Październikowe PM :) - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-03, 01:14   #1771
fretka82
Raczkowanie

Dot.: Październikowe PM

hej dziewczyny
wpadłam na chwilkę do Was
o ostatnich dniach przygotowań napisze już po-brak czasu a teraz jestem padnięta i nic już do mnie nie dociera.
stres mam taki, że przedtem popłakałam się i musiałam tak sobie popłakać-wyprowadziła mnie z równowagi głupia rzecz i poszło wszytsko.
Dziękuję dziewczyny za życzenia i wsparcie
Rano już tu nie zajrzę, ale już po wszystkim będę nadal zaglądać
Dzisiejszym PM życze najcudowniejszego Dnia, żeby wszystko poszło po Waszej myśli i przede wszystkim szczęścia na nowej drodze życia
żoładek mam ściśniety...
ja bolerko mam jednak z długim rękawem i z podszewką nawet. miałam miec krótkie ale brrr zimno będzie.
do po weekendzie dziewczyny
]mam nadz.że usnę..
fretka82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 02:18   #1772
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fretka82 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
wpadłam na chwilkę do Was
o ostatnich dniach przygotowań napisze już po-brak czasu a teraz jestem padnięta i nic już do mnie nie dociera.
stres mam taki, że przedtem popłakałam się i musiałam tak sobie popłakać-wyprowadziła mnie z równowagi głupia rzecz i poszło wszytsko.
Dziękuję dziewczyny za życzenia i wsparcie
Rano już tu nie zajrzę, ale już po wszystkim będę nadal zaglądać
Dzisiejszym PM życze najcudowniejszego Dnia, żeby wszystko poszło po Waszej myśli i przede wszystkim szczęścia na nowej drodze życia
żoładek mam ściśniety...
ja bolerko mam jednak z długim rękawem i z podszewką nawet. miałam miec krótkie ale brrr zimno będzie.
do po weekendzie dziewczyny
]mam nadz.że usnę..
powodzenie fretka
Stary 2009-10-03, 08:42   #1773
lufer
Raczkowanie

jestem z Grudziądza dziś jedziemy kupić alkohol i zarezerwować mój bukiecik. Kiecke odbieram w piatek. mam nadzieje że 17 nie będzie tak zimno jak dziś bo wszystkie sie pochorujemy
lufer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 13:43   #1774
ramena
Raczkowanie

GG do ramena

Cytat:
Napisane przez lufer Pokaż wiadomość
jestem z Grudziądza dziś jedziemy kupić alkohol i zarezerwować mój bukiecik. Kiecke odbieram w piatek. mam nadzieje że 17 nie będzie tak zimno jak dziś bo wszystkie sie pochorujemy
Ja też mój wielki dzień będę mieć 17 i również liczę na duuuuzo cieplejszą wersję pogodową- mam tylko koronkowe bolerko..
Stary 2009-10-03, 13:47   #1775
Claris
Zakorzenienie

U mnie (dolny śląsk) jest dziś piękna pogoda, świeci słonko i jest cieplutko, ile bym dała, żeby za rok też tak było
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 14:52   #1776
molly83
Raczkowanie

Dziewczyny ja też 17 października i boję się o tą pogodę bo mam tylko krótkie bolerko.
molly83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 10:01   #1777
lufer
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ramena Pokaż wiadomość
Ja też mój wielki dzień będę mieć 17 i również liczę na duuuuzo cieplejszą wersję pogodową- mam tylko koronkowe bolerko..
też mam tylko cieniutkie bolerko a dziewczyny które ślubowały wczoraj miały okropnie zimno ale mam nadzieję że atmosfera była gorąca

Edytowane przez lufer
Czas edycji: 2009-10-04 o 10:04
Stary 2009-10-04, 21:30   #1778
ramena
Raczkowanie

GG do ramena

Dziewczyny z 17-stego właśnie oglądalam 16-dniową pogodę w tvn i się załamałam, na 17 zapowiadają pogodę z temperaturą w granicach od 3-8 stopni ale masakra!!! przecież zamarzne w tej kiecce !! jak do tego dojdzie jeszcze deszcz albo co najgorsze snieg to się załamę !!wrrrrrrrrrr
Stary 2009-10-05, 08:09   #1779
futrzakowa
Raczkowanie

GG do futrzakowa

Cytat:
Napisane przez ramena Pokaż wiadomość
Dziewczyny z 17-stego właśnie oglądalam 16-dniową pogodę w tvn i się załamałam, na 17 zapowiadają pogodę z temperaturą w granicach od 3-8 stopni ale masakra!!! przecież zamarzne w tej kiecce !! jak do tego dojdzie jeszcze deszcz albo co najgorsze snieg to się załamę !!wrrrrrrrrrr
nic lepiej nie mów:/ ja w sobote byłam kupić materiał ala futerko na pelerynkę czy coś ... bo sie boję że zamarzne w kościele... dzis biegne do krawcowej i niech szyje...

Spieszmy się kochać ludzi... tak szybko odchodzą...
[*] mama
[*] tata
[*] feleczek

tęsknię tak bardzo...

futrzakowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 09:41   #1780
Marlen85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez futrzakowa Pokaż wiadomość
nic lepiej nie mów:/ ja w sobote byłam kupić materiał ala futerko na pelerynkę czy coś ... bo sie boję że zamarzne w kościele... dzis biegne do krawcowej i niech szyje...

U mnie też załamka Na dodatek slub mam na 24 to jeszcze gorzej...Tylko pójść...
Marlen85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 09:46   #1781
Claris
Zakorzenienie

Dziewczyny nie mówcie mi, że liczyłyście na to, że w październiku będzie cieplutko jak wiosną czy latem Niestety to październik, już głęboka jesień i ma swoje prawa. Ale główka do góry, grunt, żeby nie padało
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 10:59   #1782
agatkasu
Raczkowanie

Hej dziewczyny. Na tym watku się nie udzielałam-tylko na śląskim-ale też mam ślub 24.10.
Odliczam dni-i ledwo żyję-tyle przygotowań. Dziś śniło mi się, że zapomniałam kosmetyki kupić-i po kościele latałam po drogeriach za pudrem i błyszczykiem no pochlastać się można. I goście nie wiedzą czy będą.
Co do temperaturki-to oby jak najcieplej było. Co prawda mam misiowate futerka-ale lepiej słoneczko niż deszcz i wiatr. Mam 2-etole i miśka z długim rekawem-zależy od temperaturki co nałoże
agatkasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 20:55   #1783
lady1980
Raczkowanie

Witam nowe koleżanki, szkoda że tak późno do nas dołączyłyście. Ale jak to mowią lepiej późno niż wcale. Jakoś mi raźniej, bo kilka z was tez slubuje 24 października. Na koniec października zapowiadają nawet śnieg a ja sie będę lansować w bolerku na 3/4

W koncu i mnie dopadło choróbsko, ledwie widzę na oczy, płuc mało nie wypluję i gorączka nadchodzi.

Ciekawe jak tam nasze koleżanki, które już są po. Złotka dawno nie bylo, ale z tego co pamiętam ona tez jest już po.

Na poprawiny nie mamy nic!!!! Dzisiaj dopiero na przymiarce gajerka dla tz bylismy i kupilsmy buty. Oczywiście slubne, bo na poprawiny to nie wiem kiedy kupimy ubrania, skoro dopiero co rozlozyla mnie choroba.

Buziaki i dobrej nocki!
lady1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 22:15   #1784
judith8
Rozeznanie

a ja mam nadzieje ze nie bedzie padalo, a zimno jakos wytrzymam
informacja z serii co wymyslila moja swiadkowa/siostra: ostatnio sie odezwala jak jej sie miejsce na sali nie spodobalo, a teraz wyslala mi smsa czy mezczyzni z osobami towarzyszacymi beda i na ile sa one towarzyszace bo moze ona by sie jakim zajela bez komentarza poprostu
Stary 2009-10-06, 09:53   #1785
Aneczka78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez judith8 Pokaż wiadomość
informacja z serii co wymyslila moja swiadkowa/siostra: ostatnio sie odezwala jak jej sie miejsce na sali nie spodobalo, a teraz wyslala mi smsa czy mezczyzni z osobami towarzyszacymi beda i na ile sa one towarzyszace bo moze ona by sie jakim zajela bez komentarza poprostu
judith8 no to mamy podobne siostry/swiadkowe.. moja uwielbia rządzić i podporządkowywać sobie wszystkich dookoła. juz na samym początku mi powiedziała że ona nie będzie spać w hotelu, tylko musi mieć osobny pokój w domu u rodziców mojego TŻ (ślub jest w jego miejscowości)

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

a jak tam dziewczyny z 10.10?? Mnie się wydaje że się nie stresuję ale już kolejną noc nie mogłam spać i mnie trochę brzuch pobolewa.

Nasza Hanusia - 07.28.2010
Aneczka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 10:17   #1786
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aneczka78 Pokaż wiadomość
judith8 no to mamy podobne siostry/swiadkowe.. moja uwielbia rządzić i podporządkowywać sobie wszystkich dookoła. juz na samym początku mi powiedziała że ona nie będzie spać w hotelu, tylko musi mieć osobny pokój w domu u rodziców mojego TŻ (ślub jest w jego miejscowości)

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

a jak tam dziewczyny z 10.10?? Mnie się wydaje że się nie stresuję ale już kolejną noc nie mogłam spać i mnie trochę brzuch pobolewa.
ja sie wogole nie denerwuje ale tez mnie brzuch boli
wybralismy wczoraj pierwszy taniec http://www.popvandaal.pl/ zakldka demo i tam mozna odsluchac numer 'I've got you under my skin' Sinatry-dzisiaj zaczynamy tanczyc
a rodzicom zadedykujemy 'Gdynie ma dzieci' Kultu

ale tu sie cicho zrobilo

Edytowane przez judith8
Czas edycji: 2009-10-06 o 12:16
judith8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 12:32   #1787
lufer
Raczkowanie

Cytat:
ja sie wogole nie denerwuje ale tez mnie brzuch boli
wybralismy wczoraj pierwszy taniec http://www.popvandaal.pl/ zakldka demo i tam mozna odsluchac numer 'I've got you under my skin' Sinatry-dzisiaj zaczynamy tanczyc
a rodzicom zadedykujemy 'Gdynie ma dzieci' Kultu

ale tu sie cicho zrobilo
a my mamy na pierwszy taniec piosenkę Wilków O miłości. Rodzicom robimy taki pokaz slajdów z ich zdjęć z dzieciństwa to teraźniejszości z podkładem cudownych rodziców mam. Planujemy również dać bilety do teatru na jakiś kabaret żeby poszli sobie po tym całym zamieszaniu na randkę poza tym jak dziś nie przyjdą moje zawieszki na alkohol to się naprawdę zdenerwuję bo czekam na nie od 24 sierpnia co za ludzie
Stary 2009-10-06, 13:20   #1788
judith8
Rozeznanie

Cytat:
a my mamy na pierwszy taniec piosenkę Wilków O miłości. Rodzicom robimy taki pokaz slajdów z ich zdjęć z dzieciństwa to teraźniejszości z podkładem cudownych rodziców mam. Planujemy również dać bilety do teatru na jakiś kabaret żeby poszli sobie po tym całym zamieszaniu na randkę poza tym jak dziś nie przyjdą moje zawieszki na alkohol to się naprawdę zdenerwuję bo czekam na nie od 24 sierpnia co za ludzie
my rodzxicom dedyckujemy piosenka i w pokojach beda na nich czekaly pudla z krakowskiego kredensu z przysmakami
a gdzie zamawialas te zawieszki bo to masa czasu
Stary 2009-10-06, 15:26   #1789
lady1980
Raczkowanie

Cytat:
my rodzxicom dedyckujemy piosenka i w pokojach beda na nich czekaly pudla z krakowskiego kredensu z przysmakami
a gdzie zamawialas te zawieszki bo to masa czasu

Judith, u Was będą i pudła z przysmakami i te kosze z almy? na sali pewnie kosze, a w pokoju dodatkowo pudła.. czy moze zamiast koszy to te pudła będą tylko?

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Cytat:

Lufer, no to sie trochę napracowaliście z tymi slajdami. Też mialam taki pomysl, ale tz nie bardzo chciał. Bardzo fajny pomysl z tymi biletami na kabaret
lady1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 18:06   #1790
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lady1980 Pokaż wiadomość
Judith, u Was będą i pudła z przysmakami i te kosze z almy? na sali pewnie kosze, a w pokoju dodatkowo pudła.. czy moze zamiast koszy to te pudła będą tylko?
bedziemy miec tylko pudelka - zestaw prezentowy numer 9 http://www.almamarket.pl/delikatesy/kosze_prezentowe spodobaly nam sie te pudelka, a krakowski kredens ma pyszne produkty

bylismy dzisiaj na spotkaniu z proboszczem, usmialismy sie porzadnie, jak nam tlumaczyl ze na zadane pytania mamy trzy razy odpowiedziec chcemy bo bedzie koniec imprezy jak powiemy ze nie
Stary 2009-10-06, 19:48   #1791
lufer
Raczkowanie

zamówiliśmy takie pocieszne krawaciki muszki i podwiązki na allegro nie mogłam się powstrzymać : ale popełniłam jeden błąd... napisałam kiedy mam ślub więc przeciągają z dostawą dzis jeszcze nie dotarły więc moja cierpilwość się kończy i jutro idę do papierniczego i kupie zwykłe naklejki
Stary 2009-10-06, 20:45   #1792
agatkasu
Raczkowanie

nie straszcie z tym śniegiem
Dziś byłam na przymiarce i czyszczeniu twarzy-piecze jak nie wiem co
Suknia-coraz fajniej wygląda-ale w końcu musialam się zdecydować na te tiulową halkę pod-bo mi za bardzo majda ta kiecka po nogach Bolerko mam takie do pasa-będzie mi zimno??
I stres jest-ilu gości będzie w końcu :/
Kosze też robimy-ale sami-kosze kupione, część produktów też, a część przyleci z anglii-bo tam taniej.
agatkasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 20:58   #1793
judith8
Rozeznanie

Cytat:
zamówiliśmy takie pocieszne krawaciki muszki i podwiązki na allegro nie mogłam się powstrzymać : ale popełniłam jeden błąd... napisałam kiedy mam ślub więc przeciągają z dostawą dzis jeszcze nie dotarły więc moja cierpilwość się kończy i jutro idę do papierniczego i kupie zwykłe naklejki
zobacz tutaj, mi przeslali wszystko ekspresowo, zawsze mozesz zadzwonic i zapytac ile zajeloby im zrealizowanie zlecenia http://fontanessi.abc24.pl/default.asp?kat=61033

a dzwnilas do tej firmy/osoby u ktorej zamawialas, bo to juz lekka przesada z ich strony
Stary 2009-10-07, 18:36   #1794
iwciag
Wtajemniczenie

ja już po! Było jak sobie tego życzyliśmy, goście dopisali choć nie w100%
a odnośnie pogody była bardzo przyjemna, mama kazała wystawiać buty(jakiś przesąd)no i pogoda była hihi
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 18:53   #1795
ramena
Raczkowanie

GG do ramena

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
a odnośnie pogody była bardzo przyjemna, mama kazała wystawiać buty(jakiś przesąd)no i pogoda była hihi
To gratuluje!!! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!
Stary 2009-10-07, 18:57   #1796
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

Cytat:

iwciag- gratuluje i prosimy o jakies fotrczki... Pochwal sie jak ślicznie wyglądałas...

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg
niunka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 19:13   #1797
iwciag
Wtajemniczenie

poki co nie mam fotek za duzo tylko kilka z przygotowan i z drugiego dnia, ale zeby mnie bylo widac w calej okazalosci nie bardzo:/jak bede miala luzniejsza chwile powklejam cos jeszcze

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2010-01-31 o 15:40
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 20:23   #1798
lufer
Raczkowanie

Juduth 8 dopiszesz mnie do kalendarza??

Moje krawaciki jeszcze nie dotarły ale dzwoniła dziś do mnie ta babka u której zamawiałam i poinformowała że poczta szwankuje bo wysłała mi je 2 tyg temu... jakoś jej nie wierzę!! ale dodała że jeśli do piątku nie dotrą wsiada w samochód i przywiezie mi je osobiście <jupi> poza tym 2 gości poinformowało mnie że jednak się nie pofatygują na wesele!! kurza fretka czy oni nie wiedzą że w lokalu to już kupe czasu temu ustalaliśmy listę gości?? a tak przy okazji to ja już nie wiem jak się nazywam bo 2 tyg temu odebraliśmy klucze od mieszkania i je remontujemy i mój przyszły teścu tak się w to zaangażował że szok. niby fajnie ale wydzwania do mnie ok 20 razy dziennie żeby zapytać a czy chcesz półeczkę w łazience tu czy tu!! mam momentami już dość
Stary 2009-10-07, 20:54   #1799
astlk
Przyczajenie

hej kobietki jak sie trzymacie? Panie z 10.10 jak samopoczucie?

Ja dziś odebrałam sukienkę.. wisi ślicznie na szafie.. żołądkiem mi wywraca z nerwów ilekroć na nią patrzę :P wczoraj nie mogłam zasnąć.. myślałam tylko czy wszystko będzie w porządku i czy o niczym nie zapomniałam..

Jutro przyjeżdżają moi goście z Irlandii, muszę ich odebrać z lotniska żeby się biedni w tej naszej Polsce nie zgubili. I tak się zaczyna.. piątek kolejni goście, sobota następni.. i już..

Oj to już tak blisko.. :/
astlk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 21:18   #1800
ramena
Raczkowanie

GG do ramena

Cytat:
poki co nie mam fotek za duzo tylko kilka z przygotowan i z drugiego dnia, ale zeby mnie bylo widac w calej okazalosci nie bardzo:/jak bede miala luzniejsza chwile powklejam cos jeszcze
piekna sukienka i kolczyki wygoladają na znajome, będę mieć chyba bardzo podobne o ile nie identyczne
oby u mnie wszystko też tak sprawnie przebiegło

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości