Scent Bar X - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-05, 09:04   #3181
MoniaK
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar X

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Dziś zaprezentowałam pończoszki mojemu mężu. No i powiem tylko, że TAKIEJ reakcji to się nie spodziewałam
wow! coraz bardziej przekonuję się aby takowe zakupić

Envy, to przykre co mówisz Ja się nie znam na takich psychologicznych sprawach ale chyba próbowałabym się wyprowadzić jednak i wtedy zacząć uporządkowywać sprawy z mamą. Życzę Ci aby Wasze stosunki się poprawiły

Madzik, a Ty już skończyłaś pracę czy coś mnie ominęło?

Dziś mam jeszcze dzień wolny
Ja się kurde nie nadaję na nocne imprezy, spać mi się chciało, po kilku kieliszkach wina na drugi dzień było mi niedobrze i źle się czułam
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 09:11   #3182
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
MUSI być Batman. Żaden tam Supermen. To nie to samo
Zdecydowanie.
Batman to mój ulubiony superhero. Zauważyliście - on nie ma żadnych nadnaturalnych mocy.
Lubię go jeszcze z czasów komiksów Kane'a. Ależ one miały klimat!

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Ale wiesz,że to się nie ogranicza do biegania w gatkach założonych na rajstopy? Musisz do tego robić coś super Co robisz super?
Hihi, napisałaś to tak, jak gdyby Gryxio az palił się do begania w gatkach na rajstopy i tylko szukał okazji.
Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
A lśniącą pelerynkę masz ?
Widziałaś "Iniemamocnych"? Pelerynki szkodzą.
Cytat:
Musi też wyglądać jak Krzyś Bale.

Vesenko - może być Pan Cukinia. Byle nie 400 kg...
Czy mnie się wydaje, czy rozmawiamy właśnie o warzywach wyglądających jak Krzyś Bale?

Cytat:
Napisane przez envy07 Pokaż wiadomość
Sabbath..dziękuje....
ja mam na dodatek nie poukładane stosunki ze swoją mama(przekraczanie granic...),, mieszkamy razem na dodatek..i choroby moich dzieci to, częste sytuacje , zresztą zyciee codzienne tez...aby pokazać mi kto tu rządzi i sprawuje kontrole......wyprowadzic się nie moge....bo byłby to szczyt obrazy,i wogóle,ja jestem pokojowym człowiekiem ale to wieczne ustępownie, poddawanie się znoszenie komentarzy....u mnie za duzo nałożyło sie.....w tym jednym momencie, zawalczyć próbowałam też kiedyś....usłyszałam że nawet po śmierci mi nie da spokoju,ona po prostu musi mieć swoje na górze , zawsze reacje i wogóle..ok koniec wyzalania mam42lata i nie mogę poradzic sobie z własną matką, z teściową poradziłam sobie, mniejsze związki emocjonalne, bo też bardzo próbowała się wtrącac.
Sylwio, nie powiem niczego odkrywczego chyba w tej chwili (szczególnie, że danych mam mało i być może za dużo sobie "dośpiewałam" na podstawie znanych mi podobnych sytuacji), ale moim zdaniem jedynym wyjściem jest właśnie wyprowadzka. Wiem, jak trudno jest zawalczyć o dominację z własną matką - nie ma chyba trudniejszego przeciwnika w tej kwestii. Sytuacja, którą opisujesz nie jest dobra dla nikogo. Ani dla Ciebie, ani dla Twoich dzieci, które widzą, że nie szanuje się ich mamy, ani, paradoksalnie, dla twojej matki, która zamiast poukładać sobie życie na własny rachunek ciągle żyje Twoim.

A obrazą bym się nie martwiła. Kochająca matka (a twoja chyba własne w ten trudny sposób Cię kocha) nie obrażają się na swoje dzieci. szczególnie kiedy są już w wieku, kiedy to one potrzebują ich bardziej, niż dzieci matek.

Kochana - walcz o siebie. Nie da się funkcjonować pod taką permanentną presją. na razie jesteś jeszcze młoda, ale co będzie za 10 lat? Tylko czekać, jak coś Ci wysiądzie - stan psychiczny ma kolosalny wpływ na ciało.

Inną kwestią jest sytuacja twoich dzieci. Są dwie opcje. Albo wkrótce odejdą, usamodzielnią się i wtedy Ty zostaniesz sama z matką, która nadal będzie Cię traktowała jak traktuje.
Albo złapie w ten chory układ także Twoje dzieci i wtedy będą kolejnym pokoleniem przez nią tłamszonym. Nie chcesz chyba tego dla nich?
Nie mówiąc o tym, że powinnaś zadać sobie uczciwe pytanie, czy to właśnie jest sposób, w jaki chcesz przeżyć swoje życie do końca. Bo to niestety tak bywa, że często osoby tłamszone psychicznie zwijają się z tego świata częściej, niż ich tłamsiciele. Taki nieodreagowany stres to jest trucizna, która zatruwa nas dzień po dniu.

Trzymaj się Kochana.

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
Dzień dobry, można się przyłączyć?
Ja co prawda tylko z kawką od rana.
Dołączam do matek dzieci chorujących...

Ja też z kawką. Zdrówka dla wszystkich.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 09:17   #3183
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Envy- Pomyśl o wyprowadzce-ja zawsze zyłam ze swoim tatą na wojennej ścieżce,wyprowadziłam sie jak miałam 21 lat i nasze relacje dosyc szybko uległy zmianie na lepsze. Może Tobie tez to pomoże?

Agnes-

a ja sie zbieram z małym do alergologa na testy-ciekawe czy ta wizyta coś wyjasni

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 09:21   #3184
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
a ja sie zbieram z małym do alergologa na testy-ciekawe czy ta wizyta coś wyjasni
Witterko, na pewno. Nam alergolog zmienił życie - słowo daję.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 09:28   #3185
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Zdecydowanie.
Batman to mój ulubiony superhero. Zauważyliście - on nie ma żadnych nadnaturalnych mocy.
Kurczę, a ja nie widziałam do tej pory żadnego Batmana z Krzysiem. Pomijając Krzysia, słyszałam z różnych źródeł i od wielu osób, że to całkiem dobre filmy są.
Cytat:
Pelerynki szkodzą.
Biedny Krzyś.....
Cytat:
Czy mnie się wydaje, czy rozmawiamy właśnie o warzywach wyglądających jak Krzyś Bale?
A istnieją takowe? To ja się chętnie dowiem, jakie

Moniko - dziś idę ostatni dzień
Winterko
- trzymam kciuki za zdrowie synka

Agnes
- witaj Poranna kawa już za mną - wielgachny kubek
S

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-10-05 o 09:31
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 09:42   #3186
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Sabb,Madziczko-

to lece

miłego dnia

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 10:10   #3187
danaida
Zadomowienie

Cytat:

A co do stylu - ja w Londynie nie ginęłam. Miałam nawet okazję (ku wielkiej radości mojego męża) zetknąc się z komentarzami Polaków siedzących na ławce:
- Patrzcie na tę laskę, u nas takich nie ma.
.
O z pewnością mąż był ukontentowany
A mnie takie komentarze zawsze wprawiają w zakłopotanie, bo nie lubię być w centrum uwagi. Choć najbardziej czuję się skonsternowana publicznymi wyznaniami obcych mężczyzn w środkach komunikacji miejskiej (zaczepiona na ulicy zawsze mogę się szybko oddalić), kiedy kilka osób przysłuchuje się rozmowie, której puentą jest próba zaproszenia mnie na kawę. Wtedy to najchętniej wysiadłabym na pierwszym lepszym przystanku.

Sabb, oglądałaś może Generation Kill? Jeżeli nie, to polecam. Może Ci się spodobać, jeśli lubisz temat wojny.

Edytowane przez danaida
Czas edycji: 2009-10-05 o 10:11
danaida jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 10:24   #3188
Betty83
Zakorzenienie

Dzień Dobry.

PRZEPRWADZIŁAM SIĘ!
Jestem pod wrazeniem ile zrobiłam przez ten weekend. Teraz nadrabiam stracone kalorie czekoladą z orzeszkami.
Choroba mnie jakaś rozkłada.
Zaraz muszę biec do pracy.

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
Dzień dobry, można się przyłączyć?
Ja co prawda tylko z kawką od rana.
Dołączam do matek dzieci chorujących...
Witaj

Zdrowia Wszystkim życzę.

Mi się kawa skończyła wczoraj... tzn mam ziarna ale nie mam jak ich zmielić...
Za herbatką z miodem siedzę.

Ach! I witam powróconego Gryksia.
Stary 2009-10-05, 11:02   #3189
Zuziunia
BAN stały

Betty to super, a teraz odpocznij i zadbaj o siebie bo pogoda nie sprzyja.
U mnie tragicznie wieje. Zamierzam pic kawkę.
Głowa boli od wczoraj.

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:

Sylwio, nie powiem niczego odkrywczego chyba w tej chwili (szczególnie, że danych mam mało i być może za dużo sobie "dośpiewałam" na podstawie znanych mi podobnych sytuacji), ale moim zdaniem jedynym wyjściem jest właśnie wyprowadzka. Wiem, jak trudno jest zawalczyć o dominację z własną matką - nie ma chyba trudniejszego przeciwnika w tej kwestii. Sytuacja, którą opisujesz nie jest dobra dla nikogo. Ani dla Ciebie, ani dla Twoich dzieci, które widzą, że nie szanuje się ich mamy, ani, paradoksalnie, dla twojej matki, która zamiast poukładać sobie życie na własny rachunek ciągle żyje Twoim.

A obrazą bym się nie martwiła. Kochająca matka (a twoja chyba własne w ten trudny sposób Cię kocha) nie obrażają się na swoje dzieci. szczególnie kiedy są już w wieku, kiedy to one potrzebują ich bardziej, niż dzieci matek.

Kochana - walcz o siebie. Nie da się funkcjonować pod taką permanentną presją. na razie jesteś jeszcze młoda, ale co będzie za 10 lat? Tylko czekać, jak coś Ci wysiądzie - stan psychiczny ma kolosalny wpływ na ciało.

Inną kwestią jest sytuacja twoich dzieci. Są dwie opcje. Albo wkrótce odejdą, usamodzielnią się i wtedy Ty zostaniesz sama z matką, która nadal będzie Cię traktowała jak traktuje.
Albo złapie w ten chory układ także Twoje dzieci i wtedy będą kolejnym pokoleniem przez nią tłamszonym. Nie chcesz chyba tego dla nich?
Nie mówiąc o tym, że powinnaś zadać sobie uczciwe pytanie, czy to właśnie jest sposób, w jaki chcesz przeżyć swoje życie do końca. Bo to niestety tak bywa, że często osoby tłamszone psychicznie zwijają się z tego świata częściej, niż ich tłamsiciele. Taki nieodreagowany stres to jest trucizna, która zatruwa nas dzień po dniu.

Trzymaj się Kochana.

Ja też z kawką. Zdrówka dla wszystkich.
Sab mądre słowa, myślę że masz rację.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 11:35   #3190
selya
Zadomowienie

Dzień dobry
Cytat:
ja mam na dodatek nie poukładane stosunki ze swoją mama(przekraczanie granic...)....
envy, dziewczyny mądrze piszą
wyprowadzenie się pozwoli nabrać Ci dystansu do tej relacji
mam koleżankę w bardzo podobnej sytuacji
w którymś momencie powiedziała basta - wyprowadziła się, zmieniła parę rzeczy w swoim życiu
ostatnio mi powiedziała, że ma wrażenie jakby do tej pory żyła dla innych
i jak przyjemnie jest jej teraz żyć dla samej siebie
teraz zamierza iść na terapię współuzależnienia
Cytat:
Kurczę, a ja nie widziałam do tej pory żadnego Batmana z Krzysiem. Pomijając Krzysia, słyszałam z różnych źródeł i od wielu osób, że to całkiem dobre filmy są
dla mnie to najlepsze Batmany
i nie tylko ze względu na Ch.B.
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
PRZEPRWADZIŁAM SIĘ!
wielkie gratulacje! to jest coś!

mogę pomarudzić? rzadko mam na to ochotę
niby pierdoła, ale mnie wkurza
nie mogę zgrać koncertu w Wawie, pociągu i pracy
na razie impas
wrrr

dear darkness

selya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 12:08   #3191
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Sabbath..dziękuje....
ja mam na dodatek nie poukładane stosunki ze swoją mama(przekraczanie granic...),, mieszkamy razem na dodatek..i choroby moich dzieci to, częste sytuacje , zresztą zyciee codzienne tez...aby pokazać mi kto tu rządzi i sprawuje kontrole......wyprowadzic się nie moge....bo byłby to szczyt obrazy,i wogóle,ja jestem pokojowym człowiekiem ale to wieczne ustępownie, poddawanie się znoszenie komentarzy....u mnie za duzo nałożyło sie.....w tym jednym momencie, zawalczyć próbowałam też kiedyś....usłyszałam że nawet po śmierci mi nie da spokoju,ona po prostu musi mieć swoje na górze , zawsze reacje i wogóle..ok koniec wyzalania mam42lata i nie mogę poradzic sobie z własną matką, z teściową poradziłam sobie, mniejsze związki emocjonalne, bo też bardzo próbowała się wtrącac.
Bardzo, bardzo Ci współczuję.
Oczywiście nie będę oryginalna, jeżeli powiem, że jedynym wyjściem jest wyprowadzka od Mamy. Piszesz, że to byłby szczyt obrazy- i jest to znak, jak bardzo ten układ Cię wyniszcza. To tak, jakby przestępca kazał Ci oddać pieniądze, a Ty oddajesz, bo się jeszcze obrazi.
Mieszkając razem nic nie zdziałasz, demoralizacja będzie postępować dalej. Dopóki nie uświadomisz sobie, że w twoim ręku jest los czterech osób (jak zrozumiałam, masz dwoje dzieci), a sytuacja, w jakiej się znajdujesz jest wybitnie toksyczna, nie będzie wg mnie możliwa zmiana. Jeżeli uważasz, że wyprowadzka nie jest możliwa, to dajesz swojej podświadomości przekaz rzeczywiście uniemożliwiający wywikłanie się.
Co do Mamy, która się obrazi- z moją Mamą nie miałam kontaktu przez dwa lata, tak się obraziła, i to wtedy, kiedy byłam ciężko chora (zagrożenie życia). Nawet teraz, po ok. 10ciu latach względnie poprawnych stosunków potrafi mi wypomnieć, jak to ją zraniłam i odepchnęłam.
Myślę, że sama nie dałabym sobie rady, pomogła mi terapia, zresztą spośród 14stu osób w naszej grupie nie było nikogo, kto nie pochodziłby z rodziny dysfunkcyjnej.
Ciężko było przyznać, że najgłówniejszym problemem większości z nas (a na pewno moim) była nieprzecięta pępowina.
Envy-
justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 12:32   #3192
asiula1000
Rozeznanie

GG do asiula1000

Miło posiedzieć w barze w południe , nawet przy zielonej herbacie

Witajcie Ci z bliska i Ci z całkiem daleka! Gryksie

Kurczę, tyle o pończochach przy Was się naczytałam i kobiecości, że aż zrobiłam sobie rachunek sumienia, bo ja chyba taka mało kobieca przy Was , zero pończoch (tzn. w szufladzie mam, samonośne i z pasem na ważne okazje), ale szpilek zero, jedynie wygodnej wysokości słupki, takie "do biegania", bo wciąż się spieszę. Chyba CZAS TO ZMIENIĆ!
Tylko zawsze mam obawy, czy aby nie będzie tych pończoch widać spod sukienki, spódnicy?

Ze 3 miesiące temu kupiłam sobie świetne absolutnie kryjące czarne pończochy, sznurowane z tyłu atłasową wstążką.
I całkiem niedawno widziałam dziewczynę, która takie same pończochy założyła ot, tak, "na wierzchu" do szortów. Zniesmaczyła mi je po prostu Wiem, nie znam się - nie kupuję żadnej prasy kobiecej, więc nie wiem co jest na topie
ale ubraniowy bulwers! -pierwszy od niepamiętnych czasów. A stojący kołnierzyk w polo:
Cytat:
Napisane przez danaida Pokaż wiadomość
Dziewczyny, te podniesione kołnierzyki, to prawdopodobnie "przywędrowały" z Włoch.
---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------
ale takie miny to zazwyczaj u mocno wylaszczonych mężczyzn spotykam.

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Typowe? Chyba dawno na zakupach nie byla waćpanna Teraz typowe jest 38, które tak naprawdę jest 40.
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
dokłądnie! ja od kilku lat systematycznie przybieram na wadze, a rozmiar muszę co 2 lata zmieniać na mniejszy
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
wszyto dobrą metkę, to jest dowód na to jak producenci "powiększają" rozmiary. (...) Był kiedyś artykuł na ten temat, wzięło sie to z dążenia kobiet by nosić jak najmniejszy rozmiar
Zawsze głupio się czuję prosząc o rozmiar "góry" 36 - przecież gołym okiem widać, że ja nie takie chucherko. Idiotyzm!

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Ja to kompletnie nie wiem co jest modne, może poza kolorami , bo kolory lubię i generalnie zauważam Praktycznie lubię wszystkie, poza brudnym brązem, brudnym fioletem i burym beżem.

Dopasowywałyście kiedys perfumy do kolorów ?

Np. do ciemnego turkusu , fuksji czy czerwieni?

O tym, co modne często dowiaduję się w czasie zakupów - gdy spełniam marzenie, tzn. 10 lub 15 lat temu wymyśliłam sobie np. spódnicę na szelkach z wysokim stanem - kupiłam rok temu; tej wiosny kupiłam wymyślony w 1990 granatowy żakiet, itp. taka ze mnie future in the past ciekawe, kiedy modne będa czerwone dopasowane, kobiece żakieciki??? w 2032

A perfumy ROZ- ter-KO bardzo często kojarzą mi się z kolorami właśnie, np. Poison to czerń (dzianina!), Le Baiser du Dragon - brązy w różnych odcieniach, czarna Coco - czerń+neon, ewent. tylko szafir, Miss Dior - krem, beż, Midnight Poison - fuksja itd.
Cytat:
Napisane przez escritora Pokaż wiadomość
No ja nie wiem, co co Ci chodzi gość zapodał szyku
mnie najbardziej rażą jego ręce w kieszeniach (bez skojarzeń fistaszkowych proszę! )

Cytat:
ja jestem pokojowym człowiekiem ale to wieczne ustępownie, poddawanie się znoszenie komentarzy....u mnie za duzo nałożyło sie.....w tym jednym momencie, zawalczyć próbowałam też kiedyś.....
Envy, przykro mi, ale walcz o siebie i o dzieci, dziewczyny mądrze radzą. Spójrz na sprawę z boku, co poradziłabyś przyjaciółce lub innej bliskiej Ci osobie będącejw takiej sytuacji?

Betty - ale miałaś pracowity weekend! szczęścia i spokoju w nowym mieszkaniu

Edytowane przez asiula1000
Czas edycji: 2009-10-05 o 12:42 Powód: uzupełnienie
asiula1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 12:50   #3193
gryx82
BAN stały

Cytat:
Ach! I witam powróconego Gryksia.
Witaj

---

U mnie dzisiaj słonecznie, jednak zimno i straszny wiatr Dopijam kubek kawy i macham do Was
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 13:13   #3194
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiula1000 Pokaż wiadomość

Ze 3 miesiące temu kupiłam sobie świetne absolutnie kryjące czarne pończochy, sznurowane z tyłu atłasową wstążką.
I
gdzie, jak, za ile?? opis brzmi bosko

Betty, wszystkiego dobrego na nowym mieszkaniu. Trzeba to opić

Kurczę, mówicie że zimno a ja siedzę przy otwartym balkonie Słońce świeci i jakoś nie jest mi zimno. Może dlatego że posprzątałam i umyłam okna
Stary 2009-10-05, 13:17   #3195
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Rozterko - Fistaszki to metafora facetów, którzy mi się podobają a nazwa wzięła się po tym, jak moje ulubione "ciacho" ( Christian Bale) zostało ochrzczone Panem Fistaszkiem (rozsyłałam kiedyś jego nagie zdjęcie napalonym Wizażankom i co niektóre poczuły się hmmmm.... rozczarowane?)

MASZ NAGIE ZDJĘCIA BALE'A ??????????????????

jakis link? ja nie mam wysokich wymagań.

Rozumeim ze widziałaś Wrogów publicznych. Jeśli tak to polecam to - ma taką klasę że żadne pory czy tez inne warzywa nieistotne.
puszczam to sobie przed snem.

http://www.youtube.com/watch?v=uAgxES3B__4
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 13:18   #3196
danaida
Zadomowienie

Cytat:

Witajcie Ci z bliska i Ci z całkiem daleka
Asiulo

Cytat:
Kurczę, tyle o pończochach przy Was się naczytałam i kobiecości, że aż zrobiłam sobie rachunek sumienia, bo ja chyba taka mało kobieca przy Was , zero pończoch (tzn. w szufladzie mam, samonośne i z pasem na ważne okazje), ale szpilek zero, jedynie wygodnej wysokości słupki, takie "do biegania", bo wciąż się spieszę. Chyba CZAS TO ZMIENIĆ!
Spróbuj przygodę z mini-szpilkami. Obcas 5-6 cm (zwłaszcza taki szerszy na górze i zwężający się do dołu) w bucie dobrze wyprofilowanym może być bardzo wygodnie. Grunt to dobre wyprofilowanie. Niestety ostatnio w sklepach najłatwiej znaleźć 10-14cm. Dla mnie do 11 cm ok. Powyżej to już tylko na specjalne okazje i raczej siedzące.

Cytat:
Tylko zawsze mam obawy, czy aby nie będzie tych pończoch widać spod sukienki, spódnicy?

I całkiem niedawno widziałam dziewczynę, która takie same pończochy założyła ot, tak, "na wierzchu" do szortów. Zniesmaczyła mi je po prostu Wiem, nie znam się - nie kupuję żadnej prasy kobiecej, więc nie wiem co jest na topie

Część kobiet uważa, że jak wszystko lub prawie wszystko jest "na wierzchu" to jest to hiper zmysłowe. A nie jest. Co zresztą widać po Twojej reakcji. I mnie się to nie podoba. Jestem zwolenniczką zakładania jednego widocznego "grzesznego" elementu do reszty spokojnej i stonowanej. Asiulo, jeśli założysz je do skromnej sukienki tuż nad kolano lub do kolana (w zależności, w jakiej długości dobrze się czujesz) będą wyglądać świetnie

Edytowane przez danaida
Czas edycji: 2009-10-05 o 13:19
danaida jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 13:19   #3197
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Betty to super, a teraz odpocznij i zadbaj o siebie bo pogoda nie sprzyja.
U mnie tragicznie wieje. Zamierzam pic kawkę.
Głowa boli od wczoraj.
Teraz to sobie popracuję, ale mam spokojnie dzisiaj.
Kawę dopadłam i już drugą piję.

Cytat:
Napisane przez selya Pokaż wiadomość
wielkie gratulacje! to jest coś!

mogę pomarudzić? rzadko mam na to ochotę
niby pierdoła, ale mnie wkurza
nie mogę zgrać koncertu w Wawie, pociągu i pracy
na razie impas
wrrr
Dzięki.
Wczoraj ze 30 razy wbiegałam na 4-te piętro i znosiłam pudełka i inne graty. Jak tak dalej pójdzie to na następną przeprowadzkę będę musiała tira z przyczepą zorganizować.

A jaki koncert w Warszawie, bo ja nie w temacie?
Sama się wybierasz?
Może jedzie jakaś fajna ekipa z Twoich stron busem i zechcieliby przygarnąć...?

Cytat:

A gdzie i za ile?

Jeszcze wrócę do pończoch...
Z samonośkami zaliczyłam już wpadkę, gdy nie chciały utrzymać się na przyzwoitej wysokości... Na szczęście to było w nocy (a raczej nad ranem) i widział to chyba tylko mój taksówkarz jak biegłam podtrzymując do klatki. Zawsze mam przy sobie zapas w postaci (niezawodnych) rajstop w torebce, ale wtedy nie było już jak podmienić.

Cytat:
mnie najbardziej rażą jego ręce w kieszeniach (bez skojarzeń fistaszkowych proszę! )

Betty - ale miałaś pracowity weekend! szczęścia i spokoju w nowym mieszkaniu
A mnie nic nie razi w tym zdjęciu...
Ten pan pewnie ubrał najlepszy dres jaki posiada i wykupił karnet na najlepszym solarium

Dziś wieczorem chyba będę mogła już opić mieszkanie.
Chociaż jeszcze na każdym kroku potykam się o kartony i nie wiem co gdzie mam...
Stary 2009-10-05, 13:23   #3198
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Rachell -jego nagie zdjęcie ,z piłą ,znajdziesz bez trudu w necie Jak nie, podeślę wieczorem, bo teraz w pracy jestem i by mnie zamknęli za szerzenie pornografii

Widziałam fragmenty Wrogów..., mniamniuśnie tam wygląda, taki odpicowany i wyglancowany

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-10-05 o 17:06
Stary 2009-10-05, 13:32   #3199
rachell111
Zakorzenienie

a to z american psycho ? no ale normalnie on jest po to zeby an niego patrzec i patrzec, żeby tak jeszcze pogadać można było. achhh świat byłby piękny
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 13:56   #3200
asiula1000
Rozeznanie

GG do asiula1000

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
gdzie, jak, za ile?? opis brzmi bosko
Betty, Moniu - taka moja pamięć do cen, że.. nie pamiętam (musiało to być coś ok. 50 zł, bo drogo mi było, ale co poradzić jak , w zwykłym sklepie z bielizną, kartonik z nazwą wyrzuciłam z miesiąc temu, ale przy najbliższej wizycie w CH zerknę jakiego producenta mają, a to sznurowanie tylko na udzie, nie do samej pięty)

Cytat:
Asiulo Spróbuj przygodę z mini-szpilkami. Obcas 5-6 cm (zwłaszcza taki szerszy na górze i zwężający się do dołu) w bucie dobrze wyprofilowanym może być bardzo wygodnie. Grunt to dobre wyprofilowanie. Niestety ostatnio w sklepach najłatwiej znaleźć 10-14cm. Dla mnie do 11 cm ok. Powyżej to już tylko na specjalne okazje i raczej siedzące.
Na wiosnę znalazłam dokładnie takie , o których piszesz, brązowy zamsz, jest mi w nich tak wygodnie, jak w kapciach za przeproszeniem; nawet zastanawiam się nad tym czy nie sprawić sobie identycznych czarnych, albo granatowych w podobnym fasonie
Szpilki 10-11cm mam jedne jedyne, czarne na baardzo wyjątkowe okazje, szczerze podziwiam dziewczyny w szpilkach na codzień, jam niezdolna do takich poświęceń ale chciałabym, no po prostu chciała
asiula1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 14:21   #3201
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Spróbuj przygodę z mini-szpilkami. Obcas 5-6 cm (zwłaszcza taki szerszy na górze i zwężający się do dołu) w bucie dobrze wyprofilowanym może być bardzo wygodnie. Grunt to dobre wyprofilowanie. Niestety ostatnio w sklepach najłatwiej znaleźć 10-14cm. Dla mnie do 11 cm ok. Powyżej to już tylko na specjalne okazje i raczej siedzące.
Kurczę, to mnie nawet na 6 cm. bolą stopy na początku Teraz byłam na weselu w nowych butkach właśnie na takim niewysokim obcasie i o północy musiałam założyć balerinki A może ja nie umiem kupować butów i zawsze trafiam na źle wyprofilowane (w ogóle jak to ocenić w sklepie ). Mam jednak plan aby się do nich przyzwyczaić i podwyższać poprzeczkę
Tak poza tym to powiedzcie jak się mierzy wysokość obcasa (po której stronie), bo ja nigdy nie wiem czy dobrze mierzę
Stary 2009-10-05, 14:29   #3202
selya
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Rozumeim ze widziałaś Wrogów publicznych. Jeśli tak to polecam to - ma taką klasę że żadne pory czy tez inne warzywa nieistotne.
Cytat:
Widziałam fragmenty Wrogów..., mniamniuśnie tam wygląda, taki odpicowany i wyglancowany
No i Johny D. tam gra Stylistyka lat 30-stych zdecydowanie przysłużyła się Balemu (ach te odmiany nazwisk). A Deppowi niestety nie, ale to nic.
Bardzo dobry film. Nie przepadam za gatunkiem gangsterskim, ale w tym przypadku dałam sobie szansę. Film zagrany, jak dla mnie, bez zarzutu. Świetna gra światłem i cieniem oraz dźwiękiem. Wciągająca historia.
Cytat:
A jaki koncert w Warszawie, bo ja nie w temacie?
Sama się wybierasz?
Może jedzie jakaś fajna ekipa z Twoich stron busem i zechcieliby przygarnąć...?
Placebo. Jadę sama - agitacja wśród znajomych powiodła się tylko częściowo. Zainteresowanie muzą spore, koncertem niewielkie. Nie, to nie - trudno
Problem jedynie w tym, ze koncert jest w czwartek, a ja w piątek muszę być w pracy. Planowałam powrót sypialnym i rano normalnie do pracy. Ale chodzą słuchy, że mogę nie zdążyć na ostatni pociąg
Cytat:
Chociaż jeszcze na każdym kroku potykam się o kartony i nie wiem co gdzie mam...
Miłej imprezki!

dear darkness

selya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 16:33   #3203
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
No i niby gdzie te wszystkie nocne Marki?
Skończyło się Markowanie. Zaczęły się zajęcia na 7.30

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
zwijam bule do wyrka i ksiazeczki zaczynam sie uczyc znakow drogowych bo marnie widze to swoje prawo jazdy, i jeszcze ta moja fatalna orientacja w terenie
Masz moje wsparcie duchowe, ja się muszę zapisać na egzamin

Cytat:
Sabbath..dziękuje....
Przychylam się do głosów, że warto jednak byłoby zaryzykować wyprowadzkę. Trzymam kciuki, żeby wszystko sie ułożyło.

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 17:04   #3204
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
a to z american psycho ? no ale normalnie on jest po to zeby an niego patrzec i patrzec, żeby tak jeszcze pogadać można było. achhh świat byłby piękny
Wiem, jak to zabrzmi, ale..... rozmawianie z nim mnie tak średnio interesuje

Uff, mam chwilę przerwy, biegam od 12.00, czas na śniadanie.

Frank Zappa

Stary 2009-10-05, 17:09   #3205
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:

Placebo.
zazdraszczam marzy mi sie uslyszec "Taste in Men" live

Cytat:

Masz moje wsparcie duchowe, ja się muszę zapisać na egzamin
dzieki ze mnie bedzie fatalny kierowca, ja juz to wiem jestem zbyt nerwowa i brakuje mi zdecydowania, juz nie mowiac o refleksie w sytuacjach stresowych

postanowilam dzisiaj nadrobic zaleglosci telewizyjne i dowiedzialam sie, ze zyje w Orwellu matka Mira zmarla [*], babka ze zrujnowana psychika pocila sie ostro w sadzie, kurka kraj marnych agentow, tropicieli pedofilow, gwalcicieli, Zydow, gejow i korupcji wszelakiej, za wszelka cene (po trupach), swieci obroncy sprawiedliwosci alleluja i do przodu
czas sie wyj...ac w kosmos

sure. fine. whatever.

LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 17:20   #3206
envy07
Rozeznanie

wszystkim Wam
Stary 2009-10-05, 17:37   #3207
Zuziunia
BAN stały

Oglądałam Antychrysta... eeeee nie podobał mi się i w pewnym momencie wyłączyłam.. mało estetyczny, wulgarny.... no nie dla mnie.
To przynajmniej Ostatni dom po lewej naprawdę autentycznie pokazał emocji mimo drastycznych scen, w Antychryście sceny były wulgarne jak dla mnie
Stary 2009-10-05, 18:04   #3208
gryx82
BAN stały

Cytat:
Gryksie
Asiulo

Cytat:
A stojący kołnierzyk w polo
Dobra... przyznam się... zdarzyło mi się w zeszłym roku, od czasu do czasu, wspierać ten trend

Cytat:
Najprzyjemniejsza część przeprowadzki, no nie?

Cytat:
Skończyło się Markowanie. Zaczęły się zajęcia na 7.30
Ała!

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
czas sie wyj...ac w kosmos
Radykalnie

---

Wcinam właśnie obiad mojego pomysłu - ziemniaki smażone z przyprawą do grilla, gulasz i sałatka z pomidorów, marynowanej cebulki i śmietany
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 18:47   #3209
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Dziękuję za miłe przyjęcie.
Dziecko ma zapalenie gardła, jestem do srody na opiece. Już widzę komentarze w pracy
Co do tematu mieszkania z matką, nie znam sytuacji Envy więc nie wypowiem się w tej sprawie, ale uważam, że od pewnego wieku - powiedzmy 25-30 lat, dwie kobiety pod jednym dachem to nieporozumienie. Ja z moją pomieszkiwałam ostatnio ok. tygodnia jak mieliśmy remont i myślałam, że się zagryziemy.

Cytat:
Placebo. Jadę sama - agitacja wśród znajomych powiodła się tylko częściowo. Zainteresowanie muzą spore, koncertem niewielkie. Nie, to nie - trudno
Selya - Zazdroszczę - ja bym się tez wybrała, ale nie mam z kim. Nikt z mojego otoczenia nie słucha ani Placebo, ani Archive

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 18:51   #3210
Zuziunia
BAN stały

Parę dni temu pisałam że zamówiłam 30ml Lolity edp okazało się że nie ma i babeczka z perfumerii zaproponowała mi 100 ml o 40zł drożej... mam nadzieje że zużyje.

Trochę się wkurzyłam bo nie lubię dużych pojemności.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości