Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-05, 16:36   #1111
foxy123
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Horo, tak- tylko ta pierwsza daje rzeczywisty wyglad- i jestem w szoku - naprawde Masza nie ma racji,ze sa wielkie- wiadomo,jak sie robi zdjecie z bliska to wychodza balony, ale jak sie oddali aparat i widac czesc sylwetki, to wtedy jest rzeczywisty obraz... i naprawde sa idealne do calej reszty
Stary 2009-10-05, 16:37   #1112
angelnight1
Raczkowanie

tiniloczek
JEJKU TY FILIGRANOWA LALECZKA JESTEŚ
horo ma racje 350ml beda fajnie wygladac.
ja tez chcialam anatomy, ale dziewczyny z forum przekonaly mnie do okraglych i nie zaluje. okragle ladniej sie pozniej ukladaja i wygladaja duzo lepiej jak sie juz umiejscowia.no i ryzyko przekrecenia implantu...ja ryzykantka nie jestem
Stary 2009-10-05, 16:38   #1113
tiniloczek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
tiniloczek,
Ty jesteś bardzo szczupła w biodrach 84 cm to taka drobinka. i chyba przez te biodra trochę nie teges wygladalyby duze piersi zawsze mówię bierzcie większe, ale Tobie powiem... zwlaszcza, ze ma być bardziej naturalnie niz sztucznie... że chyba ok. 350 stykłoby
Teraz fakt -jestem szczupla,ale juz wczesniej pisalam ,ze jestem na diecie,kiedys moze mi sie znudzic obgryzanie marchewki i przybedzie mi spowrotem 7kg i zebym wtedy nie byla wsciekla na siebie,ze wzielam mniejsze implantya chce miec cycki jakich nigdy nie mialam i takie jakich zawsze innym zazdroscilam niech teraz laski mi zazdroszcza o push up-ach chce zapomniec!!! Moje biodra sa w ksztalcie gruszki dlatego utrzymujac taka wage jak teraz jest to zatuszowane ,ale wiecznie to nie bedzie trwac-mam na dzien dzisiejszy niedowage.Dla porownania zalaczaczam moje + - 7kg. W doborze implantow musze sugerowac sie tez starymi fotami,bo bo blizsze czy dalsze jojo mam murowane Horo a ty masz okragle tak??czyli jakie ja powinnam wziac??Jesli wezme okragle -nie dadza sztucznego efektu??troche sie boje tych pilek

Edytowane przez tiniloczek
Czas edycji: 2009-10-07 o 09:25
tiniloczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 18:11   #1114
angelnight1
Raczkowanie

tiniloczek
zajzyj sobie na ta stronke
http://www.cohesiveimplants.com/phot...overtime1.html
horo mi ją przeslala. zobaczysz jak sie zmieniaja piersi od czasu operacji. nie bylam przynajmniej zdziwiona ich ksztaltem po op. mialam wlasnie tak jak na tych fotkach biust prawie na ramionach a on sie potem ladnie opuszcza i wcale nie jest pozniej pilkowaty
Stary 2009-10-05, 18:20   #1115
Vida S
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tiniloczek Pokaż wiadomość
Teraz fakt -jestem szczupla,ale juz wczesniej pisalam ,ze jestem na diecie,kiedys moze mi sie znudzic obgryzanie marchewki i przybedzie mi spowrotem 7kg i zebym wtedy nie byla wsciekla na siebie,ze wzielam mniejsze implantya chce miec cycki jakich nigdy nie mialam i takie jakich zawsze innym zazdroscilam niech teraz laski mi zazdroszcza o push up-ach chce zapomniec!!! Moje biodra sa w ksztalcie gruszki dlatego utrzymujac taka wage jak teraz jest to zatuszowane ,ale wiecznie to nie bedzie trwac-mam na dzien dzisiejszy niedowage.Dla porownania zalaczaczam moje + - 7kg. W doborze implantow musze sugerowac sie tez starymi fotami,bo bo blizsze czy dalsze jojo mam murowane Horo a ty masz okragle tak??czyli jakie ja powinnam wziac??Jesli wezme okragle -nie dadza sztucznego efektu??troche sie boje tych pilek
rób większe.......
Vida S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 18:31   #1116
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez foxy123 Pokaż wiadomość
Horo, tak- tylko ta pierwsza daje rzeczywisty wyglad- i jestem w szoku - naprawde Masza nie ma racji,ze sa wielkie- wiadomo,jak sie robi zdjecie z bliska to wychodza balony, ale jak sie oddali aparat i widac czesc sylwetki, to wtedy jest rzeczywisty obraz... i naprawde sa idealne do calej reszty
Foxy,
na tej fotce ujęłam tak, zeby były jak najmniejsze kombinowalam z 5 minut jak się ustawoić. Moje są tak pomiedzy tymi z fotki pierwszej a drugiej. I wygfladają suuuuper

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Cytat:
Napisane przez tiniloczek Pokaż wiadomość
Kochana,
jeśli doktor nie bedzie widział przeciwskazań to bierz okrągle... sa ladnie wypelnione od góry, z czasem ukladają sie jak normalne takie baaardzo jedrniutkie

ps. bioderka i tak masz szczuplutkie

postaram się jeszcze dzisiaj zrobić fotkę - mam duze implanty, okrągle. Jutro mija 5 tygodni po operacji i naprawdę juz ladnie zeszly

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2009-10-05 o 18:33
horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 18:55   #1117
listopadowa80
Zakorzenienie

Ja tak szybciutko:
Willma - masz bardzo ładne piersi - a zwłaszcza podoba mi się twoja lewa pierś

Vida - coś mi nie gra u Ciebie, kiedy masz wizytę? Góra wygląda dobrze, ale te doły są niepokojące. A tymi 'zembami bałwana' normalnie poprawiłaś mi humor - uwielbiam czytać twoje posty

Horo -pierwsza fotka the best. Na drugiej olbrzymie. Zgadzam się, że wszystko zależy od odległości, z jakiej wykonuje się fotkę

Angelnight -twoje świeżynki zapowiadają się naprawdę uroczo

Tiniloczek - uważam, że powinnaś brać pod uwagę 350-400cc. Myślę, że będą się fajnie komponować z Twoją sylwetką. 300 cc raczej sobie odpuść, masz małą wyjściówkę

Mya - pakujesz się już do tej Gdyni? Ja wizytę mam 15-tego, a nie 14-tego, coś mi się porypało w główce A tak poza tym to u mnie bez zmian

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2009-10-05 o 23:50
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-05, 19:21   #1118
angelnight1
Raczkowanie

listopadowa80
dziekuje : jupi:z waszych opini ciesze sie najbardziej, bo jestescie niemal jak specjalisci w tej kwesti.
Stary 2009-10-05, 19:27   #1119
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Sorki za jakosć fotki, ale tak chyba wyglądają w rzeczywistości na tle sylwetki
Brzusio jest po kolacji, więc... wiadomo

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2009-10-06 o 06:53
Stary 2009-10-05, 19:35   #1120
Vida S
BAN stały

Listopadowa80 . u lekaza juz byłam. postanowiłam czekać do kwietnia. jesli nic się niezmieni ,idę do kliniki wszytkich . a ty juz chyba sie szykój. a to link tego lekaza co kolezanka u niego robiła cycochy i miała poprawkę po 2 miesiącach. tylko jej mąz jest prawnikem i ona tez. i wiedziała jak go wziąść i przybić do ściany. to było 5 lat temu. cycki ma super. www.chirurgia.plastyczna. eu
Stary 2009-10-05, 19:42   #1121
KUBUŚ
Raczkowanie

VIDA S normalnie mnie rozbawiaja do łez twoje teksty
specjalnie dla ciebie , ciecie tzw.kotwica
1. 3 dni po OP
2. 1. mieś. po OP
3. 8 mieś . OP

Edytowane przez KUBUŚ
Czas edycji: 2009-10-06 o 12:27
KUBUŚ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-05, 19:59   #1122
Vida S
BAN stały

dzieki ze specjalnie dla mnie. ALE ZASZCZYT. kurcze i teraz juz niejest mi do śmiechu. czy mam wieżyć lekazowi czy to co widce na twoich fotkach. bo ile widzę ze chyba tez miałaś cięcie w literę T.
O k.....a mać .
P.S. a moze dla tego ze mam anatomy. (marna poćiecha)
Stary 2009-10-05, 20:03   #1123
natalia85
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez KUBUŚ Pokaż wiadomość
1. 3 dni po OP
2. 1. mieś. po OP
3. 8 mieś . OP

Matko jakie one są śliczne kto Cię operował bo chyba jestem nie w temacie
natalia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 20:07   #1124
KUBUŚ
Raczkowanie

tak miałam T, narazie spokojnie , poczekaj do końca grudnia i jak nic sie nie będzie zmieniać to zasuwaj do doktorka
Stary 2009-10-05, 20:15   #1125
KUBUŚ
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez natalia85 Pokaż wiadomość
Matko jakie one są śliczne kto Cię operował bo chyba jestem nie w temacie
DR. KRAJEWSKI

i jeszcze jedno zdjecie dla vidy s

Edytowane przez KUBUŚ
Czas edycji: 2009-10-06 o 12:28
Stary 2009-10-05, 20:16   #1126
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

wilma piekne . bardzo mi sie podobaja twoje piersiatka.
jakie masz implanty, rodzaj, rozmiar?

przed operacją 71 / 79
po operacji 71 / 91
waga 53 kg / wzrost 166
biodra 88 / talia 68
czekoladowa_sowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 20:28   #1127
angelnight1
Raczkowanie

KUBUŚ
pieknie Ci zrobil naprawde klasa
Stary 2009-10-05, 20:41   #1128
MyaDiva
Zakorzenienie

Kubuś-pełen szacunek dla dr, mistrzostwo świata.Piersi bez plastyki, tylko z ipmlanami wielokrotnie nie wyglądają tak pięknie i naturalnie jak Twoje.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 20:47   #1129
Vida S
BAN stały

Cytat:
DR. KRAJEWSKI

i jeszcze jedno zdjecie dla vidy s
no super cycószki.
aja teraz jestem w czarnej d......e
Stary 2009-10-05, 20:49   #1130
MyaDiva
Zakorzenienie

Vilma-bardzo ładne , ale powiem że i mi lewa pierś na zdjęciu wyglada na tą starszą.Efekt super, bardzo naturalny, rozmiar też w sam raz jak dla mnie (ja jestem z tych co lubią ciut za duże) i jaka kreseczka młynarzowej- w staniczku powalisz wszystkich. Gratuluje szczerze.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2009-10-05, 20:57   #1131
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Horo -pierwsza fotka the best. Na drugiej olbrzymie. Zgadzam się, że wszystko zależy od odległości, z jakiej wykonuje się fotkę
Listopadowa
ja... niby taka zwolenniczka tych większych cycuchow, ale... na tej pierwszej fotce tez mi się lepiej podobają bardziej naturalne

chyba tylko w realu mozna zobaczyć jak naprawdę sie prezentują... fotki nigdy tego nie oddadza

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2009-10-05 o 21:00
Stary 2009-10-05, 21:14   #1132
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vida S Pokaż wiadomość
no super cycószki.
aja teraz jestem w czarnej d......e
Ty się nie wkręcaj, musisz czekać. Może u Ciebie skóra była bardziej wiotka i np rozstępy masz w miejscach cięć, albo lekarz wiecej Ci wyciął i dlatego blizny tak mocno trzymają.
Jest dużo lepiej niż na poprzednich fotkach- i tak blizny już puściły trochę -a to dopiero pare tygodni. Z paniką poczekaj minimum do grudnia.
Jest lepiej więc miejmy nadzieję, że wszystko idzie w dobrym kierunku.
Tak czy inaczej w grudniu maszeruj do lekarza-nie czekaj do marca.A do tego czasu będziemy Cię podtrzymywać na duchu i jakoś razem doczekamy

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
Listopadowa
ja... niby taka zwolenniczka tych większych cycuchow, ale... na tej pierwszej fotce tez mi się lepiej podobają bardziej naturalne

chyba tylko w realu mozna zobaczyć jak naprawdę sie prezentują... fotki nigdy tego nie oddadza
k urcze to może i moje są tylko zniekształcone na fotkach, może one takie niefotogieniczne są tylko:hah aha:

Horo ale powaga na pierwszej fotce to wyglądają jak te po pierwszej operacji.
A najlepiej proporcje widać na zdjęciu z tym brzuszyskiem po kolacji- miód malina

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Mya - pakujesz się już do tej Gdyni? Ja wizytę mam 15-tego, a nie 14-tego, coś mi się porypało w główce A tak poza tym to u mnie bez zmian
Słońce Ty moje ja już spakowana jestem od dawna czekam tylko jak pani dr powie-muszę panią jeszcze zobaczyć. I ja w autko wskakuje i już u Was jestem.Martwię sie o tego Twojego uparciucha, że Ci tyle bolączek sprawia. Mam nadzieje, że pani dr mu przemówi do rozsądku.

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-10-05 o 21:17
Stary 2009-10-05, 21:20   #1133
Vida S
BAN stały

Mia dzięki . czekam .najgorzej ze kocham sie tez w staniku. a miało być tak pięknie. dobra kasuje te fotki bo stary mnie po piepszyku pozna. bo moje krzywósy narazie widział tylko z tej ładnej strony .
P.S. ale dziewczyny te mordy na forum są niesamowite.
Stary 2009-10-05, 22:00   #1134
asionek31
Rozeznanie

GG do asionek31

Cytat:
Mia dzięki . czekam .najgorzej ze kocham sie tez w staniku. a miało być tak pięknie. dobra kasuje te fotki bo stary mnie po piepszyku pozna. bo moje krzywósy narazie widział tylko z tej ładnej strony .

Vida kurcze ja to nie moge jak czytam twoje posty , jestes niesamowita te twoje teksty sa rewelacyjne jak " te mordy na forum "
asionek31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 00:05   #1135
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki ze specjalnie dla mnie. ALE ZASZCZYT. kurcze i teraz juz niejest mi do śmiechu. czy mam wieżyć lekazowi czy to co widce na twoich fotkach. bo ile widzę ze chyba tez miałaś cięcie w literę T.
O k.....a mać .
P.S. a moze dla tego ze mam anatomy. (marna poćiecha)
Vida - faktycznie porównując twoje fotki do zdjęć Kubusia (1 m-c po op.) to szczerze... niebo a ziemia. Ale w sumie nie jest powiedziane, że u ciebie to wszystko nie wyrówna i z brzydkich kaczątek nie powstaną piękne łabędzie. Ale jakby coś szło nie tak to leć do tej swojej kliniki i .
A tak poza tym to ciebie ubóstwiam z te twoje teksty i chyba będę to cały czas Ci powtarzać. Fundujesz mi niesamowitą dawkę śmiechu i dobrego humoru

---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Słońce Ty moje ja już spakowana jestem od dawna czekam tylko jak pani dr powie-muszę panią jeszcze zobaczyć. I ja w autko wskakuje i już u Was jestem.Martwię sie o tego Twojego uparciucha, że Ci tyle bolączek sprawia. Mam nadzieje, że pani dr mu przemówi do rozsądku.
Oj Mya, ten naprawdę sprawia mi ogromną przykrość. Zamiast się cieszyć z posiadania piersi to cały czas mam nerwa.
Jest mi poprostu cholernie przykro, że coś poszło/idzie nie tak...
Cały czas mam jednak nadzieję, że to tylko sprawka tego mięśnia... i pani dr zaradzi jakoś

---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ----------

Cytat:
Listopadowa

Co prawda to prawda
Serio - cycuchy na pierwszym zdjęciu - pierwsza klasa
Stary 2009-10-06, 00:15   #1136
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelnight1 Pokaż wiadomość
tiniloczek
JEJKU TY FILIGRANOWA LALECZKA JESTEŚ
horo ma racje 350ml beda fajnie wygladac.
ja tez chcialam anatomy, ale dziewczyny z forum przekonaly mnie do okraglych i nie zaluje. okragle ladniej sie pozniej ukladaja i wygladaja duzo lepiej jak sie juz umiejscowia.no i ryzyko przekrecenia implantu...ja ryzykantka nie jestem
Angel - a ja bardzo chciałam okrągłe, ale z uwagi na moją klatkę piersiową mogłam mieć umieszczone tylko anatomy (ze względów estetycznych). Ale jak widzę śliczne okrągłe cycusie, które wcale nie wyglądają jak piłki to bardzo żałuję. Bo teraz nie dość, że coś się długo nie układają (mięsień czy cholera wie co) to jeszcze mam cykora, że mi się implant majtnie

A pytałaś wcześniej o prowadzenie auta - ja miałam zakaz przez miesiąc. Jak po miesiącu wsiadłam do auta to miałam tak niesprawną prawą rękę, że miałam problem z gwałtownym skręcaniem kierownicą, a biegi wrzucałam lewą reką(mimo , iż w moim autku skrzynia biegów chodzi gładko, i wspomaganie kierownicy też mam). Istny cyrk na kółkach. Ale po tygodniu już prowadziłam w miarę normalnie

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2009-10-06 o 00:17
Stary 2009-10-06, 07:21   #1137
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
1. 3 dni po OP
2. 1. mieś. po OP
3. 8 mieś . OP
Kubuś,
rewelacja
Strasznie mi sie one podobają... choć na żywo są naprawdę inne zdecydowanie ładniejsze i 2 razy większe

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Cytat:
Mya,
to kiedy Ty masz tę operację, że juz siedzisz na walizach
Matko... my wszystkie chyba dzień i noc bedziemy czekać na Twoje nowe dziewczynki co by je przywitać na tym padole

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

Cytat:
Vida,
znowu dzięki Tobie mam banana na gębie

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Cytat:
Oj Mya, ten naprawdę sprawia mi ogromną przykrość. Zamiast się cieszyć z posiadania piersi to cały czas mam nerwa.
Jest mi poprostu cholernie przykro, że coś poszło/idzie nie tak...
Cały czas mam jednak nadzieję, że to tylko sprawka tego mięśnia... i pani dr zaradzi jakoś

Listopadowa
,
go !!! I zejdzie w doł Mój lewy też jest ociupinkę wyżej i nie chce gonić prawego
JUż sie zastanawiam, czy może mu zafundować jakieś ćwiczenia, czy rozciaganie

I polecenie szerokiego uśmiechu na twarzy ... będzie suuuuper i prześlicznie

Stary 2009-10-06, 07:59   #1138
willma2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czekoladowa_sowa Pokaż wiadomość
wilma piekne . bardzo mi sie podobaja twoje piersiatka.
jakie masz implanty, rodzaj, rozmiar?

Hej!!
Dziękuję bardzo!!! Okropnie mnie cieszą takie komplementy. mam Mentory 300 hp, okrągłe.

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
Vilma-bardzo ładne , ale powiem że i mi lewa pierś na zdjęciu wyglada na tą starszą.Efekt super, bardzo naturalny, rozmiar też w sam raz jak dla mnie (ja jestem z tych co lubią ciut za duże) i jaka kreseczka młynarzowej- w staniczku powalisz wszystkich. Gratuluje szczerze.

Hej!! Bo to lustrzane odbicie...Ale z dnia na dzień jest lepiej...dzięki Wam za wsparcie..i dzięki za kreseczkę..młynarzowej... chociaz kompletnie nie wiem co to??
willma2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 08:24   #1139
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez willma2 Pokaż wiadomość
Hej!!
Dziękuję bardzo!!! Okropnie mnie cieszą takie komplementy. mam Mentory 300 hp, okrągłe.

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Hej!! Bo to lustrzane odbicie...Ale z dnia na dzień jest lepiej...dzięki Wam za wsparcie..i dzięki za kreseczkę..młynarzowej... chociaz kompletnie nie wiem co to??
Kochana,
zaslugujesz na te pochwały... Twoje dziewczynki
A kreseczka mlynarzowej... marzenie ... w staniczku cycusie będą wyglądały jak przepiękne buleczki tulące się jedna do drugiej

Stary 2009-10-06, 12:11   #1140
SIUGOS
Raczkowanie

Witam dziewczyny.
Byłam ciagle w rozjazdach i nie bardzo miałam czas na pisanie.
Horo ja już czuję sie dobrze może dziś uda mi się wstawić zdjęcia.
Na począku byłam załamana ,że są małe ,ale przy bluzeczce z dekoltem wyglądają na wielkie.Dr miał racje że przy mojej budowie dziecka rozmiar 325 jest ok
SIUGOS jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości