|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II
Cytat:
jak ja lubię takie zakupy
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
Co do płaszczyków: w tamtym roku kupiłam czerwony płaszczyk jesienno-zimowy za ... 5 zł
Był co prawda za duży o 2 numery, ale krawcowa go zwęziła
|
#3183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
toż to jak za darmo
|
|
#3184 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny.niestety bylam zajeta od ostatniego piatku i zero czasu na wizaż.
mam duzo zuzyc i kupiłam tylko balsam do ciała 2 szt a zaplacilam za jeden.poszlam do superpharmy i kupilam nivea niebieskie mleczko i gratis byl brązujący summer beauty.zaplacilam 16zl a sam nivea na polce kosztował 17zl...nie wiem jak im sie to kalkuluje.no i załapałam sie na żel effeclar za 22zł, a moja ziaja sie skonczy za moze 2 tygodnie wiec jak znalazł. niestety ostatnio wszystko co moze sie nie udać, nie udaje się.w mieszkaniu awaria z bojlerem na ciepla wodę...długo by opowiadać.zepsol sie czajnik i kuchenka gazowa. byłam dzis na rozmowie w sprawie pracy jako asysytentka stomatologa,ale chyba to nie dla mnie.zadzownili do mnie jeszcze z jednej firmy i rozmawiali po angielsku,ale bardzo sie zestresowałam plus przyszli w tym samym czasie panowie od naprawy bojlera rozpraszając mnie i chyba z tego pupa będzie.no i jeszcze nie utworzyla sie grupa z niemieckiego na ktory sie wstepnie zapisałam.jestem dziś wściekła... a wiecie,jeszcze sie zazdrosna zrobilam bo kolezanka zrezygnowala z poprzedniej pracy rowno tydzien temu,a wczoraj dostała nową prace, a ja szukam i szukam i nic z tego nie wychodzi.mam nadzieje ze ten rok sie szybko skonczy bo jest dla mnie totalnym niewypałem.
|
#3185 |
|
Zadomowienie
|
hej Dziewczyny!!
jestem dziś zła bo musiałam przenieść wizytę u dermatologa na którą czekałam miesiąc i która miała być jutro no i teraz znów czekam miesiąc... ![]() potem poszłam do drogerii w której kiedyś można było kupić te duże balsamy Eveline, no i był 1 Mix owoców i 3 truskawkowe, pytałam pani czy będą inne zapachy, pani powiedziała że nie wie bo ostatnio bardzo ciężko z dostępnością tych balsamów, nie ma ich w ogóle w hurtowniach, no więc wzięłam ten Mix owoców bo czaiłam się na niego od dłuższego czasu, po rewelacyjnym różanym ![]() póki co mój bilans na październik: zużyte 4, dziś pewnie skończy się żel do mycia twarzy, kupione 2 ![]() Novotna 100 lat i udanego odwyku gdzie się podziała All that jazz? Edytowane przez Parsifal Czas edycji: 2009-10-07 o 15:47 |
|
|
|
#3186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-gdzie jest ta drogeria z tymi balsamami? -jak sie nazywa ta herbatka i w ktorym miejscu? na szewskiej moze ?
|
|
#3187 |
|
Zadomowienie
|
- drogeria Firlit ul. Długa
![]() - tak na Szewskiej Edytowane przez Parsifal Czas edycji: 2009-10-07 o 15:54 |
|
|
|
#3188 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14613520]Też słyszałam, że zapycha, a moja cera jest do tego bardzo skłonna, ale na razie nie zauważyłam nawet początków takiego działania ze strony tego kremu
Najwyżej go komuś oddam, albo wyrzucę, 3zł to nie dużo na szczęście, ale myślę, że będę z niego zadowolona [/QUOTE]Bycmoze ze Ciebie nie bedzie zapychalo, ale ja wole nie ryzykowac. A chyba kilka innych zapychaczy tez ma w skladzie. Cytat:
Cytat:
)Cytat:
Jak ja bym chciala zeby mi brakowalo tuszu albo cieni...
|
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Znowu jestem 2 strony do tylu!
Koshatka gratuluje zuzycia blyszczyka! tez nigdy nie wyrzucilam pustego pudeleczka po blyszczyku!!! to musi byc uczucie!!! Koniku fajny plaszczyk! ja ale wole szpiczaste kolnierzyki ![]() ale fajne zakupy ci sie szykuja!!! Cytat:
gratulacje pustych buteleczek! duzo wykreslilas! choc zapasow jeszcze masz sporo! zetafon na pewno znajdziesz w koncu prace odpowiednia dla siebie! nie poddawaj sie!!! parsifal gratuluje zuzyc!! All that jazz chyba nas juz nie kocha ![]() wynalazlam nowy sposob na zwiekszenie zuzywania. Rysuje sobie na tubkach kreski ile jeszcze balsamu zostalo w tubce. I po wiekszej aplikacji balsamu znowu rysuje kreske nieco nizej. Tez usmiech sie pojawia jak kreseczka schodzi coraz nizej jestem swirem ![]() musze conieco poczytac na uczelnie..zerkne znowu do was wieczorem
|
|
|
|
|
#3190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- A mialam cos napisac odnoscie effaclaru duo! On ma dzialac jak eff k czyli likwidowac zaskorniki, oczyszczac skore i ma te zjakies skladnimi na pryszcze czyli zapalne zmiany skorne. O dziwo po jakichs 2 tyg stosowania(dokladnie nie pamietam ile czasu juz uzywam) ze zdziwieniem (pozytywnym) misuze powiedziec, ze oczyscilo mi nos z zaskornikow!! Mialam takie okropne czarne, wielkie wagry i te wszytskie czarne czubki poznikaly (no moz eprawie wszytskie), po czesci nie ma wcale sladu a po niektorych takie wglebienia, jakby rozszerzone pory ale juz nie czarne Niestety na zaskorniki na czole i w innych partaich az tak dobrze nie podzialaly, ale moze potrzebuja wiece czasu.Jednak musze stwierdzic ze w czasie uzywania tego kremu mam wiecej wlasnie pryszczy Zawsz emialam glowny problem z grudkami i zaskornikami, a teraz wiecej wyskakuje mi duzych niespodzianek:/ Ale mam nadzieje ze to taki efekt oczyszczania skory.Dodatkowo powiem ze on wcale mnie nie wysusza. A jeszcze jedna WAZNA rzecz: razem z eff duo zaczelam uzywac tonik mietowy Lavera ekologiczny. On bardzo sciaga skore, jest po nim napieta, bardzo go polubilam. Nie jestem pewna, moze to on tak podzalal na zaskorniki?? W kazdym razie nie zaluje ze wydalam 30zl za ta butelke 50ml, starcza na 1,5-2 miesiaca a uzywam przewaznie 3 razy dziennie.
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
poszla do kosza jedna probka zelu aloesowego. Mam jeszcze kilka probek pielegnacji,bo reszta to fluidy
|
|
|
|
#3192 |
|
Konto usunięte
|
Kurde, potwornie się czuję, straciłam już ponad 2 tyg w szkole, ale od poniedziałku znowu chodzę na lekcję, chociaż nie powinnam, mam chyba zapalenie oskrzeli, albo już i płuc, łażę po szkole/po domu z arafatą szczelnie owiniętą na szyi, trzęsę się z zimna, boli mnie głowa, nie mogę się skupić... Jeszcze wczoraj się uczyłam do 3 nad ranem, a o 6 mnie obudzili, żebym zajęła się bratem... Teraz od 8 do 16 ileś byłam w szkole
|
|
|
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14622406]Kurde, potwornie się czuję, straciłam już ponad 2 tyg w szkole, ale od poniedziałku znowu chodzę na lekcję, chociaż nie powinnam, mam chyba zapalenie oskrzeli, albo już i płuc, łażę po szkole/po domu z arafatą szczelnie owiniętą na szyi, trzęsę się z zimna, boli mnie głowa, nie mogę się skupić... Jeszcze wczoraj się uczyłam do 3 nad ranem, a o 6 mnie obudzili, żebym zajęła się bratem... Teraz od 8 do 16 ileś byłam w szkole
Ja opuscilam 7 dni w szkole i nadrobic zaleglosci bylo bardzo ciezko...
|
#3194 |
|
Konto usunięte
|
No ja teraz będąc w takim stanie staram się nadrobić te 2,5x większe zaległości...
W ogóle dostałam dziś paczuszkę od Ziai z dwiema próbkami i ulotkami Nuno i serii pomarańczowej ;p |
|
|
|
#3195 |
|
Wtajemniczenie
|
Orlico, współczuję, trzymaj się
|
|
#3196 |
|
Konto usunięte
|
Tak już, kurczę, mam, że jak coś mnie chapnie, to nie puści dłuuugo, a nawet zawoła kolegów
Ale przynajmniej noga się ciut poprawiła, mniej kuleję już... A dziś powinnam mieć jakieś zużycie kolejne.
|
|
|
|
#3197 |
|
Zadomowienie
|
magdolena trądzik generalnie mi już przechodzi (chociaż teraz np. rośnie mi wielka gula na brodzie
też używam Effaclaru Duo ale chyba za krótko żeby coś o nim więcej powiedzieć...Orlico kuruj się bo teraz z tymi choróbskami nie ma żartów... Edytowane przez Parsifal Czas edycji: 2009-10-07 o 17:16 |
|
|
|
#3198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ojej jak mi miło dziękuję Ci Garbusku[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14622406]Kurde, potwornie się czuję, straciłam już ponad 2 tyg w szkole, ale od poniedziałku znowu chodzę na lekcję, chociaż nie powinnam, mam chyba zapalenie oskrzeli, albo już i płuc, łażę po szkole/po domu z arafatą szczelnie owiniętą na szyi, trzęsę się z zimna, boli mnie głowa, nie mogę się skupić... Jeszcze wczoraj się uczyłam do 3 nad ranem, a o 6 mnie obudzili, żebym zajęła się bratem... Teraz od 8 do 16 ileś byłam w szkole Współczuję |
||
|
|
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
Co do ziaji, to duzo osob ja chwali, a ja sie zawiodłam na wszytskich produktach jakie mialam: szampon, odzywka do wlosow, peeling, krem do rak, mydlo pod prysznic.
|
#3200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tym zaznaczaniem ...
|
|
|
|
|
#3201 |
|
Zadomowienie
|
magdolena a czemu zawiodłaś się na mydle pod prysznic i jakie miałaś?
ja z Ziaji lubię właśnie mydła pod prysznic, miałam oliwkowe a teraz mam Blubela różowego, fajne są tylko trochę się nudzą przez to że są takie wielkie, miałam też masła do ciała oliwkowe i kakaowe i też mi bardzo podeszły do gustu choć były mało wydajne nie polecam natomiast szamponu Plantica ryż - niesamowity kołtun po nim miałam no i nie lubię też micela choć wiele osób go zachwala, dla mnie przy Biodermie to on odpada w przedbiegach |
|
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z uczelni
w tamtym roku była konstytucja na pamięć a teraz chyba przyjdzie znać cały kodeks cywilny,karny,wykroczeń,w szystko o UE...eh ale to lubię
|
#3203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym nie zniosla... Mam w tym roku wos i nienawidze go(tak samo jak przedsiebiorczosci).
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
Złożyłam zamówienie z Avonu - miałam wziąć tylko kremowy żel czerwony i kulkę też czerwoną Senses, a zamówiłam jeszcze żel migdałowy i peeling z nowego FW
Zamówiłam jeszcze cienie poczwórne fioletowe i brązowe, ale tylko do wypróbowania W biurze mogę je bez problemu oddać, więc nie muszę bawić w pzresyłkę.
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Używałaś ich może Hosenko? Podobają mi się te kolorki i ciężko się zdecydować Poza tym zaciskam pasa - z pielęgnacji niczego nie potrzebuję, do biżu jestem sceptycznie nastawiona. Czekam na mega promocję na system do okolic oczu Anew, zrobię wtedy zapas (będzie po dwadzieścia kilka zł). Mruga do mnie seria FW wanilia/brązowy cukier, ale do stóp jeszcze mam co zużywać. Stwierdzam, iż nic tak nie wpływa na okrajanie chęci zakupowych jak wiatr hulający w portfelu Chyba zakup kulek nie był taki głupi - przynajmniej nic więcej nie kupię w najbliższym czasie, a tak to bym uległa pewnie kilku rzeczom ze względu choćby na niewielką cenę Meteory są niejako przemyślane - to moja najlepsza wypłata jaka będzie do końca roku (lepsza będzie grudniowa, ale dostanę ją dopiero w styczniu ) i jest to taki prezent na święta Poza tym w tym miesiącu mam imieniny, a w pracy tradycją jest już gratyfikacja finansowa z tej okazji (100zł ). Tak oto firma sfinansuje mi 2/3 kulasków
|
|
|
|
|
#3206 |
|
Konto usunięte
|
Ganimedeo, ja Ci odpowiem, co do tych lakierów. Mają naprawdę ładne kolory na paznokciach (ja mam Blue Steel, a kumpela ten miedziany), z trwałością ciut gorzej niż z tymi klasycznymi avonowymi lakierami, ale nie jest tak źle
|
|
|
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie otwarli ten SuperPharm i jutro wydam 100chyba....s a takie promocje na Tołpe....będę mieć zapas antycelulitów na pół roku
planuje jeszcze w najbliższym czasie kupić filtr-emulsję Avene spf 50...eh duuuże wydatki
Edytowane przez aaaania1989 Czas edycji: 2009-10-07 o 20:10 |
|
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14625633]Ganimedeo, ja Ci odpowiem, co do tych lakierów. Mają naprawdę ładne kolory na paznokciach (ja mam Blue Steel, a kumpela ten miedziany), z trwałością ciut gorzej niż z tymi klasycznymi avonowymi lakierami, ale nie jest tak źle
[/QUOTE]Dziękuję bardzo Pozostaje kwestia wyboru odcienia
|
|
|
|
#3209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3210 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam spod kołderki
Wykąpałam się właśnie z kulką Stendersa, więc mogę ją dopisać do zużyć Po całej tej zabawie wyrzuciłam również opakowanie po... Ajaxie do mycia łazienki Kończy mi się tonik PHA, ale wcale się z tego nie cieszę ![]() Aniu, ta administracja to gdzie?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.

jak ja lubię takie zakupy

toż to jak za darmo 

Najwyżej go komuś oddam, albo wyrzucę, 3zł to nie dużo na szczęście, ale myślę, że będę z niego zadowolona
[/QUOTE]
już z powrotem go wystawiłam na Allegro ;(
żadnych lakierów do paznokci, pilniczków itepe, itede 
te odświeżenie faktycznie fajne ale lepsze byłoby na lato niż n zimę
jak myślicie??
dziękuję Ci Garbusku
) i jest to taki prezent na święta