|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V
Cytat:
![]() Zazdroszczę w takim razie, u mnie na lekcjach jak nie kłócę się z księdzem, to zapisujemy po 4 strony ![]() Cytat:
![]() Nawet jeżeli nie, to takim normalnym głosem też świetnie śpiewali ![]() Cytat:
|
|
#2462 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wlasnie szukam o kim wy tak plotkujecie
![]() Nalozylam sobie na wlosy olej z orzecha wloskiego Zobaczymy co i jak Ktoras z Was miala?
|
#2463 | |||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Krzyże w szkole mnie nie ruszają, gdyby wisiały symbole innych religii też by mnie to nie ruszyło. Dopóki sciana by nie padła pod ciężarem tego wszystkiego (; Co do etyki to szczerze? U mnie w szkole jest i co? Jak myślisz jaki procent niechodzących na religią uczęszcza na etykę? Nie oszukujmy się, uczniowie wolą godzinę wolną niż rozmawianie o etyce. I tak będzie raczej zawsze. I dokładnie jakie problemy niewierzących masz na myśli? Jakie sprawy są pomijane? Cytat:
Cytat:
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
Ale naskrobałyście Dziewczynki - całą poranną kawę zdążyłam wypić przy nadrabianiu
![]() Anariel - boskie włoski Złamałam się z odwykiem, ale zamawiałam wczoraj seboradiny dla babci i borowinę i wzięłam WAXa, bo mi się skończył... wczoraj go wykończyłam, nałożyłam waxa i bingo (samo bingo za lekkie) i włoski takie super się zrobiły posłużyła mi ta mieszanka, więc wzięłam waxa, żeby bingo zużyć - w takiej sytuacji chyba dostanę od was rozgrzeszenie? ![]() Muszę się zbierać na zajęcia
|
#2465 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
mi również bardzo się podoba kolor Anariel
szkoda, że ja w takim nie wyglądam... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mój Tż nie zrobił bierzmowania, bo wtedy uważał, że to bezsens.. teraz.. te parę lat później chce zrobić, bo już do tego dorósł. samo bierzmowanie dla bycia chrzestnym czy chrzestną to dla mnie nieporozumienie. trochę się mija z ideą sakramentów... ale to moje zdanie i nie musicie się z nim zgadzać Cytat:
tylko postanowiłam, że zakupy zrobię dopiero gdy pozbędę się starych ciuchów...Cytat:
pechowo trafiłam, bo początek miesiąca, ale musiałam wziąć zaświadczenie o bierzmowaniu i wyspowiadać się do chrztu chrześniaka of course.. tak więc norma.a że księża potrafią skutecznie zniechęcić do kościoła to kwestia odrębna. wiem co działo się w mojej parafii, gdy młodzież przygotowywała się do bierzmowania.. córka sąsiadki spędzała w zimnym kościele po 4h za jednym zamachem.. dla mnie paranoja.. mnie trzymali tylko 2h Cytat:
a tu... niespodziankaCytat:
Cytat:
![]() ja już też was nadrobiłam ale w pracy ciężko mi się siedzi... chyba zjem śniadanie, bo czuję powoli rewolucję ![]() miłego dnia życzę
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Będę dziś w naturze, chciałabym kupić coś na końce. Używałyście może czegoś firmy Omnia Botanica, albo Aloe Vera? Jestem do lekarza na 13:20, a będę już o 12:20 w mieście, a obok przychodni jest Ross i Natura :P
|
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
szczęściara - mi Naturę zlikwidowali
nie używałam tych kosmetyków, ale też ciągle poszukuję czegoś na końce...
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
Wydrukuje sobie słownik składów i pójde analizowac, może kupie
|
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
dobry pomysł
ja się zamulam w pracy.. wizażanki w większości albo śpią, albo się uczą... i nie mam co robić nuuuuda
|
#2470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak sie juz do nich dopchałam po zdjecie to uciekli Mi sie wydaje że żart sobie zrobiła. Przeciez to nie moze byc NASZA Chylińska.
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
ja już się wypowiadałam na temat Chylińskiej - artysta też człowiek, ma prawo ewoluować i tyle
nie wydaje mi się żeby to był żart... fakt - trochę przegieła bo podciągnęła swoją twórczość pod radosne umc-umc-umc , ale co zrobić... taki właśnie jest nasz szoł biznes.
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
No i to jest głupie
szoł biznes....ble
|
|
#2473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie widzę swojej przyszłości w śpiewaniu Ale jak wyzdrowieję to biorę się za http://www.youtube.com/watch?v=gq28UQmxDnw&feature=fvw. Kiedyś bez problemu to śpiewałam, a teraz po tych chorobach ![]() Aż se włączę moje jęki
||
|
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no co nie zmienia faktu, że za tydzień będę już mieć hardcore.. w ogóle brakuje mi czasu na wszystko... muszę zgłosić stowarzyszenie do KRS-u i idę do sądu już 2 tygodnie ![]() http://www.allegro.pl/item760458570_...n_goth_xs.html to jakiś joke?
ig: @tojaola_ Edytowane przez blondyna789 Czas edycji: 2009-10-05 o 10:21 |
|
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() wreszcie jestem, po całym weekendzie nauki heh, pierwsze zajęcai SUPER! Bardzo mi się podobało, ludzie fajni, i ogólnie fajnie było ![]() ale dzisiaj zimno, br... ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- idę Was nadrobić, duzo napisałyście dziewczynki przez ten weekend
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co studiujesz?
|
|
#2477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
właśnie , co studiujesz? ja byłam tylko w piątek, test z anglika i nudne BHP, a tak to pierwszy wykład mam w przyszły piątek a w sobotę mam technologię informacyjną i się boję
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Uff
![]() nawzajem ![]() też bym się chciała ponudzić - ja zaraz wracam na uczelnię i później jeszcze raz na 18 Nie bój się - będzie dobrze. Pewnie trochę o sieciach, necie, fenomenie google, zumi itp.
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oszczędzasz płytę i czas, bo do Rossmanna idziesz tylko raz, a nie dwa
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
ale ile można się nudzić... gdybym chociaż siedziała sama w biurze to bym pozałatwiała sprawy stowarzyszenia, a tak to dupa zbita, bo nie lubię jak ktoś nasłuchuje co mówię
pozostaje mi się nudzić... zeszła mi już czerwonizna po solatowaniu teraz martwię się, żeby mi jeszcze skóra nie zeszła
|
#2481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazwyczaj na uczelniach nie ma jakiegoś wysokiego poziomu, raczej podstawy, które już większość zna Cytat:
Mi się poszczęściło, nie mam okienek i każde popołudnie wolne. Przydałaby się jakaś praca dorywcza, na pół etatu, ale w moim mieście to ciężko bardzo....
Edytowane przez otako Czas edycji: 2009-10-05 o 12:20 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziennikarstwo studiuję a Ty blondyna??
|
|
#2483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście o 18 seminarium mgr, będzie co 2 tygodnie, więc normalnie będę mieć od 8 do 11 i później 18 - dziś po prostu dodatkowe sprawy ![]() A w ogóle dziś Panią Profesor zabieramy do knajpki na spotkanie organizacyjne - bo ona nam zawsze herbatę, kawę i ciacha przynosi i chcemy się odwdzięczyć ![]() Blondyna - ciesz się, że masz net i nas ![]() ![]()
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
e nie no to ja niższych lotów kierunki wybrałam
![]() skończyłam ekonomię ze specjalnością gospodarowanie nieruchomościami, a teraz logistykę będę robić.. no chyba, że mi nie otworzą to zarządzanie zasobami ludzkimi ![]() dymka, cieszę się.. ale popatrz ile czasu musi minąć nim się rozkręcicie - ja tu od 7;30 waruję i tęsknię za wami.. dobrze, że już jesteście
ig: @tojaola_ Edytowane przez blondyna789 Czas edycji: 2009-10-05 o 12:31 |
|
|
|
#2485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziennikarstwo bede pania dziennikareczka za pare lat ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
Nie przesadzaj, dobry kierunek skonczylas - taki pszyszlosciowy ![]() u mnie w grupie mam diewczyne co ma wlosy krecone i ma piękny skręt, ale włosy zaniedbane i takie jakieś poczochrane drugą widziałam w szkole też z kręconymi i miała takieee śliczne mówię Wam ![]() kupiłam sobie też odzywkę z Ziai miodową i nawet fajna, ona jest bez spłukiwania, ale nałozylam ją na pięć minut i spłukałam potem, tego szamponu z czarnej rzepy zneleźć nie mogę
|
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam się pochwalić - ten sweterek z allegro jest KAPITALNY
śliczny, super jakość i w ogóle ideał za tę kasę naprawdę było warto w ogóle okazało się, że mam podobny w domu, tylko brązowy i krótszy - też z kieszonkami, super guzikami, w prążki dobrze, że nie kupiłam tak to jest jak mamuśka chomikuje i nie wywala
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was, Dziewczęta
![]() Jestem załamana... wczoraj wieczorem odkryłam na swoich udach CELLULIT!! Najgorsze jest to, że go naprawdę chyba widać, bo Tż podobno go już wcześniej zauważył Na razie dzisiaj już grany był krem Eveline na cellulit i ćwiczenia. Domyślam się, że trzeba będzie jeszcze wprowadzić jakieś masaże i dietę. No i skończyć z gorącymi kąpielami |
|
|
|
#2488 | ||
|
Zakorzenienie
|
właśnie, Jagoda co studiujesz???
MONA masz wspaniałą kolekcję wlosową ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
Ooo, to już sweterek doszedl? To super, że zadowolona jesteś ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- boże, dziewczyny, jak Wam włosy rosną szybko... 4,5cm/miesiąc? W ogóle trudno aż mi w to uwierzyć, ja z takim przyrostem w trzy m-ce miałabym już włosy do pasa ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
Nie załamuj się ja mam cellili, ale niewidoczny, dopiero go widać, jak ścisną mocno uda.. Ćwiczenia i kosmetyki powinny Ci pomóc, tylko trzeba regularnie wszystko robic.. Moja koleżanka bardzo poleca te kosmetyki z Eveline, mówi że jej pomogły (taki w zielonym op.chyba miała) Napewno tak bardzo Twojego cellulitu nie widać, rób ćwiczenia i nie myśl o nim za duzo
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
mi rosną 1cm na miesiąc i muszę z tym żyć
wspomagacze nie działają... ale ja już wcześniej wspominałam, że oprócz tego, że chcę mieć w miarę długie, to przede wszystkim zależy mi, żeby je odżywić poza tym powiem Ci, Asiu, że włosy masz cud, miód i w ogóle ![]() a ja w listopadzie pedałuję do fryzjera zmienić kolor na taki jak ma jennifer aniston no może parę jaśniejszych refleksów bym chciała
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co mi sie przydarzyło.... po umyciu włosów i wmasowaniu Jantaru w skalp, chciałam dac trochę oliwki na końcówki, i za mocną ją nacinęłam i mi trachh wybuchła na grzywke
włosy świezo umyte wyodżywkowane a tu musiałam jeszcze raz isc myc czubek
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

Mogą też mieć coś nie tak np. ze strunami głosowymi, albo po prostu z natury mieć za dużą rozpiętość jak na normalnego człowieka. Ja nadal podtrzymuję moją teorię, że z nimi jest coś nie tak
mój Tż nie zrobił bierzmowania, bo wtedy uważał, że to bezsens.. teraz.. te parę lat później chce zrobić, bo już do tego dorósł. samo bierzmowanie dla bycia chrzestnym czy chrzestną to dla mnie nieporozumienie. trochę się mija z ideą sakramentów... ale to moje zdanie i nie musicie się z nim zgadzać 

Proszę mi się tu więcej nie chwalić siatkówką, bo zazdroszczę Ci niesamowicie 

szoł biznes....ble

włosy świezo umyte wyodżywkowane a tu musiałam jeszcze raz isc myc czubek