![]() |
#4711 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
by ciągle wierzyć, że warto jest żyć, być dzikim wiatrem, sobą być.
![]()
![]() |
#4712 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
![]() |
#4713 |
Raczkowanie
|
* Ci umieją, tamci umią. ![]() * Zawsze gdzieś czeka ktoś, tak już jest tak musi być![]() * Właściwie martwię się tylko o siebie. ![]() * Mimo skończonych 18 lat, uważam siebie za beznadziejnie naiwną. Moja naiwność jest przerażająca.*
#4714 |
Przyczajenie
|
~♥~ Witajcie Kochane ;** Wróciłam ![]() Strasznie tęskniłam ![]() Jak mam znaleźć tego jedynego ?! Nie bój się ryzyka, odrzucenia, miłości. Wiesz.. tak sobie myślę.. że gdyby Cię nie było nie potrafiłabym istnieć ! Kiedy sobie wyobrażam, że miałbyś zniknąć jak piękny sen, w myśli szukam tabletek nasennych. -Co byś zrobiła gdybym odszedł? -Nic.. zupełnie nic. -... -W tej chwili przestałabym istnieć <3 ~♥~ Ciiri Słońce . ![]() Kocham, kocham, kocham ! ![]() ![]() ~♥~ Ey Skarbie !
Oddycham Tobą. Mati <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Wtajemniczenie
|
To dzięki tobie poznałam świat na nowo ,oczami zakochanego.
I tak bardzo wtedy pragnęłam byś popatrzył na mnie ,przestał ją trzymać w swoich ramionach i przyszedł do mnie. Przepraszam Pana czy może pan mi pokazać jak to być zakochanym? -Gdybym skoczyła z dachu płakałbyś za mną.? -Nie,skoczyłbym za tobą... Pomilczmy razem.... Wiem,jestem egoistką,czasem jestem wredna i kłótliwa,ale wiesz co nas różni.?Że to jestem Ja a nie czyjaś kopia tak jak Ty ;] ------------------------------------------- cherriies-Wspaniała.! ciiri-Pokłony dla tej damy.! Guziki xD-Twoje opisy są świetne.! panna_miodowa-Królowa.! Okradam jak zawszę xD
#4716 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie łatwo jest powiedzieć ; spieerdalaj koleś , kiedy się go kocha nad całe swoje życie . ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- wzajemnie myszkoo ;** Nie ważne gdzie , dlaczego czy po co .
Ważne że z Tobą ! <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Przyczajenie
|
nowa.
![]() Brnę przez czarne błoto w kolorowych kaloszach. witam wszystkich! ;D
![]() |
#4718 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wiitamy mycha ! ;** mam nadzieję że Ci się u Nas podoba ? ; > i kradnę powyższy ;* Jeszcze pożałujesz że kiedykolwiek mogłeś
mnie mieć a nie skorzystałeś z Tej nienadarzającej się codziennie szansy . ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Raczkowanie
|
krzyczał, że jestem bez serca.
płakał a ja patrzałam się na niego obojętnie. dziś wiem, że mogłam przynajmniej spróbować go pokochać. * nie trenuję, nie oglądam ulubionych seriali, nie piję herbaty, nie chodzę z Kaśką na zakupy, nie.. nie radzę sobie, nie potrafię już nic. fakt, że jesteś teraz z nią sprawia, że jestem bezsilna. ![]()
#4720 |
Raczkowanie
|
Nie jeździj szybciej, niż twój anioł stróż umie latać
Gdy jestem sama przebywam w złym towarzystwie.. xD Gdy zapada zmierzch rodzi się miłość nie z tego świata Kiedy nie wiesz co zrobić... - Uśmiechnij sie... ZAPAMIĘTAĆ CHCE TWÓJ KAŻDY SZEPT, DOTYK TWYCH DŁONI I SMAK TWOICH UST ![]()
W prawdziwym życiu miłość musi być możliwa. Nawet jeśli nie jest od razu wzajemna. Miłość zdoła przetrwać jedynie wtedy, jeśli istnieje iskierka nadziei, bodaj najmniejsza, że zdobędziemy z czasem ukochaną osobę. ![]() Od 19.07.09 z Nim ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Gość
|
cherriies - kradnij muszko ile wlezie
![]() ![]() ![]() Bezsens słów ciska mną o ścianę.. Słowa wypowiedziane na naszym ostatnim spotkaniu przekreśliły lepszy byt. |
![]() |
![]() |
#4722 |
Rozeznanie
|
"Dobre dziewczynki piszą pamiętniki.
Złe nigdy nie mają czasu. Ja? Ja chcę mieć życie, które zapamiętam. Nawet, jeśli nie zapiszę tego w żadnym pamiętniku..."
#4723 |
Raczkowanie
|
Cześć !
przepraszam ze pisze to tutaj ale potrzebuje pomocy ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post14589763
![]() |
#4724 |
Raczkowanie
|
jedna na milion, nie za milion gdyby nie papierosy, pewnie bym zwariowała. gdyby nie ty, pewnie bym nie paliła. Znowu przyszło mi płakać, za to, że chciałam się śmiać tysiąc razy oddawać, to co trafiło się raz.
#4725 |
Zadomowienie
|
podczas snu pragną siebie nawzajem. <333
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4726 |
Raczkowanie
|
Wasze opisy gg... :)
Nie ma sytuacji bez wyjścia, są sytuacje w których wyjście jest ukryte...
![]() Sukces, kiedy patrząc w przeszłość nie pragniesz wszystkiego zmienić... ![]() Życie jest jak pajęcza sieć. Im bardziej się szarpiesz tym bardziej wszystko się plącze... Życie to wielka improwizacja... "Odpocznij kochanie, pracujesz zbyt ciężko" znaczy "odkurzacz zagłusza mi telewizor" ![]() Najtrudniejsza sztuka to zrozumieć milczenie... ![]()
#4727 |
Raczkowanie
|
Niektórzy zasługują na oddzielne kartki, dla innych szkoda marginesu
![]() Taka noc raz w życiu zdarza się... ![]() Pod moim łóżkiem jest wielki potwór... kto zostanie moim bohaterem? ![]() Pamiętasz, o co walczyłeś, co mocno kochałeś, czego nienawidziłeś?? Nie prowokuj mych ust czerwieni. Nie sobie jesteśmy przeznaczeni... Dajesz do zrozumienia... a on nic. I zapada taka niezręczna cisza... ![]() - Jaki jest Twój ulubiony kolor?
- Jeden? - Tak - Tęcza... ![]()
W prawdziwym życiu miłość musi być możliwa. Nawet jeśli nie jest od razu wzajemna. Miłość zdoła przetrwać jedynie wtedy, jeśli istnieje iskierka nadziei, bodaj najmniejsza, że zdobędziemy z czasem ukochaną osobę. ![]() Od 19.07.09 z Nim ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Majenka xD Czas edycji: 2009-10-05 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Raczkowanie
|
![]()
"aresztowali mojego dilera" to jedna z mniej przemyślanych odpowiedzi na pytanie matki "czemu jesteś dziś w gorszym humorze niż zwykle?"
![]() - wpadnę do ciebie wieczorem, przygotuj się - obejrzałam dość filmów, wiem jak udawać - ... ![]() - 40 mln w totku będzie - mam zamiar wygrać. - i co zrobisz z taką kasą? - połowę wydam na wódkę i dziwki a drugą połowę pewnie jakoś bezsensownie prze*******ę... ![]() Kupel proponował mi kupno jego auta, w pewnej chwili stwierdził, że cena i przebieg jest do ustalenia... ![]() - ojciec wylal mi kawe na lapka - i co, zyje? - juz nie ;/ lezy i nie wstaje... - aha... a laptop? ![]() - tato, dlaczego Ty zawsze robisz głupie rzeczy? - jakbym nie robił głupich rzeczy, to by Ciebie na świecie nie było! ![]() - ok, ja spadam na przystanek zjesc slonecznik - lol, ktoś rozsypal i wyczaiłaś z okna? ![]() -------------------------------------------------------------- bash,pron,kretyn
#4729 |
Raczkowanie
|
Czasem, gdy się zachłyśniemy to nie zważając na nic staramy się udowodnić wszystkim, że świat kręci się wokół nas.
Inny smak ma powietrze.. Po tylu latach jest coraz cięższe! Patrzę jak zasady przestają być tu ważne, szmal pobudza frajerstwu wyobraźnie?
#4730 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
witam ! ; ) bardzo ładne wejście bo już na wstępie kradnę ^^ Cytat:
no pięknie dziewczyny, pięknieee ! ; * ____________________ Biegła w Jego ramiona. Nagle upadła i drogę zgubiła.
Znów muszę prosić swe serce o to, by zapomniało.. już nie przyjdę się pożegnać.. My fortune faded. Moje szczęście wyblakło. bo gdy podszedłeś, mocniej zabiło mi serce.. myślałam, że zostaniesz, lecz odszedłeś. żarty na bok. ja Cię kocham.
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Rozeznanie
|
Missed me, missed me, now you've got to kiss me.
If you kiss me mister, you must think I'm preety. If you think so, you must to fuck me. If you fuck me, it must mean you love me. If you love me, you would never leave me. It's a simple as can be <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | ||||
Rozeznanie
|
TiS - emanujesz perfekcją. Porywam większość opisów.
Wreeednia - przepraszam, że nie pomogę, ale dzisiaj mam totalny harmider w głowie ![]() Cytat:
![]() Być wyróżnioną przez jedną z najlepszych, ulala... :D Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() _____ 1. Ach, jak cudownie by było, gdyby serca można było kupować na kartki... 2. Jak Królewna Śnieżka zatruć się jabłkiem i w spokoju czekać na swojego księcia. Bez spazmów serca i płaczu po nocach. 3. Nienawidzę dostawać kwiatów. Twoja miłość zwiędła wraz z nimi. 4. A gdyby tak nie stawiać kropki nad "i"? Gdyby tak oddać Ci na chwilę długopis byś postawił nad nią maleńkie serduszko? Skusiłbyś się?... 5. Pierwszy płatek śniegu wirujący w powietrzu wydawał się tak piękny... Napełnił się brzydotą w chwili gdy strzepnąłeś go z jej kurtki. 6. Już nie wiążesz mi szalika i nie naciągasz czapki na uszy. Przyjdzie mi zamarznąć tej zimy. 7. Wejdę na cienki lód. Udam, że nie słyszę jak pęka. 8. Pętla się zaciska z każdym kolejnym kłamstwem. Uczuciowe samobójstwo. 9. Bo on karmi mnie rosołem, gdy leżę z czerwonym nosem pod kołdrą. I z każdą kolejną łyżką mówi jak bardzo mnie kocha. Chcę być wiecznie chora... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Gość
|
Żeby przeprosić trzeba mieć odwagę,
widać dopiero teraz Ty ją zdobyłeś i przeprosiłeś. |
![]() |
![]() |
#4734 |
Raczkowanie
|
Cześć kochaane ! ;* Dawno mnie tu nie było, ale to wszystko przez edukację . Szalejecie z tymi opisami, cuuuudowne. mignęły mi jakieś pochwały kilka stron wcześniej - miło . a teraz coś czego nie lubicie a mianowicie - PROŚBA . coś o tym, że już nie jest tak jak kiedyś, dalej go lubię ale to nie to uczucie co dawniej. by zrozumiał że dalej mi zależy, ale już nie tak bardzo. że mógłby się postarać, o ! skomplikowane, ale mam nadzieję że zrozumiecie . coś w stylu : perfekcyjnie opanowane udawanie obojętności. z góry bardzo dziękuję <3 i ode mnie : Pół kilo ptasiego mleczka proszę - ten kretyn znów sobie o mnie przypomniał ! ![]()
. Breathe easy xd . Edytowane przez Cescowa94 Czas edycji: 2009-10-05 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Rozeznanie
|
lovemalinowe - jej! boskie opisy! okradłam że ho, ho! uwielbiam! <3.
![]() Rilen - ![]() oralia - również okradłam.<3 ;* ja talenciara? chyba siebie tam powinnaś wpisać zamiast mnie. ;* sandy_plankton - witaj. ;* na wstępie zostałaś okradziona. ![]() ![]() ______ a ja oczami pełnymi nadziei nadal patrzę na ten świat. tę melodię życia pokochała całym sercem. a w oczach odbija się codzienności blask głupi złodziej marzeń. otaczający mnie świat nabrał jaskrawo kolorowych barw. - dlaczego Ty tak bardzo lubisz huśtawki ? - bo... pozwalają mi chociaż na chwilę przenieść się w ten dawny, dziecinnie bezproblemowy świat. księżniczka- w trampkach, bez różdżki ani księcia. ale księżniczka. nuta szczęścia dodatkowo osłodzona truskawkową czekoladą. mój owocowy świat na który patrzę swoimi tak rozmarzonymi i pełnymi nadziei oczami. te gwiazdy wpadły mi prosto w serce. na podwórku rozwiane liście jak moje myśli w głowie. ____ i jeden śliczny <jak dla mnie przynajmniej> cytat z książki którą właśnie czytam: „wmawiamy sobie z uporem, że dzień dzisiejszy podobny jest do wczorajszego i do tego, co ma dopiero nadejść. Ale człowiek uważny na dzień, w którym żyje, bez trudu odkrywa magiczną chwilę. Może ona być ukryta w porannej porze, kiedy przekręcamy klucz w zamku, w przestrzeni ciszy, która zapada po wieczerzy, w tysiącach i jednej rzeczy, które wydają nam się takie same”
śpiewaj tak jakby nikt cię nie słyszał ! tańcz tak jakby nikt cię nie widział ! kochaj tak jakby nikt nigdy cię nie zranił ! latolato. lato czeka. <3. Edytowane przez madziam90 Czas edycji: 2009-10-05 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Rozeznanie
|
Xx Purple cocaine xX & My Own Performance - dziękuję .
![]() ![]() Gdy patrzę na Ciebie, to widzę kogoś, kogoś kim zawsze pragnęłam być.
Jesteś dla mnie prawdziwym dowodem na to, że można w miłości żyć! Przy Tobie wszystko jest takie proste, a każda chwila uczuciem brzmi. Dajesz mi radość najmniejszym gestem, szczerością uśmiechu, kolorujesz złe dni. W blasku Twoich oczu, piękno duszy płonie. Dociera do serca z każdym nowym dniem, to że jesteś dobrem, które Bóg nam daje, gdy w sensie miłości zagubimy się! Zabrakło Ciebie, płoną wszystkie mosty. Odszedłeś, tak łatwo, tak szybko z jednym słowem prostym. Odszedłeś spojrzeniem, obojętną miną. Z ukrytym cierpieniem, moją, naszą winą!
#4737 |
Wtajemniczenie
|
TurkusowaOna - ciesze sie
![]() chocapic - pochwała od CiE? ![]() ------------------------------ Tańczyliśmy bez muzyki.. Pamiętasz..? ale jeśli chcesz, podaruję Ci uśmiech. a później nie będziemy odrywać od siebie wzroku. i poznamy, co to szczęście. Lina trzymająca nas razem pęka. Ta Mała z naprzeciwka nacięła ją nożem. przeżywasz to rozstanie jak marny film. kiedy spacerowali, kiedy byli razem, oddychała jego oddechem, dlatego ilekroć się rozstawali w jej płucach pozostawała bolesna pustka. Nigdy nie zrozumiesz tego, co ja czułam, kiedy mijałam Cię z inną na ulicy. Straciłam Cię, a myślałam, że oni są po prostu zazdrośni, gdy mówili, że to co piękne, kończy się zbyt szybko... Teraz już jednak nie odwiedzę na jawie żadnego punktu. Idę spać. Cieszę się, że już za kilka snów będziesz znów bliżej. |
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Raczkowanie
|
a te buziaki to za co?
![]() dzięki. ![]() ____________________ yesterday don't matter if it's gone. while the sun is bright or in the darkest night. /wczorajszy dzień nic nie znaczy, jeśli odszedł. w błysku słońca, lub w najczerniejszą noc./ twój dotyk jak narkotyk, jak papieros twoje dłonie, a w naszych snach obrazy rajskie, jabłko już zjedzone.
![]() |
#4739 |
Przyczajenie
|
`Raz, spróbujesz tylko raz i koniec masz bilet do piekła w jedną stronę strach opętał cię i zrozumiałeś to najmocniejszy towar jaki brałeś!` Nie wiem, może jestem obłąkana, może wszystko jest snem, a może zdarza się tylko raz.` ![]() [ jest nie halo] `-Po co ci był ten rewolwer?
-Abym mógł ufać ludziom.` |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
oh, dziękuję bardzo Talenciaroo ; * _____________________ nieba kawałeczek, podaruj mi.
i przerwij ciszę. której już nie mogę znieść! Jak bardzo cierpi, choć mówi, że szczęście ma w zasięgu dłoni.. ? nic mi nie będzie, naprawdę. tylko czasem będę trochę tęsknić..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.