Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10 - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-04, 19:58   #4801
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Ale numer! własnym oczom nie wierzę! Prałam pościel i ręczniki (jakoś tak mi się ostatnio w niedziele na prace domowe zbiera) wyciągam to pranie a tam wszystkie ręczniki wpakowały się do poszewki na kołdrę I wyciągnęłam z pralki jeden wielki tobołek Wygląda jak wór Świętego Mikołaja
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 20:08   #4802
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Can't ja będe pewnie miała część zdjęć we fryzurce na plenerze, jeśli się utrzyma, a część rozpuszczone, bo mi ładnie w rozpuszczonych, jakbym sobie lekko pokręciła albo wyprostowała to super. mam okrągłą buźkę i takie wszysstkie spięte włoski to mi średnio pasują, no chyba że fryzurka bylaby nisko, jak narazie wszędzie gdzie się czesałam do góry to nie byłam w 100% zadowolona i wolałam sobie wyprostować włoski
no ale cos z nimi będziesz robić jednak i nie będa Ci tak smętnie wisieć, amni nie zeopniesz ich w niedbałą kitkę z przodu puszczonymi włosami

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja też się cieszę jeszcze tylko znajdę pracę i już będzie mega superowo

aha i miałam Wam napisać, że duże miasta są jak najbardziej dla mnie i to szybkie życie bo wychodzę już z depresji, nie martwię się o pierdoły tak jak kiedyś po prostu nie mam na to czasu a to jest dla mnie największym powodem do radości
fajnie że wam sie układa

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

can't be perfect bardzo ładna sukienka,
Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Pomimo tego,że niezbyt mi się podobają proste suknie,to ta zaś bardzo ładna.
dzięki

Cytat:
Napisane przez rybkie Pokaż wiadomość
tak sobie was tylko podczytuje dziewczyny i chyab czas zeby cos napisac, zatem witam sie i od razu az mi sie zachcialo skomentowac znajmych Samoa --->
pozdrawiam
witaj

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Cant prześliczna suknia!!!

wiesz co chyba to jest to ale musze się upewnić jeszcze w żadnej sukni się tak nie czułam wyjątkowo

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Bardzo mi się podoba Tylko ta kokarda mnie zastanawia, ale w zasadzie jak już ma coś tam być, to lepiej taka lajtowa kokardka niż jakiś wielki kwiat A powiesz mi jaka to firma i model?
mi sie ta kokardka bardzo podoba

a suknia jest z salonu z Konina, więc modelu Ci dokładnego nie powiem bo nie jest to jakiś znany salon.. ot tak ja jak się zdecyduję to bedą ją wypozyczać za 800 zł, welon chcę sobie kupić i zostawić na pamiatkę koszt nowej sukni to 2600 plus welon bolerko to wyjdzie ponad 3 koła, a mnie nie stać

Cytat:
http://www.biancaneve.com.pl/Suknia-...skiego-515.htm
prześliczna suknia- do tego dłuuugi welon mgiełka- a że suknia z wyprzedaży to za jedyne 1600zł ją mamy
szwagierka zaj*** wyglądała w aukniach Annais(one chyba na każdym ślicznie wyglądają) ale niestety interesowały nas tanie modele a te na salonie mimo swej nieziemskiej urody były koloru ecru a ona chciała białą więc nie kupiłyśmy nic z Annais ale Glenn i Carrera na niej mnie powaliły no ale przecież nie może być ładniejsza ode mnie
mi się nie podoba.. myślałam ze ona chce jakąs szerszą suknię

Cytat:
super cena ciekawe z czym, a raczej w czym ja wyskoczę na ślubie-Carrera czy W1
carrera

Ale jestem zła na siebie... miałam cały weekend a nic nie zrobiłam wrr.. czas się zabrać za naukę i pracę magisterską ale mi nie wychodzi buuu..

przez te 2 dni zbyt mocno jestem podjarana ta suknią.. a dzisiaj sobie wyobraziłam w kościele jak stoję z TZtem przed ołtarzem.. i TŻ ma mnie już powoli dośc bo się ciagle nakręcam i gadam o slubie, że powiedział że mi ucieknie

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-10-04 o 20:12
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 20:16   #4803
kaska87
Zakorzenienie

TZ właśnie rozwalił jedna antyramę, którą zapakowałam do wro

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 20:25   #4804
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
przez te 2 dni zbyt mocno jestem podjarana ta suknią.. a dzisiaj sobie wyobraziłam w kościele jak stoję z TZtem przed ołtarzem.. i TŻ ma mnie już powoli dośc bo się ciagle nakręcam i gadam o slubie, że powiedział że mi ucieknie
Mój też ma już dosyć tego tematu Jak chce mu pokazać jakąś suknię w necie, albo cokolwiek ślubnego to przewraca oczami i robi minę pod tytułem "O nie, znowu, weź już kobieto wyluzuj i daj mi święty spokój"
Stary 2009-10-04, 20:28   #4805
kaska87
Zakorzenienie

a ja uznałam, że wizaż ma na mnie zły wpływ bo jak nie zaglądam tutaj to nie myślę o ślubie sukniach itd

Stary 2009-10-04, 20:28   #4806
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Mój też ma już dosyć tego tematu Jak chce mu pokazać jakąś suknię w necie, albo cokolwiek ślubnego to przewraca oczami i robi minę pod tytułem "O nie, znowu, weź już kobieto wyluzuj i daj mi święty spokój"
a mojego wkurza to że eksytuje się z siostrą na boku i się ciesze i nie chcę mu powiedziec nawet jakiego koloru będzie suknia jam mu nawet zdjęcia nic nie pokażę. zobaczy mnie w dniu slubu zemdleje z wrazenia hehe

Cytat:
a ja uznałam, że wizaż ma na mnie zły wpływ bo jak nie zaglądam tutaj to nie myślę o ślubie sukniach itd
no ja nie myslałam o sukni w sumie jak przymierzyłam ten 2 w poznaniu 2 tyg temu.. potem był spokój, ale gdy przymierzyłam tą wczoraj to normalnie do dzisiaj chodzę taka radosna jestem pewna że w tym tygodniu się na którąś zdecyduję

Czas edycji: 2009-10-04 o 20:32
Stary 2009-10-04, 20:36   #4807
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
jestem pewna że w tym tygodniu się na którąś zdecyduję
ooo już? super kolejna suknia

mam brzuszek jak dziecko z afryki przez ta @

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-04 o 20:42
Stary 2009-10-04, 20:39   #4808
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Tancerka ja Cię normalnie muszę wyściskać i wycałować za podsunięcie tego pomysłu. Możesz zerknąć czy to jest to: http://www.yasumi.gniezno.pl/pielegnacja_twarzy.html bo jakoś tanio jest i trwa dłużej niż pisałaś. Jak długo utrzymują się efekty?
Tak Was czytam i sama zaczęłam szukać czegoś takiego w Krakowie, ale mnie google nie lubi i nic nie znalazłam.

Mam ogromne problemy z cerą, a nie chcę wracać do pigułek
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 20:42   #4809
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
ooo już? super kolejna suknia
nio jezeli chce wypozyczyć to musze szybko rezerwować coby mi nikt jej nie ukradł a skoro po upewnieniu się że jestem zakochana na maksa to chyba nie ma na co czekac.. juz teraz powykasowałam wszystkie inne suknie slubne z pliku tyloko zostawiłam te 3.. i co chwila tak na nie spoglądam i się zastanawiam
Stary 2009-10-04, 20:42   #4810
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
a mojego wkurza to że eksytuje się z siostrą na boku i się ciesze i nie chcę mu powiedziec nawet jakiego koloru będzie suknia jam mu nawet zdjęcia nic nie pokażę. zobaczy mnie w dniu slubu zemdleje z wrazenia hehe
Jak będzie sprytny to wejdzie na wizaż i zobaczy suknię wcześniej
A tak serio to moment, w który TŻ Cię zobaczy w tej sukni na pewno będzie piękny. Ale ja i tak będę wybierać suknię z moim TŻ, chociaż żałuję, że nie zobaczę jak go zatyka z wrażenia
Wrzuć jeszcze raz wszytskie 3 suknie dla porównania

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2009-10-04 o 20:43
Stary 2009-10-04, 20:42   #4811
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ooo jednak się zdecydowałaś na tabsy
tak, chcę tabsy a tż nie wiem czy chce ale nawet jak nie chce to niech sobie w gumce lata a ja będę brała tabsy i koniec kropka.

Cytat:
Moja siora bierze Novynette i po nich jej się cera bardzo poprawiła. I nie musi żadnych specjalnych toników ani żeli do mysia stosować.
matko jak ja bym chciała mieć już wreszcie spokój z cerą.. a tu już dawno nie mam naście lat a pryszcze dalej wyskakują

Cytat:

Tancia, ale mam nadzieję, że Ty nie będziesz miała szelek do Kate bo one psują jej górę jest wtedy taka blee
ramiączka są dodawane za darmo do sukni więc je sobie wezmę i wrzucę w torebkę na wszelki wypadek bo nie wiem czy nie nadejdzie konieczność ich zapięcia na weselu podczas szaleńczych zabaw, ale na pewno jeśli wszystko będzie ok to będę bez ramiączek

Cytat:

mi się nie podoba.. myślałam ze ona chce jakąs szerszą suknię
no bo chciała ale babki w salonie wyśmiały jej pomysł ubrania szerokiej bezy przy tak niskim wzroście i przy tak wysokim tżcie- powiedziały że będzie wyglądać jak kura na grzędzie i jej wybiły z glowy bezę
Cytat:
nie wydaje mi się żeby myślenie o śłubie było złe

Cytat:
i nie chcę mu powiedziec nawet jakiego koloru będzie suknia jam mu nawet zdjęcia nic nie pokażę. zobaczy mnie w dniu slubu zemdleje z wrazenia hehe
ja też tak mówiłam ale nie wytrzymałam- musiałam mu pokazać choćby na modelce
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-04, 20:45   #4812
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
tak, chcę tabsy a tż nie wiem czy chce ale nawet jak nie chce to niech sobie w gumce lata a ja będę brała tabsy i koniec kropka.
a co on taki przeciwny, nie ufa im czy co
Cytat:
nie wydaje mi się żeby myślenie o śłubie było złe
przestań, to jest durne

Stary 2009-10-04, 20:46   #4813
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak będzie sprytny to wejdzie na wizaż i zobaczy suknię wcześniej
A tak serio to moment, w który TŻ Cię zobaczy w tej sukni na pewno będzie piękny. Ale ja i tak będę wybierać suknię z moim TŻ, chociaż żałuję, że nie zobaczę jak go zatyka z wrażenia
Wrzuć jeszcze raz wszytskie 3 suknie dla porównania
ani ja ani TŻ nie chciałby razem wybierać sukni ale garnitur pójdę z nim kupić

Cytat:

matko jak ja bym chciała mieć już wreszcie spokój z cerą.. a tu już no bo chciała ale babki w salonie wyśmiały jej pomysł ubrania szerokiej bezy przy tak niskim wzroście i przy tak wysokim tżcie- powiedziały że będzie wyglądać jak kura na grzędzie i jej wybiły z glowy bezę

co do tabasów to fajna sprawa ja robię sobie teraz od nich półroczną przerwę ale przed slubem wróce do nich

a mi się podoba nie za wysoka szczuplutka dziewczyna w sukni bezie przy wysokim TŻcie

dziewczyny myslcie nad nowym tytułem hehe

Czas edycji: 2009-10-04 o 20:47
Stary 2009-10-04, 20:46   #4814
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Tak Was czytam i sama zaczęłam szukać czegoś takiego w Krakowie, ale mnie google nie lubi i nic nie znalazłam.

u nie w mieście też czegoś takiego nie ma na stronach internetowych ale w salonach kosmetycznych robią te zabiegi - wystarczy pójść do kilku i zapytać

Cytat:
nio jezeli chce wypozyczyć to musze szybko rezerwować coby mi nikt jej nie ukradł a skoro po upewnieniu się że jestem zakochana na maksa to chyba nie ma na co czekac.. juz teraz powykasowałam wszystkie inne suknie slubne z pliku tyloko zostawiłam te 3.. i co chwila tak na nie spoglądam i się zastanawiam
widzę że kolejna miłość do sukni się ujawniła hehe bierz ją skoro tak ci się podoba- nie ma na co czekać bo jakby ją ktoś ci zwinął sprzed nosa to by lipa była..

Cytat:
Ale ja i tak będę wybierać suknię z moim TŻ, chociaż żałuję, że nie zobaczę jak go zatyka z wrażenia
ja mimo że suknię tztowi w necie pokazałam to na mnie mu na pewno nie pokażę- mam ochotę zobaczyć jego minę jak przyjedzie do mnie w dniu śłubu i mu szczęka opadnie do samej ziemi- bezcenne
Stary 2009-10-04, 20:49   #4815
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
widzę że kolejna miłość do sukni się ujawniła hehe bierz ją skoro tak ci się podoba- nie ma na co czekać bo jakby ją ktoś ci zwinął sprzed nosa to by lipa była..
ej no nie kracz bo zaryczę się na smierć
Stary 2009-10-04, 20:49   #4816
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:

http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/98-cennik.html Tutaj jest, ale strasznie drogo. Jak znajdę coś innego to wrzucę linka
Stary 2009-10-04, 20:50   #4817
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
a co on taki przeciwny, nie ufa im czy co
on chce ale dopiero na wiosnę a ja chcę już a że ja jestem szefem w tych sprawach więc będzie tak jak ja chcę

Cytat:
ani ja ani TŻ nie chciałby razem wybierać sukni ale garnitur pópdję z nim kupić

a mi się podoba nie za wysoka szuplutka dziewczyna w sukni bezie przy wysokim TŻcie
mój tż powiedział że skoro on mnie nie może widzieć w sukni przed słubem to ja z nim nie mogę iść po garniaka bo też go nie mogę widzieć hehehehehe na szczęście ta teoria jest juz niekatualna i pójdę z tżtem po garnitur choćby nie wiem co

a co do niskiej osoby i szerokiej sukni- to zależy też jaka ta suknia jest- pani nam fajnie tłumaczyła co wysmukla i "wyciąga" sylwetkę do góry a co optycznie skraca- więc szeroka suknia szerokiej nie równa
ostatecznie kupiłyśmy suknię empire- szwagrowi sie nie podoba ale jemu to chyba nie dogodzi
Stary 2009-10-04, 20:51   #4818
kaska87
Zakorzenienie

ten durny taniec z kupami by juz mogli skończyć ja chcę "teraz albo nigdy" a jutro o 5:00 pobudka

Stary 2009-10-04, 20:51   #4819
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
no bo chciała ale babki w salonie wyśmiały jej pomysł ubrania szerokiej bezy przy tak niskim wzroście i przy tak wysokim tżcie- powiedziały że będzie wyglądać jak kura na grzędzie i jej wybiły z glowy bezę
Ale dobitnie ją przekonywały Mam nadzieję, że też trafię na takie szczere panie.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-04, 20:53   #4820
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ej no nie kracz bo zaryczę się na smierć
weź zanim się dowiedziałam ze moja kate przechodzi na 2010 rok to też się martwiłam czy jej ktoś z salonu nie wykupi i czy jeszcze raz będę mogła ją zmierzyć żeby się przekonać że dobrze wybrałam- to było straszne- 2 razy do salonu dzwoniłam żeby się upewnić czy jeszcze tam wisi aż w końcu ją kupiłam bo ileż można żyć i ciągle o niej myśleć a teraz mam spokój- o sukniach w ogóle nie myślę, nic nie oglądam- no świetne uczucie
Stary 2009-10-04, 20:53   #4821
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
on chce ale dopiero na wiosnę a ja chcę już a że ja jestem szefem w tych sprawach więc będzie tak jak ja chcę

mój tż powiedział że skoro on mnie nie może widzieć w sukni przed słubem to ja z nim nie mogę iść po garniaka bo też go nie mogę widzieć hehehehehe na szczęście ta teoria jest juz niekatualna i pójdę z tżtem po garnitur choćby nie wiem co

a co do niskiej osoby i szerokiej sukni- to zależy też jaka ta suknia jest- pani nam fajnie tłumaczyła co wysmukla i "wyciąga" sylwetkę do góry a co optycznie skraca- więc szeroka suknia szerokiej nie równa
ostatecznie kupiłyśmy suknię empire- szwagrowi sie nie podoba ale jemu to chyba nie dogodzi
co do garniaka to musze dopilnować żeby jakiegos badziejewa nie kupił

może faktycznie będzie ładnie wyglądać.. chociaz obawiam się że w styczniu może byc bardzo zimno. hmmm i czy ona zakłada jakieś grubsze rajstopy.. słyszałam nawet że niektóre laski ckalesony zakładają

ja byłam na slubie w styczniu i byłam grubo ubrana, a PMka miała tylko jakies bolerko i do tego w ciązy były to na pewno zmarzła..
Stary 2009-10-04, 20:55   #4822
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a teraz mam spokój- o sukniach w ogóle nie myślę, nic nie oglądam- no świetne uczucie
a ja nie mam i też o tym nie myślę i nie oglądam służy mi brak wizażu

Stary 2009-10-04, 20:56   #4823
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ten durny taniec z kupami by juz mogli skończyć ja chcę "teraz albo nigdy" a jutro o 5:00 pobudka
napisz streszczenie tego serialu bo ja nie mam telewizora

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Ale dobitnie ją przekonywały Mam nadzieję, że też trafię na takie szczere panie.
no trafiła nam się jedna taka pani artystka-ale zarąbiście profesjonalna- jej teorią było to że suknia slubna powstaje poprzez rozmowy z panną młodą i tak dalej- gadała jak jakaś szamanka zakręcona ale mądrze gadala- tylko jedno mnie wkurzyło- powiedziała że prawdziwa suknia śłubna jest sznurowana z tyłu bo te na zamek to lipa bo nie można się w niej swobodnie czuc- bo może zamek pęknąć, albo jak się schudnie to lipa.. no niby prawda ale bez przesady- suknia na zamek to nie konieć świata moja jest na zamek i się cieszę
a i druga rzecz- pani kazała się oglądać w sukni ślubnej z odległości 5 metrów- bo dopiero wtedy widać że suknia jest ok
Stary 2009-10-04, 20:59   #4824
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
weź zanim się dowiedziałam ze moja kate przechodzi na 2010 rok to też się martwiłam czy jej ktoś z salonu nie wykupi i czy jeszcze raz będę mogła ją zmierzyć żeby się przekonać że dobrze wybrałam- to było straszne- 2 razy do salonu dzwoniłam żeby się upewnić czy jeszcze tam wisi aż w końcu ją kupiłam bo ileż można żyć i ciągle o niej myśleć a teraz mam spokój- o sukniach w ogóle nie myślę, nic nie oglądam- no świetne uczucie
ja w sumie dopiero we wrzesniu zaczęłam suknie oglądać
i chciałabym mieć już jedną sprawę załatwioną, bo znając siebie jak teraz tego nie załatwię to bym się głowiła w przyszłym roku

tancia wszystkie suknie które mierzyłam były na rzepy, zamek i dopiero guziki, więc nawet jak zamek peknie to jest tak przykryty i zapiety na guziki że nikt nie zauwazy.. a nawet jak się schudnie to boczki zawsze mozna wszyc..

hcociaz pani powiedziała że pierwsza przymiarka będzie 2 tygodnie przed slubem, więc myślę że przez te 2 tygfodnie nie zrzuci się 5 kg

Czas edycji: 2009-10-04 o 21:04
Stary 2009-10-04, 21:00   #4825
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
suknia śłubna jest sznurowana z tyłu bo te na zamek to lipa
ja wolę sznurowaną i żeby plecki było widać, ale jak będzie na zamek to będzie

Stary 2009-10-04, 21:00   #4826
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
może faktycznie będzie ładnie wyglądać.. chociaz obawiam się że w styczniu może byc bardzo zimno. hmmm i czy ona zakłada jakieś grubsze rajstopy.. słyszałam nawet że niektóre laski ckalesony zakładają

ja byłam na slubie w styczniu i byłam grubo ubrana, a PMka miała tylko jakies bolerko i do tego w ciązy były to na pewno zmarzła..
w jednym salonie babka na głowę upadła bo pytamy się czy możemy zobaczyć jakieś futerka bo ślub w styczniu na to ona że do tej sukni będzie pasowała etola a nie futerko no więc przymierza ta etolę ta moja szwagierka ale dalej plecy i ręce gołe no to się pytamy czy może jakies rękawiczki by pasowały- na to kobieta że rękawiczki też nie pasują i trzeba iść tak no weźcie mi powiedzcie cz ta kobieta nie jest chora??? w styczniu z gołymi plecami i rękami iść na szczęście pozwoliła włożyć futerko i też fajnie wyglądało więc jednak stanęło na naszym uffff
a co do rajstop to nie wiadomo bo w ogóle jakieś cieplejsze buty by się przydały bo te co ona ma na wesele to są bez palców nie za bardzo wiem jak w styczniu można ślub brać.. same problemy... futerka i białe kozaczki są nie za ciekawe...
Stary 2009-10-04, 21:02   #4827
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a co do rajstop to nie wiadomo bo w ogóle jakieś cieplejsze buty by się przydały bo te co ona ma na wesele to są bez palców nie za bardzo wiem jak w styczniu można ślub brać.. same problemy... futerka i białe kozaczki są nie za ciekawe...
też dałniaki sobie w styczniu ślub wymyśliły już mogli lepiej marzec/kwiecień wziąć a nie styczeń

Stary 2009-10-04, 21:03   #4828
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam w domu dokładnie to samo

Najgorsze, że mamy jednego kompa i go sobie niemalże wyrywamy, a jak już się dorwę i mówię, że muszę coś sprawdzić, to słyszę: coś do ślubu?

Cytat:
ja też tak mówiłam ale nie wytrzymałam- musiałam mu pokazać choćby na modelce
Ja w czasie biegów między salonami ślubnymi, zanim podjęłam ostateczną decyzję co do sukni, zadzwoniłam do Tż żeby zobaczył ją w katalogu i powiedział, czy w ogóle może być
Na szczęście na zdjęciach katalogowych dużo nie widać.

Cytat:
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/98-cennik.html Tutaj jest, ale strasznie drogo. Jak znajdę coś innego to wrzucę linka
Dzięki, to też znalazłam, ale cena
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 21:06   #4829
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
też dałniaki sobie w styczniu ślub wymyśliły już mogli lepiej marzec/kwiecień wziąć a nie styczeń
a w marcu to chyba nie bierze się ślubów..? a w kwietniu to nie za bardzo chcieli rodzice bo potem w lipcu i sierpniu sa wesela jeszcze ( w tym nasze) więc tak blisko siebie to lipa.. nie no umowa była że albo 2009 rok albo 2011 ale że na 2009 już nie było więc ten sam początek 2010 jeszcze został zaakceptowany.. chociaż patrząc na szwagra i szwagierkę to ja nie wiem co to będzie z tego małżenstwa po co to sie tak spieszyć bylo..
Stary 2009-10-04, 21:07   #4830
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja w czasie biegów między salonami ślubnymi, zanim podjęłam ostateczną decyzję co do sukni, zadzwoniłam do Tż żeby zobaczył ją w katalogu i powiedział, czy w ogóle może być
Na szczęście na zdjęciach katalogowych dużo nie widać.

w katalogu zdjęcia wyglądają zupełnie inaczej.. laski p 50 kg, a gdzie tu ja z 70 więc tymi zdjęciami nie warto się aż tak bardzo kierować.. nie ma to jak przymierzyć i zobaczyć siebie na zywo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości