
#3131 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No i patrzcie,Niemiec nam zwiał
![]() A takie gorrrące powitanie mu zrobiłyśmy ![]() ![]() A te brązowe są fajne,tylko odkryte palce odpadają ![]() Białym kozakom mowie stanowcze:NIE
|
|
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - no niestety
Dla mnie to przykład, jak spier....ić całkiem fajne buty.
|
|
|
#3133 |
|
Zakorzenienie
|
Siemka
A ja niedawno wstalem wrocilem do domu o 6 rano Ja tez sie nie bede do nich odzywac
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3134 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja więcej takich kwiatków popełniam, bo rano bywam nieprzytomna. Cytat:
Cytat:
![]() Witaj Gryxie marnotrawny powrócony z obczyzny na łono
|
|||
|
|
|
#3135 |
|
BAN stały
|
Nigdzie nie uciekłem
Nie mogę się tutaj u mnie jakoś odnaleźć, dziwne uczucie - niby wszystko znajome, ale jakieś inne No i ludzie nie mówią po niemiecku --- Mama zmusiła mnie do generalnego przeglądu rzeczy w komodzie - okazało się, że ponad połowę z nich można wywalić, bo: a) od 10 lat w nich nie chodzę, b) po schudnięciu są na mnie za duże, c) za cholerę mi się nie podobają ![]() Co za pogoda...
|
|
|
|
#3136 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodziło mi dokładnie o to co napisała poniżej Polly: Cytat:
padłam Cytat:
to na pewno będą buty jej życia Envy, trzymam kciuki za zdrowie dzieciaczków, nie smuć się tak Gryxiu witaj
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 Edytowane przez MoniaK Czas edycji: 2009-10-04 o 15:18 |
|||
|
|
|
#3137 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
oj..faktycznie- mają chyba wszystko czego potrzebuję tylko ze nie w takich ilościach , czemu na sztuki nie sprzedaja
|
|
|
#3138 |
|
Rozeznanie
|
Polly i winterku , Monia K.
dziękaski wielkie...Polly ![]() ..będe szukać
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
ta dolna wersja jest w dość małych ilościach. Przy ilości, które ja robię jest ok, ale jak planujesz 2-3 pary zrobić, to niektórych elementów faktycznie może być za dużo.
|
|
|
|
#3140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tych białych ucieszy się szczególnie,
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2009-10-04 o 17:00 |
|
|
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
Rozterko - Fistaszki to metafora facetów, którzy mi się podobają
a nazwa wzięła się po tym, jak moje ulubione "ciacho" ( Christian Bale) zostało ochrzczone Panem Fistaszkiem (rozsyłałam kiedyś jego nagie zdjęcie napalonym Wizażankom i co niektóre poczuły się hmmmm.... rozczarowane?)
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-04 o 17:08 |
|
|
|
#3142 |
|
BAN stały
|
Dostałam dzisiaj bukiet z dumli... od mojego M.. zrobił mi niespodziankę i przyjechał na 4 godz.
|
|
|
|
#3143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3145 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Panem Banankiem też byśmy nie wzgardziły
![]()
|
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa. Pewnie od razu Pana Pora byście chciały
|
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
Za wiechcie dziękujemy
|
#3148 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Po porze boli mnie żołądek
|
|
|
#3149 | |||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Może to dlatego, że ja naprawdę nie lubię chodzić po sklepach i, jeśli nie muszę, to tam nie wchodzę. Nie mam więc okazji do spontanicznych zakupów. A co do stylu - ja w Londynie nie ginęłam. Miałam nawet okazję (ku wielkiej radości mojego męża) zetknąc się z komentarzami Polaków siedzących na ławce: - Patrzcie na tę laskę, u nas takich nie ma. Cytat:
Teraz też mam wolny zawód, czasem tylko kontrakty zamykam w stroju roboczym, ewentualnie kiedy mam wykład na jakiejś poważnej konferencji, to pakuję się w "Arbeitanzug". Przy czym tak, jak mówisz - nawet kiedy pracowałam na stanowisku, które wymagało stroju biznesowego, pewne elementy stylu zachowywałam. Cytat:
Spokojnie. Daj sobie trochę czasu. No po prostu szczyt szyku. ![]() Cytat:
A choroba... Nie wiem, co jest, ale i u nas w domu przechodzimy płynnie z infekcji w infekcję. Nawet mnie siekło - brałam antybiotyk trzeci, czy czwarty raz w życiu i mam teraz tak wyjałowiony organizm, że łapię infekcję za infekcją. Pierwszy raz od wielu lat przerwałam zimne natryski i kąpię się wyłącznie w ciepłej wodzie. Z dzieciakiem co nadrobię zaległości szkolne, to powstają nowe - na razie więcej siedział w domu, niż chodził do szkoły. Tak więc współczuję w obu znaczeniach tego słowa, oraz ściskam i przytulam w jednym znaczeniu. Cytat:
Największym problemem są włosy - nie znoszę ich spinać, a do jakiejś normalnie uporządkowanej fryzury nie dojrzałam jeszcze. Cytat:
Przymus składania ubrań po pijaku tez mam - jesli ciuchy sa poskładane w kosteczkę a nie rozrzucone, to znaczy, że byłam ekstremalnie nawalona. Cytat:
No co? Ja kiedyś zarabiałam na życie w takim stroju. ![]() Oł jaaaaaa...kie piękne! Te białe muszę po prosty mieć! ![]() Cytat:
Taaa... Zawsze prędzej, czy później, chodzi o dziurę. ![]() Cytat:
Bardzo rozsądne podejście.
|
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.

Nie sądziłem, że będę tęsknił...

:dziek uje-kwiatek:
Po tych dwóch sekundach osłupienia przypomniałam sobie, że tak - mam męża - wirtualnego

Praktycznie lubię wszystkie, poza brudnym brązem, brudnym fioletem i burym beżem.

Dla mnie to przykład, jak spier....ić całkiem fajne buty.
wrocilem do domu o 6 rano
Ja tez sie nie bede do nich odzywac
Jak już wypełzłam ze swojego pokoju i poszłam mamę przeprosić za klopot, to się dowiedziałam, że choc na czworakach, to jednak załatwiłam wszystko sama 
Spokojnie. Daj sobie trochę czasu.