![]() |
#631 |
Raczkowanie
|
Dot.: produkty do włosów firmy NISIM
Szczerze mówiąc (pisząc) to trochę posmutniałam po podsumowaniu otóż Nisim używam od 15-go (już 2 tygle!) i do tej pory wlosy urosły mi 5 mm.ale... za to ruszyła w końcu grzywka chociaż nie wierze że to cudowne działanie produktu lecz natura MOCNO widoczny jest centymetrowy odrost.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Wtajemniczenie
|
Juz dwa tygodnie??? Ja bym powiedziala,ze dopiero...
![]() |
#633 |
Zakorzenienie
|
a u mnie Nisim spowolnił wzrost, teraz w 2 tygodnie mam przyrost 3mm
![]()
![]() |
#634 |
Zakorzenienie
|
moze to taki moment ze sie cebulki zbieraja "w sobie' - taka cisza przed burza( wlosow).
---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- anariel - a ja pzred chwila wpisalam sie na oftopowe zeby ci zadac pytanie ...... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Raczkowanie
|
Może Anariel masz racje , że dopiero...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Raczkowanie
|
Bardzo przepraszam ! Znalazłam inny sposób na pomiar włosów,wydaje mi się że lepsiejszy
![]() z tyłu głowy przy szyji 5,5cm, o 7 sierpnia urosły 2,5cm=1,25 miesięcznie... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() moze to malo pocieszajace, ale zawsze milej i razniej, ze nie tylko ja wystartowalam z przyslowiowa motyka na slonce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Raczkowanie
|
ha ha rzeczywiście prawie identyczne mam nadzieje ze będziemy sie trzymać postanowień i np. w maju będziemy już miały super fryzury, niestety a może stety muszę wybrać się do fryzjera bo odrosty mnie dobijają,koleżanki obok z biura tylko kierują wzrok na nie chociaż nic nie mówią, nie muszą bo wiem co myślą.Po za tym mam urodziny i rocznicę
![]() Mam do Ciebie pytanie , czy kiedy farbujesz włosy to na poczatku jest ok ale po jakimś czasie robią się żółte i kolor niczym nie przypomina tego co chciałaś? Ja tak niestety mam dlatego teraz dałam sobie ostatnią szanse. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do blodnu najpierw - nie przyznam sie czym robilam wlosy - albo sie przyznam ![]() wlosy nie byly zniszczone bo po pierwsze natura dala mi gaszcz ![]() ALE teraz zaprzestalam rozjasniania. wrecz dokolorowalam wlosy ciemniejszym blondem - ktory przy tych co mam wyglada jak braz - zeby odrosty wygladaly na zaplanowane ![]() a projekt z kolorem mam taki ze 24 pazdziernika ide na kolor - ale tylko refleksy i tylko farba i tylko troche(nie cala glowa - przod gora i moze troche boki) po to zeby tych co rosna nie niszczyc ![]() wiec moze wymysl cos posredniego zeby wycieniowac jakims kolorem to co jest z tym co rosnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Raczkowanie
|
zastanawiam sie nad kupnem treski takiej chociaż 25cm ale przemyślę to bo nie wiem czy utrzymałaby sie ,mam kitę sztucznych wlosów ale czarnych i nie są okropnie ciezkie tez nie są lekkie ale mają aż 60cm a takie 25-35 ?http://www.hair24.pl/product-pol-217...olor-613-.html
---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- moje naturalne to ciemny brąz, zawsze byłam czarna zadziora ale jak każda chciałam zmian doprowadziłam do blondu, ściełam spalone końce i w postanowieniu mam zapuszczanie w blondzie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#641 |
Zakorzenienie
|
pomysl fajny, ale dla mnei niestety poki co odlegly - zeby ccos takiego nosic trzeba miec to do czego przyczepic
![]() ja licze dni i tygodnie i sie zastanawiam kiedy bedzie nadzieja na ciupenka kiteczke - bo u mnei zazwyczaj to bylo poczatkeim "z gorki" ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- to jesli moge ci cos doradzic - tylko fryzjer jesli planujesz zapuszczac w blondzie. . jest to mozliwe - moja przyjaciolka to zrobila niedawno - wystartowala w 2007 jesienia - z takiego cos jak ja - dzis ma do lpopatek - piekny platynowy blond eksperymenty blondowe typu home made dobre sa jak rozwaza sie stzryzenie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#642 |
Rozeznanie
|
laudik ja wlasnie dąże do tej ciupenkiej kiteczki. Chcialabym już móc ją zrobić
![]() ![]() ![]()
![]() |
#643 |
Raczkowanie
|
Legally napewno się da ja 2 miesiące chodziłam w opasce , już się przyzwyczaiłam że wygladam mało atrakcyjnie i zapomniałam o tym.Wiem że sterczą ja do tej pory jak wstaje mam włosy w pionie hehe ale mocze je i zaraz się układają.Fajna opaska i do przodu , trudno dziewczyny musimy być twarde.
Laudik co Ty opowiadasz , marze o takich , ja i mój facet haha ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- HEJ wyliczyłam że w maju będziemy miały ok 20 cm, zgadza się ...... ;/? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Zakorzenienie
|
legally - no ja wiem co przechodzisz, bo ja co prawda tym razem mialam taka modyfikowana" zapalke" - dluzsze po srodku i wyciete prawei do skory boki lecz mimo to wlosy mam strzepione na calej dlugosci (taka specjalna technika stzryzenia bardzo grubych wlosow -w efekcie nawet jesli pasmo zebrane do kupy ma powiedzmy 10 cm - to wlosy, ktore sie na nie skadaja maja od 0.5 cm do 10 cm(10 dotyczy kilku wlosow tych najdluzszych).
ja tez trzymam je tak jak sa - obowiazuja mnei warunki umowy.poza tym to lepsze dla mnei - jestem tak ciezkim przypadkiem, ze jakikolwiek kontakt z nozyczkami skonczylby sie ...wiadomo czym ![]() sandrunia200 - widze obie trzymamy sie tej samej wersji ![]() tez mi tak wychodzi - liczac 2 cm miesiecznie pzrez najblizsze 9 miesiecy - do 5.06.10 u mnie daje 18cm, plus to co mampowiedzmy z tylu - to nawet 25!!! ![]() jesli natowmiast nisim sie spisze i ogolna dbalosc o temat to kto wie...... ![]() jednak poki co zaciskam zęby i trzymam kciuki zeby orosly jak najwiecej do konca roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny!! a u mnie nic nie słychać jesli chodzi o nisim... 3 tygodnie mijaja i nic nie widać....2 tyg temu farbowałam włosy a odrostu.... hmmmm nie widać.. najgorsze jest to ze nie wiem czy za cene przesuszonych włosów mam dalej stosować ten cudowyny zestaw... dobrze ze moge robić profesjonalnie nawilzanie bo chyba fast by poleciał do kosza... ta odzywka to istna katasrofa.. w ogole nie jest wydajna... uzywam jej tylko na skóre- szamponu połowa butelki a odzywka się skończyła!! wkurza mnie to bo gdyby jeszcze była jakaś fajna...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Rozeznanie
|
ja tez sie tak napalalam na ten nisim, ale stwierdzam ze niepotrzebnie. lepiej za te pieniazki kupic maski i olejki ktore wzmocnia i nawilza wlosy
![]()
![]() |
#647 |
Raczkowanie
|
Ja zużyłam cały zestaw.Włosy myłam codziennie.Przyrost niestety tylko 1cm na miesiąc.Na mnie nie zadziałał.
![]()
![]() |
#648 |
Raczkowanie
|
![]()
[QUOTE=adriianka;14530652]hej dziewczyny!! a u mnie nic nie słychać jesli chodzi o nisim... 3 tygodnie mijaja i nic nie widać....2 tyg temu farbowałam włosy a odrostu.... hmmmm nie widać.. najgorsze jest to ze nie wiem czy za cene przesuszonych włosów mam dalej stosować ten cudowyny zestaw... dobrze ze moge robić profesjonalnie nawilzanie bo chyba fast by poleciał do kosza... ta odzywka to istna katasrofa.. w ogole nie jest wydajna... uzywam jej tylko na skóre- szamponu połowa butelki a odzywka się skończyła!! wkurza mnie to bo gdyby jeszcze była jakaś fajna...
![]() Koleżanko Adrianko, mylisz produkty!!! Produkty NISIMu sa podzielone na kategorie: 1. Pielegnacyjne serii NISIM- zapobiegające wypadaniu włosów, stymulujące odrost, regenerujące, oraz 2. Akcelerator FAST - produkoewany przez NISIM- ale o działaniu zupełnie innym. W związku z tym nie można wymagać aby zestaw FAST działał na wszystkie zachcianki i problemy Waszych włosów. Wyciąganie wniosków, że po akceleratorze zwiększyło się wypadanie włosów , bo tak pisał pan NISIM i któraś z koleżanek jest nieprawdą, bo nie dotyczy FASTu. Moze ale nie musi zwiększyć się wypadanie w początkowej fazie stosowania szamponu serii NISIM podczas procesu oczyszczania skóry głowy. Jeśli drogie Panie macie problemy z włosami suchymi, tłustymi, zniszczonymi itd. to nie zaczynajcie od FASTu , a od poprawy ich kondycji produktami do tego przeznaczonymi, choćby serią NISIM!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Zakorzenienie
|
a mnie dzis depresja złapala
![]() ![]() i tak jak przez ostatni miesiac mialam super pozytywne podejscie tak dzis zdalam sobie sprawe, ze mina wieki zanim zaczne uzywac głupiej opaski - a co dopiero spiecie ich w kucyck ![]() jedyna nadzieja , ze moze ten nisim, to cudo co kupilam w bootsie, wax i ogolnie wszystko podziala na mnei tak, ze w koncu, za jakies pol roku(jak nie dluzej) wszytsko sie w miare zrowna i osoagnie dlugosc do ucha - i wtedy dopiero zacznie widziec jakies swiatełko w tunelu tej obecnej beznadziei ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#650 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#651 |
Przyczajenie
|
witam Panie, nieudolność fryzjerska zmusiła mnie aby także skorzystała z porad dotyczących szybszego odrastania włosków, które nie odwracalnie straciłam 2 dni temu. poszłam na podcięcie końcówek ale fryzjerka tak się zagalopowała ze moje włosy sięgające do paszek skróciła na coś w stylu P doroty gardias i zrobiła to tak... że brak mi słów i sił, psychiczne załamanie , jakby ktoś odciął mi rękę, litry wylanych łez i trudność w zaakceptowaniu swojej fryzury i samej siebie, siedzę i płaczę, nie mam siły na nic. załamka totalna , dzisiaj zaczęłam szukać sposobów i natrafiłam na Wasze forum, które mnie uskrzydliło i sprawiło, ze na mojej buzi pojawił sie uśmiech. póki co to przez weekend zorientuje się co jest dostępne w aptekach ,a w przyszłym tygodniu zaopatrzę się w nisim
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Rozeznanie
|
tajfunka1984 życzę owocnego zapuszczania
![]()
![]() |
#653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
.....mnie jeszcze mile swietlne dziela od fryzury na gardias..... wiec jesli cie to moze pocieszyc - jestes juz z gorki ![]() i jak powiedziala legally-owocnego zapuszczania. pzry okazji - jak poszperasz po forum i natkniesz sie na dziennik zapuszczania - tam sa silnie motywujace historie ![]() ![]() ![]() legally - a co do moich wlosow obecnie - weszly w jakas cholerna fazeruskiej czapki - juz mi sie przypomnialao dlaczego konsekwentnie odmawialam zapuszczania - poki ich nie popsikam i nie wylize serum do koncowek(calych!!!)to mam na glowie jakies gory, wzgorza, pagorki i ogolnie glowe wieksza 2 razy.czuje sie przez to grubo, staro i brzydko i tylko bym jadla (tak na pocieszenie sie).dramaaaaat. opaska mi pasuje jak wiesz -piesc do nosa, bo gzrywka w nia nie wchodzi, a jak jednak wcisna jak na przyliz to wygladam jak niepelnosprawna. a najgorsze i tak - w tej sytuacji kiedy mam jeszcze dlugooo nie scinac - ze to co mam na glowei to juz jak na mnei hipis doslownie - a zdaje sobie sprawe, ze dla wiekszosci spoleczenstwa to wciaz extremalnie krotkie wlosy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Zadomowienie
|
ja też teraz jestem w fatalnej fazie juz od miesiąca i potrwa to conajmniej jeszcze kolejne 4 miesiace
![]() ![]() ![]() A na nisim zbieram. Wierze w niego nadal i chcę mieć wspaniałe efekty ![]()
![]() |
#655 |
Zakorzenienie
|
mi juz wystarczy jak sama wygladam
![]() ![]() z reszta - kazdy kto zapuszca z "meskiej"dlugosci wyglada w ktoryms momencie tak samo...tragicznie. i sa dwie drogi - uciac lub przetrwac.ja normalnie nigdy bym w tej fazie nie byla - bo konsekwentnie scinalam raz w miesiacu. teraz jednak warunki umowy trzymaja mnie w uscisku az do czerwca przyszlego roku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Zadomowienie
|
to jakiś zakład jeśli można spytać? :P
![]() |
#657 |
Zakorzenienie
|
tiaaa....zaklad, umowa honorowa - po troche kazdego plus moja zabobonnosc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#658 |
Przyczajenie
|
proszę powiedzieć na jak długo starcza zestaw nisim szampon i odżywka przy króciutkich włosach , stosowany codziennie
w aptece zakupiłam kapsułki nutrihear |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Wtajemniczenie
|
Mi starczyl na prawie dwa miesiace
![]()
![]() |
#660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi starczyl jedynie na miesiac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.