|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Jeju jeju, wczoraj popiłam i nie spałam w nocy, bo było mi niedobrze, przeszło mi dopiero dzisiaj w południe!
![]() W ogóle to muszę zmienić licznik. A lakierów mam aktualnie 33. Też nie wiem, kiedy to zużyję. Strasznie dużo rzeczy mnie kusiło w ostatnim katalogu z oriflame i Avonu, a w końcu do głosu doszedł rozsądek i z ori wzięłam tylko krem pod prysznic miód i mleko (a w następnym kat. wezmę krem do ciała z tej serii) a z Avonu wzięłam tylko szampon Naturals i próbki nowego zapachu. Zestaw foot works wanilia i cukier wezmę w następnym katalogu, bo mam sporo do stóp, a w następnym bardziej się opłaca. myślałam też o zestawie Naturals migdał i mleko, ale ten zapach to nie to co było kiedyś, może przez to mleko. I z tego i z tego kusiły mnie perfumy, ale uznałam, że zainwestuję z czasem w coś z wyższej półki, bo tak to się nigdy nie pozbędę krótkotrwałych zapachów. Największy problem mam ze smarowidłami do ciała(39szt) i z żelami pod prysznic (22szt) no i teraz lakiery(33) i co najgorsze ciągle dokupuję te rzeczy. Chociaż już w miarę pozbyłam się kremów do twarzy i trochę mam w zapasie, a nie kilkanaście. Ponawiam pytanie: Czy nie można używać jakichś kosmetyków podczas kwaszenia się( w moim przypadku Effaclarem)?? Mam śliczne ciemnofioletowe pazurki a na niektórych białe motylki z konada ![]()
#4652 |
Zakorzenienie
|
Luskap: miałam kiedyś krem do ciała z Oriflame o którym piszesz i ... nie byłam zadowolona
![]() ![]()
#4653 | |||||
Wtajemniczenie
|
No i nie przyszła żadna na ciasto wczoraj, a ja czekałam z herbatą
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() żebyś się tylko nie spóźniła na niego ![]() O, dzięki, muszę sprawdzić, bo też szukałam "klona" Chanel... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A spotkania się nie bój, nie taki wilk straszny ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Przy mocniejszych kwasach nie powinno się mieć naczynkowej cery ![]() ![]() A ja idę robić kurczaka i czekam na mojego gościa ![]()
![]() |
#4654 |
Zakorzenienie
|
Ale zimno już dzisiaj brrr....
Już babeczki pomykają w kozakach ! Zaraz sobie zrobię kawę ciepłą na rozgrzanie ![]() Muszę zmienić stan mojego licznika, dzielnie zużywam, poleciał do kosza krem kakaowy ziaji, żel do mycia twarzy. Mam teraz z każdego kosmetyku po jednej sztuce ![]()
#4655 |
po prostu Em :)
|
Dzięki dziewczyny, w takim razie wezmę wysuszacz i płyn/żel do skórek SH.
![]() A w Krakowie bardzo ciepło i słonecznie. ![]()
![]() |
#4656 |
Zakorzenienie
|
A ja bezczelnie olałam dzisiejszy wykład, stwierdziłam, że muszę się w końcu pożadnie wyspać i żadna siła nie była mnie w stanie rano zmotywować do pójścia na uczelnię
![]() Zrobiłam pierwszy test ze statystyki na e-learningu, wyszło mi 9/10 pkt. za pierwszym podejściem, więc nie tak źle ![]() Iiiiii jest mi strasznie zimno, a zaczną u mnie grzać dopiero od jutra ![]() Kosmetycznie nic mnie nie kusi ![]() ![]()
#4657 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja biorę przepisy z forum cin cin ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A u mnie i po drodze na dworzec to wiało potwornie ok 14stej ![]() Cytat:
![]() Miałam się wieczorem spotkac z TŻ, ale coś mi obiecał i nie spełnił tego a bardzo mi zależało... Trudno, posiedzę w domu ![]()
![]() |
#4658 | |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Podczytuje cały czas ale ostatnio choroba wzieła nade mną góre ![]() Z kosmetycznych to kupiłam tylko maseczke czekoladowa dermiki i matowy czarny cien z my secret. W weekend jade do Poznania i musze wstapic do tego sklepu fryzjerskiego co Nosek mówiła żeby kupic ta maske kallosa ![]() Musze też popatrzeć za kieckami bo za miesiąc mam połowinki ![]() I jeszcze trochę sie odchudzić trzeba ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Zakorzenienie
|
Może i tak, ale Stary Browar jest świetny i ma swój klimat
![]()
#4661 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4662 |
Zakorzenienie
|
Tak, slyszałam o tym, że P. Kulczyk chce tam zostawić tylko te Eksklusiv
A na Malte też się chcemy przejechać, daleko to jest od Centrum ? ![]()
#4664 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie zimno nie jest ale trochę wilgotno.... A tego najbardziej nie lubię w jesiennej pogodzie. Ja też już pomykam w kozakach ![]()
![]() |
#4665 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4666 |
|
fuksja,
![]() Skład kokosowego kremu Bielendy: Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl, Stearate, Cetearyl Olivate, Sorbian Olivate, Propylene Glycol, Glycerin Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Glycereth-26, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Urea, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Xanthan Gum, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Trideceth-6, Disodium EDTA, Methylparaben, Propylparaben, DMDM Hydantoin, Iodopropynyl Butylcarbamate, Parfum (Fragrance), Lilial Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene.
![]() |
#4667 | ||
Zakorzenienie
|
chwali się
![]() Cytat:
![]() ja z moich wypieków, świetne przepisy ![]() a Twój TŻ mam nadzieję, że Ci szybko zrekompensuje dzisiejszy dzień ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4668 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratulacje! zastanawiam się, czy kiedykolwiek dojdę do takiego stanu...
![]() |
#4669 |
|
Statystykaaaaa.
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4671 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4672 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zielonej herbaty za bardzo nie lubię i nie bardzo nawet bym miała jak pić 30min. przed treningiem, skoro idę tam zwykle zaraz po pracy. Z pracy wychodzę załóżmy o 17, ćwiczenia zaczynają się o 18:30, a ja docieram tam gdzieś o 18:10, bo zanim się w pracy przebiorę to trochę schodzi, a najczęściej po drodze wstępuję jeszcze na pocztę. No i na miejscu znów się trza przebrać ![]() A za spalacza nie dałam ani złotówki, więc wiesz, darowanemu koniowi... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A przypadkiem to nie ja Ci to forum podrzuciłam ![]() Właśnie, właśnie. Ja też nie byłam przekonana, dopóki nie przymierzyłam i nie zobaczyłam się w lustrze. Chociaż TŻ i tak stwierdził, że wyglądam jakby zapomniała włożyć spódnicy, ale on się nie zna. W końcu to tylko facet ![]() Ale dziś to się wkurzyłam, bo latałam przez pół miasta za czarnymi marszczonymi legginsami Gatta Riyo, a tu się okazało, że na galerii, gdzie pracuję jest ich stoisko firmowe i, o dziwo, są tam o 1,8zł tańsze niż w zwykłym bieliźnianym. Niby to nie majątek, ale zawsze coś, no i jakbym to wcześniej wiedziała, to nie traciłabym tyle czasu na ich poszukiwania. Tak to jest jak się po sklepach nie chodzi, a już w zupełności nie w tą część galerii. Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2009-10-04 o 21:44 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4673 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ja pisałam o palmolivkach ![]() Cytat:
Aha, mam super miejsce na spotkanie przy kawce, znaczy siostra mi poleciła- to kiedy się widzimy? ![]() Zaczęłam czytać i trochę mi się nie podoba. Tzn głównie codzienne jedzenie mięsa mi się nie podoba. Liczyłam właśnie, ż eto będzie bardziej warzywne. Ale nei wiem, rozejrzę się jeszcze po tym forum ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4674 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2009-10-04 o 22:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No generalnie mój standard- zero mobilizacji +narzekanie Nie, tak źle to nie jest - nadal na śniadanie jem kefirek z musli (to już koło 2 tygodni) zamiast zapychania się chlebem, muszę teraz pododawać jakieś orzeszki ![]() ![]()
![]() |
#4676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4677 |
|
rzyrafko, zdradź co to za miejsce.
![]() Bardzo chętnie się z Tobą spotkam, nawet jak najszybciej, ale chyba będzie jednak lepiej jeśli odłożymy to na trochę, bo aktualnie jestem w lekkiej rozsypce i chyba najpierw muszę się trochę pozbierać zanim wyjdę do ludzi. ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4678 |
Zakorzenienie
|
![]() Matko, jak mnie suszyyyy.... ![]() Założyłam dziś na głowę czarny kapelusz, który kupiłam rok temu jakoś w C&A, czarny krótki płaszczyk z Zary i wyszłam do pracy. Ludzie się na mnie dziwnie gapili, nie wiem czy takie to dziwne jak ktoś kapelusz zakłada? ![]()
#4679 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() zrobiłam sobię dziś dzień wolny i planuje siedzieć w domu i się kurować; gardło nadal odmawia mi posłuszeństwa.... od rana wysprzatałam mieszkanie, zrobiłam pranie i teraz leżę pod kocem i zamierzam nadrabiać zaległości w moich ulubionych serialach ![]() a, zrobiłam sobię też listę zakupów kosmetycznych na ten tydzień ![]()
#4680 |
Przyjaciółka KWC
|
Oj ja tez zaczynam cierpieć z powodu jesieni.
![]() ![]() ![]() I też potrzebuję czegoś na cellulit, bo dorobiłam się tego paskudztwa w trakcie nabierania wagi. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.