|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 |
Zadomowienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Aguska ten spiworek to nic specjalnego, biedronkowy, ale styknie przez zime
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
hey dziewczyny
![]() wkoncu jestem!! ![]() ![]() tz dzis wrocildo pracy wiec tak jak obiecalam jestem jestemw szoku bo tu juz II cz. watku i to juz ponad 600 wiadomosci i ja chodz bym chciala nie nadrobie tego w zyciu ![]() ostatnio pogoda do .... d**** non stop deszcz dzis sloneczko wyjatkowo wiec juz od rana robie pranie.. i po obiadku spadam z malym na spacer bo dzieciak juz 3 dzien w domu ![]() u nas ogolnie ''jakos'' ja popadam chyba w jesienna depresje, smutno nudno i wogole popadlam w cholerne kompleksy w dodatku nie moige patrzec na ta ''twarz'' ![]() ale no nic i przez te moje nastroje tez wszystko sie nie wiedzie chcialabym zrobic jakas metamorfoze ale narazie kasy brak czeka nas ta cholerna przeprowadzka... ![]() jesienne doly mnie lapia.. no ale koniec zalenia sie chce powiedziec boszence ze mialas piekny slub kochana.. byl po hiszpansku?? jak obejrzalam zdjecie to ojej wzruszylam sie a zazdroscilam tak strasznie!pieknie wygladalas , wygladaliscie cuuud ![]() sto lat dla Jasia i Dawidka ![]() niestety narazie kazdej nie odpisze poniewaz tyle napisalyscie ze juz od zerkania na ilosc postow trace wzrok ![]() ![]()
#633 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() sliczna jestes, buzke masz jak niemowlaczek ![]() dobrze ze juz jestes, a z ta przeprowadzka wspolczuje ale dacie rade ![]() a te 600 wiadomosci to Carolajna ![]()
![]() |
#634 |
Zakorzenienie
|
Poiglot łap przytulaska ode mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Zakorzenienie
|
Carolajnia ah ta nasza Carolajna
doszla do nas pozniej a wszystkim nadrabia ! ![]() a kochana ja nie przesadzam wcale nie cera mi sie zepsula w dodatku mam krzywe zeby ..wlosy jakies tandetne niedosc ze cienkie to brzydkie i wogole moglabym wymieniac i wymieniac
#636 |
Zakorzenienie
|
Klaudusiu ja juz mam przeswity na glowie, tak mi wlosy leca, cycory do ziemi a mama musiala mi poszerzac wiekszosc spodni w pasie i udach
![]() ale co tam...mam za to Filemonka ![]()
#637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ty Selka i Agusiu nie gadajcie glupot bo wygladacie dobrze !
![]() |
#638 |
Wtajemniczenie
|
ja się też dołącze do tych narzekających-tęskie za tą Iwoną sprzed ciąży, ale wróce do formy niebawem hihi
|
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Zakorzenienie
|
Klaudusia prosisz sie o lanie
![]() uwierz mi jestes piekna kobieta i potwierdza to wizazowe kolezanki ![]() a wlosy...kazda ma jakie ma, ja tez mam bardzo malo i mam z tym problem, ale trzeba sie cieszyc z tego co sie ma ja nauczylam sie doceniac to co mam, bo moge w kazdej chwili to stracic, trzeba sie cieszyc ze mamy zdrowe dzieci ze my jestesmy zdrowe, ze mamy co zjesc i co dac naszym pociechom, niektorzy w zamian za co to mamy oddali by nawet swoje piekne wlosy ![]() troche sie powymadrzalam ![]() ![]()
#640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuje za pocieszenie i mile slowa: ![]() ja musze juz spadac do synka daje mu dzis ziemniaka pierwszy raz no i marchewke wlasnie dziewiczyny jak wy rozplanowujecie sobie te jedzenia? przeciez jak gdzies musze wyjsc to juz sie wszystko zmienia.. kolo 13 dostaje moj synek obiadek .. kolo 14-15 deserek.. ale jak gdzies ide to juz godziny sie zmieniaja.. wtedy o 13 daje mu wiecej jedzenia i mu starcza na dluzej wracamy przykladowo ze spacerku i dopiero dostaje jesc
![]() |
#641 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#642 |
Wtajemniczenie
|
aguska ale jakie mądre to Twoje wymądrzanie!
|
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Rozeznanie
|
czesc gwiazdeczki Wy moje
![]() no naprodukowalyscie 4 strony odkad bylam tu wczoraj ![]() ![]() ![]() nie bardzo mam czas teraz by popisac - tzcik w domu i trzeba sie chlopinka zajac ![]() ![]() ![]() 3majcie sie kochane wpadne pozniej ![]()
#644 |
Zakorzenienie
|
Wkoncu powiedzialam cos madrego, bo tak to tylko od zboczucha mnie przezywacie
![]() ![]() Klaudusiu ja tez mam z tym problem...Przewaznie daje tez obiadek ok 12, 13 i wychodze z malymna spacer ale zabieram mleczko bo za jakis czas sie dopomina ![]()
#645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
|
a ile razy dziennie dostaja wasze dzieciaczki piciu? i ile ml?
ja zaczelam przepajanie synka.. skoro zaczelam wprowadzac jedzonko stale to i picie by sie przydalo , daje wode albo harbatke owocowa.. pije 2-3 razy dziennie.. po 30-50 ml wiecej nie chce Agusiu ja tez mam z tym problem moj wlasnie zjadl pare lyzczek obiadku dam mu zaraz cyca i lecimy na dworek jak wrocimy dostanie deserek.. dopiero dziewczyny jak ja gotuje mu sama obiadki to one w sumie smaku nie maja.. sloiczki sa dobre takie slodziutkie a te gotowane swoje to juz co innego;/ ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- JAKIE OBIADKI JUZ JADLY WASZE DZIECI? moj narazie ziemniaczka z marcheweczka i tak sie zastanawiam co mu mam juz zaczac dokladac...
#647 | |
BAN stały
|
Cytat:
ps dodaje foto jak dzis sam sobie butle trzymał i sam wkladał sobie do buzi ![]() Edytowane przez nyla89 Czas edycji: 2009-10-08 o 12:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki
![]() Poiglot ![]() Ty nie przesadzaj ze chcesz cos zmieniac...chcesz byc jeszcze piekniejsza??? Nie marudz ze zle wygladasz niejedna z nas chcialaby wygladac jak ty! ps.jaki fakny komentarz mi napisalas do tego zdjecia gdzie jestem sama haha. ![]() ![]() Ja tez dzisiaj zmykam na spacerek bo slonce wyszlo... jeszcze nie przeczytalam co rano naskrobalyscie ale pozniej to zrobie ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- W zyciu bym nie uwierzyla, masz piekne wlosy! Wygladaja na gęste i mocne
#649 |
Wtajemniczenie
|
poiglot mój wcina jeszcze szpinak i brokuły wczoraj pierwszy raz podałam mu i zjada wszystko ze smakiem głodomorek mały. Jeśli chodzi o picie to ja go przepajam po każdym mleczku ale ja daje modyfikowane, wypija tak jednorazowo ok100, najczęsciej jest to woda i na przemian herbatka z malin i dzikiej rózy z herbarką koperkową, ale nie wiecej niż raz dziennie podaję herbę
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wlasnie co do obiadkow tych wlasnej roboty, sa paskudne ![]() Ja np nie sole nie przyprawiam, nie dosladzam...ale nie mam porownania do zupek ze sloiczkow bo nigdy nie dawlam moze i slodsze sa... Ja najpierw dawalam zupke z ziemniaka i marchewki, potem dodalam brokula pare dni podawalam nic munie bylo, wiec dodalam selera kawaleczek malusi i tez przez pare dni, mozna tez pietruszke, dynie, buraczka, itd... przede wszystkim trzeba wprowadzac pojedynczo i przez 3 dni mniej wiecej i obserwowac czy nie ma wysypki, bolow brzuszka.
![]() |
#651 |
Wtajemniczenie
|
Aguśka mówisz i masz - oto mój dzisiejszy balejaż na włosach których prawie już nie ma
![]() ![]() oooo i jest już nasz poiglotek ![]() lanie Ci się należy za te słowa ![]() ![]() ![]() Edytowane przez esti1984 Czas edycji: 2009-10-09 o 07:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Zakorzenienie
|
Esti ślicznie wyglądasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Wtajemniczenie
|
esti bardzo ładny jeśli mogę się wypowiedzieć, a włosków jeszzce masz sporo
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 | |
Wtajemniczenie
|
wszystkiego najlepszego dla Jasia i Dawidka!!!
![]() Gosikk no ja mojemu kilka razy dawalam moje mleczko z butli i w te upaly kilka razy wode i pił...wec mam nadzieje ze pozniej z wprowadzeniem nowych posilkow nie bedzie tak zle...oby... Vila tescik... ![]() Aguska biedny Filipek ![]() ![]() Nyla fajniutkiego masz synka no i brawa za to ze sam buteleczke trzyma ![]() Iwcia no no...slicznie wygladacie, piekna mamusia i taaaki przystojniak ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
Tez zamierzam cos zrobic z wlosami ale boje sie troche ze wszystkie mi wyjda bo kiteczke mam juz o srednicy centymetra chyba
![]() |
#655 |
Zadomowienie
|
ale nabazgralyscie..ja bylam na zakupkach od rana a malutka byla na dworku z tesciowa dzis taki piekny cieply dzionek..
a teraz grzecznie bawi sie w lezaczku..ale mnie dzis glowa boli..ledwo siedze przy kompie..mojego Tz nie ma wroci wieczorkiem wiec sama musze sie zajmowac mala...
#656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wogole Ty jestes sliczna kobieta ![]()
![]() |
#657 |
Zadomowienie
|
Karolcia, Karolcia, Aguska Cie zaczepia!!
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#658 |
Zakorzenienie
|
Na razie bez czytania, wróciliśmy od rehabilitanta...Stwierdzi ł że Mycha jak na 5-miesięczniaka za słabo się podpiera w leżeniu na brzuszku. No fakt, jak mu nie ułożyć rączek to rozkłada się jak żaba i ledwo ledwo podpiera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#659 | |
Wtajemniczenie
|
no kurcze chce isc na spacer, siedze juz ubrana a aleks spi i spi od 12
![]() pewnie odsypia noc, bo wiele razy sie budzil... chyba zrobie troszke halasu w pokoju ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
tak jak mowisz...kladz go czesciej na brzuszku, moze zagaduj, pokazuj cos zeby go zainteresowac i zmusic do patrzenia w gore...
![]() |
#660 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() gossik zycze wytrwalosci, musisz go poprostu obserwowac, tak mi sie wydaje bo sie nie znam. Probowac go troche cwiczyc i moze w jakis inny sposob stymulowac ![]()
Edytowane przez superzabula Czas edycji: 2009-10-08 o 14:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:18.