![]() |
#1321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia IX - MJ Forever
Ja mykam spać...papa mi się drze już.
Majkelowe buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówię Tobie, żeś jest Guru Majk już przyparł Cię do muru Olkiem teren zaczął znaczyć Już On Ci to wytłumaczy On solidnie, dobrym torem Szybko wygra z Twym oporem Rozłóż tylko grzecznie nogi A rozleje się stan błogi Nie dasz rady Mu się oprzeć Gdy zapragnie On wgłąb dotrzeć Gdy zawładnie Twoją duszą Żadne siły Cię nie ruszą Oddasz Mu się w zapomnieniu Oddasz w ciała tym spełnieniu W brązie oczu przecież toniesz Bo gdy patrzy- cała płoniesz ![]() ---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ---------- Teraz będzie melancholijnie, bo... tak jest. To zaczęło się i trwa Nie rok nawet i nie dwa Przeminęły dwie dekady Od mej w oczach tych zagłady Moje szczęście, radość, życie Biegły w oczach Jego skrycie Walczę ciągle więc z zamętem Odkąd oczy już zamknięte Może rozdział już skończony Może życie idzie dalej Ale stoję gdzieś na boku Nie mam siły żeby szaleć Niby wszystko jest jak dawniej Nie inaczej- tak, jak było To dlaczego w głowie dźwięczy Że coś jednak się skończyło? Dobranoc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1323 | ||
Zakorzenienie
|
śliweczek nigdy za wiele, nawet Majki ich nie przebije
![]() chociaż.... cwaniary, zrobilyscie to celowo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bry baby! Oko juz nie boli jak wczoraj.. za to czacha mi dymi jednostronnie i tym samym jednak gdzies gleboko oko rowniez mnei boli.. ale to migrena wiec znam ten bol. Wlasnie papusiam i pije slaba kawke, by potem procha wziac... nie moge se pozwolic na migrene i gapic sie 8,5h w kompa... to mi nie pomaga.. echhh ja chce lato! ![]() Niestety jestem meteopatą i mam za swoje ![]()
![]() |
#1324 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]()
![]() |
#1325 |
Zakorzenienie
|
hej moje mile
![]() widze, ze Anisia cos glowa Cie boli ![]() Anka wierszyki jak zwykle , a ten smutny, to juz w ogole..... w domu wczoraj siedzialam, nigdzie nie lazilam, bo jakos wialo i tak od tego siedzenia az krzyz znow mnie bolal, ech cos nie tak ![]() a dzis znow musialam rano isc tym razem po 2 psy , bo sara wrocila, ale Maks sobie lazil u sasiadow, juz nie wiadomo co zrobic z tym plotem, bo ciagle gdzie znajdzie i wylazi ![]() ale pustki od rana....
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#1326 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Dzień zaczął się jakoś tak smutno- ale już jest dobrze, bo wyszło słonko i mi świeci w okno. Od razu inna rozmowa i inaczej się człowiekowi funkcjonuje. Papierologii i telefonologii mam trochę dzisiaj. Dopiję kawę i się zabieram, im szybciej, tym lepiej. ![]() Dla Was i dla mnie na dobry dnia początek Zarzucę zdjęciami nasz skromny zakątek ![]() Załącznik 2563672Załącznik 2563673Załącznik 2563674Załącznik 2563675Załącznik 2563676 Załącznik 2563677Załącznik 2563678Załącznik 2563679Załącznik 2563680Załącznik 2563681 |
![]() ![]() |
![]() |
#1327 |
PIP.
|
witam w ten poniedzialkowy ranek
![]() jak dobrze, ze choc trzeba rano wstac i w pracy siedziec, to znajdzie sie fota Majkola na umilenie dnia ![]()
![]() |
#1328 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a teraz do rzeczy.. jakby mi taki pan sprzedawal plyty jak na 7 focie, to bym wykupila wszystkie, kontemplując nad kazdą ![]() Glowa przestaje bolec.. ![]() Aniu, zarobilas buziaka ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1329 |
PIP.
|
Michaś lekiem na migrene
![]() rany, gaduly, przez weekend napisalyscie jakies 30 stron.. ![]()
![]() |
#1330 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kamuha jesteś niemożliwa ![]() ![]() Leże... ![]() Cytat:
![]() ![]() Ankaa, te foty ![]() No to dzień dobry ![]() ![]()
![]() |
#1331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdy masz Mike'a obok, blisko To lekarstwem jest na wszystko Jego uśmiech, głos kochany Niweluje wszystkie rany ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1332 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz sie odezwalam ![]() tez sie nad tym zastanawialam, mowilam, ze Anise jednka glowa mocno bolala ![]() juz nie moge sie doczekac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
![]() dziekuje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() super ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a niby przyszłaś kupic tylko plyte ![]() ![]() Pogoda ma sie zmienic, stad moje bolesci... tak w ogole to wylałam resztke kawy na biurko i o maly wlos nie zalalam komputera ![]() mam jedna reke ciepla druga lodowata.. ciepla ta ktora grzalam miedzy udami (bez podtekstow) zimna ta ktora kibluje na biurku ![]()
![]() |
#1334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam tak samo ![]() Dlatego zawsze mówię,że wyglądam jak Michael, bo mam jedną rękawiczkę ubraną ![]() ![]()
![]() |
#1335 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tez mnie to zwsze doluje i nie moge sie z tym pogodzic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
![]() zebysmy tylko sie nie przeziebily, ja do soboty nie moge, bo jade na 80-te urodziny babci ![]() no cieplej ma byc jeszcze ![]()
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1336 |
Zakorzenienie
|
Anisiu czy ja mogę Cię poprosić o tłumaczenie Smooth Criminal
![]() ![]()
#1337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- ja nie moge chorowac, dopiero co moje dziecko skonczylo prawie 3 tyg katar.. ![]() ![]()
![]() |
#1338 |
Zakorzenienie
|
Teraz powiem Wam słów kilka
Do szaleństwa kocham Motylka I dziękuję Jej za wszystko Że mam Mike'a już tak blisko Mike na piersi i na pleckach A koszulka cudna, piękna Za wkład pracy, poświęcenie Za spełnione me marzenie Za radości pełen koszyk Za Mike'owy ciepły dotyk Ja przed Tobą chylę czoła Już nie będę chodzić goła. ![]() ![]() ![]() Załącznik 2563768Załącznik 2563769Załącznik 2563770Załącznik 2563771Załącznik 2563772 Załącznik 2563775Załącznik 2563776Załącznik 2563777Załącznik 2563778Załącznik 2563782
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-10-05 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1339 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ijeee, jaki cudny wierszyk ![]() Dziękuje ![]() Kochana jesteś, normalnie mi łezka poleciała.
![]() |
#1340 |
Zakorzenienie
|
oho, czuje ze mamy kolejna szczesliwa posiadaczke koszulki
![]() ja dopiero licze na nia po pracy, obiecuje sie ufocic w niej i wam sie pokaze ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- po 22 latach mojej wielkiej milosci do Majkowskiego stwierdziłam ze kocham jego "let me be" z "dirty diana" tenkju i pozwole sobie z tej okazji pertolnąć o podloge ![]()
#1341 |
Zakorzenienie
|
Cześc dziewczyneczki
![]()
#1342 |
Zakorzenienie
|
Anka, był tam z nią posłaniec z czasów 'Bad' ?
![]() Anisia, kocham Twoje teksty ![]() Ufocić, pertolnąć- jesteś zajewykurczejedwabiista ![]() ![]() Witaj Justynko ![]()
Edytowane przez Blue_Butterfly_ Czas edycji: 2009-10-05 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1343 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to ja tez chce pisac do Ciebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a zdjecie brzyduli smieszne, ale ten Aleks ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
![]()
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1345 |
Zakorzenienie
|
Aaa i zapomniałam napisać :
Aniu, I love You more! ![]() ![]() ![]() Właśnie zdałem sobie sprawę, że kocham same Anie. Cóż ja mogę na to poradzić, jeśli Olek ciągle kadzi, że mu się ciągle chce, więc do samych Anek lgnie. ![]() Poetka ze mnie po zbóju. ![]() To wiadomość od Michaela oczywiście ![]()
Edytowane przez Blue_Butterfly_ Czas edycji: 2009-10-05 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1347 | |
Zakorzenienie
|
Anisia jak tam oko?
---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
![]() ale inne tez kochane dziewczynki ![]() wiersz extra ![]() wlaczylam sobie grzejniczek olejowy, zeby sprawdzic czy wszytsko z nim ok ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moment ino wciągne brele teraz widzę, michę cieszę bo poemat ów ten niesie Olka z Majkiem cuda wianek równiez do mnie i do Anek ![]()
![]() |
#1349 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Drugi piekny ![]() ![]() I tak jesteś moim guru ![]() Cytat:
![]() Czy mam Cię podnieść czy już sama dałaś radę ![]() Ale jestem zła... Miałam wolne poniedziałki na uczelni jeszcze w piątek, dzis już jest coś pozmieniane zachachmęcili tym planem...i nie mam żadnego wolnego dnia ![]() ![]() Środy do 20:30 od rana - chyba ich poj eb ało...całe szczescie po południu wykłady = wolne ![]() ![]() Mój ostatni dzień wakacji i wolności ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1350 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ją założyłam i spojrzałam w lustro, to też mi się oczy wilgotne zrobiły. Naprawdę jest świetna, cudny materiał i napisy takie fajne "kudłate", mięciutkie. No cudo. ![]() ![]() Listonosz był młody, pasował do czasów "Bad" ale nawet na niego nie spojrzałam, jak się domyśliłam, co przyniósł. ![]() A ja mu na to: "Tak, bo tam jest koszulka od Motylka". ![]() Miał znaki zapytania w oczach. ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.