![]() |
#1831 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Noo mi buty i kurtka też będą potrzebne...
Muszę isć w ogóle do szmateksu, może jakieś bluzki wyszperam bo nie mam w czym chodzić ![]() Zebra napisz mi JAK MOŻESZ jak DOKŁADNIE robisz zupkę pomidorową. Ale tak bardzo dokładnie, tak żeby mi wyszła ![]() Ja za godzinkę mam wizytę ![]() ![]() Ciekawe czy będę miała USG czy tylko zwykłe badanie ![]() I brzuch mi twardnieje ![]() ![]() ![]() ![]() Zapytam dziś... |
![]() ![]() |
![]() |
#1832 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1833 |
Wtajemniczenie
|
Eniggma a co u Ciebie? Jak dwa maleństwa w brzuszku się mają? Wszystko dobrze? Pisz nam tu szybciutko co u Was!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1834 | |
BAN stały
|
Cytat:
ddzisaj jakoś brzuszek mnie boli jak nie przestanie to moze pojedziemy na pogotowie ![]() ![]() a w czesniej sie lepiej czułam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1835 |
Wtajemniczenie
|
Ojej kochaniutka będzie dobrze
![]() ![]() Odzywaj się do nas i pisz co u Was. Ja już zmykam. Niedługo jadę na wizytę... Odezwę się po ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1836 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1837 |
Zakorzenienie
|
Ja rowniez 3mam ckiuki
![]() Ja dzisiaj kupilam kurtke jesienna ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1838 |
Zakorzenienie
|
Eniggma trzymam kciuki żeby było ok... ale na pogotowie lepiej może jedź i nie zwlekaj skoro boli... lepiej dmuchać na zimne zwłaszcza w Twoim wypadku
![]() Samanthhha no więc wstawiam na porcji wodę... jak się zagotuje dodaje kostki rosołowe i warzywka (ja tam lubie troche selera, marchew, pietruszka). Jak już warzywka dochodzą to daje przecier pomidorowy a, że lubię intensywny smak pomidorówki to daje go dość sporo... i mam ładną pomarańczową i to mocno zupkę ![]() ![]() Trzymam kciuki za wizytę, nie stresuj się ![]() ![]() Asiulka ja na ciuchach upatrzyłam kurtkę płaszczykowatą z housa- fajna tlyko dziś drogo było i musiałabym 50 zł za nią dać a jak ją zapiełam to jest w sam raz i nei wiem czy do zimy bym się zapieła w nią:F W mojej zamek się spitolił zresztą była już zuzyta i chodzę w takiej od abbci co mi keidyś dała a mój Tż mówi, że mi ją spali, bo wyglądam w niej jak stara babka... ech i co tu robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1839 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1840 |
Wtajemniczenie
|
za duże zdjęcia zrobiłam i dlatego nie mogłam wkleić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1841 |
Zakorzenienie
|
Paprotka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1842 |
Wtajemniczenie
|
ej wklejam nafotosika teraz i tam wam pokaże jeszcze inne
![]() tam jest link u góry jescze to moj ukochany zakup ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...43d86a751.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...367612c57.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...1aec5a2d6.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...a835136bf.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...ac240943a.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...7a15aec34.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...307222b31.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...fb9108c6f.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1843 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja to boję się nie chce pożyczać od babci kurtki ![]() A brzusio rośnie, zjadłam właśnie tortillę i pół czekolady i tadadadam pół szklanki coli ![]() Śliczna ![]() Najbardziej podoba mi się ta z żółwiem. Ale mi teraz nie dobrze, aż mi brzuch taki twardy się zrobił- to chyba wzdęcia ![]() ![]() samanthhha już pewnie jest u gina ![]() Edytowane przez majkela12 Czas edycji: 2009-10-07 o 17:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1844 |
Zakorzenienie
|
Zeberko i tak zle i tak nie dobrze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paprotka Twoja Tośka to bedzie ale laleczka ![]() Majkela jak sie przejem to poprotsu leze i zdycham ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1845 |
Wtajemniczenie
|
ja się kładę i czekam aż przejdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1846 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1847 |
Zakorzenienie
|
do tego kupilam bluze z kapturem rowniez meska
![]() aai zapomnialam ogladalismy dzisiaj lozeczka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1848 |
Zakorzenienie
|
O woziu nie przypominam sobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1849 |
Zakorzenienie
|
A JAKA mate dokladnie ?? i za ile ;D
tu jest lozeczko niestety nie ma w necie lepszego zdjecia.. ehhh http://www.sklepbobas.pl/?cc=&cp=714 a tu wozio tyle ze inny kolor bo na ten czerwony moj mezul twierdzi ze wyglada ja burdel a mi sie starsznie podoba... ![]() http://www.chicco.pl/index.php?p0=2&p1=9&p2=47&o=894 Ogolnie ja nie cieprie rozowego ale jako dobra mama kupilam rozowe spiochy wczoraj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1850 |
Zakorzenienie
|
Nazwy nie pamietam ani firmy anwet ale ma kształt lwa... okragła z łbem lewka i łapkami na około... i wiszą dw amiśki ale można swoich dowiesić
![]() Śliczne to łóżeczko a rózowe teraz będzies zmusiała polubić hihi ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-10-07 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1851 |
Zakorzenienie
|
leee to narazie cena jest bombowa
![]() ![]() wiem wiem ze bede musiala polubic... za to przyszla chrzestna bardzo lubi i babcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1852 |
Zakorzenienie
|
Właśnie robie sobie frytki domowe:F:F:F Normalnie się doczekać nie mogę...
Wczoraj wogóle nawet do fryzjera poszłam w końcu ściąć więcej włosów, bo zniszczone końce miałam (przed ślubem tylkoz miesiąc wcześniej trochę podcinałam, bo chciałam do ślubu długie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1853 |
Wtajemniczenie
|
Hajn
![]() My już po wizycie ![]() ![]() ![]() Poza tym: na zgagę - rennie basen - zabroniony ![]() twardniejący brzuch - zakaz przytulanek ![]() ![]() A tak w ogóle to od poniedziałku mam zacząć liczyć RUCHY PŁODU. Od 9.00 mam poczuć minimum 10 ruchów w ciągu dnia i zapisać godzinę o której poczułam 10 ruch. Przeraziło mnie to, że jak nie poczuję tylu ruchów to od razu kolejnego dnia mam dzwonić do gina i jechać do szpitala ![]() Paprotka śliczne ciuszki ![]() Zebra powodzenia z aukcją i dzięki za przepis ![]() Majkela ja jak się obeżre to zdycham i czekam aż mi uczucie przejedzenia zniknie ![]() ![]() Asiulka łóżeczko i wózek miodzio ![]() I dziękuję Wam za kciukasy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1854 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha supcio, ze z dzidziolkiem wsio oki
![]() A te ruchy faktycznie szok... bo jak dzidziuś będzie miał leniwszy dzień albo naliczysz 9 ruchów? to się liczy wszytskie pojedyńcze (np jak o 9 zacznie harce i będziesz czuć 5 kopniaków to 5 zapisujesz od razu?) |
![]() ![]() |
![]() |
#1855 |
Zakorzenienie
|
masakar z tymi ruchami... ale najlepiej 3mac sie zalecen lekarza i sie nie martwic
a jak wiadomo IWO to facet i bedzie napewno rajcowal jak to facet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1856 |
Wtajemniczenie
|
Hej
Podobno każda kobieta w trzecim trymestrze jakoś od 30 tygodnia powinna liczyć ruchy płodu ![]() ![]() Tż mnie obudził smsem i wstałam... A miałam taki piękny sen ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1857 |
Wtajemniczenie
|
ja czkam dzisiaj na wypłate i ide sobie w końcu kupic buty na jesień
![]() asiuulka piękne łóżeczko ![]() ![]() zebra takie rzeczy licytuj w ostatnich minutach. bo jak licytujesz wczesniej to sama sobie podbijasz cene. w ostatnich minutach klikasz najwyższa cene jaką chcesz dać. wtedy wieksza szansa na wygrana ![]() samanthha czemu basen zabroniony? przez twardy brzuch czy co? a o kurtce to sie nawet nie wypowiadam. miałam taką teraz byłaby idealna. kupiła mi ja teściowa. ale wtedy nie wiedziałam ze jestem w ciąży i tesciowa mi ją zwężyła ![]() wiedziałam ze ten temat powróci.. pamietacie jak kiedyś wspominałyśmy ze przyjdzie czas na kurtke? ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- wiecie co. wczoraj poszłam do sklepu i ledwo doszłam tak mi było słabo.. gorąco a głowa zimna i pot na czole.... położyłam sie i jak tż wrócił z pracy to zmierzył mi ciśnienie.... 99/52 !! ![]() a dzisiaj czuje że robbi mi sie to samo.. juz mi gorąco i jakos słabo... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1858 |
Zakorzenienie
|
Paprotka wypij małą kawkę w takiej sytuacji. Może Ci tylko pomóc...
A ja kupiłam w końcu buty:P najleposze, ze podobne ale barzdeij odpowiadając widziałąm an drugim końcu miasta ale nie miałam zamiaru tam już wracać tak mnie nogi bolałay... i kupiłam najbliżej jak się dało hehe i adidasy wygrały... zanidługo spadnie śnieg i tak po co mi botki na te kacze nogi:P lepsze adidasy a potem doniszcze zeszłoroczne kozaki |
![]() ![]() |
![]() |
#1859 |
Wtajemniczenie
|
ja zimowych tez nie mam kurcze.. nawet adidasów nie mam same trampki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1860 |
Zakorzenienie
|
No ja bym najchętniej botki też wzięła ale szkoda kasy jak nogi i tak podpuchnięte i się rozczłapać by mogły buciki:P a adidaski praktyczne i po zimie też będą jak znalazł a są ze sprawdzonej firmy Mc Arthur- poprzednie miałam identyczne tylko białę z czarnymi dodatkami a tearz wzięłam czarne z białymi paskami, bo będzie mniej brud znać i sznurówki nie będą wiecznie szare:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.