|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Odetko- moj mnie 'wzial' bo ja wlasnie taka nie bylam
Ba! Ja bylam wrecz mega skromna Zreszta teraz to mi to wsio ryba![]() Jeju, ja sie chyba naprawde starzeje ![]() Serduszkoiz mam akurat olejek rycynowy w domku, wiec zrobie jak piszesz ;*
![]() Edytowane przez foxy123 Czas edycji: 2009-10-08 o 01:05 |
|
|
|
#4532 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakby była lesbijką to bym Siwą podrywała, taka z niej laska ![]() Foxy długo czekałaś aż ten etap minie? Bo u mnie się utrzymuje i coraz bardziej pogłębia
fight Edytowane przez ToTyLkoJa2 Czas edycji: 2009-10-08 o 06:46 |
|
|
|
|
#4533 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
a, że uznaję tą przychylność internetu jaką jest anonimowoćś (nie mówię o zdjęciach, które są umieszczone w albumie prywatnym) to staram się z niej korzystać. Co do studii nie pisałam, że studiuje głuptaski tylko, że nigdy do ekonomii głowy nie miałam i, że marzyłam aby pójść na kosmetologię (to tak przy rozmowie z Dualstar) Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale odnośnie etapu berbie ... szczerze? -nie rozumiem Chodzi o pierwszą fotkę gdzie mam mocny makijaż zapewne Wiedziałam, żeby jej nie umieszczać hehe
|
|||
|
|
|
#4534 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Co nie zmienia faktu ze jest piekny
|
|
|
|
|
#4535 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
hehehehee Zdjęcie, w którym mam loki jest z normalności na którym mam błyszczyk, cień szary do powiek i puder w kamieniu... nie pamietam anwet czy rzęsy na dole malowałam ![]() Co do brwi to z reguły ich nie poprawiam niczym, wyjątek stanowi wyjscie gdzies np na bale I wtedy z racji, ze uwielbiam się tynkować daje popis :P hahaha mocno podkreślone oczka muszą być! ![]() Ostatnio mam lenia, nic mi się sobą nie chce robić Nie prostuje włosów, nie maluje rzęs, nie przywiązuje wagi do tego co zakładam ech.... jesienna chandra
Edytowane przez Czarnuleczkaaa Czas edycji: 2009-10-08 o 07:45 |
|
|
|
|
#4536 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie moge znalezc dobego pudru brazujacego wszystkie sa z tymi drobinkami zlotymi a mi pozniej swieci sie twarz jak psu jaja ![]() chcialabym taki czysty brazujacy. Śliczne masz wloski jak dobrze pamietam clipy? ja teraz musze nosic swoje krotkie bo od 2 tygodni czekam na paczke z clipami bo raz mi przyslali zly kolorz boze co za ludzie! Tez nadeszła jesien i nic mi sie nie chce.. jak wstaje do szkoly rano najchetniej poszlabym tak jak wstałam ![]() a jak przychodze ze szkoly ide spac.. takie monotonne to dni od poniedzialku do piatku ..masakra dobrze ze dzisiaj juz czwartek.Lece do szkoły dzisiaj do 15 |
|
|
|
|
#4537 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Hmm jak czysty brązujący to może Z Rimmela Natural Bronzer by Ci odpowiadał dla mnie jest fajny ale za ciemny (twarz mam bardziej jasną niż reszta ciała) uzywam go tylko na policzki
|
|
|
|
|
#4538 |
|
Raczkowanie
|
A ja widziałam ta fotke ze stolem bilardowym w tle,czarnuleczki co wkleila na watku: przedłuzanie włosow.Na allegro wystawiona jest ta sama fota jako zdjecie modelki w brazowych wysokich butach, ktore to byly przedmiotem aukcji.Te fotki bardzo sa rozpowszechnione w necie, wystarczy wpisac w google juz nie pamietam co i wyskakuje czarnuleczka.
Edytowane przez Patiirafaello Czas edycji: 2009-10-08 o 13:19 |
|
|
|
#4539 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To jakiś żart? Blondynki, wystają wam włosy z różnych miejsc? |
|
|
|
|
#4540 |
|
BAN stały
|
pewnie
nie wiedzialas ? mi np wystaja z nosa , uszu i .. no tego .. wstydze sie przyznac uwazaj, bo jak sie bedziesz nadal utleniac to tez Ci zaczna wystawac tu i tam |
|
|
|
#4541 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry
ale naskrobalyscie oby tak dalej niedlugo 2 czesc sie szykujezabieram sie za all,poszukuje szarej kurteczki do moich nowych botkow ![]() wspomniałyście o powrotach do naturalnych wlosow ehh a ja wlasnie kupilam wczoraj farbe,moje wydaja mi sie jakies takie wyblakle ![]() a co do owlosienia blondyneczka nie jestem ale mi tam nic nie wystaje
|
#4542 |
|
BAN stały
|
tweetka aby poglebic kolor wlosow ,nadac im intensywniejszy odcien , jestem najabrdziej na tak
ja wracam do natural bo sie utlenilam na calkowita platyne i teraz musze za to odbeknac , ale ale ale ! codziennie mam wrazenie ze odrost jest jeszcze wiekszy to b dobrze .. a ty jaki masz kolor ? ja jade z Tz pozalatwiac jakies sprawy do Neapolu , moze jak zostanie troszke czasu to poogladam sklepy
|
|
|
|
#4543 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
u mnie tak zimno, że nawet nie chce mi się wychodzic ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..
|
|
#4545 |
|
BAN stały
|
lolly mam 28 stopni i slonce prazy
co wcale nie daje mi ochoty do jezdzenia gdziekolwiek , najchetniej poszlabym na plaze a nie moge , bo ostatnio znow dostalam infekcji pecherza , cos mnie tam szczypalo , a woda w morzu juz niestety zimna, i powiewa wiaterek , ogolnie czuc ze lato sie skonczylo a ja musze siedziec w cieple inaczej sie zalatwie .. nie ta sama ? tzn ze czarnulka to nie czarnulka ze zdjec ? mi sie tylko wydaje ze wyglada na wiecej niz 18 latek , ale to pewnie przez makijaz |
|
|
|
#4546 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
no tak właśnie mi się wydaje bo jestem pewna na sto procent ze widzialam to zdjęcie na myspace i na NK też |
|
|
|
|
#4547 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nigdy nie mialy ze mna lekko.kiedys katowalam je chyba wszystkimi dostepnymi farbami na rynku,czasem naprawde bylam w szoku ze wogole jeszcze mam jakies wlosy sa dlugie wiec ciezko mi dojsc zupelnie do naturalnych,zawsze nie wytrzymuje i farbuje teraz chce zafarbowac na czarno bo to jedyny kolor ktory jakos mi sie utrzymuje.wszystkie brazy wyplukuja mi sie w rudy i teraz tez taki mam- lekko rudawy
|
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dalabym 23 najmniej, naprawde
|
|
#4549 |
|
BAN stały
|
lolly moze ktos jej konta zaklada wszedzie gdzie sie da , takich psycholi jest duzo , wiem z doswiadczenia
tweetka bo tak chyba juz jest ze brazy wyplukuja sie na rudo , czarne traca blask i robia sie szarawe (w ogole to bardzo nie lubie farbowanych czarnych wlosow , widac ze sa takie dziwne .. naturalne owszem , taki gleboki odcien maja ) a blondy to juz w ogole .. zazwyczaj spalenizna na glowie ![]() party no wczoraj mowila ze szuka pomyslu na kiecke 100dniowkowa wiec ma 18 .a raczej 19 bo ostatnia klasa liceum to chyba 19 . ale wyglada na fotkach powazniej , moze dlatego ze sie za mocno umalowala , odwrotnie niz siwa ktora ma delikatna buzie nastolatki . ale to nie znaczy ze czarnulka ukradla komus fotki ... Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-10-08 o 11:03 |
|
|
|
#4550 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4551 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() taaakk moje ciemne wlosy to są już rudawe a tam gdzie na blondzie mam ciemne pasemka to już w ogole schodzą
|
|
|
|
|
#4552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...Cytat:
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2009-10-08 o 12:54 |
||
|
|
|
#4553 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4554 |
|
Rozeznanie
|
to nie jest program do sciagniecia tylko wchodzisz na stronke www.snajper.net i tam sie rejestrujesz, masz chyba 3 strzaly w miesiacu za darmo, wklejasz tylko linka do aukcji i ustawiasz sobie ze np. 3 sekundy przed koncem ci zalicytuje sam automatycznie
a tak poza tym to witam was |
|
|
|
#4555 |
|
Raczkowanie
|
a dziekuje
|
|
|
|
#4556 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4558 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przeciez napisala ze ma 18 lat mnie to nie interesuje, wg mnie to jej fotki, a jesli nie to nie nasz problem, tylko jej ![]() Biorę się za ćwiczenia
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
to sorki, nie doczytalam;/ ale dalej pozostaje przy tym ze wyglada duuuuzo doroslej.
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2009-10-08 o 13:54 |
|
|
|
#4560 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pociesza mnie jedymie fakt ze po nieudanym farbowaniu tez szybko nie ma sladu
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.

Ba! Ja bylam wrecz mega skromna

a, że uznaję tą przychylność internetu jaką jest anonimowoćś (nie mówię o zdjęciach, które są umieszczone w albumie prywatnym) to staram się z niej korzystać. Co do studii nie pisałam, że studiuje głuptaski tylko, że nigdy do ekonomii głowy nie miałam i, że marzyłam aby pójść na kosmetologię (to tak przy rozmowie z Dualstar) 

uwazaj, bo jak sie bedziesz nadal utleniac to tez Ci zaczna wystawac tu i tam 

to b dobrze .. a ty jaki masz kolor ?
dalabym 23 najmniej, naprawde