|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Cytat:
ostatnie zdanie mi sie najbardziej podoba. I jakos mnie wyjatkowo nie dziwi :P
|
|
|
|
|
#4262 |
|
BAN stały
|
jakkolwiek a bylam dzis w zarze ale tak przelotem , pokaz fotke torby .. 99 zl to malo jak na torbe , szczegolnie w zarze akcesoria i dodatki kosztuja wiecej niz ubrania , spojrzalam na buty , takie zwykle czolenka na obcasie i 79€ .. mhmmm
to tylko ja widzisz, ciezko sobie wyobrazic i ci cos doradzic po opisie : rajstopy mini i obcasy .. lepiej zebys sie ubrala w kilka zestawow , zrobila sobie zdjecie i wrzucila , wtedy na pewno o wiele prosciej bedzie ci cos podpowiedziec ..swoja droga 40 min na solarium to malo , nawet cie nie klepnie , mogl juz na 120 sie szarpnac wtedy bys byla naprawde opalona . |
|
|
|
#4263 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakbym dostala taki prezent to chyba kazalabym mu sobie go wsadzic w tylek
|
|
#4264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja bym sie nie obraziła wcale, uwielbiam praktyczne prezenty a nie jakies sra*nie w banie
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny ostatnio jakos malo czasu mam na odwiedzanie Was, sprawozdanie mam w pracy i musze pracowac
|
|
|
|
#4266 |
|
Zadomowienie
|
ooodeta ja wiem, ale to pewnie biedne nie wiedziało, że tyle to za mało, zwłaszcza, że ja się wolno opalam, ale on pewnie myślał, że 40 minut to PRAWIE godzina więc będę wyglądać jak kurczak
jeszcze na solarium stojące brrr czego nienawidzę!a powiedzcie mi skoro już jestem przy temacie, na czym polega płyta wibracyjna w solarium?
|
#4267 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ta torba jest z naklejką 'special price' Jest kilkanaście rzeczy z takimi naklejkami i nie są mega drogie. Fotkę wkleję jak mi zdjęcie ładnie wyjdzie ;P Bo ona jest z lakierowanej skrórki (jasnej kawowej) i na zdjęciach błyszczy się jak psu jajca i wygląda jak kawałek folii
|
|
|
|
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chodze na solarium na 5 -6 minut.
|
|
#4269 |
|
Zadomowienie
|
mało ja przez pół godziny, oczywiście zaczęłam na 4, a skończyłam na 12 minutach opaliłam sobie jedynie lekko uda i część ciała co jest nad pupą
|
#4270 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakiś durnostojek, ramek na zdjecia i innych dupereli też nie lubię.
|
|
|
|
|
#4271 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Siwa - jak tam włoski, już byłaś na następnym etapie rozjaśniania
|
||
|
|
|
#4272 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Myslę, że inspiracji mozesz poszukac w filmach "szybcy i wściekle' - chodzi o ciuchy raczej w stylu casual, lekko podniszczone, ale dopasowane i podkreślające sylwetkę ![]() Cytat:
Chyba ze to white sensation ![]() Cytat:
Siwa Twoja szczerość mnie rozbraja ![]() Szczerze to poczatkowo TŻ też dawał mi jakieś świeczki i pierdoły, potem mówię mu że nie mam już miejsca na te rzeczy, że wolę coś pomysłowego, żeby się wysilił a jak nie to chociaz praktycznego, o czym mu mówię ze potrzebuję (dowód na to czy mnie słucha ) np depilator czy pen drive. W efekcie na urodziny ostatnio dostałam kino domowe Wczesniej jak wrocil z pracy zza granicy mp4, potem drugi raz po dłzszym rozstaniu złoty pierścionek (z dopowiedzeniem że to nie zaręczynowy ![]() ) a takie okazje jak Dzien Kobiet to klasycznie kwiaty.Cytat:
|
|
#4273 |
|
BAN stały
|
siwa jesli ktos jest blady i z solarium nie korzysta regularnie to takie jednorazowe 40 min od przypadku nic nie da . wiem z przykladu kolezanek , 5 min raz na tydzien starczy komus kto sie systematycznie opala aby podtrzymac opalenizne ale nie starczy zeby sie opalic .
jakkolwiek domyslam sie w pl ceny zary czy innych zagranicznych marek sa nieadekwatne do tego na co ludzie moga sobie pozwolic . zara to hiszpanska hacjenda , i ceny musza byc wszedzie takie same , jak cos kosztuje 80e (co np na wloskie warunki jest dosc normalne ) to w polsce 330 zl co juz jest sporym wydatkiem dla przecietnego czlowieka , nie mowiac o nastolatce ktora utrzymuja rodzice . chore , masz racje . heeee tez kupilam dzis swiecace buty ![]() a co do prezentow od TZ , ja ich nie dostaje w ogole , tzn w formie niespodzianki czy cos , idziemy na zakupy , ja wybieram -on placi , tyle na ten temat . ja jestem zadowolona bo mam to czego chce , on chyba tez wydaje mi sie ze tak lepiej , unika sie glupich niepotrzebnych prezentow i oszczedza przy okazji .
Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-10-06 o 17:38 |
|
|
|
#4274 |
|
Zadomowienie
|
Mini odpada, biały też, więc wkładam dziurawe jeansy [w razie jakby zimno to pod nie jakieś rajstopki ale ma być w sobotke ciepło] do tego jakąś bluzkę i fioletową skórkę. Nie wygłupie się?
![]() Wiecie co przez dwa lata byłam platynką blondynką, ostatnio fryzjerka zafarbowała mi na brąz za co chciałam pozwac ją do sądu, ale mama powiedziała żebym wstydu jej nie robiła, bo ludzie będą gadać, rozjaśniłam to pasemkami[ chciałam białe wyszło złote?] i teraz mam jakiś taki balejażyk na głowie, większości się nie podoba ale mi tak i przy takich złotych włosach fajnie się wygląda opalonym chyba mniej tandetnie niż przy platynie bo nie lubię przesadnie opalonych blondi chyba jak każdy. A Wy jak myślicie? Ps. Dokładnie taki kolor mam http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1254826470
|
#4275 |
|
Wtajemniczenie
|
łaaa Dziewczyny pierwszy raz coś wygrałam
zadzownili do mnie z radia lokalnego i wejściówka na basen jest jak nic Tylko nie pamiętam do którego mam czas na wykorzystanie, moze namówię TŻta na wyjście..Którą wybrać pidżamkę: http://www.allegro.pl/item758637481_...ozm_36_38.html podoba mi się panterka ostatnia i ta żółta..
|
#4276 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() na osiemnastkę tez dostalam karnet na moje najlepsiejsze solarium i bylam happy wesoly murzynek jak wykorzystalam caly Ja bym ubrala szpileczki, rurki i ta tunike w panterkę na twoim miejscu ) i jakis plaszczyk czy cuś
|
|
|
|
|
#4277 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4278 |
|
BAN stały
|
Siwa jaki chcesz uzyskac ostatenczny odcien blondu?
![]() |
|
|
|
#4279 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Może sie nie opali, ale co sie skóra zniszczy to sie zniszczy bez wzgledu na to czy bedzie opalona czy nie ![]() Ja juz jestem po dwuch etapach rozjasniania włosów wkrótce pojde do fryzjerki, i dalej ... Uzywam kosmetyki z seri CHI wraz z ich jedwabiem oraz maske Placete i włosy mam booooskie a co ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
nie wiem jeszcze własnie jaki ma byc ostateczny ten blond, narazie sukcesywnie rozjasniam bo teraz mam wszystkie kolory na głowie od blondu po czarne hahaha jestem napalona na taki blond jak ma ta dziewczyna na zdjeciu, z karnacji i oczu podobna wiec moze bedzie pasować do mnie ale najpierw chce zejsc do dosc jasnego blondu moze mi spasuje cos jasniejszego
|
|
#4280 |
|
BAN stały
|
http://zyciegwiazd.onet.pl/132615,0,...ws_detail.html
hahaha boże, nigdy bym sie tak nie ubrala jak bylabym w ciazy, wyglada to komicznie moim zdaniem..lepsze sa chyba zwiewne sukienki czy tuniki dla kobitki w tym miesiacu ciazy.. Była playobyka Kendra.Głupia ale ładniuśka chyba w domu Heffa najmniej się przerabiała http://zyciegwiazd.onet.pl/132564,0,...ws_detail.html
|
|
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dodałam zdjecia hehe
|
#4282 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4283 |
|
BAN stały
|
gwiazdeczko chcialam bardzo zobaczyc jak wygladasz ale nie wrzucilas zadnych fotek w albumie a szkoda
siwa sliczna ta dziewczyna z fotki i ma cudowne wlosy ahhh .. |
|
|
|
#4284 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4285 |
|
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1254826470
Kto to jest ta dziewczyna? Pytam się bo widze ja już tu drugi raz. Śliczna jest |
|
|
|
#4286 |
|
BAN stały
|
wrzuciłam haha stare z wakacji z kumpelą
|
|
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
Kobietki drogie, czy ciezko jest zdac prawko?
Czy ten egzamin z teorii jest prosty do nauczenia? Wiem juz jakie autko kupuje, ale strasznie sie boje,ze do egz bede podchodzila dziesiatki razy
|
|
#4288 |
|
BAN stały
|
gwiazdeczko slicznie wyszlas na tym zdjeciu , jak lalka barbi
taka slodziutka .. foxy a to zalezy , sa tacy co zdaja 10 razy i tacy ktorzy raz i tacy ktorzy daja lapowki gdzie chcesz zdawac w pl czy za granica ?
|
|
|
|
#4289 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
trzeba miec oczy z kazdej strony swiata
|
|
|
|
|
#4290 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Egzamin z teorii jest dość łatwy (z tego co mówił kolega, który za 2tyg ma egzamin), a z jazdą trochę gorzej. Ale jak się przyłożysz to na pewno Ci się uda. Jak nie za pierwszym razem, to za drugim
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

! Gdy mi ją wręczył, musiałam jeszcze wysłuchać wywodów, jak bardzo jest to przydatny przyrząd... Oszczędzę szczegółów tym z Was, które jedzą teraz kolację...W każdym razie nie zdziwicie się zapewne, gdy dodam, że mój men przestał nim być bardzo szybko

AKCJA REAKTYWACJA

Myslę, że inspiracji mozesz poszukac w filmach "szybcy i wściekle' - chodzi o ciuchy raczej w stylu casual, lekko podniszczone, ale dopasowane i podkreślające sylwetkę 
ale najpierw chce zejsc do dosc jasnego blondu moze mi spasuje cos jasniejszego