|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem III czyli kolejne losy Mieszadełek
zbiorowa depresja
|
|
|
|
#2612 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() znam tę (tą) sytuację...ja jak byłam u niego to też się tak czułam jak potrzebna tylko do gotowania, sprzątania a jak chciałam z nim pogadać to..znajdywałam go wlepionego w monitor i grającego w pająka (gra windowsowska) a jak zaczynałam marudzić to mi mówił w żartach iż to moja wina bo mu ją pokazałam. Fakt pokazałam ale czy to znaczy, że ma w nią grać 24 godziny na dobę . Czasami myślę, że już mnie nie kocha Nie wiem co będzie dalej ... zna ktoś jakąś wolną wyspę bezludną bym się mogla na niej zaszyc?? |
|
|
|
|
#2613 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny,
chyba musze sie przylaczyc do smucenia... tez jestem nie w humorze, strasznie sie wscieklam na tz... bo ja tu jestem u niego teraz na tydzien a on ciagle w pracy. A jak juz po niego szlam na stacje zeby sie spotkac na miescie i isc milo spedzic wieczor to zadzwonil, ze musi zostac tam do 10 a jutro znow wyjdzie nim sie obudze nie po to tu przyjechalam, zeby siedziec sama jak palecSzien, mala rozumiem cie bardzo dobrze ... ale musisz sie trzymac i wierzyc ze tz cie kocha, niedawno bylas taka szczesliwa po zareczynach. Mysl o pozytywnych stronach twojego zycia. Eskadia, przykro mi, ale skoro zdecydowalas sie to zrobic to na pewno bylo przemyslane. Tweety, w zasadzie nie ma co opowiadac zdalam na aplikacje po prawie 3 miesiacach nauki i udalo mi sie znalezc patrona na nastepne 3 lata nauki( o ile mnie nie wywali wczesniej :P ) A potem lazilam po miescie w deszcz jak jakas sierota i ogladalam pokoj za horrendalne sumy, wielkosci schowka na szczotki i mega komunistyczne ale chyba w koncu trafilam na ladne, wprowadzam sie 13 tego a 14 do pracy... cykam sie na maxa jak sobie poradze.Ktora jest dosc blisko nottingham i chce sie spotkac?
|
#2614 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a tak poważnie to Ty musisz mu powiedzieć o co kaman bo on tego nigdy się nie domyśli ja już w ogóle przestałam się łudzić, że mój Tż będzie w stanie kiedykolwiek odczytać coś z mojej twarzy wyłącz bezpieczniki, zapal świeczki, wypij butelkę wina dla odwagi i wylej swoje żale Cytat:
Cytat:
ale ja pracuję w weekendy :/
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
Szien, zaprosilabym do mnie, ale na koncu swiata mieszkam..
A tak serio, to naprawde, znajdz hobby, zajmiesz sie czyms, poznasz ludzi, zdobedziesz znajomych, moze nawet dobrych, bo w takim srodowisku duzo latwiej o przyjaciol i od razu samoocena Ci sie podniesie (na pewno nie od razu). W domu mozna depreche zalapac i to ostro. A jak nie dajesz rady, idz do fachowca, a poza tym natlucz Tz-owi, ze potrzebujesz jego wsparcia A tak ode mnie.. Zapisac sie na japonski, czy nie? Moze za rok? ![]() Z Tz wszystko ok, my to juz jak stare malzenstwo sie zachowujemy z roznica, ze skarpetek jego nie ruszam.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#2616 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ano wlasnie...ja sie zastanawiam czy oni naprawde nic nie widza czy tak swietnie udaja...
|
|
#2617 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
im trzeba jak chłopu na miedzy bo inaczej osiwieć można ja już nauczyłam się Tż'owi wszystko mówić jak leci nie czekam na jego ruch bo zajełoby mu to lata świetlne, a ja nie wiem czy następnego tygodnia dożyję
|
|
#2618 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ja tez wale zawsze prosto z mostu...i on niby rozumie...koduje wszystko...a za tydzien badz-w nalepszym wypadku 2- od nowa polsko ludowa... przeciez czasem sa sytuacje tak proste i oczywiste, ze wystarczy sekund 5 na kogos popatrzec i juz wiesz co jest grane... eh te chlopy...z nimi zle bez nich tez niedobrze...chyba... a nastepnego tygodnia szienku dozyjesz napewno (hmm zawsze mam problem jak sie pisze napewno i naprawde....ktore osobno a ktore razem? )
|
|
#2619 |
|
Konto usunięte
|
Naprawdę i na pewno
|
|
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
ma neta. wiec chłopu to trzeba prostu z mostu kurna. mój sam mi powiedział jak przeczytal ta ksiazke ze konbiety z marsa a faceci z wenus czy jakos tak. ze on nie czyta zadnych sygnałow, znaków itp. trzeba mówic. bo sie nie domysli za cholere.
Szienku- ja mialam dwa mega fajty juz z TZtem odkad tu jestesmy. w przyszlym tyg przeprowadzka wiec moze jakos to sie ustabilizuje. ale jest lepiej. chodze na siłke i jest dobrze
|
|
|
|
#2621 | |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Roux, Bardzo przepraszam Was, że wtargnęłam tutaj ale zobaczyłam wypowiedź Zuzy i chciałam w jakiś sposób móc jej coś doradzić. Życzę wszystkim dziewczynom dużo siły, wiem jak trudno być w mieszanym związku.... nieraz ludzie z tego samego domu, mówiący tym samym językiem dogadać się nie potrafią, tym większy szacunek należy się osobom, które wychowane w innych środowiskach, różnych językach i tradycjach, dogadać się jednak chcą i potrafią. Pozdrawiam.
|
|
|
#2622 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dalej mieszkasz nad rybnym? ![]() ja wczoraj poszłam do lekarza po psychotropy i jak narazie mi dał homeopatyczne jak nie będzie lepiej do pon. to wtedy mi je przypisze nie przypisał mi tabletek, bo one powodują mdłości, a ja i tak już straciłam kilka kg, przestałam jeść, @ zanikła... normalnie za***iście
|
|
#2623 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję wszystkim za słowa pocieszenia :-*
Niestety ciężko mi jeszcze czasami, szczegołnie gdy przechodzę codziennie milion razy koło miejsca w którym stała klatka :/ Ja całą noc nie spałam przez pop#$%% lone wybielające paski bendamed.Tak mnie zęby bolały,że musiałam tabletke zażyć i teraz nie wiem czy wrażliwość ustąpiła mi sama i mogę znów powrócić do wybielania, czy tabletka zadziałała.Aż strach pomyśleć o jeśli sytuacja znów się powtórzy. Szien trzymaj się, raz jest lepiej raz gorzej.Jak to wzyciu bywa. Trzeba sobie jakoś dać radę i cieszyć się z tego co się ma a nie z tego co by się chciało mieć. Czasami nie dostrzegamy pewnych spraw i myślimy że cały świat jest przeciwko nam a tak naprawdę to nieraz my same sobie stwarzamy pewne problemy. Nie raz sobie tak myślałam,że rzeczy które mnie doprowadzają do szału, wyrzuty które robię tż owi nieraz, u innych osób by wogole nie istniały, że pewnie milion dziewczyn nie zwróciłoby na takie pierdoły uwagi i rozegrały by to w inny napewno bardziej żartobliwy sposób. No ale cóż, każdy jest inny niestety i trzeba się nauczyć żyć z tymi przeciwieństwami- w przeciwnym razie wylądujemy w 4 ścianach i kaftanie ![]() nie czytam już was, bo w depresje można popaść :p Prosimy o optymistyczne posty! dziękuje za uwagę
so close no matter how far couldn't be much more from the heart Edytowane przez Malaja Czas edycji: 2009-10-07 o 13:30 |
|
|
|
#2624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż nie zawsze jest łatwo wytłumaczyć.Cytat:
. Już w sumie nie mogę sie doczekać pojawienia naszej córci na świecie. Teraz tylko jeszcze zaciskam nogi do wizyty u okulisty, a potem niech się dzieje wola nieba ![]() Mam nadzieję, że te bóle zębów szybko ci przejdą. Długo stosujesz tą terapię?
|
|
#2625 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anula, mam nadzieje, ze jednak uda się Wam troche czasu spedzic!!! Cytat:
Cytat:
![]() Malaja, wspolczuje tych męk z zębami. a czy to warte jest tego bolu? pomagają cos te paski?? długo trzeba stosowac???
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
ano żyje. netu nie mam. a jak mam to taki wolny ze szok. tak dalej w rybnym. jeszcze tydzien
![]() szytam was na komórce. ciezko jest nie powiem
|
|
|
|
#2627 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jest mi ciężko...w sumie to teraz nie jestem już taka pewna, ze moja decyzja dotycząca rozstania była taka słuszna... teżet się załamał, a ja zaczęłam się o niego bać i wydzwaniałam, on nie odbierał, potem napisał smsa, że rozmowa ze mną jest dla niego zbyt trudna teraz i potrzebuje czasu, nie może się pozbierać. jest mi go tak strasznie żal, żal, że zrujnowałam czyjeś plany, nadzieje... on napisał, ze jest mu strasznie przykro, ze nie potrafił mnie uszczęśliwić...wolałabym, żeby na mnie nawrzeszczał, powyzywał - takie rozstanie byłoby łatwiejsze...ja nie potrafię tak po prostu przestać się do niego odzywac, w końcu był w moim życiu 4 lata, traktuje go jako bardzo dobrego przyjaciela... ale nie wiem co to jest - jak pomysle sobie o teżecie z inną dziewczyną, to coś kłuje mnie w sercu z żalu...z jednej strony nie mam ochoty już na jego pocałunki i inne rzeczy, ale jestem o niego nadal zazdrosna...co to może być??? |
||||||
|
|
|
#2628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie obydwoje potrzebujecie czasu. A decyzja o rozstaniu... myślę, że była słuszna, jeśli bycie z nim nie sprawiało ci radości. Byś z kimś tylko dlatego, że nie chce się tej osoby zranić jest całkiem bez sensu. W tym przypadku, trzeba być egoistą. Wkróce wszystko się ułoży. Bądź dobrej myśli ![]()
|
|
#2629 |
|
Zadomowienie
|
gucia stosowalam je 1 dzien
![]() Roux nie wiem jaki bedzie efekt bo paskow jeszcze nie stosowalam,wlasnie wczoraj zaczelam,trzeba je nosic 2 razy dziennie po pol godziny, na gorne i na dolne zabki i tak przez 7 dni. Ja po tym pierwszym razie wymiękam,tragedia straszna z tym bolem. Stosowalam kiedys taki system nakladkowy "Biala perla" do kupienia w aptekach i bylam z niego zadowlona.Wyciska sie zel do nakladek i tez sie je nosi na zebach przez pol h. efekty po 2 tyg zadowalajace Przynajmniej zeby nie bolaly, ale w tych paskach to chyba wieksze stezenie tej substancjio wybielajacej jest.noi oczywiscie podczas kuracji i krotko po obowiazuje biala dieta czyli stop dla kawy,herbaty,napojow ciemnych,burakow wina i papierosow.Lekko nie jest jak widac
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
Eskadia - jeśli nie czułaś się z nim szczęśliwa to chyba podjęłaś słuszną decyzję.. to na pewno go zabolało... ale ty nie byłabyś z nim szczęśliwa, a przy okazji byś go okłamywała w tej kwestii..
ehh tak, facetom czasami trzeba prosto z mostu.. chociaż czasami i to nie pomaga ![]() mój teżet wczoraj - żartowaliśmy coś na temat, że on ma kochankę.. i on powiedział, ze chciał zażartować na mój temat, ale bym się chyba obraziła.. no ale w końcu powiedział mi, że chciał powiedzieć, że nie potrzebuje kochanki bo jestem duża (w sensie gruba) wystarczająco na dwie dziewczyny. Oczywiście się nie obraziłam, skoro on żartował... no i on się mnie pyta, czy jestem obrażona? ja że nie. a on tak, aj że naprqawdę nie i żeby się nie martwił a on :"tak , jesteś, przykro mi, nie miałem takich intencji"... i gdzie tu logika???? faceci chyba zawsze wiedza lepiej :P ehhhhh jakoś słabo ostatnio się czuję :/ na nic nie ma ochoty
|
|
|
|
#2631 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
a co do spedzania czasu to dzis jest to samo, pracuje do nocy, normalnie mu powinnam nastukac a ja mu juz zrobilam kanapki na jutro milosc jest slepa co u ciebie ruda? jak tam na praktykach? chyba nie musze mowic, ze umieram z ciekawosci ?tylko uwazaj Cytat:
Difficult times lie ahead. Soon we must all face the choice between what is right...and what is easy. Edytowane przez Pohadka Czas edycji: 2009-10-07 o 20:49 Powód: takie tam... |
|||
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
Pohadko ( :P )
na praktykach weeesoło! jeszcze nie byłam, bo nasz..opiekun a to miał jakis zjazd kilkudniowy gdzies, albo szkolenie, jutro ma juz byc i mam sie z nim skontaktowac i ...juz pewnie na piatek umówic. a powaznie, to sie cykaam. NIe wiem, jaki jest ten opiekun, bo wiem, ze zdarzaja sie sytuacje, ze studenci siedza nad papierkami i nic nie robia, a sa tacy opiekunowie, ktorzy daja pole do popisu, i trzeba zdagnozowac delikwenta, jakas terpie wymyslec, ewentualnie jakies zajecia przeprowadzic. w kazdym razie, dam znac pewnie w piatek juz ![]() i o zadnych milosciach mowy nie ma :P hm z S. sie "zaprzyjaźniamy". na nowo. nie wiem, co to znaczy, nie pytajcie.
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
Laska na uczelni mnie wkurza niemiłosiernie..
Ona 'chce Murzyna- byle jakiego' Dziecię się na jakiejś stronie nawet zarejestrowało.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest takie zboczonko, sie nazywa heterochromofilia i polega na osiaganiu satysfakcji seksualnej w kontakcie z osobą odmiennej rasy, najlepiej o innym kolorze skory. moze dziewcze na to choruje??? pf. siedze cicho. nie, nie wypowiem sie na ten temat. nie. nic nie powiem.
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I w ogole widziala mnie z Tz, co skomentowala, ze wygladamy jak kolezanka z kolega, a nie para. Porazkowa jest.
|
|
|
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytalam o tym zboczonku u kogos na fejsbuku.. tylko dasz wiare ze nie pamietam kto to taki zboczek![]()
|
|
#2637 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba wiem o kim mowisz ale ciiii niech się sama przyzna:Pma ktoraś ochotę na tosta?? zapraszam
|
|
|
|
|
#2638 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje ze corcia szybko i bezproblemowo pojawi sie na swiecie Cytat:
A tak swoja droga to ja chyba wole byc rzucana niz zrywac... zdarzylo mi sie zerwac z kims tylko raz i bardziej to przezywalam niz zdrady extzta ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja dzisiaj w ramach poprawienia sobie humoru, scielam wlosy. Teraz mam takie ledwo za ucho i bardz jestem zadowolona ![]() No i dostalam sie na seminarium dot. pracy licencjackiej do babki ktora uwielbiam. Bylo wiecej chetnych niz miejsc i podstawa jej wyboru byl temat o ktorym ja wcale nie myslalam. wiec na 5 min przed wejsciem sobie wymyslilam i dzieki temu pisze o powstawaniu struktur administracyjnych w nowopowstalych panstwach badz quazi-panstwach na podstawie Kosowa ![]() No i mam internet u siebie w pokoju |
||||
|
|
|
#2639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podziwiam.A z tym "zaprzyjaźnianiem" to ostrożna bądź. Nie daj się skrzywdzić ![]() Cytat:
A ty widzę, też masz ambitne studia. Życzę powodzenia na seminarium i potem w pisaniu pracy.
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2009-10-07 o 22:35 |
||
|
|
|
#2640 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
P.S pochwal sie fryzurką!! Cytat:
staram sie. staram
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.

nie po to tu przyjechalam, zeby siedziec sama jak palec
zdalam na aplikacje po prawie 3 miesiacach nauki i udalo mi sie znalezc patrona na nastepne 3 lata nauki( o ile mnie nie wywali wczesniej :P ) A potem lazilam po miescie w deszcz jak jakas sierota i ogladalam pokoj za horrendalne sumy, wielkosci schowka na szczotki i mega komunistyczne
ale chyba w koncu trafilam na ladne, wprowadzam sie 13 tego a 14 do pracy...
cykam sie na maxa jak sobie poradze.

wiem, że to jest bolesne.. no ale cóż.. taka była twoja decyzja, więc myślę że to coś słusznego dla ciebie 
milosc jest slepa
Podziwiam.