|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
u mnie piekne slonce, zaraz jade do stajni a wczesniej musze odebrac przesylke dla rodzicow ze wspomnianym wczesniej olejem lnianym
moze i ja sobie zrobie kuracje przed zimowa![]() a wieczorkiem mam nadzieje na kino - jak zdarze ![]() wkurzona jestem jednak na ta moja wage, a moze ona sie zepsula ostatnia moja szansa to SB na obiadek zjadlam zapiekane papryki z twarogiem /fetą/pieczarkami z przepisow SB i byly bardzo dobreBlokerko - wydaje mi się, ze jak sie uprzesz to dasz rade, na kazdej diecie trzeba gotowac/przygotowac sobie cos do jedzenia a te przepisy z SB sa bardzo malo pracochlonne i proste ![]() a "na wynos" mozesz brac sobie różne salatki, wersji jest tysiace a to z:jajkami/tunczykiem/kurczakiem/pieczonym/wedzonym/feta/warzywne/a ze zima nadchodzi takie salateczki mozesz zabrac napewno sie nie popsują, a po dwoch tygodniach juz i kanapki z razowca też czy tortille lece odezwe sie wieczorem, cium Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-10-07 o 13:54 |
|
|
|
#872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle tutaj o SB, że i mnie zaciekawiło.... Kostko.... prooooosze! Na Pw już wysyłam mój adres e-mail
|
|
|
|
|
#873 |
|
Wtajemniczenie
|
hej laleczki
w tym calym moim zrzedzeniu zapomnialam pogratulowac Tysi naszej kochanej straconych kg tak trzymaj dziewczyno!!! no i Niuni rowniez tak ladnie Wam idzie ze milo popatrzec Marei moja mam tez czasami ma dziwne zagrywki, raz mnie wspiera we wszystkim, a innym razem to w ogole zastanawiam sie czy oby nikt mnie nie zamienil z jej dzieckiem na porodowce te 23 lata wstecz a mala moja to teraz chyba juz ze dwa kilo ma no i masz super bluzke te z myszka miki, ach pamietam moje mlode lata, mialam taki okres co tylko sluchalam metaliki, nirvany cos mialam jeszcze napisac ale moja pamiec szwankuje ![]() lece do tego ross a mialam zapytac co myslicie o lanych perfumach? powiem szczerze ze do tej pory nie przykladalam duzej uwagi do perfum ale jako ze juz zapomnialam kiedy ostatni raz palilam fajki to stwierdzilam ze teraz musze sobie cos zafundowac i pachniec perfumami a nie mieszanka tytoniowo perfumowa nie lubie lazic po drogeriach i testowac a musze jakos znalesc "ten jedyny moj zapach" no i musze jakos kolacje dla mezusia zrobic bo ostatnio i jemu sie dostaje ale wiecie on juz sam stwierdzil ze to hormony tylko co przygotowac najlepsza opcja jest zamowienie pizzy ale to tak bez wkladu wlasnego to nie chce, moze zapiekanke jakas mu zaserwuje zajrze pozniej
|
#874 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do petycji to ja Ci podpisze Twoja skooro TY pospidzesz moja haha;* Cytat:
no bo oczywsicie TYsiunai glupei pytanei musialal zadac;D ale swoja droga, nikt mie nei odpwoeidzial hahaha;D i sie smialam caly dzien jak glupia to mi pwoeidialy kolezanki zebym sie uspokoila bo zawaołaja inseminatora do mnei ahahahahahahahah:P:P:P:P dzis bylo pozytynie, bo wesolo, krotko i beznerwowo;D tylko ta podudka w deeszczeu;/ Cytat:
5 lat temu to ja bylam gdzies na pcoatku liceum;d to pewno gdzies przemyklaas Eleczka kolo mnie;Dczemuś sie pipko wyprowadziła ![]() miała bym Ci blisko i pod reką ![]() a mi sie wcale to zadupiaste krosno nie podoba ![]() a amsz tu jaks rodzine czy cos? mzoe przyjedziesz w odwiedziny;Dblokerka; zjadlo mi Toj cytat wrt;/ powiem Ci kochana ze ciezko m itak wytrzumac podczas gdy men ikady na okolo w ku na maxa;D i chyba jedak zaczen korzsytac z melisek;D no sama sie zastanawiam c o z nimi!!!!! gdybysmy tak my do nich mowily to by byl foch jak stad na ksiezyc!!!! cóz biedne mozemy poczac, jak tylko pomamrac sobie w mysalch an nie, ew tutaj;D Cytat:
meliske chyba musze zaczac paąlszowac....mam w domu taka pomaranczowa...czy ona dziala tak samo jak taka zwykła?? bo nie mam smaka na zwykła;/ kochane ja juz po obiadziuniu, dzis maialm czas i go wykonac i zjesc i wogole, a ta kto dupia zbita goolnie. czekam na auto ;/ ale mamity nadal nei ma, ma focha po wczorajszym bo nawet smsa zadnego nei napsaila co w jeje przyapdku dziwnosc;/ i znajc ja beedzie specjalnei rpzedluzac zeby m iauta nei przyweisc;/ a dokaldnei wie ze mam ejchac do ori odebrac pakunek i do koelzanki zawiesc jeje i pogadac se o duperelciach! no szok co za babsztyl;/ ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() kocham ten zapach dlugo i pieknie pachnie wg mnie;0
|
|
|
#875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tysiu pret a porter jest śliczny Pamiętam jak go Cioci podkradałam parę lat temu boski!!Nie wiesz skąd materiał do inseminacji
|
|
|
|
|
#876 |
|
Wtajemniczenie
|
no lalki wrocilam z miasta
oczywiscie najpierw musialam rachunki poplacic a co mialam ze soba jeszcze to przepuscilam na probe w ross kupilam gabke syrenke, chysteczki nawilzone babydream(zawsze musze miec w torebce a ze byly nie drogie to wzielam na probe), plyn z pompka bb, szampon bb,spray lilliputz, dwa zele isany(tez byly w promocji), zel do golenia brzoskwiniowy, olejek do ciala dla kobiet w ciazy i zaczynam testy no i jeszcze kupilam lactacyd, plyn do kapieli apart i ziaja dwufazowa ( tez na probe, najlepszy jest dla mnie loreal a ze ziaja jest duzo tansza to sprobuje) no i antyperspirant dove kupilam tylko ze nie wiem czy bedzie dobry bo zawsze milam od chyba 8lat ten z granatowa przykrywka a teraz nie moglam znalesc wzielam tez z granatowa tylko ze przezroczysta, jutro testy ![]() i zachaczylam jeszcze biedronke i wlasnie popijam herbatke pomaranczowo-cynamonowa ale nie wiem czemu jest slodka wiecej nie kupie bo nie lubie slodkich ![]() chcialam jeszcze sklep ze zdrowa zywnoscia zachaczyc co by olej kokosowy kupic ale juz bylo za pozno i w ogole korki takie ze nawet nie ma gdzie zaparkowac Marei wagi malej nie czuje, ale ciezko jest kiedy klade sie spac bo nie moge sie ulozyc, musze zawsze zrobic miejsce na brzuch a pozniej sama sie ukladam, tz co wieczor slyszy tylko haslo na boczek i spac , a ostatnio zaczal sie smiac ze na salceson
|
#877 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bo na codzien uzywam C-Thru bardzo go lubieale niestety swojego zapachy trzeba szukac... ![]() Cytat:
Cytat:
olejek jest swietny niuniusko - pytalas o krem z rossmana do twarzy, z tych co pisalas mam ten z nagietkiem bardzo go lubie chociaz jak dla mnie na lato odpada, bo poce soe pod nim ale pozatym super, ten BD nie mialam, a ten ze smokiem juz jest nowy tego nie ma i ten nowy nie ma pozytywnych opinii ![]() ja poprzestałam na BD ale z serii extrasensitive biały ten bez cynku Pflegecreme, przypadkiem go sprobowalam i juz przy nim zostalam ![]() Kurcze ale dzien, dziewczynka mi spadla z konia 2 razy w terenie za drugim razem myslalam ze juz sobie kark skrecila ale taka jakas nieprzytomna nic do niej nie docieralo co mowilam, nic..., ale kon tez bydle wykorzystal, ze ona oferma i tyle![]() a potem na drugiej jezdzie spadla mi znowu oferma ale to juz sama spadla bo oferma wiec z kina znowu dzisiaj nici bo jak dojechalam w koncu do centrum to w kinie byl sajgon z iloscia ludzi i pojechalam sie relaksowac przy wizazu
Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-10-07 o 21:36 |
||||
|
|
|
#878 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja w sumei tez przejezdzam czasem przez towje katowice, bo mam w Bytomiu rodzinke iczasami do nich sie wybeiramy...raczej raz na kila lat na kilka dni;p to moze i ja Ciebie kiedys odwiedze hihihi;D kochane ale dzis mialam sprawdzian;/ pojechalam odwiedzic kolezanke z liceum....siedzimy sobie a ona psozla mi zrobic kafesite....to jeje mwoei nei slodz mi tylko jak mzoesz daj troche mleka na kolor...ta takei zdziwko ze kawee pijesz bez curku fuj....aj mowie cos Ty pycha, wtedy czujesz ze to kawa....tia z jednego sie wykrecilam...ta wracaaa z kawa i niesie cala miseczke ciasteczek przekaldanych masa czekoladowa sadza po kolorze!!!!! a ja wtedy zawal! se mysle o nie, teraz to zgine, patrze na nei, placze prawie i wzdycham;/ ale zaczlsymy gadac , opowiadac wpadla do nei jjeszze koelzanka, apomnialam sie i nie zjadlam ani jednego ciaha, a koelanka moweial pcozestuj sie rpsoze....a ja mwoei zrz araaz.....i w konuc nei zdjaalm ani jedoego!!!!!!!!!!!!!! bożu w zbozu normalnei en ipoznaje siebie samej!!!!!!! innnym razem nie omieszkala bym skosztowac ze 3 sztuki minimum!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! szoczek
|
|
|
#879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bytom tez jo dobrze znam kochana przyjezdzaja tak wogole to ![]() sprawdzian ze hej gratki
|
|
|
|
|
#880 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co prawda meiszka tam siostra moejgo taty, ale jakso za daleko nam tam jedzeic i czesto sie z nimi widzimy jak oni tutaj do babaki na Przemyśl przyjezdzaja, wiec nei ma co tam jezdzic;D oni meiszkaja niedaleko Cerfura tego co sie jedzie wpost na Zabrze, wiecej szczegółow nei znam haha:P takze predzej juz chyba Ty w moje trony przygnasz;D
|
|
|
#881 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Niuniuska super że z tżem dobrze Też czytałam że to mleko krowie nie teges – dlatego córę dalej karmie cycem ![]() Mamrotko jak zrobiłaś taki podpis – ja próbowałam ale mi nie wychodzi ![]() Z dietą dobrze – żadnych grzechów ![]() kurde korzystam ze sprawdzacza błedów i mi jakoś wyrazy dziwnie zmienia Edytowane przez Anielllka Czas edycji: 2009-10-07 o 23:04 |
|
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
Tyska gratuluje
zapomnialam wam powiedziec marek zaczal mnie nazywac ''skarbie'' jak to pierwszy raz uslyszalam to poczulam jakby tym slowem wyrwal serce mojemu bylemu i je wyrzucil dochodze do wniosku ze sama nie wiem czego chce a nie chce skrzywdzic marka... bo on na to nie zasluzyl |
|
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Skarby
![]() cisza tu ostatnio panuje szczegolnie wieczorami widze, ze macie duuuzo zajęć wieczornych to się chwalija zaraz jem śniadanko i ide zapolowac na parę rzeczy min. olej kokosowy ta maskę kallos, ekspresik cisnieniowy maly bo mi sie juz rozpadl i pare jeszcze ze spożywczaka, nie wiem też co dzisiaj na obiad wyjęłam kuraka i co dalej mam jakis zastój kulinarny....wczoraj kupilam w promocji Serum Evelline wyszczuplające (to co jest w promocji w roosss) wogole bardzo dawno nie kupowalam takich kremow ale przekonal mnie napis "3 cm po 2 tygodniach mniej w obwodzie" i wczoraj sie wysmarowalam i myslalam, że zamarzne ale uczucie niezłe i długo mnie tak trzymałoide na sniadanko, miłego dnia wszystkim, a jeszcze tabelki nie uzupelnilam lece
|
|
|
|
#884 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej lalki
ale tu pustki ![]() Cytat:
|
|
#885 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
. Działanie podobne, tyle, że grzeją a nie chłodzą. Muszę Cię jednak zmartwić, bo miałam i takie i takie i jakoś nie zauważyłam, żebym po nich schudła .A gdzie reszta? Limonka, Joyce, Niuniuska, blokerka, Ineska? U mnie buro, szaro i ponuro, a do tego cały czas pada, w taki dzień nie chce się nawet wychodzić z łóżka. Złota polska jesień już chyba niestety za nami. A zapowiadają, że będzie jeszcze gorzej....Ja chcę wiosny i lata! Dziś podpisuję umowę o współpracę z pewną szkołą językową. Ale może zacznę od początku. W zeszłym tyg. (bodajże w czwartek) miałam najpierw tel., a potem rozmowę kwalifikacyjną. Rozmowa odbyła się w eleganckiej restauracji, pan, który ją przeprowadzał był chyba bardziej zestresowany niż ja . W zasadzie to nie pan, bo wygląda na to, że jest w moim wieku. Wszystko wyglądało trochę nietypowo, bo on mówił mało, wyciągał tylko z teczki po kolei różne papiery do wypełnienia: kwestionariusz, test komepetencji językowych itd. Właściwie to ja go ciągnęłam za język . Przedwczoraj oddzwonił, i właśnie wczoraj o 13 miałam z nim spotkanie, na którym już miałam podpisywać umowę, ale nie spodobał mi się w niej jeden punkt i wynegocjowałam jego usunięcie . A punkt dotyczył zakazu konkurencji - seriously, jak mogę takie coś podpisać, skoro sama prowadzę taką działalność? Właściwie to oni dają wolną rękę lektorowi, który sam decyduje, jak i kiedy (oczywiście w porozumieniu z klientem) będzie prowadził zajęcia, z jakich książek i metod będzie korzystał itd. Zresztą generalnie wygląda to tak, że przekazują lektorom namiary na klienta, lektor do niego oddzwania i na początku umawia się na spotk. organizacyjne, na którym również podpisuje z nim umowę, a potem na lekcje. Lekcje odbywają się w domu klienta. Wczoraj dostałam pierwszego klienta, i każdy następny, który się do nich zgłosi ma być oddawany dla mnie. Ponieważ gościu musiał zmienić tą umowę, spotykamy się jeszcze raz dziś, znowu o 13. Co o tym wszystkim myślicie? Zwłaszcza ty, blokerko, bo pracujesz/pracowałaś już chyba w różnych szkołach językowych? Lecę ogranąć trochę domek. Od 14 mam korki, a potem muszę się wybrać na pocztę, przydałoby się też na basen, ale ponieważ na basen dojeżdżam trochę ponad 30kilosów w jedną stronę, nie wiem, czy w taką pogodę będzie mi się chciało .Trzymajcie się,
|
|
#886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do kremow wyszczuplajacych to nie łudze sie zupełnie, że coś dadza , a rozgrzewajacych nie moge bo mam kruche naczynia krwionosne![]() bylam w sklepie i kupilam, "zdrowy blinnik" granexa gdzies tu czytalam na wizazu o tym i dzisiaj sie natknelam, wiem, ze na SB narazie to nie ale on jest bardzo smaczny i bez dodatku cukru, kupilam tez make PP i fruktoze bo mi sie ksylitol skonczyl, serek rocotta i ziarniste, ser zolty odtluszczony...uff nawet nie wiedzialam ze w auchan jest tyle dietetycznych produktow ![]() a teraz robie pasztet selerowo - pieczarkowy ![]() virginio - nie pomoge ze szkola bo kompletnie sie na tym nie znam
|
|
|
|
|
#887 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No to napiszę Ci moje perfumy-skarby. Zamawiałam je ze stronki zagranicznej, ale ostatnio urząd celny zrobił nas w bambuko, od tamtej pory kupuję w innej perfumerii internetowej. Niestety są droższe niż avony itp,, ale i tak tańsze niż w normalnych perfumeriach. Poza tym są to takie świeże, kwiatowe zapachy bo osobiście nie lubię ciężkich. Długo się utrzymują.- Incanto Shine Cytat:
![]() mamrotko, to zaszalałaś w rossmannie zakupowo Ja też muszę, może dzisiaj mi się uda![]() Cytat:
Cytat:
Ja pewnie też zaliczałabym się do oferm bo na koniu siedziałam może 2 razy w życiu i to jak młoda byłam![]() To co, dzisiaj kino? ![]() Cytat:
Jestem z Ciebie dumna!![]() Anielllko, też jestem ciekawa co z fasolką w Twoim brzusiu, ale na pewno jest zdrowa, mamusia zdrowo się odżywia więc nie ma innej opcji Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|
#888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba dlatego, ze zrobilam solidny piling bo dzisiaj juz lzej było jakby![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- powiedzcie mi jeszcze co zaliczacie do "wpadek dietowych" czyli grzesznych dni, jak np. typowo zaszalejecie np. slodycze, fast foody itp..czy np. lampka wina, szklaneczka piwa to tez grzech smiertelny :brzy dal:
|
|
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
Kostko, Virginio właśnie mnie ciekawi czy są po tych balsamach jakieś efekty... schudnąć można od diety i ćwiczeń, mam jednak nadzieję, że uda mi się ujędrnić skórę i pozbyć tego ochydztwa (cell)
![]() Jeśli chodzi o zapachy, to lubię ciężkie, ale w małych ilościach Obecnie uwielbiam Midnight Poison Kupowałam perfumy w czasach, kiedy UC się mniej interesował a dolar był za 2,10zł poużywałam trochę i puszczałam na all, potem kupowałam następne Ale nadal nie znalałam idealnego jednego jedynego, mam kilka i chyba te kilka już zostanie... mały haremik ![]() Anielko, właśnie, jak baby w brzuszku? Fioluś cieżkie są związki :/Lecę gotować obiad, dziś ryba w piekarniku ziołami, ziemniaki z parowaru czy jak mu tam, pomidorowa z makaronem (ulubiona brata) i ogórki kiszone domowej roboty (madre robiła, ja nie potrafię ).Buziole Wszystkim!! Edytowane przez Marei Czas edycji: 2009-10-08 o 11:46 |
|
|
|
#890 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#891 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Ja też chcę wiosny i lata, czemu u nas wiecznie nie świeci słońce? Wszyscy byliby szczęśliwi, radośni, ah oh i teges!![]() viriginio, jeśli chodzi o tą szkołę językową, to chyba trzeba Ci pogratulować nawiązania współpracy!!! Nie znam się na tych ich zasadach niestety, więc nie wypowiadam się, ale na pewno wpadnie Ci trochę kaski!!! Cytat:
Cytat:
![]() Ja narazie zgrzeszyłam wódeczką , ale za grzeszki traktuję słodycze, fast foody itp. Myślę, że lampeczka winka to tak dla zdrowotności![]() Cytat:
![]() Kurczę, odkąd schudłam przez pierwszy tydzień 1 fazy te 2 kg to teraz waga uparcie stoi... :/ Nie wiem, co robić. Czy już zacząć dodawać węgle bo może jem za mało? Czy może dotrwać do niedzieli bez węgli.... Jeszcze codziennie ćwiczę, a tu nic :/ Jak mawia Tysia "wrt wrt wrt!" ![]() ![]() Idę poSPAwać bo ostatnio moja buzia wygląda strasznieeee! Dżinks na dżinksie;/ Miłego dnia
|
|
#892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i musze ja stawiac w prostym miejscu, wiec schudlam tak 0,5-1kg i kicha nic wiecej![]() virginio - tak mi przyszlo do glowy, ze to nie jest szkola jezykowa tylko agencja posrednictwa w szukaniu klientow..czyli wlasciwie odwalaja Ci czarna robote (reklame) ktora robilas dla Ciebie to chyba dobrze, mozesz program, ksiazki, zajecia ustalic sama, a pewnie biora procent od ucznia, wiec chyba ok
|
||
|
|
|
#893 |
|
Zadomowienie
|
kochane tyle co do domu weszłam, i wpadam d razu do was z radosna nowina!!!!!!!
a tak rano spontanicznie weszłam na wagę iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i jest mnie kolejne 2kg mniej
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#894 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
Tyska lepiej waz sie raz na kilka dni rano po toalecie bo czeste wazenie jest nieadekwatne do wagi bo mamy wzloty i upadki, kazda z nas ma dobowe wahania wagi i wiesz. z czasem jak tepo chudniecia spada albo jest zastoj to trudniej dba sie o diete i latwiej sie rezygnuje i popada sie w ''grzesznosc''
ale tak czy tak gratuluje |
|
|
|
#896 |
|
Zadomowienie
|
ważyłam sie ostatnio w niedziele wieć nie sadze zeby to bylo jakos nagminnie;/
dzieki za gratki dziewczynki taka jestem zmeczona po dzisiejszym dniu ze szok;/ codziennie na ta sama godzini maialm, ani dani an pozniej bu bu bu;( aleeeeeeeeeeeee jutro jest ukojenie mych złości i wszyskeigo zlego;D 1,5h zajęc z boooooooooooooooooooskim Sławusiem;D
|
|
#897 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzielna kobietka jesteśdziewczyny co tu tak hooooo ![]() czy mys ie w koncu umawiamy na ten poniedzialek??malin, blokerka, marei, joyce..??? padam na pycho, dopiero wrocilam i zjadam reszte mieska z obiadku a potem do spania a jutro juz wolne
|
|
|
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
mnie pasuje tylko niestety moge do 15
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.

moze i ja sobie zrobie kuracje przed zimowa

na obiadek zjadlam zapiekane papryki z twarogiem /fetą/pieczarkami z przepisow SB i byly bardzo dobre

tak trzymaj dziewczyno!!! no i Niuni rowniez 

i nie denerwuj sie tak bo złośc urodzie szkodzi 

jak to pierwszy raz uslyszalam to poczulam jakby tym slowem wyrwal serce mojemu bylemu i je wyrzucil
chyba dlatego, ze zrobilam solidny piling bo dzisiaj juz lzej było jakby
cieżkie są związki :/