Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-04, 21:41   #1051
Vida S
BAN stały

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

z g,óry wyglądają super. 2 i 1 fotka -stan obecny. 3-z przed 10 dni.

Edytowane przez Vida S
Czas edycji: 2009-10-05 o 22:28
Vida S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 22:15   #1052
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
Horo 65K to dla Ciebie "rozmiarek"??????
O M G !!! "rozmiarek" to ja mam mikroskopijny wlasnie policzylam ze K to 11-sty rozmiar... ja sie moge pochwalic pierwszym

Ale Ty jesteś jeszcze na początku drogi którą Horo już przeszła-i jak obiecała dalej już nie pójdzie.

Horo-65K nigdy nie widziałam takiego stanika. Zaczynam podejrzewać że te fotki przekłamują. Dobrze, że znalazłaś odpowiedni sklep bo to jest naprawde trudne, nawet w W-wie. Staniczki w rozmiarze 65 F to już jest problem.
A blizny bardzo ładnie wyglądają-w ogóle to Ty wygladasz jakbyś była z 8 msc po operacji .

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Vida S Pokaż wiadomość
Vida-czasu im jeszcze trzeba, jednak blizny juz troszkę puszczają. I jak implancik zejdzie to ładnie rozepchnie dół piersi która powinna się wyokrąglić. Pamietam Twoje pierwsze fotki-teraz juz jest ładniej , a to przecież pare dni -to jest jeszcze bardzo króciutko jak na wygojenie po tak poważnym zabiegu. Więc chyba wszystko idzie w dobrym kierunku.

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Napisane przez czekoladowa_sowa Pokaż wiadomość
dziewczyny czy stosowałyście silikonowe plasterki na blizny. kolezanka mi dziś polecała, ale pierwszy raz słysze o czyms takim.
Też słyszałam o nich i widziałam w necie. Drogie strasznie. I ja wybrałam żel silikonowy-który też nie jest tani- i polecam, bo co jak co to moje ogromne blizny goją się ładnie. Aż szkoda je teraz ciąć jeszcze raz

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 22:32   #1053
angelnight1
Raczkowanie

Dziewczyny tak przy okazji, macie może adresy sklepow z ladna bielizna w W-wie.
Moze ktos wie gdzie mozna ladny kostium dostac. Najlepiej gdyby mozna osobno gore, osobno dol kupic, bo juz widze ze bede miala problem. w grudniu wyjezdzam sie plazowac.

Chcialam przymierzyc swoj staniczek w rozm 75b i pocieszylam sie. Sa duzo wieksze niz myslalam. Moj staniczek wyglada teraz jak podpora pod biustem. zakrywa sam dol. czyli bedzie chyba te moje wysnione 75d.

Edytowane przez angelnight1
Czas edycji: 2009-10-04 o 22:37
angelnight1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 22:58   #1054
KISI_72
Raczkowanie

Witam Dziewczyny,

czy znane Wam jest nazwisko dr Janusza Greese Łyko (z kliniki Sankowskiego)? może jakieś opinie, komentarze, efekty jego pracy???...

Pozdrowienia!
KISI_72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 00:06   #1055
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelnight1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak przy okazji, macie może adresy sklepow z ladna bielizna w W-wie.
Moze ktos wie gdzie mozna ladny kostium dostac. Najlepiej gdyby mozna osobno gore, osobno dol kupic, bo juz widze ze bede miala problem. w grudniu wyjezdzam sie plazowac.

Chcialam przymierzyc swoj staniczek w rozm 75b i pocieszylam sie. Sa duzo wieksze niz myslalam. Moj staniczek wyglada teraz jak podpora pod biustem. zakrywa sam dol. czyli bedzie chyba te moje wysnione 75d.
Ale stare staniczki wyglądają teraz śmiesznie. Ja spotkałam przypadkiem stroje z dużymi miseczkami w Maximusie-w hali B lub A. Tam jest stoisko gdzie są tylko stroje. I były majteczki malutkie i duże góry. Ale numeru stoiska nie pamiętam niestety.Ostatnio byłam też na bieliznie w New York-były resztki kostiumów , staniczki i majteczki osobno.U nich miski w rozmiarówce są naprawde duże, pod biustem najmniej jednak 70.

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ----------

Cytat:
Napisane przez KISI_72 Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny,

czy znane Wam jest nazwisko dr Janusza Greese Łyko (z kliniki Sankowskiego)? może jakieś opinie, komentarze, efekty jego pracy???...

Pozdrowienia!
Jeśli pracuje w klinice Sankowskigo to na pewno konsultował mnie przed zabiegiem i widział moje piersi po zabiegu - i w takim razie musi mieć tą samą przypadłość jak reszta pracujących tam lekarzy bo do moich persi nie miał zastrzeżeń. Po nazwisku znam tylko trzech pracujących tam lekarzy , ale rozmawiałam i miałam do czynienia z 5 na których miałam sposobność trafić w czasie konsultacji przed i po zabiegu.A jak ten dr wygląda?

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2009-10-05, 00:22   #1056
Vida S
BAN stały

Mia terz dopiero zobaczyłam twoje cycuszki bez stanika. prze.........e. i ten s****......l niema zamiaru poprawiać ?! prawdo podobnie i mnie to czekało , jeśli lekarka robiła by op bez podniesienia. ona tylko powiedziałą ze musiałaby wsadzić mi dardzo , bardzo duze implanty.
Stary 2009-10-05, 00:45   #1057
angelnight1
Raczkowanie

MyaDiva
fakt smiesznie wygladaja. przymierzylam wszystko co mozliwe zeby upewnic sie w przekonaniu ze nie sa moje "alienki" za male.
da Maximusa sie przejade bo i tak musze jakas kurtke kupic, bo wszystko zawsze mam na maxa obcisle i tylek mi zmarznie, bo nic nie mam. co do kostiumu, to narazie nie ma za bardzo jak na takie sterczace przymierzyc, a w grudniu to juz nie bedzie czego szukac. nie wiem czy mam w zwiazku z tym teraz kupic?
Stary 2009-10-05, 01:23   #1058
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
MyaDiva
fakt smiesznie wygladaja. przymierzylam wszystko co mozliwe zeby upewnic sie w przekonaniu ze nie sa moje "alienki" za male.
da Maximusa sie przejade bo i tak musze jakas kurtke kupic, bo wszystko zawsze mam na maxa obcisle i tylek mi zmarznie, bo nic nie mam. co do kostiumu, to narazie nie ma za bardzo jak na takie sterczace przymierzyc, a w grudniu to juz nie bedzie czego szukac. nie wiem czy mam w zwiazku z tym teraz kupic?
Pewnie że kup. Ja mój pierwszy staniczek kupiłam na 4 tygodniowe piersiątka żeby sobie humor poprawić. Sztywne były wtedy jeszcze strasznie i leżał jak na drewnianych górach. Oczywiście nie mogłam go nosić przez cztery miesiące, ale przymierzałam często. Dobry jest do tej pory, potem wyglądał jeszcze lepiej jak już biust był miękki i lubię go najbardziej(lubiłam, bo już go niestety nie założę chyba)

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-10-05 o 01:25
Stary 2009-10-05, 02:00   #1059
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Mia terz dopiero zobaczyłam twoje cycuszki bez stanika. prze.........e. i ten s****......l niema zamiaru poprawiać ?! prawdo podobnie i mnie to czekało , jeśli lekarka robiła by op bez podniesienia. ona tylko powiedziałą ze musiałaby wsadzić mi dardzo , bardzo duze implanty.
Nie ma zamiaru, i jeszcze jest z nich dumny
U mnie nie trzeba było podwieszać, byłam na trzech konsultacjach u trzech innych lekarzy.Każdy to przyznał-tylko inni implanty od 350cc w górę proponowali. Mam za mały implant, za mało wypełniony górą i do tego tyle rzeczy nie tak zrobionych, że nie mogło wyjśc dobrze.
Teraz wymieniam na Mentorki cpg333-485cc. Ale to już inny lekarz zrobi

---------- Dopisano o 02:00 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ----------

Maszeńko-jak się udała uroczystość? czekamy na relacje i oczywiście na foteczki-tylko proszę zostaw je do nocy, bo ja wcześniej nie zajżę.
W tym tygodniu zadzwonię do pani dr i jeśli będzie chciała mnie jeszcze zobaczyć to się niebawem spotkamy .

Listopadowa- zapracowane Słoneczko.Wiesz mi też przez te miesiące taki brak czasu pomógł przetrwać. Nie zadręczałam się tak. Sama sobie nawet takie tempo narzucałam-pomagało mi to główkę czymś innym zająć.Problem-problemem, wyzwanie za wyzwaniem. Ile ja rzeczy załatwiłam przez te krzywe cycki. A jak już będe miała piękne cycunie to będe tylko leżeć i napawać się swoim szczęściem.
U Ciebie tydzień zleci i już odetchniesz, rozwiążecie z panią dr problem uparciucha, musi być dobrze.

Stary 2009-10-05, 08:10   #1060
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Vida S,
Masz rację... góra ok, ale boki i dół moglby wygladać lepiej
Nie zostawiłaś tych poprzednich fotek, więc trudno porownać jaka jest poprawa. Znająć mnie... wybrałabym się do doktorka dla pewności ze wszystko jest ok.

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Horo-65K nigdy nie widziałam takiego stanika. Zaczynam podejrzewać że te fotki przekłamują. Dobrze, że znalazłaś odpowiedni sklep bo to jest naprawde trudne, nawet w W-wie. Staniczki w rozmiarze 65 F to już jest problem.
A blizny bardzo ładnie wyglądają-w ogóle to Ty wygladasz jakbyś była z 8 msc po operacji .
Mya,
w moim mieście (45 tys. ludzi) staniki w jednym sklepie mają do rozmairu 65 G W innym (kiedyś się tam zaopartywalam) wszystkie obwody do D , ale Pani ... wlaśnie z tego sklepu dala mi wizytowkę innego w innym mieście i tam się wybralam rozmiarówka do L, a wieksze rozmiary na zamówienie ... Panie nastawione na żelki nareszcie trafilam Ale wszystkie wiemy, że rozmiar rozmiarowi nie jet rowny... moze kiedyś kupie 70 F i będzie ok

A co do blizn, to jak ktoraś z dziewczyn zapytala o te lasterki, to ja się przeraziłam... zapomnialam nie tylko o smarowani blizn, ale nawet kupić mać na blizny i... jakoś tak bledną bez niczego, a to miesiąc po op Tyle, ze na mnie wszystko goi sie jak na psie... wszystkie dotychczasowe blizny "wchłonęły się"

I wogole miękkie są zaraz od 3 dnia po operacji... mogę nimi ruszać na wszystkie strony, przysuwać do siebie (efekt mlynarzowej jak najbardziej osiągnięty )
A moze mi tylko wstrzyknęli po 195 g macrolane że od początku zero bolu czy jakichkolwiek oznak przebytej operacji... narkoza tylko dla picu

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Cytat:
angelnight,
moja lipna wyjściowka przy poprzednich żelkach - 420 g dała mi rozmiar 70 F/G A jak kupilam staniczek 75 cm w obwodzie to byl 75 E więc chyba nawet na takie musisz być nastawiona

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Pewnie że kup. Ja mój pierwszy staniczek kupiłam na 4 tygodniowe piersiątka żeby sobie humor poprawić. Sztywne były wtedy jeszcze strasznie i leżał jak na drewnianych górach. Oczywiście nie mogłam go nosić przez cztery miesiące, ale przymierzałam często. Dobry jest do tej pory, potem wyglądał jeszcze lepiej jak już biust był miękki i lubię go najbardziej(lubiłam, bo już go niestety nie założę chyba)
Ja też bym kupila Dla lepszego samopoczucia
Za jakiś czas go w końcu zalozysz

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2009-10-05 o 08:40
horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 09:22   #1061
Vida S
BAN stały

Horo te pierwsze 2 są wczoraj zrobionę, a 3 z pdzed 10 dni.juz jest lepej. sama widzę. ale zazdroszczę ci twoich wielkich cycków. super super

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

to Mia rób sę jak największę zebys niezełowała potem. i napewno będzie ok, przećież niemoże być dwa razy chu..... .
na twoim miejscu skonsultowałabym z prawnikiem bo tak jak mówi horo ,to jest błąd lekarza. i napewno mozna odzyskac kasiorke lub domagać poprawki. tylko czeba prawidłówo podejśc do sprawy. pozbierać opinię innych lekarzy i niech tą sprawę prowadzi adwokat. on napewno będzie wiedział jak to poprowadzić. spróbuj, napewno będzie taniej!
A co nato sam sankowskij? "wielkij plastyk"
Stary 2009-10-05, 09:27   #1062
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Horo te pierwsze 2 są wczoraj zrobionę, a 3 z pdzed 10 dni.juz jest lepej. sama widzę. ale zazdroszczę ci twoich wielkich cycków. super super
Vida,
no to rzeczywiście jest lepiej pozostaje zatem czekać na prawdziwe piękności
A Ty jak robiłaś podwieszenie, to moglaś wlozyć znacznie więcej

Stary 2009-10-05, 09:44   #1063
Vida S
BAN stały

teraz juz wiem . dopuki nieczytałam tego forum myslałam ze 300cc i będe wyglądać jak sex bomba. . a teraz juz widzę ze do bomby mi daleko . mam małe krzsywe kurduple rozmiar D. ale pocieszam tym ze jeszcze jedna kolezanka se zribiła 280 i wogóle ma miskę B. to dopiero kurduple,choc az bardzo ładne. ALE KURDUPLE!
Stary 2009-10-05, 10:07   #1064
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Vida,
a masz jakąś fotkę sprzed operacji? Moze wystarczyło włożyć ok. 500 i byłoby ok bez podwieszania

Stary 2009-10-05, 10:49   #1065
angelnight1
Raczkowanie

angelnight,
moja lipna wyjściowka przy poprzednich żelkach - 420 g dała mi rozmiar 70 F/G A jak kupilam staniczek 75 cm w obwodzie to byl 75 E więc chyba nawet na takie musisz być nastawiona

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

Ja też bym kupila Dla lepszego samopoczucia
Za jakiś czas go w końcu zalozysz [/QUOTE]

horo
to miód dla moich uszu. Może być E nie bede plakac
Stary 2009-10-05, 11:00   #1066
horo
Zakorzenienie

GG do horo

SIUGOS,
a jak Twoje dziewczynki? Pojawiasz się i znikasz i... nic nie piszesz

Stary 2009-10-05, 11:16   #1067
angelnight1
Raczkowanie

moja druga fotka pod innym kątem
Stary 2009-10-05, 11:26   #1068
willma2
Raczkowanie

Cytat:

Hej!! Mi się też wydaje,że jest lepiej..i w ogóle one wygladają na takie mięciutkie
willma2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 11:35   #1069
willma2
Raczkowanie

To moje skarby...lewy jeszcze trochę mniej naturalny, ale prawy jest GIT!!Oceńcie, szczerze...Lewy jest młodszy o 4 dni, wkradł się krwiaczek..
Stary 2009-10-05, 11:36   #1070
willma2
Raczkowanie

Jutro mija prawemu 6 tygodni....
Stary 2009-10-05, 11:41   #1071
angelnight1
Raczkowanie

obydwa wyglądają szalenie naturalnie. dla mnie bomba.
Stary 2009-10-05, 11:49   #1072
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
moja druga fotka pod innym kątem
angelnight,
imponujacy widok
sutki jeszcze trochę patrzą w dół, ale jak implant zajdzie w dol i przemieszczą sie na środek to bedą prawdziwe cuda

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Napisane przez willma2 Pokaż wiadomość
To moje skarby...lewy jeszcze trochę mniej naturalny, ale prawy jest GIT!!Oceńcie, szczerze...Lewy jest młodszy o 4 dni, wkradł się krwiaczek..
willma,
są ekstra duze i naturalnie wygladajace przepiekne

Stary 2009-10-05, 12:01   #1073
willma2
Raczkowanie

Dziękuję kochana!!Wieczorem są już mięciutkie, ale rano jak głazy..Też tak masz?Myślisz ,że się wyrównają? Kontrolę mam za dwa tygodnie.
Stary 2009-10-05, 12:14   #1074
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez willma2 Pokaż wiadomość
Dziękuję kochana!!Wieczorem są już mięciutkie, ale rano jak głazy..Też tak masz?Myślisz ,że się wyrównają? Kontrolę mam za dwa tygodnie.
na pewno się wyrównają
Moje są wyjątkowo miękkie jak na 4 tygodnie po operacji ale po 1 op dlugo były jak głazy , więc się tym nie martw

Stary 2009-10-05, 12:16   #1075
KUBUŚ
Raczkowanie

vida s ile ty jesteś czasu po operacji ?, powiem szczerzee że trochę mi się nie podoba ich kształat
KUBUŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 12:45   #1076
Vida S
BAN stały

Kubus robiłam je 21 sierpnia. czy ty miałas podobne cięcie jak ja? i jesli mozesz wrzuć fotke jak wyglądały po OP i teraz.

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

niemam fotki z przed OP. rozmiar własny miałam 75 C, ale naprawdę niebyły złe. wszystko możliwe ze 500 byłoby super. tylko przed OP 300 mi sie wydawało rozmiar gigant. przeciesz was nieznałam. ale cuz .

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Willma są ekstra . jeśli niepowiesz ze to są silikony,nikt się niedowie. P.S. ale cię natura obdażyła cycuszkami .
Stary 2009-10-05, 12:48   #1077
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:

niemam fotki z przed OP. rozmiar własny miałam 75 C, ale naprawdę niebyły złe. wszystko możliwe ze 500 byłoby super. tylko przed OP 300 mi sie wydawało rozmiar gigant. przeciesz was nieznałam. ale cuz .
Vida,
to Ty przed op mialas taki rozmiar , jaki niektóre dziewczyny osiagają po operacji pozazdroscić

Stary 2009-10-05, 12:57   #1078
willma2
Raczkowanie

Cytat:
Kubus robiłam je 21 sierpnia. czy ty miałas podobne cięcie jak ja? i jesli mozesz wrzuć fotke jak wyglądały po OP i teraz.

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Willma są ekstra . jeśli niepowiesz ze to są silikony,nikt się niedowie. P.S. ale cię natura obdażyła cycuszkami .
Baaardzo dziekuję!! Mam nadzieję,że tak będzie...Ostatnio przymierzałyśmy sukienki z kolezanką..i powiedziała..ale Ty masz fajne cycki!!Byłam w niebie!A Ty kiedy masz kontrolę?
Stary 2009-10-05, 13:00   #1079
Vida S
BAN stały

horo ale to był rozmiar jak dla mnie poprostu za dłógij. a kiedy sie schylałam to cycki wyglądały jak o u tego bałwana zemby. no maze ciut dłórze.
Stary 2009-10-05, 13:01   #1080
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
horo ale to był rozmiar jak dla mnie poprostu za dłógij. a kiedy sie schylałam to cycki wyglądały jak o u tego bałwana zemby. no maze ciut dłórze.
uśmiałam się do łez

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości