|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
BAN stały
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
|
|
|
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
Odetko, bede zdawac w PL, bo tutaj to ruch lewostronny, wiec wole u 'siebie'
![]() Gwiazdeczko, no wlasnie, trzeba wszystko ogarniac jeziu, nie wiem jak ja dam rade, ale musze zdac![]() Ile godzin nalezy wykupic? Moje bi em dablju na mnie gdzies czeka a ja juz chce sie lansic hahaha ![]()
|
|
#4293 |
|
BAN stały
|
a no tak , Ty foxxy mieszkasz w irlandii (chyba ) a oni tam inaczej maja , ja ide na prawko tu u mnie w it , bo jest latwiej , u nas w pl testy zda kazdy a w terenie udupiaja 3\4 .. a tu na odwrot , oblewaja na testach , poza tym tu jest lepiej , najpierw sie zdaje test , jak jestes do przodu to daja ci czerwona kartke i mozesz juz prowadzic ale TYLKO w obecnosci osoby ktora ma prawko przynajmniej 10 lat , i masz 6 miesiecy czasu aby zdac w terenie (od momentu dostania czerownej kartki ) nie wszystko naraz, tylko etapami .. ja sie tylko boje ze nie zrozumiem pytania , kontekstu czy cos ale moja przyjaciolka Kubanka zdala tu za 1 razem
gwiazdeczka Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-10-06 o 19:09 |
|
|
|
#4294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tu w IE zdanie prawka to w ogole jakies zarty..bo zdajesz tylko TEORIE i juz odrazu mozesz prowadzic ( przez rok czasu ma sie naklejona Lke na szybie i jedyny zakaz, to to ze nie mozna wyjezdzac na krajowki)..druga sprawa to ilosc dopouszczalnych bledow na egzaminie..moja kumpela zrobila AZ 8 - i egzaminator ja puscil, mowiac, ze w praktyce sie nauczy Takze ogolem to nic, tylko zdawac prawko w IE..ale ja jednak nie chce ;/
![]() Edytowane przez foxy123 Czas edycji: 2009-10-06 o 19:12 |
|
|
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
ja zdawalam w grudniu, zdalam za pierwszym razem, ale balam sie jak cholera, jak jechalam na egzamin to myslalam ze mi flaki sie przewroca z nerwow, a jak juz dojechalam i potem wsiadlam do auta to w miare puscilo i juz bylo dobrze, testy to pikus, trzeba wyklepac na pamiec i juz, teraz nie wyobrazam sobie juz funkcjonowac bez auta, ja mam seicento
ale uwielbiam je zwlaszcza do miasta, wczoraj tz jednak kupil nowe autko i jutro bede je testowac, automat wiec komfort jazdy niesamowity, polecam kazdemu, ale nie poczatkujacemu kierowcy bo jak sie tak przestawi na automat to potem ciezko do manuala wrocic
|
|
|
|
#4296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mam nadzieje,ze jakos mi to pojdzie..dobrze,ze nie musze sie tak bardzo martwic o pieniadze, wykupie najwyzej 200h i jechana ![]() Oj nie, automatom mowie nie od zawsze..fakt- wygoda ogromna, ale to manual daje ta przyjemnosc z jazdy.
![]() Edytowane przez foxy123 Czas edycji: 2009-10-06 o 19:20 |
|
|
|
|
#4297 |
|
BAN stały
|
foxyy albumie na profilu prywatnym
gwazdeczka jest naprawde slicznaja chce smarta albo mini coopera Tz obiecal ze mi kupi jesli zdam (w co nikt nie wierzy , pewnie dlatego mi tak obiecal ale ja pojde i zdam HA ! i utre wszystkim nosa )
|
|
|
|
#4298 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() obyscie szybko zdaly prawka |
|
|
|
|
#4299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak wchodze na ich profile to tam nie ma zadnych albumow a moze ja nie jestem w ich znajomych i to dlatego![]() Oj, mini sa super..tez kiedys chorowalam Ale mi sie odmienilo i tak jak w opisie, bede smigac beta
|
|
|
#4300 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() dwa lata temu to ja nawet nie wiedziałam gdzie jest gaz a gdzie sprzęgło i nie marzyłam nawet o tym, że będę jeździc samochodem a teraz od grudnia mam prawko i sobie smigam
|
|
|
|
|
#4301 |
|
BAN stały
|
oczywiscie to nie jest takie straszne jak sie wydaje
![]() ![]() jak bede miala jakies fajne zdjecia w moim nowym kolorku to tez wrzuce na prywatny
Edytowane przez Gwiazdeczka90 Czas edycji: 2009-10-06 o 19:31 |
|
|
|
#4302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiesz co mi sprawialo najwieksza trudnosc jak tam kiedys mi TZ dal pojezdzic? Sprzeglo Okropnie mnie bolala noga w udzie od tego popuszczania sprzegla..masakra:rolleye s: ale TZ mi mowil,ze za daleko siedzialam,ze jak sie wygodnie siedzi ( a ja jestem mikroskopijna, wiec musze miec chyba fotel przy samej szybie ) to wtedy nic nie boli i robi sie to najnormalniej w swiecie
|
|
|
#4303 |
|
BAN stały
|
lolly ja w siebie wierze , to inni we mnie nie wierza , dlatego nadejdzie ten dzien kiedy im pokaze :p poki co slysze komentarze o gumowych slupach na drodze
foxyy beta to taki chlopski lansiarski samochod :p szczegolnie jak stuningowana , ty taka malutka drobna .. no nie wiem bedziesz siac postrach na polskich drogach, szczegolnie opadna szczeki tym lansiarza ktorzy sami maja beemki
|
|
|
|
#4304 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
kwestia jak komu wygodniej ale pamietam jak jeździłam L-ką to mi noga cierpła na sprzęgle pewnie takie początki :Ppamiętam, że jak nie miałam prawka to nikt mi nie chciał dac pojeździc ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
ze drzewa powinny byc gumowe i ludzie na ulice nie wychodzic
|
|||
|
|
|
#4305 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
największą przeszkodą są newy...
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
Odetko, lansiarkie bety to te trojki z rocznika 93'-94' ... pelno gowniarzy tym smiga, jakis wiejski tuning... moja bedzie taka jak na foto... zero tuningu, w srodku skorka, piekny zapaszek, ogolem lux lux
Cena 9.000 euro, takze jak planowalam zjezdzac w sierpniu, to moze sie to przesunac do listopada ale jeszcze nie wiadomo..moze ogarne i auto i remont pokoju ( jedyne plusy bycia za granica ).Co do wzrostu..moja kumpela ma 1.60 cm wzrostu i smiga mercem (olbrzymim!) i jakos ogarnia A jak juz mam kupowac auto, to wole porzadne i takie jakie mi sie marzy od dawien.
|
|
#4307 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale jak mam wjechac w kopertę to mnie chuj strzela![]()
|
|
|
|
|
#4308 |
|
Zadomowienie
|
Na solarium opalam się tylko w jesień/zima i to raz na jakiś czas. hmm przydałoby się pójść już...
I 40 minut to byłabym murzynem mambo tralala.- czyli jeden wielki oblech. solaryjna blondyna..bleee Prawko...przez byłego i wydatki jego nie poszłam. Może nareszcie zrobię, bo uwielbiam jeździć- umiem, ale nie mam prawka. Zresztą fajna sprawa wsiąść z rana do auta, kiedy na dworzu pada lub jest wichura. Jakkolwiek też słyszałam o tej sprawie- wredne pały. Kto idzie w piątek lub sobote na impreze z gdańszczanek?
|
#4309 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tez uwazam, ze jak kupowac autko to dobre zeby sie nie rozkraczylo na pierwszym zakrecie albo w trasie. i nigdy bym nie kupila bez klimy masakra w leci ![]() no wlasnie i pewnie inni komentują juz o mnie, ze baba za kierownicą hehe |
|
|
|
|
#4310 |
|
Wtajemniczenie
|
Fajny ten samochodzik
Ja na razie liczę na 12letniego opla astrę po rodzicach D Chciałam ją polakierować na malinowy róż, ale podobno to droga zabawa i nie warto na takim gracie
|
|
|
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie u mnie sytuacja z autem wyglada tak- moi rodzice sie wychylili,ze mi kupia salonowe autko
JEDNAK- ja im ladnie podziekowalam..bo potem przy pierwszej lepszej klotni nie mam zamiaru sluchac,ze kupili mi auto bla bla bla.. dlatego swoje plany i zachciewajki zawsze robie za wlasne pieniadze- kupie auto- to nikt mi sie nie bedzie wtracal, bo to moj samochod i moje ciezko zarobione pieniadze, ktore na nie wylozylam.Ok, posiedze tu 3 miesiace dluzej..ale wiem,ze warto
|
|
#4312 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4314 |
|
BAN stały
|
EE tam blondynka w pink samochodze ekstra hehe
ja juz się czaję na mercedesika pink, ale tez pink to taki mieszany z bielą więc jasniutki, jest beauty ![]() Dodalam zdjecia moich tattoo jak coś na prywatnym, ktos kiedys chcial zobaczyc |
|
|
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja juz widze siebie w moim piekny autku, z moim pieknym rozowym kuferkiem ze sprzetem do pazurow haha jaka pompa bedzie na miescie ![]() Aaa..no i tablice sobie musze jakas fajna strzelic moze ''GO BABY' )..ma sakra, a zeby to sie jeszcze szybko i duzo odkaldalo..a to jak krwe z nosa idzie![]() GWIAZDECZKO- a ja jak wchodze na Twoj profil to nie widze tam zadnego albumu
![]() Edytowane przez foxy123 Czas edycji: 2009-10-06 o 20:00 |
|
|
|
|
#4316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a moj tz wlasnie jeszcze ma taka jaka chcesz kupic, jest super tylko srebrna, czarna ladniejsza polecam ja ja uwielbiam i mam do niej ogromny sentyment
Być może Bóg chciał, abyś poznał wielu złych ludzi zanim poznasz tę dobrą, abyś mógł ją rozpoznać kiedy ona się w końcu pojawi Niki Alex Edytowane przez kamciurka Czas edycji: 2009-10-06 o 20:04 |
|
|
|
|
#4317 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4318 |
|
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczko świetne tatuaze, podoba mi sie taki na nodze jak masz
|
|
|
|
#4319 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4320 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najpierw studia muszę skończyć. Myślałam o kursie rysunku dla dzieciaków, ale nie wiem czy w ogóle jest popyt na coś takiego.Cytat:
Z resztą malinowy róż to nie taki oczo***ny, tylko raczej z tych spokojniejszych. A zawsze to ciekawiej niż grafitowy. I na parkingu bym nie zgubiła
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.

taka slodziutka ..
gdzie chcesz zdawac w pl czy za granica ?

jeziu, nie wiem jak ja dam rade, ale musze zdac

Okropnie mnie bolala noga w udzie od tego popuszczania sprzegla..masakra:rolleye s: ale TZ mi mowil,ze za daleko siedzialam,ze jak sie wygodnie siedzi ( a ja jestem mikroskopijna, wiec musze miec chyba fotel przy samej szybie