|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia IX - MJ Forever
wcale kurde nie jest kurde no
---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
Majkol: Cipuszkę pozniej, teraz daj babo zryc
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
łoj dziewczęta![]() ja pomylilam kiedys sok z ananasa z białkiem bo mama wlala do szklanki kiedy oddzielala od zoltek. chcialam sie napic i o kuwra... ;| dobranoc Piękne ![]() Anisiu, nie daj sie W. ![]() Lu, Ty się nie łam ;**
|
#2613 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Za 1 post tam musicie wpisac tutaj 50 ![]() Obama batoży ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A to w takimrazie na jakiej podstawie walnął Ci taką recenzję?
|
|||||
|
|
|
#2614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
mam depresję i doła i nie wiem co jeszcze... dla niektórych śpiew i taniec jest ważny dla mnie ważne było pisanie i nauka i dostałam dzisiaj kopa...
jak to 4ka może człowiekowi zepsuć życie (
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
Te lachony co robicie
|
|
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
Kamuha ja ryczę i serio mówię...
a no i czytam bloga Liz śmiejącej się z prasy ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- dobra włączyłam sobie 6 razy brechtającego się Majkola i już mi lepiej
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
smigam ogladac serial dobranoc kochaniutkie
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kuczę niezafajnei sobie pojechał...ale wiesz co to nie jest najważniejsze, nie jest całym życiem, to tylko jeden maleńki rozdzialik. Jestes z siebie zadowolona z tego co napisałaś, jak twoja praca wygląda?Jeżeli tak, to bądź z siebie dumna! Przykre, ze tyle pracy w to włożyłaś i zostałaś niesprawiedliwie "pojechana", ale tak wiesz naprawdę to nikt tego nei będzie w przyszłości sprawdzał czy miałas 15 czy 150 jakiejs tam literatury. Nie mas ztez pewnei wpływu na to jak to odebrał twój promotor, więc łzy na bok.Jeżeli Tobie podoba się kształt tego co zrobiłaś, to opraw sobie w ramki i jak mantrę powtarzaj "to moje cudowne dzieło" Ja wiem, rozumiem, że chce się zakończyć studia jak najlepiej się da i moze traktujesz to jako negatywny kop, czy coś w rodzaju porazki, ale najważniejsze jest to co Ty wiesz i tego Ci nikt nie odbierze |
|
|
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się teraz zagrzałam no niech ich szlag trafi oglądnęłam przypadkiem coś bardzo obrażającego Majka i psującego humor chyba,że ja tego nie skumałam bo po angielsku.
|
|
#2621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o to chodzi ![]() fakt wszyscy mi piszą wiesz przecież wszyscy wiedzą ile warta jest Twoja praca i wiedza super tylko dlaczego nigdy nie przekładało się to na oceny ![]() jeszcze fakt, że piszę innym ludziom prace bo jestem w tym dobra i oni zawsze dostają 5 (nawet ostatnia praca lic na dwie 5 z !!!) a ja... 4 marne 4... o to chodzi... ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Historjon zapodaj linkiem... jak możesz czy to w tv?
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
Girl strasznie mi ciebie szkoda.
link: http://www.youtube.com/watch?v=Mhtxl...eature=related
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
"A czemuż to moja Girl płacze?"
Załącznik 2569319 "Uwaga Girl, ja Tobie zaśpiewam" Załącznik 2569329 "A teraz wszystkie osły co wkurzaja mi Girl - wypier dalanto!!" Załącznik 2569330 "Girl, jestes całym moim sercem i nie pozwolę, żebyś ryczała...cho no do mnie" Załącznik 2569335 |
|
|
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pedofilia jak zawsze na świeczniku ciekawe czy te wszystkie osoby teraz patrząc w lustro potrafią spojrzeć sobie w twarz...
|
|
#2625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja do niego jutro pojade słuchaj z pała...niech on się boi jak go majkelówy znajdą ![]() Nie dygaj wafla ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Histrjon a po kiego ch.... ogladas ztakie głupoty nie lepiej zapodać chociażby po raz setny Dajankę z Kansass
|
|
|
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powkuwriam się i mi przejdzie ale wiem, że ta praca była więcej warta nawet recenzję wystawił mi dobrą szkoda tylko, że to się nie przełożyło na ocenę. Napisał, że praca jest odkrywcza, że bardzo dobrze wszystko opisałam, że wyłuskałam wiele rzeczy, że to ciężki ale i istotny temat bla bla bla po czym wali mi 4ką... ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- wiesz Kama ta ocena jest w necie nie mam już na nią wpływu bo jest zatwierdzona jedyne co mogę zrobić to machnąć mu bibliografią na obronie...
|
|
#2627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słonce przypadkiem załączyłam tak klikałam po filmikach a ,że zaczynało się Michael...to załączyłąm.
|
|
|
#2628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Girl rozumiem Nic nie jest przesądzone słuchaj, bedziesz doktorem, bo ja tak mówię
|
|
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
też se strzele taki fotomontaż
![]() Załącznik 2569372
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc .
A na noc dawka seksu: http://www.youtube.com/watch?v=WCIsX...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=oaI99...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=ntPWo...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=j4zS5...eature=related
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
Historjon zalepiłam se uda kisielem
dziekuje
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
To dobrze i jeszcze za nim pójdę: Poprawiacz (choć trochę?) humoru: http://www.youtube.com/watch?v=n-EbS...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=tqYPyxsSH0Y&feature=fvw
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
Łooo, cos chyba zdegustowało nam Majkola
![]() |
|
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nigdy w zyciu nie umyłabym juz reki
|
|
|
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, najbardziej byłabym wdzięczna za twój spokój i szczęście.
|
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
ej widzicie na tym 2gim filmiku jak ten ochroniarz go za bioderka łapie jestem zazdrosna
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem geniuszem
![]() Pisałam Wam wczoraj o "promocji" na empiku na płyte This is it...no, więc po głebokim zastanowieniu jednak zamówiłam, bo jak znam siebie tak czy siak ja kupię. No i wczoraj była za 47,99...a dziś juz w normalnej cenie 62,99 jak zamawia się rpzez strone empika, a ogólnie normalnie w salonie będzie chyba za 69,99... Batożę
|
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Moniś, szczęśliwa może nie jestem ale już się uspokoiłam
dziękuję jeszcze raz
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.

łoj dziewczęta

A to w takimrazie na jakiej podstawie walnął Ci taką recenzję?