|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
Cytat:
|
|
|
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
a ja skończę obiad gotować i jadę na łono natury - mam nadzieję że się wyciszę. Miałam iść do dentysty - pójdę jutro
Mój książe prosił mnie żebym mu obiadek przywiozła bo on na rybkach - w pierwszy mmomencie nawarczałam że ja dopiero do domu weszłam, a teraz może mi pomoże słoneczko, woda i branie
|
|
|
|
#3243 |
|
Wtajemniczenie
|
Marlenko to powiedz mi proszę gdzie to słoneczko.Chętnie się tam przeniosę chociażby tylko w marzeniach
U mnie szaro, buro i zimno.Mój mężulek też tylko zadzwonił, że wpadnie na godzinkę zje obiad i jedzie dalej.Zapracowany niemilosiernie.Na noc tez go nie bedzie, bo mu blizej do rodzicow a dzisaj pozno kończy.Jakoś to przezyje, ale nie lubie byc sama...
|
#3244 |
|
BAN stały
|
Ech nie jestem w stanie przebrnac przez te wszystkie posty ...
Do posta Panienki chcialam tylko dodac, ze niektorzy faceci sa po prostu tchorzami i mimo ze zyja w zwiazkach na pozor wygladajacych jak normalne malzenstwo to obraz oltarza badz sali w USC zwala ich z nog ... Moj tez podwinal ogon i zamilkl na temat slubu. Naszczescie o dziecku rozmawia... Mam dzis jeszcze gorszy dzien niz wczoraj, wiec zeby i Wam nie psuc humoru nie bede pisac dzis o sobie ... Milego dnia kochane
|
|
|
|
#3245 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki wielkie Cosma nie jesteś sama w złym humorze,mnie też tak jakoś dopada.To chyba uroki tej pogody szaro-burej Edytowane przez giovi13 Czas edycji: 2009-10-07 o 15:54 |
|
|
|
|
#3246 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i ktos mi powiedzial ze na tym watku rozmawiamy o wszystkim!!!! wiec pisz co sie dzieje moze nie ebdziemy mogly ci pomoc ale napewno wysluchamy
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#3247 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie.Często się lżej robi, jak się z kimś podzieli swoimi zmartwieniami.
|
#3248 | |
|
BAN stały
|
No dobrze ... Skoro nalegacie
Chodzi o to, ze ... caly czas mysle o tym wszystkim ,analizuje caly nasz zwiazek ... Boje sie nadal ze cos nie gra ... I nie potrafie przestac, probuje sobie wmowic ze juz jest ok, ale nie jest ... Chyba cos we mnie peklo ... No i ''podbudowluje'' sie piosenkami ONA ... ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
A Wy powinnyscie myslec o sobie i o istniejacych juz fasolkach, niz wysluchiwac ciagle mojego jeczenia ...
|
|
|
|
|
#3249 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana po to jesteśmy!!! My też mamy gorsze momenty i wyżalamy się tutaj,bo po to właśnie istnieje to nasze forum Także pisz Słońce wszystko co Ci leży na wątrobie |
|
|
|
|
#3250 |
|
Zadomowienie
|
Cosma w moim zwiazku tez cos ostatnio nie jest za rozowo...sprzeczamy sie.... kurcze kiedy to minie
nie wiem co ci doradzic bo sama mam nie za ciekawa sytuacje,i powiem tyle bycie w zwiazku-szczeliwym zwiazku to jest sztuka.... no ale trzeba sie uczyc siebie nawzajem.... przytulam cie mocno
|
#3251 |
|
Wtajemniczenie
|
Cosmaaa wiesz cięzko mi tobie cos poradzić, bo to twoj zwiazek i ty musisz się w nim czuć dobrze.Jeżeli coś twoim zdaniem zaczęło być nie tak to powinnaś szczerze pogadac z twoim Tżtem.Wiem, że faceci nie lubią takich rozmów, ale jak zobaczy, że sie martwisz to napewno wysłucha.
|
#3252 |
|
BAN stały
|
Moze zeby nie bylo tak dramatycznie i zebym nie wyplakiwala sie, poradzcie mi, jesli potraficie, jak stac sie bardziej sexowna kobieta? Tzn co zrobic zeby mu w piety poszlo i zeby juz nigdy za inna sie nie obejrzal?
Edytowane przez Cosmaaaaaaa Czas edycji: 2009-10-07 o 16:18 |
|
|
|
#3253 |
|
Zadomowienie
|
a swoja droga gdzie sie podziala Carol,zawsze jej tu pelno bylo a dzis cichutko....
moze testuje??
|
#3254 |
|
Raczkowanie
|
Trochę na poprawienie naszych wisielczych humorków...
Wczoraj miałam ten wspominany zlot czarownic.No i temat nr 1 to poród i ciąża.Dziewczyny co ja się uśmiałam,jak moje dwie kochane ciocie po 40 opowiadały jak to było,kiedy one rodziły.Jak to nie dawali po porodzie podpasek,tylko liglinę,wkładały między nogi i tak z tym chodziły Ale byście musiały je zobaczyć jak one pokazywały,jak chodziły,żeby im na liglina nie wypadła....cosma może jemu potrzebna jest odrobina zazdrości?Wiesz,może musisz cos tak delikatnie zrobić,żeby poczuł sie niepewnie,że może Cię stracić?Może odrobina tajemniczości z Twojej strony jest potrzebna?Zeby poczuł się zagrożony..? Edytowane przez giovi13 Czas edycji: 2009-10-07 o 16:23 |
|
|
|
#3255 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jest dobrze![]() Cosma ja nie wiem co Ci poradzić ,nie możesz się męczyć w związku, bo to najgorsze co moze być!!!!! Musisz dać sobie trochę czasu i spojrzec na wszystko chłodnym okiem i zdecydować, a co Ty wymyślasz z tym byciem bardziej sexowną?? A nie jesteś, prosze Cię!!!!!! Jesteś kobieto, on po prostu ma oczy w
|
|
#3257 |
|
Wtajemniczenie
|
Cosmaaa jeżeli ciebie wybrał to napewno jesteś dla niego sexowna kobietą i do tego najwspanialsza na świecie.Ogląda się za innymi?No cóż nie znam osobiście faceta, kóry by tego nie robił.Znam tylko takich, którzy sie powstrzymują przy swoich partnerkach.Pracuję w firmie, gdzie 90% załogi to faceci i na ich podstawie sformułowałam swoje powyższe stwierdzenia.
|
#3258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedne te nasze mamy i ciotki i babki były jak rodziły![]() Z innej beczki Giovi Ty jestes z Ostrowa Wlkp? ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
(a zapędów homo nie mam )on nie zwraca na inne uwagi, heh to ja powinnam byc chłopem chyba
|
|
#3259 |
|
Wtajemniczenie
|
Carol to gratulacje masz wyjątkowego faceta.Taki to skarb!!!!!Szczęściara!!!M oj tego nie robi przy mnie, ale ogolnie to jest wrazliwy na kobiece piekno heheh.
---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- No i ja też lubię patrzeć no kobietki ładne i na fajne ciuchy jakie noszą.Czasami sa dla mnie wielką inspiracją
|
|
#3260 |
|
Zadomowienie
|
no moj tez sie nie oglada za babami,mam nadzieje
![]() ale czasem jak na vivie laci teledysk i jest jakas rozneglizowana laska to spojrzy...
|
#3261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasami to mnie skręca z zazdrości jak widze jakie ciuchy maja co niektóre...
|
|
#3262 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Zazdrosc? Tajemniczosc? Ja go juz raczej nie obchodze ... Nawet nie psyta sie o dzien jak mi minal ... Za to na urlopie zauwazyl jak narzeczona naszego przyjaciela ogladala sie za miesniakami ... Z reszta ciagle ja mial na oku ... Nie dziwie sie, dwa razy mniejsza ode mnie, non stop w mini, piekne krecone wlosy ... Nie to co ja, z lekka nadwaga, w jeansach lub dresach i moje trzy klaki na glowie .... Cytat:
Cytat:
Wiec skoro jego zdaniem ta dziewczyna byla nie ta, na ktorej moznaby ''oko zawiesic'' to nie chcialabym wiedziec co najprawde sadzi o mnie .... |
|||
|
|
|
#3263 |
|
Wtajemniczenie
|
Cosma no nie wiem juz sama co o tym myśleć.Bo tu chyba raczej chodzi o to,że on ciebie zaniedbuje.Poświęca ci mniej uwagi.Może ma więcej pracy niz zwykle co?
A na tą mała z kręconymi włosami to sie może gapił i myślał sobie ; "co za próżna baba, dobrze że moja taka nie jest"
|
#3264 | |
|
Raczkowanie
|
Wpadłam na chwilkę żeby się przywitać, witam również nowe koleżanki. Aktualnie jesteśmy z Tż w trakcie remontu więc nie mam zbyt wiele czasu na wizaż. Jestem padnięta a jeszcze trzeba wykrzesać siłę na staranka
dziś mam 17 dc, owulacja przypuszczalnie w 19 dc ![]() Latko strasznie mi przykro wiem jak to boli, 2,5 tygodnie temu przeżyłam to samo ale nie można się poddać i mocno wieżę, że następnuym razem nam się uda, mocno za nas wszystkie.Cytat:
![]() Miłego wieczorku
|
|
|
|
|
#3265 |
|
Wtajemniczenie
|
Maju życzę owocnych starań!!!
|
#3266 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie sadze ze tak pomyslal ... Bo to jest bardzo inteligentna dziewczyna ... W dodatku sliczna. Mysle ze mogl pomyslec raczej '' Czemu nie spotkalem jej wczesniej??'' Dziewczyny... ogladam sobie bielizne ... Co Wam sie bardziej podoba? http://ekskluzywna.com.pl/431BPNK_Sh...et_p14203.html http://ekskluzywna.com.pl/Beauty_Nig...et_p10696.html http://ekskluzywna.com.pl/Obsessive_...let_p8404.html http://ekskluzywna.com.pl/Obsessive_...set_p7684.html http://ekskluzywna.com.pl/429BP_Sexy...et_p14200.html ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#3267 |
|
Raczkowanie
|
cosma nie wolno Ci nawet tak myslec,że już go nie obchodzisz,bo będzie
![]() Wiem,to pewnie hormony zaczęły szaleć i stąd ta niska samoocena! ![]() carol tak,z Ostrowa Wlkp.A dlaczego pytasz?Masz tu jakiegoś znajomego? |
|
|
|
#3268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój TZ jest z Ostrowa i mamy tam pół naszej rodzinki ![]() Cosma, mnie ten różowy się bardzo podoba i nie dołuj się kochana, jesteś śliczna i mądra, a jak on tego nie widzi to ...jest głupkiem!!
|
|
#3269 |
|
Raczkowanie
|
ja jestem za tą pierwszą!!!
A może jakieś stroik przebieranka??Jakaś seksowna pokojówka czy cuś??No chyba,że Was to nie kreci.... Ja zakupiłam francuską pokojówke,weszłam do pokoju jakby nigdy nic i udawałam,że kurze ścieram.POSKUTKOWAŁO! Oj,żebyście widziały jak się zaczął ślinić...
|
|
|
|
#3270 |
|
Wtajemniczenie
|
Cosma jeżeli chodzi o bieliznę to jak mam być szczera żaden z tych zestaw " do mnie nie przemówił"Niektóre to wręcz takie tandetne bym powiedziała.Chociaż nieodgadnione są gusta facetów, a ty chcesz pewnie zrobić wrażenie na swoim.
Ja osobiście poszukałabym jakiegoś fajnego koronkowego zestawiku i do tego jakieś ładne pończoszki może?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

U mnie szaro, buro i zimno.

A Wy powinnyscie myslec o sobie i o istniejacych juz fasolkach, niz wysluchiwac ciagle mojego jeczenia ...
moze testuje??

za nas wszystkie.