Offtopowe zapuszczanie cz. V - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-04, 20:41   #2461
Narek
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V

Cytat:
Napisane przez lilavati007 Pokaż wiadomość
Zauważyłam, ze księża nigdy nie potrafią sensownie odpowiadać na pytania odrobine negujące zasady kościoła, albo nie potrafią wytłumaczyć jeżeli ktoś ma jakieś religijne wątpliwości, tylko zaraz zaczynają krzyczeć, albo ignorują...
Choć teraz mam całkiem spoko księdza, co prawda nie przepadam za nim, ale przynajmniej nic nie musimy robić, powiedział nam, ze każdy z religi będzie miał 5, a od początka roku zapisaliśmy z pól stony w zeszycie.
Nikt jeszcze nie był w stanie odpowiedzieć na wszystkie moje wątpliwości, czekam, aż trafi się ktoś, kto będzie miał do mnie cierpliwość
Zazdroszczę w takim razie, u mnie na lekcjach jak nie kłócę się z księdzem, to zapisujemy po 4 strony

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Ci księża... :p
Ja dzisiaj zaliczyłam różaniec, a jutro comiesięczne spotkanie, a potem różaniec, czyli dwie godziny siedzenia w kościele
Nie martw się, od przyszłej niedzieli będę się z Tobą solidaryzować

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Jyyli, dokładnie. Ciekawe,czy oni mieli już mutację
Nawet jeżeli nie, to takim normalnym głosem też świetnie śpiewali

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Ale z drugiej strony w pewnym momencie śpiewali w normalnej tonacji, więc nie wiem, gdzie tkwi ich fenomen Mogą też mieć coś nie tak np. ze strunami głosowymi, albo po prostu z natury mieć za dużą rozpiętość jak na normalnego człowieka. Ja nadal podtrzymuję moją teorię, że z nimi jest coś nie tak
Otóż to Mówili też, że występowali z najlepszym chórem świata(wybaczcie, nazwy nie zapamiętałam), generalnie koncertowali w wielu miejscach w świecie, wydali sporo płyt, tylko w Polsce było o nich cicho

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 20:55   #2462
Anariel
Wtajemniczenie

Ja wlasnie szukam o kim wy tak plotkujecie

Nalozylam sobie na wlosy olej z orzecha wloskiego Zobaczymy co i jak Ktoras z Was miala?
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 04:37   #2463
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
A ja myślę, że dużo zmienia, większość nawet nie wie jak dużo, dlatego w statystykach Polska jest w 98% katolicka co w rzeczywistości bardzo mija się z prawdą. No i nie wypisując się płacisz podatek na kościół, przez całe życie oddajesz im niezłą sumkę, nawet kilkanaście tys. zł. W urzędach i szkołach wiszą krzyże, w niewielu szkołach odbywają się lekcje etyki a za to religii już są w każdej, problemy niewierzących i innowierców są bardzo w Polsce pomijane, bo przecież na papierku to w 98% katolicki kraj
Jaki podatek? Z tego, co wiem to istnieje rozdział państwa i kościoła w sferze finansów. I kiedyś jakiś ksiądz mi tłumaczył, że to odwrotnie działa. To kościół, a raczej parafia musi płacić za swoich parafianów. Ale nie pamiętam już ocb.

Krzyże w szkole mnie nie ruszają, gdyby wisiały symbole innych religii też by mnie to nie ruszyło. Dopóki sciana by nie padła pod ciężarem tego wszystkiego (; Co do etyki to szczerze? U mnie w szkole jest i co? Jak myślisz jaki procent niechodzących na religią uczęszcza na etykę? Nie oszukujmy się, uczniowie wolą godzinę wolną niż rozmawianie o etyce. I tak będzie raczej zawsze.

I dokładnie jakie problemy niewierzących masz na myśli? Jakie sprawy są pomijane?

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
o takim zestawie nie słyszałam jak to zrobić?poprostu sam czosnek pokrojony i miód?
Wysisnąć czosnek przez taką hmm wyciskarkę do czosnku :P Wygląda trochę jak dziadek do orzechów. Do tego miód i do ust. Tylko trzeba potem jeszcze dobrze pogryźć.

Cytat:
http://www.apostazja.pl/dlaczego.html , tu podaja argumenty dlaczego warto sie wypisać jeśli sie jest nie wierzącym ja sie generalnie z tym zgadzam ...
Łeh, ja tam się nie chcę bawić z KK. Przyjął mnie to teraz niech się mną martwi albo sam mnie wypisze. A co do pogrzebu to liczę na lojalność tych, którzy będą się nim zajmować.
Stary 2009-10-05, 05:56   #2464
dymka
Zakorzenienie

Ale naskrobałyście Dziewczynki - całą poranną kawę zdążyłam wypić przy nadrabianiu
Anariel - boskie włoski ciemniejsze od moich a jak lśnią

Złamałam się z odwykiem, ale zamawiałam wczoraj seboradiny dla babci i borowinę i wzięłam WAXa, bo mi się skończył... wczoraj go wykończyłam, nałożyłam waxa i bingo (samo bingo za lekkie) i włoski takie super się zrobiły posłużyła mi ta mieszanka, więc wzięłam waxa, żeby bingo zużyć - w takiej sytuacji chyba dostanę od was rozgrzeszenie?

Muszę się zbierać na zajęcia
Stary 2009-10-05, 07:40   #2465
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
ale ciemno ale kolor fajny, mocno popielaty
mi również bardzo się podoba kolor Anariel szkoda, że ja w takim nie wyglądam...
Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Czerwone wino poprawia krążenie A jak jest grzane, to już w ogóle zadziała elegancko
ooooo to jest to, chętnie napiłabym się grzańca.. ale poczekam do jakiegoś naprawdę jesiennego wieczoru
Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
Ja zawsze mam zimne rece i nogi a mam problem bo nie umiem spac w skarpetkach. Zawsze je zdejmuje bo mi zle :P
ja zasypiam w skarpetkach, ale przez sen je sobie zdejmuję
Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Byłam w kościele przed chwilą i oczywiście ksiądz przez całą mszę patrzył się na mnie(uczy mnie i prowadzimy wojnę przez cały rok szkolny) A przy ogłoszeniach parafialnych cały czas powtarzał, że bierzmowanie nie jest przymusowe i że trzeba się zastanowić, czy w ogóle przystępować do niego
nie no wiesz.. ogólnie ma rację - to nie przymus, więc nie ma nic na siłę. wg mnie robienie czegoś 'bo tak wypada' jest bezsensu.. może do niektórych decyzji lepiej dojrzeć? mój Tż nie zrobił bierzmowania, bo wtedy uważał, że to bezsens.. teraz.. te parę lat później chce zrobić, bo już do tego dorósł. samo bierzmowanie dla bycia chrzestnym czy chrzestną to dla mnie nieporozumienie. trochę się mija z ideą sakramentów... ale to moje zdanie i nie musicie się z nim zgadzać
Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
Gdyby nie akcja oszczędzanie skusiłabym się na odżywkę Herbal Essences "Nawilżenie po brzegi"
ja na szczęście jestem twarda... ale mam fazę na uzupełnianie szafy tylko postanowiłam, że zakupy zrobię dopiero gdy pozbędę się starych ciuchów...
Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Ci księża... :p
Ja dzisiaj zaliczyłam różaniec, a jutro comiesięczne spotkanie, a potem różaniec, czyli dwie godziny siedzenia w kościele
proszę Cię - ja ostatnio spędziłam 2 dni w kościele pechowo trafiłam, bo początek miesiąca, ale musiałam wziąć zaświadczenie o bierzmowaniu i wyspowiadać się do chrztu chrześniaka of course.. tak więc norma.

a że księża potrafią skutecznie zniechęcić do kościoła to kwestia odrębna. wiem co działo się w mojej parafii, gdy młodzież przygotowywała się do bierzmowania.. córka sąsiadki spędzała w zimnym kościele po 4h za jednym zamachem.. dla mnie paranoja.. mnie trzymali tylko 2h
Cytat:
Tych dwóch chłopaków wczoraj fajnie śpiewało, chociaż Celine Dione już mi sie nie podobało.
w ogóle jaki motyw - jeden mówi, że chciałby zaśpiewać a TeDe, bo to jego ulubiony wykonawca.. pomyślałam, że będą rapować a tu... niespodzianka
Cytat:
Otóż to Mówili też, że występowali z najlepszym chórem świata(wybaczcie, nazwy nie zapamiętałam), generalnie koncertowali w wielu miejscach w świecie, wydali sporo płyt, tylko w Polsce było o nich cicho
ale często tak jest, że ktoś jest 'znany' na świecie, a Polska nawet o nim nie słyszała. w Polsce ciężko się wybić, zwłaszcza jeżeli robi się coś hm..... 'niekonwencjonalnego'
Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Złamałam się z odwykiem, ale zamawiałam wczoraj seboradiny dla babci i borowinę i wzięłam WAXa, bo mi się skończył... wczoraj go wykończyłam, nałożyłam waxa i bingo (samo bingo za lekkie) i włoski takie super się zrobiły posłużyła mi ta mieszanka, więc wzięłam waxa, żeby bingo zużyć - w takiej sytuacji chyba dostanę od was rozgrzeszenie?

Muszę się zbierać na zajęcia
no to masz rozgrzeszenie

ja już też was nadrobiłam ale w pracy ciężko mi się siedzi... chyba zjem śniadanie, bo czuję powoli rewolucję

miłego dnia życzę
Stary 2009-10-05, 08:10   #2466
19agusia91
Zakorzenienie

Będę dziś w naturze, chciałabym kupić coś na końce. Używałyście może czegoś firmy Omnia Botanica, albo Aloe Vera? Jestem do lekarza na 13:20, a będę już o 12:20 w mieście, a obok przychodni jest Ross i Natura :P
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 08:20   #2467
blondyna789
Zakorzenienie

szczęściara - mi Naturę zlikwidowali i to dopiero jak się zwizażowałam... nie używałam tych kosmetyków, ale też ciągle poszukuję czegoś na końce...
Stary 2009-10-05, 08:44   #2468
19agusia91
Zakorzenienie

Wydrukuje sobie słownik składów i pójde analizowac, może kupie
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-10-05, 08:53   #2469
blondyna789
Zakorzenienie

dobry pomysł

ja się zamulam w pracy.. wizażanki w większości albo śpią, albo się uczą... i nie mam co robić nuuuuda
Stary 2009-10-05, 08:56   #2470
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
juz trwa troszke ten kryzys,tak mi zalezalo zeby miec dlugie wlosy a teraz mi to obojetne
Nie obicniaj, dbaj o nie tak jak teraz, skup sie na kondycji włosów, a zobaczysz ze jak potem porównasz ojkaże sie ze urosły.

Cytat:
A pfffff! Proszę mi się tu więcej nie chwalić siatkówką, bo zazdroszczę Ci niesamowicie
Boze jak bosko było, ale sie nadarłam Kurek i Bąkiewicz byli.
Jak sie juz do nich dopchałam po zdjecie to uciekli

Cytat:
Pierwsze skojarzenie- Gosia Andrzejewicz
Nie, nie i jeszcze raz nie. Chylińska to darcie się, gitara i perkusja, a nie takie coś.
Mi sie wydaje że żart sobie zrobiła. Przeciez to nie moze byc NASZA Chylińska.

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 09:02   #2471
blondyna789
Zakorzenienie

ja już się wypowiadałam na temat Chylińskiej - artysta też człowiek, ma prawo ewoluować i tyle nie wydaje mi się żeby to był żart... fakt - trochę przegieła bo podciągnęła swoją twórczość pod radosne umc-umc-umc , ale co zrobić... taki właśnie jest nasz szoł biznes.
Stary 2009-10-05, 09:07   #2472
Magdzia94
Zakorzenienie

No i to jest głupie szoł biznes....ble

Stary 2009-10-05, 09:09   #2473
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
dobry pomysł

ja się zamulam w pracy.. wizażanki w większości albo śpią, albo się uczą... i nie mam co robić nuuuuda
Ja mam do napisania już 4 zaległe sprawdziany, chyba chce już wrócić do szkoły, później się nie wyrobię w zostawaniu po lekcjach

Ja nie widzę swojej przyszłości w śpiewaniu Ale jak wyzdrowieję to biorę się za http://www.youtube.com/watch?v=gq28UQmxDnw&feature=fvw. Kiedyś bez problemu to śpiewałam, a teraz po tych chorobach

Aż se włączę moje jęki
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-10-05, 09:13   #2474
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam do napisania już 4 zaległe sprawdziany, chyba chce już wrócić do szkoły, później się nie wyrobię w zostawaniu po lekcjach

Ja nie widzę swojej przyszłości w śpiewaniu Ale jak wyzdrowieję to biorę się za http://www.youtube.com/watch?v=gq28UQmxDnw&feature=fvw. Kiedyś bez problemu to śpiewałam, a teraz po tych chorobach

Aż se włączę moje jęki
ja w piątek zaczynam uczelnie, ale pierwszy zjazd opuszczam, bo śmigam do KRK no co nie zmienia faktu, że za tydzień będę już mieć hardcore.. w ogóle brakuje mi czasu na wszystko... muszę zgłosić stowarzyszenie do KRS-u i idę do sądu już 2 tygodnie naprawdę nie mam kiedy tego załatwić... chyba dziś w domu wszystko powypełniam i po prostu podrzucę komuś żeby zrobił to za mnie

http://www.allegro.pl/item760458570_...n_goth_xs.html to jakiś joke?

Edytowane przez blondyna789
Czas edycji: 2009-10-05 o 09:21
blondyna789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 10:32   #2475
Asia19x
Zakorzenienie

witajcie
wreszcie jestem, po całym weekendzie nauki heh, pierwsze zajęcai SUPER! Bardzo mi się podobało, ludzie fajni, i ogólnie fajnie było
ale dzisiaj zimno, br...

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

idę Was nadrobić, duzo napisałyście dziewczynki przez ten weekend

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 10:33   #2476
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
witajcie
wreszcie jestem, po całym weekendzie nauki heh, pierwsze zajęcai SUPER! Bardzo mi się podobało, ludzie fajni, i ogólnie fajnie było
ale dzisiaj zimno, br...

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

ja też miałam co nadrabiać
a co studiujesz?
Stary 2009-10-05, 10:59   #2477
Jagoda90
Zadomowienie

Cytat:
witajcie
ale dzisiaj zimno, br...

właśnie , co studiujesz?

ja byłam tylko w piątek, test z anglika i nudne BHP, a tak to pierwszy wykład mam w przyszły piątek
a w sobotę mam technologię informacyjną i się boję

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 11:08   #2478
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
no to masz rozgrzeszenie

miłego dnia życzę
Uff
nawzajem
też bym się chciała ponudzić - ja zaraz wracam na uczelnię i później jeszcze raz na 18
Cytat:
Napisane przez Jagoda90 Pokaż wiadomość
Nie bój się - będzie dobrze.
Pewnie trochę o sieciach, necie, fenomenie google, zumi itp.
Stary 2009-10-05, 11:14   #2479
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Mam problem. Chcę wywołać zdjecia w Rossmannie. I nie wiem, bo niektóre chciałabym mieć podwójnie, zeby zawieźc do babci itp. To mam je np 3 razy na płytę nagrac?
Łatwiej jest zamówić zdjęcia przez Internet. Wybierasz sobie zdjęcia bezpośrednio od siebie z dysku, wybierasz jaki chcesz format i ile sztuk (do każdego zdjęcia oddzielnie, każde może mieć inny rozmar.) Później wybierasz w którym Rossmanie chcesz je odebrac i za 2 dni są na miejscu Oszczędzasz płytę i czas, bo do Rossmanna idziesz tylko raz, a nie dwa

otako jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-05, 11:15   #2480
blondyna789
Zakorzenienie

ale ile można się nudzić... gdybym chociaż siedziała sama w biurze to bym pozałatwiała sprawy stowarzyszenia, a tak to dupa zbita, bo nie lubię jak ktoś nasłuchuje co mówię pozostaje mi się nudzić...

zeszła mi już czerwonizna po solatowaniu teraz martwię się, żeby mi jeszcze skóra nie zeszła
Stary 2009-10-05, 11:16   #2481
otako
Zakorzenienie

Cytat:
ja byłam tylko w piątek, test z anglika i nudne BHP, a tak to pierwszy wykład mam w przyszły piątek
Technologii informacyjnej? To taki przedmiot jak informatyka w szkole, nie ma się czego bać Zazwyczaj na uczelniach nie ma jakiegoś wysokiego poziomu, raczej podstawy, które już większość zna

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Uff
nawzajem
też bym się chciała ponudzić - ja zaraz wracam na uczelnię i później jeszcze raz na 18
Takie okienka? Nie ma nic gorszego. Lepiej mieć kilka zajęć pod rząd niż jakieś dłuższe przerwy - cały dzień zmarnowany.
Mi się poszczęściło, nie mam okienek i każde popołudnie wolne. Przydałaby się jakaś praca dorywcza, na pół etatu, ale w moim mieście to ciężko bardzo....

Edytowane przez otako
Czas edycji: 2009-10-05 o 11:20 Powód: dopisek
otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 11:27   #2482
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
ja też miałam co nadrabiać
a co studiujesz?

ja dziennikarstwo studiuję a Ty blondyna??

Przyszła Pani Magister
Stary 2009-10-05, 11:28   #2483
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Takie okienka? Nie ma nic gorszego. Lepiej mieć kilka zajęć pod rząd niż jakieś dłuższe przerwy - cały dzień zmarnowany.
Mi się poszczęściło, nie mam okienek i każde popołudnie wolne. Przydałaby się jakaś praca dorywcza, na pół etatu, ale w moim mieście to ciężko bardzo....
Szczęściara
Na szczęście o 18 seminarium mgr, będzie co 2 tygodnie, więc normalnie będę mieć od 8 do 11 i później 18 - dziś po prostu dodatkowe sprawy
A w ogóle dziś Panią Profesor zabieramy do knajpki na spotkanie organizacyjne - bo ona nam zawsze herbatę, kawę i ciacha przynosi i chcemy się odwdzięczyć

Blondyna - ciesz się, że masz net i nas

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-05, 11:29   #2484
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
ja dziennikarstwo studiuję a Ty blondyna??
e nie no to ja niższych lotów kierunki wybrałam
skończyłam ekonomię ze specjalnością gospodarowanie nieruchomościami, a teraz logistykę będę robić.. no chyba, że mi nie otworzą to zarządzanie zasobami ludzkimi

dymka, cieszę się.. ale popatrz ile czasu musi minąć nim się rozkręcicie - ja tu od 7;30 waruję i tęsknię za wami.. dobrze, że już jesteście

Edytowane przez blondyna789
Czas edycji: 2009-10-05 o 11:31
blondyna789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 11:40   #2485
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie , co studiujesz?

Dziennikarstwo
bede pania dziennikareczka za pare lat

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
e nie no to ja niższych lotów kierunki wybrałam
skończyłam ekonomię ze specjalnością gospodarowanie nieruchomościami, a teraz logistykę będę robić.. no chyba, że mi nie otworzą to zarządzanie zasobami ludzkimi

Nie przesadzaj, dobry kierunek skonczylas - taki pszyszlosciowy

u mnie w grupie mam diewczyne co ma wlosy krecone i ma piękny skręt, ale włosy zaniedbane i takie jakieś poczochrane a ma takie spręzynki piękne!
drugą widziałam w szkole też z kręconymi i miała takieee śliczne mówię Wami jedna ma... do pasa
kupiłam sobie też odzywkę z Ziai miodową i nawet fajna, ona jest bez spłukiwania, ale nałozylam ją na pięć minut i spłukałam potem, tego szamponu z czarnej rzepy zneleźć nie mogę

Przyszła Pani Magister
Stary 2009-10-05, 11:40   #2486
blondyna789
Zakorzenienie

zapomniałam się pochwalić - ten sweterek z allegro jest KAPITALNY śliczny, super jakość i w ogóle ideał za tę kasę naprawdę było warto
w ogóle okazało się, że mam podobny w domu, tylko brązowy i krótszy - też z kieszonkami, super guzikami, w prążki dobrze, że nie kupiłam
tak to jest jak mamuśka chomikuje i nie wywala
Stary 2009-10-05, 11:41   #2487
weegirl
Zakorzenienie

Witam Was, Dziewczęta

Jestem załamana... wczoraj wieczorem odkryłam na swoich udach CELLULIT!! Najgorsze jest to, że go naprawdę chyba widać, bo Tż podobno go już wcześniej zauważył Chyba z tego wszystkiego poczytam trochę, jak to okropieństwo zwalczyć Na razie dzisiaj już grany był krem Eveline na cellulit i ćwiczenia. Domyślam się, że trzeba będzie jeszcze wprowadzić jakieś masaże i dietę. No i skończyć z gorącymi kąpielami Czy Wy też z tym walczycie?
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-05, 11:55   #2488
Asia19x
Zakorzenienie

właśnie, Jagoda co studiujesz???

MONA masz wspaniałą kolekcję wlosową

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
zapomniałam się pochwalić - ten sweterek z allegro jest KAPITALNY śliczny, super jakość i w ogóle ideał za tę kasę naprawdę było warto
w ogóle okazało się, że mam podobny w domu, tylko brązowy i krótszy - też z kieszonkami, super guzikami, w prążki dobrze, że nie kupiłam
tak to jest jak mamuśka chomikuje i nie wywala

Ooo, to już sweterek doszedl? To super, że zadowolona jesteś

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

boże, dziewczyny, jak Wam włosy rosną szybko... 4,5cm/miesiąc? W ogóle trudno aż mi w to uwierzyć, ja z takim przyrostem w trzy m-ce miałabym już włosy do pasa

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość
Witam Was, Dziewczęta

Jestem załamana... wczoraj wieczorem odkryłam na swoich udach CELLULIT!! Najgorsze jest to, że go naprawdę chyba widać, bo Tż podobno go już wcześniej zauważył Chyba z tego wszystkiego poczytam trochę, jak to okropieństwo zwalczyć Na razie dzisiaj już grany był krem Eveline na cellulit i ćwiczenia. Domyślam się, że trzeba będzie jeszcze wprowadzić jakieś masaże i dietę. No i skończyć z gorącymi kąpielami Czy Wy też z tym walczycie?

Nie załamuj się
ja mam cellili, ale niewidoczny, dopiero go widać, jak ścisną mocno uda.. Ćwiczenia i kosmetyki powinny Ci pomóc, tylko trzeba regularnie wszystko robic.. Moja koleżanka bardzo poleca te kosmetyki z Eveline, mówi że jej pomogły (taki w zielonym op.chyba miała) Napewno tak bardzo Twojego cellulitu nie widać, rób ćwiczenia i nie myśl o nim za duzo

Przyszła Pani Magister
Stary 2009-10-05, 11:56   #2489
blondyna789
Zakorzenienie

mi rosną 1cm na miesiąc i muszę z tym żyć wspomagacze nie działają... ale ja już wcześniej wspominałam, że oprócz tego, że chcę mieć w miarę długie, to przede wszystkim zależy mi, żeby je odżywić

poza tym powiem Ci, Asiu, że włosy masz cud, miód i w ogóle

a ja w listopadzie pedałuję do fryzjera zmienić kolor na taki jak ma jennifer aniston no może parę jaśniejszych refleksów bym chciała
Stary 2009-10-05, 12:05   #2490
Magdzia94
Zakorzenienie

wiecie co mi sie przydarzyło.... po umyciu włosów i wmasowaniu Jantaru w skalp, chciałam dac trochę oliwki na końcówki, i za mocną ją nacinęłam i mi trachh wybuchła na grzywke włosy świezo umyte wyodżywkowane a tu musiałam jeszcze raz isc myc czubek

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości