![]() |
#1171 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1172 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ustalicie termin (tylko nie za szybko) i chociaż na pare godzin, ale... na pewno się pojawię ![]()
![]() |
#1174 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sama się puszczę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1176 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Wtajemniczenie
|
a mi klinika dzis odpisala takie cos :
"bardzo mi przykro, ale podczas rozmowy telefonicznej nie jesteśmy w stanie rozmawiać na temat wielkości piersi, bowiem do tego niezbędna jest Pani obecność, aby wiedziec jaki rozmiar i kształt maja piersi wyjściowo, dlatego też jeśli ma Pani wątpliwości co do wielkości zawsze przed zabiegiem jest jeszcze możliwość omówienia tego tematu z lekarzem."
#1178 |
Zakorzenienie
|
Masza, zapodaj jakies nowe fotki topless
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czy Ty byaś na jakiejkowiek konsultacji? Czy doktor widzial Twoje piersi?
![]() |
#1180 |
Raczkowanie
|
willma w szoku jestem, ze to okragłe
![]() ![]() listopadowa, odnoszac sie do twojej duzo wczesniejszej wypowiedzi czy Ty jeszcze dzisiaj martwisz sie o przekrecenie implantu? myslalam, ze takie zagrozenie jest tylko na poczatku, w pierwszym okresie po operacji ![]()
#1181 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bylam raz na konsultacji tylko i dr powiedzial,ze mam male ale jedrne piersi, ze moge miec rozmiar jaki chce z tym ,ze nie za duze bo mam malo skory....wlasnie,troche ma racje w tym mailu co mi napisal ale czemu 90% lasek z forum wisialy na telefonie przed op? i rozmawialy z dr. o rozmiarze? akurat klocilam sie z moim facetem ,ogladalismy twoje zdjecia z 1 op i z 2op.Mam pytanko jaki ty mialas rozmiar z 1 op? i jaki profil? i jaki prohil z 2 op 615 hp?on chce zebym miala duze, najlepiej by chcial zebys sobie wlozyla najwiekszy implant... ![]() ![]()
![]() |
#1182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1183 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
od profilu? czyli moge wziasc np 325okragle i Hp? i spodziewac sie duzych ale powtarzam nie odstajacych piersi? co mi sie nie podoba... ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja to akurat miałam duzo skóry, bo 3 dzieci karmiłam piersią. Niby moglam mieć do 800 cc, ale... balam sie takiego rozmiaru ![]() Przy doborze zawsze dr kieruje się różnymi rzeczami - Twoj wzrost, klatak piersiowa, wyjściówka, szerokosć piersi, ilość skóry i tkanki wlasnej, itd. Pierwsza op - miałam 420 najwyższa projekcja i mialam ostatecznie rozmiar 70 F/G lub 65 H/I (przy tych stanikach bardziej rozciągliwych). Teraz też mam najwyższy profil ![]()
![]() |
#1185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiesz , że na te meile to najczęściej niestety nie odpisują sami lekarze - czasem to nawet panie z recepcji. Dzwoń jeszcze raz i porozmawiaj z samym lekarzem.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pamiętam czy pisalaś... ile masz wzrostu i jakie swoje wymiary? bo rzeczywiście za wiele to Tobie nie zaproponował ![]()
![]() |
#1187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idz za radą Horo, dzwoń do lekarza i niech określi jaki przedział może Ci zaproponować -bo przecież Cię widział-i wtedy będziesz mogła wszystko przemyśleć i podjąć decyzję. Wiesz ja od zawsze chciałam duże piersi, chciałam odzyskać przynajmniej to co miałam przed ciążą. Na pierwszej konsultacji wywalczyłam 310. Wiedziałam jednak że to za mało. Pomyślałam, że może niezbyt dobrze wytłumaczyłam dr o co mi chodzi. Umówiłam sie ponownie. Niestety dr nie znalazł dla mnie czasu a ktoś inny nie mógł zmienic rozmiaru wkładek. Do zabiegu było 7 dni ale ja byłam pewna że chce większe. Urlop załatwiony, opieka do dziecka, kasa i wszystko inne a ja byłam gotowa zrezygnować. Pięć dni przed zabiegiem dostałam się wkońcu do dr i jeszcze raz powiedziałam czego chce i po długij wymianie zdań, odparciu wszystkich ich argumentów(było trzech chirurgów na tej konsultacji i jedna pacjentka z implantami 225 ) udało wywalczyć mi się 350.I co? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I w życiu nie na chwilkę ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2009-10-06 o 21:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Rozeznanie
|
Witajcie
Chcialabym sie z Wami podzilic pewna moja opinia o łódzkich lekarzach.Jak sie robi zabiegi prywatnie to kazdy milutki ,ahh ohhh.Jesli sie robi zabieg państwowo to dopiero sie zaczynaja przekrety i droga uslana jest kolcami. Wywalczylam nalezna mi refundacje powiekszenia piersi,a raczej "ich stworzenie" bo nie posiadam nawet platow i gruczolow piersiowych. Lecz niestety nawet zgoda NFZ na pismie mi na to nie pozwala bo lekarza utrudniali i nadal utrudniaja. Teraz wymyslili,ze ok dobrze zrobia zabieg ale JEDNA PIERS TERAZ I ZA JAKIS CZAS DOPIERO NASTEPNA!! Wyobrazacie sobie cos takiego???MI sie to poprostu nalezy,ale lekarze(dokladnie jedna osoba)do konca jest przekonana ,ze mi to uniemozliwi i zniecheci nawet poprzez taki pomysl,ze zrobia mi jedna piers,a za pol roku druga. Nawet nie wiecie jakie macie szczescie ,ze Was stac na zabieg i Wam sie udaje.Ja do konca bede odczuwac zloscliwosc ludzka ze str sluzby zdrowia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno cos wykombinuję ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
szczerze współczuje takiego podejscia ![]() moze popróbuj w innych klinikach czy szpitalach ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1191 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myslałam, że jak pójdę do lekarza który ma tyle tyułów przed nazwiskiem to taki autorytet nie bedzie się bał opisać tego co zobaczy-bo w końu kogo taki ktoś się może bać. Pierwsze co, chciał wiedzieć kto robił op. Spytałam a czy ta wiedza zmieni pana opinię? Ponieważ nadal nalegał wymysliłam jakieś nazwisko i miasto. Zastanowił się i stwierdził, że nie słyszał ![]() Nie chciał nawet obejrzeć zdjęć z rezonansu ![]() ![]() ![]() ![]() Nie powiedział nic,nie postawił żadnej diagnozy, jeśli mi coś się nie podoba to najlepiej żebym to zaakceptowała ![]() Widzę, że coś pisze-pytam : a to co pan teraz pisze to bedzie w mojej karcie? on na to, że tak. Wie pan , że mam prawo o wystąpienie o kopie mojej dokumentacji medycznej-on na to "to niech pani wystąpi".Ta miła konsultacja kosztowała mnie 150zł. ZA CO ONI DOSTAJĄ TE TYTUŁY??????????????????? ???? ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() Napisz może zapytanie na priv do lekarza który tu odpowiada na pytania-czyli dr Skupina. Wiem , że jednej dziewczynie z podobnym problemem podpowiedział gdzie może się udać. Trzymam kciuki,powodzenia. I tak na marginesie-nie zawsze jak robi się za pieniądze jest tak miło. Jak już coś nie wyjdzie-to wtedy różowo juz nie jest. Pacjentka jest potrzebna dokąd jest zadowolona. ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2009-10-06 o 21:50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przyrzeczenie lekarskie: Przyjmuję z szacunkiem i wdzięcznością dla moich Mistrzów nadany mi tytuł lekarza i w pełni świadomy związanych z nim obowiązków przyrzekam:
CZĘŚĆ OGÓLNA Art. 1.
Stosunki wzajemne między lekarzami Art. 52.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
Raczkowanie
|
nie minely dwa tygodnie a ja dzis na impre sie wybralam. mocno zakrapiana (nie wiem czy mi wolno,ale coz.....firmowa impreza.....musialam) moj biust mocno wzbudzal zainteresowanie plci przeciwnej.
![]() w to mi graj ![]()
#1194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle razy czytam, ze jeszczec raz i na pamięć się tego nauczę... zbaranialam, jestem w szoku... wierzyć sie nie chce ![]() ![]() ![]() I jeszcze 150 zł... za co i kto komu powoinien zapłacić? Skoro na nic się zdaa wizyta u dr za***istego, to chyba powinien Tobie zapłacić za możliwość... pooglądania i pomacania ![]() ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Listopadowa, jaka etyka ![]() Przecież w momencie rozpoczęcia prywatnej praktyki oni zapominają o znaczeniu tego słowa ![]() ![]()
![]() |
#1195 |
Zakorzenienie
|
Willma,
jak dlugo nosisz ten stanik pooperacyjny? Ja wlaśnie obejrzalam dziewczynki i zauważylam, ze te zdecydowanie za małe miski zaczęły mi deformować cycuchy ![]() ![]() ![]() chyba naprawde czas przerzucić sie na top wlasnie ... czy po 5 tygodniach po op cycuchy mogą sie jeszcze rozjechać ![]() ![]() ![]()
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-10-07 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1196 | |
Zadomowienie
|
Mya
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to szybciutko rób i wrzucaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1198 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Zakorzenienie
|
Masza, moje maja sie bardzo dobrze
![]() ![]() ![]() ![]() Jejuniu, ja juz chce wracac do PL ![]() Chce juz sie zapisac na prawko, chce juz kupic autko i zrobic remont pokoju ![]() ![]() jak nie lepiej, bo jesli chce kupic auto to bede musiala posiedziec do listopada-grudnia ![]() Masakra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1200 |
Wtajemniczenie
|
Jakas impra sie szukuje????????????
Foxy dobrze zrobilas ze soniaczka utopilas, ja ze swoim to samo musze zrobic/ zaluje ze wogole go kupilam ![]() Ide czytac zaleglosci.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.