|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kto zacznie ze mna odchudzanie od 6.03.06 ???
Kleine powodzenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Trzymamy kciuki za prace, napisz koniecznie jak poszlo!! Ps. Fajny nowy avatarek.. ![]()
![]() |
![]() |
#363 |
Raczkowanie
|
Sluchajcie kreci mi sie w glowie juz drugi raz w tym tygodniu. Podezjrzewam, ze to od odchudzania. Ja chyba zbyt malo jem
![]() ![]() - miska musli z mlekiem, 2 marchewki i grejfrut, pol woreczka ryzu i 3/4 filetu z kurczaka w sosie slodko kwasnym, salatka z banana, 2 kiwi i 2 plastrow ananasa, 2 kromki pieczywa chrupkiego, plasterek poledwicy i lyzeczka twarozku Hochland, polowa papryki zielonej i polowa zótej a i jeszcze 1 litr zielnoej herbaty, 0,5 czerwonej. Do tego cwiczylam godzinke typowe Fat BUrning. Czy ja nie musze sobie podniesc ilosci kalorii? Z gory dzieki za pomoc:
![]() |
#364 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hehe...spoko ![]() Wczoraj cwiczylam brzuszki i dzisiaj bola mnie miesnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oduchdzanie w ten sposob moze bardziej ci zaszkodzic niz pomoc! Musisz koniecznie zwiekszyc dawke, moze nie tyle co kalorri, co konkretnych wartosci odzywczych, ktorych Ci brakuje.
![]() |
![]() |
#366 |
Zadomowienie
|
czesc kochane
![]() u mnie po staremu w sumie zjadlam dzis 1400 kcal czyli w miare , ale rzecz jasna mogloby byc o te 100 mniej no ale ocz , takiego mialam smaka na 2 malutkie czkeoladki z adwokatem ze jak bym i ch nie zjadla to potem zjadlabym pewnie z 10 :P a zjadlam tak: sn; kromka razowca z pasztetem i pomidorkiem , plakti z mlekiem 2sn; jablko i banan o; ziemniackzi , rybka i surowka p; 2 pomarancze k; pare was z serkiem figura i owe 2 czkeoalkdi z adwokatem i mam juz ulozony na jutro plan i jutor ma juz wyjsc 1300 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Zadomowienie
|
A ja mam ochote na ser zolty, bo uwielbiam! I plesniowe lubie. Omijam sery jak moge, toz to kalorie ogromne! Mecze sie i mecze, czasem grzesze, ale wiem, ze trzymacie kciuki, tak jak ja za Was. Wiec damy rade!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez Akara111 Czas edycji: 2006-03-22 o 15:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Zadomowienie
|
Nie pocieszaj mnie! Ja mam 7 kg za duzo. To juz w ogole nic nie powinnam jesc!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Raczkowanie
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny ;]
Kolejny udany dzień u Was widze ![]() ![]() U mnie... ee średnio ;p ale nie jest źle hehe wiecie może ile kalorii ma kluska śląska ? ![]() W ogóle cieszę się, bo mam zakwasy dzisiaj po wczorajszej bieżni hyhy ![]() ![]() Ahh chciała bym, żeby już cieplutko było mmmmm chodzic na spacerki itp. No ale musimy jeszcze troszkę poczekać ;] Pozdrowionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Rozeznanie
|
ja tam jem serki ;p ale zwykle jakieś niskotłuszczowe.. a od pleśniowych staram się trzymać z daleka.. ale nie zawsze wychodzi ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Wtajemniczenie
|
Hiacynth jowisia ma rację. Czasami tak jest, że jednemu organizmowi wystarczy 1000-1200 kcal i jest ok, a ktoś inny musi jest więcej by normalnie funkcjonować. Może brakuje Ci jakiśch witamin bądź minerałów. Poczytaj tą stronkę o zdrowym żywieniu, do której podałam Ci wcześniej linka. I postaraj się dodać do menu kilka rzeczy, które dostarczą Ci dużo witaminek, a niekoniecznie mają dużo kcal
![]() Klara02 nie przejmuj się! ;D Da się na serkach schudnąć ![]() ![]() Akara111, to czemu to aż chcesz się 10kg pozbyć? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Zadomowienie
|
No ja wiem, troszke serka trzeba, ja tez mieska nie lubie....
Trzymajmy sie dziewczynki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() oprocz tego to tylko 3 starte jabluszka i rano pół bułeczki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Raczkowanie
|
Kochane dzieki za porady
![]() ![]() ![]() ![]() A dzis podarowalam sobie tez 2 czekoladowe cukierki do obiadu ![]() ![]() ![]() A i wdze pierwsze efekty ![]() ![]() ![]()
![]() |
#377 |
Wtajemniczenie
|
Aguska, chyba nie chcesz powiedzieć, że przez CAŁY dziń zjadłaś tylko 5 klusek śląskich, 3 jabłka i pół bułki?!?!
Kluski śląskie mają jakieś 155kcal w 100g. Pół bułki to ok. 100-130kcal (w zależności od bułki), a 3 jakbła to ok. 240kcal!!! :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Zadomowienie
|
A ja wczoraj zjadlam pol paczki chipsow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Raczkowanie
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
3maj się ciepło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Raczkowanie
|
Ja też w najbliższym czasie rozpoczynam walkę z tłuszczem
![]() ![]() ![]() Na początku zimy chodziłam na aerobik i świetnie się po nim czułam. ale po miesiącu zachorowałam na zakrzepice żył kończyn dolnych i dupaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trzymajcie kciuki dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny,za troske
![]() Dzisiaj zjadłam na śniadanie kanapke z serem i ogórkiem ,kostke czekolady bo mnie skusila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Wtajemniczenie
|
Aguska, jakbyś zjadła więcej w ciągu dnia, to po 1) Byłoby to dla Ciebie zdrowsze, po 2) wieczorem nie byłabyś głodna, 3) na pewno lepiejby Ci się odchudzało (szybcie, zdrowiej, efektowniej)
Akara111, no nie wiem. Ja mam 163 i ważąc 58kg byłam happy. 10Kg to za dużo, biorąc pod uwagę Twój wzrost, wagę i to co pisałaś o swoim wyglądzie wcześniej. Lepiej zaplanuj co chcesz poprawić :/ Bo jeżeli schudniesz z tłuszczu te 10kg, to będziesz wręcz wyglądać śmiesznie :/ A z tego co pisałaś, to masz po prostu rozbudowane mięśnie, które niestety ważą więcej niż tłuszcz! Dlatego uważam, że o nie jest dobry pomysł wyznaczać sobie w Twoim przypadku cel - 10kg mniej :/ Zastanów się nad tym :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Wtajemniczenie
|
Nitka0 trzymam kciuczki!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Raczkowanie
|
I znowu dzisiaj zgrzeszyłam! W pracy dziewczyny mialy wylozone ciasteczka na stole i sie dopadlam jak glupia! Nie mam siły oprzec sie łakociom! Daje rade z malymi porcjami jedzenia, z niejedzeniem po 18.00, z cwiczeniami ale to ze jesc slodkiego nie moge to tragedia! W domu mnie nie ciagnie, ale w pracy jak wstretne baby wystawiaja te slodycze to az korci i pękam!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Wtajemniczenie
|
dorotka.20 nie przejmuj się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Zadomowienie
|
czesc dziewuskzi
![]() Aguska ja tez mysle ze jakbys zjadla wiecej to to by blyo lepiej dla twojego zdrowka i odchudzania ![]() ja mialam nie jesc wogole slodycyz ale jednak od czasu do czasu sie skusze na cos i nie mam do siebie pretensji bo nie mozna sobie w zyciu w szystkiego odmawiac ![]() u mnie dzis z kolacja wyjdzie znow 1400 cyzli w miare ok ![]() mam nadzieje ze 6 kwietnia ozbacze na wadze o 1 kg mniej cyzli 55 kiloskow , mniej nie musi byc bo nei chce zbyt syzbko chudnac bo boje sie jojo ![]() ale juz musze powiedziec ze porteckzi spadaja ![]() a o to moje menu dzisiejsze sn; duza micha platkow roznych (kupuje z 4 rozne packzi imieszam w calosc ![]() 2sn; baton musli , jablko o; rybka , ziemniackzi , sorowka , 2 cukiekri jakies czkeoladowe k; to beda dopiero 2 dnaonki i 3 wasy z figura i pomidorkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Raczkowanie
|
Izumi dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez Akara111 Czas edycji: 2006-03-22 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.