American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....) - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-08, 01:03   #4531
foxy123
Zakorzenienie

Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)

Odetko- moj mnie 'wzial' bo ja wlasnie taka nie bylam Ba! Ja bylam wrecz mega skromna Potem przyszedl moj szal na rozne dziwne rzeczy i zaczelo mu sie to nie podobac..ale to juz bylo pod koniec naszego zwiazku. Teraz jak ze soba rozmawiamy, to mowi mi,ze chcialby kiedys miec kobiete skromna- co nie znaczy,ze jakas myszke. Po prostu nie lubi on kiedy dziewczyna malo co ma w sobie 'swojego'..wszystko doczepione,albo przyklejone.. to go odrzuca Zreszta teraz to mi to wsio ryba

Jeju, ja sie chyba naprawde starzeje niektore poglady zmieniaja mi sie o 180 stopni

Serduszkoiz mam akurat olejek rycynowy w domku, wiec zrobie jak piszesz ;*

Edytowane przez foxy123
Czas edycji: 2009-10-08 o 01:05
foxy123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 06:30   #4532
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

Cytat:
Napisane przez foxy123 Pokaż wiadomość

Dla mnie prawdziwa AG to SIWA- bez 2 zdan. Czarnulka jest sliczniusia, ale mi juz minal etap bycia Barbie

Jakby była lesbijką to bym Siwą podrywała, taka z niej laska
Foxy długo czekałaś aż ten etap minie? Bo u mnie się utrzymuje i coraz bardziej pogłębia

Edytowane przez ToTyLkoJa2
Czas edycji: 2009-10-08 o 06:46
ToTyLkoJa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 07:25   #4533
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka90 Pokaż wiadomość
Od versace to mi sie podobala ta co miala ja Doda na rozdaniu nagród, i taka wlasnie mi szyją na studniówkę
a co do Czarnulki to raz pisala cos o studiach ekonomii ,że chodzi czy cuś a teraz ,że ma studniówkę i ma 18 lat? dziwne
Hm, nigdy się nie pytałyście ile mam lat, więc nie mówiłam a, że uznaję tą przychylność internetu jaką jest anonimowoćś (nie mówię o zdjęciach, które są umieszczone w albumie prywatnym) to staram się z niej korzystać. Co do studii nie pisałam, że studiuje głuptaski tylko, że nigdy do ekonomii głowy nie miałam i, że marzyłam aby pójść na kosmetologię (to tak przy rozmowie z Dualstar)

Cytat:
Napisane przez LilyHoney Pokaż wiadomość
Czarnuleczko, zbieram szczeke z podłogi.
Moja mina gdy zobaczyłam twoje zdjęcia znim jeszcze padłam to było mniej więcej coś takiego zapewne
Mianuje Cię pierwszą polską AG... I nie mam nic więcej do powiedzenia ^^
Dziękuję
Cytat:
Poison- moja babcia byla troche w szoku ale glownie dlatego bo martwila sie jak ja zniose ten bol ale jak juz bylo po wszystkim i widziala,ze tryskam radoscia to juz nic nie mowila ogolem nikt nic nie mowi i o nic sie nie pyta..jesli chodzi o rodzine. A znajomi..no coz kumpele chca dotykac , byly TZ mi napisal,ze sa za duze, ogolem sylikonowa lala w moim malym miescie to wielki szok i fakt o mojej op rozwial sie po miescie z predkoscia swiatla.. nie przejmuje sie tym jednak, plec meska jest nadwyraz mila a damska.. hymm..za plecami zapewne otwieraja im sie noze, ale w twarz nic nie mowia jedynie im wzrok ucieka
Naprawde nie ma sie czym przejmowac, fakt- zdarzylo mi sie uslyszec cos nie milego a mianowicie jak sie rozeszlam z TZtem to jeden koles mu napisal smsa w ramach 'bycia solidarnym z kolega',ze 'Twojej lasce sylikon w mozgu poprzewracal' no ale coz..olewka. Zreszta to byl jakis zakompleksiony typ, wiec ogolem to mi go szkoda, a jego zart mi dynda przy tylku
Ludzie jak to w malym miescie, zaraz znalezli sobie nowy temat

Dla mnie prawdziwa AG to SIWA- bez 2 zdan. Czarnulka jest sliczniusia, ale mi juz minal etap bycia Barbie
Masz rację Siwa jest naszą nimfą
Ale odnośnie etapu berbie ... szczerze? -nie rozumiem
Chodzi o pierwszą fotkę gdzie mam mocny makijaż zapewne Wiedziałam, żeby jej nie umieszczać hehe
Czarnuleczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 07:33   #4534
Gwiazdeczka90
BAN stały

GG do Gwiazdeczka90 Send a message via Skype™ to Gwiazdeczka90

Cytat:
Napisane przez Czarnuleczkaaa Pokaż wiadomość
Hm, nigdy się nie pytałyście ile mam lat, więc nie mówiłam a, że uznaję tą przychylność internetu jaką jest anonimowoćś (nie mówię o zdjęciach, które są umieszczone w albumie prywatnym) to staram się z niej korzystać. Co do studii nie pisałam, że studiuje głuptaski tylko, że nigdy do ekonomii głowy nie miałam i, że marzyłam aby pójść na kosmetologię (to tak przy rozmowie z Dualstar)

Dziękuję

Masz rację Siwa jest naszą nimfą
Ale odnośnie etapu berbie ... szczerze? -nie rozumiem
Chodzi o pierwszą fotkę gdzie mam mocny makijaż zapewne Wiedziałam, żeby jej nie umieszczać hehe
dobrze dobrze , wybacz ale wydawalo mi się ,że czytałam co innego No masz mocny make-up, jest sliczny naprawde ale na dzień za intensywny .
Co nie zmienia faktu ze jest piekny co masz na ustkach? pprawiasz czyms swoje permamentne brwi? bo mi wyszly za jasne bo jak robilam to nie bylam opalona solarką a teraz bylam w ostatnim czasie 3 razy i jestem brazowiutka i sa b.jasne. i maluje je kredka do brwi na poprawke nie chce mi sie isc bo mam dosc smarowania kremem i tych strupków
Gwiazdeczka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 07:44   #4535
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
dobrze dobrze , wybacz ale wydawalo mi się ,że czytałam co innego No masz mocny make-up, jest sliczny naprawde ale na dzień za intensywny .
Co nie zmienia faktu ze jest piekny co masz na ustkach? pprawiasz czyms swoje permamentne brwi? bo mi wyszly za jasne bo jak robilam to nie bylam opalona solarką a teraz bylam w ostatnim czasie 3 razy i jestem brazowiutka i sa b.jasne. i maluje je kredka do brwi na poprawke nie chce mi sie isc bo mam dosc smarowania kremem i tych strupków
Jeśli chodzi o tą pierwszą fotkę to tam był mocny make-up, ale to broń boże nie było z dnia codziennego fota hehehehee
Zdjęcie, w którym mam loki jest z normalności na którym mam błyszczyk, cień szary do powiek i puder w kamieniu... nie pamietam anwet czy rzęsy na dole malowałam
Co do brwi to z reguły ich nie poprawiam niczym, wyjątek stanowi wyjscie gdzies np na bale
I wtedy z racji, ze uwielbiam się tynkować daje popis :P hahaha mocno podkreślone oczka muszą być!

Ostatnio mam lenia, nic mi się sobą nie chce robić Nie prostuje włosów, nie maluje rzęs, nie przywiązuje wagi do tego co zakładam ech.... jesienna chandra

Edytowane przez Czarnuleczkaaa
Czas edycji: 2009-10-08 o 07:45
Stary 2009-10-08, 07:52   #4536
Gwiazdeczka90
BAN stały

GG do Gwiazdeczka90 Send a message via Skype™ to Gwiazdeczka90

Cytat:
Napisane przez Czarnuleczkaaa Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o tą pierwszą fotkę to tam był mocny make-up, ale to broń boże nie było z dnia codziennego fota hehehehee
Zdjęcie, w którym mam loki jest z normalności na którym mam błyszczyk, cień szary do powiek i puder w kamieniu... nie pamietam anwet czy rzęsy na dole malowałam
Co do brwi to z reguły ich nie poprawiam niczym, wyjątek stanowi wyjscie gdzies np na bale
I wtedy z racji, ze uwielbiam się tynkować daje popis :P hahaha mocno podkreślone oczka muszą być!

Ostatnio mam lenia, nic mi się sobą nie chce robić Nie prostuje włosów, nie maluje rzęs, nie przywiązuje wagi do tego co zakładam ech.... jesienna chandra
masz grafitowy kolor prawda? kurde tez na nastepnej poprawce musze sobie zrobic grafit, braz za jasny ale na razie przezyję.
Nie moge znalezc dobego pudru brazujacego wszystkie sa z tymi drobinkami zlotymi a mi pozniej swieci sie twarz jak psu jaja
chcialabym taki czysty brazujacy.
Śliczne masz wloski jak dobrze pamietam clipy?
ja teraz musze nosic swoje krotkie bo od 2 tygodni czekam na paczke z clipami bo raz mi przyslali zly kolorz boze co za ludzie!

Tez nadeszła jesien i nic mi sie nie chce.. jak wstaje do szkoly rano najchetniej poszlabym tak jak wstałama jak przychodze ze szkoly ide spac.. takie monotonne to dni od poniedzialku do piatku ..masakra dobrze ze dzisiaj juz czwartek.
Lece do szkoły dzisiaj do 15 buźki
Gwiazdeczka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 08:03   #4537
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
masz grafitowy kolor prawda? kurde tez na nastepnej poprawce musze sobie zrobic grafit, braz za jasny ale na razie przezyję.
Nie moge znalezc dobego pudru brazujacego wszystkie sa z tymi drobinkami zlotymi a mi pozniej swieci sie twarz jak psu jaja
chcialabym taki czysty brazujacy.
Śliczne masz wloski jak dobrze pamietam clipy?
ja teraz musze nosic swoje krotkie bo od 2 tygodni czekam na paczke z clipami bo raz mi przyslali zly kolorz boze co za ludzie!

Tez nadeszła jesien i nic mi sie nie chce.. jak wstaje do szkoly rano najchetniej poszlabym tak jak wstałama jak przychodze ze szkoly ide spac.. takie monotonne to dni od poniedzialku do piatku ..masakra dobrze ze dzisiaj juz czwartek.
Lece do szkoły dzisiaj do 15 buźki
Hmm, taki grafitowo- szary Hmm jak czysty brązujący to może Z Rimmela Natural Bronzer by Ci odpowiadał dla mnie jest fajny ale za ciemny (twarz mam bardziej jasną niż reszta ciała) uzywam go tylko na policzki
Stary 2009-10-08, 09:12   #4538
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:
Napisane przez lolly_girl Pokaż wiadomość
Czarnuleczka
a ja dzisiaj widziałam Twoje zdjęcie na jakimś koncie na NK
A ja widziałam ta fotke ze stolem bilardowym w tle,czarnuleczki co wkleila na watku: przedłuzanie włosow.Na allegro wystawiona jest ta sama fota jako zdjecie modelki w brazowych wysokich butach, ktore to byly przedmiotem aukcji.Te fotki bardzo sa rozpowszechnione w necie, wystarczy wpisac w google juz nie pamietam co i wyskakuje czarnuleczka.

Edytowane przez Patiirafaello
Czas edycji: 2009-10-08 o 13:19
Patiirafaello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 09:24   #4539
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

To jakiś żart?
Blondynki, wystają wam włosy z różnych miejsc?
Jakkolwiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 10:11   #4540
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

pewnie nie wiedzialas ? mi np wystaja z nosa , uszu i .. no tego .. wstydze sie przyznac uwazaj, bo jak sie bedziesz nadal utleniac to tez Ci zaczna wystawac tu i tam
ooodeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 10:14   #4541
tweetka
Raczkowanie

Dzien dobry
ale naskrobalyscieoby tak dalej niedlugo 2 czesc sie szykuje
zabieram sie za all,poszukuje szarej kurteczki do moich nowych botkow

wspomniałyście o powrotach do naturalnych wlosow ehh a ja wlasnie kupilam wczoraj farbe,moje wydaja mi sie jakies takie wyblakle

a co do owlosienia blondyneczka nie jestem ale mi tam nic nie wystaje:h ahaha:

tweetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 10:26   #4542
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

tweetka aby poglebic kolor wlosow ,nadac im intensywniejszy odcien , jestem najabrdziej na tak ja wracam do natural bo sie utlenilam na calkowita platyne i teraz musze za to odbeknac , ale ale ale ! codziennie mam wrazenie ze odrost jest jeszcze wiekszy to b dobrze .. a ty jaki masz kolor ?
ja jade z Tz pozalatwiac jakies sprawy do Neapolu , moze jak zostanie troszke czasu to poogladam sklepy
Stary 2009-10-08, 10:39   #4543
lolly_girl
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ooodeta Pokaż wiadomość
tweetka aby poglebic kolor wlosow ,nadac im intensywniejszy odcien , jestem najabrdziej na tak ja wracam do natural bo sie utlenilam na calkowita platyne i teraz musze za to odbeknac , ale ale ale ! codziennie mam wrazenie ze odrost jest jeszcze wiekszy to b dobrze .. a ty jaki masz kolor ?
ja jade z Tz pozalatwiac jakies sprawy do Neapolu , moze jak zostanie troszke czasu to poogladam sklepy
Ale Ci dobrze pewnie masz tak ciepło u mnie tak zimno, że nawet nie chce mi się wychodzic

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Patiirafaello Pokaż wiadomość
A ja widziałam ta fotke ze stolem bilardowym w tle, co wkleilas na watku: przedłuzanie włosow.Na allegro wystawiona jest ta sama fota jako zdjecie modelki w brazowych wysokich butach, ktore to byly przedmiotem aukcji.Te fotki bardzo sa rozpowszechnione w necie, wystarczy wpisac w google juz nie pamietam co i wyskakuje czarnuleczka.
a ja uważam, że w zdjęciach w profilu osoba w czarnych włosach to nie ta sama co w blond
lolly_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 10:48   #4544
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
a ja uważam, że w zdjęciach w profilu osoba w czarnych włosach to nie ta sama co w blond
faktycznie, kolor włosów dużo robi ale jednak widze podobieństwo..
Stary 2009-10-08, 10:49   #4545
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

lolly mam 28 stopni i slonce prazy co wcale nie daje mi ochoty do jezdzenia gdziekolwiek , najchetniej poszlabym na plaze a nie moge , bo ostatnio znow dostalam infekcji pecherza , cos mnie tam szczypalo , a woda w morzu juz niestety zimna, i powiewa wiaterek , ogolnie czuc ze lato sie skonczylo a ja musze siedziec w cieple inaczej sie zalatwie ..

nie ta sama ? tzn ze czarnulka to nie czarnulka ze zdjec ? mi sie tylko wydaje ze wyglada na wiecej niz 18 latek , ale to pewnie przez makijaz
Stary 2009-10-08, 10:52   #4546
lolly_girl
BAN stały

Cytat:
lolly mam 28 stopni i slonce prazy co wcale nie daje mi ochoty do jezdzenia gdziekolwiek , najchetniej poszlabym na plaze a nie moge , bo ostatnio znow dostalam infekcji pecherza , cos mnie tam szczypalo , a woda w morzu juz niestety zimna, i powiewa wiaterek , ogolnie czuc ze lato sie skonczylo a ja musze siedziec w cieple inaczej sie zalatwie ..

nie ta sama ? tzn ze czarnulka to nie czarnulka ze zdjec ? mi sie tylko wydaje ze wyglada na wiecej niz 18 latek , ale to pewnie przez makijaz
o boze jak ja zazdroszczę u mnie jest pewnie z 10 stopni wieje i w ogóle

no tak właśnie mi się wydaje bo jestem pewna na sto procent ze widzialam to zdjęcie na myspace i na NK też
Stary 2009-10-08, 10:52   #4547
tweetka
Raczkowanie

Cytat:
Swoje mam b.ciemny braz ale juz dawno takie nie bylyNigdy nie mialy ze mna lekko.kiedys katowalam je chyba wszystkimi dostepnymi farbami na rynku,czasem naprawde bylam w szoku ze wogole jeszcze mam jakies wlosysa dlugie wiec ciezko mi dojsc zupelnie do naturalnych,zawsze nie wytrzymuje i farbujeteraz chce zafarbowac na czarno bo to jedyny kolor ktory jakos mi sie utrzymuje.wszystkie brazy wyplukuja mi sie w rudy i teraz tez taki mam- lekko rudawy

Stary 2009-10-08, 10:59   #4548
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
18? dalabym 23 najmniej, naprawde
Stary 2009-10-08, 11:00   #4549
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

lolly moze ktos jej konta zaklada wszedzie gdzie sie da , takich psycholi jest duzo , wiem z doswiadczenia

tweetka bo tak chyba juz jest ze brazy wyplukuja sie na rudo , czarne traca blask i robia sie szarawe (w ogole to bardzo nie lubie farbowanych czarnych wlosow , widac ze sa takie dziwne .. naturalne owszem , taki gleboki odcien maja ) a blondy to juz w ogole .. zazwyczaj spalenizna na glowie

party no wczoraj mowila ze szuka pomyslu na kiecke 100dniowkowa wiec ma 18 .a raczej 19 bo ostatnia klasa liceum to chyba 19 . ale wyglada na fotkach powazniej , moze dlatego ze sie za mocno umalowala , odwrotnie niz siwa ktora ma delikatna buzie nastolatki . ale to nie znaczy ze czarnulka ukradla komus fotki ...

Edytowane przez ooodeta
Czas edycji: 2009-10-08 o 11:03
Stary 2009-10-08, 11:02   #4550
guniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jakkolwiek Pokaż wiadomość
Czarne kłaki są obleśne. Codziennie widziałam takich facetów w Hiszpanii- mięli futro (nie przesadzam ) nawet na plecach. Fuj.
Depilowanie klaty to przesada wg mnie, chyba, że jak się jest taką małpą owłosioną Jak facet ma blond włosy to owłosiona klata nie wygląda źle, a przy ciemnych- jak tych kudłów nie ma mega dużo to też jest dobrze

Zapłaciłam wczoraj za torbę kartą. Dzisiaj patrze- a ani złotówki mi z konta nie odciągnęło. Sprawdziłam historię - nic.. Mam torbę gratis czy jak?

A kiecka ładna i dobrze Ci w niej. Długość ok.
Zaksiegowanie może potrwac nawet 3 dni,wiec się za wczasu nie cieszmy
Stary 2009-10-08, 11:04   #4551
lolly_girl
BAN stały

Cytat:
lolly moze ktos jej konta zaklada wszedzie gdzie sie da , takich psycholi jest duzo , wiem z doswiadczenia

tweetka bo tak chyba juz jest ze brazy wyplukuja sie na rudo , czarne traca blask i robia sie szarawe (w ogole to bardzo nie lubie farbowanych czarnych wlosow , widac ze sa takie dziwne .. naturalne owszem , taki gleboki odcien maja ) a blondy to juz w ogole .. zazwyczaj spalenizna na glowie
tak tak mi też dużo osob zakłada jakies konta na NK, fotce.. co jest bardzo denerwujące. ale mam jakies dziwne podejrzenia

taaakk moje ciemne wlosy to są już rudawe a tam gdzie na blondzie mam ciemne pasemka to już w ogole schodzą
Stary 2009-10-08, 11:12   #4552
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Jeju, ja sie chyba naprawde starzeje niektore poglady zmieniaja mi sie o 180 stopni
no nie tylko Ty i nie tylko poglądy... jak pomysle jak jeszcze w sumie niedawno sie ubierałam to łooo... zmienił mi sie gust co do ciuchów już nie mówiąc o poglądach heh. Ale co zrobić, starość nie radość...

Cytat:
taaakk moje ciemne wlosy to są już rudawe a tam gdzie na blondzie mam ciemne pasemka to już w ogole schodzą
A mi sie jakoś na szczęście trzymają, ale nie farbuje nigdy szamponami, kremami itp tylko farbami. No i oczywiście odświeżam kolor co jakiś czas jak sie odrosty pojawiają

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2009-10-08 o 12:54
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 13:05   #4553
sylvia365
Raczkowanie

GG do sylvia365

Cytat:
Napisane przez sintagma Pokaż wiadomość
Snajper to taki program do wygrywania aukcji, wpisujesz swoje maximum a on sam licytuje nawet jak jesteś w szkole czy pracy i nie masz dostępu do kompa w ostatniej sekundzie aukcji świetny jest, juz sie nie muszę stresować ze sie spużnie z licytacją
a gdzie mozna sciagnac ten program??
sylvia365 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 13:17   #4554
blondi1041
Rozeznanie

to nie jest program do sciagniecia tylko wchodzisz na stronke www.snajper.net i tam sie rejestrujesz, masz chyba 3 strzaly w miesiacu za darmo, wklejasz tylko linka do aukcji i ustawiasz sobie ze np. 3 sekundy przed koncem ci zalicytuje sam automatycznie
a tak poza tym to witam was
blondi1041 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 13:28   #4555
sylvia365
Raczkowanie

GG do sylvia365

a dziekuje
sylvia365 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 13:33   #4556
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:

party no wczoraj mowila ze szuka pomyslu na kiecke 100dniowkowa wiec ma 18 .a raczej 19 bo ostatnia klasa liceum to chyba 19 . ale wyglada na fotkach powazniej , moze dlatego ze sie za mocno umalowala , odwrotnie niz siwa ktora ma delikatna buzie nastolatki . ale to nie znaczy ze czarnulka ukradla komus fotki ...
To jesli istnieje gdzies prawdziwa dziewczyna ze zdjec czarnuleczki to skad pewnosc, ze to akurat czrnuleczka jest oryginalem?Akurat mamy szczescie, ze na kilkanascie badz pod kilkaset podszywajacych sie osob pod ta dziewczyne ze zdjecia my mamy do czynienia z prawdziwa wlascicielka zdjecia.
Patiirafaello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 13:44   #4557
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
no ale moze idzie po prostu jako osoba towarzysząca, nie musi byc to jej wlasna studniowka..
Stary 2009-10-08, 13:48   #4558
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
no ale moze idzie po prostu jako osoba towarzysząca, nie musi byc to jej wlasna studniowka..

przeciez napisala ze ma 18 lat

mnie to nie interesuje, wg mnie to jej fotki, a jesli nie to nie nasz problem, tylko jej

Biorę się za ćwiczenia
Stary 2009-10-08, 13:52   #4559
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
przeciez napisala ze ma 18 lat
to sorki, nie doczytalam;/ ale dalej pozostaje przy tym ze wyglada duuuuzo doroslej.

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2009-10-08 o 13:54
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 14:03   #4560
tweetka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
no nie tylko Ty i nie tylko poglądy... jak pomysle jak jeszcze w sumie niedawno sie ubierałam to łooo... zmienił mi sie gust co do ciuchów już nie mówiąc o poglądach heh. Ale co zrobić, starość nie radość...

A mi sie jakoś na szczęście trzymają, ale nie farbuje nigdy szamponami, kremami itp tylko farbami. No i oczywiście odświeżam kolor co jakiś czas jak sie odrosty pojawiają
tez zawsze używam farb,bo po większości szamponetkach wogole nie ma śladu...odświeżam kolor,myje glowe szamponami do wlosow farbowanych itd ale ja mam takie wlosy ze z nich wszystko zlazi
pociesza mnie jedymie fakt ze po nieudanym farbowaniu tez szybko nie ma sladu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości