|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Ciebie tez dawno tutaj nie widzialas
|
|
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
wpadam tutaj (jak nałóg to nałóg) zobaczę co słychać ale nie mam teraz za bardzo czasu pisać bo muszę kawałek pracy mgr napisać na ten weekend i dać do sprawdzenia, a słabo mi to idzie bo mi ciągle coś wypada i odkłądam
|
#4564 |
|
Konto usunięte
|
Marcin jest na gg
I ani się nie odezwie... nic
|
|
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
Paollino, spotkaliście się tylko raz i na prawdę on może nie czuć się zobowiązany żeby się do Ciebie odzywać, ja na Twoim miejscu zaczęłabym się bawić, spotykać ze znajomymi a nie użalać się nad sobą, jesteś młodziutka, teraz Ci nie wychodzi ale może zaraz spotkasz kogoś innego z kimn będziesz szczęśliwa. Nie możesz tak wszystkiego obsesyjnie przeżywać bo się wykońćzysz. A my tutaj trzymamy za Ciebie kciuki!!!!
|
#4566 |
|
Konto usunięte
|
Gusiak jesteś tu nowa dość (albo rozminęłyśmy się wcześniej) ale np. takie dziewczyny jak Zuziunia wiedzą co przeżywam z facetami, ile porażek już zaliczyłam i że to jest niewiargodne że można mieć takiego pecha
Ja już w nic nie wierzę
|
|
|
|
#4567 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam dobrze, rzeczywiście nie jestem z Wami długo (choć prawie od początku tego wątku
) i nie wiem wielu rzeczy ale wyraziłam tylko moje zdanie że powinnaś wyjść do ludzi i nie szukać na siłę tylko po prostu jakoś samo się wszystko poukłada. To tyle, myślę że tutaj przeszłe doświadczenia nie mają nic do rzeczy, wiadomo że jak się zawiodłaś na kimś to trudniej Ci, ale ja myślę że na pewno Ci się uda,
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
A moim zdaniem Paolino i tak za bardzo przezywasz to wszystko. Przeciez jeszcze dobrze nie skonczylas z jednym a tu juz drugo na horyzoncie, a zaledwie widzieliscie sie tylko raz i on nie ma zadnych zobowiazan
|
|
|
|
#4570 |
|
Konto usunięte
|
Tylko że zawiodłam się już tyle razy, że to aż boli
I nie przeżywam tego bo teraz się nie odzywa, ale przeżywam to, że po prostu... No wiecie, po co była ta kolacja i wszystko? Mógł naprawdę mnie wziąć na kebaba...
|
|
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
ja rano pozmienialam posciele posprzatalam i dostalam lenia heheh i na obiad wyciaglam zupe z zamrazalnika i mam z glowy
![]() jutro chce jechac kupic jakas kurtke albo plaszcz. Paczka od Mischoko jeszcze nie doszla |
|
|
|
#4572 |
|
Konto usunięte
|
witam kochane ja pod wiater mialam rowerem z pkp
![]() a teraz czeka mnie 15stron tlumaczenia. i mam niemiecki to jest najgorsze nie znosze niemca ale ehh postaram sie jakos pozaliczac,nie ma wyjscia ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- paoolino mi tez z kolesiami nie wychodzi i tez nie raz mnie wystawili czy cos ale jakos z czasem latwiej przyjmuje porazke, nie mamy po 40 lat by sie dolowac tym 3maj sie ![]()
|
|
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
laski jestem uratowana
przyszła kaska za ciuszki więc puściłam paczkę i zrobiłam drobne zakupki a mąż przyszedł z pracy z nowymi kartkami i pojechaliśmy do sklepu na kopalnię i mięsko kupiliśmy będzie wyżerka a mieliśmy głodować do piątku ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- a ja chyba nie wspomniałam że moje dziecko dziś kończy 8 miesięcy ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- ja się niemca 11 lat uczyłam i trochę znam... znałam... musiałabym sobie przypomnieć
|
#4574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super że kaska doszła.Mi jakos trudno cos sprzedac ale ja daje ceny kup teraz
|
|
|
|
|
#4575 |
|
BAN stały
|
Filipek już za 4 m-ce ma roczek łaaaa
|
|
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, dopiero jakieś 20 minut temu wróciłam z pracy, jak zwykle mnóstwo pracy mam w płace
maż wciąż w pracy, pewnie po 20 wróci, jutro ma audit w pracy, wiec ma coś tam jeszcze do zrobienia. Na szczęście jeszcze trochę i wylatujemy do RzymuPiwusia, a to łysienie to od hormonów? czy może stres? byłaś z tym problemem u lekarza? Zuzia, Olivka coś napisała?
|
#4577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:takie podejscie mi sie podoba ![]() Cytat:
Ja sie zastanawiam czy pare rzeczy nie sprzedac na allegro z ciuchow...Bo watpie, zebym kiedys w nie weszla ![]() ale nie wiem czy bede umiala ![]() GRATULACJE DO FILIPKA 8EGO MIESIACA kawaler dla mojej malutkiej |
||
|
|
|
#4578 |
|
BAN stały
|
Rzym super zazdroszczę
![]() Nic nie napisała |
|
|
|
#4579 |
|
Rozeznanie
|
![]() Ja nie wiem czy to hormony czy to stres bo i jedno i drugie mnie dopadło ostatnimi czasy Teoretycznie przy wysokim testosteronie powinnam łysieć nie?? a ja zaczęłam łysieć jak zaczęłam przyjmować leki na testo. Domi szukałam Waxa u mnie wszędzie i guzik nie mają. Napiszę więcej (może) póżniej bo muszę uciekać na zakupki (tak wiem wiem wariatka po nocach do sklepu chodzi )Pa
|
#4580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobno w Anglii jest WAX a w aptekach pytalas?
|
|
|
|
|
#4582 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
i pisac co sie dzialo tez na codzien....![]() Cytat:
Cytat:
witajcie Ja juz po wizycie u Piotrka...extra bylo bylysmy w parku....A jutro jedziemy do tej naszej stajni autobusem poogladac koniki... ![]() pozniej bylam na spotknaiu z Kinia....a ponziej kolacja kapiel i teraz komp ![]() ![]() i gg z P. |
||||
|
|
|
#4583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skurcz, parcie,...o widac główke bedzie dokladna recenzja na zywo
|
|
|
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
Domi, takiej relacji to żadna nie bedzie miała
![]() Zanka, zawsze słyszałam że lepiej skromniej ale na swoim także fajnie,a zobaczysz jeszcze się odbijecie najwazniejsze ze nikt Wam nie truje i buziaki dla Filipka, teraz już szybko zleci do roczku![]() a teraz dajcie mi lanie!!!! Zamiast pisać pracę to sobie drinka kupiłam na smuteczki i znowu klapa!!!!!
|
#4585 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
Bedziecie mnie wspierac
Gusiak poszla pisac prace
|
|
|
|
#4587 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4588 |
|
Wtajemniczenie
|
zanka205- gratulacje z okazji 8 miesiąca
![]() paollino- nie wiem dokładnie bo jestem nowa jak Ci się układało z facetami. Ale powiem Ci, że ja też mam dużo przejść nieciekawych, ale zawsze warto czekać i mieć nadzieje, bo ktoś na pewno na Ciebie czeka. Gusiak - pisz Ty tą pracę lepiej bez drinków, bo nie wiadomo potem co tam wyjdzie z tej Twojej radosnej twórczości. Po pracy dzisiaj oglądałam film Kobiety pragną bardziej, niby taki naiwny i przewidywalny ale coś mądrego zawiera. Ja uciekam pod prysznic i spać, bo jutro musze o 5 wstać i dojechać do firmy, bo jedziemy o 6.30 do Krakowa na jakieś spotkanie. Miłego wieczoru wszystkim.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
|
|
#4589 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
?Cytat:
Ja bym Ci dała bacik ale sama nie lepsza, zamiast sie wziąc za pracę mgr... jednak nie zmieniam tematu, dalej będę pisać o terroryzmie. |
||
|
|
|
#4590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyszukałam sobie parę rzeczy do czytania i jutro postanowiłam ostro ruszyć, najważniejsze że zaczęłam![]() a mam jeszcze pytanko, czy któraś z Was studiuje albo interesuje się psychologią??
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.

I ani się nie odezwie... nic
) i nie wiem wielu rzeczy ale wyraziłam tylko moje zdanie że powinnaś wyjść do ludzi i nie szukać na siłę tylko po prostu jakoś samo się wszystko poukłada. To tyle, myślę że tutaj przeszłe doświadczenia nie mają nic do rzeczy, wiadomo że jak się zawiodłaś na kimś to trudniej Ci, ale ja myślę że na pewno Ci się uda,

maż wciąż w pracy, pewnie po 20 wróci, jutro ma audit w pracy, wiec ma coś tam jeszcze do zrobienia. Na szczęście jeszcze trochę i wylatujemy do Rzymu
klask i: