|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
Cytat:
|
|
|
|
|
#3302 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry kochane
Carol juz sie nie moge doczekac twojego testowanka ![]() Marlenka ale masz fajnie ,ja uwielbiam jesien ale taka kolorowa a w dodattku gory mmmmmm super! czekamy na fotki po powrocie ![]() Latko kochana,tule cie mocno a ja mam znowu pytanko do was...hmmm otorz czy seks we wczesnej ciazy moze zaszkodzic dziecku?? wczoraj jakos tak wyszlo i pogodzilismy sie z tz wiadomo jak....zrobilismy to bardzo delikatnie....i nie wiem czy powinnismy, bo teraz sie troche boje ze fasolce moglo sie cos przez to stac.
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje Ci bardzo, mam taką wielką nadzieje że będziemy mogli jeszcze w tym miesiącu się starać, moje kochanie już zapowiedziało że teraz to nawet 3 razy dziennie __________________ wiesz najważniejsz że o tym rozmawiacie bo to dużo pomaga, moja przyjaciółka w 3 miesiącu dowiedziała się że serduszko dzidzi nie bije, i musieli jej zrobić łyżeczkowanie po którym min. pół roku trzeba odczekać, ale to też nie jest regółą bo oni później "wpadli" już w drugim miesiącu po tym i teraz jest wszystko wporządku i dzidzia rosnie jak na drozdżach ja nawet chciałam czekać na nią z zajściem w ciążę ale ona mnie ubiegła, i teraz przez pierwsz 3 miesiące nikomu nie powiedzieli
Edytowane przez aa2 Czas edycji: 2009-10-08 o 08:30 |
|
|
|
#3304 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Aneczka tez oczywiście możecie zrobić oby Wam powychodziły II krechy, tego Wam życze z całego serduszka![]() U mnie słonko i 20 C!! A ja bym spała, chyba ciśnienie mam jeszcze niższe niz zwykle a mam około 90/60![]() Aniu jak Ci nic lekarz nie mówił, to możecie, nawet jest to wskazana, bo pomaga urodzic bez nacinania, mięśnie będą bardziej rozciągliwe;-)
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-10-08 o 08:33 |
||
|
|
|
#3306 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3307 |
|
Zadomowienie
|
no wlasnie w tym problem ze ja dopiero do lekarza ide 29 pazdziernika...
a to jeszcze 3 tygodnie!!!!!! teraz sie martwie
|
#3308 |
|
Zadomowienie
|
Aniu ale chyba byłaś u niego wcześniej i nic Ci nie powiedział?
|
|
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
Ania jak nie masz dziwnych dolegliwości, plamień to śmiało możecie się przytulać
W tym czasie dziecko czuje takie miłe kołysanie
|
|
|
|
#3310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3311 |
|
Zadomowienie
|
bylam u niego ale nie wypytalam sie o wszystko co chcialam bo cudem udalo mi sie wtedy do niego dostac....
naprawde robilismy to baaardzo delikatnie i juz nie bede przynajmniej do wizyty...a powiedzcie czy w prawie 6 tyg(tak jak ja teraz jestem) czy byloby juz cos widac na usg i bicie serca czy za predko???
|
#3312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz to albo jeszcze pecherzyk plodowy albo juz plod, ale specem nie jestem niestety
|
|
|
|
|
#3313 |
|
BAN stały
|
Czesc dziewczeta moje kochane
![]() Dzis mam taki humor ze ... Najpierw do Was Latkoo, kochanie, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Jestes silna i dasz rade, pamietaj ze my tez jestesmy przy Tobie myslami! Ciesze sie ze masz w mezu takie oparcie, to teraz najwazniejszy i najtrudniejszy czas dla Was i on jak widac doskonale sie sprawdza ![]() ![]() Aneczko, ja Ci normalnie krzywde zrobie Nie martw sie, nie przejmuj Sex w ciazy nie szkodzi dziecku, jesli ciaza nie jest zagrozona! Ty czujesz sie dobrze, nie masz dzwinych bolesnosci (nieprawidlowych) nie krwawisz czyli wszystko jest w porzadku i jesli mam cos doradzic to powiem tylko: robcie to tak czesto jak tylko macie ochote Caroll, w takim razie czekam niecierpliwie na jakies wiesci ![]() Ty to potrafisz zrobic napiecie i tajemnicza aure wokol siebie ![]() No to teraz o mnie Wyprysznicowalam sie, wypachnilam i polozylam do lozka niby ze TV ogladam ... Przyszedl zobaczyl mnie i usiadl do kompa Jak zobaczyl moja mine zaczely sie pytania o co mi chodzi, co sie dzieje, ze jestem dziwna odkad wrocilam i ze powinnam mu powiedziec co mnie martwi ... I zaczela sie rozmowa... Wyrzygalam mu wszystko, ze czuje sie zanidbana, niekochana, niepotrzebna, odstawiona na polke i czekajaca na swoja kolej, ze brakuje mi go, tego ze nie spedzamy ze soba czasu w inny sposob jak tylko spiac obok siebie i ze jest mi strasznie ciezko przez ostatnie dni ... On zaproponowal zebym mu powiedziala w jaki sposob chce z nim ten czas spedzac, zeby mogl wygospodarowac dla mnie czas i ze mam mu powiedziec ile to ma byc czasu Jego tlumaczenie bylo takie jak w sumie sie spodziewalam - lecz nie do konca... Jak juz kiedys pisalam moj TZ lubil sobie cos mocniejszego wziac... No jak mnie nie bylo zakoksowal raz z Piotrem ... A jak on jest na koksie to tak jakby sie wiagry nazarl .... No i przyznal mi sie do tego, powiedzial ze musial sobie ulzyc, bo mnie nie bylo idt i ze to nie ma wplywu na nasz zwiazek, ze to tylko takie glupie ogladniecie sobie itd... (nie zakminil ze wiem, ze ogladal kilka razy w tygodniu :/) Nie byl zly ze mu przejrzalam komputer, tylko poprosil zebym mu takie rzeczy mowila, zeby nie bylo takich sytuacji i zebym nie musiala wyplakiwac oczu.... Bo on nie znosi kiedy ja placze ... No i rano zrobil mi piekna pobudke, jako ze on z rana jest zawsze napalony a jeszcze zamiast jego normalnej baby w szerokich spodniach od pizamy i szerokim tshircie zobaczyl laske w samej czarnej koronkowej bieliznie Dzisiaj tez doszlam do wniosku ze musimy wymienic lozko .. Strasznie skrzypi i mnie rozprasza ... Nie wiem czy naprawde mam powody do radosci, czas jeszcze pokaze ... Poki co dogadalismy sie i znowu czuje sie troche bardziej kochana niz wczoraj ... A tak zeby sie wyrownalo to dzisiaj dostane @ Napewno, juz mam moje kawowe plamienie, ktore jesli sie juz pokaze to znaczy ze za moment reszta przyjdzie ;(
|
|
|
|
#3314 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobacz tutaj kotuś http://www.planujemydziecko.pl/index...iaza-tydzien-6 a mnie zaczeło mdlić!!!!!!!!!!!!!!!! Boże co za wstrętne uczucie........
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
aneczka ja zawsze sprawdzam co w danym tyg się dzieje na tych stronkach fajnie napisane
![]() https://polki.pl/ciaza_tydzien.html?...mn_id=10001312 http://www.ebrzuszek.pl/index.php?op...572&Itemid=160 a serduszko zaczyna bić tak w okolicy 7 tygodnia
|
|
|
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
Cosmaaaaaaa słodka, tajemniczą aurę stwarzam, jak to super brzmi
Dowiecie sie pierwsze laseczki jak będe juz cos wiedziala, ale nie licze na fasolkę, było maleńko przytulanka i naprawde to byłoby niesamowite, jakby sie udało![]() Ciesze się, ze sobie wyjaśniliście wszystko i ,ze jest już dobrze!!! Wiesz co powiem Ci tylko, ze mnie martwi fakt brania ... now iesz przez Twojego Tz, nie ważne czy to pali czy co tam... Miałam z 1 takie przeboje i nikomu tego nie życzę!!! Uważaj i wsiądź na niego żeby przestał, to najgorsze z mozliwych świństw!!!
|
#3318 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze to z tego co piszecie to chyba musieli coś źle wyliczyć tej mojej przyjaciółce...
Cosma ciesze się bardzo że sobie wyjaśniliście wszystko, teraz napewno atmosfera między wami jest lepsza. I pamiętaj zawsze jest lepiej pogadać niż dusić coś w sobie !!!!
|
|
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
Cosma super że wyjaśniliscie sobie wszystko
nie ma to jak rozmowa prosze jaka owocna noc aneczka pogodzona ty też i jescze korzysci z tego miałyście...hihi ja to tylko moge chyba pomarzyć o sexie dopuki nie urodze...
|
|
|
|
#3320 |
|
Zadomowienie
|
super ze Cosmie milo minal wieczorek
|
#3321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze po Olę na 13:30 do szkoly jechać a mnie mdli i jest słabo.....może po prostu ta cholerna @ nie umie się wykokosić!!!!!!!!!!!
|
|
#3324 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
latko Słoneczko ściskam Cię mocno.Dobrze,że masz przy sobie tak wspaniałego męża ![]() cosma cieszę się,że humor się poprawił bo to dla nas tutaj najważniejsze,żeby Tobie było dobrze Nie chce smęcić,ale zgadzam się z carolJeśli już przy tym temacie jesteśmy,to powiem Wam,że mój TŻ za gówniarza podobno tez pobierał.Próbował chyba wszystkiego co jest możliwe.Wiem,że skutki uboczne mogą się ciągnąć kilka lat.I mimo,że minęło już pewnie z 5 lat(jak nie więcej)jak nic nie bierze,to gdzieś w środku siedzi we mnie obawa,żeby jakiś skutek uboczny przełoży sie na naszą kruszynkę.Nie chce mu mówić o tych obawach,bo nie chce go smucić,no ale Wam przecież mogę ![]() Także cosma pomyśl o tym,czy czasem dziecku to nie zaszkodzi.Sorki za to,co teraz napisze-olał faceta,jeśli chce niech bierze(zawsze z tego powodu możesz go zostawić,jeśli Ci to będzie przeszkadzać)ale dzieciątko jest niczemu niewinne. |
|
|
|
#3325 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Jeszcze walcze o niejaranie ... slabe efekty, ale jakies sa... Jeszcze z miesiac potrzebuje ![]() Cytat:
A Ty mowisz tak z tego powodu co ja opisalam czy moze zle sie czujesz? |
||
|
|
|
#3326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie z tego samego powodu tłumacze, przekonuje że przecież go nie ugryzie a on nie i nie masakra
|
|
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzcie co znalazłam:
http://pieknamama.pl/3412-Podpaski-A...-Love-Moon.htm http://www.allegro.pl/listing/search...tring=WINALITE
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-10-08 o 10:09 |
|
|
|
#3328 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Trzeba bedzie ich doksztalcic Wiesz moze jakas lekcja anatomii, obrazki im pokazac i potlumaczyc ![]() Cytat:
Ciekawe czy przeciwdzialaja tez bolowi glowy? Ale nie tak serio, to fajnie brzmia... Moze sie skusze? Tylko w sklepach ich nie widzialam nigdzie
|
||
|
|
|
#3329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na pewno sie skuszę
|
|
#3330 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Panienki
![]() Ja dalej oczekująca na @... To już 29 dc. Ale chyba to czekanie dziś już się skończy ![]() Cosmaaa - napiszę Ci w skrócie : Nie oszukuj się... ! Nie usprawiedliwiaj Jego i przede wszystkim nie szukaj winy w sobie !!!
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

w zasadzie to myslę że nic nie stoi na przeszkodzie żebyście mogli starać się znowu, zawsze gorzej jest jak trzeba wykonać po poronieniu jakiś zabieg bo wtedy ok pół rokuu trzeba odczekać, a u ciebie myślę ze nie będzie tego problemu i za to tzrymam kciuki

Aneczka tez oczywiście

teraz to albo jeszcze pecherzyk plodowy albo juz plod, ale specem nie jestem