|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 |
Zadomowienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
Cosma a tak zapytalam z czystej ciekawosci
![]()
#3362 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A teraz prośba ...Carol ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3363 |
Zadomowienie
|
dziewczyny czy plyn owodniowy pojawia sie juz na poczatku ciazy czy w jakims konkretnym tygodniu???
#3364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3365 | |
BAN stały
|
Nie mam za co sie gniewac przeciez :P
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3366 |
Zadomowienie
|
dzieki za linka,czyli wychodzi na to ze juz one od pocztku sa?? bo szperam w necie ale w sumie nic konkretnego znalezc nie moge
![]()
#3367 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Cosma wszystko zależy od dziewczyny ja uważam, mój były też chciał próbować różne rzeczy z dwa czy trzy razy się zgodziłam ale nawet nie miał szns żeby to jeszcze zrobić i to bez mojej zgody, później się rozstaliśmy znalazł sobie taką co też lubi takie rzeczy i teraz oboje chodzą cały czas zjarani, albo nakoksowani ja Ci powiem dla mnie to ![]() ale teraz to nawet nie chce patrzeć na takie rzeczy i jak widzi kogoś kto jara to go opieprza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3368 |
Wtajemniczenie
|
dobrze że się chociaż przyznał.
i podejrzewam że rzeczywiście gdybyś chciała zmienic go na siłe, wszystko naraz to nie udałoby ci się. faceci maja takie cos w sobie że nie lubią jak im ktoś zmienia świat na siłe. ale to zależy od charakteru. widocznie ty masz odpowiedni sposób na swojego tż ze juz sie tak zmienił... rozu miem cię dlatego że z moim tż postępowałam tak samo. coprawda nie chodziło o koks czy trawe ale alkohol i mi sie udało. mieszkamy razem 3.roku i pije okazjonalnie. a nie powiem zeby miał kolegów abstynentów. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3369 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Latkoo, ja uwazam ze co w mlodosci bylo fajne na starosc juz nie musi. I do tego wniosku doprowadzam mojego TZ. Zalapal z koksem, zalapie i z trawa i z tymi tepymi filmikami ![]() ![]() Paprotko, dokladnie tak jak mowisz. Wiem sama po sobie, jak ktos, no nawet moj TZ tak probowal wlasnie robic, stanie przede mna i mi powie : nie pal, nie pij, nie bekaj czy cokolwiek innego, to ja robilabym na zlosc. On jest bardzo podobny pod tym wzgledem do mnie, dlatego daje 99% szans na moje zwycistwo ![]() Znalazlam taki artykul jeszcze https://mamotoja.pl/starania_o_dziec...ykul,4211.html o plemniczkach ![]() https://mamotoja.pl/starania_o_dziec...ykul,1041.html o ogolnych problemach z poczeciem ... https://mamotoja.pl/starania_o_dziec...ykul,3706.html tutaj podaja jakie pozycje najlepiej sprzyjaja poczeciu i np jakie rzeczy wyeliminowc lub dorzucic do diety ![]() Dla zainteresowanych ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Bardziej wstydzil sie tego ze cos wzial niz tego ze odkrylam filmy na jego kompie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3370 |
Wtajemniczenie
|
no przynajmniej tyle
![]() poinformuj nas jak twój plan bedzie zrealizowany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3371 |
Zakorzenienie
|
paprotka a Ty bliżej jak dalej rozwiązania, przygotowania do przyjęcia nowego członka rodziny już są??? czy czekacie jak już się dzidzia urodzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3372 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pamiętaj, ze faceci nie myślą i nie czują tak jak my. Dla facetów Twoje "nie zabranianie" to wyrażenie zgody..., Twoje próby odciąganie uwagi poprzez "naśladownictwo" to pozwolenie na coraz to nowe "granice". Musisz Myszko być twarda !!! Jeśli czegoś nie akceptujesz to nie i koniec ! Jeśli robi coś co Cię rani czy boli to musi na własnej skórze odczuć że tak jest ! Inaczej, wybacz ale Cię oleje i wpadniecie w spiralę kłamstw... Nie chcesz tego przecież ? O matko... wyszedł mi tekst wojującej feministki..., to przez tą @ !!!
![]() ![]() |
![]() |
#3373 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() i to byłoby wszystko.reszte chyba mam? nie mam gdzie rozłożyć bo narazie mieszkamy na wynajetym i bedziemy się przeprowadxali akurat jak bede miała termin porodu i nie wiem jak to zorganizowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3374 |
Zakorzenienie
|
no to już mamuśka jesteś przygotowana
![]() Wiesz Ty na porodówkę, a mąż niech się uwija i przeprowadza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3375 |
Wtajemniczenie
|
taki mam własnie plan marlenka
![]() ![]() nie wiecie czy sprzedaja pamersy na sztuki? może tak bym najpierw kupiła? |
![]() ![]() |
![]() |
#3376 |
Zakorzenienie
|
sprzedają ale wychodzi to wiele drożej, jak ja rodziłam to na porodówce każda babka dostawała taki zestaw upominkowy można powiedzieć. Były w nim: kilka sztuk papmersów, termometr do wanienki, chyba butelka, i wiele gazet do poczytania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3377 |
Zakorzenienie
|
Trochę mnie nie było i tu tyle postów, nadrobię za chwilkę a tymczasem wiadomość: Kupiłam ....test .... i
Test zrobiony................. ...................I krecha................mia łam rację, ze czułam, ze się nie uda. Ale spoko, nie zmuce się ![]() Wracam za moment. ![]()
#3378 | |
Zakorzenienie
|
i u nas w mieście szkoła rodzenia jest gratis, i wiem że tam też babeczki dostawały jakieś paczuszki z pieluchami
---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kotus w moim opisie jest link do mojej stronki : moje wypieki, ale Ci wkleje ![]() www.kejk.net
![]() |
#3380 |
Raczkowanie
|
latko ..ja nie wim jak sie to robi normalnie nic z tego nie wiem może cie mi to po kolei wyjaśnic jak to sie dodaje tych przyjaciół
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3381 |
Zakorzenienie
|
paprotka z drugiej strony potrzebujesz 4-5 pampersów dziennie, a tak w ciągu jednej minuty uczulenie też nie wyskoczy. Więc myślę że jak kupisz taką normalną paczkę to będzie w sam raz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3382 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Niutek, musisz kliknąć na moją nazwę nad zdjęciem i tam ostatni napisa jest dodaj do znajomych czy przyjaciół, jakoś tak. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3383 |
Zakorzenienie
|
ja się wybierałam, ale jak chciałam iść to Panie mówiły że za wsześnie, a jak już była pora to mi sie nie chciało z wielkich brzuchem latać.
Teraz to chyba trochę głupio będzie z drugą ciążą na szkołę rodzenia chodzić ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3384 | |
Raczkowanie
|
hura
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3385 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3386 |
Zakorzenienie
|
ja wiele się dowiedziałam z czasopism, jak się prywatnie chodzi do lekarza to też daja takie pakieciki z gazetami. A co do pielęgnacji, ja byłam zielona i daliśmy radę. A karmienie kochana to wbrew pozorom jest sztuka, ale to też na szkole rodzenia tłumaczą. Podstawa mocno cycora do buzi wsadzić
![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- mi wiele koleżanka w pracy naopowiadała co robić, jak sobie radzić żeby zapalenia piersi nie mieć. Takie tematy przy kobiecie ciężarnej same się nasuwają, ona mogłą się wygadać, podzielić doświadczeniem a ja zapamiętywałam i do jej rad się stosowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3387 |
Wtajemniczenie
|
Cosmaaa ja jestem strasznie uprzedzona do trawy.Moj kuzyn od niej zaczynał a skończył na odwyku.Nie twierdze,że wszyscy tak mają, ale zawsze istnieje ryzyko.Musisz być twarda.On ma 34 lata więc to poważny wiek.Na tyle poważny żeby sobie radzić z problemami bez trawy, a relaksować się w inny sposób.Pomyśl o tym, bo szkoda twoich nerwów.
Carol jednak zrobiłaś test?Szkoda,że 1 kreska.Jednak jak @ nie przyjdzie to ja bym i tak na betę pojechała.Różnie to bywa z tymi testami.Ja jestem taka rozchwiana.Raz mi sie wydaję, że mogło się udać, a za chwilę jestem pewna, że nic z tego.Niech juz będzie niedziela no!
![]() |
#3388 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3389 |
Raczkowanie
|
śmiejcie się śmiejcie z biednej głupiutkiej blondynki ..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiecie co ale to jest straszne bo ja zamiast sie zabrać do jakiej roboty tak konkretnie to z tej kuchni latam popatrzeć czy ktoś coś napisał już ....normalnie kto mi za te buty zwróci?,,,, Edytowane przez niutek Czas edycji: 2009-10-08 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3390 |
Zadomowienie
|
kurcze Carol a kazda z nas byla pewna ze beda II kreski
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.