|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
![]() Cytat:
![]() już sie nie pogrązaj ![]() ![]() w sumie to dobry pomysł ![]() ![]() bo tam pewnie pełno siersci -.- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() np. mój tż ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dziwnie reagują? sami dziwni są ![]() Cytat:
![]() no zobaczymy zbiku, zobaczymy ;] [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14621248] ciekawe czy spytała na historii tego Twojego kolege ? --- nie wziełam parasolki i cała zmokłam ![]() na polskim pisalismy dyktando , na jakis konkurs tam ;]. jutro mam spr z WOSu na czerwono takze musze sie pouczyc[/QUOTE] o tym samym pomyślałam, jak Martyna pisała o historii ![]() spr na czerwono ![]() ![]() a u was też jest teraz tak ciepło? mama ostatnio gadała, że w sr ma byc 20 stopni. budze sie a tu ciemno, szaro i leje ![]() ![]() potem przestało padać, słońce... i zrobiło sie MEGA cieplo. az sie porozbierałam ![]() swoja drogą to ostatnio kol zdawała egz i była ładna pogoda, dzis zdaje 2 i marudzila ze pada i nie zda, a tu prosze, slonce ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4322 | |
Zakorzenienie
|
Jak do mnie przyjedziesz to Ci pokażę
Cytat:
![]() Pewnie masa kurzu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4323 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co innego chcesz pokazywac ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
a miiiiii? ej, Ty jesteś drajwer ![]() u mnie pewnie jakieś żarełko jeszcze ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie. ![]() ![]() -------------- Idę się uczyć. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No jak przyjedziecie ![]() ![]() Beata też drajwer ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4326 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie dzis... taka torbe ciezka mialam, a poszlam do empajku kupic wam kartki, ale byly bezcenne wiec nie wzielam, i chcialam wesele kupic, nie bylo, i szampon, tez nie bylo. :/ ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
ale ja nieeee ;( ![]() ![]() haha ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hary umyłam i idę się edukować . ___ Miłego popołudnio-wieczoru ;*** |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4328 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Zakorzenienie
|
phii! matura to bzdura!!
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14621248] czasem mozna ![]() [/QUOTE] jedyna mądra!! siedziałam dzisiaj ze 4 godziny i wypisywałam pytania z matur z bio, na spr.. jeszcze mi 3 arkusze zostały ;] potem sobie WoS przypomnę i poczytam bio... idę po obiad. spaghetti <3 ![]()
#4330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę już. Serio. A tak mi się nie chce ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4331 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() u mnie też ![]() ![]() ------------------------------ dzień dobry ![]() muszę się wziąć za naukę niestety ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4332 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z tymi maturami, to wiem, zawsze tak mam przed sprawdzianami z chemii, z biol jak miala poprzednia nauczycielką ![]() straszne. bo tyle tego jest, że weź w ogóle ![]() tez lubie spaghetti, w ogole makarony ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4333 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej Słonka Zza Chmur ;* ;p
Czemu mnie to tak rozbawiło...? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wiesz, to w sumie zależy od konkretnego przypadku, czy umie zrobić coś, czy nie, ale faktycznie krzywdzące jest mówić, że kobiety są zacofane w sprawach technicznych i dla nich to czarna magia. ![]() Łiiiimen ar de best! Jeaaa! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ____________ Wpadłam... się przywitać ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no weźcie, u mnie cieplutko <3 zgłodniała? juz nie kłam chociaż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4335 | |
Konto usunięte
|
no łuczyłam się
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() załatwiłam sobie dzisiaj konsultacje z polskiego ![]() jeszcze szukam korepetytora z ang. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4336 | ||
Zakorzenienie
|
No wiesz.
![]() ![]() Piona. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hahaha. ![]() Smacznego. ![]() ------------ Zrobiłam sobie przerwę. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Powiedzieć Wam coś śmiesznego? Jutro piszę 3 sprawdziany. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4337 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() A mi to nie chciałaś pokazać ![]() Cytat:
![]() A jeszcze w szkole takie zdziwienie, że w naszej klasie prawie wszyscy zdają fizykę R i matmę R, bo np z humanów to pełno ludzi zdaje geografię, biologię ![]() ![]() ![]() Ja mam porównanie tylko z okolicznym technikum, a te poziom.. hmhmm ![]() ![]() Z Martyną rozkminiałyśmy jak jest katar in English ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Zakorzenienie
|
No to ja oświadczam, że idę do polskiego, którego nie kocham.
![]() ![]() Dobranoc, Smarki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4339 |
Zakorzenienie
|
Ja? Kłamać?
![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14624122] ![]() ![]() ![]() DZIENKUJE. ![]() - No jak to jak? FLUCK! ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4340 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie kocham Cię już ! ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14624122] czemu ja mam do Was tak daleko :< [/QUOTE] Gdzie daleko, kilka godzin jazdy. ![]() Cytat:
![]() Ja odkąd kurs zaczęłam to jak kierownica się czułam ![]() Ja to bym płakała a nie śmiała się ![]() Tak, jutro 400 m ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4341 |
Zakorzenienie
|
a mnie uczyli, że running nose. ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- http://www.joemonster.org/art/12537/Martwa_sztuka obczajcie to. ![]()
#4342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O jaaaaaa. Za.je.biste. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4343 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja baaaaardzo, ale to baaaaaaardzo nie chciałabym zdawać gdy będzie padać. ![]() Cytat:
Cytat:
Współczuję. hej;* Otóż na WOSie mnie zapytała, głupia sucz bicz. Nie wiem nawet ile dostałam. Kij jej w nos. ![]() ![]() Na religii wyrąbał ten spr. taki że łohoho. Mało co kojarzyłam. Siedziałam z kolegą na spr. i na kserówce było- imię i nazwisko- P... D.. ; data: 07.06.1991 <- ![]() ![]() Dali nam dzisiaj zdj. klasowe, na których dwie osoby spały. ![]() Na jutro mam z WOSu- Sejm, Senat, Prezydent. I coś tam umiem, uczyłam się. Szukam sobie na allegro jakiś fototapet, bo mam zamiar zrobić w pokoju. ![]()
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-10-07 o 19:52 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok, z tym FLUCK miał być żart, nie wyszło, trudno. ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4345 | ||
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a ja z WOSu jutro mam spr z Sejmu itp itd ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4346 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w klasie zdażyły się odludki zdające geo, R franc np ![]() haha. kiedyś musiał nastąpić ten dzień ![]() ![]() Cytat:
nie wiem gdzie indziej mogę kupić ![]() z tym pytaniem to zawsze tak, ktos dopowie jedno zdanie do tego co Ty powiedziałaś i ma 5 ![]() hahah, date urodzenia wpisał? ![]() az sie zasapałam. fototapety są świetne ![]() o jakiej myślisz? ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
haha ![]() hm, ja się uczyłam zawsze po prostu... blocked nose ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4347 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U mnie było dziś ciepło i raczej słonecznie, piękne słońce było, ale w pewnym momencie lunęła taka ściana deszczu, padało tak mocno chyba z 10 minut i zaraz znowu słońce i prawie bezchmurne niebo. Dziwna ta pogoda jakaś. Ulala... a tak poza tym to wszyscy zdrowi? ![]() ![]() Trzy w jeden dzień? ![]() Ale czy to aby na pewno jest powód do takiej radości? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Noo datę urodzenia wpisał. Śmiałam się pół lekcji. ![]() ![]() Ja też już nie szłam do kasy, bo nie miałam już czasu. Szkoda w sumie, może następnym razem. ![]() W sumie to nie wiem jaką, myślałam o jakimś motywie amerykańskim, ale jeszcze nie wiem albo rzuciło mi się w oczy *klik* (tak na środku to dać) A pomalowane będę miała w brązie.Zobaczy się. OK lecę, przeczytam z polskiego jeszcze. Paaa Liski;* edit. a muchy są świetne ![]() ![]()
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-10-07 o 20:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też bym się smiała, haha, rozumiem, że każdy szmer także wykorzystujecie ![]() ![]() O, i to fototapeta jest? bo myślałam, że takie coś to się odmalowuje od szablonów ![]() ![]() ale fajna bardzo. tez mam na takie cos ochotę... nie mam koncepcji jak domalować pokój... mialam z tata dobry pomysl, ale nie wzielismy pod uwage ze mam na scianie duzo rzeczy - lustro, szafki... wiec odpadlo i tak od roku prawie nie moge nic wymyslic ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Dziewki me, żegnam serdecznie, życzę snów kororowych, a sama zmierzam do łoża ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Zakorzenienie
|
Mi nawet nie idzie zle z fizyka. Chodze na korki i jestem dobrej mysli. Chcialoby sie miec te 80% z matury...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.