|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy siê ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Wymiankowy zawrót g³owy (Iwonkus) Witam wszystkich! Oto mój w±tek wymiankowy. Bêdziecie mogli znale¼æ tu ciuchy,kosmetyki,bi¿uteri ê i zabawki. Oto kika krótkich zasad ![]() * wysy³am dodatkowe zdjêcia,dok³adne wymiary i opisy( wystarczy poprosiæ w po¶cie lub na PW), * odpisujê u ciebie,a ty u mnie, * zdjêcia nie s± robione na osobie ! * je¿eli ubrania siê Ci nie podobaj±, nie trzeba ogl±daæ ![]() * na razie nie wiem za co chcê siê wymieniaæ,ale wybredna nie jestem( za kilka dni dodam listê ![]() * i najwa¿niejszy punkt- jestem tu nowa i proszê mi wybaczyæ wszelkie niedogodno¶ci ![]() UWAGA! Warto¶æ oznacza ,ile dana rzecz wynosi cenowo(oko³o), a nie ile ma wynosiæ cena rzeczy,któr± ty chcerz mi w zamian zaoferowaæ! To by by³o na tyle, teraz czas na ubrania: 1. Bluzka Bia³o-Niebieska Rozmiar XS Firma: Miss Berge Stan: Idealny(noszona 2 razy) Warto¶æ 30 z³ 2. Bluzka Czarna+niebieski nadruk Rozmiar na metce M/L Firma:BBG Stan: Idealny(noszona 1 raz) Warto¶æ: 25 z³ 3. Bluzka ró¿owa dzieciêca Rozmiar 158 Firma 5/10/15 Stan:Idealny(nie noszona) Warto¶æ: 25 z³ 4. Leginsy Bia³e Rozmiar na metce 158 Firma Maria Stan: Idealny(noszony kilka razy) Warto¶æ: 12 z³ 5. Balerinki czarne w bia³e kropki Rozmiar 38 Firma H&H Hoes Stan:Idealny(noszone 1 !) Warto¶æ: 30 z³ Ju¿ nied³ugo dodam: spodnie szare, krem do twarzy,kolczyki i wiele innych... Zapraszam ponownie ju¿ za kilka dni!
Edytowane przez Iwonkus Czas edycji: 2009-10-06 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wymiankowy zawrót g³owy (Iwonkus)
UWAGA! Warto¶æ oznacza ,ile dana rzecz wynosi cenowo(oko³o), a nie ile ma wynosiæ cena rzeczy,któr± ty chcerz mi w zamian zaoferowaæ!
6. Bluzka na lato ¿ó³ta z kolorowymi wzorami. Rozmiar na metce 36 Firma H&M Stan Idealny (nie noszona) Warto¶æ: 40 z³ 7. Strój k±pielowy zielono-bia³y Rozmiar na metce 146-152 Firma H&M Stan Bardzo Dobry( ma³o razy noszony,brak oznak u¿ytkowania) Warto¶æ: 90z³ 8. Spódnica D³uga czarna Rozmiar ok. S Firma ?(nie ma meteki) Stan: Idealny( nie noszona) Warto¶æ: 40 z³ 9. Bluzka bia³a z niebieskim napisem Rozmiar na metce 13? Firma ?(made in Egypt) Stan: Idelany( noszona raz) Warto¶æ 25 z³ 10. Spodnie szare Rozmiar na metce XS Firma Beat Wear Stan Bardzo dobry( noszone z 10 razy,nie widaæ oznak u¿ytkowania,2 guziki ró¿ni± siê od pozosta³ych,jednego nie ma(fot)) Warto¶æ 50 z³ 11. Kolczyki zielone Stan Idealny( noszone raz) Warto¶æ : 10 z³ Ju¿ nied³ugo dodam: pier¶cionki,opaska,portfe l i wiele innych... Zapraszam ponownie ju¿ za kilka dni!
Edytowane przez Iwonkus Czas edycji: 2009-10-06 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wymiankowy zawrót g³owy (Iwonkus)
Miejsce na dok³adkê.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.