Offtopowe zapuszczanie cz. V - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-05, 18:37   #2581
aanika
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość

[/COLOR]aanika dużo włosków obciełaś, ale ładne są, widac, ze bardzo zadbane [COLOR="Silver"]
Cytat:
Napisane przez Klaudiczka997 Pokaż wiadomość
A mi się bardziej podobały te ptrzed obcięciem...
Ale jeżeli w tych się lepiej czujesz no to suuper..
Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość

anika, rzeczywiście trochę straciłaś długości, ale wreszcie są proste i będą sobie teraz elegancko odrastać na prosto
Cytat:
Napisane przez Jagoda90 Pokaż wiadomość
ładne , ale mi się podobały wcześniej
[QUOTE=dymka;14588928][SIZE=3]C
Aanika - śliczne są te Twoje włosiska i ładniej wyglądają takie równiutkie:lo ve:

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Ojej ale skróciłas włoski, ale będą teraz równiutko rosnac

y
Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość

Ale śliczne są. gęste takie

:
Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość

Łał, na pewno 2 cm nie poszły
Ładnie, zdrowo wyglądają Ale nadal ślinię się do Twojego byłego cieniowania

Cytat:
Napisane przez lilavati007 Pokaż wiadomość
Ja
Śliczne włosięta. O wiele bardziej podobają mi sie równej długości. Są krótsze ale przynajmniej będą rosły śliczne.
Dziękuję bardzo
W sumie kiedy je ścinałam, nie spodziewałam się, że aż tyle ich pójdzie, ale wcześniej czy później i tak musiałabym je wyrównać . Trochę mi teraz dziwnie, bo włosy wydają się króciutkie, ale niedługo odrosną. Dzisiaj je będę Venitką karmić
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 18:40   #2582
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Wszystkim- tak, olejami- ech... w ostateczności...

Czyli mam już 3 typy
No cóż, tak to już bywa. Też nie lubie dzielić się ukochanymi rzeczami.
A co do tuszu to też polecam Masterpiece max - miałam kiedyś i był bardzo fajny. Teraz mam jakiś z oriflame i też jest ok.
lilavati007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 18:48   #2583
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
Znam tą stronkę, ale wypiszę się dopiero jak zacznę zarabiać sama tak po maturze - będę miała wtedy czas i nie będę musiała się bić z ojcem i babcią o to, bo bede wyjezdzać na studia.
Ja też sie pewnie wypiszę dopiero jak się wyprowadzę, bo też nie zamierzam walczyć np. o nie przyjmowanie kolędy czy coś....
Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
ja mam od 12 roku życia i nie umiem go zlikwidować. zmiejsza się czasowo i potem zaś wraca. wróg od serca
Też mam od dawna... ale nie jest mocno widoczny i większość facetów go nie zauważa albo im nie przeszkadza...wiec olewam to
Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
Wstawiam fotki mojej nowej toaletki Hihi dzis mam dzien chwalenia sie Prosze mnie nie bic
Super też mi sie zawsze podobały toaletki
Stary 2009-10-05, 18:52   #2584
astra85
Zakorzenienie

za 10 minut do domu
,leb musze umyc a tak mi sie juz nic nie chce
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 18:53   #2585
MerriqueMayfair
Rozeznanie

Dziewczyny,jak mnie tu już długo nie było mam taki magiel,że masakra. Mam wrażenie,że mimo,że wiele przedmiotów mi odeszło w tym roku to nie umiem się pozbierać do kupy i zawalam wszystko po kolei

Kiedyś się zastanawiałam czy nie wystąpić z KK, bo mimo,że wierzę w Boga to zupełnie nie zgadzam się z naukami tego kosciola jednak TŻ cały czas mi marudził po co mi to i tak dalej,że zrezygnowałam z tych planów
A Gliwice mi robią problemy z diagnostyką ustaloną mam na 1 lutego ale 5 tygodniu wcześniej muszę leki odstawić,a bez nich to ja "nie żyję" a wiadomo,matura studniówka i te sprawy,nie chcę zawalić. Dzwoniłam już 3 razy z prośbą i przesunięcie terminu a ci mnie ciagle zbywają

http://www.stephenking.pl

http://www.suwaczki.com/tickers/6qw2a069sfwd4tsq.png

Zużywam kosmetyki, nie kupuję nowych

MerriqueMayfair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 18:55   #2586
blondyna789
Zakorzenienie

dziewczyny, jak pije pokrzywę, to mogę jeść jeszcze belisse? bo się zastanawiam czy to nie za dużo.....
Stary 2009-10-05, 19:06   #2587
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, jak pije pokrzywę, to mogę jeść jeszcze belisse? bo się zastanawiam czy to nie za dużo.....
Jesli belissa nie ma ekstarktu z pokrzywy, albo ma go mało to możesz pić

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-05, 19:19   #2588
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja łączę...choć ostatnio o pokrzywie zapominam

czy można mieć uczulenie na pędzel do pudru? czy po prostu jest be, ma za ostre końcówki włosków i podrażnia?
Stary 2009-10-05, 19:24   #2589
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość
Jestem załamana... wczoraj wieczorem odkryłam na swoich udach CELLULIT!! Najgorsze jest to, że go naprawdę chyba widać, bo Tż podobno go już wcześniej zauważył Chyba z tego wszystkiego poczytam trochę, jak to okropieństwo zwalczyć Na razie dzisiaj już grany był krem Eveline na cellulit i ćwiczenia. Domyślam się, że trzeba będzie jeszcze wprowadzić jakieś masaże i dietę. No i skończyć z gorącymi kąpielami Czy Wy też z tym walczycie?
Polecam wszystkie możliwe hydromasaże. Dżakuzi i takie tam. Rozbija celulit a przy okazji jest przyjemne

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Zaskakujące jest to jak niewiele Polaków wie o tym podatku, pytanie dlaczego? W Polsce każdy płaci 1,04% obowiązkowego podatku dochodowego na kościół. Jeżeli naprawdę Cię to interesuje radzę głębiej zaznajomić się z tematem, polecam np forum apostazja.pl. Co do etyki to u mnie nie było i co najlepsze musiałam(chciałam) się WYPISAĆ z religii, co przysporzyło mi wiele kłopotów w szkole i w domu, a przecież to uczniowie powinni się na nią zapisywać bo nie jest to przedmiot obowiązkowy. Powinna być całkowita rozdzielność między państwem a kościołem. Polski kler miesza się w moje życie intymne, w to czy chcę poddać się aborcji, czy popieram invitro, jakiej jestem orientacji seksualnej, czy może u NAS zagrać MADONNA czy nie, jaką bajkę mogę puścić dziecku, mogę tak wymieniać i wymieniać. Muszę Cię zmartwić , KK nie za bardzo się Tobą martwi, jemu zależy żeby jak najwięcej owieczek widniało w jego kartotekach/statystykach, kiedy ja byłam z wizytą u swojego proboszcza w sprawie Apostazji usłyszałam ,,córko to, że jesteś ateistką nie jest jeszcze powodem żeby się wypisywać", potem padło wiele niecenzuralnych i obrażliwych słow z jego strony, których przytaczania wam oszczędzę. Jeszcze raz polecam stronę jak i forum Apostazja.pl.
PRzejrzę stronkę. A z tego, co w necie znalazłam to podatek na kościół, a raczej ogólnie na kościoły się płaci bez względu na apostazję. Jest i tyle. I pieniądze z niego na różne kościoły są przeznaczane.

Cytat:
Któraś z was używa oliwy z oliwek na włosy?
Moja mama

Cytat:
Napisane przez Klaudiczka997 Pokaż wiadomość
Anariel w ciąży nie powinno sie farbować włosów...
To bujda jest, spokojnie można

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Z polskiego akurat nie jest źle, oprócz tego, że z dnia na dzień musimy czytać krowy typu Lalka
Wielbiłabym nauczyciela, który na czas jest z lekturami, a nie w październiku 3 klasy dopiero "Potop" zaczyna. Ja "Lalkę" 2 dni czytałam, w 1 bym się sprężyła. Także dla mnie to byłaby czysta przyjemnośc mieć takiego nauczyciela (;

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Czy można mieć uczulenie na pędzel do pudru? czy po prostu jest be, ma za ostre końcówki włosków i podrażnia?
Można mieć uczulenie na tworzywo, z którego pędzel jest wykonany.
Stary 2009-10-05, 19:34   #2590
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
czy można mieć uczulenie na pędzel do pudru? czy po prostu jest be, ma za ostre końcówki włosków i podrażnia?
Może być za ostry albo np. za twardy.

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Wielbiłabym nauczyciela, który na czas jest z lekturami, a nie w październiku 3 klasy dopiero "Potop" zaczyna. Ja "Lalkę" 2 dni czytałam, w 1 bym się sprężyła. Także dla mnie to byłaby czysta przyjemnośc mieć takiego nauczyciela (;
Ale niestety bardzo mało osób umie/lubi/ma czas w tak krótkim czasie przeczytać U mnie w klasie nikt, niektórzy czytają lektury w wakacje (ale to są osoby, które w wakacje robią takie rzeczy jak przepisywanie zeszytów na jeszcze czyściej niż czysto i uczenie się na zapas), ale większość jednak albo tylko korzysta z opracowań, albo korzysta z opracowań i podczas omawiania dokańcza czytanie. Kurczę, ja bym chciała tak szybko móc czytać, ale za szybko się nudzę, ja tylko cykl o Mieczu Prawdy i książki Pilipiuka czytałam w jedno popołudnie No i Sagę o Ludziach Lodu

Ależ ja też jestem podrażniona, chciałam się pozbyć babola z okolic brody, a nie dość, że się rozsiał i teraz mam 4, to zamiast zasuszyć się pod wpływem Atredermu i Clindacne złuszczył się, jakiś centymetr kwadratowy mam czerwony i piekący, a babole jak były, tak są Całe szczęście, że podkład mineralny mi to pięknie pokrywa

BTW babol - fajna nazwa na pryszcza, na LU przeczytałam

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 19:46   #2591
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Można mieć uczulenie na tworzywo, z którego pędzel jest wykonany.
Cytat:
Może być za ostry albo np. za twardy.

Ale niestety bardzo mało osób umie/lubi/ma czas w tak krótkim czasie przeczytać U mnie w klasie nikt, niektórzy czytają lektury w wakacje (ale to są osoby, które w wakacje robią takie rzeczy jak przepisywanie zeszytów na jeszcze czyściej niż czysto i uczenie się na zapas), ale większość jednak albo tylko korzysta z opracowań, albo korzysta z opracowań i podczas omawiania dokańcza czytanie. Kurczę, ja bym chciała tak szybko móc czytać, ale za szybko się nudzę, ja tylko cykl o Mieczu Prawdy i książki Pilipiuka czytałam w jedno popołudnie No i Sagę o Ludziach Lodu
Dam mu jeszcze jedną szansę jak skończę się kwasić, bo teraz cera podrażniona trochę - póki co drania tykać nie będę

Saga o ludziach lodu...czytałam to jak miałam 14-15 lat...wypożyczałam z biblioteki, zamawiałam, dzwoniłam czy już ktoś oddał następny tom...miałam totalnego fioła i też połykałam w kilka godzin ciekawe czy teraz by mnie tak wciągnęła...ale prawdopodobieństwo jest spore
jak książka mnie wciągnie to mnie po prostu nie ma - mistrza i małgorzatę przeczytałam w niecałe dwa dni, władców much w jeden, podobnie z harrym potterem...już mnie zastawał świt przy tej bajce

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-05, 19:51   #2592
201607180946
Konto usunięte

A znacie jakieś sposoby na popękane naczynka na nogach, ja mam naprawdę duże i nie wiem jak sobie z tym poradzić, czasami wręcz pieką mnie nogi tak jakbym je spaliła na słońcu, dobrze że robi się zimno i mogę je schować pod spodniami

Wiem, że pomimo wypisania się z kościoła nadal płacę na niego podatek, co jest niestety jakimś absurdem, Ja wypisałam się bo jestem ateistką, nie lubię żyć w zakłamaniu i nie czułam się częścią wspólnoty KK ,
polecam też forum racjonalista.pl

Do dziewczyn które stosują oliwę z oliwek, jakie wrażenia, wy pewnie macie porównanie z innym olejami , jak wypada oliwa z oliwek? ja nie widzę jakiś specjalnych rezultatów i chyba przerzucę się na kokosa, tylko muszę znalezc w Olsztynie sklep ze zdrową żywnością, bo na Jarotach zlikwidowali
właśnie upiekłam sobie jabłuszka z cynamonem, pychaaaa
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 19:58   #2593
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Wiem, że pomimo wypisania się z kościoła nadal płacę na niego podatek, co jest niestety jakimś absurdem, Ja wypisałam się bo jestem ateistką, nie lubię żyć w zakłamaniu i nie czułam się częścią wspólnoty KK ,
Nie żyję w zakłamaniu- nie zapisywałam się przecież do KK. Nie mam sobie niczego do zarzucenia.

Wierzę w ogólną sprawiedliwość- kiedyś przeciw KK obróci się ten absurdalny sposób pozyskiwania wiernych. Np. jak się okaże, że muszą płacić za wiernego czy coś w ten deseń (; Ja tutaj tylko siedzę i czekam (;
Stary 2009-10-05, 20:02   #2594
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
A znacie jakieś sposoby na popękane naczynka na nogach, ja mam naprawdę duże i nie wiem jak sobie z tym poradzić, czasami wręcz pieką mnie nogi tak jakbym je spaliła na słońcu, dobrze że robi się zimno i mogę je schować pod spodniami

Do dziewczyn które stosują oliwę z oliwek, jakie wrażenia, wy pewnie macie porównanie z innym olejami , jak wypada oliwa z oliwek? ja nie widzę jakiś specjalnych rezultatów i chyba przerzucę się na kokosa, tylko muszę znalezc w Olsztynie sklep ze zdrową żywnością, bo na Jarotach zlikwidowali
Wegetarianin na Kołobrzeskiej na przeciwko gim3 i LO XI

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 20:09   #2595
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Nie żyję w zakłamaniu- nie zapisywałam się przecież do KK. Nie mam sobie niczego do zarzucenia.

Wierzę w ogólną sprawiedliwość- kiedyś przeciw KK obróci się ten absurdalny sposób pozyskiwania wiernych. Np. jak się okaże, że muszą płacić za wiernego czy coś w ten deseń (; Ja tutaj tylko siedzę i czekam (;
Ja mówiłam tylko i wyłącznie o sobie, przepraszam jeżeli to tak zabrzmiałonie znam Cię osobiście i nie śmiałabym nawet twierdzić, że żyjesz w zakłamaniu

jyyli dzięki za namiary, jestem , po wypłacie się wybiorę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-05, 20:14   #2596
19agusia91
Zakorzenienie

http://www.allegro.pl/item758956480_...dynu_cudo.html

ale słooodziak
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 20:15   #2597
Anariel
Wtajemniczenie

Ja juz po zakupach kupilam ten olej ryzowy Jutro bede probowac...

blondyna789 wlasnie dlatego mieszkam w UK Po wszystkich oplatach mozna sobie pozwolic na male szalenstwa
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 20:16   #2598
201607180946
Konto usunięte

podobne staniki widuje w H&M, raczej nie trzymają za dobrze dużego biustu
Stary 2009-10-05, 20:21   #2599
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Oliwa z oliwek daje mi efekt sypkości. Jednak w porównaniu z kokosem wypada dosyć słabo- w przypadku kokosa do sypkości dochodzą jeszcze lejące się włosy( ). Jednak nie mam jej nic do zarzucenia- jak najbardziej nawilża i odżywia

Cytat:
Ale fajny

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-05, 20:22   #2600
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
ale słooodziak
Ten akurat średnio mi się podoba, ale wkurza mnie, że ładne nadruki są tylko do miseczek B. Gdzie mi tam znaleźć miseczkę E z fajnym rysunkiem. No ale nie to nie, zawsze samemu można coś fajnego naszyć xD Chyba da radę, nie?

Cytat:
Ja mówiłam tylko i wyłącznie o sobie, przepraszam jeżeli to tak zabrzmiałonie znam Cię osobiście i nie śmiałabym nawet twierdzić, że żyjesz w zakłamaniu
Ja wiem, że to nie był przytyk w moją stronę, Ja tylko napisałam dlaczego nie wypisuję się z KK. Kiedyś jeszcze dostaną za swoją politykę. Najpóźniej w Dniu Sądu Ostatecznego, jeśli mają rację i takowy będzie miał miejsce (;

Edytowane przez Chatul
Czas edycji: 2009-10-06 o 05:31
Chatul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 20:26   #2601
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Ten akurat średnio mi się podoba, ale wkurza mnie, że ładne nadruki są tylko do miseczek B. Gdzie mi tam znaleźć miseczkę E z fajnym rysunkiem. No ale nie to nie, zawsze samemu można coś fajnego naszyć xD Chyba da radę, nie?

Ja wiem, że to nie był przytyk w moją stronę, Ja tylko napisałam dlaczego nie wypisuję się z KK. Kiedyś jeszcze dostaną za swoją politykę. Najpóźniej w Dniu Sądu Ostatecznego, jeśli mają rację i takowy będzie miał miejsce (;
Pewnie da Ale dziwnie czułabym się w takim chyba
Cytat:
podobne staniki widuje w H&M, raczej nie trzymają za dobrze dużego biustu
Ale wygląda słodko, kupię mojej córce , jesli takową będę mieć
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 20:28   #2602
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale fajny. Ale raczej tylko do małego biustu.

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Pewnie. Kreatywność jest nak najbardziej wskazana.
Stary 2009-10-05, 20:29   #2603
201607180946
Konto usunięte

Cytat:

Jak to powiedział mój kumpel: jeżeli nie daj boże, bóg istnieje to niech ma ich w swojej opiece, amen

Edytowane przez 201607180946
Czas edycji: 2009-10-05 o 20:30

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-05, 20:51   #2604
Jagoda90
Zadomowienie

Cytat:

U mnie się długo utrzymuje wszystko z Avonu (no a tylko tego używam, bo ciocia jest konsultantką i takie mi prezenty robi)
hm Avon, nie mam teraz dostępu do tych kosmetyków, może teraz mają coś fajnego

Cytat:
Nie ma czego się bać, miałam w LO
ja też miałam w LO, ale kiedy to było

Cytat:
Wstawiam fotki mojej nowej toaletki Hihi dzis mam dzien chwalenia sie Prosze mnie nie bic
ładna, też chcę
a tak w ogóle to mam do Ciebie prośbe- kiedyś doradzałaś dziewczyną w kwestii makijażu, mogłabym Ci podesłać moje fotki

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość

Ciekawe co się dzieje z Motylkiem Dawno jej nie było...
I ciekawe czy Domi już urodzila
też się ostatnio nad tym zastanawiałam

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 21:02   #2605
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Dam mu jeszcze jedną szansę jak skończę się kwasić, bo teraz cera podrażniona trochę - póki co drania tykać nie będę

Saga o ludziach lodu...czytałam to jak miałam 14-15 lat...wypożyczałam z biblioteki, zamawiałam, dzwoniłam czy już ktoś oddał następny tom...miałam totalnego fioła i też połykałam w kilka godzin ciekawe czy teraz by mnie tak wciągnęła...ale prawdopodobieństwo jest spore
jak książka mnie wciągnie to mnie po prostu nie ma - mistrza i małgorzatę przeczytałam w niecałe dwa dni, władców much w jeden, podobnie z harrym potterem...już mnie zastawał świt przy tej bajce
Aaaa ja kocham Sagę Nawet psa babci nazwałam Sol :P uwielbiam te postaci, Mandragore kocham. Nawet probowalam zasadzic w doniczce i wyhodowac, ale sie nie udalo Tez szalalam za Saga, bylam nawet na specjalnym forum zapisana. Byly tomy ciekawe ale byly tez i nudne. A koncowka to juz totalnie zwalona, tak jak 47 tom :/ W niedziele chlopak kupil mi 16 czesc i tak sobie czytam. Poki co nudnawe, zobaczymy czy znowu mnie wciagnie

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 21:15   #2606
Anariel
Wtajemniczenie

Jagoda90 pewnie,ze mozesz mi podeslac Jak tylko znajde chwilke to odesle gotowe materialy

anariel85@tlen.pl

Wiecie co? Wlasnie probuje sobie zrobic pedicure i... cholerka mam za duzy brzuch hahahaaa masakra Robie sobie frencha na stopach, narazie udalo mi sie zrobic biale koncowki i... odpoczywam

Co do toaletki to kupilam ja... na smieciach Hihi Tatus mi odnowil i pomalowal. Dlugo szukalam takiej zeby szuflady byly glebokie (mam specjalne przegrodki na pedzle). I sie w koncu udalo

Stary 2009-10-05, 21:30   #2607
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Aaaa ja kocham Sagę Nawet psa babci nazwałam Sol :P uwielbiam te postaci, Mandragore kocham. Nawet probowalam zasadzic w doniczce i wyhodowac, ale sie nie udalo Tez szalalam za Saga, bylam nawet na specjalnym forum zapisana. Byly tomy ciekawe ale byly tez i nudne. A koncowka to juz totalnie zwalona, tak jak 47 tom :/ W niedziele chlopak kupil mi 16 czesc i tak sobie czytam. Poki co nudnawe, zobaczymy czy znowu mnie wciagnie
Ja oszalałam ze szczęścia jak pojechałam do Norwegii ale do Trondheim nie dojechaliśmy niestety
Można teraz kupić Sagę? Kurcze...chyba znów coś przespałam

Cytat:
Wiecie co? Wlasnie probuje sobie zrobic pedicure i... cholerka mam za duzy brzuch hahahaaa masakra Robie sobie frencha na stopach, narazie udalo mi sie zrobic biale koncowki i... odpoczywam

wyobraziłam to sobie
A propos frencha - moja mama ostatnio choruje na niego i chciałam jej kupić jakiś zestawik lakiery + paseczki - możecie coś polecić? Jutro mam długaśne okienko więc będzie shoping
A toaletka przepiękna
Stary 2009-10-05, 21:33   #2608
Anariel
Wtajemniczenie

dymka z takich sklepowych to ja najabardziej polecam lakiery maybelline i Inglot a zestaw do Frencha dobry ma tez Avon

Stary 2009-10-05, 21:37   #2609
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:

Też lubie frencha ale nie za bardzo umiem sobie go sama zrobić, zwłaszcza na rękach.
A co do toaletki, to zrobienie czegoś wspaniałego z "niczego" zawsze sprawia dużo radości.

3majcie jutro za mnie kciuki, bo mam sprawdzian z gegry, a jest na nim tak cholernie dużo pojęć, więc nie wiem jak mi pójdzie.
Stary 2009-10-05, 21:59   #2610
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
dymka z takich sklepowych to ja najabardziej polecam lakiery maybelline i Inglot a zestaw do Frencha dobry ma tez Avon
Dzięki Kochana Jak zwykle jesteś niezastąpiona
poszukam jutro
(a do Avon mam uraz...kiedyś byłam członkinią tej sekty w sumie lubiłam tylko jeden produkt - maseczkę rozgrzewającą, ale ją wycofali dawno temu i od tamtej pory nic nie kupuję )
Cytat:
Napisane przez lilavati007 Pokaż wiadomość

Też lubie frencha ale nie za bardzo umiem sobie go sama zrobić, zwłaszcza na rękach.
A co do toaletki, to zrobienie czegoś wspaniałego z "niczego" zawsze sprawia dużo radości.

3majcie jutro za mnie kciuki, bo mam sprawdzian z gegry, a jest na nim tak cholernie dużo pojęć, więc nie wiem jak mi pójdzie.
Kciuki masz zamówione na którą godzinę?
Sobie pewnie też bym nie umiała frencha zrobić, ale myślę że mamie dam radę - w końcu w domu to ja jestem od malowania paznokci

Jak mam rano Blondynę ratować przed śmiercią z nudów to muszę zmykać do łóżeczka
Włosowych snów

Edytowane przez dymka
Czas edycji: 2009-10-05 o 22:01
dymka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości