![]() |
#3451 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Guerlain-kolorówka
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;14586698]1. Zazdroszcze maz. 2. Gdyby dziewoja z allegro zrobila tak samo napewno nie rzucilaby takiej ceny minimalnej. Podzmy szczerzy, ale Guerlain sie ceni,a przedpremierowe kulki tym bardziej.[/QUOTE] Aha, żeby nie było nieporozumień: mój mąż nie pojechał specjalnie po SS do Paryża, akurat był tam na jakimś spotkaniu i to się zbiegło w czasie. Powiedział tak pani, żeby ją przekonać, cwaniak jeden ![]() Myślę, że dziewczyna z Allegro kupiła dla siebie i jej się nie spodobały. Ale rzeczywiście coś tanio zaczęła. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3452 | |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Cytat:
W sprzedaży to one już są, a raczej były - mówię o Lumiere, gdzie się po prostu sprzedały. Inna sprawa, kiedy dojdą .... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
PIP.
|
a ja mam troche inne pytanko. czekam i czekam na moje mini meteorytki
![]() i w ogole uzywalyscie Guerlain, Les Voilettes Pudre Libre (Puder sypki) ? ostatnio bylam w sephorze i niestety postanowilam go sprobowac.. i ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- a ta dziewczyna z allegro tanio zaczela, ale mysle, ze ma swiadomosc, ze jak to sa jedyne to beda niezle przebijac. a jakby co to wycofa aukcje ![]()
![]() |
#3454 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;14586698]1. Zazdroszcze maz.
2. Gdyby dziewoja z allegro zrobila tak samo napewno nie rzucilaby takiej ceny minimalnej. Podzmy szczerzy, ale Guerlain sie ceni,a przedpremierowe kulki tym bardziej.[/QUOTE] z drugiej strony dziewczyna na bank wie co sprzedaje i może spokojnie zakładać , ze będzie bitwa ![]() Zresztą to nie miejsce na dyskusje, może sprzedająca dobrze wie jaki szał jest na tym wątku ![]() Nie podejrzewam podróby, po prostu ktoś ma fart i dojścia ![]() a czarne pudło mi się nie wcale widzi szczególnie z tą zawartością ![]()
#3455 |
Konto usunięte
|
Właśnie wróciłam z Debenhams'a
![]() ![]() ![]() Jak tylko znajdę chwilę zrobię zdjęcia, na razie jeszcze muszę się im dokładnie poprzyglądać i potestować na twarzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim razie czekam na relację i fotki
![]() |
#3457 |
Zakorzenienie
|
Woooow! szybka jestes
![]() No to niecierpliwie czekamy na fotki i relacje!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ajjjj ![]() Szybciuko foteczki prosimy ![]() ![]() Edytowane przez *majka* Czas edycji: 2009-10-05 o 13:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3459 |
PIP.
|
to sie nazywa szybki zakup
![]()
![]() |
#3460 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A teraz chcemy zdjecia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Konto usunięte
|
Ok, dzisiaj na twarzy testować nie będę bo szykują mi się jeszcze zakupy z Tżtem, a nie lubię się malować parę razy dziennie, więc proszę o wybaczenie
![]() ![]() ![]() Holidejki mają troszkę większe drobinki niż mythic, ale są nienachalne, bez bazarowego efektu ![]() Aha, i pachną tak samo jak mythic ![]() Edytowane przez 201604210939 Czas edycji: 2009-10-05 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3462 |
PIP.
|
ej ej!!!
odpisala mi ta dziewczyna z allegro. oczywiscie zrodla nie moze zdradzic, ale "Źródła zdradzić nie moge, ale nie są sprowadzane, lada moment będą w sklepach." i najlepsze - przeslala mi zdjecia, ktore oczywiscie od razu Wam wklejam ![]() i ..... na jednym z nich [pierwsze, ktore tu wklejam] widac, ze te meteoryty maja POLSKA NAKLEJKE! taka jak w drogeriach na kartonikach maja produkty selektywne!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! !!!!!!!!!!!!! czyli moze beda u nas?????????????????????? ??????? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3463 |
Zakorzenienie
|
ahś
![]() ![]() ![]()
#3464 |
Zakorzenienie
|
Piekne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Zakorzenienie
|
pewnie u nas będą, skoro nawet ta sprzedawczyni napisała, że lada dzień w sklepach
![]()
#3466 | |
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Cytat:
Ile kosztowaly???jesli mozna wiedziec ![]() A macalas moze tez cienie 4-ki z tej kolekcji?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3468 |
Konto usunięte
|
Nie ma za co
![]() Kosztowały 32, 50 czyli o 50 pensów więcej niż te w regularnej sprzedaży ![]() Co do cieni pytasz o te? http://www.debenhams.com/webapp/wcs/...547_1125278_-1 |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 |
Wtajemniczenie
|
Podobają mi się
![]() Muszę kupić, mam nadzieję, że nie będą zbyt motylowate. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3470 |
Zakorzenienie
|
nooo, zdecydowanie lepiej sie prezentują
![]() Mam wrażenie, że są czymś pomiędzy beigeszikami a motylkami?? Misia, te ciemne kuleczki są herbatnikowe??
#3471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlaczego nie mam nikogo w UK... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3472 | |
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Cytat:
O jeny...a ja sie szykowalam na ok 50£ ![]() Szczerze...to nawet nie wiem, czy to te ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3473 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3475 |
Zadomowienie
|
Piękne
![]() ![]()
#3476 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3477 | |
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3478 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do nowych kulek na all - strasznie żeście mnie kusiły, a w pracy nie mam all - szybko wróciłam do domu - i w końcu widzę-i te wasze zdjęcia- mogą byc ciekawe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3479 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziekuje za zdjecia ![]() edit: a Sublime Radiant Powder Face & Body widzialas? Mnnie strasznie sie podoba. Ta buteleczka, ta wzorek, ten dynks z pompka ![]() ![]() edit2: nawet blyszczyki wygladaja ladnie. Ten bezowo-rozwy ladnie sie prezentuje z zawijaskiem. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-10-05 o 14:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() No jaaachaaa, że będą u nas. Miałaś wątpliwości ? ![]() A co do samych kulek, to jak się wywali z pudełka te sraczkowate, to może efekt będzie całkiem całkiem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.