|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 3 :)
|
|
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
jakby to powiedzieć - cud natury
Cytat:
i współczuję Twojemu Tż-towi zwichniecia
|
|
|
|
|
#2854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Człowiek zaraz przychylniej patrzy na świat [/QUOTE]Ja to w ogóle przychylnie patrzę dzisiaj... ![]() ![]() Cytat:
No i warto trochę lydki naciagać. Madziu, biedactwo Malinko, przytulam. Domi, jako do naczelnego zboczka na tym watku mam do Ciebie pytanie: idę w sobotę na wieczor panienski i kazda laska ma zabrac ze soba jakis drobiazg zboczony, a przyszla panna mloda bedzie zgadywac z zawiazanymi oczami co to... doradź coś... ![]() oczywiście pomysły innych tez chętni przyjmę
Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2009-10-08 o 10:27 |
||
|
|
|
#2855 |
|
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny
![]() ja wciaz ze szpitala tylko ze wczoraj zostalam przeniesiona do wa-wy.. i najwieksza zmiana polega na tym, ze w moim szpitalu moj lekarz chcial mi hamowac skurcze do konca 36tc, zeby dzidzia byla w pelni gotowa.. a tutaj powiedziano mi, ze bada mnie hamowac tylko do konca 34tyg czyli do soboty!!!! wiec moze sie zdarzyc, ze skurcze ustapia zupelnie i wroce do domu a moze bvyc tak, ze wroca i pojade wtady na porodowke!!!! boje sie a jednoczesnie jestem strasznie podekscytowana i nie moge sie doczeac ![]() ![]() ![]() znikiam na badanka ![]() buzka |
|
|
|
#2856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Houssssssss.. Kocham Go ![]() musze z torrenta sciagnac wszytskie sezony bede ogladac w przerwie miedzy spaniem karmieniem przewijaniem a kapaniem;p
|
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
Lucky ale wiadomości
Mam nadzieję, że dzidzia jednak nie będzie się aż tak spieszyć ![]() I wcale Ci się nie dziwię, że jesteś podekscytowana ![]() Kareninko Ty się chyba nudzisz, co?
|
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
witaj Lucky
![]() ![]() Ja dr Housa nigdy nie ogladałam...a moze tez namowie Tz, zeby sciagnal, bo on z torrentów sciaga, ja z rapidów
|
|
|
|
#2859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej, Kochana, nie martw sie - u mnie tez powiedzieli, ze od 35 tyg nie robia nic, zeby zahamowac porod wiec wedlug tego mialam rodzic juz 1-2 tygodnie temu a jak widac trzymamy sie dobrze do dzisiaj Takze wcinaj magnez, duuuzo lez najlepiej troche do gory nogami i bedzie dobrze A jak u ciebie w szpitalu hamuja skurcze?
|
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O maj gat nie wiem ![]() nic mi teraz na mysl nie przychodzi
|
|
|
|
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Domi, wierze w Ciebie, na pewno co s wymyślisz
|
|
|
#2862 | ||
|
Rozeznanie
|
witam mamusie
![]() ![]() Cytat:
gratulacje i ciesze sie, ze kolejna doswiadczona do naszego grona dolaczyla. Cytat:
a ty sie nie denerwuj tylko odpoczywaj i relaksuj sie. kareninka - prosze jak sie trzymacie, juz zdawalo sie, ze maly przywiata rodzicow z wyprzedzeniem, a on sobie grzecznie na pecherzu spi ![]() ![]() ![]() dziekuje za rozbawianie. ![]() ![]() madzia- kochanie uwazaj na siebie i caluski dla izuni- mam nadzieje, ze szybko wroci do zdrowia. kropka - ciesze sie, ze u ciebie lepiej. zapewne o czyms zapomnialam.... bo ja nie wiem, wy albo tyle czasu macie, i nad kompem wisicie caly dzien, bo jak mnie nie ma pol dnia to potem jak glupia nadrabiam i nadrabiam i oczywiscie zazwyczj onine cos lub kogos a ja juz sie stresuje ta jutrzejsza biopsja - bo to na zywca beda pobierac wiec trzese porami.brombi jak pranko??? juz konczysz??? kurcze ja taka zupelnie nie gotowa jestem na przywitanie malej anie lozeczka, anie ubranek popranych, jeszcze ekipa chlopow po domu sie szlaja- jeszcze w sypialni scianke beda burzyc
|
|
|
#2863 |
|
Raczkowanie
|
Nadrobiłam dwie stronki,DOMI -ZBOCZUSZKU TY NASZ. ![]() Cała noc przespana ja siędzę i oglądam tv.Pogoda do dupy,pada cały dzień.W nocy była burza ![]() :b rzydal:.Mała spała do 9,aż mnie to zdziwiło.Wczoraj wyprałam ciuszki Wiktora te co wczoraj kupiłam i się susza.Dodam zdjątka jak wyschną.Idę jeśc śniadanko 2 bo na pierwsze jadłam PĄCZKA Teraz zjem kabanosika i krome chlebka z masełkiem hi hi . Później zajrze do was muszę trochę tv pooglądać.To uciekam sobie popiszcie tylko żebym za dużo niemiała do czytania. :brzyda l:
|
#2864 |
|
Wtajemniczenie
|
Lucky bądź dobrej myśli
Konspiracja może na allegro pooglądaj i coś wymyślisz a później tylko do seksklepu ![]() okiełznałam bałagan ten największy, teraz idziemy z mała na spacer, bo moze wychodzić jak nie ma goraczki i pewnie zrobię małe zakupy, musze sobie kupic jakieś skarpetki do szpitala bo ja nie mam praktycznie nie uznaje skarpetek, tylko te rajstopowe, no i ciapy, bo w domu chodz e w japonkach, jeszcze żebym nie zpomniała o pieluchach tetrowych, bo nie mam a przydałoby się z 5 może 10 szt., no i jeszcze muszę do kwiaciarni, zbliża sie 1.11 a to w moim przypadku duży obowiązek - musze zamóich i kwiaty i wiązanki o zniczach nie wspomnę, bo TŻ jak wyląduję w ten czas w szpitalu to nie będzie nawet pamiętał a zpomniałam Wam napisać - ta sklerozinumamnezjoza - wyobraxcie sobie, ze jak byłam w ciąży z Izą to zaczeła mi sie tzn. próbowała wyjść 8 na górze - gdzie nie ma miejsca - ale teraz właśnie mi sie wydostałą, jeszcze nie jest na wierzchu ale dziąsło już rozwalone i mnie to drażni jak nie wiem co |
|
|
|
#2865 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, majteczki do zlizywania, bicze kajdanki.....konspi poszukaj tutaj xxx
12.11.09 miriam 22.07.11 giorgio 12.12.12 zoi Edytowane przez 67660fbe4431ef874c547a9fe9d74590b5092d2a_69337201e3f4a Czas edycji: 2019-09-11 o 16:41 |
|
|
|
|
#2866 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaharia będzie dobrze
|
|
|
|
#2867 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cala przyjemnosc po mojej stronie... ![]() A no trzymamy sie trzymamy....i wszystkich tym zadziwiamy... ![]() Cytat:
|
|
#2868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dopiero 3 pralki, a myślę że jeszcze 3 będą My tu musimy się spieszyć, bo aura nam nie sprzyja, a Ty kochana jeszcze długo będziesz cieszyła się słoneczkiem ![]() A biopsji się nie bój, będzie dobrze, innej opcji nie przewidujemy ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
I klapki też, bo też w domu łaże w japonkach albo wełnianych skarpetach I zamówienie w kwiaciarni też muszę złożyć i znicze kupić. Także doskonale Cię rozumiem, zwłaszcza, że mnie się też pewien czas temu ósemka się wyżynała ![]() Szałwią płucz, mnie pomogło, tylko nie połykaj.
|
|
#2869 | |||
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia rozbrajające. Niektóre zabawne, ale niektóre to masakra
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A z praniem może zrobisz tak jak inne dziewczyny, tzn popierz, wysusz, wyprasuj i zapakuj do szczelnych worków, żeby się nie kurzyło. Trzymam kciuki za jutrzejszą biopsję, żeby to nic poważnego nie było ![]() A my dziś dostaliśmy paczkę z Chile ![]()
|
|
#2870 |
|
Rozeznanie
|
dzieki kochane,
![]() gucia zapomnialam ci napisac - snilas mi sie dzisiaj w nocy, startowalysmy w jakims konkursie gotowania i ty wypalilas tam z twoimi wyszukanymi specjalami :brzyd al: oczywiscie wszyscy zwracali uwage: patrzcie, patrzcie a tamta to nawet w ciazy a za gotowanie sie bierze![]() ( o chyba taka aluzja do mnie- bo ja wczoraj zrobilam pierwszy obiad od kwietniano i oczywiscie wygralas ![]() klaski : , ale przykro mi - nie pamietam jak nagrode dostalas
|
|
#2871 | |||||
|
Zakorzenienie
|
nie wiem.. chyba jakis prosty program
Cytat:
nie lalam duzo wody do wanienki ale tak zeby brzuszek wystawal i mylam tak naokolo, potem stosowalam fiolet na pepek. odpadl chyba jakos po tygodniuCytat:
![]() biedna Iza ![]() Cytat:
![]() wspolczuje tych atakow.. jeszcze tylko troche i te nasze bole sie skoncza, albo bedziemy sie mogly pozadnie podleczyc.. mi zostaje ortopeda bo mam dyskopatie 26 lat a jak jakas emerytka Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja wykonalam moj plan nocny a powiem wam ze denerwuje mnie moj tz strasznie.. odkad nie sypiam w nocy to wiadomo ze zawsze cos w domu porobie.. np pozmywam.. no i teraz np tz moj nawet glupiego kubka po kawie nie umyje bo przeciez po co a od tego ciaglego moczenia nog w zimnej wodzie to mi chyba blona wyrosnie miedzy palcami
Edytowane przez 67660fbe4431ef874c547a9fe9d74590b5092d2a_69337201e3f4a Czas edycji: 2019-09-11 o 16:41 |
|||||
|
|
|
#2872 | |
|
Zakorzenienie
|
Haj
Kurcze denerwuje mnie ta pogoda ...Cytat:
napewno nie obejdzie sie bez antybiotyku ...kurde cała ciaze i nie tylko ciaze starałam sie nie brac leków ,zdrowo sie odżywiać a tu kurcze miałabym brac antybiotyk wrrKropcia Ty nasza rybciu hehe
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-10-08 o 11:06 |
|
|
|
|
#2873 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam czwartkowo!!!
chyba dzis zrobię papryki wg przepisu Brombi - skoro specjalnie dla mnie znalazł się przepis w naszej książce domi - nie mogę nie napisać: zboczuś Cytat:
a kto Cie spowiadał? Cytat:
Córcia się wierciła, chyba było jej tak samo niewygodnie jakmi. tyłek mi sie spłaszczył! ![]() Byliśmy na Przerwanych objęciach z ulubienicą TZa -Penelope! ![]() AsiCcccCA- biedactwo, oby się paskudztwo nie rozwinęło i szybko przeszło! Oj teraz jakiś czas chorobowy nastał. Madzia- biedna Izka. Obyście szybko wróciły do zdrowia! A ten fiolet to po co się stosuje? Zamiast spirytusu?? głupia 8! lucky-wcale nie dziwię się, że jesteś podekscytowana!! Ale jeszcze trzmamy kciuki zeby Dzidzia posiedziała w brzuszku! Zaharia- jesteś dzielna! dasz radę, a my będziemmy wspierać duchowo Edytowane przez elalank Czas edycji: 2009-10-08 o 11:42 |
||
|
|
|
#2874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczuję ci Kropciu dolegliwości ![]() Jak komuś się coś przypałęta, to masakra A tak skoro mowa o pępkach i kikutach. Zawsze mnie nurtowało co się robi z takim kikutem jak już odpadnie? Czy to się najzwyczajniej w świecie do kosza wyrzuca?
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
Guciu ja wyrzucilam..
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, ktory sie wam najbardziej podoba...? Mi ten brazowy chyba...
|
#2878 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też w końcu nauczyłam się nazywać link, zamiast wklejać cały adres! Udało mi się wg przepisu Brombi! Edytowane przez elalank Czas edycji: 2009-10-08 o 11:31 |
|
|
|
|
#2879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam podobny, tylko beżowy ![]() Kurcze, Karenina, u ciebie już maksymalnie 12 dni zostało
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2009-10-08 o 11:37 |
|
|
|
|
#2880 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
W tym drugim jakoś ten kołnierzyk mi się nie widzi, te spodenki i kurteczki są słodkie, ale chyba na początek niepraktyczne, a ten granatowy jakiś ciemny taki
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

Wczoraj popołudniu znowu miałam atak kolki nerkowej
- naszczęscie to tylko zwichnięcie ale tak sobie pomyslałam ze jakby mu musieli gips założyć to kto by mnie do szpitala zawiózł...Piechotą 40 km nie dam rady...

trzese porami.

klaski :
nie lalam duzo wody do wanienki ale tak zeby brzuszek wystawal i mylam tak naokolo, potem stosowalam fiolet na pepek. odpadl chyba jakos po tygodniu
...
hehe
to bylo przed bozym narodzeniem w zeszlym roku