Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-04, 16:41   #4741
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Na szybsze gojenie się krost i strupów polecam sudokrem. Niby to jest na pupy niemowlaków, ale na mojej twarzy też się sprawdza Nawet TŻ mi zaczął ostatnio ten CUDOkrem podbierać i stosuje go zamiast balsamu po goleniu
kupiłam ten sudocrem już wcześniej ale nic nie pomagał wic oddałam go siostrze której świetnie się przydaje do gojenia na stopach po tym jak ją buty obetrą hehe
mam tu jakiś taki spray na antybiotyku do gojenia ran na skórze więc go będę używała ale wiadomo ze przez jedną czy dwie noce mi to sie wszystko nie zagoi bo skóra potrzebuje czasu zeby się zregenerować.. jej będzie przymusowe leczenie.. ale jak ja do ludzi wyjdę... dobrze ze chociaż korektor wzięłam masakra... ale to znak= od dawna miałam się wziąć za leczenie twarzy żeby móc z nią pójść na jakąś dermabrazję bo ze struami i krostami się nie da na to pójść..
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 16:45   #4742
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
U mnie też promotor nie wybiera tematu ani nie pisze planu. Piszę co mi się akurat przyda, ale tak głupio trochę bez zgody i wiedzy zmienić temat
u mnie też ani na licencjacie ani na magisterce, temat pracy, plan itp. pisałam sama

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
dziewczyny mam takie pytanie czy wasi panowie jak beda wychodzic z domu to beda go prowadziły jakies dziewczyny? bo u nas jest taki zwyczaj (pewnie jak u wiekszosci) ze 2 dziewczyny prowadza młodego tyle ze jak my z tz wczoraj rozmawialismy to raczej nie ma go kto prowadzic i nie bardzo wiemy co zrobi, szukac kogos obcego czy lepiej zeby szedł sam
pierwszy raz słyszę o takim zwyczaju, ale dobrze wiedzieć, że coś takiego gdzieś występuję myślę jednak że szukanie kogoś na silę nie ma sensu bo po co?? Zrobicie inaczej niż wszyscy a wiec będziecie oryginalni

Cytat:
Napisane przez rybkie Pokaż wiadomość
tak sobie was tylko podczytuje dziewczyny i chyab czas zeby cos napisac, zatem witam sie i od razu az mi sie zachcialo skomentowac znajmych Samoa --->
pozdrawiam
witamy

my z TZ jesteśmy bardzo "lajtowi" i tez czasami się przesympatycznie do siebie odzywamy

ale zmokłam, byłam w kościele i oczywiście żeby znaleźć miejsce na parkingu to trzeba sie trochę namęczyć i jak wychodziłam to tak padało, a parasol w samochodzie oczywiście zostawiłam i teraz wyglądam jak piękny

moja mam tez używa tego sudocremu i bardzo jest z niego zadowolona

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 17:04   #4743
tancerka212
Zakorzenienie

tak czy siak sudocremu nie mam pod ręką a jutro muszę się pokazać ludziom jakoś.. już nałożyłam maseczkę z glinki a potem walnę jeszcze jakąś nawilżającą.. będę psikała tym sprayem i może jutro nikt z krzykiem nie ucieknie..
a najgorsze jest to że cały tydzien muszę wstawać o 6:30 to już widzę jak będe koło czwartku wyglądała.. normalnie chodzące zombie nie no ja się pochlastam... a mojego podkładu nawet nie ma w drogerii żeby sobie kupić bo swój na allegro zamawiałam jak ja ninawidze swojej twarzy!!!
jutro muszę chyba pójść do drogerii albo do apteki po jakiś ratunek ale nie wiem co kupić może wodę termalną i jakiś stos maseczek łagodząco-kojących...
Stary 2009-10-04, 17:05   #4744
Jazzmanka
Zadomowienie

Zaraz Was nadrobię, ale najpier muszę się pochwalić. Pamiętacie jak Wam pisałam, że koleżanka z pracy miała super zdjęcia z pleneru i że chcę takie same? No więc dzisiaj mi przesłała namiary i się okazało, że tę parę fotografów miałam już wcześniej odłożonych jako kandydatów do których miałam pisać e-mail To jakiś znak chyba. Teraz się będę tylko modlić, żeby nie mieli zaklepanego naszego terminu
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 17:07   #4745
tancerka212
Zakorzenienie

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1254670709
nie wydaje wam się że do takiego biustu troszkę pełniejsze te miski by się przydały

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Zaraz Was nadrobię, ale najpier muszę się pochwalić. Pamiętacie jak Wam pisałam, że koleżanka z pracy miała super zdjęcia z pleneru i że chcę takie same? No więc dzisiaj mi przesłała namiary i się okazało, że tę parę fotografów miałam już wcześniej odłożonych jako kandydatów do których miałam pisać e-mail To jakiś znak chyba. Teraz się będę tylko modlić, żeby nie mieli zaklepanego naszego terminu
no modlimy się modlimy bo twój czerwcowy termin na pewno jest oblegany
Stary 2009-10-04, 17:14   #4746
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
no modlimy się modlimy bo twój czerwcowy termin na pewno jest oblegany
I uruchamiamy PMkowe kciuki
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 17:15   #4747
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
nie wydaje wam się że do takiego biustu troszkę pełniejsze te miski by się przydały
Przydałaby się,bo niezbyt to fajnie wygląda,bo ma duże dojki/zwisy.
OMG https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1254671517

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-10-04 o 17:20
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 17:19   #4748
tancerka212
Zakorzenienie

Jazz dzwon do tych fotografów jak najszybciej..
a tak swoją drogą to zajechaliśmy z tżtem do naszego kamerzysty w zeszłym tygodniu i nie było go w domu buuu a ja dalej nie mam podpisanej umowy ani nawet nie wiem ile bierze za nagrywanie.. niby to znajomy i nie pali się ale ja lubię miec wszystko na papierze..

zrobiłam sobie maskę na włosy przy okazji tych maseczek na twarz.. muszę zacząć intensywnie dbać o siebie
Stary 2009-10-04, 17:38   #4749
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
dziewczyny chyba się zakochałam

prrzymierzałam dzisiaj kilka sukien slubnych.. mimo że wszystkie były fajne to jednak szału nie było.. ale jak przymierzyłam tą to nie dość że wyglądałam super to jeszcze tak szczupło podoba mi się bardzio

ale pójdę jeszcze raz zmierzyć te suknie w poznaniu i dopiero wtedy się zdecyduję

oto ona
Bardzo mi się podoba Tylko ta kokarda mnie zastanawia, ale w zasadzie jak już ma coś tam być, to lepiej taka lajtowa kokardka niż jakiś wielki kwiat A powiesz mi jaka to firma i model?

Cytat:
I uruchamiamy PMkowe kciuki
Dziękuję
Będę jutro do nich dzwonić, bo dzisiaj niedziela i nie chcę im D zawracać, bo się mogą wkurzyć że im zakłócam niedzielny spokój.
Ale gdyby mieli termin wolny, to będę chciała, żeby mnie z miejsca wpisali w kalendarz, a resztę ich prac to sobie później pooglądamy.

Cytat:
Ojej, chyba jej TŻ bardzo lubi jej biust, że go aż tak wyeksponowała No i niefajnie widać jej białe ślady po stroju kąpielowym.
Stary 2009-10-04, 17:52   #4750
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
No i niefajnie widać jej białe ślady po stroju kąpielowym.
no właśnie trzeba będzie się pilnować przed slubem jak się będzie na słońce wychodziło bo potem lipa iść z jakimś opalonym dekoltem w serek itp do sukni gorsetowej trzeba będzie się zamaskowywać gdzieś w cieniu albo opalać się tylko bez ramiączek szczególnie moja starsza ma skłonności do przypalania sobie dekoltu i nosa bo już taką ma jasną karnację

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

dziewczyny!!! mam pytanko miałam zamiar kupić sobie cynk w tabletkach- wyczytałam że pomaga osobom z cerą tłustą i trądzikową i tak dalej ale teraz znalazłam w szufladzie Falvit- czyli ogólnie witaminy i minerały dla kobiet no i na opakowaniu jest napisany skład i niby że ilość cynku znajdująca się w niej zaspokaja 100% dziennego zapotrzebowania... i teraz nie wiem czy ja z tą moją syfiastą cerą to mam jeść coś dodatkowo tego cynku czy to dzienne zapotrzebowanie normalnego człowieka mi wystarczy...
Stary 2009-10-04, 17:58   #4751
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc

can't be perfect bardzo ładna sukienka,

dziewczyny mam takie pytanie czy wasi panowie jak beda wychodzic z domu to beda go prowadziły jakies dziewczyny? bo u nas jest taki zwyczaj (pewnie jak u wiekszosci) ze 2 dziewczyny prowadza młodego tyle ze jak my z tz wczoraj rozmawialismy to raczej nie ma go kto prowadzic i nie bardzo wiemy co zrobi, szukac kogos obcego czy lepiej zeby szedł sam
mojego Tż, nawet jeśli byłaby u nas taka tradycja, to nikt prowadzać nie będzie, bo będziemy się raczej ubierać w 1 mieszkaniu, więc nie będzie jak robić teatrzyku
Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Też słyszałam o takich zwyczajach (zresztą co region to inne ciekawostki ślubne/weselne).

Ja to bym w ogóle chciała bez całej tej oprawy wszystko przeżyć.
Tzn. myślę, że ubierać się będziemy oboje w domu Tż (niezależnie czy ślub weźmiemy w końcu kościelny czy cywilny), bo Tż mieszka z rodzicami w domu, a ja z mamą w małym mieszkanku, gdzie kilka osób to byłby już tłum, a schodzenia z czwartego piętra w sukni ślubnej sobie w ogóle nie wyobrażam
ja będę człapać z drugiego
Cytat:
Napisane przez rybkie Pokaż wiadomość
tak sobie was tylko podczytuje dziewczyny i chyab czas zeby cos napisac, zatem witam sie i od razu az mi sie zachcialo skomentowac znajmych Samoa --->
pozdrawiam
witam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-04, 18:23   #4752
kaska87
Zakorzenienie

my tez z TZ dowalamy do siebie tekstami, nawet nie będę pisać na forum bo bana dostanę

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 18:28   #4753
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
my tez z TZ dowalamy do siebie tekstami, nawet nie będę pisać na forum bo bana dostanę
skąd masz neta
Stary 2009-10-04, 18:30   #4754
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
skąd masz neta
w domu jestem od wczoraj, nie ładnie tak nie nadrabiać postów o 6:20 jutro jedziemy z TZ taticzkiem

Stary 2009-10-04, 18:32   #4755
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
hehe wiemy, wiemy Kasiu

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
w domu jestem od wczoraj, nie ładnie tak nie nadrabiać postów o 6:20 jutro jedziemy z TZ taticzkiem
a coś się juz za pracą rozglądasz?? Czy dopiero jak się lepiej zaklimatyzujesz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-04, 18:35   #4756
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
nadrobiłam was mniej więcej ale wydawało mi się że już dzisiaj pojechałaś o 6 rano a to dopiero jutro no to opowiadaj co tam jak tam!!!
ja w weekend kupiłam ze szwagierką suknię slubną
Stary 2009-10-04, 18:37   #4757
caprica6
Wtajemniczenie

Witajcie niedzielnie
Wlasnie popijam herbatke z nalewka na rozgrzewke
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
A i wiecie co - spodobały nam się te tablice co Gosia wkleiła linki - Game over i ratunku i powiedzieliśmy o nich znajomym a oni zniesmaczeniBo oni sa tacy big love i tulenie, lizanie dupy itp. Tak samo jak ja powiedziałam brzydkie słowo do tż - tzn. nie nazwalam go brzydko tylko mu odpowiedzialam wulgranym sformułowaniem a oni sie po sobie popatrzyli z niesmakiemAle mówię Wam, zabawnie to wyglądało, póxniej juz uważałam na to co mówię, bo nie chciałam wyjść na troglodytę
Hehe mi sie podobaja takie tablice, a z TŻem tez czasem mowimy do siebie niecenzuralnie, ale oboje wiemy ze to zarty Chociaz czasami cos nas tez wezmie na lizanie dupy itp.
A ze znajomych nikt sie nie dziwi bo wszyscy raczej zachowuja sie jak my
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 18:38   #4758
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
ja w weekend kupiłam ze szwagierką suknię slubną

pochwal się

Stary 2009-10-04, 18:38   #4759
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
a coś się juz za pracą rozglądasz?? Czy dopiero jak się lepiej zaklimatyzujesz
już liszę

Cytat:
nadrobiłam was mniej więcej ale wydawało mi się że już dzisiaj pojechałaś o 6 rano a to dopiero jutro no to opowiadaj co tam jak tam!!!
ja w weekend kupiłam ze szwagierką suknię ślubną
a ja nadrobiłam wszystko

aha! mam nowy tekst podłapałam od żula na dworcu "Ty różowa świnio"

a ja teraz będąc na wizażu znów mam mętlik W1 czy Carrera ale dobrze, że już jutro jadę i o tym temacie zapomnę i będzie super

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-04 o 18:43
Stary 2009-10-04, 18:42   #4760
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
pochwal się
http://www.biancaneve.com.pl/Suknia-...skiego-515.htm
prześliczna suknia- do tego dłuuugi welon mgiełka- a że suknia z wyprzedaży to za jedyne 1600zł ją mamy
szwagierka zaj*** wyglądała w aukniach Annais(one chyba na każdym ślicznie wyglądają) ale niestety interesowały nas tanie modele a te na salonie mimo swej nieziemskiej urody były koloru ecru a ona chciała białą więc nie kupiłyśmy nic z Annais ale Glenn i Carrera na niej mnie powaliły no ale przecież nie może być ładniejsza ode mnie

Cytat:
ale masz wzorce do łapania tekstów
Stary 2009-10-04, 18:44   #4761
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ale masz wzorce do łapania tekstów
zazdrościsz?
mi się ta suknio-piżama nie podoba

Stary 2009-10-04, 18:45   #4762
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie trzeba będzie się pilnować przed slubem jak się będzie na słońce wychodziło bo potem lipa iść z jakimś opalonym dekoltem w serek itp do sukni gorsetowej trzeba będzie się zamaskowywać gdzieś w cieniu albo opalać się tylko bez ramiączek szczególnie moja starsza ma skłonności do przypalania sobie dekoltu i nosa bo już taką ma jasną karnację

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

dziewczyny!!! mam pytanko miałam zamiar kupić sobie cynk w tabletkach- wyczytałam że pomaga osobom z cerą tłustą i trądzikową i tak dalej ale teraz znalazłam w szufladzie Falvit- czyli ogólnie witaminy i minerały dla kobiet no i na opakowaniu jest napisany skład i niby że ilość cynku znajdująca się w niej zaspokaja 100% dziennego zapotrzebowania... i teraz nie wiem czy ja z tą moją syfiastą cerą to mam jeść coś dodatkowo tego cynku czy to dzienne zapotrzebowanie normalnego człowieka mi wystarczy...
Co do tego opalania to ja chyba bledziutka do ślubu pójdę, bo mam przebarwienia potrądzikowe na ramionach i intensywnie z nimi walczę, a jak wyjdę z tym na słońce to mi mogą znów powyłazić No ale chyba wolę być blada niż w cętki
Co do tych tabletek to wydaje mi się, że najlepiej będzie jak spróbujesz najpierw sam falvit, bo nie ma sensu brać za dużo tego cynku. W tym sudocremie też jest tlenek cynku, albo możesz maść cynkową kupić
Tabletki/plastry antykoncepcyjne też w większości przypadków pomagają na cerę. No i z tabletkowych rzeczy to ostatnio widziałam w aptece FaceOK, ma dosyć pozytywne opinie, ale sama nie próbowałam.

Ja dość długo szukałam swojego sposobu na trądzik i teraz mam taki system:
plastry antykoncepcyjne
tabletki - ogólny zestaw witamin (typu belissa)
kosmetyki garnier czysta skóra: tonik i płatki oczyszczające, ostatnio kupiłam też ten nowy peeling (to są dość mocne kosmetyki, więc stosuje je na zmianę z łagodniejszymi np. tonikiem soraya care&control)
Dobra jest też maseczka drożdżowa soraya care&control
No i sudocrem jak coś mi wylezie (chociaż po tym zestawie już na szczęście co raz rzadziej to się zdarza) i raz na jakiś czas zapobiegawczo.

A znacie jakieś dobre sposoby na przebarwienia? Bo ja ostatnio zaczęłam acne-derm stosować, ale ciężko stwierdzić czy pomaga, bo to trzeba dłużej stosować

Ale się rozpisałam...
Stary 2009-10-04, 18:45   #4763
Jazzmanka
Zadomowienie

Co do peszczotliwych słówek, to Ja do TŻ mówię tylko "Ty dziadu" albo "draniu, łajdaku" Niecenzuralnych nie używam, bo jakoś tak do mojego kochanego TŻcika nie umiem brzydko mówić i nie lubię też jak on do mnie tak mówi. Nie jesteśmy żadnymi 'Misiaczkami' czy 'Misieńkami', ale w drugą stronę też nie przeginamy
Stary 2009-10-04, 18:46   #4764
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Ty i Ci Twoi przyjaciele

Cytat:
http://www.biancaneve.com.pl/Suknia-...skiego-515.htm
prześliczna suknia- do tego dłuuugi welon mgiełka- a że suknia z wyprzedaży to za jedyne 1600zł ją mamy
szwagierka zaj*** wyglądała w aukniach Annais(one chyba na każdym ślicznie wyglądają) ale niestety interesowały nas tanie modele a te na salonie mimo swej nieziemskiej urody były koloru ecru a ona chciała białą więc nie kupiłyśmy nic z Annais ale Glenn i Carrera na niej mnie powaliły no ale przecież nie może być ładniejsza ode mnie
fajna bardzo ładna ta góra, tylko ta Pani modelka mi nie pasuję

no przecież to oczywiste

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2009-10-04 o 18:48
Stary 2009-10-04, 18:48   #4765
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Co do peszczotliwych słówek, to Ja do TŻ mówię tylko "Ty dziadu" albo "draniu, łajdaku" Niecenzuralnych nie używam, bo jakoś tak do mojego kochanego TŻcika nie umiem brzydko mówić i nie lubię też jak on do mnie tak mówi. Nie jesteśmy żadnymi 'Misiaczkami' czy 'Misieńkami', ale w drugą stronę też nie przeginamy
a łapserdaku? możesz odgapić ode mnie jeszcze z brzydkich mówię: lebioda, ciota przedałn, przekoras, mutant a najczęściej mówię "głupia krowa"

Cytat:
Ty i Ci Twoi przyjaciele
spoko żuliczek

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-04 o 18:50
Stary 2009-10-04, 18:48   #4766
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
zazdrościsz?
mi się ta suknio-piżama nie podoba
mi też się nie podoba ale przecież to nie mi ma się podobać sto razy wolałabym Glenn albo Carrerę.. no ale cóż..

Cytat:
Co do tego opalania to ja chyba bledziutka do ślubu pójdę, bo mam przebarwienia potrądzikowe na ramionach i intensywnie z nimi walczę, a jak wyjdę z tym na słońce to mi mogą znów powyłazić No ale chyba wolę być blada niż w cętki
Co do tych tabletek to wydaje mi się, że najlepiej będzie jak spróbujesz najpierw sam falvit, bo nie ma sensu brać za dużo tego cynku. W tym sudocremie też jest tlenek cynku, albo możesz maść cynkową kupić
Tabletki/plastry antykoncepcyjne też w większości przypadków pomagają na cerę. No i z tabletkowych rzeczy to ostatnio widziałam w aptece FaceOK, ma dosyć pozytywne opinie, ale sama nie próbowałam.

Ja dość długo szukałam swojego sposobu na trądzik i teraz mam taki system:
plastry antykoncepcyjne
tabletki - ogólny zestaw witamin (typu belissa)
kosmetyki garnier czysta skóra: tonik i płatki oczyszczające, ostatnio kupiłam też ten nowy peeling (to są dość mocne kosmetyki, więc stosuje je na zmianę z łagodniejszymi np. tonikiem soraya care&control)
Dobra jest też maseczka drożdżowa soraya care&control
No i sudocrem jak coś mi wylezie (chociaż po tym zestawie już na szczęście co raz rzadziej to się zdarza) i raz na jakiś czas zapobiegawczo.

A znacie jakieś dobre sposoby na przebarwienia? Bo ja ostatnio zaczęłam acne-derm stosować, ale ciężko stwierdzić czy pomaga, bo to trzeba dłużej stosować

Ale się rozpisałam...
dzięki wielkie za informacje
co do Acne dermu to ja używałam i naprawdę działa tylko bądź systematyczna a to ci sie opłaci
ale jak masz juz stare przebarwienia to nie za bardzo da radę- lepiej pójść do kosmetyczki na jakąś dermabrazję np tlenową- po kilku zabiegach będziesz miała dosłownie nową twarz- ja idę na to na początku przyszłego roku żeby mieć pewność że mi się utrzyma efekt do ślubu
Stary 2009-10-04, 18:49   #4767
lusmarija
Wtajemniczenie

Tancerka masz bojowe zadanie na dziś, masz wymyślić tytuł nowej części bo zawsze wpadasz na koniec i doznajesz olśnienia, wiec może i tym razem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-04, 18:50   #4768
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
mi też się nie podoba ale przecież to nie mi ma się podobać sto razy wolałabym Glenn albo Carrerę.. no ale cóż..
chociaż masz pewność, że będziesz wyglądała ładniej od niej

a mnie nie będzie na uroczystym otwarciu nowej części

Stary 2009-10-04, 18:52   #4769
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez jakoś na tżta nie potrafię brzydko ani wulgarnie mówić- z misiaczkami też nie przeginamy ale jakoś mój tż mi nie pasuje do tego aby móc go nazwać jakimś wulgarnym słowem- nawet nie miałabym za co go tak nazywać

Cytat:
fajna bardzo ładna ta góra, tylko ta Pani modelka mi nie pasuję
no modelka wygląda okropnie ale suknia ogólnie jest bardzo ładna. w ogóle nie mój styl i dlatego ja mówię że mi sie nie podoba ale ogólnie sukni nic zarzucić nie można bo jest taka fajna delikatna i zwiewna- to muślin. i ma takie pięknie mieniące sie elementy pod biustem nie jest źle ale ja bym na jej miejscu inna wybrała.. przeważyły jednak kwestie finansowe

Cytat:
a łapserdaku?
matko ciekawe czy mój tż by zrozumiał co mam na myśli jakbym go tak nazwała
Stary 2009-10-04, 18:52   #4770
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki wielkie za informacje
co do Acne dermu to ja używałam i naprawdę działa tylko bądź systematyczna a to ci sie opłaci
ale jak masz juz stare przebarwienia to nie za bardzo da radę- lepiej pójść do kosmetyczki na jakąś dermabrazję np tlenową- po kilku zabiegach będziesz miała dosłownie nową twarz- ja idę na to na początku przyszłego roku żeby mieć pewność że mi się utrzyma efekt do ślubu
Proszę Ooo.. o tlenowej jeszcze nie słyszałam. Tylko, że ja nie twarz tylko ramiona muszę naprawić, bo głupio by było całe wesele przetańczyć w koronkowym bolerku Ile taka dermabrazja kosztuje?

Haha już wylisiłam wątek, w którym o tym pisałaś https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=108058

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2009-10-04 o 18:58
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości