|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Zadomowienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
ja tez spadam...buzka
#242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja podejrzewam swoją o to ![]()
![]() |
#243 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pore tez odpowiednia sobie wybrala... oj te tesciowe... czy ja tez taka bede??? ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- paa tylko zajrzyj jutro koniecznie...chociaz na chwilke
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Właśnie pokapowałam że mi ząbki podpisu zniknęły
![]() Wrrr ![]() Mell my będziemy jeszcze gorsze ![]()
#245 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kurcze w czym to bylo??? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() w sumie lepiej pozno niz wcale ![]() brawa dla tesciowki ![]() Cytat:
![]() ![]() ogladlam moj serrial i moge isc spokojnie spac ![]() kurcze az mam banana na buzce ![]() kocham chirurgow ![]() ![]()
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Wtajemniczenie
|
Tak wspominalysmy ostatnio porody...
Ciekawe ktora z nas najdluzej starala sie o dzidzie... Wiem ze kilka z was bylo na wątku staraczek... Ja tylko 3 miesiace a i tak mi sie dluzylo...
![]() |
#248 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Były dwa filmy z tej serii i w jednym było "Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty" a w innym "Ja kudłaty durnowaty nie wiedziałem co to taty" A z tą moją teściową, to napisała, to wcześniej ale ja dopiero zobaczyłam, bo telefon zostawiłam w domu jak byłam u siostry, a teraz dopiero na niego zerknęłam. Może ona rzeczywiście coś chce... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
Mell u mnie 1 dziecko to tzw "stosunek przerywany"
![]() Kompletnie nie planowana tzn planowana na odległą przyszłość ![]() A drugie tworzone jakoś od początku 2007, niestety dzidzie straciliśmy w 12 tc No i wyczekiwany Michałek poczęty 09.2008 ![]() Także ja jakieś 1,5 roku
#250 |
Rozeznanie
|
Mama Asia i syn Filip dziekuja serdecznie za zyczenia z okazji 5 miesiecy!
![]() Filip postanowil nie isc dzisiaj spac, od czasu kapieli czyli od godziny 19 zasypia tylko na 15 minut i budzi sie aby szalec. Wlasnie nawoluje krzykami z lozeczka, zebym do niego przyszla. Fajnie, a chcialam spedzic mily wieczor z mezem. Wieczorem znowu sprobowalismy z kleikiem, ale Filip ponownie odmowil czegokoliwek co nie jest mlekiem. Uciekam, dobranoc!
#251 |
Wtajemniczenie
|
wspołczuje ...dobrze ze michas wam teraz wszystko wynagradza...
---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- ...ja tez lece...pa ![]()
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Pora i na mnie
![]() Cyce mi się troche wypełniły ![]() buzioki mamunie ![]()
#253 |
Wtajemniczenie
|
jeszcze na momencik wrocilam
Malutka sto lat sto lat... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zycze Ci spełnienia marzen i duuuuzo miłosci!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (udało mi sie...jestem pierwsza ![]()
#254 |
Wtajemniczenie
|
Nie było mnie raptem 3 godziny, a Wy naprodukowałyście się na całą stronę
![]() Ewelain wiesz mi każda z nas w większym lub mniejszym stopniu po całym dniu z maluchem albo i dwoma pada na ryjka. Zaglądaj do nas częściej, pisz więcej to w mig się wtrybisz ![]() ![]() Carolajna Twoja teściowa to mnie rozwala ![]() ![]() ![]() ![]() Pakusia u mnie też jakoś pustawo na koncie, żadnego przelewu przychodzącego nie widziałam na wyciągu ![]() Małgosia to co lańsko ma być, chociaż w sumie sama się przyznałaś bez bicia to Ci dzisiaj daruję ![]() Gossik ![]() Marika ![]() ![]() Ciniusiowa Może przy okazji chrztu Ninki to i u Twojej teściowej diabełka ksiądz wypędził i się kobiecina nawróciła ![]() Fionka ![]() Agusia ![]() Mell my też 3 miesiące się staraliśmy o synka i dziękuję bardzo za życzonka ![]()
#255 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() STOOOO LAAATTT, STOOOOO LATTTTT
![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]() Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-10-05 o 23:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
Witam was kochane ale sie za wami ztęskniłam długo mnie nie było ale spalił nam sie zasilacz z komputera i nie miałam jak sie odezwać a teraz jesteśmy cala rodzinka na 2 tygodniowym urlopie w Polsce jak wrócę to poczytam co tam u was słychać i sie odezwę
![]() Malutka wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń stoooo latttt
my 18.06.2005 ![]() Kacperek 10.06.2006 4090g i 56cm ![]() Nikolka 28.04.2009 4170g i 53cm ![]() Edytowane przez DIDI84 Czas edycji: 2009-10-06 o 07:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#257 | ||
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, Jasio je i banana i brzoskwinie, chociaz brzoskwinia mu nie smakuje bo kwasna ![]() ![]() ![]() POMOCY!Macie jakies sprawdzone sposoby na poprawienie jedrnosci piersi???????????? Bo moje wygladaja jak dwie skocznie narciarskie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Malutka Sto latek
![]() graliśmy w Tysiąca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
MALUTKA STO LAT!!!! DUZO ZDROWKA, SZCZESCIA I MILOSCI!!!
PRZEDEWSZYSTKIM SPELNIENIA WSZYSTKICH MARZEN!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a tegu drugiego nie pamietam eeee tam.... jakby byl poker to mozna by bylo wpasc ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
To ja jeszcze raz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pakusia a w jakiego pokera??? ![]() ![]()
#261 |
Zakorzenienie
|
w rozbieranego wiadomo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zadomowienie
|
Hej mamusie!
![]() Jak ja się cieszę, że tu jestem. ^^ Całkiem kilkadziesiąt minut temu mój syncio leżąc przy ścianie na naszym łóżku przewrócił się sam na bok (już od jakiegoś czasu to robi) i metodycznie, powolutku przeczołgał się po skosie (omijał widać przeszkody xD) na drugi koniec łóżka w róg, aż nogi mu się nie miesciły. Czołgał się w tył. Pocieszne. ![]() Ogólnie to od iluśtam dni, śmiesznie nawija. Naprawdę dziwacznie. Jak mi się kiedy uda nagrać, to pokażę. Brzmi jakby się zalił, albo nas opieprzał. Jakby opowiadał o czyms z przejęciem. xD Śmiechowee. Przynajmniej dla nas. Miny strzela jak nic. ![]() Hmmm, to Młody zasnął, to ja idę szybko prysznic wziać. Aha, dziewuszki moje. Odchudzacie się? Stosujecie jakaś ietę? Ćwiczenia? Bo ja gruba, tłusta, cycki murzyńskie, tyłek jak pancerz obronny i w ogóle wstyd. ;P Iwcia, ja normalnie sobie ostatnio z Tżtem wkręcam, iż jestem w ciaży. Oczywiście nie chcę, ale i tak bym się cieszyła. W każdym razie wydaje nam się tak, bo nie mam @ i w kółko wcinam, wcinam i wcinam, gł. słodkości no i mnie często mdli, czy też do wymiotów zbiera, aż skręca mnie. Hehe, no nic, testu też mi się nie chce robić. ^^ Zdjecia śliczne. Jesteś bardzo, bardzo ładna. ![]() Mell, jeju nie przesadzaj kochana. ![]() Ojjj, niegrzeczny Tżcik. ![]() ![]() Illbana, mnie też te dziewuszyska wredne załamują. ![]() ![]() Madziu, tego tygodnia współczuję w szczególnosci. gdyby mi kazali jakieś krople zakrapiać, to ym się znerwicowała na maxa. :/ Masz rację, całe szczęście, że nasze historie zakończyły się szczęśliwie. ![]() Aguś, to ja czekam już, jak mój zacznie tak szaleć. ![]() Ewelain, witaj. ![]() Gratulacje dla Piotrusia i Filipka!!! ![]() ![]() ![]() Malutka, dziękuję za kciukasy. ![]() ![]() ![]() i... STO LAT!!! ![]() Carolajna, może jej z tą mazią płodową się rąbnęło. ![]() ![]() Fionka, dzięki. Mell, my się nie staraliśmy o dzidzię, choć mi po głowie taki plan już chodził. Chciałam nawet już poprosić Tżta o niego. xD Heheh, nei zabezpieczaliśmy się wcale, często rozmawialiśmy, iz ryzykujemy w ten sposób i ze moze się zdarzyć maleński cud. Stosunek przerywany, ale wiele razy pod rząd. xD Hehe i radocha z zaciążenia. To tak po nieacłych 3 miechach. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Raczkowanie
|
Cześć kochane
![]() U nas dalej walka z katarem ![]() ![]() ![]() Malutka - z okazji Urodzin życzę Ci wszystkiego najlepszego i najsłodszego, dużo zdrówka, słoneczka złotego i nieba zawsze błękitnego, miłości, by nigdy nie było Ci zimno ![]() ![]() Aljaka - spóźnione, ale za to wielkie buziole dla Piotrusia ![]() Male - dla Filipka również spóźnione, ale wielkie buziole ![]() Cytat:
![]() Agusia - tak, Hubula jak zaczarowany słucha Filipka. ![]() ![]() ![]() Blondynkapoznan - aaaa, to teraz to się nazywa "gra w karty" ![]() ![]() Ewelain - ja też jestem świeżak ![]() ![]() ![]() Małgosiu - mnie to tylko moje dziecko umie wydoić jak należy ![]() ![]() Marika - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinusiowa - no widzisz, a Ty się tak czepiasz tej biednej teściowej ![]() Mell_xx - u nas udało się w trzecim cyklu ![]() ![]() Pakusiu - podaj na pw numer konta - nie będę taka, że niby za darmo coś chcę ![]() ![]() ![]() Superzabula - "skocznie narciarskie" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Zadomowienie
|
Agulka - a tam, rozpieszczanie, ja też tańczę z Nisią na rekach, ona bardzo to lubi, ale ja to traktuje jako zabawę... a poza tym po co miec dzieci, jeśli nie można ich porozpieszczać
![]() ![]() Co do objawów ciąży to widze, że mamy tak samo - mi zapach jesiennego powietrza kojarzy się z ciążowymi mdłościam, ta pogoda po prostu przypomina mi na maksa początek ciąży i już chyba tak zawsze zostanie, ale w tym roku to jest najsilniej chyba odczuwalne, bo to w końcu pierwszy rok po ![]() Gosik - Nisia jak nie może zrobić kupki to ta herbatka z ippa na trawienie doskonale się sprawdza ![]() ![]() Evelain - jak to nie zwracamy, my lubimy nowe osoby, tego nam akurat nie zarzucisz ![]() A tak w ogóle to witaj ![]() ![]() Ja też jestem mamą Weronisi, tylko trudno to zauwazyć, bo mówię do niej Nisia ![]() A co do zmęczenia - najczęściej jestem pełna energii, ale zdarzają mi się dni, jak np. wczoraj, gdy nie mam siły nawet się umyć wieczorem, całe szczęście zdarzają się one coraz rzadziej, ale to tylko dlatego, że nauczyłam się nie zwracać uwagi na sprawy mniej ważne, jak np. sprzątanie na siłe wszystkiego i bycie perfekcjonistką w gotowaniu itp - wystarczy mi teraz, że staram się być najlepszą mamą jaką potrafię, na resztę jeszcze przyjdzie czas ![]() A córeczka piękna ![]() Rumiankowa - o widzę, że nasz plan dnia, a raczej plan dnia naszych córek, wygląda podobnie - nie lubią spać i nudzą się same ![]() A filmiki na you tube dodajesz rewelacyjne, zwłaszcza ten ostatni, jak Gosia szykuje się dor aczkowania. Jaka ona jest silna dziewczynka ![]() Malutka - dobre wieści od lekarza to to, co lubimy najbardziej ![]() A za przespane nocki nalezy mu się garść buziaczków ![]() Carolajna - Twoja teściowa coraz bardziej mnie zaskakuje ![]() ![]() Marika - ale masz spryciarza z tym ciumkaniem paluszków - zawsze znajdzie się jakiś sposób jak się bardzo chce ![]() Mell - my staraliśmy się o dzidzię - hmm...nawet ciężko nazwać to staranie się -zapragnięlismy dzidzi, przestaliśmy stosowac antykoncepcje, za pierwszym cyklem się udało, to chyba jakiś cud ![]() ![]() Illbanko - żeby ten katarek minął jak najszybciej ![]() A u nas pierwsza nieprzespana noc odkąd pamiętam - nisia obudziła się o 4 i o spaniu mogłam już sobie tylko pomarzyć... Jak do tej pory marudziła tylko w dzień, noc była dla mnie na regenerację sił, niech nie zabiera mi tych nocy, bo nie wyrobię...
tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło Nisia 3,06,2009 ♥ ♥ ♥ Edytowane przez magduchahahaha Czas edycji: 2009-10-06 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
Vila ja zaprzetałam diety na jakiś czas
![]() ![]() Illbana ![]() ![]() A tak naprawde trzeba czasu na regeneracje cyców, po sończeniu karmienia trochę dojda do siebie ![]() ![]() ![]()
#266 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Illbana czyli u nas nazywane "skarpety z grochem" ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Mell my z mezem staralismy sie przez pol roku, ale tak naprawde mocno za obserwacje siebie wzielam sie wlasnie w tym m-cu w ktorym zaszlam w ciaze ![]() malutka wszystkiego najlepszego kochanie ![]() Vila sympatycznie to wyglada, jak te nasze bobaski "chodza" po lozku ![]() Prosze koniecznie nagrac jak nawija Twoj Marcelek ![]() ![]() Odnosnie odchudzania: mam zamiar i kupilam hulahop ale jeszcze nie uzylam ![]()
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
superzabula z tymi cycochami to myślę też że to kwestia indywidualna. U mnie po roku karmienia piersi były ładniejsze bo przybył im jeden rozmiar
![]() ![]() Nadmia skóry niestety pozostał i mało co się wciągnęło. A popatrz na Esti np...moje marzenie mieć taki brzuszek po 2 dzieci ![]() A prysznic zimny działa! Sprawdzone ![]() ![]()
#269 | |||
Zakorzenienie
|
NO PEWNIE ZE ROZBIERANEGO
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co do przelewu to my chyba tu musimy jakis cennik ustalic ![]() ![]() wezme pod uwage Twoje uczucia do mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() nie wiem czy sie nam dzieci zgadaly ale Kuba dzisiaj tez nie spal za dobrze... budzil sie co chwilke i marudzil... w finale o 1 w nocy wzielam go do siebie i musialam mocno przytulic... zasnal na 2 h i wtedy jedzienie... a pozniej to srednio co godzine sie budzil bo ja (brzydka niedobra mama) odwrocilam sie od niego i wylozylam na lozku zamiast sie do niego przytulac !!! ![]() ![]()
![]() |
#270 |
Zadomowienie
|
carolajna no ja znowu na brzuch nie moge narzekac, teraz to tylko cycki spedzaja mi sen z powiek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.