Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-07, 15:07   #3241
latko0
Zadomowienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
i jak się tu nie denerwować, jak sobie pomyślę to mnie całe podbrzusze boli.
Własnie studiuję ulotke z pink testu - gwarantują wynik na 99,9% a jak nie to zwrot pieniędzy. Tylko nigdzie nie raczą napisać jak reklamacje składać

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

etektor tętna płodu - ja też nie wiedziałam a chciałam sprawdzić na allegro ile kosztuje
Ja też robiłam ten pink test tak 4, 5 dni przed spodziewaną miesiączką i mi wyszedł, ja mam dość długie cykle 30-34dni więc może dlatego
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 15:07   #3242
marlenka0505
Zakorzenienie

a ja skończę obiad gotować i jadę na łono natury - mam nadzieję że się wyciszę. Miałam iść do dentysty - pójdę jutro
Mój książe prosił mnie żebym mu obiadek przywiozła bo on na rybkach - w pierwszy mmomencie nawarczałam że ja dopiero do domu weszłam, a teraz może mi pomoże słoneczko, woda i branie
Stary 2009-10-07, 15:20   #3243
Gosiaro
Wtajemniczenie

Marlenko to powiedz mi proszę gdzie to słoneczko.Chętnie się tam przeniosę chociażby tylko w marzeniachU mnie szaro, buro i zimno.
Mój mężulek też tylko zadzwonił, że wpadnie na godzinkę zje obiad i jedzie dalej.Zapracowany niemilosiernie.Na noc tez go nie bedzie, bo mu blizej do rodzicow a dzisaj pozno kończy.Jakoś to przezyje, ale nie lubie byc sama...

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 15:36   #3244
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Ech nie jestem w stanie przebrnac przez te wszystkie posty ...
Do posta Panienki chcialam tylko dodac, ze niektorzy faceci sa po prostu tchorzami i mimo ze zyja w zwiazkach na pozor wygladajacych jak normalne malzenstwo to obraz oltarza badz sali w USC zwala ich z nog ...

Moj tez podwinal ogon i zamilkl na temat slubu. Naszczescie o dziecku rozmawia...

Mam dzis jeszcze gorszy dzien niz wczoraj, wiec zeby i Wam nie psuc humoru nie bede pisac dzis o sobie ...

Milego dnia kochane
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 15:52   #3245
giovi13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
i jak się tu nie denerwować, jak sobie pomyślę to mnie całe podbrzusze boli.
Własnie studiuję ulotke z pink testu - gwarantują wynik na 99,9% a jak nie to zwrot pieniędzy. Tylko nigdzie nie raczą napisać jak reklamacje składać

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

detektor tętna płodu - ja też nie wiedziałam a chciałam sprawdzić na allegro ile kosztuje

Dzięki wielkieJa właśnie po to samo potrzebowałam tej nazwy

Cosma nie jesteś sama w złym humorze,mnie też tak jakoś dopada.To chyba uroki tej pogody szaro-burej

Edytowane przez giovi13
Czas edycji: 2009-10-07 o 15:54
giovi13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 15:53   #3246
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Ech nie jestem w stanie przebrnac przez te wszystkie posty ...
Do posta Panienki chcialam tylko dodac, ze niektorzy faceci sa po prostu tchorzami i mimo ze zyja w zwiazkach na pozor wygladajacych jak normalne malzenstwo to obraz oltarza badz sali w USC zwala ich z nog ...

Moj tez podwinal ogon i zamilkl na temat slubu. Naszczescie o dziecku rozmawia...

Mam dzis jeszcze gorszy dzien niz wczoraj, wiec zeby i Wam nie psuc humoru nie bede pisac dzis o sobie ...

Milego dnia kochane
jestem tu od wczoraj i ktos mi powiedzial ze na tym watku rozmawiamy o wszystkim!!!! wiec pisz co sie dzieje moze nie ebdziemy mogly ci pomoc ale napewno wysluchamy
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 16:00   #3247
Gosiaro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
jestem tu od wczoraj i ktos mi powiedzial ze na tym watku rozmawiamy o wszystkim!!!! wiec pisz co sie dzieje moze nie ebdziemy mogly ci pomoc ale napewno wysluchamy
Dokładnie.Często się lżej robi, jak się z kimś podzieli swoimi zmartwieniami.

Stary 2009-10-07, 16:07   #3248
Cosmaaaaaaa
BAN stały

No dobrze ... Skoro nalegacie
Chodzi o to, ze ... caly czas mysle o tym wszystkim ,analizuje caly nasz zwiazek ... Boje sie nadal ze cos nie gra ... I nie potrafie przestac, probuje sobie wmowic ze juz jest ok, ale nie jest ... Chyba cos we mnie peklo ...

No i ''podbudowluje'' sie piosenkami ONA ...

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Gosiaro Pokaż wiadomość
Dokładnie.Często się lżej robi, jak się z kimś podzieli swoimi zmartwieniami.
Ale ja tutaj tylko smutki wnosze ... A Wy powinnyscie myslec o sobie i o istniejacych juz fasolkach, niz wysluchiwac ciagle mojego jeczenia ...
Stary 2009-10-07, 16:12   #3249
giovi13
Raczkowanie

Cytat:
No dobrze ... Skoro nalegacie
Chodzi o to, ze ... caly czas mysle o tym wszystkim ,analizuje caly nasz zwiazek ... Boje sie nadal ze cos nie gra ... I nie potrafie przestac, probuje sobie wmowic ze juz jest ok, ale nie jest ... Chyba cos we mnie peklo ...

No i ''podbudowluje'' sie piosenkami ONA ...

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Ale ja tutaj tylko smutki wnosze ... A Wy powinnyscie myslec o sobie i o istniejacych juz fasolkach, niz wysluchiwac ciagle mojego jeczenia ...

Kochana po to jesteśmy!!!
My też mamy gorsze momenty i wyżalamy się tutaj,bo po to właśnie istnieje to nasze forum
Także pisz Słońce wszystko co Ci leży na wątrobie
Stary 2009-10-07, 16:15   #3250
aneczka555
Zadomowienie

Cosma w moim zwiazku tez cos ostatnio nie jest za rozowo...sprzeczamy sie.... kurcze kiedy to minie
nie wiem co ci doradzic bo sama mam nie za ciekawa sytuacje,i powiem tyle bycie w zwiazku-szczeliwym zwiazku to jest sztuka....

no ale trzeba sie uczyc siebie nawzajem....
przytulam cie mocno

aneczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 16:15   #3251
Gosiaro
Wtajemniczenie

Cosmaaa wiesz cięzko mi tobie cos poradzić, bo to twoj zwiazek i ty musisz się w nim czuć dobrze.Jeżeli coś twoim zdaniem zaczęło być nie tak to powinnaś szczerze pogadac z twoim Tżtem.Wiem, że faceci nie lubią takich rozmów, ale jak zobaczy, że sie martwisz to napewno wysłucha.

Stary 2009-10-07, 16:17   #3252
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Moze zeby nie bylo tak dramatycznie i zebym nie wyplakiwala sie, poradzcie mi, jesli potraficie, jak stac sie bardziej sexowna kobieta? Tzn co zrobic zeby mu w piety poszlo i zeby juz nigdy za inna sie nie obejrzal?

Edytowane przez Cosmaaaaaaa
Czas edycji: 2009-10-07 o 16:18
Stary 2009-10-07, 16:18   #3253
aneczka555
Zadomowienie

a swoja droga gdzie sie podziala Carol,zawsze jej tu pelno bylo a dzis cichutko.... moze testuje??

Stary 2009-10-07, 16:19   #3254
giovi13
Raczkowanie

Trochę na poprawienie naszych wisielczych humorków...
Wczoraj miałam ten wspominany zlot czarownic.No i temat nr 1 to poród i ciąża.Dziewczyny co ja się uśmiałam,jak moje dwie kochane ciocie po 40 opowiadały jak to było,kiedy one rodziły.Jak to nie dawali po porodzie podpasek,tylko liglinę,wkładały między nogi i tak z tym chodziłyAle byście musiały je zobaczyć jak one pokazywały,jak chodziły,żeby im na liglina nie wypadła....

cosma może jemu potrzebna jest odrobina zazdrości?Wiesz,może musisz cos tak delikatnie zrobić,żeby poczuł sie niepewnie,że może Cię stracić?Może odrobina tajemniczości z Twojej strony jest potrzebna?Zeby poczuł się zagrożony..?

Edytowane przez giovi13
Czas edycji: 2009-10-07 o 16:23
Stary 2009-10-07, 16:22   #3255
aneczka555
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez giovi13 Pokaż wiadomość
Wczoraj miałam ten wspominany zlot czarownic.No i temat nr 1 to poród i ciąża.Dziewczyny co ja się uśmiałam,jak moje dwie kochane ciocie po 40 opowiadały jak to było,kiedy one rodziły.Jak to nie dawali po porodzie podpasek,tylko liglinę,wkładały między nogi i tak z tym chodziłyAle byście musiały je zobaczyć jak one pokazywały,jak chodziły,żeby im na liglina nie wypadła....
smiesznie to musialo wygladac,zazdroszcze ci ze masz z kim o tym porozmawiac,ja nie mam z kim za bardzo niestety

Stary 2009-10-07, 16:23   #3256
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczka555 Pokaż wiadomość
a swoja droga gdzie sie podziala Carol,zawsze jej tu pelno bylo a dzis cichutko.... moze testuje??
Jestem kotuś, ale w nasłuchu bardziej dzisiaj, nie testuje, czekam, dzisiaj zamiast złosci jest totalny spokój, nie wiem cos jakby we mnie pękło i już i jest dobrze

Cosma ja nie wiem co Ci poradzić ,nie możesz się męczyć w związku, bo to najgorsze co moze być!!!!! Musisz dać sobie trochę czasu i spojrzec na wszystko chłodnym okiem i zdecydować, a co Ty wymyślasz z tym byciem bardziej sexowną?? A nie jesteś, prosze Cię!!!!!! Jesteś kobieto, on po prostu ma oczy w chyba, sorry za szczerość

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 16:23   #3257
Gosiaro
Wtajemniczenie

Cytat:
Moze zeby nie bylo tak dramatycznie i zebym nie wyplakiwala sie, poradzcie mi, jesli potraficie, jak stac sie bardziej sexowna kobieta? Tzn co zrobic zeby mu w piety poszlo i zeby juz nigdy za inna sie nie obejrzal?
Cosmaaa jeżeli ciebie wybrał to napewno jesteś dla niego sexowna kobietą i do tego najwspanialsza na świecie.Ogląda się za innymi?No cóż nie znam osobiście faceta, kóry by tego nie robił.Znam tylko takich, którzy sie powstrzymują przy swoich partnerkach.Pracuję w firmie, gdzie 90% załogi to faceci i na ich podstawie sformułowałam swoje powyższe stwierdzenia.

Stary 2009-10-07, 16:25   #3258
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:

biedne te nasze mamy i ciotki i babki były jak rodziły

Z innej beczki Giovi Ty jestes z Ostrowa Wlkp?

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Cytat:
Cosmaaa jeżeli ciebie wybrał to napewno jesteś dla niego sexowna kobietą i do tego najwspanialsza na świecie.Ogląda się za innymi?No cóż nie znam osobiście faceta, kóry by tego nie robił.Znam tylko takich, którzy sie powstrzymują przy swoich partnerkach.Pracuję w firmie, gdzie 90% załogi to faceci i na ich podstawie sformułowałam swoje powyższe stwierdzenia.
U mnie w związku to ja się oglądam za babami ehheheheh i szturcham meża żeby obadał (a zapędów homo nie mam)on nie zwraca na inne uwagi, heh to ja powinnam byc chłopem chyba

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-10-07, 16:30   #3259
Gosiaro
Wtajemniczenie

Carol to gratulacje masz wyjątkowego faceta.Taki to skarb!!!!!Szczęściara!!!M oj tego nie robi przy mnie, ale ogolnie to jest wrazliwy na kobiece piekno heheh.

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

No i ja też lubię patrzeć no kobietki ładne i na fajne ciuchy jakie noszą.Czasami sa dla mnie wielką inspiracją

Stary 2009-10-07, 16:32   #3260
aneczka555
Zadomowienie

no moj tez sie nie oglada za babami,mam nadzieje
ale czasem jak na vivie laci teledysk i jest jakas rozneglizowana laska to spojrzy...

Stary 2009-10-07, 16:36   #3261
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Carol to gratulacje masz wyjątkowego faceta.Taki to skarb!!!!!Szczęściara!!!M oj tego nie robi przy mnie, ale ogolnie to jest wrazliwy na kobiece piekno heheh.

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

No i ja też lubię patrzeć no kobietki ładne i na fajne ciuchy jakie noszą.Czasami sa dla mnie wielką inspiracją
Trafił mi się taki kochany czlowieczek

Czasami to mnie skręca z zazdrości jak widze jakie ciuchy maja co niektóre...

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-10-07, 16:41   #3262
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:

cosma może jemu potrzebna jest odrobina zazdrości?Wiesz,może musisz cos tak delikatnie zrobić,żeby poczuł sie niepewnie,że może Cię stracić?Może odrobina tajemniczości z Twojej strony jest potrzebna?Zeby poczuł się zagrożony..?
No wtedy nie bylo im pewnie do smiechu, ale to inne czasy byly
Zazdrosc? Tajemniczosc? Ja go juz raczej nie obchodze ... Nawet nie psyta sie o dzien jak mi minal ... Za to na urlopie zauwazyl jak narzeczona naszego przyjaciela ogladala sie za miesniakami ... Z reszta ciagle ja mial na oku ... Nie dziwie sie, dwa razy mniejsza ode mnie, non stop w mini, piekne krecone wlosy ... Nie to co ja, z lekka nadwaga, w jeansach lub dresach i moje trzy klaki na glowie ....
Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Jestem kotuś, ale w nasłuchu bardziej dzisiaj, nie testuje, czekam, dzisiaj zamiast złosci jest totalny spokój, nie wiem cos jakby we mnie pękło i już i jest dobrze

Cosma ja nie wiem co Ci poradzić ,nie możesz się męczyć w związku, bo to najgorsze co moze być!!!!! Musisz dać sobie trochę czasu i spojrzec na wszystko chłodnym okiem i zdecydować, a co Ty wymyślasz z tym byciem bardziej sexowną?? A nie jesteś, prosze Cię!!!!!! Jesteś kobieto, on po prostu ma oczy w chyba, sorry za szczerość
No do mu nie zagladam, pewnie dlatego mnie nie zauwaza
Cytat:
Ja kiedys bylam bardzo cieta na te jego ogladanie sie ... Caly czas mu jazdy robilam ... Wytlumaczyl mi to na zasadzie sztuki. Kiedy ktos oglada obraz i sie nim zachwyca, nie oznacza to ze chce go dotknac czy wziac odrazu do siebie... A ze cialo kobiety jest najpiekniejszym dzielem swiata to nie sposob na nie nie spojrzec ... Ograniczyl ogladanie sie na laski przy mnie i nawet jak ja ktorys skomentuje, jak np na Majorce, szla laska z naprawde pieknymi cyckami ... Pelne, okragle, stojace piersi ... (szla bez stanika) w dodatku tak sliczna dziewczyna i zgrabna ze mi az szczena opadla ... I kiedy mu ja pokazalam i powiedzialam ze ta laska jest ucielesnieniem kobiecosci to stwierdzil ze cyce jej wisza i ma cellulit ....
Wiec skoro jego zdaniem ta dziewczyna byla nie ta, na ktorej moznaby ''oko zawiesic'' to nie chcialabym wiedziec co najprawde sadzi o mnie ....
Stary 2009-10-07, 16:48   #3263
Gosiaro
Wtajemniczenie

Cosma no nie wiem juz sama co o tym myśleć.Bo tu chyba raczej chodzi o to,że on ciebie zaniedbuje.Poświęca ci mniej uwagi.Może ma więcej pracy niz zwykle co?
A na tą mała z kręconymi włosami to sie może gapił i myślał sobie ; "co za próżna baba, dobrze że moja taka nie jest"

Stary 2009-10-07, 16:51   #3264
Maja82
Raczkowanie

Wpadłam na chwilkę żeby się przywitać, witam również nowe koleżanki. Aktualnie jesteśmy z Tż w trakcie remontu więc nie mam zbyt wiele czasu na wizaż. Jestem padnięta a jeszcze trzeba wykrzesać siłę na staranka dziś mam 17 dc, owulacja przypuszczalnie w 19 dc

Latko strasznie mi przykro wiem jak to boli, 2,5 tygodnie temu przeżyłam to samo ale nie można się poddać i mocno wieżę, że następnuym razem nam się uda, mocno za nas wszystkie.

Cytat:
Dziewczynki mam pytanie...
Moze bedziecie się ze mnie śmiały,ale ja NAPRAWDĘ NIE WIEM
Jak się nazywa to urządzenie do słuchania serduszka fasolki ?
Moja kumpela kupiła zwykly stetoskop w aptece i też słychać serduszko dzidzi

Miłego wieczorku
Maja82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 16:57   #3265
Gosiaro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maja82 Pokaż wiadomość
Wpadłam na chwilkę żeby się przywitać, witam również nowe koleżanki. Aktualnie jesteśmy z Tż w trakcie remontu więc nie mam zbyt wiele czasu na wizaż. Jestem padnięta a jeszcze trzeba wykrzesać siłę na staranka dziś mam 17 dc, owulacja przypuszczalnie w 19 dc
Maju życzę owocnych starań!!!

Stary 2009-10-07, 16:58   #3266
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Cosma no nie wiem juz sama co o tym myśleć.Bo tu chyba raczej chodzi o to,że on ciebie zaniedbuje.Poświęca ci mniej uwagi.Może ma więcej pracy niz zwykle co?
A na tą mała z kręconymi włosami to sie może gapił i myślał sobie ; "co za próżna baba, dobrze że moja taka nie jest"
Niby ma ... Ale jego ''wiecej pracy'' dotychczas objawialo sie tym ze dluzej siedzial przy komputerze po powrocie z pracy...

Nie sadze ze tak pomyslal ... Bo to jest bardzo inteligentna dziewczyna ... W dodatku sliczna.
Mysle ze mogl pomyslec raczej '' Czemu nie spotkalem jej wczesniej??''

Dziewczyny... ogladam sobie bielizne ... Co Wam sie bardziej podoba?
http://ekskluzywna.com.pl/431BPNK_Sh...et_p14203.html
http://ekskluzywna.com.pl/Beauty_Nig...et_p10696.html
http://ekskluzywna.com.pl/Obsessive_...let_p8404.html
http://ekskluzywna.com.pl/Obsessive_...set_p7684.html
http://ekskluzywna.com.pl/429BP_Sexy...et_p14200.html

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Maja82 Pokaż wiadomość

Latko strasznie mi przykro wiem jak to boli, 2,5 tygodnie temu przeżyłam to samo ale nie można się poddać i mocno wieżę, że następnuym razem nam się uda, mocno za nas wszystkie.

Moja kumpela kupiła zwykly stetoskop w aptece i też słychać serduszko dzidzi

Miłego wieczorku
Owocnych staran kochana
Stary 2009-10-07, 17:00   #3267
giovi13
Raczkowanie

cosma nie wolno Ci nawet tak myslec,że już go nie obchodzisz,bo będzieAle kurcze tu trza coś zadziałać,żebyś przywróciła swoją wiare w siebie!!!
Wiem,to pewnie hormony zaczęły szaleć i stąd ta niska samoocena!
dla Ciebie na poprawienie humorku!

carol tak,z Ostrowa Wlkp.A dlaczego pytasz?Masz tu jakiegoś znajomego?
Stary 2009-10-07, 17:04   #3268
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
cosma nie wolno Ci nawet tak myslec,że już go nie obchodzisz,bo będzieAle kurcze tu trza coś zadziałać,żebyś przywróciła swoją wiare w siebie!!!
Wiem,to pewnie hormony zaczęły szaleć i stąd ta niska samoocena!
dla Ciebie na poprawienie humorku!

carol tak,z Ostrowa Wlkp.A dlaczego pytasz?Masz tu jakiegoś znajomego?
Znajomych też mój TZ jest z Ostrowa i mamy tam pół naszej rodzinki

Cosma, mnie ten różowy się bardzo podoba i nie dołuj się kochana, jesteś śliczna i mądra, a jak on tego nie widzi to ...jest głupkiem!!

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-10-07, 17:06   #3269
giovi13
Raczkowanie

ja jestem za tą pierwszą!!!

A może jakieś stroik przebieranka??Jakaś seksowna pokojówka czy cuś??No chyba,że Was to nie kreci....
Ja zakupiłam francuską pokojówke,weszłam do pokoju jakby nigdy nic i udawałam,że kurze ścieram.POSKUTKOWAŁO! Oj,żebyście widziały jak się zaczął ślinić...
Stary 2009-10-07, 17:12   #3270
Gosiaro
Wtajemniczenie

Cosma jeżeli chodzi o bieliznę to jak mam być szczera żaden z tych zestaw " do mnie nie przemówił"Niektóre to wręcz takie tandetne bym powiedziała.Chociaż nieodgadnione są gusta facetów, a ty chcesz pewnie zrobić wrażenie na swoim.
Ja osobiście poszukałabym jakiegoś fajnego koronkowego zestawiku i do tego jakieś ładne pończoszki może?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości