|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość...
to dobrze heh cieszy mnie to niezmiernie
![]() chyba sie zdecyduję na proteinową ;p edit zreszta juz sama nie wiem
Edytowane przez madzia_g Czas edycji: 2009-10-04 o 17:28 |
|
|
|
#3122 |
|
Przyczajenie
|
witajcie , można do Was dołączyć , zaczęłam walkę sama ze sobą o siebie i dla siebie
). Wyrwałam się z toksycznego małżeństwa i teraz znów chce być piękna ) Czyli mam marzenie złapać druga młodość ) Ważę trzycyfrowo ale schudne bo chcę Stosuje diete niełączenia (właśnie chlebek z mąki pp pachnie w piekarniku )
|
|
|
|
#3123 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Madziu, bardzo wazne jest zrozumienie tej diety od poczatku do konca, bo tylko mozesz sobie kszywde nia zrobic Przeczytaj ten oto watek: http://www.dieta.pl/grupy_wsparcia/c...kanie-387.html Ta dziewczyna to dla mnie skarbnica wiedzy o Dukanie (sama tlumaczy jego rozne artykuly ze strony internetowej - jest nauczycielem francuskiego, wiec wie co tlumaczy) + ma tak niesamowite osiagniecia i wspaniala osobowosc, ze warto ja poczytac i wziac jej uwagi i spostrzezenia na powaznie. Poza tym dobrze by bylo gdybys najpierw rozpoczela przygode z ta dieta od przeczytaia o niej z ksiazki Dukana - wiele wyjasnia, i pozwala przygotowac sie psychicznie do trudnej drogi do szczytu Ja zaczynam moja przygode od nastepnej niedzieli - kiedy juz wszystko przeczytam, zapelnie lodowke odpowiednimi artykulami spozywczymi i przemysle rozne sprawy kulinarne ![]() Najwazniejsze to zaczac z glowa i skonczyc z glowa ![]() I z sukcesem
|
|
#3124 |
|
Zadomowienie
|
Witamy nowa kolezanke moze napisz co wiecej ile masz wzrostu i ile wazysz,Co do proteinowej to mozesz sprobwac tak jak mowisz ale ja uwazam ze nie przytyjesz bo nie maz od czego w tej diecie nie ma wegli a ni cukrow takze nie ma sie od czego przytyc a co do dni to ja polecam 5/5 a nie 10/10 bo 10 /10 jest dla osob ktore maja mala nadwage rzedu paru kilo a 5/5 jest dla tych z wiekszym balastem.Anesa ma racje ja tez ci mowie ciagle ze ksiazka to podstawa
Dodalas swietny link nparawde mysle ze teraz madzia nie bedzie miala dylematu
Największą Mocą Jest Wiara W Samego Siebie Edytowane przez pluszowa misia Czas edycji: 2009-10-04 o 18:34 |
|
|
|
#3125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3126 |
|
Przyczajenie
|
Wzrost 178 waga w tej chwili 113,5 (hehe te pół) kg , dziś nagrzeszyłam bo kopytka były zjadłam 6 szt
|
|
|
|
#3127 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
6 kopytek to nie koniec świata ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
heh a ksiazke zamierzam kupic i lodowe tez napelnic zanim sie za to zabiore ![]() Cytat:
![]() edit. ogolnie zle mi ![]() ![]() ciagle mi cos spedza sen z powiek ![]() ponawiam pytanie- gdzie jest Kasia? Kasieńko odezwij się ![]() Teresko co cicho siedzisz?
Edytowane przez madzia_g Czas edycji: 2009-10-04 o 21:32 |
|||
|
|
|
#3128 |
|
Zadomowienie
|
Hello!
No ja zaczęłam Dukana. Zjadłam już serek wiejski, dodałam trochę szczypiorku i oregano do smaku. Przygotowałam sobie do pracy jajka, wodę w półlitrowej butelce, żeby dolewać sobie daru natury, żeby mieć pewność, że te 1,5 litra wypiję. Wzięłam jeszcze upieczone mięso z kurczaka i wędzoną makrelę, bo mam wrażenie, że mało mam tego jedzenia i że będę chodzić głodna. Namówiłam koleżankę z pracy na spróbowanie razem ze mną, bo w kupie siła i te produkty to wzięłam już dla nas dwóch. Anessa dzięki za linka, rzeczywiście jest super. Wszystkiego nie przeczytałam, ale w wolnej chwili to uczynię. Ja po weekendzie na fitnessie dziś idę tylko na masaż, a jutro znowu poćwiczę. Miłego dnia dziewczynki! Do wieczorka! A Madzia, efekty widać oszałamiające. Super! Moje gratulacje! |
|
|
|
#3129 |
|
Przyczajenie
|
dziękuję
)patrze na Wasze efekty i jestem pod dużym wrażeniem , ja mam jeszcze daleka drogę ![]() Dziewczyny jakie jest minimum dzienne jeżeli chodzi o ćwiczenie żeby widać było jakieś efekty, nie stać mnie na basen czy siłownie o masażach nie wspomnę, muszę się zmobilizować w domu , a leń ze mnie okrutny ![]() potrzebuję bata . Niestety waga stanęła na samej diecie i ani drgnie tak wiec ciało domaga sie ruchu
|
|
|
|
#3130 |
|
Raczkowanie
|
witaj!
ja gdy chudłam to ćwiczyłam codziennie na rowerku po ok 25 - 30 km , zajmowało mi to 50 - 60 min. dzisiaj pierwszy raz waga pokazało 86,6!!! może w końcu coś się ruszyło i pokonam ten cholerny zastój...
|
#3131 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki
Ja jestem tydzień na diecie proteinowej i są 2 kg w dół więc Teresko jak będziesz miała czas to zmiń prosze w tabelce. I muszę wam powiedzieć że żeczywiście ta dieta nie jest aż tak męcząca. Madziu i Pluszowa misiu piękne fotki.Wyglądacie fantastycznie, tylko pozazdrościć. Madziu jeśli chcesz to ja mam na mailu zeskanowaną książkę z tą dietą to mogę Ci przesłać. Filousiek widzę że romans kwitnie cieszę się bardzo i gratki Figlik witam fajnie że jesteś z nami Teresko jak szkoła i zajęcia czy jesteś zadowolona? Pozdrawiam |
|
|
|
#3132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i gratulacje spadku 2 kiloskow ![]() marled gratulacje spadku ![]() Figlik ja cwiczylam 3 razy w tygodniu po godzinie a ostatnio nie cwicze w ogole ale jakos i tak leca kilogramy.... iwonka dziękuję dobrze wiedziec ze widac efekty ![]() a ja sie zwazylam dzis i jest upragniona 8 z przodu!!!!!!!! z gory dziekuje |
|
|
|
|
#3133 |
|
Zakorzenienie
|
Hm.... no ja pisałam jak w szkole i w sobotę i w niedzielę, tylko jakoś zostałam olana
Byłyście tak zaabsorbowane dietą proteinową, że chyba nawet mnie nie zauważyłyście
|
#3134 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i nie piszesz czy będą jakieś praktyki itd. więc opowiadaj szybciutko. |
|
|
|
|
#3135 |
|
Zadomowienie
|
Teresko nie olałyśmy. Jak możesz tak twierdzić?
Właśnie jak czytałam to cieszyłam się, że jednak masz jakiś facetów i że uśmiałaś się i jesteś zadowolona. Żadna dieta nie jest w stanie przyćmić tego, o czym piszesz. |
|
|
|
#3136 |
|
Raczkowanie
|
.
|
#3137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i w kazdym razie caly czas czytam Twoje relacje ze studium i jestem zainteresowana bo tez mam zjazdy od przyszlego weekendu nie zlosc sie juz
|
||
|
|
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
oj teresko wybacz
czasem nie czytam i tylko pisze o sobie. wiem wiem egoistka ze mnie ale obiecuje poprawea wlasnie gdzie kasia wsiakla czyzby juz sie o diecie zapomniala czy jest tak zajeta przygotowaniami
|
|
|
|
#3139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wlasnie gdzie Kasienka? Kasia halllllllllooooo ![]() |
|
|
|
|
#3140 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie wróciłam ze szkoły. Gratuluje wszystkich zgubionych kilogramów.
Teraz lecę na siłownie ale może później się odezwę.
|
|
|
|
#3141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehdaj znac jak bylo
|
|
|
|
|
#3142 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Ja oczywiście czytam Was regularnie, ale pisać nie mam o czym. No bo ani nie mam się czym chwalić, ani dieta proteinowa nie jest dla mnie. Co prawda bardzo lubię mięsko i nabiał, ale lubię również węglowodanki. Poza tym obawiam się że nie potrafiła bym w tym stylu odżywiać się zbyt długo - a tylko to podobno daje gwarancję na niemanie efektu jojo. Tak czy inaczej gratuluję wam osiągnięć. Filosiulek -
|
#3143 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie wizazystki
![]() Ja tez mam ochote wyprobowac diete proteinowa. Brick27 czy ja tez mogłabym prosic o to zebys mi przeslala zeskanowana ta ksiazke z dieta??? Gratuluje wszystkim zgubionych kiloskow ![]() Zmykam juz dzisiaj,bo jutro rano do nowej pracki teraz awansowalam na doradce zawodowego wiec jak by ktos chcial zebym mu doradzila w sprawie wyboru zawodu to zapraszam ![]() Zycze milej nocki
|
|
|
|
#3144 |
|
Zadomowienie
|
Anaka gratuluję awansu. Fajna sprawa. Zawsze coś się dzieje.
Ja szczerze mówiąc, wczoraj chodziłam cały dzień głodna, no może nie do końca. Ale chciało mi się rzeczy, których jeść nie wolno. Piekłam sobie piersi na patelni grillowej, ale że miałam tego dużo, więc TŻ-owi zrobiłam sałatkę zresztą też dietetyczną, bo z ananasem i kukurydzą oraz jogurtem naturalnym. Ale jak mi się jej chciało, myślałam, że język mi do tyłka ucieknie. Do tego zezłościłam się strasznie. Bo umówiłam się po pracy na masaż. Pani, która prowadzi salon była chora, ale powiedziała, że ktoś będzie i mogę śmiało przyjeżdżać. Ale pocałowałam klamkę i na dodatek nie miałam przy sobie telefonu, żeby zadzwonić zapytać. Więc niepotrzebnie zrobiłam 20 km i straciłam prawie godzinę czasu na dojazd i powrót. |
|
|
|
#3145 |
|
Przyczajenie
|
cóż za wyniki ) jesteście fantastyczneU mnie wciąż zastój ale do ćwiczeń przekonać się nie mogę , dość mam gimnastyki przy mojej trójeczce małoletnich . Staram się skorygować błędy czyli picie wody nie potrafię wlać w siebie 1,5 l dziennie , zawsze mało piłam , tak więc kubek z wodą stoi i stoi. Od jutra jestem sama z dziećmi , dziadkowie jada w świat na 2 tyg nie będzie mnie miał kto odpędzać od lodówki ale się nie dam
|
|
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
hej babeczki
![]() anaka82 ja podobnie jak iwona gratuluje awansu mi mozesz pomoc bo nie wiem czego chce iwonamysza tez bym sie wkurzyla z tym masazem i to niezle ja wczoraj mialam swietny dzien a dzis mam dzien na nie... nie chce isc do pracy nie chce sprzatac nie chce nic chce spac ![]() ![]() ![]() ![]() jesli chodzi o smierc mojej mamy to do konca nie jest tak ze czas leczy rany, bo niby jest lepiej tak jak wczoraj ale sa takie dni ze to wraca i jest jeszcze gorzej niz zaraz po pogrzebie ![]() to tak falowo wraca dzis mam jakis taki dzien tata powiedzial wczoraj cos w stylu "dajcie mi jakas babe" ![]() a bardziej z przyziemnych rzeczy- nie wiem czy miec diete gacy(dorwalam od kolezanki nastepne etapy na miesiac) czy przejsc na proteinowa u gacy pewnie szybciej schudne.. oj nie wiem wiem ze nikt za mnie decyzji nie podejmie ale moze cos doradzicie?
|
|
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem i oczywiście wybaczam
W szkole jakoś tak fajnie, tylko to 12 godzinne siedzenie dwa dni pod rząd trochę daje mi w kość No i będą praktyki, w I roku miesiąc i II roku miesiąc ![]() Byłam wczoraj u psychologa z tą moją deprechą, ale powiem Wam, że nawet w najgorszych wyobrażeniach nie myślałam, że będę tak zawiedziona tą wizytą Kobieta co prawda miła i sympatyczna, ale nie była to żadna terapia, ale coś na zasadzie rozmowy, takiej zwykłej rozmowy. Kazała mi wszystko opowiedzieć, po czym powiedziała, że kiedyś się ułoży I ogólnie wyzyta trwała 30 minut, w tym 3 razy zadzwonił telefon, który ta psycholog odebrała Bardzo mnie to wybijało z rytmu i wydaje mi się jednak, że to lekceważące było Dlatego była to moja pierwsza i ostatnia wizyta u tej pani Wściekła jestem, bo tylko straciłam czas i kasę na dojazd
|
#3148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to duzo masz zajec.. ja bede miec 2 razy w miesiacy zjazdy w weekend(w sb na bank a w ndz to nie wiem) od 9-15 ![]() ciekawe czy ja bede miec praktyki a placisz cos za studium?to na jakiegos beznadziejnego psychologa musialas trafic.. ja akurat mialam bardzo dobra pania psycholog... ale to zalezy jak sie trafi ![]() ja w pracy siedze. wczoraj mialam powera i przyciagalam szczescie chyba i sukcesy. dzis mam zly humor i idzie jak krew z nosa :/ |
|
|
|
|
#3149 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam że wczoraj nie napisałam nic,ale po 2,5 godzinach siłowni nie miałam na nic siły. A teraz też nie mam lekko dopiero teraz wróciłam do domku. Ja teraz jestem w 3 klasie gimnazjum i mam bierzmowanie i do tego raz na dwa tygodnie mam jakieś spotkania w kościele. Tym sposobem z domu rano wychodzę 7.00, a wracam o 18.30. Na szczęście nie zawsze.
|
|
|
|
#3150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy to było
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.

). Wyrwałam się z toksycznego małżeństwa i teraz znów chce być piękna 
mam jeszcze pytanie: pierwsza faza to ile trwa? bo nie mam takien informacji. kiedy jest ta naprzemienna dieta ze 5 dni tak a 5 dni inaczej.. bo juz nie wiem 

Kasieńko odezwij się

Bardzo mnie to wybijało z rytmu i wydaje mi się jednak, że to lekceważące było
Dlatego była to moja pierwsza i ostatnia wizyta u tej pani