|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Cytat:
Wydaje mi się że tu im nie chodzi o kolor tylko może fason itp... Cytat:
ja do białego płaszczyka dziś torebkę brązową i hehe adidaski, ale już w miarę przestawiam się na kozaczki. |
||
|
|
|
#4172 |
|
Konto usunięte
|
Wróciłam się do poprzednich storn, bo chciałam troszke poczytac i jestem w szoku.
Marlenka piękna dziewczyna z Ciebie, makijaż cudo, a w błyszczyk mega. Co to za błyszczyk jest? Cudowny kolorek.
|
|
|
|
#4173 |
|
BAN stały
|
nie nie , blond bejbe
to byl taki przyklad tylko , ja ide na zakupy , mam 3 pietra do przejscia i ogladania ubran oraz mierzenia , musze czuc sie wygodnie , a one obok na obcasie albo koturnie , przesadnie wyszykowane , po co ? i mnostwo innych codziennych sytuacji , chociaz moze byc tak ze szukaja ksiecia z bajki w koncu nie wiadomo kiedy takowy sie pojawi , lepiej byc zawsze wyszykowana i gotowa do akcji :p mi sie to smieszne wydaje
|
|
|
|
#4174 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ogólnie jestem zdania, że sportowe rzeczy są do uprawiania sportu, a nie do łażenia na co dzień. Dlatego nie założyłabym adidasów (chyba, że wynieść śmieci albo do sklepu osiedlowego- wiadomo). Nie mój styl i tyle. Na zimę jeszcze mam kurtkę z jakiegoś materiały, który troszkę jak zamsz wygląda i płaszcz wełniany, więc może przesadziłam z tą całą zimą w futrze.Z resztą to nie takie futro eleganckie, tylko zwykłe futerko z paskiem w talii. A przesadnie to ja się nie maluję Na co dzień make up - no make up, bo na więcej nie mam czasu. No, ale co się komu podoba
|
|
|
|
|
#4175 |
|
BAN stały
|
mmm pewnie jakkolwiek ja nie krytykuje , nie podoba mi sie taki styl np na rano w obcasach kiedy musze biec zlapaac metro albo autobus .. sama nosze obcasy tylko na wieczor , kiedys nosilam czesciej , jak pracowalam w butiku np chodzilam tam w obcasach zazwyczaj , do momentu kiedy rano nie moglam sie podniesc z lozka i zaczelam miec problemy z bolami plecow , a ze obcasy uwielbiam te najwyzsze teraz niestety czekaja na swoja kolej tylko kiedy wychodze wieczorami .
dziewczynki ogladam na allegro zestawy do robienia pazurow chce kupic sobie zestaw startowy tak na poczatek zeby sie pouczyc co i jak , na wlasny uzytek , mam wiec kilka pytan do tych ktore znaja sie na rzeczy :1. trudno sie robi takie cos ? 2.czy samemu mozna sobie robic pazury czy jest raczej ciezko na prawej rece ? 3.na czym polega roznica: tipsy akrylowe a zelowe (cos takiego mi mignelo na jednej z ofert na all ) , 4.podoba mi sie ten zestaw , ze wzgledu na rozowa oslonke do lampy czy taki starter jest dobry i pelny ? czegos brakuje ? jest taniutki , pewnie trzeba dokupic produkty , jakie ? http://www.allegro.pl/item755685577_...sy_klej_r.html |
|
|
|
#4176 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli już to max 9 cm ( z reguły koło 6) i tylko wygodne. Z reguły biegam w płaskich, mega-szpilami bym się nie katowała Po mojej 'autostradzie' z dziurawych płyt pod blokiem chyba bym się zabiła w takich butach
|
|
|
|
|
#4177 |
|
Rozeznanie
|
Miucci2 dziekuje
poszłam sprawdzic co to za firma i pisze na nim Maxi cała reszta sie wytarła. .Własnie mam elegancka kurtke ale do niej tylko obcasy a teraz zajęcia mam do 20 dużo okienek wiec postanowiłam kupic cos sportowego, myslałam o emu w panterke do nich są w Tally wejil, dużej jasnobrazowej torbie z dodatkowym paskiem przez ramie. Hmmm?? do tego jasnobeżwowa czapa i rekawiczki
Edytowane przez marlenkarr Czas edycji: 2009-10-04 o 22:22 |
|
|
|
#4178 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Na marginesie śliczna z Ciebie dziewczyna
|
|
#4179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4180 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
1. TAK 2. Nie tu akurat jest tak jak z malowaniem paznokci kwestia wprawy w naklejeniu prosto tipsów lewą reką 3. Nie wiem jaka różnica, ale NIE WOLNO dopełniać żeli akrylem
|
|
|
#4181 |
|
BAN stały
|
poison ja tam jestem chuda , i jak mam okresy ze przestaje jesc to czuc zeberka :p ale sie nie obrazilam ani troche , i ja tez mam spaczony obraz siebie i innych , wszystkie ktore widze na ulicy wydaja mi sie albo normalne albo tlustawe bo malo ktora jest tak chuda jak ja ale mnie to wali , nie krytykuje , ja chce przytyc a ze nie moge no to coz , wydaje mi sie ze gryzelda napisala to specjalnie nie majac nic innego do powiedzenia . ze czuje sie urazona niektorymi uwagami tutaj , NIE WCHODZ nastepnym razem NIE CZYTAJ , a problemy z samooakceptacja rozwiaz ze szkolna pania pedagog
zaczelam ogladac teledyski na YT , najpierw moj ulubiony z Titanica ahhh ten Leonardo w czasach mojej mlodosci bylam gotowa go zgwalcic a potem jakos z Ogniem i mieczem .. ahh
|
|
|
|
#4182 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
). Zresztą nie uważam żebym komuś ubliżyła, poza tym podreślam że to moje zdanie, widocznie są amatorzy chudych kobiet skoro tyle ich wokół Ja osobiście jestem szczupla ale w sam raz i tylko chcę popracować nad udami i pupką bo zaczyna mi się galareta robić od siedzącego trybu życia ![]()
|
|
#4183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w adidasach czuje sie jak dziecko bo mam 160 wzrostu i ogólnie bardzo drobna jestem.
|
|
#4184 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
akurat w tej aukcji jest mase niepotrzebnych rzeczy ![]() Na poczatek kup jakies tanie zele/akryle a dopiero jak ci sie spodoba robienie paznokci to inwestuj w lepsze moze akurat stwierzisz ze nie umiesz/nie chcesz robic sama paznokci i po co ci taki drogi zestawik ![]() Odpowiedz na pytania. 1.Robi sie łatwo szczegolnie na tipsie ale trzeba miec czas i cierpliwosc. 2.Mozna robic sobie samemu nie zrazaj sie po pierwszym razie ,moj trwał 8 godzin ciezko opiłowac sobie tipsy na prawej rece ![]() 3.Tipsy akrylowe/zelowe? tipsy sa plastikowe produkt którym utwardzasz tips to zel albo akryl musisz sie zdecydowac czy wolałabys robic pazurki akrylowe czy zelowe.na 4 juz odpowiedziałam. I dodam jeszcze ze najlepiej idz chociaz raz do kosmetyczki na pazury zeby zobaczyc czym to sie je zebys sobie krzywdy nie zrobila ![]() Cytat:
ja chyba nie jestem na biezaco z barbiatkami |
||
|
|
|
#4185 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
marlenkarr po pierwsze idealną masz cere!! moje marzenie... naprawde, jesteś tak ładnie opalona i jeszcze te włoski takie naturalnie złote ślicznie Ci pasują. Ideał
![]() co do kurteczki to fajna, ja bym nosiła ale oprócz tego musiałabym mieć jeszcze jakiś płaszczyk bo ja tak mało co na sportowo... a co do tych emu to w tamtym roku po zimie w tesco były chyba za 7 zł! chciałam wziąć dwie pary ale w koncu nie wzięłam żadnej bo pomyslałam ze moze juz nie beda modne i tak sie teraz dołuje jak o tym pomyśle że szok...a była taka okazja no. Ale tak powiedzcie mi jak któraś miała je na zimę, bo one są takie miękkie jak kapcie przecież, czy one na śniegu wytrzymują?? bo na deszczu to na pewno nie..
|
#4187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle, ze teraz sie zastanawiam nad oryginalnymi. Ale czas pokaze jeszcze go troche zostalo.Tak wogole to dzien dobry dziewczynki i milego dnia Ja lece do miasta, bo sie umowilam, i cierpie, bo nie mam kasy ![]()
|
|
|
|
|
#4188 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki Kochane wszystkie
![]() jako stała podczytywaczka mam do Was pytanie za 100 pkt ![]() wiecie gdzie można dostać taka koszulke 'dirty' ;> ubzdurałam ją sobie, a nie wiem kompletnie gdzie szukac
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
foty
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
2
|
#4191 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4192 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Na marginesie to właśnie grube osoby są częściej dyskryminowane co widać już u najmłodszych dzieci
|
|
#4193 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Po 1.tez jestem szczulpa,chuda jak kto woli,i jakos nie czuje sie urazona po 2.czasem tez ciezko jest mi kupic cos w moim rozmiarze<ale zawsze mozna cos zwezic-jest to duzo prostrze niz np doszywanie materialu dla osob majacych wiecej kilogramow...pomijajac fakt ze w wiekszosci sklepow sa dostepne rozmiarowki xs a nie w kazdym sa xxxl ,mozna rozgladnac sie tez na dzialach dzieciecych<nie odbierz tego zle>,czesto mozna tak znalezc podobne albo nawet takie same modele jak na damskim,tyle ze w mniejszej rozmiarowce...Zdanie zaznaczone na zolto to juz wogole nieporozumienie MOIM zdaniem...chyba nigdy nie mialas w swoim otoczeniu nikogo o wiekszej masie...bo nie masz pojecia jak dopiero oni cierpia z powodu roznych docinek... pS duzo za niska waga<nie wiem jak jest w twoim przypadku,nie pisalas ile wazysz>moze byc oznaka jakiejs choroby,<podobnie zreszta jak nadwaga>wiec moze wartko porobic kilka badan?
|
|
#4194 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki jakoś tu weszłam, ale mając grypę żołądkową , która objawiła się dziś to ciężko
Cytat:
-> jeżeli chodzi o zdobnictwo paznokci.
|
|
|
|
|
#4195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łoo to ja przy mojej wadze 40 kg to już wogóle szpital, kroplówka albo intensywna terapia najlepiej
|
|
#4196 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no moja jest podobna a o dziwo jeszcze zyje, baaa nawet calkiem dobrze sie miewam
|
|
#4197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem jak ty ale ja to nawet nie przewracam sie na wietrze ![]() hehehehe
|
|
#4198 |
|
Zadomowienie
|
co do białej kurtki to krejzolki z mojej klasy uważają, że w takich chodza tylko te panie z autostrady
![]() truudno ja chodzę i w białej kurtce i białych botkach i nikomu nic do tego ![]()
|
#4199 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak w ogóle to też uważam że jesteś ładna ![]() Cytat:
Cytat:
tylko z większym dekoltemhttps://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1254736119 świetnie ma włoski i te usteczka (kolor) ![]() Cytat:
I czuję się świetnie W ogóle jestem szczupła
|
||||
|
|
|
#4200 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
nie przejmuj sie Twoja sprawa w czym chodzisz i nie kazdemu <naszczescie>podoba sie to samo
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

Marlenka piękna dziewczyna z Ciebie, makijaż cudo, a w błyszczyk mega. 
Ogólnie jestem zdania, że sportowe rzeczy są do uprawiania sportu, a nie do łażenia na co dzień. Dlatego nie założyłabym adidasów (chyba, że wynieść śmieci albo do sklepu osiedlowego- wiadomo). Nie mój styl i tyle. Na zimę jeszcze mam kurtkę z jakiegoś materiały, który troszkę jak zamsz wygląda i płaszcz wełniany, więc może przesadziłam z tą całą zimą w futrze.
poszłam sprawdzic co to za firma i pisze na nim Maxi cała reszta sie wytarła. 

ja chyba nie jestem na biezaco z barbiatkami
AKCJA REAKTYWACJA

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)