|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Dzieks laseczki, ale wiem ze to nie pomoze
![]() ![]() ![]()
#4712 |
Zakorzenienie
|
Miska nie moze miec takiego podejscia...ciagle powtarzasz, ze nie wierzysz, ze nie uda sie i takie tam
![]() a pamietasz jak Olivka pisala?ze jest pelna nadziei i ze sie uda, powinnnas tak samo myslec ![]() Ja Cie rozumiem doskonale, ze juz bys chciala i nalezy sie w koncu jak najbardziej. Oby sie udalo jak najszybciej, my tu naprawde mocno trzymamy kciuki ![]() Ja to osobiscie im blizej terminu tym bardziej chcialabym urodzic ![]() Na poczatku ciaza byla dlugo nierealna dla mnie a teraz jak juz czuje tak mocno ruchy, nawet sama przypuszczalam, ze Dzidzia sie obrocila, bo inaczej mnie kopie ![]() ![]() Chyba bede tylko nosila i calowala stópki i rączki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
NO JA WIEM WIEM ![]() powinnam sie nastawic ze sie uda, ja co miesiac wierze ze teraz to na pewno a tu ciagle nic.... nie wiem czemu no..... tak bym chciala..... bardzo bardzo..... a co do noszenia ja cie rozumiem Domis ale pamietaj o tym co Blondynka napisala ze nauczyli maluszka na wczasach nosic a potem polozyc sie cwaniaczek nie dal ![]() ![]()
![]() |
#4714 |
Konto usunięte
|
A ja chyba idę do zakonu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
ale do takiego zamknietego?:P Paolino przestan plakac, czemu Ty tak to przezywasz? jestes jeszcze taka młoda, narazie korzystaj z zycia, chodź na randki...niezobowiazujące i ciesz sie zyciem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Konto usunięte
|
NIE UMIEM! Nie umiem chodzić na NIEZOBOWIĄZUJĄCE randki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
Wiem, głupia jestem... Ale... ![]() Każdy facet którego poznam mnie krzywdzi ![]() Nie wiem czy zamknięty... Może mogłabym np. pracować w przedszkolu z dziećmi? Albo w sierocińcu... ? Dać trochę miłości tym dzieciom... |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | ||
Zakorzenienie
|
Normalnie zaraz ci po tej slicznej pupie o tak.....
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
![]() no juz otrzyj sliczne oczka i nie plakaj ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4718 |
Konto usunięte
|
Nie wiecie ile przeszłam... Od 2 lat jestem tak naprawdę sama...
![]() Nawet z Łukaszem nie mogę nazwać tego związkiem, raczej... romansem ![]() Mnóstwo randek i głupawych spotkań których nie zliczę i za każdym razem jest tak samo, pomału chce mi się żygać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ale spokojnie, nie zrobię nic czego on by nie chciał. Bardzo ważne jest dla mnie jego zdanie. Jesli cos zaplanujemy to razem ![]() Na mnie nie wiem kiedy kolej... jak przyjdzie ![]() Cytat:
![]() Szczerze powiedziawszy to poczekam aż M będzie chciał... on chce znaczy się ale jest za wcześnie, na tak poważne decyzje, bo wtedy o wspólnym mieszkaniu trzeba by pomyśleć itp. Także spokojnie mi się nie pali, ale bardzo bym chciała...aby owu mi się przesuneła kiedyś ![]() Wcinam pomidorową własnie. pao ja nie wiem... ale faktycznie masz pecha. Ale nie wierzę, żeby tak cały czas miało być. To nie możliwe. Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-10-07 o 16:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
no właśnie Paulinko, jest takie przysłowie czy coś tam że jak rączki zajęte to głowa tak nie myśli(jakoś inaczej leciało, ale sens taki)
![]() ![]()
#4721 |
Zakorzenienie
|
Syla Emolium jest bdb ale dla dzieci z problemami skornymi.Dla doroslych też może być.My uzywamy Hippa na poczatku, pozniej Emolium i Oilatium.Teraz właśnie dzisiaj kupiła Nivea Sensitive
![]() ![]() nie wszystkie butelki Nuka sa ok musi byc oznaczenie ze bez BPA.Ja mam Nuka bez BPA i szklane, szklane mam tez Canpola ![]() mischoko nie wie gdzie ta paczka jest ![]() Alkamor twoj mały ale był duży mając 4,5m ![]() pa.dzisiaj byla u mnie tesciowa ale byla zajda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4722 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
To ja chyba sie zdecyduje na poczatek na olejek Bambino
![]() zobaczymy co jeszcze powiedzą na SR bo za tydzien mamy kapac te lalki, ja myslalam ze beda w tamtym tygodniu ![]() Ja mam dzis zgage, chyba pierwszy raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
Paulino, a ja tych niezobowiązujących randek zazdroszczę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mischoko, a co byś powiedziała, gdbys w jednym miesiącu urodziły? ![]() ![]() Mischoko, ja rozumiem, że tracisz wiarę. Innym łatwo sie mówi, że trzeba wierzyć, że sie uda. Ale jak ja wierzę i mam nadzieję, to tym boleśniej przeżywam porazkę gdy nadchodzi @. Lepiej mi, gdy nie mam nadziei. Ech... ![]() Trzymam kciuki za Olivkę, tyle się starła, musi się udać, a kto wie, może bliźniaki kiełkują w jej brzusiu ![]()
#4725 |
Konto usunięte
|
witam
![]() ja jestem na wizazu rzadko ostatnio hh i was zaniedbuje laseczki dzis zakuwalam jutro mamy quiz stracham sie pierwsze punkty juz trzeba zbierac a mi tępo wchodzi ![]() ale chociaz dni lecą, a z E. mam nadzieje ze sie ulozy, do spotkania dni lecą co prawda ale wolno strasznie ehh nie lubue zimy szybko ciemno sie robi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
moja teściowa takiego gnoju narobiła że masakra
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
Ala i Mischoko weźcie sie laski w garść raz a pożadnie
![]() Fluidy Wam wysyłam(to juz nie fluidki, ale wielkie fluidy): ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Blondi co tesciowa zrobiła?w Twoim domu?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
dzięki Domi, trochę gigafluidów dałam też mężowi, w końcu jakiś tam też ma udział w tworzeniu fasolki
![]() ![]() ![]() Blondi, co teściowa zrobiła? ![]() ![]()
#4729 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() gratulację.. zdolniacha ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Syla ![]() ![]() ![]() Dziś wstałam bardzo wcześnie, spać nie mogłam i śniły mi się koszmary ![]() ![]() ![]() Mischoko ja Ci życzę takiego dnia by udało się spełnić marzenie.. ![]() ![]() ![]() i ode mnie potężna moc fluidowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paulinko... wszystko się ułoży. Czasem jest tak, że natrafiamy na nieodpowiednie osoby.. nie dla nas.. czasem coś się rozpada, innym razem z tymi nieodpowiednimi osobami zostajemy w związku.. nawet na zawsze.. zawsze jest ta niepewność.. poznajemy się i widzimy wady 2 człowieka..ale czasem po fakcie.. ? jednak żyjemy z nim.. chcę powiedzieć, że nie ma ideałów.. natrafiamy na tą drugą połowę, ale skąd wiemy, że to na pewno ta połowa.. nie wiemy... są różne sytuacje.. do tej pory albo Ty kogoś zostawiałaś, albo coś się rozpadało.. nie wiń tylko siebie.. bo to nie oto chodzi.. jestem pewna, że znajdzie się osoba dzięki której znowu zaświeci słoneczko.i uśmiech nie zniknie z twarzy.. fajnie by było, żeby ta osoba nie zawiodła nigdy i była tą odpowiednią.. ale jak trafisz na inną..i połączy Cię miłość to i wady zostaną tą miłością przyćmione... ( trochę filozofuję.. ale wiem o co mi chodziło.. to taki nastrój.. :/.. żeby nie było, swojego tż kocham.. ale czasem myślę, że mógł się pojawić ktoś kto by mnie częściej doceniał.. ![]() ![]() p.s.: mi ktoś mówił, że się z powołaniem minęłam.. haha może powinnam zostać panią dr od filozofii i wymyślać jakieś nowe teorie ![]() ![]()
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK ![]() 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-10-07 o 21:55 |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4730 |
BAN stały
|
Łapcie te fluidy noooooo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | |
BAN stały
|
Cytat:
OOOO a co sie stalo??? az tak zle bylo???? A u mnie....bardzo bardzo bardzo FAJNIE!!!!! ![]() ![]() dzis cale 1,5h rozmawiałam z P...on jest cudowny... ![]() ![]() A ja mysle ze jak juz sie zaciążycie dziewczyny to pojdzie seryjka... ![]() ![]() Przynajmniej z 3-4 kobitki.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Zakorzenienie
|
Taka moc nie powinna się marnować ![]() ![]() dobranoc.. buziaki na miłe wstawanie ![]() ![]()
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK ![]() 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-10-07 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
BAN stały
|
ja tez ide lulu.....bo Ide na 8,45 do Piotruska....
buzka ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 |
BAN stały
|
Tez idę kimać...
wiecie że w mojej nowej grupie będzie max 4 dziewczyny w tym ja, a reszta to faceci ![]() w końcu rodzynka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Matko zgarnelam polowe bo reszta dla Ali ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzien dobry bardzo!! ja to juz sie nie lamie.... choc czuje kosciach ze @ idzie.... w tym miesiacu nie bylo nic niezwyklego tylko o dziwo nie bolaly mnie w tym cyklu prawie w ogole piersi wiec moze owu nie bylo? zawsze mnie tak napierniczaja ze szok a tym cyklu ledwo co wiec moze jednak owulka mnie ominela... ale bede probowac dalej ! ![]()
![]() |
#4736 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No niestety musisz pytac gdzie indziej ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Zakorzenienie
|
hej laski
![]() wypłata przyszła ![]() mąż w domu bo chory, od wczoraj gorączkę ma o 13.00 idzie do lekarza, chyba go grypa bierze... i Filipa lekarce pokażemy bo jakąś wysypkę ma
#4738 |
Zakorzenienie
|
No przeciez Ty wiesz ze ja zartuje
![]() Ja bym mojego chlopa za zadnego nie oddala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi sie tez gust zmienil, jak sobie przypomne eksa to ![]() Jak ja moglam z nim tyle wytrzymac....ale młoda byłam i głupia ![]() Zanka to fajnie, ze kasiorka przyszla ![]() Ja dzis zaczelam 31 tydzien ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-10-08 o 08:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
już od dawna mówiła że powiem co myśle głownie chodzilo o prace Tż ta idiotka znowu wyjechała z zakupem mieszkania
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps.tesciowa nawet wypomniala ze kupila baterie do pilota auta za 20zł-porażka Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-10-08 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.