American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....) - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-06, 16:56   #4261
aagusiaa88
Zakorzenienie

Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)

Cytat:
Napisane przez Jakkolwiek Pokaż wiadomość
Nie pamiętam, chyba dbał o jej zdrowie czy coś

To ten post, autorstwa gordies
Super są te Wasze opisy!Ciekawe, czy niektóre z nich przebije to, co dostałam jako (uwaga!) pierwszy prezent od mężczyzny mojego życia. Otóż była to... gruszka do robienia sobie lewatywy! Gdy mi ją wręczył, musiałam jeszcze wysłuchać wywodów, jak bardzo jest to przydatny przyrząd... Oszczędzę szczegółów tym z Was, które jedzą teraz kolację...W każdym razie nie zdziwicie się zapewne, gdy dodam, że mój men przestał nim być bardzo szybko!
hahahaha, faceci sa genialni ostatnie zdanie mi sie najbardziej podoba. I jakos mnie wyjatkowo nie dziwi :P
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 17:10   #4262
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

jakkolwiek a bylam dzis w zarze ale tak przelotem , pokaz fotke torby .. 99 zl to malo jak na torbe , szczegolnie w zarze akcesoria i dodatki kosztuja wiecej niz ubrania , spojrzalam na buty , takie zwykle czolenka na obcasie i 79€ .. mhmmm

to tylko ja widzisz, ciezko sobie wyobrazic i ci cos doradzic po opisie : rajstopy mini i obcasy .. lepiej zebys sie ubrala w kilka zestawow , zrobila sobie zdjecie i wrzucila , wtedy na pewno o wiele prosciej bedzie ci cos podpowiedziec ..swoja droga 40 min na solarium to malo , nawet cie nie klepnie , mogl juz na 120 sie szarpnac wtedy bys byla naprawde opalona .
ooodeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 17:17   #4263
tweetka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jakkolwiek Pokaż wiadomość
Nie pamiętam, chyba dbał o jej zdrowie czy coś

To ten post, autorstwa gordies
Super są te Wasze opisy!Ciekawe, czy niektóre z nich przebije to, co dostałam jako (uwaga!) pierwszy prezent od mężczyzny mojego życia. Otóż była to... gruszka do robienia sobie lewatywy! Gdy mi ją wręczył, musiałam jeszcze wysłuchać wywodów, jak bardzo jest to przydatny przyrząd... Oszczędzę szczegółów tym z Was, które jedzą teraz kolację...W każdym razie nie zdziwicie się zapewne, gdy dodam, że mój men przestał nim być bardzo szybko!

jakbym dostala taki prezent to chyba kazalabym mu sobie go wsadzic w tylek

tweetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 17:19   #4264
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ToTyLkoJa2 Pokaż wiadomość
to mnie zasmuciłyście
poszukam czegoś mniej skąpego
chyba białe rurki, biała kufaja i tunika w panterke będą ok?

wiecie co dostałam wczoraj od niego na rocznice?
40 minut karnetu na solare
poczułam się urażona

a ja bym sie nie obraziła wcale, uwielbiam praktyczne prezenty a nie jakies sra*nie w banie
Stary 2009-10-06, 17:20   #4265
kamciurka
Zakorzenienie

czesc dziewczyny ostatnio jakos malo czasu mam na odwiedzanie Was, sprawozdanie mam w pracy i musze pracowac podoba Wam sie metamofroza Joanny Koroniewskiej? http://zyciegwiazd.onet.pl/132626,1,...ws_detail.html

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 17:21   #4266
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

ooodeta ja wiem, ale to pewnie biedne nie wiedziało, że tyle to za mało, zwłaszcza, że ja się wolno opalam, ale on pewnie myślał, że 40 minut to PRAWIE godzina więc będę wyglądać jak kurczak jeszcze na solarium stojące brrr czego nienawidzę!
a powiedzcie mi skoro już jestem przy temacie, na czym polega płyta wibracyjna w solarium?
Stary 2009-10-06, 17:21   #4267
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ooodeta Pokaż wiadomość
jakkolwiek a bylam dzis w zarze ale tak przelotem , pokaz fotke torby .. 99 zl to malo jak na torbe , szczegolnie w zarze akcesoria i dodatki kosztuja wiecej niz ubrania , spojrzalam na buty , takie zwykle czolenka na obcasie i 79€ .. mhmmm.
Ogólnie zarowe ceny w Polsce są chore. W Barcelonie kupiłam (w przeliczeniu z euro na złotówki) sukienkę za niecałe 50 zł, a w Polsce miesiąc później cena grubo ponad stówę. Nie iwem jaki oni przelicznik mają.
A ta torba jest z naklejką 'special price' Jest kilkanaście rzeczy z takimi naklejkami i nie są mega drogie. Fotkę wkleję jak mi zdjęcie ładnie wyjdzie ;P Bo ona jest z lakierowanej skrórki (jasnej kawowej) i na zdjęciach błyszczy się jak psu jajca i wygląda jak kawałek folii
Jakkolwiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 17:22   #4268
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
ooodeta ja wiem, ale to pewnie biedne nie wiedziało, że tyle to za mało, zwłaszcza, że ja się wolno opalam, ale on pewnie myślał, że 40 minut to PRAWIE godzina więc będę wyglądać jak kurczak jeszcze na solarium stojące brrr czego nienawidzę!
a powiedzcie mi skoro już jestem przy temacie, na czym polega płyta wibracyjna w solarium?
To mało? ja chodze na solarium na 5 -6 minut.
Stary 2009-10-06, 17:24   #4269
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
To mało? ja chodze na solarium na 5 -6 minut.

mało ja przez pół godziny, oczywiście zaczęłam na 4, a skończyłam na 12 minutach opaliłam sobie jedynie lekko uda i część ciała co jest nad pupą
Stary 2009-10-06, 17:24   #4270
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja bym sie nie obraziła wcale, uwielbiam praktyczne prezenty a nie jakies sra*nie w banie
Praktyczne prezenty bardzo ok, ale karnet na solarium to takie pójście po najmniejszej linii oporu. Np jakiś fajny upragniony przeze mnie ciuch czy torebka byłby bardzo ok i bardzo praktyczne Jakiś durnostojek, ramek na zdjecia i innych dupereli też nie lubię.
Stary 2009-10-06, 17:31   #4271
Dualstar
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochane Wizażanki!
Na wstępie mojego listu chciałabym Was mocno pozdrowić.
A teraz do rzeczy
W sobotę mój Tż-ci zabiera swoję teżecicę na jakiś zlot samochodowy czy coś takiego Będzie mnóstwo przystojnych mężczyzn, a z nimi mnóstwo ładnych dziewczyn
Oczywiście ja jako początkująca AG muszę nas godnie reprezentować i stąd pytanie. W CO SIĘ UBRAĆ? Myślałam o mini i do tego pończoszki z dyskretnie [naprawdę] wystającą koronką, butki jakieś sexi na obcasiku, long w panterke, biała kurteczka taka jesienna, ładna nie skórzana .
Nie bedzie za wyzywająco? Co radzicie?
moim zdaniem pończochy odpadają
Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny ostatnio jakos malo czasu mam na odwiedzanie Was, sprawozdanie mam w pracy i musze pracowac podoba Wam sie metamofroza Joanny Koroniewskiej? http://zyciegwiazd.onet.pl/132626,1,...ws_detail.html
nie podoba mi się, tak bez wyrazu.

Siwa - jak tam włoski, już byłaś na następnym etapie rozjaśniania
Dualstar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 17:33   #4272
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Cytat:
Kochane Wizażanki!
Na wstępie mojego listu chciałabym Was mocno pozdrowić.
A teraz do rzeczy
W sobotę mój Tż-ci zabiera swoję teżecicę na jakiś zlot samochodowy czy coś takiego Będzie mnóstwo przystojnych mężczyzn, a z nimi mnóstwo ładnych dziewczyn
Oczywiście ja jako początkująca AG muszę nas godnie reprezentować i stąd pytanie. W CO SIĘ UBRAĆ? Myślałam o mini i do tego pończoszki z dyskretnie [naprawdę] wystającą koronką, butki jakieś sexi na obcasiku, long w panterke, biała kurteczka taka jesienna, ładna nie skórzana .
Nie bedzie za wyzywająco? Co radzicie?
oj niee... Myslę, że inspiracji mozesz poszukac w filmach "szybcy i wściekle' - chodzi o ciuchy raczej w stylu casual, lekko podniszczone, ale dopasowane i podkreślające sylwetkę

Cytat:
to mnie zasmuciłyście
poszukam czegoś mniej skąpego
chyba białe rurki, biała kufaja i tunika w panterke będą ok?

wiecie co dostałam wczoraj od niego na rocznice?
40 minut karnetu na solare
poczułam się urażona
Cała na biało niee Chyba ze to white sensation

Cytat:

Siwa Twoja szczerość mnie rozbraja
Szczerze to poczatkowo TŻ też dawał mi jakieś świeczki i pierdoły, potem mówię mu że nie mam już miejsca na te rzeczy, że wolę coś pomysłowego, żeby się wysilił a jak nie to chociaz praktycznego, o czym mu mówię ze potrzebuję (dowód na to czy mnie słucha ) np depilator czy pen drive. W efekcie na urodziny ostatnio dostałam kino domowe Wczesniej jak wrocil z pracy zza granicy mp4, potem drugi raz po dłzszym rozstaniu złoty pierścionek (z dopowiedzeniem że to nie zaręczynowy ) a takie okazje jak Dzien Kobiet to klasycznie kwiaty.

Cytat:
Raz byłam w solarium gdzie była taka płyta i kobieta dała mi minutkę gratis więc powiedziałam, że chcę tego spróbować. Po prostu stoisz i od pasa w dół wibrujesz Daje to uczucie mrowienia, poprawia krążenie, relaks i niby coś tam ćwiczy. Dla mnie pic na wodę
Stary 2009-10-06, 17:33   #4273
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

siwa jesli ktos jest blady i z solarium nie korzysta regularnie to takie jednorazowe 40 min od przypadku nic nie da . wiem z przykladu kolezanek , 5 min raz na tydzien starczy komus kto sie systematycznie opala aby podtrzymac opalenizne ale nie starczy zeby sie opalic .

jakkolwiek domyslam sie w pl ceny zary czy innych zagranicznych marek sa nieadekwatne do tego na co ludzie moga sobie pozwolic . zara to hiszpanska hacjenda , i ceny musza byc wszedzie takie same , jak cos kosztuje 80e (co np na wloskie warunki jest dosc normalne ) to w polsce 330 zl co juz jest sporym wydatkiem dla przecietnego czlowieka , nie mowiac o nastolatce ktora utrzymuja rodzice . chore , masz racje . heeee tez kupilam dzis swiecace buty

a co do prezentow od TZ , ja ich nie dostaje w ogole , tzn w formie niespodzianki czy cos , idziemy na zakupy , ja wybieram -on placi , tyle na ten temat . ja jestem zadowolona bo mam to czego chce , on chyba tez wydaje mi sie ze tak lepiej , unika sie glupich niepotrzebnych prezentow i oszczedza przy okazji .

Edytowane przez ooodeta
Czas edycji: 2009-10-06 o 17:38
Stary 2009-10-06, 17:40   #4274
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

Mini odpada, biały też, więc wkładam dziurawe jeansy [w razie jakby zimno to pod nie jakieś rajstopki ale ma być w sobotke ciepło] do tego jakąś bluzkę i fioletową skórkę. Nie wygłupie się?

Wiecie co przez dwa lata byłam platynką blondynką, ostatnio fryzjerka zafarbowała mi na brąz za co chciałam pozwac ją do sądu, ale mama powiedziała żebym wstydu jej nie robiła, bo ludzie będą gadać, rozjaśniłam to pasemkami[ chciałam białe wyszło złote?] i teraz mam jakiś taki balejażyk na głowie, większości się nie podoba ale mi tak i przy takich złotych włosach fajnie się wygląda opalonym chyba mniej tandetnie niż przy platynie bo nie lubię przesadnie opalonych blondi chyba jak każdy. A Wy jak myślicie?

Ps. Dokładnie taki kolor mam http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1254826470
Stary 2009-10-06, 17:49   #4275
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

łaaa Dziewczyny pierwszy raz coś wygrałam zadzownili do mnie z radia lokalnego i wejściówka na basen jest jak nic Tylko nie pamiętam do którego mam czas na wykorzystanie, moze namówię TŻta na wyjście..

Którą wybrać pidżamkę:

http://www.allegro.pl/item758637481_...ozm_36_38.html

podoba mi się panterka ostatnia i ta żółta..
Stary 2009-10-06, 17:50   #4276
Gwiazdeczka90
BAN stały

GG do Gwiazdeczka90 Send a message via Skype™ to Gwiazdeczka90

Cytat:
Mini odpada, biały też, więc wkładam dziurawe jeansy [w razie jakby zimno to pod nie jakieś rajstopki ale ma być w sobotke ciepło] do tego jakąś bluzkę i fioletową skórkę. Nie wygłupie się?

Wiecie co przez dwa lata byłam platynką blondynką, ostatnio fryzjerka zafarbowała mi na brąz za co chciałam pozwac ją do sądu, ale mama powiedziała żebym wstydu jej nie robiła, bo ludzie będą gadać, rozjaśniłam to pasemkami[ chciałam białe wyszło złote?] i teraz mam jakiś taki balejażyk na głowie, większości się nie podoba ale mi tak i przy takich złotych włosach fajnie się wygląda opalonym chyba mniej tandetnie niż przy platynie bo nie lubię przesadnie opalonych blondi chyba jak każdy. A Wy jak myślicie?

Ps. Dokładnie taki kolor mam http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1254826470
kurde, ja tam bym sie cieszyla z karnetu a co praktyczny, nie nastepna *******ka na półkę na osiemnastkę tez dostalam karnet na moje najlepsiejsze solarium i bylam happy wesoly murzynek jak wykorzystalam caly

Ja bym ubrala szpileczki, rurki i ta tunike w panterkę na twoim miejscu) i jakis plaszczyk czy cuś
Gwiazdeczka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 17:53   #4277
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
oj niee... Myslę, że inspiracji mozesz poszukac w filmach "szybcy i wściekle' - chodzi o ciuchy raczej w stylu casual, lekko podniszczone, ale dopasowane i podkreślające sylwetkę

Chyba juz bylo, teraz za pozno :p trzeba czekac chyba rok ;D

Cytat:

Śliczny ten kolorek na zdjeciu

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
łaaa Dziewczyny pierwszy raz coś wygrałam zadzownili do mnie z radia lokalnego i wejściówka na basen jest jak nic Tylko nie pamiętam do którego mam czas na wykorzystanie, moze namówię TŻta na wyjście..

Którą wybrać pidżamkę:

http://www.allegro.pl/item758637481_...ozm_36_38.html

podoba mi się panterka ostatnia i ta żółta..
Zebeeeeeeeeeeer mi sie podoba
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 18:00   #4278
Gwiazdeczka90
BAN stały

Siwa jaki chcesz uzyskac ostatenczny odcien blondu? Powiem Ci że sliczniutka jestes zazdrosze dlugich wlosków a i nie wyglądasz na 23 lata.. moze tak na 20super super.
Stary 2009-10-06, 18:06   #4279
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
mało ja przez pół godziny, oczywiście zaczęłam na 4, a skończyłam na 12 minutach opaliłam sobie jedynie lekko uda i część ciała co jest nad pupą
Cytat:
Napisane przez Dualstar Pokaż wiadomość
moim zdaniem pończochy odpadają

nie podoba mi się, tak bez wyrazu.

Siwa - jak tam włoski, już byłaś na następnym etapie rozjaśniania
Cytat:

Siwa Twoja szczerość mnie rozbraja
Szczerze to poczatkowo TŻ też dawał mi jakieś świeczki i pierdoły, potem mówię mu że nie mam już miejsca na te rzeczy, że wolę coś pomysłowego, żeby się wysilił a jak nie to chociaz praktycznego, o czym mu mówię ze potrzebuję (dowód na to czy mnie słucha ) np depilator czy pen drive. W efekcie na urodziny ostatnio dostałam kino domowe Wczesniej jak wrocil z pracy zza granicy mp4, potem drugi raz po dłzszym rozstaniu złoty pierścionek (z dopowiedzeniem że to nie zaręczynowy ) a takie okazje jak Dzien Kobiet to klasycznie kwiaty.

Raz byłam w solarium gdzie była taka płyta i kobieta dała mi minutkę gratis więc powiedziałam, że chcę tego spróbować. Po prostu stoisz i od pasa w dół wibrujesz Daje to uczucie mrowienia, poprawia krążenie, relaks i niby coś tam ćwiczy. Dla mnie pic na wodę
Cytat:
siwa jesli ktos jest blady i z solarium nie korzysta regularnie to takie jednorazowe 40 min od przypadku nic nie da . wiem z przykladu kolezanek , 5 min raz na tydzien starczy komus kto sie systematycznie opala aby podtrzymac opalenizne ale nie starczy zeby sie opalic .

jakkolwiek domyslam sie w pl ceny zary czy innych zagranicznych marek sa nieadekwatne do tego na co ludzie moga sobie pozwolic . zara to hiszpanska hacjenda , i ceny musza byc wszedzie takie same , jak cos kosztuje 80e (co np na wloskie warunki jest dosc normalne ) to w polsce 330 zl co juz jest sporym wydatkiem dla przecietnego czlowieka , nie mowiac o nastolatce ktora utrzymuja rodzice . chore , masz racje . heeee tez kupilam dzis swiecace buty

a co do prezentow od TZ , ja ich nie dostaje w ogole , tzn w formie niespodzianki czy cos , idziemy na zakupy , ja wybieram -on placi , tyle na ten temat . ja jestem zadowolona bo mam to czego chce , on chyba tez wydaje mi sie ze tak lepiej , unika sie glupich niepotrzebnych prezentow i oszczedza przy okazji .

Może sie nie opali, ale co sie skóra zniszczy to sie zniszczy bez wzgledu na to czy bedzie opalona czy nie
Ja juz jestem po dwuch etapach rozjasniania włosów wkrótce pojde do fryzjerki, i dalej ... Uzywam kosmetyki z seri CHI wraz z ich jedwabiem oraz maske Placete i włosy mam booooskie , zadnego suchego siana mieciutkie, blyszczace, gdybym ich uzywała na te czarne to biłyby blaskiem po oczach z daleka, wiadomo na ciemnych włosach połysk jest duzo bardziej widoczny. Ahhhh czasami moge byc nieskromna a co

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka90 Pokaż wiadomość
Siwa jaki chcesz uzyskac ostatenczny odcien blondu? Powiem Ci że sliczniutka jestes zazdrosze dlugich wlosków a i nie wyglądasz na 23 lata.. moze tak na 20super super.
dziekuje
nie wiem jeszcze własnie jaki ma byc ostateczny ten blond, narazie sukcesywnie rozjasniam bo teraz mam wszystkie kolory na głowie od blondu po czarne hahaha jestem napalona na taki blond jak ma ta dziewczyna na zdjeciu, z karnacji i oczu podobna wiec moze bedzie pasować do mnie ale najpierw chce zejsc do dosc jasnego blondu moze mi spasuje cos jasniejszego
Stary 2009-10-06, 18:07   #4280
Gwiazdeczka90
BAN stały

http://zyciegwiazd.onet.pl/132615,0,...ws_detail.html

hahaha boże, nigdy bym sie tak nie ubrala jak bylabym w ciazy, wyglada to komicznie moim zdaniem..lepsze sa chyba zwiewne sukienki czy tuniki dla kobitki w tym miesiacu ciazy..

Była playobyka Kendra.
Głupia ale ładniuśka chyba w domu Heffa najmniej się przerabiałahttp://zyciegwiazd.onet.pl/132564,0,...ws_detail.html
Stary 2009-10-06, 18:08   #4281
1985SiWA
Zakorzenienie

Nie dodałam zdjecia hehe
Stary 2009-10-06, 18:18   #4282
Gwiazdeczka90
BAN stały

Cytat:
Nie dodałam zdjecia hehe
bedzie Ci ladnie, platyna chyba do ciebie nie pasuje bo masz taka inna urode ciemne oczka i w ogole
Jeju ide w przyszly wtorek na imprezkę, zrobilo się zimno, i nie wiem w co mam się ubrać..
Stary 2009-10-06, 18:34   #4283
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

gwiazdeczko chcialam bardzo zobaczyc jak wygladasz ale nie wrzucilas zadnych fotek w albumie a szkoda

siwa sliczna ta dziewczyna z fotki i ma cudowne wlosy ahhh ..
Stary 2009-10-06, 18:37   #4284
Gwiazdeczka90
BAN stały

Cytat:
gwiazdeczko chcialam bardzo zobaczyc jak wygladasz ale nie wrzucilas zadnych fotek w albumie a szkoda

siwa sliczna ta dziewczyna z fotki i ma cudowne wlosy ahhh ..
zaraz moze cos wrzucę
Stary 2009-10-06, 18:42   #4285
LilyHoney
Zadomowienie

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1254826470

Kto to jest ta dziewczyna? Pytam się bo widze ja już tu drugi raz. Śliczna jest Ma ktoś może więcej jej zdjęć?
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 18:52   #4286
Gwiazdeczka90
BAN stały

wrzuciłam haha stare z wakacji z kumpelą
Stary 2009-10-06, 18:53   #4287
foxy123
Zakorzenienie

Kobietki drogie, czy ciezko jest zdac prawko?
Czy ten egzamin z teorii jest prosty do nauczenia?

Wiem juz jakie autko kupuje, ale strasznie sie boje,ze do egz bede podchodzila dziesiatki razy
Stary 2009-10-06, 18:56   #4288
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

gwiazdeczko slicznie wyszlas na tym zdjeciu , jak lalka barbi taka slodziutka ..

foxy a to zalezy , sa tacy co zdaja 10 razy i tacy ktorzy raz i tacy ktorzy daja lapowki gdzie chcesz zdawac w pl czy za granica ?
Stary 2009-10-06, 18:57   #4289
Gwiazdeczka90
BAN stały

Cytat:
Napisane przez foxy123 Pokaż wiadomość

Wiem juz jakie autko kupuje, ale strasznie sie boje,ze do egz bede podchodzila dziesiatki razy
ja zdalam za drugim razem, zle nie jest testy sa latwe gorzej w praktyce trzeba miec oczy z kazdej strony swiata
Stary 2009-10-06, 18:58   #4290
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez foxy123 Pokaż wiadomość

W Gdańsku będziesz robić? Pytam, bo jakiś czas temu była mega afera z łapówkami. Jak oskarżono egzaminatorów to oni postanowili wszytskich po kolei oblewać w ramach zemsty. Już chyba się uspokoiło.
Egzamin z teorii jest dość łatwy (z tego co mówił kolega, który za 2tyg ma egzamin), a z jazdą trochę gorzej. Ale jak się przyłożysz to na pewno Ci się uda. Jak nie za pierwszym razem, to za drugim
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości