|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II
Cytat:
|
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14614175]U mnie tak samo... Mleczko do ciała, tonik, szampon...[/QUOTE]
to jest najgorsze
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
KonikGarbusek gratuluję łupu
![]() Ziaja 30 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...-protektor.htm nadaje się jako krem na dzień dobrze nawilża, jakoś szczególnie nie zapycha, ale nie używam go codzienie, ma miły zapach i fajną kremową konsystencję, używałam latem na dekolt i szyję teraz od września na twarz. Cena niska około 7 zł. Ogólnie nie jest zły, krzywdy nie zrobił, a przy braku funduszy jak znalazł
|
|
|
|
#3154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
A oto i moj plaszczyk
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
ja zwątpiłam w filtry juz chyba
gdyby można było nałożyć ilość jak normalnego kremu to jeszcze jakoś to wygląda a tak smalec eh jednak skłamałam pisząc że wczoraj nic nie kupiłam kupiłam wodę brzozową
|
#3157 | |
|
Zakorzenienie
|
Za słaby i nie stabilny (z tego co kojarze)
Cytat:
Jakiego używasz? Ja uwielbiam emulsję Avene 50+ - wchłania się do matu, zero błysku. Podobnie jak emulsja Iwostinu spf 40. Całkiem fajna jest też Bioderma AKN, ale chyba mnie zapycha
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-10-07 o 13:40 Powód: literówka |
|
|
|
|
#3158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam nad Biodermą MAt 40 ,miałam próbkę,była fajna ale ni9e wiem czy nie podrażni naczynek,ktoś gdzieś pisała że ma jakiś kwas glikolowy czy coś??????
Edytowane przez aaaania1989 Czas edycji: 2009-10-07 o 11:46 |
|
|
|
|
#3159 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi przyszła wczoraj przesyłka z podkładem EsteeLauder i niestety jest za ciemny
już z powrotem go wystawiłam na Allegro ;(A za to dzisiaj mam urodzinki, dostałam kaskę i bede szaleć po sklepach, ale oczywiście tylko rzeczy z listy mogę kupić takie jak: podkład, eyeliner, tusz, cienie do powiek, maska sensibio, antidral lub etiaxil, ew. woda termalna. A gdybym zaszła do jakiegoś ciuchowego to: wyłącznie sweterki lub bluzeczki na długi rękaw długość co najmniej do bioder i bez golfu i żeby mi nie przyszło do głowy kupować jakiejś eleganckiej koszuli, która będzie wisieć w szafie zapewne do Wigilii ani żadnych majtek i szaliczków żadnych lakierów do paznokci, pilniczków itepe, itede
|
|
|
|
#3160 | |||
|
Zakorzenienie
|
zapewne jest niestabily, a przy kwasach to raczej wyższy faktor się przyda
Cytat:
a tam wodę brzozową należało Ci się coś więcejCytat:
trzeba ja bardzo dobrze wmasować, a potem spróbuje któryś z iwostinu solecrin. A masz na myśli tą emulsje avene: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ersja-2009.htm ?---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
dobrze że wiesz czego nie kupować
|
|||
|
|
|
#3161 | |||
|
Zakorzenienie
|
fajny fajny
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() trzymaj się koniecznie listy zakupów, a swoją drogą to długa jest
|
|
#3162 |
|
Wtajemniczenie
|
Novotna, wszystkiego naj
Nynka, podłączam się do pytania
|
|
#3163 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane, troszkę mnie nie było, ale już nadrabiam!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też miałam coś podobnego z moją przyszłą teściową (a raczej świekrą po staropolsku ) i właśnie taka rozmowa dużo zmieniła także trzymam kciuki na pewno będzie lepiejCytat:
Używałam do rzęs i pięknie się pogrubiły i wzmocniły Cytat:
padłamCytat:
Niestety ostatnie tygodnie to jakieś pasmo niepowodzeń Jestem po pierwszysch kilku zajęciach na magisterskich i jestem załamana Już myślałam że po poprzednim tygodniu nic gorszego nie może być, a jednak .... ![]() Jeden facet normalnie nas przez całe zajęcia terroryzował i nazwał te zajęcia "luźnymi" i że dopiero następne będą poważne. Nie wyobrażam sobie tego. Mieszał ludzi z błotem przy tablicy. Coś koszmarnego. Ze też zawsze ja trafiam na takich popapranych wariatów. ![]() Mam fatalny nastrój, puściły mi nerwy no i co? Oczywiście poleciałam do sklepu i obkupiłam się cholernie Chociaż w sumie to nie wiem, czy mam wyrzuty sumienia za te zakupy. Głupie to było, ale miałam nadzieję że poprawi mi humor. Ale niestety nie |
|||||
|
|
|
#3164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tańszych filtrów jest Lirene +50 lub z apteki Iwostin około 30 zł |
|
|
|
|
#3166 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! Cytat:
mam zamiar dziś testowac ten Avene-mam próbkę ale to za jakiś czas,na uczelnie na 16dziś Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak iwostin z apteki to może gdzieś dorwę próbki na wypróbowanie
|
|
#3168 | |
|
Zakorzenienie
|
Novotna, wszystkiego najlepszego!
Cytat:
To mój ukochany balsam, więc jak mnie postraszono że wycofują zrobiłam niezły zapas. Dodam tylko że jeszcze jeden taki właśnie wykańczam. Z jakiej firmy ta odżywka? Olej tego wykładowcę. Weź pod uwagę że większość uczy na uczelni bo nie zdołała się załapać na nic lepszego i potem ta odrobina władzy uderza im do głowy. I znajdź sobie inny sposób odreagowywania, bo sama po sobie wiem że zakupami się nie da. Na studiach często wyżywałam się w ten sposób że grałam w gry strategiczne, wyobrażałam sobie że przeciwnik to któryś z wykładowców i szłam go "rozwalić". Niestety później (po studiach) przestałam grać i zaczęłam szaleć z kosmetykami a efekty widać czarno na białym.
|
|
#3169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki ![]() Ale te gry strategiczne |
|
|
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam zdjęcia mojej półeczki łazienkowej, z której ubyło we wrześniu mnóstwo rzeczy :
|
|
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze zdjęcia zapasów (oczywiście te stare, bez moich ostatnich szaleństw), tam gdzie jest żółte kółko są aktualnie uzywane
|
|
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
księżniczko jak oceniasz ten nowy peeling garniera?
|
#3173 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prezenty się nie wliczają ![]() Cytat:
To już lepiej wyjść pobiegać, spotkać się ze znajomymi czy sprzątać... A wykładowca to albo tylko tak straszył (niektórzy lubią poterroryzować z początku, a w praniu wychodzą jak ta krowa, co dużo muczy), albo palant totalny Nie bierz go sobie za bardzo do serca.
|
||
|
|
|
#3174 | |
|
Zakorzenienie
|
A w październiku jeszcze żadnych zużyć
![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
, ale co do zaliczenia można się ostatecznie z nim dogadaćtylko nie martwię się o to zaliczenie tylko o ten stres na ćwczniach tzn peeling to to nie jest dobry, mało tych drobinek, o niwelowaniu zaskórników nie ma mowy! Nie rozumiem tych zachwytów nad nim ![]() Sprawdza się raczej jako zamiennik żelu do twarzy, bo oczyszcza i odświeża i daje uczucie chłodu i pięknie mentolowo pachnie |
|
|
|
|
#3175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te odświeżenie faktycznie fajne ale lepsze byłoby na lato niż n zimę tak myślę czy codzienne stosowanie peelingu nie zaszkodzi za bardzo skórze jak myślicie??
|
|
#3176 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakie plany zmiana fryzury ?![]() dodaja różnych ekstraktów (np. z mazideł) i wcieraja w skórę głowy - czyli wcierki na skalp ![]() Cytat:
dla mnie wszystko jest zapychajace lol: a tak naprawdę zalezy to od wielu czynników, stosuję teraz kremy nawilzajace żadnego antybakteryjnego i cera jest ok Cytat:
też tak robie juz mi mało zostało na fotkach rzeczy bez krzyżyka musze porobic nowe fotki ;PCytat:
dostane zawału ![]() tez myślałam nad tym peelingiem garniera ale widzę że to ulepszona wersja 3w1 choc muszę przyznać że ładnie oczyszczał pory i wągry były mniej widoczneCytat:
dwa razy na tydzień ok ale codziennie dobrze oczyszczona cera i tak sie zanieczysci a dodatkowo podrażni i można dostać więcej syfków
|
|||||
|
|
|
#3177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- pokaż się - ??? (zdziwiona) - (przyglądając się dokładnie z bliska mojej buzi) no faktycznie od razu lepiej, no cud normalnie a nie kosmetyk - ??? (jeszcze bardziej zdziwiona) - hahaha wybuchł śmiechem i powiedział że fajne bajki są na tym opakowaniu a wracając do tematu, myślę że może góra 3 razy w tygodniu będę go używać a kwasy dopiero później jak kupię filtr
|
|
#3178 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A stosowalas jako ujarzmiać brwi? Bo ja do tego takie odżywki stosuję. Lada dzień otwierają u mnie drugiego Rossmanna Trzeba będzie skoczyć na otwarcie
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-10-07 o 14:01 |
||||
|
|
|
#3179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
a chyba zrobie sobie znów grzywkę na skos teraz nie mam bo mam długa.myślę czy zciac włosy-mam cieniutkie-z jednej strony marzę o długich a z drugiej korzystniej by wyglądały podcięte i wypazurkowane
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
Płaszczyk nabyłam w lumpeksie, kosztował 52 złote a to nówka sztuka. Uwielbiam go Novotna - wszytskiego naj!!! Witamy Księżniczkę - już tęskniłyśmy
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.

przełozę do innego pudełka i będę zuzywać namiętnie
tak samo z 2 balsamami sytuacja wygląda, bedzie trzeba porozcinać opakowania
jeszcze w tym tygodniu poniosą klęske balsamy 

już z powrotem go wystawiłam na Allegro ;(

na pewno będzie lepiej
Nie wyobrażam sobie tego.
Mieszał ludzi z błotem przy tablicy.
jak myślicie??
też tak robie