|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
odetka ja bym coś z tym zrobiła, tzn może zgłosiła na policję?
to nie excellence tylko casting tam wyzej jest do niego link
|
|
#4592 |
|
BAN stały
|
ooodeta to ona jeszcze Ci nie dala spokoju i wydzwania do Ciebie na numer zagraniczna ? zgroza ;/
|
|
|
|
#4593 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4594 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
ALE ................... C ... Idę spać i śnić, że jestem Tobą...
|
||
|
|
|
#4595 |
|
BAN stały
|
sintagma wiem wiem kochana ale w momencie kiedy pisalam post , Ty juz napisal ze to CAsting
sesunia no jak widac nie dala , ale od tamtej pory moze z 2 razy mi cos glupiego na gg napisala a oprocz tego nic , dzis jej sie przypomnialo i wydzwania tak od rana |
|
|
|
#4596 |
|
BAN stały
|
Tak w ogóle dziewczyny też bym chciała jakiś mniej wiejski kolor niż super super jasny blond.. Ale tak długo dochodziłam do tego odcienia, że trochę mi żal..
Co mam robić? Może znacie jakiś kolorek taki mniej wsiowaty ale ciągle blond? Coś typu piasek... Hmm? ![]()
|
|
|
|
#4597 |
|
BAN stały
|
czarnulka blond blondem .. zawsze mozna go czyms zamalowac ale znista i spalenizna ktora pozostawil na glowie rozjasniacz zostanie dopoki nie odrosna nowe zdrowe wlosy
|
|
|
|
#4598 |
|
BAN stały
|
odetka a wlamuje sie jeszcze Tobie na meila ??? nie mozesz jej zglosci na policje w it?
|
|
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
Sintagma- dziekuje pieknie
) zamawiam aceton do zdejmowania wloskow i jak tylko dojdzie to lece do fryca - wole samemu nie probowac![]() Ah, piekna jestes! Przepiekna! Ktos sie mnie pytal co sie stalo..no wiec w sumie nic zlego, juz mi przeszlo ![]() Odetko, wspolczuje Tobie Ta laska to jakas psycho jest![]() Wracajac do koloru wlosow..tak ja mi sie okropnie podobal mega jasny blond, tak mi sie odwidzial :P Przez te ciagle rozjasnianie mam okropnie zniszczone wlosy Myslalam nawet,zeby nie robic odrostow i czekac az moje mi odrosna..ale ile to potrwa!!!! ;/
![]() Edytowane przez foxy123 Czas edycji: 2009-10-08 o 18:59 |
|
|
|
#4600 |
|
Wtajemniczenie
|
Foxy możesz zgrzewy tez zjąć zwykłą naftą kosmetyczną, acetonem zniszczysz
Polewasz po łączach i rozbijasz kombinerkami. Ja tak robie i i chyba jest najlepsza metoda
|
|
#4601 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A ciemnych mam dość! I widzisz jaki dylemat? Nie mam pojęcia, ale jedno wiem- jutro lecę do sklepu porozglądać się za fajnymi kolorkami :P
|
|
|
|
|
#4602 |
|
BAN stały
|
foxy nie warto sie wkurzac o glupie , nie warte naszych nerwow rzeczy
![]() sesunia skoro policja w pl powiedziala mojej mamie ze trzeba wniesc wniosek o sciganie i zaplcic (bo oni z urzedu nie scigaja ) ale bedzie ciezko , to nie sadze ze policja w it ja namierzy w polsce ?? sintagma powiedz mi co z tymi wloskami z DW ? czym mam je myc i smarowac .. ten koltun to byl gorszy niz w sytntetykach czarnulka jesli natkniesz sie w drogerii na Loreal Excellence kolor jasny popielaty blond (bardzo naturalnie wyglada ) nie kupuj mi wyszly zielono szare pasemka po nim to taka rada odemnie
Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-10-08 o 19:02 |
|
|
|
#4603 |
|
BAN stały
|
no nie wiem. ale musisz cos z tym zrobic bo jak bedzie tak wydzwaniała ale ona jest glupia przciez polaczenie z polski jest drogi ze jej nie szkoda kasy;/
|
|
|
|
#4604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4605 |
|
Wtajemniczenie
|
Oodetka wiesz ja byłam zadowolona z tych włosków, choc podobno jak kupowałam ostatnio w innym miejscu zajmującym sie sprzedażą włosów i Pan usłyszał ze je kupuje tzn te z DW to mnie wysmiał. Powiedział ze to wał nad wałami i ze w rzeczy samej są to włosy indyjskie...wiec juz sama nie wiem.
Moje włosy są lsniące i miękkie po masce Nivea Intense Repair i powiem Ci ze dawno nie miałam nic lepszego z tym ze teraz mam włosy od Kegla wiec i one pewnie mniej wymagają, mają teraz włosy na taśmach. Ja jednak zostaje przy ultradzwiękach Foxy a Tobie juz włosy odrosły ze zdejmujesz??
Be a friend of mine. I’ll share some wisdom with you. Don’t you ever get lonely, From time to time Don’t let the system get you down Edytowane przez sintagma Czas edycji: 2009-10-08 o 19:09 |
|
|
|
#4606 |
|
BAN stały
|
ja też miałam przez pare lat jasny blond a rzez ostatnie 2 lata taki lalkowaty blond az biały, przefarbowalam na popielaty blond z braz pasemkami i wyglada super ..tylko stan moich wlosow nie jest super i to mnie martwi
|
|
|
|
#4607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale koniecznie chce zmienic kolor, wiec musze je zdjac. Chocby dlatego,ze farba nie zlapie tam gdzie sa zgrzewy, no i ogolem musze moim wlosom dac odpoczac bo sa tak krotkie,ze szok
|
|
|
#4608 |
|
BAN stały
|
http://nasza-klasa.pl/profile/132979...ry/album/2/764 to zdjecie jest sliczne ale na innych jak kurczak, zlewaja jej sie wlosy z cerą
![]() i w ogole nie ma gustu ;/ ubiera się jak dla mnie strasznie.. nic do siebie nie pasuje Edytowane przez Gwiazdeczka90 Czas edycji: 2009-10-08 o 19:14 |
|
|
|
#4609 |
|
BAN stały
|
sintagma sama nie wiem co o tym myslec , w sumie wlosy sa bez zarzutu z tym ze robi mi sie koltun w jednym miejscu , nie wiem czemu tak , nasmarowalam je teraz takim kremem wygladzajacym ., zobaczymy .. ale mialam juz do czynienia z wlosami indyjskimi , juz po 1 myciu zrobily sie sianowate , z tym ze sie koltuny nie robily , a te po myciu sa normalne
gwiazdeczka mi tez sie nie podoba jak sie ubiera , taka tandeciara z bazaru , te kolorowe plastykowe buciki od ruskich i za krotkie bluzki .. ale dziewczyny mowily ze biora z niej inspiracje bo sie fajnie ubiera wiec zamilklam , wolalam sie nie odzywac na ten temat ale widze ze mamy podobne wrazenie ![]() foxy ale jak zamalujesz ten blond farba , wlosy od gory beda rosly a ty bedziesz (chyba) musiala znow zamalowac odrost na nowy kolor i wtedy skad wiesz ze wyjdzie on taki sam jak na tym blondzie ? kolor startowy sie zmieni nie jest to takie proste , ja mysle dniami i nocami co zrobic z tymi paskudnymi wlosami , a wiecie ze tylko polki , rumunki , ruskie i ukrainki zzazwyczaj sie utleniaja wlasnie na taki jednolity bialy blond albo na bialo czarnego skunksa po tym mozna je poznac za granica
Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-10-08 o 19:22 |
|
|
|
#4610 |
|
Wtajemniczenie
|
Odetka moim zdaniem te włosy w tym miejscu trzeba wyciąć bo jesli raz tam powstał kołtun kołtunić sie bedą zawsze... wiem to sama po sobie. Łuska włosa jest juz tam naruszona i zaczepia o sąsiednie stąd problem
|
|
#4611 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolorek tez bardzo fajny. Cytat:
![]() Cytat:
Boze, ze ona sobie nie daje spokoju. Na prawde powinna sie wybrac do psychologa Cytat:
![]() ![]() A ja bylam na zakupach i tak sie obkupilam, ze boje sie na konto patrzec. Kupilam sukienke, kurtke, spodnie i farbe do wlosow, ale nie blond, tylko jakis ciemny braz. Co farba, to coraz ciemniejsza A, kupilam sobie jeszcze szalik i jakies tam kosmetyki. Ogolnie, kasy poszlo tyle, ze strach sie przyznawac. Ale w koncu... po co pracuje?
|
||||
|
|
|
#4612 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dlatego przestawiłam sie na clipy. teraz cągle ogladam kolory.... złoto cynamonu z safiry czy jakoś tak jest ładny
|
|
|
|
|
#4613 |
|
BAN stały
|
sintagma ale jakim cudem naruszona ? to mi sie robi prawie na samej gorze tasmy , a zazwyczaj to koncowki sa najbardziej zniszczone i zjechane .. niezle , myslalam ze moze je tam spsikalam lakierem za mocno i sie skleily ..
czarnulka poczytaj recenzje na KWC o zafirze ale ringi to nie to samo co clipy . wlosy na stale szybciej sie niszcza , a ja o moje dbalam .. nie wiem jak to mozliwe ze po 3 tyg zrobil mi sie koltun skoro mialy miec 2 letnia zywotnosc ????? agus ale nakupilas pochwal sie co ta ladnego upolowalas .. ja dzis tylko tak skromnie , buciki bo czasu juz nie bylo a mnostwo spraw do zalatwienia ale i tak jestem zadowolona
Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-10-08 o 19:30 |
|
|
|
#4614 |
|
BAN stały
|
Kurczaki muszę na chwilkę uciekać bo mama znowu chce klikać w reklamy
|
|
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
Odetko, tak masz racje- moze wyjsc inny odcien..ale ja swoje naturalne mam jasny blond, wiec nie powinno byc duzej roznicy.
Teraz rozkminiam skad tu wynalesc kombinerki
|
|
#4616 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
chyba ze nie bedziesz przedluzacJa ustalalam jaki chce kolor poszlam do fryzjera i zrobilam zupelnie co innego no i mam problem z dobraniem odcienia clipow, zamowilam w miare podobne ale nie wiem co przyjdzie.. powinna dosc jutro albo w sobotę.na naturalne clipy szkoda mi kasy bo na dobre naturalne to z 250-300 zł. |
|
|
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie raz zamowilam naturalne clipy, dalam za nie 400zl .. i ani razu nie mialam zalozone
bo stwierdzilam,ze lepiej przedluzyc na 'stale' ..no i wisza sobie w szafie![]() Ale tak sobie mysle,ze jak sie bede farbowac to dam je tez do zmiany koloru
|
|
#4618 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
najwazniejsze to zdac sobie sprawe jaka krzywde (bo to naprawde jest krzywda ) wyrzadzamy naszym wlosa trzymajac je godzine w rozjasniaczu byly by tylko byly biale |
|
|
|
|
#4619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, raz juz probowalam...ale nie wytrzymalam i znowyu rozjasnilam Ale tak jak piszesz- roznica w dotyku moich a tych rozjasnionych- masakryczna!!!!
|
|
|
#4620 |
|
BAN stały
|
foxyyyyyyyyyyyyy jak moglas zaprzepascic 6 cm wlosow ? wlasnie powinna Cie zmotywowac ta roznica , nawet jesli masz najbrzydszy kolor jaki mozna sobie wyobrazic to i tak zdrowe blyszczace wlosy sa lepsze od spalonych polamanych badyli , z ktorymi bez stylizacji i ulozenia nie mozna wyjsc z domu bo wygladaja na spyrzona szczotka
ja mialam tego dosc dlatego nie maluje , ale jaka dumna z siebie jestem to juz 10 cm pieknych wlosow najgorsze ze mam teraz te wesela .. no i roznica od gory jest bardzo widoczna
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

Czyli jednak warto było

Co mam robić? Może znacie jakiś kolorek taki mniej wsiowaty ale ciągle blond? Coś typu piasek... Hmm?

Ale koniecznie chce zmienic kolor, wiec musze je zdjac. Chocby dlatego,ze farba nie zlapie tam gdzie sa zgrzewy, no i ogolem musze moim wlosom dac odpoczac bo sa tak krotkie,ze szok