Scent Bar X - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-07, 20:02   #3361
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar X

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
dobre

ah, zazdroszczę Ci linii pielęgnacyjnej Cocona Też go uwielbiam

jakiej tam linii chyba liini żeli pod prysznic, wszystko bym dała żeby płyn do kąpieli zrobili ale balsamy mnie nie biorą, nie lubię się smarowac, czasem to robię jak mi skóra pęka jak pergamin, ale podkłady itp to nie moja brocha,
nic prostszego promocje w YR były na kosmetyki nawet 50 % więc sie nie zastanawiałam
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 20:15   #3362
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Miałam to masło w zeszłym roku - tylko, że na mnie wychodziła jakaś maślana, zjełczała nuta (a produkt był świeży na milion procent). Oddałam Spanish Myszce - myślę, że spożytkowała go z przyjemnością
Właśnie właśnie, to masło dla Myszki jest idealne Swoją drogą dawno jej nie "widziałam" u nas

Madzik zdrowiej

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
jakiej tam linii chyba liini żeli pod prysznic, wszystko bym dała żeby płyn do kąpieli zrobili ale balsamy mnie nie biorą, nie lubię się smarowac, czasem to robię jak mi skóra pęka jak pergamin, ale podkłady itp to nie moja brocha,
nic prostszego promocje w YR były na kosmetyki nawet 50 % więc sie nie zastanawiałam
ahaaa, rozumiem
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 20:17   #3363
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Moniko, ozdrowieję, jak któraś z was litościwie przyjedzie i urwie mi łeb.

Nienawidzę migreny

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 20:18   #3364
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Wysmarowałam się masłem Karmel&Cynamon Faromony, który leżał od kilku miesięcy nieużywany gdyż przy pierwszym użyciu strasznie mnie szczypał. Tymczasem dzisiaj postanowiłam znów spróbować i o dziwo nic się nie dzieje. Jednak jeśli ktoś ma zamiar kupić to masło to ostrzegam, bo jakieś dziwne składniki w nim są Mimo to pachnie zabójczo, słodko, mocno i czuć w całym domu Idealny podkład pod OI i inne tego typu słodziaki
Cytat:
Miałam to masło w zeszłym roku - tylko, że na mnie wychodziła jakaś maślana, zjełczała nuta (a produkt był świeży na milion procent). Oddałam Spanish Myszce - myślę, że spożytkowała go z przyjemnością
To masło na każdym chyba pachnie inaczej. Na mnie pachniało jakbym się wysmarowała pastą do froterowania podłóg, taką jakiej używało się jak byłam dużo młodsza. Zapach niezapomniany
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 20:19   #3365
escritora
Zadomowienie

Cytat:
Moniko, ozdrowieję, jak któraś z was litościwie przyjedzie i urwie mi łeb.

Nienawidzę migreny
Mnie jako tako pomaga duża dawka aspiryny przeciw migrenowym bólom głowy, spuszczone rolety, cisza, brak bodźców zapachowych i smakowych (ba, nawet dotykowych) i leżenie w łóżku... z zamnkinętymi oczami, zatem wizaż odpada
Stary 2009-10-07, 20:21   #3366
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez kriss_de_valnor Pokaż wiadomość

namawiałaś to się teraz przyłącz
edit: dopiero teraz zauważyłam, że Gothic dostała banana na stałe... mimo wszystko szkoda mi jej
mnie tez szkoda
do zakupów niestety sie nie przyłączę-bo mnie Dzing akurat z cyrkiem wybitnie sie kojarzy, a nie pociąga mnie zapach słonia, trocinowej podsypki, i wypudrowanego spoconego klauna

Cytat:
Napisane przez envy07 Pokaż wiadomość
witajcie....
dziewczyny, mój mały już po pierwszej seri testów , ma uczelenie na roztocza kurzu domowego....

o firankach wiem, zasłonach . pluszakach , trzepaniu pościeli....
tylko mam straszny dylemat,kanapa na której śpi mały jest prezentem od rodziców, jest to kanapa stara już, i tak myslę ze w tej kanapie roztoczy jest też od col........i ciut ciut.jakie łóżko mogłoby być najlepsze dla małego,zawsze kiedy chcę kupić coś nowego do mieszkania.....lub wymienić coś starego słyszęże ............Kto zabrania biednemu bogato żyć?...i tak będzie wojna o wywalenie dywanu i firan itp.......ale to zwalcze , gorsza jest ta spadkowa po nich kanapa mająca 13 lat..
i tu mam też problem ..jakie łóóozko dla dziecka alergika? z materacem coś czy coś kanapowego tapczanowego.....

Wyprowadzka u mnie z domu nie jest możliwa.......

tylko i wyłącznie łózko z hypoalergicznym materacem, a rodzicom powiedz ze lekarz kategorycznie zabronił aby dziecko spało na tapicerowanym meblu starszym niz 5 lat bo jest w nim pełno roztoczy żywych i martwych ścierw, larw , kokonów i roztoczowych odchodów.
Materac ma tą zaletę ze można go wynieśc, wytrzepać i wymrozić w zimie na balkonie- no chyba ze masz mozliwośc z wersalką latać, to możesz spróbować.

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
To masło na każdym chyba pachnie inaczej. Na mnie pachniało jakbym się wysmarowała pastą do froterowania podłóg, taką jakiej używało się jak byłam dużo młodsza. Zapach niezapomniany

na mnie w ten sposób pachnie Ambre Fetiche
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 20:28   #3367
kriss_de_valnor
Zakorzenienie

Cytat:

Mam migrenę już drugi dzień, nie pomaga mi nic ( Ibuprom, Aspiryna) Chyba jutro skoczę po to słynne Solpadeine.
nie pomaga nie pomagają nawet leki, które przepisuje neurolog mam takie jazdy kilkudniowe ale coraz rzadziej, bo na nawracające migreny działa profilaktyka czyli tabletki łykane codziennie - notabene już trzeci raz je zmieniłam, bo...nie działają jak powinny chociaż łagodzą ten pieroński ból....żeby go przerwać polecam cataflam i cinie (ale na receptę)

kriss_de_valnor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 20:29   #3368
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Moniś - mnie spanie nie pomaga, bo... nie umiem zasnąć przez ten drażniący ból. Mam problemy z zasypianiem przez to

Najdziwniejsze jest to, że ten ból nie jest jakiś wielki, mocny - nie ścina mnie z nóg. On jest po prostu upierdliwy, odczuwalny cały czas. Funkcjonuję w miarę normalnie- w sensie, ubieram się, wychodzę z domu, po prostu żyję, ale ten ból gdzieś tam cały czas jest odczuwalny, targający i ..... upierdliwy właśnie.

Kriss
- ja daaawno migreny nie miałam. Kilka lat temu miałam regularne ataki przed miesiączką, potem brałam pigułki i przestałam je mieć. Teraz nie miałam migreny chyba z dobrych kilka miesięcy i tu nagle wczoraj znowu coś się zaczęło dziać.

Spróbuję to Solpadeine - nigdy nie używałam, może pomoże

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-10-07 o 20:32
Stary 2009-10-07, 20:36   #3369
MoniaK
Zakorzenienie

Dziewczyny, bardzo Wam współczuję tych migren Dzięki Bogu że ja nie muszę się użerać z tym pieroństwem bo to można oszaleć przecież. Pamiętam jak moja przyjaciółka miała takie migrenowe bóle, mało co pomagało

Zjadłabym coś ale nie mam nic dobrego w lodówce Za to wymyśliłam na jutro banany w cieście z czekoladą Mój mąż nie może patrzeć jak to jem
Stary 2009-10-07, 21:03   #3370
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Bakłażan chyba jest bordowy i ma lśniącą skórkę.
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
, tzn jak dla mnie to raczej ciemny fiolet
Spór rozstrzyga Betty

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Oberżyna tak zwana
Cytat:
Napisane przez kriss_de_valnor Pokaż wiadomość
edit: dopiero teraz zauważyłam, że Gothic dostała banana na stałe... mimo wszystko szkoda mi jej
Mnie również

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
wstąpił we mnie demon konsumpcji chce sobie "na gwałt" kupić coś pieknie pachnącego i znów brakło mi weny wszystkie musz miecie czekają w kolejce a ja siedze przed ceneo.pl i

co kupić? co kupić?
Masz ten sam problem, co i ja Myślałem, że gdy wpadną mi w ręce jakieś "grubsze" pieniądze, to rzucę się na Allegro i kupię większość flaszek, o których marzyłem w dni "posuchy" (no... z drugiej strony - mądre by to nie było ). Zamiast tego zastanawiam się nawet, czy faktycznie potrzebuję Fahrenheita 32

No... ale wersji Absolute przecież jeszcze nie znam

Cytat:
Za to wymyśliłam na jutro banany w cieście z czekoladą Mój mąż nie może patrzeć jak to jem
To ten sam mąż, który nie jada surówek/sałatek?

---

Przez sezon grzewczy wysychają mi śluzówki oczu i nosa, a to przecież dopiero początek
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 21:08   #3371
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez envy07 Pokaż wiadomość
witajcie....
dziewczyny, mój mały już po pierwszej seri testów , ma uczelenie na roztocza kurzu domowego....

o firankach wiem, zasłonach . pluszakach , trzepaniu pościeli....
tylko mam straszny dylemat,kanapa na której śpi mały jest prezentem od rodziców, jest to kanapa stara już, i tak myslę ze w tej kanapie roztoczy jest też od col........i ciut ciut.jakie łóżko mogłoby być najlepsze dla małego,zawsze kiedy chcę kupić coś nowego do mieszkania.....lub wymienić coś starego słyszęże ............Kto zabrania biednemu bogato żyć?...i tak będzie wojna o wywalenie dywanu i firan itp.......ale to zwalcze , gorsza jest ta spadkowa po nich kanapa mająca 13 lat..
i tu mam też problem ..jakie łóóozko dla dziecka alergika? z materacem coś czy coś kanapowego tapczanowego.....

Wyprowadzka u mnie z domu nie jest możliwa.......
Czyli podobnie jak i moj

Ja mam taka sofe,i narzute i pokrycie materaca można łatwo wyprac w pralce a do tego jest wygodny i duży.
Zamierzam też kupic cos TAKIEGO

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby

Edytowane przez winter76
Czas edycji: 2009-10-07 o 21:09
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 21:14   #3372
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Czyli podobnie jak i moj

Ja mam taka sofe,i narzute i pokrycie materaca można łatwo wyprac w pralce a do tego jest wygodny i duży.
Zamierzam też kupic cos TAKIEGO

ale roztocza siedzą w środku w tym nadzieniu sofy
ja bym sie pozbyła
a w takie specyfiki to ja nie wierze za bardzo

aaa..dziewczyny!!!kurna ważna rzecz co do tych sof- bardzo ważna rzecz;
na jakie roztocza są uczulone wasze dzieci????, bo moje miało na 2 typy badania, na jeden typ ma uczulenie, a na drugie nie. Lekarz mi to tak wytłumaczył ze jedna to są takie w swiezym kurzu, a drugie to są te zasiedziałe roztocza . moja ma na te pierwsze i generalnie to dobrze- bo wystarczy ścierac kurze

nie wiem jednak czy cos nie pomieszałam, ale na pewno są 2 typy

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2009-10-07 o 21:23
Stary 2009-10-07, 21:16   #3373
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ale roztocza siedzą w środku w tym nadzieniu sofy
ja bym sie pozbyła
a w takie specyfiki to ja nie wierze za bardzo
w czym?
Sofa jest niedawno kupiona,pod narzuta to po prostu stelaż i materac.

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2009-10-07, 21:19   #3374
tulipanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Mnie również
Dyskusja szkoda/nie szkoda już się odbyła, ja ma w tej kwestii swoje zdanie, ale nie będę komentować, bo uważam, że to kwestia zamknięta.
Ale chcę tylko dodać, że jeśli czekaliście na obiecane przez G. wyjaśnienia, to i tak byście się nie doczekali. Wolała założyć nowe konto i udawać, że jest nowa, niż chociaż przyjść i przeprosić za całe zamieszanie.

Edytowane przez tulipanka
Czas edycji: 2009-10-07 o 21:21
tulipanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 21:22   #3375
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość
Dyskusja szkoda/nie szkoda już się odbyła, ja ma w tej kwestii swoje zdanie, ale nie będę komentować, bo uważam, że to kwestia zamknięta.
Ale chcę tylko dodać, że jeśli czekaliście na obiecane przez G. wyjaśnienia, to i tak byście się nie doczekali. Wolała założyć nowe konto i udawać, że jest nowa, niż chociaż przyjść i przeprosić za całe zamieszanie.
na All tez ma nowe konto i wyprzedaz prowadzi

Stary 2009-10-07, 21:34   #3376
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
w czym?
Sofa jest niedawno kupiona,pod narzuta to po prostu stelaż i materac.
aaa, to spoko .
ale powiem wam cos innego- dogrzebałam sie przed chwila do jakiegos artykułyu nałkowego gdzie piszą ze nie ważne czy łóżko nowe czy stare, najwazniejszy hest pokrowiec nieprzepuszczalny dla roztoczy, nowe łóżko jest skolonizowane przez roztocza juz po roku, a pierze nie szkodzi alergikom- no cóż trzeba będzie zweryfikować swój stan wiedzy w tym temiacie bo to wiedza 20 letnia juz jest a swiat idzie do przodu.

Cytat:

o kurczaczki! i wyśledziliście ją?

Cytat:
na All tez ma nowe konto i wyprzedaz prowadzi

o kurczaczki po raz drugi!
Stary 2009-10-07, 21:40   #3377
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
To ten sam mąż, który nie jada surówek/sałatek?
dokładnie ten sam Nie zna się na dobrym jedzeniu mówi że już od samego patrzenia na te banany zęby go bolą

Cytat:
Myślałam że aż do tego się nie posunie i po prostu zrezygnuje z wizażu, ale widać było inaczej Z jednej strony mi jej szkoda ale z drugiej zasłużyła sobie.

Spadam do łóżka. wzięłam Gripex ale mam wrażenie że zamiast lepiej to czuję się gorzej
Dobranoc wszystkim
Stary 2009-10-07, 21:41   #3378
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

co do nowego konta G. na All to ktos inny o tym napisał ja chce zapomniec o tamtych sprawach

miałam wtedy zamowioną odlewke Jaisalmera-kupie TumultePH i sprawa załatwiona

Stary 2009-10-07, 21:55   #3379
Polly_
grozi wypollizowaniem

a ja jestem potwornie chora-całe rogi oddechowe mam zasmarkane normalnie massakra
i chyba nie musze dodawac ze nic nie czuję, a takie piekne próbeczki do mnie lecą
Stary 2009-10-07, 22:02   #3380
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Witam wieczornie,
zaraz zmykam spać, jutro do pracy.
Wszystkim chorym życzę zdrówka

Wypachniłam się Zen i do wyrka.

Cytat:
co do nowego konta G. na All to ktos inny o tym napisał ja chce zapomniec o tamtych sprawach

miałam wtedy zamowioną odlewke Jaisalmera-kupie TumultePH i sprawa załatwiona
Jakem szperacz właśnie ją namierzyłam - muszę zapisać nick, żeby nic nie kupować od niej.
Nota bene - na każdej niemal aukcji - atomizerki 5ml od Gwai....

Dobranoc

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 22:10   #3381
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość

Jakem szperacz właśnie ją namierzyłam - muszę zapisać nick, żeby nic nie kupować od niej.

Dobranoc

o! i ja tez namierzyłam- jednym ruchem łatwe to było

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

dziewczyny! niech mnie ktoś oświeci o co chodzi w last.fm
Stary 2009-10-07, 22:52   #3382
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
\

Dobranoc
Ja tez bardzo łatwo namierzyłam.Dziewczyna nic nie sprzeda,bo słabo się zakamuflowała Kto przy zdrowych zmysłach,po takiej aferze, podaje w aukcji miejsce zamieszkania Ach, szkoda mi jej, mimo wszystko. Pogubiła się w rządzy posiadania...i za dużo na siebie wzięła.

Edytowane przez edytapa68
Czas edycji: 2009-10-07 o 22:58
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 22:54   #3383
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Ja nie czekałam, tylko zapytałam. Po prostu wysłałam maila (przez konto na Wizazu - każdy zainteresowany mógł to zrobić) i wprost zapytałam, o co chodzi.
Dostałam wyczerpujące wyjaśnienia.

Gothic miała zapalenie trzustki i problemy z wątrobą. Szpital. Jakby nie tego było dość, miała również atak woreczka (czy jakkolwiek to się nazywa - bo przecież woreczek nie może atakować) i okazało się, że ma na nim bardzo bolesne kamienie, które dodatkowo przemieszczały się i groziły pęknięciem. Konieczna była operacja. Kolejny szpital.

Pierwszą próbę zamówienie Demeterków podjęła jeszcze przed chorobą - czytałam wątek, same doszłyście do tego, że zamówienie zostało złożone, tylko Gothic popełniła błąd wpisując numer karty. Jak dla mnie to przemawia za tym, że nie planowała skoku na kasę (z resztą rozdawała swoje prawdziwe dane na lewo i prawo, pokazywała zdjęcia - tak nie zachowuje się ktoś, kto się czai, żeby ludzi okraść).
Zanim załapała, że zamówienie jednak nie poszło (a same wiecie, że komunikacja z Demeter szwankuje) i wyjaśniła w banku, co się stało i dlaczego nie zdjęto kasy i ponownie skontaktowała się ze sklepem - pochorowała się.
A potem po prostu stchórzyła i bała się odezwać.
Nie usprawiedliwiem jej milczenia, ale trochę rozumiem ten lęk. Przecież i tak z góry została okrzyknięta przestępcą i złodziejem. Zaczęła dostawać SMSy z pogróżkami i obelgami więc... Heh... Człowiek czasem robi głupie rzeczy. Albo raczej głupio nic nie robi. Szczególnie jeśli czuje się bardzo źle i słabo. Tak ja myslę.
Gothic się nie usprawiedliwiała - uznała, że to jej wina, że zawaliła, że powinna była wiedzieć wcześniej, reagować szybciej, nie chorować etc. (żeby to się tak dało!)
Ogólnie czuje się winna jak cholera.
Moim zdaniem dziewczyna sama siebie niszczy oskarżeniami i poczuciem winy bardziej, niż powinna. I wstydzi się.

I nie, nie prosiła mnie, żeby ją usprawiedliwiać, nie prosiła o wstawiennictwo, nie prosiła o tego posta. Po prostu uważam, że naświetlanie sprawy z jednej tylko strony nie jest właściwe.

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2009-10-07 o 22:58
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 23:05   #3384
gryx82
BAN stały

Cytat:
Mnie ta feralna sprawa na szczęście nie dotyczyła, dowiedziałem się o wszystkim będąc w Niemczech i zrobiłem takie oczy. Szkoda mi jej tak po prostu, po ludzku - abstrahując od oczywistej winy

Cytat:
dokładnie ten sam Nie zna się na dobrym jedzeniu mówi że już od samego patrzenia na te banany zęby go bolą
Ja znowu zjadłbym sobie sałatkę gyros (chociaż parę dni temu jadłem) Odkąd wróciłem do Polski nie umiem się jakoś najeść naszym jedzeniem
Stary 2009-10-07, 23:17   #3385
edytapa68
Zakorzenienie

Dlatego ja jej nie oskarżam, tylko twierdzę,że wzięła na siebie zbyt dużo,a to dlatego,(tak myślę),że bardzo pragnęła mieć te flaszki. Kupowanie, rozlewanie,wysyłanie tak wielkiego zamówienia to wieeelka robota. Co niektóre o tym wiedzą.Dlatego trudno będzie sprzedać Gothic tyle flaszek,bo dziewczyny są złe,ze nie wyjaśniła co,jak,dlaczego Strach,panika powoduja,że zaczyna się kręcić,czasem kłamać,bo a nuż coś się w między czasie wyjaśni,przyspieszy,rozwi ąże. Rozumiem jej bezradność...Składam to na karb niedoświadczenia i młodego wieku.
Jest to nauczka dla wszystkich, kupujących i organizujacych zakupy.
Stary 2009-10-07, 23:49   #3386
justynaneyman
Zakorzenienie

Po wernisażu. Padam. Można powiedzieć, że to pierwszy "zapachowy" wernisaż. Dziewczyny nie zawiodły + Twister. Jestem szczęśliwa. Uff.
PS. 19stka świetnie się sprawdziła.
justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 00:08   #3387
gryx82
BAN stały

I potrzebne były te nerwy, Justyno?
Stary 2009-10-08, 02:24   #3388
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Rachell, kup Mauboussin EDP - testowałam dziś w Sephorze. Cudna czekolada, gorzkie kakao, jakaś nutka alkoholowa i coś pewnie jeszcze. Ciepłe, otulające ale i wytrawne - wpadły mi w nos
W jakiej Sephorze jest Mauboussin !!!!!

Na mnie jeste słodkie , mało wytrawne.

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ----------

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Ja tez bardzo łatwo namierzyłam.Dziewczyna nic nie sprzeda,bo słabo się zakamuflowała Kto przy zdrowych zmysłach,po takiej aferze, podaje w aukcji miejsce zamieszkania Ach, szkoda mi jej, mimo wszystko. Pogubiła się w rządzy posiadania...i za dużo na siebie wzięła.
Podaje ktos , kto nie ma we krwi kombinatorstwa. Ona po prostu o tym nie pomyśłała.
Mnie tez jej szkoda, pogubiła się .

Kto bez winy ....itd.
Stary 2009-10-08, 07:54   #3389
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość

Podaje ktos , kto nie ma we krwi kombinatorstwa. Ona po prostu o tym nie pomyśłała.
Mnie tez jej szkoda, pogubiła się .

Kto bez winy ....itd.
Rozterko,masz rację,i tym bardziej mi jej szkoda.
Stary 2009-10-08, 09:31   #3390
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Rozterko - w Częstochowie jest - i wersja edt i edp właśnie. Może w Katowicach też jest czy się pojawi To jest podobno Mauboussin po reformulacji, nie znam wcześniejszej wersji Edp. Ale i tak są mniamniuśne

Frank Zappa

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości