|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
SZCZECIN - gdzie najlepsze Lumpeksy ?
Dziewczyny
![]() Może wiecie gdzie są w sz-nie najlepsze lumpkesy ??
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: SZCZECIN - gdzie najlepsze Lumpeksy ?
tzn. Lumpeksy
![]() Nikt nie wie
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
z dziewczyna bylem w lumpeksie który mieści się miedzy placem grunwaldzkim a placem rodła (łatwo trafić bo cały obklejony jest angielskimi autobusami) - mają dość duży wybór ciuszków
kupiłem fajną koszule na krótki rękawek :P
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Widzę, że temat zamarł, więc Szczecinianki-wizażanki do dzieła
Mój ulubiony lumepeks mieści się na os. Słonecznym. Fajny takze jest koło Fali A Wy gdzie kupujecie ?
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
ja mam kilka ulubionych
1: kolo fali 2: na wojska polskiego naprzeciwko kina kosmos 3: na zawadzkiego przy przystanku "zawadzkiego kosciol" 4: na wyzwolenia no to takie moje 4 ulubione w pon dostawa
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Nareszcie ktoś się odezwał
![]()
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
1. Wojska polskiego naprzeciwko kosmosu
ale to nie za często :PPP jest taaaakie wielki że potem głowa mnie tylko boli i zmęczona szybko jestem i jedynie w dzień dostawy czyli poniedziałek bo potem niebardzo coś znajduję tam :/.2. Na pomorzanach, na ul. Klemensiewicza, taki całkiem całkiem, myśle że się rozkręci ostatnio w nim kupiłam torebke i raczej tam są większe rozmiary ciuszków mam namyśli 38 i w zwyż mniejsze rzadziej :P.3. Chyba plac Żołnierza Polskiego, taki na rogu większy, z parterem i piwnicą jakby tylko tam jest ciemno jak dla mnie :PPP
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Odświeżę trochę wątek.
Trochę się zmieniło, niektórych lumpków już nie ma, na pewno są jakieś nowe, podzielcie się gdzie można kupić coś fajnego i w jakie dni są dostawy.
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
O jaki wątek faajny!
![]() Mam parę ulubionych: obok fali, nowy, naprzeciwko Glx ![]() zawsze znajdę też coś fajnego na Szafera w takim kompleksie handlowym
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Glx - chodzi Ci o Galaxy?? Z której strony dokładnie?? Na Szafera - gdzie dokładniej.? Może piszmy trochę więcej informacji gdzie jest dany lumpek, bo każda ulica jest długa, a jak nie znamy dokładnego adresu to chociaż koło czego to jest - coś co można zauważyć, byle nie błądzić po całej ulicy i szukać.
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Mihihihhi, problem z tym, że jeżeli chodzi o ulice (o ich nazwy), to raczej noga ze mnie
![]() Pierwszy jest na wyzwolenia, niemalże idealnie naprzeciw tego dużego wejścia pośrodku Galaxy ![]() Drugi... hmm, nie wiem jak wytłumaczyć. Prawie na końcu Chopina (przepraszam, do ostatniej wypowiedzi wdarł się błąd) jest taki duży kompleks. Jest tam przychodnia (adres przychodni to na 100% Chopina 22, więc może Zumi Ci lepiej wytłumaczy ), apteka, biuro jakiejś spółdzielni mieszkaniowej itp. Tam właśnie znajdziesz ten lumpeks.Nie jest bardzo oblegany, dlatego czasem można znaleźć świetne rzeczy, często z metkami, szczególnie fajne są ubranka dla dzieci
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z ulicami też jestem noga, więc spoko - rozumiem
![]() Ale i tak muszę się dopytać: Na przeciwko wejścia Galaxy to już chodzi o ulicę która jest całkiem po drugiej stronie, czyli oddzielona tramwajami? hehehe, dobrze wiedzieć że to Chopina a nie Szafera hehehe.
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Całkiem po drugiej stronie.
Załóżmy, że wychodzisz z Galaxy tym dużym wyjściem pośrodku budynku, patrzysz na wprost i masz przed sobą jezdnię, której kierunki ruchu oddziela pas dla tramwajów. Za tą jezdnią jest taki długi pasaż, 1001 drobiazgów chyba, różne inne sklepy i wśród nich jest właśnie ten secondhand. Łatwo go znaleźć, bo przed sklepem jest taki wyświetlacz, który wyświetla jaka cena jest w danym dniu Też mają bardzo fajne rzeczy, ostatnio wyszłam z całą torebką, wszystkie były z metkami
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
oooooooooooooooo, no to już wiem gdzie! A w jaki dzień tam jest dostawa?
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
W środy, o ile dobrze pamiętam, i cena jest jakoś 80 zł/kg, ale naprawdę warto iść w dzień dostawy
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
No to przy okazji tam zajrzę
Cena wysoka, ale jeśli mają fajne ciuchy no to warto iść i mieć w czym wybierać i przebierać
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
Podzielę się swoimi tylko mi zostawcie cos fajnego! ![]() Osiedle Przyjazni z tylu Lidla dostawa w pon bardzo fajne ciuchy malo osob o nim wie bo jest nowy dlatego mozna cos znalezc duzo torebek i ciuchow Wspomniany naprzeciwko Galaxy dostawa w czw ceny za kg z kosmosu ale rzeczy nowe i firmowe Na pl.Lotnikow naprzeciwko pomnika Colleoniego obok archiwum miejskiego dostawa chyba w pon bo jak bylam w sobote to bylo 13zl/kg Na ul.Jagiellonskiej na odcinku Piastow a Boh.Warszawy naprzeciwko szkol sa 3 w tym jeden wszystko za 5 zl codziennie Na ul.Rayskiego obok sklepu Spolem dostawa w pon 38zl Na Wojska Polskiego na odcinku Pizza Hut-Bank PKO SA pietrowy nie sposob nie znalezc dostawa w pon 45 zl To tyle narazie moich a teraz licze na inne dziewuszki!
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Ten na przeciwko Galaxy faktycznie super! Rzeczy są nie zniszczone i raczej "szmat" się tam nie znajdzie
![]() Lubię jeszcze ten przy Fali i ten dwupiętrowy na Wojska Polskiego też jest ok
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
ja mam swój ulubiony dosłownie 5 minut drogi ode mnie
![]() a dokładniej na przeciwko przystanku tramwajowego Bohaterów Warszawy. Wchodzi sie tam po schodkach do góry. Prawie wszystko tam na wieszakach ładnie wisi i jak nowe wygląda
|
|
|
|
|
#20 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Lubię tam chodzić, szczególnie w środy i soboty ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze na przeciwko przystanku odziezowa
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam tam na przeciwko Galaxy i faktycznie super! Ciuchy ładne, żadnych szmat! Szkoda tylko że ja teraz w ciąży jestem więc najbardziej mi zależy na spodniach ciążowych, ale generalnie super
![]() A ten na przeciwko odzieżowej to gdzie dokładnie? No i głupie pytanie ale gdzie jest ten przystanek odzieżowa??
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
przystanek odziezowa to pierwszy przystanek tramwajem 2 lub 12 za kołłątaja (w strone centrum) Sklep jest zaraz obok przystanku, ma takie zolte naklejki na oknach, obok jest apteka i sklep w stylu ''wszystko po". Dostawa w piatki. Oplaca sie przerzucic te 2 metalowe kosze co stoja na koncu sklepu, poniewaz tam sa najfajniejsze szmatki. Niektore na wieszakach troche babciwe, ale zawsze mozna wylowic cos fajnego.
Jesli dajej nie wiesz gdzie to pisz, postaram sie jeszcze dokladniej wytlumaczyc
|
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Często przejeżdżam tramwajem przez Odzieżową, ale nie widziałam tego lumpka
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Tego juz nie ma. Przenosili go kilka razy, ale nie wiem gdzie teraz sie ostal.
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całkiem nie po drodze mi on, ale może kiedyś Dzięki
|
|
|
|
#27 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a do tego naprzeciwko galaxy musze koniecznie zajrzec na dostawie, w srode tak?? standardowo o 10?? czy o jakiejs innej otwieraja?? z gory dziekuje za odpowiedz i zycze udanych łowów!!
Edytowane przez nanaaaaa87 Czas edycji: 2009-10-28 o 23:34 |
||
|
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A o której otwierają to szczerze nie wiem... Albo 10 albo 9... Ale nie dam sobie ręki uciąć...
|
|
|
|
#29 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Przyczajenie
|
Świetny wątek
![]() Pamiętam, że kiedyś było "Centrum Odzieży Używanej", koło torów, naprzeciwko sklepu meblowego (zabijcie, a nie powiem jaka ulica, nie wiem Pozdrawiam.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.

??