![]() |
#1291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia IX - MJ Forever
nie, nie to dzięki Bogu już zamknięty okres w moim życiu (a tak w gruncie rzeczy dzięki Majkolowi w którego ramiona - metafora - uciekałam)
![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- A matko Anka rozdupczyłaś mnie wariantem kryzysowym ![]()
#1292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- A wiesz co, w szoku jestem, że to w necie znalazłam. To 'U nas po staremu" to bardzo stara historia- wiele lat temu taką właśnie kartkę (nawet fota identyczna) wysłałam Rodzicom jako pozdrowienia z pierwszych moich w życiu kolonii. ![]() Uznałam, że to świetny żarcik, niestety, Rodzice byli trochę odmiennego zdania. ![]() No i teraz ta odpowiedź mi podpasowała, więc wbiłam ją w googla i kliknęłam w grafikę- i masz, wyskoczyło. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie on poprostu szybko dojrzeje w tej kąpieli, a ty masz takiego http://images2.fanpop.com/images/pho...4-870-1200.jpg idę do tej wanny.Niedługo wracam.
![]() ![]() |
![]() |
#1294 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wreszcie przyszłam i moge sobie spokojnie posiedzieć z Wami. Moja ostatnia wakacyjna noc ![]() Obiecałam ciąg dalszy wierszowanki, wiec musze sie kurde wywiazać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() O, proszę:Załącznik 2563445 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Zakorzenienie
|
biedny Majkol poszedł się kąpać z Historjon a czeka go jeszcze kąpiel ze mną nie wiem jak on to przeżyje
![]() ![]()
![]() |
#1298 |
Zakorzenienie
|
Niby byłam,ale mnie nie było
![]() A teraz ulatniam się do wyra, bo zmęczona jestem fest, a znów wstaję za 6 godzin ![]() Dobranoc ![]()
#1299 |
Zakorzenienie
|
patrz na usta i język
![]() ![]() no loda mu się chciało jak nic ![]()
#1300 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja zdążyłam nadrobić. ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
??? ![]()
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-10-04 o 22:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Zakorzenienie
|
spadam do wanny
![]() ![]()
#1302 | |
Zakorzenienie
|
Majkol dumny ze swych działań
Stwierdził, ze wcale nie zaprzesta swych starań Sięgnąl do lodówki po swój sok Trochę popił i ruszył w swój taneczny krok Nagle patrzy, a tu rusza się firanka A zza niej wyłania się Anka "Na tarasie zapaliłam Teraz będę dla Ciebie bardzo miła" Majki sie usmiechnął szczerze I wnet poczuł sie jak zwierzę Anka bardzo się zbliżała A Majkowi pewna myśl zaświtała Lecz by nie być zbyt bezczelnym Zabrał Ankę w tany wielkie Tu pomiział, tam pogłaskał "Ale z Ciebie gorąca laska" Anka prawie już omdlała Lecz całkiem dobrze się trzymała Wtem została odwrócona I z zakrytymi oczami przez Majka uprowadzona W ciemny kącik ten ją zabrał Kazał usiąść - no to siadła W oczy jej popatrzył głęboko A Anka aż zapiała wysoko "Zrób coś dla mnie moja droga" Anka rzekła: "Choćby loda" Majkol sięgnąl do kieszeni i pomerdał Anka myśli "Olek wierzga!" Po minutce Majk gotowy Cieszy się na nowe łowy "Masz tu kartke i ołówek Napisz dla mnie parę słówek Wierszem, fraszką czy sonetem Ja to będę śpiewał przecież!" Anka prawie spadła z krzesła Lecz do pisania była chętna Skrobała godzinę, a potem i dwie A tuz nad ranem zapadła w sen Majk jednak miał swoja karteczkę I tam odhaczył kolejną panieneczkę "Z poetki zawsze użytek jest większy Im więcej pisze tym ja szczęśliwszy" ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez kamuha Czas edycji: 2009-10-04 o 22:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Galaretkaaaaa. ![]() Odwdzięczę się: Załącznik 2563629Załącznik 2563630Załącznik 2563631Załącznik 2563632Załącznik 2563633Załącznik 2563634 Ubrał spodnie, potarł uszy Zaraz do Kamuhy ruszy Odhaczania to początek Zwiedzi każdy Jej zakątek Szyjkę, udko, dupkę całą Pewnie i tak będzie mało No, niestety, z Niego bies Ostry na kobiety pies Nie ma sensu się oburzać I na Majka o to wkurzać Tak jak krowa ma się cielić Nam się trzeba Majkiem dzielić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Zakorzenienie
|
Anka jedna mądra bo kamuha to wszystkie spławia
![]() ![]()
#1305 |
Zakorzenienie
|
Majkol od tych wszystkich akcji
Stwierdził, że nie jadł jeszcze kolacji Wszedł do kuchni, tu Anisia Wdupcza śliwki aż się jej trzęsie pisia Olać sprawę, co przeszkadzać Jej i tak się nie chce gadać Tak też dotarł do lodówki Wyjął jaja i parówki( ![]() "Głodny jestem co mi tam Zrobie se jajeczniczę z 4 jaj" Aż się pojawiła Blue Butterfly Puknęła go w ramię Ten aż podskoczył I jaja rozbił na całej podłodze Motylek na to: "Coś temu zaradzimy Ale wpierw jesteś mi coś winien" Nadstawiła swe usteczka W oczekiwaniu na buziaczka Majkol chwycił ja pod ramię "Wiesz Motylku mam dziś branie Lecz Ty jedna mi pomożesz W tym co żadna juz nie może" Motylek cała rozpalona Zaprowadziła Majka rękę do mymłona Majk wtem szepnął: "Nie przy ludziach Tam zamarzysz o tych cudach" I tak poszli do sypialni Gdzie Majk trzymał oręż cały "Wiesz Motylku mam ten problem Zasnąć bez Was już nie mogę" Tak Motylek się rzuciła Dotykając Go stwierdziła "Masz tu nas tak bardzo wiele I na każde swe skinienie" Majkol się schylił i wcisnął "power" O przeciez on był w tej sytuacji panem "Lecz to mnei czasem tak bardzo męczy Gdy jestem sam nie mam nad czym ślęczeć Tęsknię za Wami, więc zrób mi tapetę Bym mógł Was kochć tez przy pulpicie" Motylkowi dwa razy mówic nie było trzeba Komputer to dla niej łatwy kawałek chleba Wybierała fotki i sklejała całość A Majk tymczasem na kartkę naniósł "Szósta była Blue Butterfly, A zaczęło sie od jaj" ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kamuhaaaaaaaaaa ![]() a Anisia biedna już 2gą noc śliwki wdupca ![]()
![]() |
#1307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak sobei myślę, że wcale bym się nie zdziwiła jakby z nami pograł w ten sposób ![]() Ty juz nóżka rozkraczona A Majk na to mam pomysła! Zrobię sobei dzisiaj jaja By się Girl nei rozkraczała ![]() Czasem warto się zastanowić co poeta miał na myśli ![]() No biedna, biedna, wszak cały worek dostała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Zakorzenienie
|
Majkol by mi zaczął Biblię cytować
ale wolałabym już, żeby zabrał mnie na karuzelę albo oglądał ze mną bajuchy ![]()
#1309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo rekord na hulajnodze? ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Dobranoc wszystkim pięknym paniom tutaj.
![]() ![]() |
![]() |
#1310 |
Zakorzenienie
|
Kolorowych
![]() albo hulajnoga ![]() ![]()
#1311 |
Zakorzenienie
|
Puka Majk już w pewne drzwi
Girl otwiera, raz, dwa trzy No, to Majk dziś naszej Girlie Zrobi niezłe tirli, tirli Będą śpiewy, tańce, kwiki I rozkosze i paniki Będzie wielki dla Girl szok Gdy Jej Olek wejdzie w krok Niewzruszony jak ten taran I uparty niczym baran Będzie grzmocił jak szalony Aż rozdzwonią się nam dzwony Rozkosz czeka na Nią wielka Gdy umieści On serdelka Będzie wrzeszczeć, piszczeć Ona Jeśli w trakcie nam nie skona Gdy zaginie ślad po błonce (Girl, sorry, tak się zrymowało ![]() Poda sole On trzeźwiące A po solach, dla ochłody Będzie Ona kręcić lody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Zakorzenienie
|
Majk odetchnął pocieszony
Ile tu materiału na żony Takie uczynne i posłuszne Łatwo je rozpalić i słusznie Wyszedł na dwór W tę noc gwizdzistą Patrzy dookoła A tu Groszek przystała Rzekła:"Piekne dziś gwiazdy na niebie świecą" Majk na to: "W sam raz by pomyśleć o pewnej kobiecie" Groszek oczy wybałuszyła Bo z niej romantyczna jest dziewczyna Stali tak chwilę już długą Lecz wcale nie zawiało nudą Majkol zadowolony się do niej przybliżył Groszek poczuła, że Olek chce się wyżyć Wziął ją na ręce Postawił pod drzewem "Czekaj moja droga, ta noc bedzie długa" W oczekiwaniu na Majka Groszek powoli pozbywała się ubranka Aż nagle wrócił i zagwizdał Groszek zawstydzona - musiała to przyznać "Sluchaj kochana mam tutaj pieska Ma chorą nóżkę, potrzebna opieka Posiedzisz z nim w nocy Przyniose Wam kocy?" Groszek w tę pędy zaczęła sie ubierać Do pieska pobiegła, nie dając mu czekać Majka karteczka był już zmięta Lecz zdołał napisać "Szczęśliwa siódemka" ![]() Edytowane przez kamuha Czas edycji: 2009-10-04 o 23:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1314 |
Zakorzenienie
|
Dobra kończe pisanie an dziś, musze się zrelaksować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Zakorzenienie
|
Kamuha co Ty bierzesz
![]() ![]()
#1316 |
Zakorzenienie
|
No właśnie nic
![]() Majk i Wy działacie na mnie inspirująco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Zakorzenienie
|
Kamuha, stałaś się moim Guru.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1318 |
Zakorzenienie
|
Opracowuje tezy na egzamin i leje jakie to badziewie
![]() Metafizyka jest wiedzą filozoficzną, w której rozpatrywane jest wszystko co istnieje jako istniejące. Jest to refleksja intelektualna nad pojęciem bytu jako bytu ![]() ![]()
#1319 | |
Zakorzenienie
|
Nie przesadzaj
![]() Nie mogę być guru dla mego guru ![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- Cytat:
Możesz przetłumaczyć na nasze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Zakorzenienie
|
ja się tego uczę, nie mówię, że umiem to przełożyć na polski
![]() ---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- dobra laski ja spadam popisać troszku ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.