produkty do włosów firmy NISIM - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-30, 12:25   #631
sandrunia200
Raczkowanie

Dot.: produkty do włosów firmy NISIM

Szczerze mówiąc (pisząc) to trochę posmutniałam po podsumowaniu otóż Nisim używam od 15-go (już 2 tygle!) i do tej pory wlosy urosły mi 5 mm.ale... za to ruszyła w końcu grzywka chociaż nie wierze że to cudowne działanie produktu lecz natura MOCNO widoczny jest centymetrowy odrost.
sandrunia200 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-30, 12:29   #632
Anariel
Wtajemniczenie

Juz dwa tygodnie??? Ja bym powiedziala,ze dopiero...
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-30, 17:21   #633
trojka
Zakorzenienie

a u mnie Nisim spowolnił wzrost, teraz w 2 tygodnie mam przyrost 3mm

Nie dotykajcie ich telefonów!
Nie czytajcie komunikatorów, maili.
Nie szukajcie na siłę problemów!
Słodka niewiedza i szacunek to spokój w związku.
trojka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-30, 20:03   #634
laudik
Zakorzenienie

moze to taki moment ze sie cebulki zbieraja "w sobie' - taka cisza przed burza( wlosow).

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

anariel - a ja pzred chwila wpisalam sie na oftopowe zeby ci zadac pytanie ......

laudik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-01, 06:09   #635
sandrunia200
Raczkowanie

Może Anariel masz racje , że dopiero...
Stary 2009-10-01, 09:40   #636
sandrunia200
Raczkowanie

Bardzo przepraszam ! Znalazłam inny sposób na pomiar włosów,wydaje mi się że lepsiejszy i wynika z niego że grzywka ma 9,5cm przy czym odrost jest 2,5cm...,
z tyłu głowy przy szyji 5,5cm, o 7 sierpnia urosły 2,5cm=1,25 miesięcznie... to trochę zmienia postać rzeczy ale za 2 miesiące będzie znów do przodu teraz jest tragizm!Ale nie dam się , teraz jest zle ale jak juz mi urosną .....na na na
Stary 2009-10-01, 09:54   #637
laudik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sandrunia200 Pokaż wiadomość
Bardzo przepraszam ! Znalazłam inny sposób na pomiar włosów,wydaje mi się że lepsiejszy i wynika z niego że grzywka ma 9,5cm przy czym odrost jest 2,5cm...,
z tyłu głowy przy szyji 5,5cm, o 7 sierpnia urosły 2,5cm=1,25 miesięcznie... to trochę zmienia postać rzeczy ale za 2 miesiące będzie znów do przodu teraz jest tragizm!Ale nie dam się , teraz jest zle ale jak juz mi urosną .....na na na
z opisu pojawiam mi sei obraz fryzuy ktora prawdopodobnie masz na glowie - brzmi znajomo.jedyna roznica - u mnei tyl ciut dluzszy a grzywka ciut krotsza - w sierpniu wyszarpana byla do wlasciwie do skory
moze to malo pocieszajace, ale zawsze milej i razniej, ze nie tylko ja wystartowalam z przyslowiowa motyka na slonce .

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-01, 10:08   #638
sandrunia200
Raczkowanie

ha ha rzeczywiście prawie identyczne mam nadzieje ze będziemy sie trzymać postanowień i np. w maju będziemy już miały super fryzury, niestety a może stety muszę wybrać się do fryzjera bo odrosty mnie dobijają,koleżanki obok z biura tylko kierują wzrok na nie chociaż nic nie mówią, nie muszą bo wiem co myślą.Po za tym mam urodziny i rocznicę i chcę jakoś wyglądać.Chcę się dobrze czuć bo moje humory odbijają się na najbliższych może nie tyle na najmłodszych to co na starszych ...Mam super kolor poleciła mi koleżanka która ma super extra blondzik Bell Collor 13 , świetnie wygląda na włosach i planuje też odświerzyć nim kolor.
Mam do Ciebie pytanie , czy kiedy farbujesz włosy to na poczatku jest ok ale po jakimś czasie robią się żółte i kolor niczym nie przypomina tego co chciałaś? Ja tak niestety mam dlatego teraz dałam sobie ostatnią szanse.
Stary 2009-10-01, 10:22   #639
laudik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sandrunia200 Pokaż wiadomość
ha ha rzeczywiście prawie identyczne mam nadzieje ze będziemy sie trzymać postanowień i np. w maju będziemy już miały super fryzury, niestety a może stety muszę wybrać się do fryzjera bo odrosty mnie dobijają,koleżanki obok z biura tylko kierują wzrok na nie chociaż nic nie mówią, nie muszą bo wiem co myślą.Po za tym mam urodziny i rocznicę i chcę jakoś wyglądać.Chcę się dobrze czuć bo moje humory odbijają się na najbliższych może nie tyle na najmłodszych to co na starszych ...Mam super kolor poleciła mi koleżanka która ma super extra blondzik Bell Collor 13 , świetnie wygląda na włosach i planuje też odświerzyć nim kolor.
Mam do Ciebie pytanie , czy kiedy farbujesz włosy to na poczatku jest ok ale po jakimś czasie robią się żółte i kolor niczym nie przypomina tego co chciałaś? Ja tak niestety mam dlatego teraz dałam sobie ostatnią szanse.

co do blodnu najpierw - nie przyznam sie czym robilam wlosy - albo sie przyznam - efekt mialam zawsze taki jaki chcialam - idealnie bialutka platyna co akceptuje tylko w "mojej" fryzurze - totalnie wyszarpana zapalka (to byl zawsze mocny rozjasniacz - joanna plus na minute druga farba joanny natury - ksiezycowy pyl o ile pamietam nazwe - ten zestaw nie zawiodl mnie nigdy, wlosy po nim nie zolkly, poza tym latami uzywam szamponu do wlosow siwych i bialych - taki fioletowy).
wlosy nie byly zniszczone bo po pierwsze natura dala mi gaszcz, dwa jestem blondynka - do 16 roku zycia mialam prawie biale wlosy wiec mimo ze sa teraz bardziej sare niz blond latwo sie utleniaja.

ALE teraz zaprzestalam rozjasniania.
wrecz dokolorowalam wlosy ciemniejszym blondem - ktory przy tych co mam wyglada jak braz - zeby odrosty wygladaly na zaplanowane.
a projekt z kolorem mam taki ze 24 pazdziernika ide na kolor - ale tylko refleksy i tylko farba i tylko troche(nie cala glowa - przod gora i moze troche boki) po to zeby tych co rosna nie niszczyc.a nie dam rady uniknac koloru bo mam sporo siwych (wiek niestety).
wiec moze wymysl cos posredniego zeby wycieniowac jakims kolorem to co jest z tym co rosnie?

Stary 2009-10-01, 10:27   #640
sandrunia200
Raczkowanie

zastanawiam sie nad kupnem treski takiej chociaż 25cm ale przemyślę to bo nie wiem czy utrzymałaby sie ,mam kitę sztucznych wlosów ale czarnych i nie są okropnie ciezkie tez nie są lekkie ale mają aż 60cm a takie 25-35 ?http://www.hair24.pl/product-pol-217...olor-613-.html

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

moje naturalne to ciemny brąz, zawsze byłam czarna zadziora ale jak każda chciałam zmian doprowadziłam do blondu, ściełam spalone końce i w postanowieniu mam zapuszczanie w blondzie
Stary 2009-10-01, 10:33   #641
laudik
Zakorzenienie

pomysl fajny, ale dla mnei niestety poki co odlegly - zeby ccos takiego nosic trzeba miec to do czego przyczepic.
ja licze dni i tygodnie i sie zastanawiam kiedy bedzie nadzieja na ciupenka kiteczke - bo u mnei zazwyczaj to bylo poczatkeim "z gorki"

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

to jesli moge ci cos doradzic - tylko fryzjer jesli planujesz zapuszczac w blondzie.
.
jest to mozliwe - moja przyjaciolka to zrobila niedawno - wystartowala w 2007 jesienia - z takiego cos jak ja - dzis ma do lpopatek - piekny platynowy blond
eksperymenty blondowe typu home made dobre sa jak rozwaza sie stzryzenie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-01, 10:57   #642
legallybrunette
Rozeznanie

laudik ja wlasnie dąże do tej ciupenkiej kiteczki. Chcialabym już móc ją zrobić Ale zapuszczam od czasu gdy scielam je na 3mm i rosną one tak bez fryzury, jak im sie podoba. Te przy karku i uszach są dluższe i wydaje mi sie ze jakos za 2 miesiace bym mogla je związac w kiteczke, ale za to te na czubku glowy niby mają tyle samo cm, ale wiadomo ze nie zlapie ich do tej kiteczki ! Bede musiala chyba opaską brac do tylu... ale one są takie krotkie ze sie nie da bo sie nie polożą do tylu tylko sterczą ehh
Stary 2009-10-01, 11:28   #643
sandrunia200
Raczkowanie

Legally napewno się da ja 2 miesiące chodziłam w opasce , już się przyzwyczaiłam że wygladam mało atrakcyjnie i zapomniałam o tym.Wiem że sterczą ja do tej pory jak wstaje mam włosy w pionie hehe ale mocze je i zaraz się układają.Fajna opaska i do przodu , trudno dziewczyny musimy być twarde.

Laudik co Ty opowiadasz , marze o takich , ja i mój facet haha

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

HEJ wyliczyłam że w maju będziemy miały ok 20 cm, zgadza się ...... ;/?
Stary 2009-10-01, 12:41   #644
laudik
Zakorzenienie

legally - no ja wiem co przechodzisz, bo ja co prawda tym razem mialam taka modyfikowana" zapalke" - dluzsze po srodku i wyciete prawei do skory boki lecz mimo to wlosy mam strzepione na calej dlugosci (taka specjalna technika stzryzenia bardzo grubych wlosow -w efekcie nawet jesli pasmo zebrane do kupy ma powiedzmy 10 cm - to wlosy, ktore sie na nie skadaja maja od 0.5 cm do 10 cm(10 dotyczy kilku wlosow tych najdluzszych).
ja tez trzymam je tak jak sa - obowiazuja mnei warunki umowy.poza tym to lepsze dla mnei - jestem tak ciezkim przypadkiem, ze jakikolwiek kontakt z nozyczkami skonczylby sie ...wiadomo czym

sandrunia200 - widze obie trzymamy sie tej samej wersji.
tez mi tak wychodzi - liczac 2 cm miesiecznie pzrez najblizsze 9 miesiecy - do 5.06.10 u mnie daje 18cm, plus to co mampowiedzmy z tylu - to nawet 25!!!
jesli natowmiast nisim sie spisze i ogolna dbalosc o temat to kto wie......

jednak poki co zaciskam zęby i trzymam kciuki zeby orosly jak najwiecej do konca roku

Stary 2009-10-01, 12:52   #645
adriianka
Raczkowanie

hej dziewczyny!! a u mnie nic nie słychać jesli chodzi o nisim... 3 tygodnie mijaja i nic nie widać....2 tyg temu farbowałam włosy a odrostu.... hmmmm nie widać.. najgorsze jest to ze nie wiem czy za cene przesuszonych włosów mam dalej stosować ten cudowyny zestaw... dobrze ze moge robić profesjonalnie nawilzanie bo chyba fast by poleciał do kosza... ta odzywka to istna katasrofa.. w ogole nie jest wydajna... uzywam jej tylko na skóre- szamponu połowa butelki a odzywka się skończyła!! wkurza mnie to bo gdyby jeszcze była jakaś fajna... to bym zamuwiła dodatkową porcję... przyrostu nie widzę ale za to pelno włosów na zlewie- i nie wiem czy to nie tak jak koleżanka wcześniej opisywała a Pan z Nisimu odpowiedzał ze nisim usuwa sare włosy które i tak miały wypaśc.... kurdę a takie nadzieje pokładałam w tym zestawie... no nie wiem może ja nie widze bo mm długie w sumie włosy... ok 47 cm ale ja nie mierze, nie umiem.... no to by było tyle... chyba dam moim wlosom rosnąć w spokoju i jak sie nisim skonczy to zafunduje im jakis fajny odzywczy szamponik...
adriianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-01, 16:01   #646
legallybrunette
Rozeznanie

ja tez sie tak napalalam na ten nisim, ale stwierdzam ze niepotrzebnie. lepiej za te pieniazki kupic maski i olejki ktore wzmocnia i nawilza wlosy
Stary 2009-10-01, 22:25   #647
ilonchen
Raczkowanie

Ja zużyłam cały zestaw.Włosy myłam codziennie.Przyrost niestety tylko 1cm na miesiąc.Na mnie nie zadziałał.

ilonchen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-01, 22:59   #648
nisim
Raczkowanie

Smile Dot.: produkty do włosów firmy NISIM

[QUOTE=adriianka;14530652]hej dziewczyny!! a u mnie nic nie słychać jesli chodzi o nisim... 3 tygodnie mijaja i nic nie widać....2 tyg temu farbowałam włosy a odrostu.... hmmmm nie widać.. najgorsze jest to ze nie wiem czy za cene przesuszonych włosów mam dalej stosować ten cudowyny zestaw... dobrze ze moge robić profesjonalnie nawilzanie bo chyba fast by poleciał do kosza... ta odzywka to istna katasrofa.. w ogole nie jest wydajna... uzywam jej tylko na skóre- szamponu połowa butelki a odzywka się skończyła!! wkurza mnie to bo gdyby jeszcze była jakaś fajna... to bym zamuwiła dodatkową porcję... przyrostu nie widzę ale za to pelno włosów na zlewie- i nie wiem czy to nie tak jak koleżanka wcześniej opisywała a Pan z Nisimu odpowiedzał ze nisim usuwa sare włosy które i tak miały wypaśc.... kurdę a takie nadzieje pokładałam w tym zestawie...

Koleżanko Adrianko, mylisz produkty!!!
Produkty NISIMu sa podzielone na kategorie:
1. Pielegnacyjne serii NISIM- zapobiegające wypadaniu włosów, stymulujące odrost, regenerujące, oraz
2. Akcelerator FAST - produkoewany przez NISIM- ale o działaniu zupełnie innym.

W związku z tym nie można wymagać aby zestaw FAST działał na wszystkie zachcianki i problemy Waszych włosów. Wyciąganie wniosków, że po akceleratorze zwiększyło się wypadanie włosów , bo tak pisał pan NISIM i któraś z koleżanek jest nieprawdą, bo nie dotyczy FASTu. Moze ale nie musi zwiększyć się wypadanie w początkowej fazie stosowania szamponu serii NISIM podczas procesu oczyszczania skóry głowy. Jeśli drogie Panie macie problemy z włosami suchymi, tłustymi, zniszczonymi itd. to nie zaczynajcie od FASTu , a od poprawy ich kondycji produktami do tego przeznaczonymi, choćby serią NISIM!!!

nisim jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-02, 19:50   #649
laudik
Zakorzenienie

a mnie dzis depresja złapala - hormony, pogoda i wlosy.
i tak jak przez ostatni miesiac mialam super pozytywne podejscie tak dzis zdalam sobie sprawe, ze mina wieki zanim zaczne uzywac głupiej opaski - a co dopiero spiecie ich w kucyck.....
jedyna nadzieja , ze moze ten nisim, to cudo co kupilam w bootsie, wax i ogolnie wszystko podziala na mnei tak, ze w koncu, za jakies pol roku(jak nie dluzej) wszytsko sie w miare zrowna i osoagnie dlugosc do ucha - i wtedy dopiero zacznie widziec jakies swiatełko w tunelu tej obecnej beznadzieihelp!!!!!! !

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-02, 20:18   #650
legallybrunette
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez laudik Pokaż wiadomość
a mnie dzis depresja złapala - hormony, pogoda i wlosy.
i tak jak przez ostatni miesiac mialam super pozytywne podejscie tak dzis zdalam sobie sprawe, ze mina wieki zanim zaczne uzywac głupiej opaski - a co dopiero spiecie ich w kucyck.....
jedyna nadzieja , ze moze ten nisim, to cudo co kupilam w bootsie, wax i ogolnie wszystko podziala na mnei tak, ze w koncu, za jakies pol roku(jak nie dluzej) wszytsko sie w miare zrowna i osoagnie dlugosc do ucha - i wtedy dopiero zacznie widziec jakies swiatełko w tunelu tej obecnej beznadzieihelp!!!!!! !
ehh nie martw sie tez jestem w tej samej dupie. i niby mialo byc z gorki z kazdym dniem ale juz jestem zeczona tym zapuszczaniem.. chce juz takie do opaski... ;( juz nie moge na siebie patrzec :-( staram sie myslec o czyms innym ale nie mogę, fajnie wygladam ubiore się umaluje a tu te wlosy...ehh juz marze zeby zrobic koczka, kitke, warkoczyki .. rozpuscic ;(( ehh ale to dopiero za 2 lata :O ;(
Stary 2009-10-02, 21:45   #651
tajfunka1984
Przyczajenie

witam Panie, nieudolność fryzjerska zmusiła mnie aby także skorzystała z porad dotyczących szybszego odrastania włosków, które nie odwracalnie straciłam 2 dni temu. poszłam na podcięcie końcówek ale fryzjerka tak się zagalopowała ze moje włosy sięgające do paszek skróciła na coś w stylu P doroty gardias i zrobiła to tak... że brak mi słów i sił, psychiczne załamanie , jakby ktoś odciął mi rękę, litry wylanych łez i trudność w zaakceptowaniu swojej fryzury i samej siebie, siedzę i płaczę, nie mam siły na nic. załamka totalna , dzisiaj zaczęłam szukać sposobów i natrafiłam na Wasze forum, które mnie uskrzydliło i sprawiło, ze na mojej buzi pojawił sie uśmiech. póki co to przez weekend zorientuje się co jest dostępne w aptekach ,a w przyszłym tygodniu zaopatrzę się w nisim
pozdrawiam
tajfunka1984 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-02, 22:09   #652
legallybrunette
Rozeznanie

tajfunka1984 życzę owocnego zapuszczania
Stary 2009-10-03, 09:03   #653
laudik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tajfunka1984 Pokaż wiadomość
witam Panie, nieudolność fryzjerska zmusiła mnie aby także skorzystała z porad dotyczących szybszego odrastania włosków, które nie odwracalnie straciłam 2 dni temu. poszłam na podcięcie końcówek ale fryzjerka tak się zagalopowała ze moje włosy sięgające do paszek skróciła na coś w stylu P doroty gardias i zrobiła to tak... że brak mi słów i sił, psychiczne załamanie , jakby ktoś odciął mi rękę, litry wylanych łez i trudność w zaakceptowaniu swojej fryzury i samej siebie, siedzę i płaczę, nie mam siły na nic. załamka totalna , dzisiaj zaczęłam szukać sposobów i natrafiłam na Wasze forum, które mnie uskrzydliło i sprawiło, ze na mojej buzi pojawił sie uśmiech. póki co to przez weekend zorientuje się co jest dostępne w aptekach ,a w przyszłym tygodniu zaopatrzę się w nisim
pozdrawiam

.....mnie jeszcze mile swietlne dziela od fryzury na gardias.....
wiec jesli cie to moze pocieszyc - jestes juz z gorki.
i jak powiedziala legally-owocnego zapuszczania.
pzry okazji - jak poszperasz po forum i natkniesz sie na dziennik zapuszczania - tam sa silnie motywujace historie - ja w chwilach zwatpienai napawam sie wlasnie przyrostem innych

legally - a co do moich wlosow obecnie - weszly w jakas cholerna fazeruskiej czapki - juz mi sie przypomnialao dlaczego konsekwentnie odmawialam zapuszczania - poki ich nie popsikam i nie wylize serum do koncowek(calych!!!)to mam na glowie jakies gory, wzgorza, pagorki i ogolnie glowe wieksza 2 razy.czuje sie przez to grubo, staro i brzydko i tylko bym jadla (tak na pocieszenie sie).dramaaaaat.
opaska mi pasuje jak wiesz -piesc do nosa, bo gzrywka w nia nie wchodzi, a jak jednak wcisna jak na przyliz to wygladam jak niepelnosprawna.
a najgorsze i tak - w tej sytuacji kiedy mam jeszcze dlugooo nie scinac - ze to co mam na glowei to juz jak na mnei hipis doslownie - a zdaje sobie sprawe, ze dla wiekszosci spoleczenstwa to wciaz extremalnie krotkie wlosy

Stary 2009-10-03, 09:40   #654
LifUnia
Zadomowienie

ja też teraz jestem w fatalnej fazie juz od miesiąca i potrwa to conajmniej jeszcze kolejne 4 miesiace włosy do niczego się nie nadają, spiąć ich się nie da bo za krótkie, na dole dłuższe bo ścinałam na bardzo krótko więc tył jest długido konca szyii tylko taki pasek i on sie wywija w dwie strony bo włosy sie troszkę kręcą ;( a reszta jest przyklapnięta zrobię kiedyś zdjęcie to się pocieszycie że tak nie wyglądacie

A na nisim zbieram. Wierze w niego nadal i chcę mieć wspaniałe efekty
LifUnia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-03, 11:38   #655
laudik
Zakorzenienie

mi juz wystarczy jak sama wygladam((( ....
z reszta - kazdy kto zapuszca z "meskiej"dlugosci wyglada w ktoryms momencie tak samo...tragicznie.
i sa dwie drogi - uciac lub przetrwac.ja normalnie nigdy bym w tej fazie nie byla - bo konsekwentnie scinalam raz w miesiacu.
teraz jednak warunki umowy trzymaja mnie w uscisku az do czerwca przyszlego roku......

Stary 2009-10-03, 14:15   #656
LifUnia
Zadomowienie

to jakiś zakład jeśli można spytać? :P
LifUnia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-03, 19:04   #657
laudik
Zakorzenienie

tiaaa....zaklad, umowa honorowa - po troche kazdego plus moja zabobonnosc

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-04, 10:32   #658
tajfunka1984
Przyczajenie

proszę powiedzieć na jak długo starcza zestaw nisim szampon i odżywka przy króciutkich włosach , stosowany codziennie
w aptece zakupiłam kapsułki nutrihear
tajfunka1984 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-04, 11:16   #659
Anariel
Wtajemniczenie

Mi starczyl na prawie dwa miesiace
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-04, 16:23   #660
laudik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tajfunka1984 Pokaż wiadomość
proszę powiedzieć na jak długo starcza zestaw nisim szampon i odżywka przy króciutkich włosach , stosowany codziennie
w aptece zakupiłam kapsułki nutrihear

mi starczyl jedynie na miesiac.....

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości