American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....) - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-05, 15:50   #4201
Kaluch
Rozeznanie

Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość

Fajna koszulka ale ja bym wolała taką jak ma Lima tylko z większym dekoltem
no Limy też super
ale tamtą muszę mieć na 100 %

może ktokolwiek widział i wie?

-z czystym sumieniem stwierdzam, że jestem szczęśliwa.

sty-love.blogspot.com

Kaluch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 16:39   #4202
guniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja nie kupiłabym emu w panterkę bo nie lubię motywów zwierzęcych na ubraniach

A tak w ogóle to też uważam że jesteś ładna

Ja chyba też kupię oryginalne

Fajna koszulka ale ja bym wolała taką jak ma Lima tylko z większym dekoltem

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1254736119 świetnie ma włoski i te usteczka (kolor)

Ja mam 164cm i ważę 52kg I czuję się świetnie W ogóle jestem szczupła
Wazysz i mierzysz tyle,co ja Ale i tak sie odchudzam bez ustanku
Stary 2009-10-05, 16:54   #4203
1985SiWA
Zakorzenienie

Dla mnie odchudzanie to pojecie abstrakcyjne
Chciałabym sie tak kiedys poodchudzać troszke
Ja to mam chyba kości puste w srodku jak kura
Stary 2009-10-05, 16:55   #4204
guniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
Chcesz to oddam Ci z 5kg Hehe Ale z Ciebie kurka
Stary 2009-10-05, 17:12   #4205
gryzelda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
Napisałam co myslę, mam udawać, że mi się to podoba? Naprawdę mam wrażenie jakby z powiewiem wiatru cos się stało takiej wychudzonej dziewczynie
Na marginesie to właśnie grube osoby są częściej dyskryminowane co widać już u najmłodszych dzieci
Wiadomo, moze Ci sie nie podobac , tak samo jak i osoba otyla moze ale z gory wiemy ze pewnych rzeczy sie nie mowi/ pisze by kogos nie urazic to caly czas mam na mysli. U najmlodszych dzieci zgodze sie ale to tez juz wiemy ze dzieci lubia byc usczypliwe... Ja uwazam ze tutaj chociazby na wizazu dozwolone jest pisanie o osobach chudych jako wieszak, same kosci a na temat osoby otylej takie nieprzyjemne uwagi sa juz niedozwolone i dobrze bo nie o to mi chodzi by otylych tez przezywac chodzi mi o to ze chudzi tez maja problem ze soba i moze ich to zabolec... Nie ma oporow mowic do osoby chudej; jaki weiszak kosciotrup itd
Cytat:
Napisane przez tweetka
Wiesz co szanuje Twoja opinie ale zauważ ze zdanie zaznaczone na czerwono tez nie było mile dla osób,które maja kilka kilogramów za dużo
Po 1.tez jestem szczulpa,chuda jak kto woli,i jakos nie czuje sie urazona
po 2.czasem tez ciezko jest mi kupic cos w moim rozmiarze<ale zawsze mozna cos zwezic-jest to duzo prostrze niz np doszywanie materialu dla osob majacych wiecej kilogramow...pomijajac fakt ze w wiekszosci sklepow sa dostepne rozmiarowki xs a nie w kazdym sa xxxl,mozna rozgladnac sie tez na dzialach dzieciecych<nie odbierz tego zle>,czesto mozna tak znalezc podobne albo nawet takie same modele jak na damskim,tyle ze w mniejszej rozmiarowce...
Zdanie zaznaczone na zolto to juz wogole nieporozumienie MOIM zdaniem...chyba nigdy nie mialas w swoim otoczeniu nikogo o wiekszej masie...bo nie masz pojecia jak dopiero oni cierpia z powodu roznych docinek...
pS duzo za niska waga<nie wiem jak jest w twoim przypadku,nie pisalas ile wazysz>moze byc oznaka jakiejs choroby,<podobnie zreszta jak nadwaga>wiec moze wartko porobic kilka badan
jak juz pisalam to nie w moim stylu tak pisac ale napisalam to w taki sam sposob tak jak kolezanka wypowiedziala sie o osbie chudej tylko ja to opisalam otyla i tutaj widac jak to brzydko brzmi taki byl cel mojej wypowiedzi. Wystarczy nawet poczytac taki watek na wizazu chudych dziewczta jak ciezko im przytyc , i jak czesto slysza nieprzyjemne slowa na temat sowjj figury... nie jestem urazona tym ze proponujesz mi zakupy na dzieciecym naszczecie mieszcze sie w xs ale nie we wszystkich firmach... nie urazila mnie ta jedna wypowiedz a ich kilka ktore przeczytalam na tym watku , moze nie tak urazily mnie te slowa jak poczulam niesmak oraz nasunela sie wlasnei ta mysl dlaczego nikt nie odpowie ze moze nie wypada tak pisac...
gryzelda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 17:47   #4206
tweetka
Raczkowanie

foty

tweetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 17:49   #4207
tweetka
Raczkowanie

2

Stary 2009-10-05, 17:51   #4208
tweetka
Raczkowanie

3

Stary 2009-10-05, 19:49   #4209
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez guniaaa Pokaż wiadomość
Wazysz i mierzysz tyle,co ja Ale i tak sie odchudzam bez ustanku
Ja jakbym schudła jeszcze troszkę to bym wyglądała masakrycznie.
Jak czasem się widzę na niektórych zdjęciach to się aż przerażam:eeh: bo czasem to normalnie jak kościotrup wychodzę
Ale i tak jestem zadowolona z mojej wagi Nie chciałabym mniej a tym bardziej więcej!
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 20:00   #4210
Madziolek123
Rozeznanie

GG do Madziolek123

Cytat:
Ja jakbym schudła jeszcze troszkę to bym wyglądała masakrycznie.
Jak czasem się widzę na niektórych zdjęciach to się aż przerażam:eeh: bo czasem to normalnie jak kościotrup wychodzę
Ale i tak jestem zadowolona z mojej wagi Nie chciałabym mniej a tym bardziej więcej!
chciała bym móc tak powiedzieć mi się wydaje że na każdym zdjęciu wychodze grubo... (nie chce nikogo urazić) a przy 1,65m waże 54-55kg (różnie)
  • a przede wszystkim...
...walczę ze słabościami

Madziolek123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 20:08   #4211
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Widzę, że dużo tu chodzinek Ale Wy nie tracicie przy tym kobiecych kształtów, piersi, pupy, bioderek? Mi tam dobrze przy moich 167 centymetrach i 50kg, chociaż teraz te kolacyjki z TŻtem doprowadziły do tego że w porywach wazę 51,5

Co do dyskusji na na temat grubych i chudych i pseudoobrażających słowach się nie wypowiem. Bo forum jest od tego żeby mówić swoje zdanie i kropka!! Jeśli ktoś ma rude włosy a ktoś powie że rudy mu się nie podoba, kojarzy z czymś tam to nie ma do tego prawa?

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1254757634

Aaaale laska Jak można zachować taką pupkę przy takiej drobnej budowie ciała
Stary 2009-10-05, 20:09   #4212
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4
Konto usunięte

No ja osobiście nie lubię jak ludzie o chudych osobach mówią wieszak, szkielet, można by się na niej biologii uczyć. Osobiście nigdy czegoś takiego nie usłyszałam, ale gdyby mi ktoś tak powiedział poczułabym się urażona ja mam 166 cm i ważę 45 kg. Nie jest to bynajmniej moja wina, bo nie jem czy coś. Ja jem i to dużo. A nikomu nie może przyjść na myśl, że po prostu nie mogę przytyć choć bym bardzo chciała? To samo tyczyć się grubszych osób, może nie mogą schudnąć bo mają jakieś problemy. Często ludzie wytykają chudych czy grubych, a nie pomyślą, że niedowaga czy nadwaga to nie ich wina.
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 20:12   #4213
neheszta
Zakorzenienie

Dla mnie obojętne jak laska jest chuda ważne że ma cycki i tyłek (wypukłe oczywiście )
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 20:25   #4214
bLonD_bEjBe
Zadomowienie

mój były napisał mi, że się mylę
że nie rozwali kolejnego związku i wie, że życzę mu jak najgorzej, ale się nie dziwi.
po tym jak mu napisałam, że nic nie zrozumiał i będzie każdą tak traktował.

wkurza mnie ten człowiek masakrycznie. Wyobraziłam sobie jego z inną i jakoś wymiotować mi się zachciało na samą myśl, że może lepiej traktować inną niż mnie.
Jak myślicie będzie traktował inne lepiej, zmieni się? Czy tak jak pozwolił sobie mnie uderzyć, zdradzać i okłamywać, inne już nie?
Stary 2009-10-05, 20:28   #4215
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

gryzelda nie urazila mnie ta jedna wypowiedz a ich kilka ktore przeczytalam na tym watku , moze nie tak urazily mnie te slowa jak poczulam niesmak oraz nasunela sie wlasnei ta mysl dlaczego nikt nie odpowie ze moze nie wypada tak pisac... my sie dobrze tu czujemy w swoim towarzystwie , nikt sie nie obrazil jak do tej pory po zadnej takiej wypowiedzi , a ty sie nagle odezwalas i ci sie cos nie podoba , wiec powtarzam NIE WCHODZ I NIE CZYTAJ , zaoszczedzisz sobie niesmaku ja nie mam problemow z samoakceptacja , twoja nadmierna wrazliwosc na jasny juz temat , sugeruje ze to ty ja masz .

po co w ogole marnujemy czas na roztrzasanie takich durnych kwesti , watek nazywa sie AG a nie suchelce VS grube bekony .

poison ja nie moge przytyc bo mam nerwice zoladkowa , za kazdym razem kiedy sie denerwuje albo jestem pod wplywem stresu ,sciska mi sie zaladek i pomijajac to ze nie moge jesc (reakcja odwrotna niz u ludzi ktorzy wkurzeni zjedza cala lodowke lacznie z zamrazalnikiem ) czasem mam reakcje wymiotne i bole glowy , staram sie z tym walczyc ale mi nie idzie .

blond bejbe nie martw sie , nie zmieni , jego charakterek, predzej czy pozniej sie ujawni . on taki juz jest , ma to we krwi , wiec nie sadze ze nagle doznal objawienia a'la swiety Pawel w drodze do damaszku . nie wiem tylko po co w ogole o nim myslisz i tracisz czas na wysylanie mu esow ? nie daj nikomu watpliwosci ze skonczylas z tym dupkiem i nowe zycie bez niego jest o wiele piekniejsze .

Edytowane przez ooodeta
Czas edycji: 2009-10-05 o 20:33
ooodeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 20:44   #4216
LilyHoney
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
Gwarantuje Ci, że nic przyjemnego
Ciesz się z tego że jesteś taka szczuplutka i drobniutka, niejedna dziewczyna marzy pewnie o Twojej figurze
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 20:58   #4217
bLonD_bEjBe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ooodeta Pokaż wiadomość
.

blond bejbe nie martw sie , nie zmieni , jego charakterek, predzej czy pozniej sie ujawni . on taki juz jest , ma to we krwi , wiec nie sadze ze nagle doznal objawienia a'la swiety Pawel w drodze do damaszku . nie wiem tylko po co w ogole o nim myslisz i tracisz czas na wysylanie mu esow ? nie daj nikomu watpliwosci ze skonczylas z tym dupkiem i nowe zycie bez niego jest o wiele piekniejsze .
własnie głupia jestem po co pisze. Już nie odpisałam na kolejnego sms.
ale jakaś taka dumna też, że już mnie nie będzie miał. Wiedział, że opócz dobroci miałam talenty artystyczne. To była moja chluba i już mu się nie trafi tak chop siu.
Dlaczego ja w myślach życzę mu źle?
Taka mściwa się zrobiłam. hehe

Kurde mam ostatnią tabletkę na jutro hmm z tych z recepty.Ciekawe czy dam radę bez nich, jak będzie ciężko będę znów do lekarza szła.

------

Jeśli mówimy o chudzielcach to ja też się do nich zaliczam. I koleżanka z pracy mi mówi, że mam płaskodupie, a ja jej mówie, że ona też ma płaskodupie tylko w większej wersji.
bo to z tyłkiem to na tym rzecz polega, że płaskodupie może mieć chuda czy grubsza lub gruba, to zależy od kształtu tyłka.
ja tam uważam, że mam fajny tyłek i zdania nie zmienie
Stary 2009-10-05, 21:04   #4218
LilyHoney
Zadomowienie

Ja zaliczam się zdecydowanie do szczupłych ale nie do chudzinek. Dązyłam do tego by mieć jeszcze 2kg mniej niż teraz ale chyba jednak pozostane przy obecnej, tylko nad talią popracuje żeby brzuszek był idealny (bądź prawie idealny) i będzie myśle że ok
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 21:30   #4219
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bLonD_bEjBe Pokaż wiadomość
mój były napisał mi, że się mylę
że nie rozwali kolejnego związku i wie, że życzę mu jak najgorzej, ale się nie dziwi.
po tym jak mu napisałam, że nic nie zrozumiał i będzie każdą tak traktował.

wkurza mnie ten człowiek masakrycznie. Wyobraziłam sobie jego z inną i jakoś wymiotować mi się zachciało na samą myśl, że może lepiej traktować inną niż mnie.
Jak myślicie będzie traktował inne lepiej, zmieni się? Czy tak jak pozwolił sobie mnie uderzyć, zdradzać i okłamywać, inne już nie?
Ja tez mysle, ze on sie nie zmieni. Nawet jesli, to na poczatku bedzie slodki, itd, a w koncu pokaze jaki jest na prawde. I kolejna ucieknie i tak w kolko. Dobrze, ze ty zwialas od niego szkoda Ciebie i Twoich nerwow.

Cytat:
Napisane przez Kaluch Pokaż wiadomość
Dziewczynki Kochane wszystkie

jako stała podczytywaczka mam do Was pytanie za 100 pkt
wiecie gdzie można dostać taka koszulke 'dirty' ;>

ubzdurałam ją sobie, a nie wiem kompletnie gdzie szukac
Ja tez bym chciala takąąąąąąąąąąąąąąąą....
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 21:43   #4220
theoneandonly
Wtajemniczenie

Cytat:

poison ja nie moge przytyc bo mam nerwice zoladkowa , za kazdym razem kiedy sie denerwuje albo jestem pod wplywem stresu ,sciska mi sie zaladek i pomijajac to ze nie moge jesc (reakcja odwrotna niz u ludzi ktorzy wkurzeni zjedza cala lodowke lacznie z zamrazalnikiem ) czasem mam reakcje wymiotne i bole glowy , staram sie z tym walczyc ale mi nie idzie .
.
Mam to samo
Mały stres i już nic nie jestem w stanie przełknąć.
theoneandonly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 09:48   #4221
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bLonD_bEjBe Pokaż wiadomość
Jeśli mówimy o chudzielcach to ja też się do nich zaliczam. I koleżanka z pracy mi mówi, że mam płaskodupie, a ja jej mówie, że ona też ma płaskodupie tylko w większej wersji.
bo to z tyłkiem to na tym rzecz polega, że płaskodupie może mieć chuda czy grubsza lub gruba, to zależy od kształtu tyłka.
ja tam uważam, że mam fajny tyłek i zdania nie zmienie
I przy okazji chcialam napisac ze tak samo mysle ze nie mozna odczytac czy ktos jest gruby czy chudy po jego wadze i wzroście. Wiadomo że będzie różnica między wagą40 a 55 ale znam osoby ktore przy wadze 45 maja boczki i brak biustu a osoby z waga 55 sa szczuplutkie i maja kobiece zaokrąglenia. Podobno każdy ma inna wage kosci i pewnie jeszcze czegoś innego... takze jak dla mnie liczy sie wygląd a nie waga i wzrost.
Ja jestem dumna z mojej wagi, troche mniej z wzrostu ale i tak jestem szczesliwa(mam wymarzony biust, tylek tez niczego sobie czego chciec wiecej?)
Stary 2009-10-06, 10:11   #4222
party_girl7
Zakorzenienie

foty
Stary 2009-10-06, 10:13   #4223
tweetka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
I przy okazji chcialam napisac ze tak samo mysle ze nie mozna odczytac czy ktos jest gruby czy chudy po jego wadze i wzroście. Wiadomo że będzie różnica między wagą40 a 55 ale znam osoby ktore przy wadze 45 maja boczki i brak biustu a osoby z waga 55 sa szczuplutkie i maja kobiece zaokrąglenia. Podobno każdy ma inna wage kosci i pewnie jeszcze czegoś innego... takze jak dla mnie liczy sie wygląd a nie waga i wzrost.
Ja jestem dumna z mojej wagi, troche mniej z wzrostu ale i tak jestem szczesliwa(mam wymarzony biust, tylek tez niczego sobie czego chciec wiecej?)
Dokladnie.Ja waze ok 43 przy 160cm a mam kolezanke,ktora przy takim samym wzroscie wazy 55kg i jest wizualnie o polowe chudsza ode mnie
powiem skromnie ze tez jestem zadowolona ze swojego wygladu,musze jeszcze popracowac nad plaskodupiem,ktore ostatnio mnie atakuje ale ogolnie jest ok

Stary 2009-10-06, 10:31   #4224
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tweetka Pokaż wiadomość
Dokladnie.Ja waze ok 43 przy 160cm a mam kolezanke,ktora przy takim samym wzroscie wazy 55kg i jest wizualnie o polowe chudsza ode mnie
powiem skromnie ze tez jestem zadowolona ze swojego wygladu,musze jeszcze popracowac nad plaskodupiem,ktore ostatnio mnie atakuje ale ogolnie jest ok
a tak z ciekawości, jak chcesz nad tym popracować? ćwicząc?
Stary 2009-10-06, 10:43   #4225
tweetka
Raczkowanie

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1254817800 swietne oczy

tak ćwicząc.. no i znowu muszę zacząć używać ten balsam"brazylijskie pośladki"czy jakoś tak,kiedyś byłam z niego bardzo zadowolona,fajnie unosił tyłeczek

Stary 2009-10-06, 10:46   #4226
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Cytat:

eh Wydaje mi się, że powinnaś skupić się na walce z przyczyną tego stresu, na pewno to w psychice siedzi a nie ze skutkiem czyli niską wagą. Kiedy zwalczysz przyczynę wszystko się ureguluje, bo nerwice mają baaardzo wyniszczający wpływ na orgaznim, możesz to odczuć w przyszłości, moja siostra też miała coś podobnego i nabawiła się wrzodów.. Na każdego wpływa coś innego, nie możesz omijać stresujących sytuacji tylko stawiać im czoła, traktować jak wyzwanie a żeby mu sprostać musisz miec siły czyli musisz zjeść Nie wiem, różne są metody- medytacje, wyciszenie lub porozmawianie z bliską osobą..

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:

tak ćwicząc.. no i znowu muszę zacząć używać ten balsam"brazylijskie pośladki"czy jakoś tak,kiedyś byłam z niego bardzo zadowolona,fajnie unosił tyłeczek

oo a co to za balsam jakiej firmy? Kusząco brzmi

przepraszam za post pod postem
Stary 2009-10-06, 10:48   #4227
party_girl7
Zakorzenienie

Stary 2009-10-06, 10:58   #4228
party_girl7
Zakorzenienie

<3
Stary 2009-10-06, 11:05   #4229
tweetka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
eh Wydaje mi się, że powinnaś skupić się na walce z przyczyną tego stresu, na pewno to w psychice siedzi a nie ze skutkiem czyli niską wagą. Kiedy zwalczysz przyczynę wszystko się ureguluje, bo nerwice mają baaardzo wyniszczający wpływ na orgaznim, możesz to odczuć w przyszłości, moja siostra też miała coś podobnego i nabawiła się wrzodów.. Na każdego wpływa coś innego, nie możesz omijać stresujących sytuacji tylko stawiać im czoła, traktować jak wyzwanie a żeby mu sprostać musisz miec siły czyli musisz zjeść Nie wiem, różne są metody- medytacje, wyciszenie lub porozmawianie z bliską osobą..

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

oo a co to za balsam jakiej firmy? Kusząco brzmi

przepraszam za post pod postem
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...e-Posladki.htm

Edytowane przez tweetka
Czas edycji: 2009-10-06 o 11:08
Stary 2009-10-06, 11:11   #4230
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

opinie ma średnie ale skoro AG go poleca...
znajde go w rossmanie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości