|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2041 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ciesze sie ze mebelki zakupione!!
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() Edytowane przez kachula27 Czas edycji: 2009-10-06 o 22:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2042 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mebelki zakupione, ale jeszcze trochę czasu minie do ich złożenia. Musimy mieć czas na to. Kasiu, a co u ciebie? Jak tam ostatnie chwile ciąży? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2043 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Pomidorciu czas leci jak szalony i ostatnio nawet do tz mowilam jak kobiety mowia ze im sie czas wlecze te ostatnie tygodnie ciazy tak mi leci jak szalony,zreszta cala ciaza przeleciala nawet nie wiem kiedy a tutaj juz 37 tydzien wszystko juz uszykowane,poprane wiec czekam na malego Dziewczyny nie poddawac sie ja czekalam ponad 2 lata i sie doczekalam,kazda z Was sie doczeka swojego malenkiego cudu ![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak tam się nie poddaję, chyba bym zgłupiała po pierwszym cyklu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2046 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli mozesz to przy każdej wizycie w Polsce chodz do ginekologa i ustalaj plan leczenia do kolejnej wizyty w Polsce.Mozesz tesz poszukać polskiego lekarza w okolicy ale to już płatna wizyta. Pomidora co do listy to poczekajmy na decyzje Konczity bo ja nie wiem dokładnie jak prowadzic taką liste. Edytowane przez Darianna25 Czas edycji: 2009-10-07 o 07:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2048 |
Zakorzenienie
|
Nika urodziła!
Nie pisała, więc z góry założyłam, że coś się dzieje... No i działo się. Tu wiadomość od niej... https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4207 |
![]() ![]() |
![]() |
#2049 |
Wtajemniczenie
|
HURRA!
Gratulacje dla Niki!! Szkoda tylko, że z komplikacjami, ale najważniejsze, że już po i rodzinka w komplecie! |
![]() ![]() |
![]() |
#2050 |
Rozeznanie
|
Nikusiu, gratuluję Tobie z całego serca!!! Niech maleństwo zdrowo się chowa!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2051 |
Zakorzenienie
|
Nika gratuluje kochana !!!!!!!!!
Lenko witaj na swiecie !!!!!!!! Nika wracaj do zdrowka duzo siły zycze !!!!!!!!!!!! ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() no prosze az mi sie humor poprawił - kropka jak Ty nam wywalisz taki numer to ja sie do Twego miasta pofatyguje ![]()
#2052 |
Zadomowienie
|
Brawo Nika, brawo Lena!!! Gratulacje i buziaki!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2053 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na razie to ja się staram nie urodzić już... Mam taki kaszel, że mną całą narywa. Brzuch napięty, już boli... nie mam pojęcia co robić. :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2054 |
Zakorzenienie
|
kochana ja to w kierunku maja kierowałam, a ty do lekarza zmykaj nie ma na co czekac
#2055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu obok jest przychodnia, ale orzekli że do nich nie należę, więc 70zł za poradę. ![]() Muszę czekać do 15ej. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2056 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to do 15 kuruj sie moze herbatki z cytrynka ....
![]() |
#2057 |
Zadomowienie
|
NIKUS, GRATULACJE MAMUNIU !!!!
WRACAJ DO SIL KOCHANA ![]() MALUTKA LENKE WITAMY NA SWIECIE ![]()
#2058 |
Zakorzenienie
|
Nikaaa
![]() ![]() ![]() ![]() Trzymaj się kochana i duuużo zdrówka i oczywiście witamy Lenkę ![]() Oby już było bez problemów ![]() Kropka kuruj się kochana, może jednak jakieś zwolnienie, dzidziol najważniejszy w końcu i zdrowie mamusi też ![]()
Edytowane przez agusia8524 Czas edycji: 2009-10-07 o 08:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2059 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
MEGA GRATULACJE DLA MAMUSI WITAJ LENKO NA ŚWIECIE ![]() ------ Edytowane przez Darianna25 Czas edycji: 2009-10-07 o 08:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2060 | |
Zakorzenienie
|
Na kaszel nie działa, niestety.
A propos... całe życie piję herbatę z cytryną, zalecają niby nawet, tzn. zalecali na różne rzeczy... Wczoraj w tv, na TVN Style w jakimś programie zdrowotnym było o różnych napojach i hasło padło, że herbata owszem, cytryna owszem, ale nie razem. ![]() Coś jest w herbacie co się pod wpływem cytryny wydziela i nie jest zdrowe, wpływa na sprawność mózgu i może zwiększać szanse na chorobę Alzheimera i inne takie. ![]() Padam od tych rewelacji czasem... ![]() Cytat:
Akurat w pt. jest wypłata, nie da rady, nawet jakbym zeszła z tego kaszlu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2061 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kropeńkono niby tak, ja wiem, że ty tam sama rozliczasz i ludzie by bez wypłat pozostawali itd...ale my się tu martwimy o Ciebie i dzidziusia Twego... a nie masz opcji, żeby w domku rozliczyć np (nie wiem za bardzo czy to wykonalne ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kropka ale teraz chyba Ty jestes najwazniejsza ? moze pora poszukac pomocy do pracki ?
![]() |
#2063 | |
Zakorzenienie
|
Wiedzialam....
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Lo matko...to mam Alzheimera na bank zafundowanego, bo kofffam bardzo herbatke z cytrynka i pije czesto.... ![]() Kropciu trzymaj sie ![]() ![]() My zaczelismy dzisiaj 37 tydzien wiec do porodu mamy albo 14 dni albo...zaraz, bo brzuch mnie boli od rana jak na @... ![]()
![]() |
#2064 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie... Cytat:
![]() Ps. Tak na marginesie - byłam w pn. u gina z nfz. Kazał mi sobie syropek kupić. I nawet nie powiedział jaki - w aptece mam pytać. :/ ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale ten czas leci... Zaraz, mówisz? ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2065 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- ![]() ![]() aaniutek(Ania, 30 lat) ~~~~~~~~~~~@ 29.08 Warszawa agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~~~~~~ @ 16.09 Łódź asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~~~~~ @ 20.05 lubuskie Coralady (Nela28lat) ~~~~~~~~~~~ @ 18.09 Malopolska Darianna25 (Daria, 31 lat)~~~~~~~ @ 13.09 Croydon U.K. Dra (Daria, 22 lata)~~~~~~~~~~~~~ @ 15.09Wlkp edzia (Edyta 31lat)~~~~~~~~~~~~~~ @ 12.09 Kraków-Roma Falbala (Basia 26 lat)~~~~~~~~~~~~ @29.07 golgie ( 29 lat)~~~~~~~~~~~~ @24.08 Wrocław gragu (Grażyna, 29 lat) ~~~~~~~~~~ @ 01.03 Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 24.02 Jagooda_ (Ania, 26 lat)~~~~~~~~~@ 20.09 KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~~~@ 26.07 ![]() Kasia23 (Kasia, 30 lat)~~~~~~~~~~~~@ 06.09 Świnoujście ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~~~@04.09 Konczita ( Dorota, 25 lata)~~~~~~~~ @ 17.09 Śląsk Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~~~@ 10.09 Melisanka (Ania, 23 lata)~~~~~~~~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone Migavka (Joanna, 29 lat)~~~~~~~~~~@ 29.03 mazowsze Olivka_7 (Aneta, 25 lat)~~~~~~~~~~ @ 03.08 Kraków ![]() Pomidora (Kasia, 25 lat)~~~~~~~~~~ @ 06.10 Ryba82, (Iza, 27 lat)~~~~~~~~~~~~~@04.03 Częstochowa ![]() stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat)~@ 19.09 velluto (Agnieszka 30 lat)~~~~~~~~~@ 23.08 ![]()
![]() |
#2066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę o sobie, o nas i o pracy... bo mam pewne finansowe plany na czas ciąży. I muszę je zrealizować, inaczej będę musiała ukraść wózek i inne rzeczy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2067 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem ze madra kobitka jestes i ze kaszelek wyleczysz i teraz tylko waszym dobrem bedziesz sie kierowac ![]()
![]() |
#2068 |
Zadomowienie
|
Nikuś gratulacje Kochana
![]() ![]() ![]() Lenko, witaj na świecie Słoneczko ![]() ![]() ![]() ![]() Kropuś, jeśli chodzi o kaszel to na na pewno można przyjmować sinupert... wiem, że cena powala ale warto, naprawdę pomaga
..... przyjaciele są jak anioły, które podnoszą nas kiedy nasze skrzydła nie chcą już dłużej latać..... Bruno już w domku ![]() Edytowane przez dafreen Czas edycji: 2009-10-07 o 09:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2069 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehhhh sama juz nie wiem co bym chciala...czy teraz juz czy jeszcze nie... ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2070 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to "Preparat powoduje zwiększenie wydzielania śluzu i soków trawiennych. " ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.