|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ugg Boots
www.schuhstore.co.uk
Obecnie z damskich są tam tylko krótkie (reszta to dziecięce, ale zazwyczaj są i długie). Niestety oryginalne butki UGG krótkie kosztują 109,99Ł a długie o ile pamiętam kosztowały ok.180Ł. charakterystyczne na UGG jest to, że mają naszywkę na pięcie, w środku buta oraz napis na podeszwie w części środkowej. poluje na nie na wyprzedaży, ale pewnie poczekam sobie do grudnia/stycznia, bo dopiero wtedy zaczyna sie cos konkretnego dziać w tym temacie. modlę sie o przecenę ![]() buty z linków joaa12 wyglądają na oryginalne (raczej emu, co do uggsów to powinno byc więcej zdjęć) |
|
|
|
|
#92 |
|
Rozeznanie
|
Oki dzięki za info. Czekam na te z amazon.uk ale nie ma mojego rozmiaru 5, wiec muszę sie wykazać cierpliwością.
A dzisiaj chciałam pomierzyć buty i widziałam Ugg-sy w cenie 150 Ł i do tego z naszywką z tyłu Ugg Australia a w środku metka Made in china. Trochę mi to nie pasuje. A był to sklep w którym sprzedają buty oryginalne innych firm. Podaje jako ciekawostkę. |
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Juicycouture gdzie ty widzialas Uggs za 200 euro???Mozna bezposrednio zamowic ze sklepu internetowego z Australii za 90-100...i nie ten najkrotszy model....tylko sredni...wlasnie teraz sa przeceny......
Edytowane przez sylwia7 Czas edycji: 2008-02-11 o 08:34 |
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
a myslisz ze w stanach robia oryginalne ciuszki? wsyztsko est made in china;D
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Ugg od ugly... Okropne
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Up
Jak czyscicie swoje UGGi?Bo mi sie od dzinsow pobrudzily na bokach. Co do popularnosci wiekszosc dziewczyn na mojej uczelni nosi te buty i ja tez sie na nie skusilam ,bo sa mega wygodne i super wygladaja.Na zdjeciach nie wygladaja tak fajnie jak w realu. Nie mozna mowic ,ze bylymodne rok/2 lata temu.Tam gdzie sa dostepne nosi sie je caly czas.
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam sie...ja tez nie wiem jak moze wyczyscic;/
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
fajne buciki, a raczej bambosze
na pewno sa wygodne
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
wygodne sa i fajne ale moje np jakos tak sie z deka niekształcily i mi człapia bo jednak futerko w srodku sie troche splaszczyło
![]() ale i tak najcieplejsze buty na kazda pogode
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
Wlasnie wkurzaja mnie te zabrudzenia.
I nie wiem co z nimi zrobic a nie chce butow zniszczyc.Moje wspollokatorki nosza te buty dluzej i nie maja nic na nich.
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety taki ich urok.
mam pytanie kupowalas i twoje lokatorki w Polsce?hjesli tak to gdzie? ja mam swoje z Usa ciotka mi przywiozła tlkyo troiche kiczowaty kolor;] he
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
Kupilam w Dublinie ,moje kolezanki tez.
|
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
kurcze jakie ceny macie wygorowane w tym Dublinie. Ja zaplacilam w sklepie Ugg za ten sam model i dlugosc $150.
|
|
#105 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki jak tam nadal nosicie swoje UGG? Ja w styczniu też sobie sprawiłam wysokie UGG w kolorze czekoladowym , kupiłam w USA , sa super ale wydaje mi sie ze o tej porze roku co niektórzy juz sie dziwnie na mnie czasem patrza jak je ubiore bo jednak wygladają na cieple a większosc osób niestety nie ma o nich zielonego pojęcia
czy wy sie tym nie przejmujecie i nosicie cały rok> ? Do czego je nosicie? ja najbardziej lubie je zakładac do rurek ale ostatnio ubrałam jeansowa mini i też fajnie wygladały |
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
do mini super sa ale nie ubralam na miasto jeszcze
ja juz schowałam je moje byly troche za duze i mi człapia, teraz juz ubieram adidaski
|
|
#107 |
|
Rozeznanie
|
Mam wrażenie ze Emu sa o wiele zawyżone rozmiary - przykładowo przymierzałam EMU w rozmiarze 39 i były potwornie wielkie a w UGG mam 39 i sa na styk, a normalnie nosze rozmiar 38 w zwykłych butach
![]() Najbardziej podobał mi sie z UGG kolorek Chestnut ale niestety nie było mojego rozmiaru i wziełam czekoladowy ![]() Szkoda ze w PL sa tak mało rozpowszechnione i nie można w nich chodzic cały rok bo to naprawde super wygodne butki
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie ponoc w Warszawie mozna gdzies dostac niesttey nie mieszkam w Wawie wiec..
|
|
#109 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Ugg Boots// emu
emu spodobaly mi sie dopiero w tym roku i coraz bardziej chce je miec
(mysle o zimie i ich cudownych wlasciwosciach)pdobaja mi sie przed kolano - czekoladowe na allegro nie moge znalezc dla siebie rozmiaru (36-37) poza tym wolalabym jednak je przymiezyc. Znacie moze sklepy w Warszawie, gdzie mozna kupic orginalne buty EMU??? ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
ponoc w wwie sa jakies sklpey brat tam mieszka i mi mowil ze jego koleznaki kupuja ale adresu nie znam a szkoda;/
bo tez kocham te buciory
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
Mnie się one nie podobały nigdy- kwestia gustu
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
HEHE mnie sie tez niggdy nie podobały, takie jakies bezkształtne;] ale jak ciotka przyjechala ze stanów przywiozła mi takie-co prawda podróby ale mowi ze podroby sie nie roznia duzo od oryginalnych tyle ze org. maja napis z tyłu uGGs.
zalozylam je pare razy i sie przekonałam, najcieplejsze buty! kupilam w tamtym roku byty ze skory ekologocznej i nogoi mi w nich marzły. terz zamowilam sobie u ciotki 2 pary tych butków;] niestey wtedy ak mi przyuwiozla to byl rozmar 38 i oakzal sie za duzy i człapałam:P hehe wiec teraz kupuje rozmar mniejsze ![]() Uggsy sa najcudowniejsze:P pod wzgledem ciepla wygladu niekoniecznie;]
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aczkolwiek sama bym nie ubrała w lecie bo w Polsce jestemy jestesmy w tył..
|
|
|
#115 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
hehe ja nie odwaze sie;P bo mnie zlinczuje cala wieś;P
|
|
#117 |
|
Kici kici miau miau
|
odswiezam watek - czy ktoras z Was kupowala je na SheepskinShoes?
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
odświeżam wątek
Gdzie kupujecie swoje ORYGINALNE Uggi?
|
|
|
|
|
#119 |
|
Przyczajenie
|
UGG gdzie kupić oryginalne HELP !
Zakładam ten wątek ponieważ nie widziałam go we wcześniejszych postach. Chcę kupić oryginalne UGG nie jakieś made in China produkowane przez Deckers Factory ( bo na te się już nabrałam na allegro).
Gdzie można w necie kupić oryginalne oraz z pewną przesyłką ![]() Podajcie linki tylko tych które same przetestowałyście i jesteście zadowolone. Ja już nie wchodzę na uggaustralia.com bo to strona Deckers factory. Znalazłam za to http://www.uggstopsale.com.au/ugg.aspx. Proszę o pomoc. |
|
|
|
|
#120 | |
|
ćwir ćwir
|
Dot.: UGG gdzie kupić oryginalne HELP !
Cytat:
W sklepie VS są UGG, na pewno oryginalne, ale też na 99% robione w Chinach. http://www2.victoriassecret.com/coll...UGG&rfnbr=4849
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.

Szymuś- mój skarbek <3

I nie wiem co z nimi zrobic a nie chce butow zniszczyc.Moje wspollokatorki nosza te buty dluzej i nie maja nic na nich.